K-report
 

Archive through 28.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » U nás doma » Staré archivy » Archive through 28.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 21:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni se té stupidní koncepce se čtyřma dveřma nezbavili? Ach jo. Tím u mě tahle "firma" klesá pod bod mrazu. Jinak ale doufám, že se zachovají jako Škoda po konci výroby v Ostrově a zruší výrobu BN12 a těm co je mají objednané nabídnou NB12.
SORům zmar!
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 867
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 22:01:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže král je mrtev, ať žije král?

Peno: Proč ti vadí 4 dveře?
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 22:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože čtyřdveřové autobusy jsou dobytčáky a ne autobusy pro přepravu cestujících. To neplatí jen pro SOR. Viz. Itálie.
Navíc nesnáším podélné sedačky. Tím vznáším další dotaz. Kolik podélných sedaček ta NB12 vlastně má?

(Příspěvek editován uživatelem peno březen 01, 2006)
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1739
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 11:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Protože čtyřdveřové autobusy jsou dobytčáky a ne autobusy pro přepravu cestujících. To neplatí jen pro SOR. Viz. Itálie.

Hlavní není počet dveří, nejdůležitější je způsob odbavení cestujících. Počet dveří je (měl by být) už jen důsledek.

Třeba ta Itálie (konkrétně Terst). Vstup pouze prvními a posledními dveřmi, výstup pouze prostředními (dvěma) dveřmi. Platí pro tramvaje (sólo, troje dveře), a autobusy od devíti metrů (troje), dvanáct metrů (troje či čtvery podle obratu lidí na lince) i kloubáky (čtvery dveře). Pozn.: Tento systém mi k srdci nepřirostl.

Pokud je jinde vstup pouze u řidiče (třeba Berlin), jsou troje dveře na kloubák více než dostatečné. Univerzálně optimální počet dveří neexistuje. A pokud si nějaký dopravce objedná počet dveří, který nevyhovuje charakteru jeho linek a způsobu odbavení, tak je prostě pitomec.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 12:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Ten systém nuceného oběhu cestujících u autobusů se čtyřmi dveřmi platí v Itálii obecně nebo jen v Terstu?
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 12:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že to bude obecnější, zažil jsem to i jinde. Pokud si vzpomenu, kde jsem to byl na dovolené, tak to sem dám.
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1740
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 16:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: Nejen v Terstu, ale nedokážu říct nakolik je to jev obecný. Moje znalost Itálie směrem na jih rychle klesá, u MHD to platí dvojnásob.

Nicméně jet v plném autobusu dvě zastávky je naprostý humus. V nacpaném autobusu (odpoledne z pláže do centra) je tohle pravidlo pouhá teorie a všichni na něj kašlou.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 21:57:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv, M_v: Díky za info. Každopádně Terst asi nebude s tímto pravidlem ojedinělý případ. A přitom by čtyřdveřová koncepce při správném použití měla fungovat.
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 22:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Florencii také platí nástup předními a zadními, výstup prostředními, ovšem autobusy jsou třídveřové.
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 20:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: ten Berlin má nástup předními dveřmi jen u určitých linek celodenně a v noci na všech?
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1748
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 23:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Nejsu odborník na Berlín, snad někdo doplní. Já tam jezdil loni týden, do všech autobusů se nastupovalo předem a řidiči zběžně kontrolovali předkládané časové jízdenky. Vzhledem k tomu, že školní mládež je měla většinou zavěšené na krku a ne zahrabané na dně tašky či někde hluboko v kapse, tak je asi musí ukazovat hodně často.

V S- a U-bahnu se nikomu nic neukazuje, z autobusů jsem používal obvykle třídveřové kloubáky (velice často Solaris Urbino 18), žádnou "masovku" jsem nezažil, vždy poloprázdné. Ale z toho nemíním dělat závěry, možná byly návaly jinde a jindy.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3115
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 19:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak dlouho je po generálce BSC 55-82? Tak pěknou C 734 jsem dlouho neviděl, vypadá, jakoby právě vyjela z fabriky (ne továrny...)
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 21:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: už nějakej pátek to bude venku v provozu. Ale mnohem hezčí je 07-05, taky s modrým pruhem, ta vyjela, je to tak necelé 3 týdny. Teď se chystá ven 07-04 a pak by měla vyjet 55-79.
Jináč je u nás mrtvo mrtvolno, žádný vzrůšo
M_v: děkuji za informace, zcela evidentně se hodně změnilo od mé návštěvy, kdy tam "hitem" byl nástup předními dveřmi na večerních a nočních linkách.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3118
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 23:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tož to devítikilo jsem ještě nepotkal. Ale za 55-82 jsem dneska jezdil (úplně jiným směrem, než jsem chtěl) jak debil asi pět minut, abych se u(spo)kojil...

Co Volvo, vy(/do)jelo? Vy(/do)jede?
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 09:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Volvíček, to zatím ani asi sám neví. Teď je na předváděčce v Nitře na zdejší už Connexí MHD. A pak by už mělo zavítat k nám. Tenhle týden, tak někdy koncem týdne s nimi budu hovořit
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 18:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 07-05 jsem měl štěstí dnes po čtvrté, když se vrátila z Dukovan, moc pěkné
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 11:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Vyřiďte tisíceré díky řidiči na spoji dnes v 9:15 do Olomouce za včasný odjezd v 9:14. Z úrovně stanoviště 12 jsem mu mohl jen zamávat...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 14:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: minuta sem, minuta tam. Jel jsi do Olomouce? Ne? Jen do Vyškova, co? Tak marš na integrovanou a nezabírej místo v "dálkové" lince.

Jinak soucítím, avšak být v 9:14 u stanoviště 12 je dost pozdě.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3152
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 15:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Půlhodina zdržení ještě nikoho nezabila. Stejně chtěl jít dom spat , tak co? Pobyl si na čerstvém vzduchu a svezl se se Zlíňákama... Beztak mu jdou špatně hodinky a byl tam v 9:23
ICQ: 321725091
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 15:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Jo, a stejně špatně šly i všechny hodiny na Zvonařce, na které jsem dohlédl.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3153
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 15:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam jdou špatně vždycky... A kdyby ses nerozhlížel po hodinách, tak jsi ten spoj chytil...
ICQ: 321725091
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 15:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, hodiny na Zvonařce bych taky nepovažoval zrovna za nejpřesnější...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 15:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždy je na vině cestující, to je pravda odvěká.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3156
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 16:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudák Stanley...
ICQ: 321725091
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 16:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to má vina, má vina, má největší vina.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3190
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 19:25:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Mám zítra cestu do Brna. Volvo ještě ee?
ICQ: 321725091
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 22:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo má vlastně na starosti stránky Tourbusu?
Mám pár výhrad, přijde mi že jízdní řád tam funguje nějak pofiderně... a pak taková zlá, nepěkná omyl v anketě, jak to udělat když je podle mě první část ano a druhá ne? :-)

Je odbavení cestujících a zavazadel na jednotlivých zastávkách dostačující? Uvítali byste povolení pro vjezd vašeho vozidla přímo na autobusové nádraží Zvonařka pro snadnější odbavení zavazadel?
Dif-tor heh smusma
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 22:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: Jsem asi slepej, ale na www.tourbus.cz žádná anketka není. Prosím poraď, kde to mám hledat.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 22:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.tourbus.cz/?action=cws_survey

Je to schované v růžku vpravo nahoře, maskuje se to jako soutěž o jízdenky zdarma...
Dif-tor heh smusma
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 20:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Volvas ještě není a už mě docela štvou, no asi o zakázka na 13 autobusů nestojí, tak nic no, tak se poohlédnem jinam.. Ona Karosa zájem má a jestli mi dají takovou cenu jak loni za B 952E tak jim ještě koupím flašku něčeho dobrého na zahřátí.
Obecně se mi také stránky nelíbí, dneska to náš "specialista" na stránky řešil a myslím, že nic nevyřešil. Celý den u toho seděl a myslím, že nic. Zase se do toho budu muset evidentně vložit zítra já, achjo. Obecně se na web chystám, neb jelikož se mi zdá, že tomu něco chybí, minimálně nějaké fotky z provozu, tak tam něco budem muset doplnit a taky je tam myslím, ještě upoutávka na olympiádu, tak to bude třeba taky smáznout.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 20:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem si složku jízdních řádu na našich stránkách prošel, opravdu potřebuje trošku upravit a zpřehlednit.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 20:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: Stránky si děláte sami nebo posíláte data nějaké externí firmě, takže jakákoliv aktualizace je trochu na dlouhé lokte?
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 20:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nojo, to jsem nikdy neměl rád... já si své stránky dělám sám a jsem spokojený, když ne tak můžu akorát vynadat sám sobě a opravit to...
No, už zase finišuju úpravy na poslední velké aktualizaci před tím než je převedu do php, tak se snad už brzy pochlubím...
Eh, teď jsem trošku... um, pořádně odbočil.

V anketě se nic nezměnilo.
Jízdní řády nevím, momentálně nejsem schopen vůbec stránku s nimi načíst.

edit 21:10
Stránka už mi jde, sice jsou řády stále celkem nepřehledné, ale už mi alespoň šlo vyhledat spojení Brno - Č. Budějovice, což se mi včera vůbec nepovedlo.

(Příspěvek editován uživatelem Spock březen 14, 2006)
Dif-tor heh smusma
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1410
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 11:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co oni jeste nevymysli...
http://www.ekobus.cz/news.php?id=1139914800
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 17:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď už je to vembloud. Jeden hrb byl asi málo...
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: Ehm, myslím že Studymu šlo o něco jiného.
Study: Náhodou, první výrobek Ekobusu, který se mi docela líbí.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím, došlo mi to chvíli pak, ale... co, teď už je to jedno.
No, líbí, nelíbí, pro mě tohle nikdy nebude autobus, ale auto, prostě jen předělaný auto :-)
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, ale aspoň se na to dá koukat, narozdíl od předělaných "kočárků s motorem z Libchav".
P.S. omlouvám se, že zase začínám.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 20:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mě, jaké jsou šance na homologaci a provoz takových vozidel
http://www.laz.org.ua/eng/page/laz_a183
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 20:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevypadá to vůbec špatně, ale chybí mi tam místo pro kočárek, což u NP busu považuju za dost zásadní chybu. Ale stejně, šance že by to u nás jezdilo je asi taková, jako že SOR zkrachuje.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 21:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: To by se musel najít dovozce. Ale jsem skeptický. Náš trh je malý. Vůz vypadá na první pohled docela sympaticky, ale je tam už přece jen docela dost elektroniky. Sice tam píšou, že převzali pozitivní věci od známých výrobců, ale jak znám ukrajinskou mentalitu, tak bych od toho moc neočekával. A hlavně dnes rozhodují hlavně poprodejní služby a ty pravděpodobně vůbec nehrozí. Já bych do toho nešel, ani přes nižší cenu (nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic:tak tak, já osobně se věcem z východu nebráním, ze západu všechno skvělé taky není, ale mám strach o náhradní díly
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 09:15:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Vuz je na prvni strance Dopravaku c.4, koupili ho v CSAD Ceska Lipa.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3220
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 20:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Mám u tebe půl sta. Když jsem dneska po druhé potkal v PV toto
wqwq,
tak jsem musel jet na otočku do Olomouce, abych se svezl . Ten MAN teď jezdí na linkách? V úterý prý razil někam na Valašsko...
ICQ: 321725091
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 20:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Jak to jede, jestli mám také investovat?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3223
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 20:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Investovat? Aha, březen... Jede to slušně, ale věk je už trošku znát na zvuku. Docela příjemné svezení, neklepe se to, nic tam nevrže. Doporučuju
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 10:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:děkuji za přísun tržeb do našich skomírajících příjmů z dálkové dopravy. Ano ano, vůz je již letitým kouskem, letos pokud se moc nevydaří zájezdová sezóna bude autobus poslán se svými vrstevníky do věčných lovišť. Vůz je sice přidělen na zájezdové dopravě, ale protože u nás zájezdy nikdo neshání, tak všechny zájezdové vozy(tj. LC 936, LC 956, LC 956E) jezdí se svými řidiči na linkách, hodně se teď tyhle vozy posílají do Košic. Zájezdy jsou jen okrajově na soboty a neděle do Rakouska, kam jezdíme stabilně.
Proto jsem rád, že majitel dal na mě a pochopil, že zájezdy musí vydělávat a ne, aby tak tak pokryli náklady a byly jen reklamou společnosti(toto tvrdí mnozí moji kolegové). A tak jsem zvedl ceny na kilometr a výsledkem byl sice odliv "zájezdů", které převzali obstarožní LC 735 a 736 různých mini dopravců. Já si tak mohl zrušit veškeré klimatizované LC 735 a LC 736(vše tak cca 4 roky staré generálky) a s flotilou 9ti LC 900 teď jezdím buď na linkách a nebo zájezdy výhradně ven(v létě točky do Chorvatska a Itálie, v zimě točky do Rakouska, Itálie a Švýcarska). Sice je práce míň, ale bere se víc peněz a vozy jezdí na pořádných silnicích ven.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 13:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Pokud to jede jak ty ex-Vydosu, tak investuj.
Bobyk: V úterý, pokud se nepletu, tak jel linku 720270 1 do Zlína, po šesté se ve Vyškově motal na kruháči a pak ten nádherný zvuk při rozjezdu od něj ....
www.sweb.cz/4swe
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 15:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o půl jedenácté se vracel přes Vyškov zpět.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1793
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 10:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi se tu psalo (možná v diskusi SA, to už si nepamatuju) o nástupu B.E.I. na linku Praha - Brno a spekulovalo se, jestli je to natruc studentu Jančurovi nebo Tourbusu. Podle tohoto papíru http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L172106_060401_47292.pdf mají začínat jezdit za týden, ale na stránkách http://www.bei.cz o té lince není ani slovo a v on-line jízdenkách se spoje při hledání Praha - Brno taky neobjeví.

Nevíte co s tou linkou je? To se lekli a utekli, nebo začnou jezdit bez jakékoli předchozí reklamy jako velké překvapení?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3269
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 11:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vyhledávání IDOSu linka je, nejen na portále.
http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl=C&tt=3&i=6091&s1=1851&s2=20894
Ale jak to s ní je, nevím
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 14:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi to bude velké Setří překvápko. Plánují nasadit vozy Setra(je teda fakt, že mi nebylo řečeno jaké to budou Setry, ale asi to budou řady 400) od svých nasmlouvaných partnerů. Sama BEI totiž svých vozů moc nemá.Tak jsem na ně za týden v sobotu zvědavý, když posledního vychází na páteček.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 18:13:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: I já jsem zvědavý, ale pouze Setra jim nepomůže, lidi jsou zmagořeni reklamou.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3332
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozdravuju tímto osádku spoje 720280/8 a děkuji jí, že mi umožnila poznat, jak vypadá zrekonstruovaný vůz Bmee Českých drah. Předpokládal jsem, že když na spoj, co má příjezd v 11:51 a odjezd v 11:55, dojedu v 11:50, tak to bude stačit. Jenže na zastávce asi tři lidi, kteří nastoupili do Connexu, a vůz Tourbusu nikde. Nedojel ani do 12:00, z čehož jsem na základě vlastních zkušeností, že spoj z OL dojíždí do PV kolem 11:45, usoudil, že touto dobou jsou již někde u Brodku, a nemá tedy cenu dále čekat. Jestli měli opravdu nějaké problémy, tak se omlouvám, ale i z počtu lidí na zastávce jsem spíše tipoval, že se řidič vykašlal na JŘ a jel si, jak se mu chtělo
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 06:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: děkuji, pan řidič se do Olmika asi delší dobu nepodívá. No on se u naší firmy asi nepodívá už nikam.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3346
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 10:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky děkuji, ten vlak byl docela fajn, skoro prázdný, i když jsem se těšil na krásné eLCéčko. Ale zas jsem se díky tomu svezl s oběma dosud nevyzkoušenými vyškovskými Aresy...
ICQ: 321725091
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20869
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 17:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
To bylo na Brno (rychlík Oc - Brno - Budějce - Vídeň), tedy vozy budějcké?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3352
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 19:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, rychlík 932 z Olomouce do Brna (příjezd nějak po jedenácté). Kam to pak jede (jestli jako Petrov dál), netuším
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 19:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: vše zlé je na něco dobré. Já např. dneska ztratil občanku a protože bych si ji stejně měl do roku 2007 vyměnit za model EU, tak si ji nechám vystavit teď hned.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3356
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 19:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vypadala? Mladá, hezká? Nebo taková, že ji ani hledat nebudeš?
ICQ: 321725091

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace