K-report
 

Archive through 25.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy SOR » Staré archivy » Archive through 25.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1985
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 22:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... kdyby to vadilo cestujícím, tak s tím nejezdí ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 19.března 2006, ICQ #277-439-754
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 22:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a budou chodit pěšky že jo.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 22:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.. takyže s tím nejezdím.
ICQ: 155-617-186
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 07:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já s hrbáčem jezdím rád.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 18:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky.
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 4-2004
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 00:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky i jako řidič!!!!
Mirbed
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 00:48:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: ... kdyby to vadilo cestujícím, tak s tím nejezdí ...
Takový vyspělý zákaznický názor (nebudu podporovat špatnou nabídku a půjdu k jinému prodejci/poskytovateli služby) si můžete dovolit třeba v kšeftě s hadrama, v MHD snad ve velkoměstě, ale rozhodně ne ve městech JEN s menším MHD-provozem. To byste fakt jen chodil pěšky, jak trefně poznamenal Aussiger.
Když si vezmu jako příklad Hodonín - páteřní linka MHD má z konečné na konečnou jízdní dobu 20-25minut, zdatný chlap by to pěšky mohl zvládnout s odřenýma ušima zpocený snaaad za hodinu, při společné cestě např. s pětiletým dítětem by 2 hoďky rozhodně nestačily, a pro babču s holí je to pěšky neřešitelné. A k tomu: v odpolední špičce se teoreticky deklarovaný 20min interval postupně nenápadně zvyšuje a JIŽ po 15:30 (tedy prakticky v době vrcholící špičky) přestává být intervalem a jsou to spíše nahodilé spoje s různými odstupy cca 20-45 minut (přičemž průměr bude někde mezi 35 a 40). A teď nejeďte busem, který právě jede, jen proto, že se vám nelíbí.
Upřimně děkuji za "skvělou" radu.

Kotelník:
Myslím, že se nepletete, dveře v SORu při otevírání poklesnou níž. Předpokládám, že důvody jsou dva - aretace zavřených dveří a jejich současné utěsnění. Nedokážu si dost dobře představit účinnou a levnou konstrukci (vně výklopných) dveří tak, aby přes ně neteklo a přitom aby se při otevření nadzvedly nahoru.

Mimochodem - druhý hodonínský hrbáč v prvních dnech provozu měl takové drobné úlety ohledně dveří - jedno křídlo prostředních dveří se při otevírání zasekávalo: někdy se neotevřelo vůbec, jindy s různě dlouhým zpožděním oproti druhému křídlu - pokud se otevřely, bylo to jak katapult - otevření v desetině vteřiny - doufám, že už to opravili a nikomu to moc neublížilo.

Něco jako soukromý závěr:
- Hrbáčem a též jinými busy jezdím, sice nepravidelně, ale jezdím. Ne vždy je čas a počasí na to jít pěšky (že Barte?!).
- Výklopné dveře ala SOR nebo též v Karosách B7xx, B9xx NEPATŘÍ do městského busu.
- No a když už jsou, tak jen doufám, že se nejen mí blízcí, ale všichni nastupující do busu typu novější SOR velmi brzy naučí, že se nemají cpát k právě otevíraným dveřím neb přijdou k úhoně.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 17:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirbed: Naučí, po tom, co dostanou párkrát přes drž...ústa.. U nás ze začátku dostávali taky. Prostě SOR určitě není dokonalý, ale co je?
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1826
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 18:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já s těma dveřma nevím. Mostecký a litvínovský Many mají také druhé a třetí dveře výklopné.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 20:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mě se ty přední dveře u SORů vůbec zdají nějaké divné. Oni se totiž vyklánějí víc než je běžné u Karos. Ale objektivně musím přiznat, že už jsem párkrát viděl i to, jak někdo dostal dveřma u Aresu. Docela se divím, že tam ještě nedali nějakou varovnou cedulku.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3378
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 09:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Když tam dají cedulku, lidi budou stát čumákama přímo u dveří a číst si ji. A dostanou ještě větší pecku
Na přední dveře u LiLi SORek si stěžoval jeden vyškovský řidič, jak zastavil trošku nakloněný, už je pořádně nezavřel. Ale u novějších vozů jsem si toho nevšiml
ICQ: 321725091
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 09:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problem vyklopnych dveri (a problemy zajizdeni busu k obrubniku a treba nizkych nastupist a vysokych podlah vagonu) souvisi s "propagaci" a "kvalitou" verejne dopravy. Spravce silnice, nadrazi ci obec sice zrekonstruuji prislusny majetek, ale tak, ze tento problem se neodstrani nebo jeste zhorsi.
P.S. Jeste pred nedavnem jsem se divil, proc "uprava infrastruktury" pro autobusovou linku cca 25 km dlouhou stala 300 tisic €. Jak videt, ono to opravdu neni jen o zarazeni zastavkovych sloupku ...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 16:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Tak by mohli ty cedulky dávat na zastávky vedle jízdních řádu.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 07:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ceny ze Sor vcera dorazily: triko, ksiltovka a vonny stromecek do auta s logem firmy (neboj Bobyku, tobe ho nedam ), vse zablene v igelitce s firemnim logem.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3320
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem ve Strančicích na lince PID č. 469 poprvé viděl SOR v barvách Connex Praha. Typ jsem ale zdálky nepoznal.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 10:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Typ je "BN12 třídvéřák"
Nestydím se za to, když jedu citybusem!!! (tato věta určena pro pár jedinců fanatické sekty "Nekritičtí milovníci poláckých dokonalých superbusíků")
Pozor na agregátobusy 24Tr a jim podobné! Brzy začne při jejich provozu ubývat drátů, prvně těch manipulačních, později i jízdních...
Kulík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 4-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 469 to vypadá na fungl nový C10,5. V těchto končinách se mají motat hned dva.
Ad Felix: BN12 Connexu jezdí zatím jenom po Praze i když na říčanské městské lince 499 by takový BN10,5 byl velmi dobrý - tato linka totiž objíždí mimo jiné domov důchodců a dům seniorů.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2421
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 16:30:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsem ho vyfotil, tak ho sem šoupnu.


SOR CN12 TQM na lince ODIS č. 271 v Ostravě v zastávce Jižní svahy.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravám:není to BN 12,TQM je má taky a vypadají přesně takhle.Bohužel nepřečtu ty nápisy v zadu na voze.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 340 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2427
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locucts: Vzadu na voze je CN12.
Viz obrázek
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:dík za info,spletl jsem se.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 340 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2439
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 16:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem se s hrbáčem CN12 TQM i svezl, takže malá fotodokumentace:

minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 17:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle by mohl vypadat kloubová Sorka odkaz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 18:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Tohle už známe dlouho.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2444
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 18:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hóódně dlouho, ale neříkám, že to není hezké vozidlo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1921
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 18:37:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Počkejme na Autotec, pak se (snad) dočkáme české verze BN18... Už se těším.

Jinak, mohl by mi někdo upřesnit typ tohodle vozidla?

Je to karoserie C10,5 se širokými druhými dveřmi. ALE.
Přední dveře jsou jako u B, nade dveřmi jsou zvonky, uvnitř sedáky jako u B, madla apod. Na střeše klimatizace.
Autobus se pohybuje po městských linkách v Českém Krumlově, takže předpokládám, že to je postavené na zakázku.
Na zádi žádné označení není, je to koupené letos v březnu.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 18:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JPribil: Podle to jak popisuješ interiér bych to považoval za B 10,5 na požádaní udělaný jako dvoudveřový.
www.fotodoprava.com
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 19:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zcela jistě dvoudveřová varianta B10,5. B9,5 je také možno dodat v dvoudvéřové variantě
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1922
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 19:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit, T_m: Díky za upřesnění.
Každopádně mi tam nesedí ta klimatizace, ale proč ne. V poslední době je standardem u všech nových Sorů u ČSAD České Budějovice a že jich není málo.
Je vidět, že výrobce se maximálně přizpůsobí požadavkům dopravce.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Dagmar Braunová
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.7.22
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 19:37:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BUSportál děkuje za inspiraci K-reportérům ve věci 18 m kloubového SOR-Kravtex v minulosti. Slibuji v nejbližší době SOR ARKTIK. DaBra
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3352
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 19:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty SORy C10,5 ve Strančicích jsem teď večer viděl dva: Connex 1315 (linka 461) a Connex 1311 (linka 494)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 20:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Klimatizace je u nás v městské dopravě zatím řídkým jevem ale světový trend jde tím směrem. V některých zemích už je standardem, tak se dá očekávat, že se postupně začne více objevovat i v ČR.
www.fotodoprava.com
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2021
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 20:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sor C10,5 v úpravě pro invalidy. Foto na http://www.mhdveslezsku.net
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 6.dubna 2006, ICQ #277-439-754
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Sor Artik už je popsán na www.busportal.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3583
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, že bych chtěl cokoli zpochybňovat, ale udržet průměrnou spotřebu na 21 l/100 km, když se s tím jezdí při -50°C a topí se na +20°C, mi přijde nemožné
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2035
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta spotřeba se mi zdá nereálná. Možná místo sedaček jsou rotopedy s dynamem ....
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 6.dubna 2006, ICQ #277-439-754
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1858
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 00:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk, Bart: Ani v případě, že se jezdí po naprosté rovině, bez zastávek a ne příliš rychle? Tak nějak si představuju ty panelky v Obské nížině. Jo, a ta průměrná spotřeba byla celoroční. Možná, že formulace "bylo možno udržet teplotu 20 C" není totéž jako "běžně se v zimě přitápí na 20 C".
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 12:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=1881#next
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 12:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=1880
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 15:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z nedělní Opavy-rájem SORek.


C12 řidiče znám,předtím jezdil z prototypem C10.5 a další je SOR CN

SOR C10.5 a SOR B 10.5 Městského dopravní podniku Opava.

Tentokrát SOR B 9.5 MDPO
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 370 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3608
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 21:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, co dělal SOR BN 12 CNG DPÚK RZ 4A34293 dneska odpoledne v Brně?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 21:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bóbika: Přijel se na Tebe podívat .
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 9-2004
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 22:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Co dělal SOR BN 12 CNG DPÚK RZ 4A3 4293 dneska odpoledne v Brně nevím, ale SOR BN 12 CNG DPÚK RZ 4A3 4263 je v Brně na zkušební provoz. Vyjet na linky má ve čtvrtek.
Ekobus
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3614
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 22:54:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překlep, pardon, v mobilu to mám dobře. Díky za vysvětlení. Do kdy zůstane?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2004
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 23:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, něco se mluvilo o měsícu, ale je to bez záruky.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3615
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 23:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je fajn, stačí mi, když to vydrží do příštího pátku
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 15:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se musím jít projet, s tím jsem nikdy nejel.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3625
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 15:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu... Taky se chystám
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2069
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 21:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: vem si v tu sobotu šoto-přístroj!
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 18.dubna 2006, ICQ #277-439-754
Rew
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 19:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách http://www.solbus.com.pl/ je k vidění kromě klasických Sorů i cosi nízkopodlažního typu SN 11M. Není to náhodou předzvěst tolik utajovaného nového Soru?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3650
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 19:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen to ne, chudák SORka, takovej čumák si nezasloužila
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1337
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 19:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Rew: Není, to je pouze polský projekt.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 20:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ačkoli ty naše SORky jsou celkem jenoduché a možná trochu konzervativní, začínám si jich (po shlédnutí jejich polských protějšků) docela vážit. Ani ten jejich SN 11M mě moc neoslovil.
www.fotodoprava.com
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 20:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou, mě se ten polský SN11M moc líbí. Konečně to vypadá jako autobus a ne jako obluda, která utekla z hororu. Taky interiér je mnohem lepší. Hlavně tím prostorem pro kočárky bez sklápěček by se měl SOR inspirovat. Ale bohužel, jak znám SOR, tak ten jejich nový dizajn bude spíš k horšímu.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 20:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedno plus, nemá to výklopné dveře.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 20:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: ... hotovej zázrak, jak do stran rozkopnutej usměv Solarisu, ale hned je to úúúplně jinej a lepší bus.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 21:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, vnější dizajn je věc názoru. Ale to co oceňuji především je interiér a dveře. Díky nim mi připomíná slušný vůz, narozdíl od BN12.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 21:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až budu mít čas,ukážu pár SORek z Přerova a Zlína.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 370 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3704
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Běž radši na pivo, to je smysluplněji využitý čas...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 23:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja bych je traba rad videl...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace