K-report
 

Archive through 10.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Staré archivy » Archive through 10.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 18:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: stačilo číst včerejší příspěvky, je už to tam psáno
A naše NP škody, např. 7501 dnes na 53/402.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 18:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Já vím, že jsem najivní jak malé děcko, ale kruci, všude jde jenom o prachy, nikoho nezajímá nic jiného.

Ostravák: To je divné, asi ji už někdo, když jel z Shoppingparku šlohnul.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2332
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 18:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Nepochopil jsi mě. Myslel jsem to jako, že na jedné je klima přetřená na žluto a na druhé zůstala bílá.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 19:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Tak to jó, ja myslel, že ju někdo zebral , samozřejmě dělám srandu, ale nelíbí se mi, když jsou odlišnosti, ať už to je natřené jakkoli, vždy by se měly dodržovat nějaká pravidla.

Maugli: Zapoměl jsem popřát k maturitě hodně zdaru. Doufej, že jako téma dostaneš Hromadná doprava
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 20:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: díky, čeká mě to v pondělí a tuším, že tam bude "dopis prezidentovi" a "úvaha na budoucnost"
(tuším, chtěl jsem se vyspat s češtinářkou, ale prý by mi to nepomohlo, tak jsem si u ni vypil kafe a šel 8-)
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 21:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik nyní jezdí autobusů v barvách Shopping parku? Přešly některé zase "zpět" do barev DPO?
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Naklánění solarisu:
Jo po příjezdu na zastávku a otevření dveří, to začne dělát známé zvuky pfff ffff a začne to vyrovnávat do vodorovné polohy, některé zastávky jsou trošku nakloněné a vzduchový systém to vyrovná tak aby to stálo rovně.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 08:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Myslel jsem, že to má fungovat tak, aby se ten pravý bok ještě trochu sklonil a nízkopodlažní autobus aby tím ještě trochu "znízkopodlažněl". Co říkáš je určitě pravda, ale není to trochu nelogické? Mi se zdá, že ten kneeling ještě nemají úplně vychytaný.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 09:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kneeling je něco trochu jiného - na pokyn řidiče dojde k vypuštění vzduchu z měchů na pravé straně busu. Vyrovnávání je automatické a nezávislé na vůli řidiče. Vem si, že máš motor na jedné straně ve věži, takže systém musí vyrovnávat vlastně stále.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 09:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemyslím si, že to vždycky funguje správně. Několikrát jsem viděl Solaris přijíždějící do zastávky rovně, ale po otevření dveří se očividně naklonil doleva
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 10:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Kupujem??? http://autobusy-kobra.cz/karta.php?xsz=270&eeev=328
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2354
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 10:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě včera jsem jel v a-54 a před námi myslím jel 7605 na a-48 a byl nakloněný doprava od nájezdu na Mariánskohorskou až po vodárnu. Vypadalo to docela zajímavě.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je problém hlavně 7602, ten třeba při průjezdu mezi zastávky Hotel Bělský les a Náměstí SNP je nakloněný celkem dost. Ono to v tom úseku celkem dost dlouho zatáčí a logicky se ten autobus nakloní, ale potom jak už je úsek rovný se to nenakloní zpátky do vodorovné polohy ale jede to celkem dost nakřivo až na zastávku. Je to tak moc nakloněné na levý bok, že i když si uvnitř tak to jasně poznáš, že autobus není ve vodorovné pozici. Z venku to vypadá taky dost zajímavě.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: No tež jsem si říkal jak to je vlastně vyvážené, když je motor na jedné straně. Mi se více líbí myšlenka low entry. Podle mě je to výborný kompromis jak pro starší lidi, tak pro ty, kteří chtějí pohodlně sedět.
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to já si jednou pamatuju že přijela do zastávky 7601 na vodárně.. otevřela dveře a naklopila se na opačnou stranu(doleva) .. a nestál zrovna u obrubníku..takže ten schod byl kura větší než všechny schodu do Aresu

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:31:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na 40/4 kupodivu 4223
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Proč chce primátor Ostravy snížit dotace na dopravu?
A jaké novinky v MHD jsou v Českých Budějovicích, Praze, Jihlavě, Havířově a Ostravě?

Čtěte magazín ATT - http://www.mhdaktualne.net/att.html
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 16:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznáte náhodou někdo trochu historii té B741 co jezdí na a-68. Od Xxichtyla a podle SPZ akorát vím, že je z Přerova.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Zkusím vyprázdnit prasátko, snad tam mega najdu. Ale cena mi připadá více než dobrá.... 8-)
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá dost dobře, ale jen na fotce, asi ho umyli Mám pocit, že jezdil v DEPO-BUS Čavisov, čili hned u OV
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam více pěkných, ale i hnusných vozů. Uvidíme, časem něco koupíme...
Kdo by nám s tím jezdil?
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda a pár lidí z DP ještě přesvědčíme A já taky občas
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1175
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já beru 2 z MDPO...
Proč Mirda?
Tobě je kolik?
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:09:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně ber! Vlastně Mirda ne, my nebudem provozovat Solarisy Mi je 20, ty letos maturuješ?
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: jj, zítra mi začíná slohovka, ale ještě dnes v noci jsem se paní učitelky pokoušel vytáhnout témata, ale nic. Tada já je nepotřebuju, ale pro ostatní...
Fuj ta mě ožrala 8-)
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si žádný soukromý dopravní podnik dělat nebudu. Já si prostě počkám, až se bude 7601 za nějakých 6 let vyřazovat a potom jej od DP odkoupím.
Otázka pro lidi z DP: Můžu si ho nějak rezervovat nebo zamluvit předem? Jaká bude asi cena? Dáte mi ho celý tak jak je, nebo z něho sundáte identifikační znaky jako ev.č.?
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: A budeš s ním jezdit na nákupy jo
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:16:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si ho postavím vedle baráku.
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 08:32:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6 let tak to asi 16 let bude přesnější.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 09:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: To já si zase postavím vedle baráku 4292. Až se vyřadí koupím si ju a budu s ní jezdit do Tesca na nakupy.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2366
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 12:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co zbyde na mě? Já jsem taky ulítlý na B961E. Tak si taky jednu koupím a s Indym budeme jezdit nějakou svou linku.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně bude stačit B952E...nemám rád automaty
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2367
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: No ty nemáš rád automaty, ale já za volantem sice seděl, ale nikdy jsem neřídil, takže si tam budu muset posadit někoho s řidičákem na autobus. Vždyť já nemám ani Bčko, i když bych ho mít mohl.

(Příspěvek editován uživatelem Ostravák duben 09, 2006)
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Myslíš, že já mám Déčko? Až budou finance, a půjde to dělat rovnou z Béčka, nebudu váhat
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Déčko jde normálně udělat přímo z Béčka, stojí to nějakých 16 tisíc ale jde to. Pokud by sis chtěl udělat z běčka céčko a hned na to déčko tak zaplatíš 19 tisíc, takže výhodnější je asi ta druhá možnost.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2368
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: No jo, ale aspoň si si trošku asi nejspíš někde možná zajezdil
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Tak to jo, autem jezdím furt...ale rád bych zkusil něco většího
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2369
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: No já bych si taky nejraději udělal řidičák alespo%n na auto, ale autobus... Taťka se vřízení úplně vyžíval a teď už má 2 roky ze zdravotních důvodů absťák.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Já bych jezdil furt
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem řídil "pouze" 14Tr, 14TrM, Trollino12, Urbino12, Sor B10,5, Sor B9,5, B931, B732, B731...
Takže nemohu nějak extra posoudit, ale nejlepší je SU12...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2370
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Jen? To já jsem řídíl maximálně svoje kolo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Jak ses k tomu řízení dostal?
Já řídil jenom včera 7601 a to jenom ve snu, ze kterého jsem se nějak předčasně vzbudil.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:18:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: kouzlo osobnosti...
Já si tak jezdím po ČR a řídím (nekecám)

Jinak já si koupím 7501...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2372
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Ve snu jsem toho řídil...
Maugli: Vždyť se ti na cestě do Neplachovic rozpadne!
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych si nejradši zařídil svoji B961E, ale dneska jsem jel dvěma B952E, oběma z té nové série, a musím uznat, že to je taky krásný autobus.
Mi se zdálo, že jsem si chtěl udělat řidičák na náklaďák, ale jelikož už neměli na ježdění náklaďkáky, tak jsem měl jízdy s B732. Taky si ještě vzpomínám, že jsem to na křižovatce u radnice pořádně rozjel směrem na MMSýkory a tam jsem to zebral trochu smykem.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je vlastně teď s 3801? Jezdí pořád po nějakých přehlídkách nebo je opravdu mimo provoz?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2383
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jedou stránky www.mhdveslezsku.net !!!
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huraaaa!
7501 se mi líbí...

Jinak mám za sebou maturitní češtinu... Taky hurá!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2387
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: A jak si myslíš, že dopadne?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak moment, jak hurá??? MHD aktuálně se Vám nelíbí???
Jinak nechcete si koupit rovnou celý DPO?
Maugli: Tebe potkat na silnici tak spíš utíkám...

Jinak jsem dnes vyrazil do ulic a zjistil jsem, že na 41/1 jezdí 4290. Nevíte, jak dlouho? Nebo je to jen náhoda?

A hlavně: na 37/406 i 37/407 jezdí kloubové autobusy! Konečně jim to došlo. A pak taky už opravujou BUSE u 4261, jezdí místo něj už delší dobu 4223.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Proč chce primátor Ostravy snížit dotace na dopravu?
A jaké novinky v MHD jsou v Českých Budějovicích, Praze, Jihlavě, Havířově a Ostravě?

Čtěte magazín ATT - http://www.mhdaktualne.net/att.html
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2388
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:25:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kaosák: Ale líbí. Já si jen podle mhdveslezsku.net vždycky kontroluju série atd. Na 41/1 jezdí 4290 už pěkně dlouho.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uf, už jsem se lekl... 4290 je vůbec zajímavý vůz, nejdřív a-44, pak a-37, pak a-56 a teď a-41
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Proč chce primátor Ostravy snížit dotace na dopravu?
A jaké novinky v MHD jsou v Českých Budějovicích, Praze, Jihlavě, Havířově a Ostravě?

Čtěte magazín ATT - http://www.mhdaktualne.net/att.html
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Co se ti na těch Škodovkách líbí? Světla ze žigula...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2390
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Jo, ty jsou nejlepší.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:06:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, dnes na trhačkách a-37 klouby. Kdyby tam nebyly, nebrzdilo by mi to práci A také se na a-37 objevila, až tak, 7006!
A na a-36 jezdí 7001. To už jim 7011 chcípla definitivně?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná, že už to tady Norton napsal, ale všiml jsem si, že už jsou opět skleněné výplně na všech zastávkách v Nové Vsi, tak snad už tam vydrží.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně už jezdí ten náš 3801, asi už to tu ale někdo psal, nebo jste to všichni věděli .
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: už zase (=na čem dnes?) nebo že už vůbec jezdí?
Semolina: jj, jsou tam a hlavně už je někdo stihl i počmárat (do 12 hodin po instalování!!) ...sice ne všechny, ale přesto:-(
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Na lince 104.
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:46:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4290 nebyla na 56 ta šla rovnou z 37 na 41
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co ty nové SU 12 pro Ostravu?Kdy vyjedou?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace