K-report
 

Archive through 11.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » U nás doma » Staré archivy » Archive through 11.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 16:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: to poslední. Ale na magistrátě u okénka ztráty opčanek, byla taková mladá, hezká, tu bych nezahodil. A měla pěkně holé bříško
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 16:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ještě aby bylo chlupaté...
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 16:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20878
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 16:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
Dík. Pokračuje to pak až jako R 668/R 361.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 22:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:no to by mne teda nenapadlo
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera po 17té hodině jsem na Florenci viděl tourbusáckou Karosu C735 se slovenskou RZ (začínala tuším písmeny SN). Pravděpodobně jela linku na Košice. Netušil jsem, že Tourbus má filiálku na Slovensku. Nebyly by nějaké podrobnosti?
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 21:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk:ano je to Tourbus, Slovakia, sídlící ve Spišské Nové Vsi. Vůz je bývalý BSC 55-76 C735, r.v.1995, dodaný spolu ve velké sérii vozů řady 55-xx. SPolu se svým bráškem 55-77 byl vypravován na dálkové linky. Po založení filiálky na Slovensku(musel bych se podívat, kdy se tak stalo), byl vůz převeden na Slovensko na plánovanou linku na Ukrajinu. Zní nakonec sešlo a vůz se objevoval na zájezdech a příležitostních pracech. Spíš ale nejezdil, než jezdil. Za poslední rok se však na této filiálce hodně pohnulo, na Slovensko byl převeden jeden z Manů 422 FRH(SPZtku zjistím u nás ve výkazech) a začal jezdit na nové lince Košice - Roma. Vzhledem k nevyužití původního vozu, byl vůz převeden do svého mateřského závodu a je pravidelně nasazován na Košickou linku. V současnosti pracujeme intenzivně na získání nových prací na Slovensku v lokalitě tohoto střediska.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 22:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Díky za informace. SPZtku MANu ani nepotřebuju vědět, ale spíše by mě zajímaly záměry do budoucna. Ze ZDO se na Slovensku zatím profitovat nedá, zato v dálkové dopravě by se na tamním trhu jistě našly zajímavé mezery... Nebo se pletu?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3388
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 22:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: A to já zas bych o SPZ MANu stál, tak se, prosím, mrkni. Asi tuším, ale chtěl bych si to nechat potvrdit. Dík
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 08:41:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: jo mrknu se v pondělí.
Jenda_z_hk:ano v současné době je ZDO spíše skomírající, připravuje se velká vlna rušení spojů atd.Díky "privatizaci" SADek se mnohé dostali do rukou překupníků, či hazarderů. Naštěstí SADka, odkud pocházím se dostala do rukou schopnému vedení. Ostatně letošní dodávka více jak 30-ti linkových a městských vozů hovoři za vše. A platy řidičů jsou i po přepočtu na mnohem vyšší úrovni než např. u nás, či průměrně v celé ČR.Taky tam odešla spousta mých schopných řidičů, kteří z toho regionu pochází. Obecně i dálková je sice pole neorané, ale železnice nabízí oproti autobusům mnohem větší kofort a díky neexistenci dálnic je vlak rychlejší jak autobus. Proto se raději rozhlížím po městských provozech
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí vyšla nabídka na zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje. Nabízeno je "pouhých" více jak 12 mil. km. Takže pro dopravce lákavá nabídka, ale asi jen pastva pro oči. Šibeniční termíny zahájení provozu jsou pro dopravce nereálné. Teda kromě Connexu, který se prostřednictvím firmy Viamont chystá ovládnout další gigantické dopravní území. Pokud se Connexu zadaří, bude se jednat spolu s Icomem o dva největší(a dá se říct, že nohdy jedinné) dopravce. Takže se konečně probudíme z okurkové sezóny a začně pěkně parné léto
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1259
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam to bude zajímavé, uvidíme, co z toho vyleze, Connex už se tam přímo angažovat asi nemůže (antimonopolní úřad). A DPUK se asi jen tak nevzdá
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 00:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Momet, co má Viamont společného s Connexem? Já měl vždycky za to, že jsou to rivalové.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Connex by měl být zahraničním podílníkem ve Viamontu. Viamont asi česká firma nebude
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BSC 46-89 je ten MAN co je na slovenském Tourbusu
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pan řidič, s kterým jste vždycky tak rádi jezdívali 9:15 do Olomouce a zpět, teda chtěli jet, ale vždycky Vám o nějakou tu minutku ujel, již od nového měsíce u naší společnosti nepracuje. Věnujme mu tichou památku a věřím, že si nervy dispečerů, ale i všech zaměstnanců a cestujících odpočinou.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A copak to včera jelo na Prahu ve 13:15 od Grandu. Takový pan šofér s řídkou pokrývkou hlavy...
A do "Student Agency" přidám pár fotek od B.E.I.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 09:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A do Prahy jel včera kdo? Asi myslíme každý jiného řidiče. Já myslím to pako, co tam jezdilo kmenově. No ten co jel do Prahy, toho brzo potká stejný osud. Ale zatím se čeká.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3464
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 09:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Díky za SPZ i zprávu o tom pánovi
ICQ: 321725091
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 17:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Tak to je zajímavé. Dosud spolu Viamont a Connex soupeřili kde to jenom šlo a teď Connex Viamont schlamstne. Ale čemu se vlastně divím, že ano?
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 16:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: to je život
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak mě napadá.. jak je na tom s vytížeností Brno - České Budějovice a zpět cestujícími jedoucí celou cestu? Protože přeci jen, jízda zastávkovým spojem jedoucí dolní cestou je poněkud zdlouhavá, vlakem to trvá ještě déle a tudíž by se mi líbilo nějaké expresní spojení. Jenže právě zase pochybuji, jestli by se našlo dost lidí pro celou délku trasy bez zastávek...
http://spock.site.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21076
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 12:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On nového GVD by měl na trase ČB - Brno přibýt další pár vlaků, v neděli pak ještě jeden spoj v šest z Budějc (přes HB). V současné době jsou ty vlaky mimo špičky a sezonu využívány (překvapivě :-)) zejména úsekově.
Nějaký expresní (třeba ČB - JH - Pejr - (Ji - ) Brno) Tranzit by se asi celotýdenně uživil, ale bus asi těžko, snad se zajížďkou do Jihlavy...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 12:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Kde seženu VA charakteristiku mrkvistoru?
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 12:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nojo... jenže právě vlak má ještě delší jízdní dobu než bus a pochybuji že zrovna vlak by šel zrychlit :-)
A navíc ČD se snažím (z mé strany úspěně) bojkotovat od doby co zavedly tu *ehm* *ehm* zvanou "Z karta" a zdražení pro všechny co ji, nebo něco jiného slevového, nemají.
http://spock.site.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21084
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock:
Prašť jako uhoď...

Vlak má 4:21, bus zhruba polovina neuvěřitelné 4:05, druhá polovina dokonce 4:30 a pouhé dva spoje jsou pod čtyři hodiny .
Jízdné je různé, ale zrovna ten pod čtyři hodiny je za 210, což je víc než dost. A i ostatní spoje jsou dražší než nezlodějské jízdné...

Ale sedět v buse víc jak čtyři hodiny (a to tam snad Jihotrans posílá i C943 ), tak asi celej nevylezu...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 7-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou sem musel do budejc z brna busem tam a spatky. Nikdy vic , to radsi zaplatim cerny dire a pojedu vlakem
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1269
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 15:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se chystám v neděli do Pardubic a zpátky vlakem a duševně se na to připravuji už týden.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 818
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:19:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jéé a pojedeš Pinďulou?
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten pod 4 hodiny je bus ČB-BB a zpět, staví v Brně, doba jízdy 3:30 / 3:40 a to ještě z Pelhřimova zajíždí přes Tábor! Kde tedy často chytí nějaké zpoždění v zácpě, ale i s tou zajížďkou je pořád rychlejší než jakýkoliv autobus jedoucí "přímo" Brno - ČB...

No a zas takový rozdíl mezi "luxusem" ČD nebo autobus nepozoruju, děs je to všechno stejnej... obzvášť když jsem vlakem snad ještě nikdy nepřijel včas, ale vždy +10 až +100..
http://spock.site.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21096
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to přeji hodně štěstí - běží teď tolik výluk, že cesta vlakem bývá velmi dobrodružná (když k tomu občas někde něco chcípne, občas někde někdo vjede/skočí pod vlak atd. atd.), člověk málokdy tuší kdy (a kam) dojede...
I když zrovna třeba od Přerova je teď na co koukat. Od Brna je zase menší šance narazit na humusoidní soupravu...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: Ne, s Bobykem na SO,NE+
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21097
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock:
Když pominu výstřelky typu "tři týdny Bmee" apod., tak i Bp jsou pro mne mnohem pohodlnější, už jen kvůli místu (pravda, v zimě tam občas sněží :-(). Pokud tedy nepočítám, že tam pojede nějaký prostorný zájezďák s WC, ten bych na milost snad vzal.
Osa 225 - 240 je nešťastná, tam je bohužel s +10 téměř nutné počítat, JŘ se dodrží sotva v 80 % případů a občas je to dost děs.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 14:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a kudy je aktuálně Brno - ČB nejrychlejší? Po D1 do Humpolce, pak severním obchvatem Pelhřimova, z Chýnova do Palné a pak už přes Soběslav tradá do ČB, nebo existuje ještě nějaká zkratka? Tahle trasa by se měla dát zajet za tři hodiny, vždyť je to nějakých 210 km a přes vesnice jen minimálně. Nebo je cestou nějaký zádrhel?
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí jsem jel autem z Brna do ČB za tři hodiny přes Rosice a Třebíč.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3507
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 22:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, když někdo jede jako prase, tak se to dá stihnout
ICQ: 321725091

http://rz-nej.czweb.org
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 22:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolem se to autem dá za +- tři hodiny stihnou naprosto v pohodě, přes Pelhřimov a D1 za dvě a půl. A podle předpisů!
Vlastně je to jen necelých 200 km... a obvykle nehrozí chytnutí žádné zácpy ap... Tedy až na to když někde v těch zatáčkých chytneš Avii nebo něco takovýho, to je pak konec...
http://spock.site.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21133
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 11:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Pejru je lepší to vzít (než někdy v budoucnu bude D3) na JH a Třeboň.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3515
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 12:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce vás tady asi zakousne...

Ale než tak učiní a půjde pykat, chtěl jsem se jej zeptat, jestli je reálné, aby se v pátek dostalo v Prostějově dvacet lidí do autobusu na Jeseník, nebo jestli mají zvolit raději vlak. A pakliže ano, jestli dojíždí do Jeseníka na čas, mají tam totiž v podstatě bez časové rezervy přestupovat. Díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:.To jsem se smál tvé poznámce. A nyní k otázce. Pokud tedy máš na mysli opravdu využít služeb naší společnosti a zkusit si naši C 935 a s osádkou, která tam jezdí co tu linku v šedesátýmdevátým otevřeli a skutečně myslíš spoj linky 720290, který z Brna vylétá v 5:55, a přesvědčivě tvých dvacet lidí pojede z Prostějova a nezištně budou mít v Jeseníku přestup, tak Ti mohu sdělit, že se do busu dostanou. A pokud to skutečně myslíš vážně, mohu Vám zajistit 20 míst ve voze diskrétní nepoplatkovou rezervací(domluvím se s řidičem) a pokud budete v Jeseníku přestupovat do Coneexího přípoje, tak lze oživit staré známosti a přípoj pozdržet.TAk se když tak ozvi do čtvrtka
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek jsem po 13 hodině obědval v pizerii v Olympii a z okna jsem měl dobrý výhled na dálnici D2, na které mne zaujal konvoj 6-ti Axerů se širokými středními dveřmi v pěkném světle červeném celovozovém nátěrů. Uháněli pěkně domů do bratrské SAD Bratislava. Pro ty, co to ještě neví, má naše sdružení 30% podíl v zprivatizované bratislavské SADce. Po dohodě s většinovým vlastníkem se do budoucna budeme o dopravdu starat pouze mi, zatímco druhá strana si ponechá budovy, dílny a veškeré služby
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to takovej nezvyk, mě se to moc nelíbí
http://www.mestskadoprava.net/galeria/picture.php?cat=search&image_id=9570&search=date_creation:2006.04.07;cat:321|AND
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: Zvykneš si. Ta Bratislava, to je pěkné, 100 Sorek, na setkání myslím, ale teď se mi na víkendy toho nějak nahromadilo.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Arway, zpočátku mi trochu vadil určitý nesoulad hranatých světel s tím zaobleným prolisem na čele. Ale nějak jsem si zvykl. V tom bílém nátěru moc nevynikne ale docela se těším, až se začne objevovat v barvách různých dopravců.
www.fotodoprava.com
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 19:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se těd líbí barevné provedení BODOSích Midwayů. Velmi elegantní, takový mladistvý, né jak doposud takové staromódní nátery půlskříni
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3517
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 19:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Díky, to by bylo moc a moc fajn, vážně to myslím. Jedná se o třídenní výjezd zdravotně postižených za vzduchem, kterým by asi přechod přes celý Jeseník z vlakového na autobusvé nádraží moc dobře neudělal. Ale ještě to tak nespěchá, já jsem to myslel jen obecně, bylo by to až v červnu, tuším 16. - 18. Každopádně moc dík a nabídky určitě využijeme. A podle všeho by pak táž sestava odjela v neděli zpět. Týden nebo dva předem bych se ozval. A možná bych se i já někdy někam s Tourbusem jako výraz poděkování svezl (třeba do Olomouce...).
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Třeba v bílé VYDOSu
Dopravce: Zrovna nedávno jsem si vzpomněl, jak dlouho Jeseník vlastně jezdíte a jak dlouho už s 935. Je to jak včera, kdy na ni, jako na novou, řidič nadával, že netopí, nejede do kopce a vůbec za moc nestojí. Jestli se nepletu, psal se prosinec, ale teď nevím jestli 1998 nebo dokonce 97.

(Příspěvek editován uživatelem swe duben 09, 2006)
www.sweb.cz/4swe
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Kolik vozů vůbec posíláte na ČB a jak je linka "po okreskách" využita? Za pondělní cestu mezi třináctou a sedmnáctou hodinou (VY - ČB) jsem mezi Brnem a Třeboní potkal tři vaše vozy, co si pamatuju, tak snad všechno vozy 950.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 07:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Dopravcem. Nové Midwaye BODOSu vypadají dost dobře.
Swe: Ta C935 je z roku 1998. Řidiči předtím měli osvědčené LC735/6, takže přechod do C935 byl trošku velká změna a je pravda, že ty Rencky působí slabějším dojmem.
Jinak od roku 1969 tam jezdí už jen jeden řidič (větší), ten druhý se na linku dostal tak kolem roku 2001.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: ano ano s řidiči máš pravdu. S tím větším jsem nedávno vzpomínal na začátky téhle linky a on mi potvrdil, že to byl rok 1969, kdy tam začal jezdit.Někdy je pěkné si poslechnout jak vznikali dálkové linky.
Stanley: na linku do ČB se vypravují dva vozy s odjezdy v 6:00 a 9:00, v pátek jede i v 10:00. Vypsané jsou na linku kmenově dvě C 954E, jenže co došlo k redukci dálkové dopravy, tak se zavedl tzv."točící" systém, kdy vozy dálkové dopravy se střídají na několika linkách. Dřív byla osádka, vůz a linka(resp. stále ještě někde je-Jeseník, Špindlerův Mlýn), zbytek se "točí"
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady se hodně probírá Tourbus, mohl bych prosím dostat nějaké informace o patrákách Caetano Porto Star? Zajímalo by mne od kdy byly v Brně, rok výroby a především zda ještě jezdí u Tourbusu (ten modrý jsem už delší dobu neviděl).
www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3523
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Tady se v případě neodchýlení se od tématu probírá víceméně jen Tourbus:-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 00:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Tak to su pamětník. Já na té lince taky začínal (jako cestující z Brna na ČHS, když mi byly dva roky ). Jezdili jsme tam každoročně na týden lyžovat a autem to nebylo praktické (protože na ČHS totálně zapadalo sněhem a navíc nešlo nastartovat).

Co si matně pamatuju, tak se vždycky odjíždělo z Brna hrozně brzy ráno (kolem šesté), ale s postupným budováním dálnice na Hané se cesta během let dost zrychlila, nejezdilo se některé roky bez té půlhodinové přestávky v Šumperku? Nebo si to pletu s odpolední linkou?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 07:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeseník: no ten větší šofér se svým dřívějším parťákem jezdili nejprve linku přes Jevíčko. Z této linky si je lidé pamatují dodnes a třeba mezi některými staršími lidmi v okolí Loštic až Šumperka, když se řekne "Metoš", tak všichni vědí o koho jde (Američan jeden). Pamatuju si, že tam mívali i novou C734, která vypadala dost dobře (ale už si nepamatuju SPZ). Ten druhý šofér, co už tam nejezdí (dokonce nevím, jestli už neumřel), tak má i dva syny, z nichž jeden jezdil u Connexu a druhý svého času brigádně u ČSAD B-M.
Gromit: MANy Caetano. Nyní už je jenom jeden z roku 1993 (ale myslím, že už taky brzo půjde pryč) a předtím byly ještě tři (???) tak zhruba z roku 1992. Jeden z nich (BSB 45-88) hrál ve filmu
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3528
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde se vzal na 720280 kloubák????? Takové překvápko jsem teda nečekal, nejdřív jsem se lekl, že jsou to ještě pozůstatky včerejší oslavy, ale snad mě zrak nešálil. Asi jen výjimka, co?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, že nikdo nedal vědět. V 8:30 jsem procházel kolem autobusového nádraží v OL.
Hned bych se jel projet ....
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 6.dubna 2006, ICQ #277-439-754
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdo nedal vědět. Ono je otázkou, jestli to nebylo tak, že kloubák dojel z linky v 7:15-7:20 a hned ho poslali vedoucí představitelé na Olomouc, poněvadž třeba neměli nic jiného ???
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Na tom něco bude, pokud se nepletu, tak ten kloubák přijíždí od Blučiny. Ale že by Tourbus neměl nic jinýho? Přece BSD 28-04 a jemu podobné skvosty se vždycky najdou
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidíte, v tom nastálém zmatku, který dneska byl jsem si ani neuvědomil, že bych mohl napsat na report, že jsem dneska poslal 45-73 na Olomouc. Ano byla to vyjímka, měli jsme s několika vozy ráno trošku trápení, ale nakonec se je všechny podařilo rozhýbat. Ostatně, pro toho, kdo si všiml, jsem dneska ráno měl dvorek vymetený. To se holt tak občas skoulí..
Twig: já ještě pamatuji, naštěstí jsem v té době působil v jiné firmě, kdy určití vedoucí pracovníci poslali na Olomouc 24-08 a pak se divili, že si lidé stěžovali. Škoda jen, že tito schopní pracovníci nás již opustili a působí v jiných firmách, dokonce i v jedné nejmenované regionální bus firmě, kde jak jistě věřím, jsou se svými podobnými kousky v kolektivu určitě chváleni.
Jinak vidím, že Mirek je znalec
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Když jsme u toho, můžeš zde zvěčnit oběh toho posledního krasavce? Než půjde do kytek, rád bych si ho ještě stihnul

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace