K-report
 

Archiv do 09.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD - malé provozy » Archiv do 09.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 18:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak oni mají aji tu vedle+hd12
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3415
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 20:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tou vedle myslíš tu krásnou bílou Karosu LC 736.1022 (nebo jak to je)? Sakra, asi k těm salesiánům vstoupím...
ICQ: 321725091
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 21:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano stou klimou,ještě sem je viděl táhnout něco podobnýho bez skla předního a prý na náhradní díly.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se rušil autobus v Kroměříži asi před7-8 Služba škole (LC)-tak se naskytla příležitost,že technický služby koupí zájezdový bus aby byla zajištěna doprava pro město,ale Škrabal byl proti tomu(on podniká v obchodě a dělá zásobovača)tak by neměl čas přes sobotu a neděli.A od té doby sou na něho řidiči naštvaní.Tak pozor na něho,on má určitě dost známostí.
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem se bavim jak se (Petrumr) schovava za prezdivku (Br01). Ta mluva je naprosto stejna, staci to porovnat .
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a není to jedno? akorát sem moc nepochopil co tím chtěl říct
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já sem chtěl říct jen to,že řidič autobusu nemůže mít živnost a jezdit autobusem a po práci dělat zásobovače manželce.Hlavně,že bonzoval,že jeden chtěl si přivydělat jako řidič do Chorvatska a prý se to nesmí.A Jarku o tobě taky nemám dobrý zprávy,tys to taky měl pěkně prohnutý.Kolika lidem zakázals sem psát.Jarku-nejsi nahodou ty petrumr-to stejný datum založení je zarážející.

(Příspěvek editován uživatelem BR-01 duben 04, 2006)
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 17:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja rozhodne nejsem petrumr, to bych si teda dal . A myslim si ze zde to slouzi k debatam a ne k pomlouvani a spineni osob. Tohle si ma kazdy resit mezi sebou a netahat tu takove blbosti .
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jako blbost,když řidič autobusu ráno jezdí a odpoledne podniká.To když se zjistí u nás,tak na hodinu letí,to je stejný jak alkohol.Já sem jako nezačal debatu a pomluvu?Kontroluje někdo mimopracovní aktivity řidičů KTS?Na to sou zákony snad.Jarku u nás moc řidičů muselo opustit fa,bylo to domluvou,žádný dispečer tohle si nevezme na triko,sou přesně určený hodiny odpočinku atd.řidič autobusu to má složitější,než řidič nakl.auta.kontrolují to uřady i zpětně.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hele nechce se mě to hledat v archivu, pokud to tam někde je, ale kdy dostaly kroměřížský vozy BUSE?? Mám foto B952 z 18.11.2005 kde má cedule a pak na fotce z 1.4.2006 už má BUSE. A BUSE mají i skoro všechny B732. Kdy se to tak stalo? měly ty vozy i nějakou modernizaci, nebo jen ty panely?
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 23:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Jestli jsem zdejší diskuzi sledoval správně, pak panely BUSE mají jen tři Volva, ale i ty o ně asi brzy přijdou. Ostatní kroměřížské busy mají totiž panely EM Test a dostaly je, spolu s terminály pro čipovky od stejné firmy, někdy v první polovině února.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Br01: Ja si myslim ze je to naprosto kazdeho vec co kdo dela. Jedine co me zajima je jak se dany ridic chova k cestujicim. Kazdy se ma hlavne starat sam o sebe, to je zaklad vseho!!! Pokud mate nejaky problem s danym ridicem tak mu to bezte rict osobne, ale pomlouvani na zdejsich diskuzich je maprosta ubohost. Zde se resi uplne jine veci.
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Je to presne tak jak pise Peno
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 15:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaký věci se tady řeší,vy třeba napíšete,že v KM budou do týdne EM-test na všech a měsíc co neděle jezdím do KM a v autobuse nic nevidím ani kasu na čipovky.Ty si rodina sním,že ho tak znáš a omlouváš,nebo sním máš nějaký kšefty?Nakonec se bude jezdit na červenou a ty řekneš,že je to jeho věc.Máš vůbec řidičák,chodíš na školení.Co řekneš o KM tak bud je utopie nebo budoucnost.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 16:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodonín: Tak, dnes na Citybusím kurzu jezdil první hrbáč a řídil ho jeden z řidičů Citybusu. Citybus nicméně jezdil, potkal jsem ho na spoji s odjezdem ve 13:15 z autobusáku a 13:20 od penzionu. Jakého měl řidiče jsem si ale nevšiml. Každopádně, už ani Citybus nemá své řidiče jisté.
Jinak mě dneska překvapila Bova na lince Hodonín - Tvarožná Lhota. Že by ve Veselí docházely autobusy?
Ad. Kroměříž: Ještě bych doplnil na co jsem minule zapomněl. V Kroměříži mají Karosy výhradně s automatem, tedy B731 a B951.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano,jsou to třístupnové VOITH s vestavěným hydraulickým retardérem.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno, Jarek - aha, tak to sorry¨...já nějak nerozlišuju BUSE a EmTest či jiné, tabla jak tabla...:-)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: To nic, já taky vnitřní panely v hodonínských autobusech dlouho nazýval BUSE a teprve nedávno jsem si všiml, že je na nich cedulka JKZ Olomouc. Vnější jsou ale rozhodně BUSE, takže tady asi vznikl ten můj zmatek.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Majlen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 11:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Čipovky v Trutnově opravdu už od 1.dubna fungují, pokusím se to trochu upřesnit - aby tady nezněly jen nevýhody (které díky zachování nástupu všemi dveřmi i stávajícího tarifu nejsou až tak velké) tak musím přidat jednu výhodu pro pravidelné uživatele a to že vznikla zavedením čipovek možnost dobíjet si tyto karty přímo ve vozech (jak peníze do elektronické peněženky i časové kupóny), takže se pravidelným cestujícím uleví od čekání ve frontách u přepážky předprodeje na přelomu každého měsíce. Jinak co vím tak dalším krokem by tady v Trutnově měla být optimalizace celé MHD (posílení špiček, trasování linek i čas. intervaly a návaznosti na plánované IDS IREDO) spolu s úpravou tarifu (asi na přestupný, plovoucí čas.kupóny apod.).

Ještě k těm autobusům - hlášení zastávek funguje přes GPS ve všech vozech a panely v B961E už jsou od spuštění čipovek taky funkční (předpokládá se prý postupné dovybavování vozů). V nějaké diskuzní skupině jsem se dočetl dohady ohledně letošního nákupu kloubáku pro MHD - asi to vypadá nejspíš na Citelis 18M CNG, takže jestli to tak bude tak to bude první MHD kde ho u nás uvidíme... Vypadá to že to snad kráčí tady správným směrem...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21054
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do IDOSu přidán Zlín & Otrokovice.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 16:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako trolejbusy a autobusy,nebo čsad Vsetín,jestli DP tak je tam i ČD?Tam už platili jízdenky oboustranně.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě že DSZO. ČSAD je mezi linkovými autobusy a vlaky mají pochopitelně také svou vlastní databázi a je hloupost je přidávat do zlínské.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1889
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majlen: Díky za upřesnění situace v Trutnově. Nevýhody v tom vidím jen já jakožto návštěvník, že se musí opravdu nastupovat předními dveřmi a jízdné se platí u řidiče.
Pro pravidelné cestující věřím, že to je spíše výhodou.
Hlášení jsem slyšel pouze v B961E (té starší), v jiných vozech nebylo funkční. Že začnou panely na loňské B961E fungovat se zavedením čipovek, jsem si myslel. Alespoň krok kupředu.
Optimalizace zdejší MHD by potřeba byla, to souhlasím.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, v Hodoníně na MHD si na nás přichystali menší změny v informačních systémech. Zobrazení na předních panelech SORů BN 12 (jiné busy jsem dnes bohužel neviděl) se změnilo. Zmizelo jednociferné číslo linky a je tam název aktuální a konečné zastávky, který občas přeblikne na zobrazení úplného čísla linky dle licence (např. 755001 pro linku jedna) a výpis nejdůležitějších zastávek linky. Stejné zobrazení mají na čelních panelech i SORy C 10,5 a také autobusy ČSAD Kyjov. Toto zobrazení je naprosto ideální pro meziměsto, ale ne pro MHD. Boční a zadní panely jsou v původním stavu. Dále pak na vnitřním pabelu nového hrbáče dnes bylo jen číslo linky, vnitřní panel toho staršího ale korektně zobrazoval i názvy zastávek. Co je ale pro mě osobně nejhorší je zrušení jmen řidičů na jízdenkách. Pro úplnost ještě dodám, že na jízdenkách na meziměstě také jména řidičů nejsou.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v KM na 1 Karose zastávkoval EM test, na terminálu pro čipovky svítil nápis BUS Slezsko. Na zkušebních jízdenkách je KTS Vnitřní infopanely jsou zakryty papírem.
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel: Zatim jsou v provozu jen vnejsi panely (stale to neni konecna verze, vse se bude jeste upravovat). Nic jineho zatim neslouzi svemu ucelu a teprve se ceka na dodelani od EMtestu. Vnitrni panely sice zobrazuji zastavky, ale je nutne je prepinat rucne a proto jsou prelepene. I zvukove hlaseni zastavek se pripravuje, ale je potreba jeste chvili pockat.
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdo neodpověděl,proč tam svítí to BUS SLESZKO a proč mají Volva stejný loga jako autobusy F-M.Díky za odpověd
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrumr: Odpoved je jednoducha, vse je ve stavu v jakem to dodal EMtest.Proc tam sviti zrovna neco jineho nez ma je spise otazka pro EMtest, ale hlavni duvod je ten ze zatim to neni v provozu a tak tam muze svitit treba MHD Praha. Nic jineho v tom nehledejte !!
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatim slouzi pro cestujici jen vnejsi panely. Az EMtest vse dodela zacne teprve zkusebni provoz a pak se teprve prejde na cipove karty. Ted je dobre vse ignorovat a nesledovat co se kde zobrazuje. Az vse bude hotove tak to zde uverejnim.
MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Peno: To opravdu udělali na linku, na město se to nehodí a není to potřeba ani podle žádného zákona (kdepak se asi inspirovali s tím přeblikáváním). Na jízdenkách je číslo řidiče, to k identifikaci bohatě stačí. navíc by se ani tobě určitě nelíbilo, kdyby přišla manželka domů a řekla ti, že se válíš po ulici.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejsou ty EM-testy bazarový,nebo repase?Hledal jsem je na stránkách výrobce a ten model jsem tam nenašel,možná mají nahrátý softwér starý a nedá se to smazat.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


MHD Kroměříž:
http://www.kmts.cz/mhd.html

Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 17:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Nic proti, ale myslím že povolání řidiče je natolik zodpovědné, že by měli mít cestující právo znát jmého řidiče.
B932E v Hodoníně mají také přeblikávání na plné čislo linky, ale při zobrazení současné a konečné tam je i zkrácené číslo linky. Zobrazení na vnitřním panelu je původní, včetně rolující reklamy. Stejně tak na jízdence stále zůstalo jméno řidiče. Ať žije unifikace.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 17:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však řidiči mají ve voze vizitky, ne?
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 18:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mají mít, ale většinou nemají.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Peno: Potrestat!!!
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Haha. Ale vážně. U MHD je problém, že si řidiči často mění autobusy a ty cedulky jsou zjevně líní měnit. Nevím teď jestli je horší cedulka pro jiného řidiče nebo úplně chybějící cedulka. Toto nastává hlavně u MHD, ale i u meziměsta se už tento trend začíná projevovat taky. A ČSAD na to pochopitelně kašle. Jako na všechno v autobusové divizi. Ale abych nekydal hnůj jen na ČSAD Hodonín, musím říct že ČSAD Kyjov na tom není s cedulkami o moc líp. A jména na jízdenkách jim chybí též.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Zajímavé je, že v příměstské dopravě se někdy jména tisknou, někdy ne. Mám tu dvě jízdenky, na tu první (větší) jel brácha do školy, na tu druhou jsem jel dnes já fotit Regionovu. Přitom jde o stejný spoj na stejné lince. Tak nevim no :-( Další zajímavost je, že dřív měli na pokladnách cedulky "neodebírejte jízdenky" nebo nějak v tom duchu a teď řidiči nabádají lidi, ať si to berou sami. Strojky Mikroelektronika mají u mně velké plus tím, že mají boční displej, na kterém (na rozdíl třeba od EM Test) cestující vidí, kolik má zaplatit, protože spousta řidičů (myslím všeobecně) je líná říct cenu a když se jich člověk zeptá, tak znechuceně odpoví.


ICQ: 155-617-186
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 20:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na té první je vidět, že si ještě moc nerozuměli s formuláři, ta druhá už je lepší a také hospodárnější, protože cena papíru je dost vysoká.
Mirbed
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:23:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hodonínské jízdenky: ty zmenšovací úpravy jsou v provozu od pondělí 10.4.
Jízdenky z MHD jsou velmi podobné, jen neobsahují trasu odkud-kam a též na nich nebyl poslední řádek s přáním příjemné cesty. Po úpravách je vypuštěn řádek s "rozpitváním" ceny a DPH a jméno řidiče. Při platbě čipovkou se tiskne zůstatek na kartě a její číslo (ale nějak zmršeně).

Pro Pena: při těch úpravách asi částečně přeházeli kasy v busech: dnes jsem jel Citybusem a jízdence bylo číslo strojku 999991. Krátký SOR má pořád 999995 i po úpravě textu jízdenky.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 23:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbed: To číslo čipovky není zmršené. Ono totiž čipovky mají dvě čísla. Jedno je vitištěné přímo na kartě a jedná se o tzv. pořadové číslo, to druhé je číslo aplikace nahrané na kartě a to je to, co se tiskne na jízdenky. Tak mě to aspoň vysvětlila slečna v inf. kanceláři když jsem se na to ptal.
Když teď kontroluju svoje starší jízdenky, s překvapením zjišťuju, že ten Citybus měl 999991 už 7.4. Ale včera jsem jel jednou B932E (nevím bohužel přesně kterou) a ta měla číslo 999991 také. Tak teď aby se v tom čert vyznal.
Jakub: "Neodebírejte lístky". Ano, to působio menší zmatky v době, kdy Citybus byl jediný autobus u ČSAD Hodonín, který měl USV 24C. Cestující pak netušili, kdy si tu jízdenku mají brát sami a kdy jim ji dá řidič. Pamatuju si na jeden svůj incident, když tu byl v prosinci 2004 na testování BN12. Zapomněl jsem se a tu jízdenku jsem si vzal sám. Řidič na mě tenkrát pořádně seřval. Tentýž řidič ale už počátkem letošního února vyzýval cestující aby si ty jízdenky brali sami.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1309
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 15:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odebírání jízdenek: C má podstatně rychlejší (laserovou) tiskárnu a hlavně jiný ořezávač, proto nedochází tak často k zatržení jízdenky (i když taky se stává), A i Br na toto byly velmi citlivé. To přeházení určitě nebylo ani tak kvůli úpravě textu, ale spíše kvůli nějaké závadě (např. zaseklý ořezávač)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 19:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak aby to tady nebylo jen o KM a HO.

Změny čekají autobusové nádraží v Pelhřimově. Stávající budova bude stržena a na jejím místě vznikne supermarket. Autobusové nádraží bude (jak jinak ) "vymístěno" až za "nákupní stodolu" do míst současného autobazaru, kde vznikne nové zázemí pro cestující a nástupní hrany, jejichž počet se oproti současnosti zmenší. Zároveň budou vybudovány zcela nové prostory pro městskou dopravu, které zde dosud chyběly (aspoň něco pozitivního).


A teď zase z jiného kraje.

Cituji z www.spvd.cz: Autobusový dopravce z Klášterce nad Ohří - Pavel Škramlík - požádal o státní dotaci na nákup jednoho nízkopodlažního autobusu. V případě, že dotaci dostane, je příslíbena dotace i z městskéhho rozpočtu. Současný provoz MHD v Klášterci nad Ohří zajišťují dva autobusy B732, které doplňují jedna C734 a minibus Mercedes - Benz.

Neměl by někdo RZ těch autobusů? Jediné co jsem našel jsou jízdní řády a tohle http://www.muklasterec.cz/fotogalery/doprava/e00006.html. Dle výše uvedeného a toho obrázku mi přijde, že Pavel Škramlík tu MHD bere docela vážně. Rád bych se o tom provozu dozvěděl víc.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 20:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V kroměříži dvě noci místo volva-žádný řeči kupodivu nejsou,kdyby tam byl XX a XXX a x to by bylo sprostých slov.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 21:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad: R_b: RZ ti možná někde vyhrabu, případně ti je zajedu i nafotit až budu mít foťák. Každopádně Škramlík to brát vážně musí, neboť NP bus je cestujícími požadován. Pravdou je, že ve firemním nátěru má víceméně všechny vozy.
Vozový park, jak jsem ho vypozoroval - bez záruky.
2x B732
3x(?) C734
2x(?) LC735
1x LC736
1x MB-Sprinter
2x(?) Ford transit

Jsou to informace cca tři až čtyři roky staré. Poslední dobou jsem tam nebyl a v blízké době se tam ani nedostanu. Ale jakmile to půjde, info dodám.

(Příspěvek editován uživatelem tzv duben 19, 2006)
2001 - 2005 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Mirbed
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 23:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodonín (už tu několik příspěvků nebyl ):
Dnes byly nějaké erupce na slunci = v nasazení busů oproti zvyklostem. Ráno na kurzu, který obvykle jezdí Citybus, jela jedna z B932 (viděl jsem ji z dálky, tak nevím přesně která), Citybus jsem přitom někdy přes den viděl v provozu. Odpoledne jezdila místo druhého hrbáče novější B932 (HOK 1790) i s jeho kasou (999994) a místo Citybusu jezdila B932 (HOJ 7531) - ta až do večera - jela poslední spoj, který obvykle jezdí Citybus.

Dnes jsem viděl "v akci" "panterovo dvojče" = B732 (s kul.zadkem) HOA 4232 - i s původní reklamou a nápisy Městská doprava - jel meziměsto, podle všeho Dubňany-Hodonín (linka 750240 spoj 46).
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 23:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mě připomnělo, že nový hrbáč byl mimo provoz již včera. Důvod odstávky neznám, ale soudě podle Liberce si asi s těmi hrbáči ještě užijeme. Sranda bude, pokud se pokazí dva autobusy najednou, protože dle pana Jagoše, jedna záloha na MHD stačí.
Jinak jsem včera na meziměstě viděl i pantera, jel někam na Lužice. Předpokládám že šlo o linku 750230 Hodonín - Mikulčice. Tím se do puntíku naplnilo mé proroctví o tom, že ČSAD posílí svůj vozový park na meziměsto právě těmi B732 z MHD.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 00:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden postřeh z Hodonína. Na předním panelu staršího hrbáče je opět i jednomístné číslo linky. Bohužel, nesmyslné přeblikávání na plné číslo linky zůstalo.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 23:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se jen zeptat, nevíte jestli existují SORy B10,5 a BN12 i s automatickou prevodovkou?
MHD Přerov : http://mhdprerov.wz.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4620
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 00:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě existují. To snad jen Connex je jediná firma, která má BN12 s mechanickou převodovkou, nebo se pletu?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 12:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BN 12 s mechanikou maji napr. ČSAD Karvina, Havirov, Vsetin nebo autobusy KV, ale samozrejme i vsechny dcery Connexu.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 13:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Havířov však né ve všech vozech !! CNG jsou automaty !!
Čím blíže poznávám řadu 950, tím více si vážím řady 700 !

© fma_0526

Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 15:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem diesely. Vsechny BN 12 CNG jsou s automatem.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 23:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_p: Jak to tak čtu, tak by možná bylo jednodušší vypsat kdo má BN12 s automatem. Doufám že Hodonín není jediný?
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 08:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK. 9xDP Liberec, cca 15x Ekobus (FTL, SAD Nitra, CSAD Havirov, Liberec, DPUK) 2xCSAD Hodonin a 1xComett Tábor. Potom jestli se nemylim, tak prototyp mel taky automat. Ten je tusim na Slovensku a dalsi jeden byla ctyrdverova predvadeci verze (bila) ktera jezdila napr. u Connex Praha nebo DP Kosice.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_p: Takže je těch dieslových BN12 s automatem opravdu málo.
Jenom drobnost k tomu Hodonínu, obě BN12 patří městu, ČSAD je má jen pronajaté. Ale to je detail.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle me je to tak pul na pul, pokud pocitame jen diesely, tech s mechanikou je take cca 15.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 16:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V KM je nový řidič mhd stav bude stejný,je za odcházejícího.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 13:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-----PELHŘIMOV-------
Zná někdo pelhřimovské vozy. Nebylo by foto? Hledám jeden vůz který neni už v provozu a nikdo(3 lidi) si ho nepamatuje. Docela rád bych uvítal foto na mail. Děkuji.
Jo a to pelhřimovský je turbo B732 r.v. 1989. vínovo bílý. Provozovatel:ICOM transport divize Pelhřimov. Určitě 3 roky je vyřazeý.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 15:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodonín: BN12 opět v provozu obě. Důvod závady přesně nevím, protože mám několik rozporuplných verzí, takže raději nebudu spekulovat a neřeknu nic, aby mě tu zase někdo nenapadl z nenávisti k SORům.
Pro změnu je teď ale zase odstavená jedna B932E. Která přesně nevím, zkusím zjistit. Každopádně to ale znamená, že MHD je opět bez zálohy. Nechtěl bych vidět, kdyby se něco stalo.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace