K-report
 

Archiv do 10.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 162, 163 - peršingy » Staré archivy » Archiv do 10.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2401
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 21:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BOHUMIL:
Přečetl jsem si to v jiné diskuzi takže už tomu rozumim proč Bohumín...
Vláďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 21:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

samozřejmě to bylo myšleno trochu z nadsázkou, ale že se toho hned někdo chytne jako ty
Tak proč tady píšeš takové blbosti, myslíš si že můžeš kydat hnůj na koho se ti zachce. Když je reakce, pak je to nadsázka??? A kolik že těch šestikol do Polska jde ? Nám na rozdíl od jiných dep výkony rostou, a proto je potřeba lokomotiv. Jestliže chce někdo rozpůjčovat šestikola, bude muset reálně park něčím doplnit. Nebo je ideálem peršing tahající dvě Bdt mezi Zábřehem a Pardubicemi? Za chybu s 033 se upřímně omlouvám, fakt minela.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 21:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil
Co se vlastně stalo s 163.243,o které jste mluvil?
Pokud to tedy není nic,co by se nesmělo dostat ven /viz.Všeob.žel.diskuze/.
Díky.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2411
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 23:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláda:
Depa jako celek po celé republice rozdávají a berou, to je logické, to že Ostrava více bere bylo myšleno v závislosti na současné situaci, samozřejmě že je potřeba doplnit chybějící stavy po odchozích 182, to jsem zde také napsal, ty dvě varianty stále trvaj...
Dále:A kolik že těch šestikol do Polska jde ?
no z Ostravy jich není ani kolem 30ti jak zde zminuješ, jelikož jich nezrušených z řady 182 existuje pouze už jen 24, z toho jich 11 zůstává v Ostravě (7 neprovozních u kterých je možné že Polsko je také potká a 4 provozní), čili to máme 13 odejmutých šestikol + 6 šestikol řady 181 a to ještě většina z nich donedávna nějaký Ostravě vubec nepatřily, opět sebrané z ČT...
Zbytek šestikol co jde do Polska jsou naše domovská šestikola DKV Č.Třebová, tak když si chtěl tak zacházet do detailů, tak mi ted ukaž 30 šestikol z Ostravy...jinak zrušená šestikola řady 182 z Ostravy byli do ČT k likvidaci předaná již před rokem či snad již dvěma, přesný datum Ti také mohu sdělit, takže zde se již nedá mluvit o náhradě, protože pokud si to pochopil dobře, tak zde mluvim o současném stavu a ne o tom co bylo kdysi!!
chybu s 033 se upřímně omlouvám, fakt minela
Samozřejmě minela, ale v případě 033 by ses zrovna nepletl tak laskavě přestan kydat hnůj na koho se ti zachce!!!
Ještě dále, nevšim sem si že mezi Zábřehem a Pardubicemi jezdí vlaky ve složení 163+2Bdt, nejprve se informuj pak osočuj pro příště!!
Hranice nM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.249.161
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 13:24:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Lubos_ct:
Aaaa ozval se zaprisahly chobot z vesnicky u nadrazi ....
Lokomotiv 163 by vam na osobaky Pernikov - Ceska Veprova stacila polovina. Vozite tam stejne jenom vzduch (presvedcuju se o tom kazdy tyden). Takze 163 + 2x Bdt tak akorat !!!!
A co se tyka cisla "33" - aby jsi se taky nepo po posr*** synku. Vubec neumis pochopit nadsazku.
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 18:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že někteří velcí železniční nadšenci nemaj o provozu ani páru.Pro nevědomé tedy malá poznámka redislokaci lokomotív řídí GŘ v Prase ,nikoli depa jak si tady někteří myslí.Jináč Ostrava bývala počtem strojů největší depo v republice. Proč asi?
Vodak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.165.8
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 19:42:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale prd. Nejvetsi depo byvalo v Usti a hotovo. Ostrava je depo na urovni Trutnova a nebyt Bohumina, tak DKV Ostrava nema prakticky zadne solidni zazemi. Ostrava zazila boom pred nekolika lety, kdy se "rozkradla" flotila elitnich Es z Prerova. Mely jit puvodne do Bohumina, ale ex-sestikolovy firove si prosadili svou - prece nebudou jezdit do roboty do nejake dediny za Ostravou, ze? Takze ruku na srdce panove...
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 22:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že se zde objevují samí lepší znalci historie a poměrů na ostravsku.Ono stačí vytáhnout staré tiskoviny a kouknout kde málem byl Bohumín před pár lety.Rok 1995 ho zachránil příchodem el.lok.Ale dikuze s některými je zde myslím zbytečná.Ti co to prožili vědí a ti co blbě kecaj ať kecaj dál.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 01:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A už jsme zase u těch tolik trapných, nic neřeších a hlavně naprosto neobjektivních kýblů špíny, která na sebe lijí jednotlivá depa, potažmu jejich šotopříznivci. Jenže to člověku vně ČD
a)moc neříká (naštěstí)
b)nenechá moc dobrý dojem (bohužel)
c)příjde jako hádání se žebráků o to, kdo je chudší
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4946
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 08:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a největší ranžír byl v kaprouně!
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 10:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A už se někdo zabýval třeba tím, jestli je lepší (ekonomičtější, přehlednější, technologicky výhodnější) mít jedno pořádné tyristorové depo, než dvě různá vedle sebe? Řekl bych, že bude asi levnější udržovat jednu základnu ND, než dvě. Mně se tak zdá, že se každej kope v minulosti, bylo to TAK A TAK, teď to je JINAK A JINAK, takže to je ŠPATNĚ A ŠPATNĚ. A druhá otázka je: kdyby se rozhodlo o přechodu trakce 10 a 30 z Bohumína do Ostravy - nebylo by to větší zlo? V Bohumíně přece zůstávají 460ky a s těma se hned tak nepohne.
Zu Zeu!
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 16:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je opravdu zbytečné se tu bavit kdo co byl a je teď.Malinka oprava řada 30 v Bohumíně není pouze 10.Od 28.5 možná i 30 ale kdo ví?
Vodak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.165.8
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 18:20:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mudr:
Tady jde spis o to, ze nekteri jedinci nemuzou prenest pres srdce, ze na severu Moravy zbyde jen jedno velke DKV Bohumin, pod ktere bude patrit PP Ostrava. Co se tyce trakce 30, tak ta byla v Ostrave umistena docasne do doby dokonceni koridoru (vcetne Bohumina). Proto dochazi k tem presunum az ted.

ad Jtb:
Fakt sorry, ale na ten blabol "mame nejvetsi depo v republice" jsem musel reagovat, aniz bych byl ustecak. Ze je Ostrava malicke depo pochopi i male decko. Nebo snad nekomu prijde idealni reseni nechat poflakovat masiny po celem obvodu hlavniho nadrazi? Hlavne, ze se pak vsichni divi, proc Ostrava ma nejvic pocmarane stroje od grafitti, kdyz zustavaji pres noc stat v temnem zakouti zcela bez dozoru!
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 20:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vodák
Nevím kdo jste jestli někdo z vyšších kruhů nebo jen příznivce dráhy a tudíž nevim odkud máte info ale některé jsou hodně zkreslené.Já se klidně přiznám že jsem fíra z Ovy a nedělam v depu rok nebo 5,takže jsem ve víru dění a vím tedy o co go. V mém příspěvku výš nebyla zmínka že jsme největší depo ale že Ova byla největší depo což je velký rozdíl má chyba je že jsem nedodal počtem strojů. Tolik historická fakta.Vy ale něž reagujete si příspěvek řádně přečtěte.O velikosti a vybavení dep se nehodlám přít zvláště po skutečnostech které lezou ven až teď a sem na veřejný web nepatří.Klidně si rád povykládám soukromě třeba emailem.
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 15:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na R 622 jede 162 046 po Evy a nějaká další 162.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2417
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 21:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sranice nM:
Rozhodně se sem nechodim hádat, ale bránit sebe budu, co píšu nejsou žádné kydy a nevim co ještě...když mě někdo nazývá chobotem, tak co si o té osobě asi myslet že?mimochodem zapřísáhlý nejsem, kdyby tomu tak bylo, tak dávno opustim Brno, ale to jen tak naokraj...
Kokoty kteří se neumí ani podepsat a reagujou na něco tímto způsobem, urážkami atd mam fakt nejradši...Vláda Tě naočkoval či co?to je stejně fuk...u nás vozíme vzduch a jinde asi hovna ne??!
U čísla 33 nehodlám ani chápat nějakou nadsázku, nikde ji v tom totiž nevidim, je to minela a ne málá, když se tady někdo umí tak skvěle ohrazovat...

Ear:
Proti Tobě (či Vám) nic nemam, a nejsem jen železniční nadšenec, pro uplnost vim, že redislokaci řeší GŘ, jenže depa jsou ti kteří jim musí sdělit v jakém stavu daná loko je, zda se její přesun muže realizovat pro daný účel, statistika je věc v které se hrabu už někdy od roku 95 podrobně, ale dík za upřesnění

K těm šestikolům se nikdo z vás neozve, že bych nepsal kydy co??

Zapřísáhlí Ostraváci jak vysvětlíte nejhůře posprejovaná vozidla hmm??
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 22:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejhůře posprejovaná vozidla to je jednoduché.Nejsou penize a lidé co by to furt myli.Problem je třeba u pantografu v nocování a u jinych strojů v cestování po cele republice ale to už jsem tu snad psal.Když šestikola lítaly jen kolem chalupy tak byly v cajku.

No a co se tyče dep a stavu lok. jak píšete(šeš)za těch 21 let co se kolem kolejí motám jsem si všim že depa jsou hodně malý v rozhodování. V Prase se vydá rozkaz a nejlepší stroje jsou nájednou v Albánii nebo v které ř... světa jako svého času T669 z Ovy.Befel je prostě befel strojmistři jsou v pozoru a režičeta už odstrojuje vercajk, tak to chodí.Dneska je lok v Ově zitra v Plzni.Určítě to ale má vazbu na výkony, sem tam to někdo skoní a pak se mašiny zase šibujou jinde takový je život na ČSD - ČD - ?
Vláďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 22:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak druhá poškozená ostravská 163. V pátek MU v Praze Uhříněvsi - čelní najetí 163 018 do odstavených vozů. Tentokrát se snad viník najde - že by strojvedoucí DKV ČT?????
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3587
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 10:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláďa: viník je znám, strojvedoucí z DKV ČT, prý jel od Hostivaře do Uhříněvsi poprvé od koridorové rekonstrukce a když vjel na 103. kolej, což je nová kolej vedle dvou bývalých traťových kolejí, tak byl přesvědčen, že je ještě na trati a vůbec neočekával stojící soupravu s kontejnery, předpokládal, že ta ho čeká až ve "staré" Uhříněvsi, tj. cca o kilometr a půl dál. Bylo to v noci potmě a osvětlení této nové předávací koleje do Metransu ještě není dokončeno, vjíždí se na ní dlouhým obloukem, tak toho před sebou asi moc neviděl.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 19:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ale překvapivý vývoj zápasu. Už to máme 2:2 a obáváme se přesilovky hostů, která by mohla zvrátit úvodní pěkné skóre 2:0.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 11:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli jsem viděl na vlaku 3310 loko 163.256, tj, ta co v prosinci smetla sypačské auto u Mostů u Jablunkova, které pod ní hodil protijedoucí náklad a dvojičkou 131. Měla poškozený podvozek, jsem rád, že je v provozu.
Štastnou cestu!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2177
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 18:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená:
256¨už jezdí delší dobu, já sem ji poprvé po nehodě viděl 20.3.
ICQ: 202 888 377
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 22:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Garfield: 13.3. už jezdila taky.
Martan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 23:13:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: ...tak toho před sebou asi moc neviděl...
To asi vážně ne, protože jinak by přece při jízdě na přivolávačku nenarazil do těch kontejnerů v 37 až 38 km/h...
BOHUMIL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.9.78
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 22:05:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jeden z radostných dnů peršana 163 045!!
Krájí své první kilometry od svého znovuzrození!!
Ty poslední totiž skončily 25.8.2002!!!!!!!!!!!!!
Je v novém kabátku (zelená se slonovou kostí) který obdržel již před 14.měsíci v Olpasu Krnov!!
Tak mnoho šťastných kilometrů!!!
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2502
Registrován: 9-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 02:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v noci na Nex směr Ostrava v 4hod ráno 162.033
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 12:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield, Semolina, díky. Jak jsem si přečetl vlastní diskusní příspěvek na trati 280, tak jela už i 8.4., ale asi mi to nějak tehdy nedošlo. Krátká paměť nebo nevím, možná něco horšího.
Štastnou cestu!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2195
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 14:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil:
Už bylo na čase, by to 010 a 045 rozjezdily.
Teďka ale zase jsou na marodce 018 a 243

(edit)
Zelená:
Našel sem, že svoje první kilometry po té nehodě najezdila 256ka už koncem února.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2207
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 20:55:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A 163.045 dneska jela na Mn 80220/2/1/3 (Těšín - Petrovice - Bohumín a zpátky), takže by na tom mohla nějaký ten den vydržet.
ICQ: 202 888 377
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 23:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

výše diskutovaná 163.256 zapojená dnes v 21:00 v Hradci Králové za nějaké výsypné vozy ( vypadalo to na Tamps nebo tak něco)
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 10:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Přerově nedaleko rotundy je už nějaký pátek odstaven 163.072, který byl nabourán v únoru u Brodku. To tam čeká na uvolnění místa v opravně nebo nedejbože na přetah do Třebové na pilu?
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 12:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím všechny zprávy hovoří o opravě. Ale asi je pro GŘ prioritně někde na chvostu, teď se lifrují šestikola do Polska.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2235
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 17:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jela 163.045 na Mn 80223, dneska stojí v depu.
163.010 byla kolem 15:40 Lv ve Vrbici.
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2249
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 19:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska 163.010 na Mn 80220/3. Bohužel proti slunku

ICQ: 202 888 377
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 872
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 22:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli na Fatře do Prahy jela přípřež 163.012 a vlaková 162.037, dnes druhá jmenovaná na EC 107.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Petr_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 12:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


163122 dalsi obet nového barevného schématu ZSSK
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2275
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 14:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý už červená je i 163.103, už byla i v ČR (Cassovka, Excelka a možná i něco jiného)
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2280
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 19:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

163.010 dneska zase na Mn 80220/2/1/3 (Těšín - Petrovice - Bohumín a zpátky).
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2329
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 21:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

263.002 dneska hořela ve stanici Zaječí. VIZ a VIZ
ICQ: 202 888 377
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 10:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

163 002 dnes jede na zkušebku po Evy na Os 3706/3707 v úseku Přerov - Česká Třebová a zpět.
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 12:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dave: proboha, snad není taky po laku

Zu Zeu!
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 20:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

163.075 po střetu se stromem 20.5. už opět jezdí. stupačky a "pluh" svítí novotou :-)
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 11:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

163 002 nemá nový lak. Akorát včera jela jen na 3706. Nejspíš nějaká porucha, protože do Třebové si přivezl Os 3706 33 minut zpoždění.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2333
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 12:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jelo na Os 3706 dneska?
ICQ: 202 888 377
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 12:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by druhá zkušebka 163 002?
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 12:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco se muselo stát mezi Olomoucí a Štěpánovem. R 240 jedoucí po Os 3706 tam nabral také velké zpoždění.
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 14:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

163 002+071 na Os 3706 v Brodku u Přerova
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 22:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ve ValMezu 163 002 spolu s čerstvě nalakovanýma šestikolama 182 011 a 182 163.

http://puskari.borec.cz/163.jpg
http://puskari.borec.cz/163tabulka.jpg
=M=
Mašinka co jezdí ve sklepě
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2346
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 22:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo z ní smyl ty čmáranice?
Teď to vypadá ještě hůř, než s nima.
ICQ: 202 888 377
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1460
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 22:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to čumím jak blázen, jak dneska vypadá 163 002, to Vám sem o víkendu musím něco přidat, jak vypadala za působéní v PJ Nymburk
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 13:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za snahu umýt ji patří dík ! Ale opravdu to vypadá snad ještě hůř ! By mě zajímalo, čím to myli ?
ad Kaspi: HC Šumperk olé :-)
Milynho
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.184.59
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 13:35:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, jest-li již všechny 162 mají dosazeny prvky umožňující rychlost nad 120 km/h ?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2361
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 13:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milynho:
Jenom všechny z DKV Praha.
ICQ: 202 888 377
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 14:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesněji z části ty, které už něco měly, ale byly do Prahy přesunuty výměnou za ty holé.
Naopak u zbývajících 162 se předpokládá obětování ve prospěch dalších 362.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Milynho
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.184.59
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 16:16:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield & Unipuls : Díky ... ale já myslel, že kanibalizace 162/363 skončila v roce 2000 (?)...
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.48.7
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 08:00:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jich sedm zbývá a mělo by dojít k prohození podvozků 162/363.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2589
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 18:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prohazování 162/363 je skutečně v plánu v nejbližší době řikali nám to ve škole...362 budou opět v Brně...

Není ta 163.002 ve Valmezu právě proto, že ji čeká nový lak??nebo že by to jelo pro ty šestikola??Dal bych ruku do ohně za to, že ten lak dostane, snad se nespálim:-)

Ad 263.002:
Byl sem na ní uvnitř, ten pohled bych nikomu nepřál, zahoření vzniklo od tlumivky, byla už i na zvedákách, ale už je opět odstavená, sice do provozu je potřeba, ale bude stát několik měsíců, čeká se na posouzení, zda se bude dělat oprava v brně, nebo zda bude vyslána do Přerova, každopádně vlivem žáru má z obou stran poškozen vlak až na základ na některých místech...plameny vnikly i na obě stanoviště, čili jsou ožahlá, viděl jsem fotky přímo z místa požáru, nemělo to chybu...pouze mam fotku po přivezení do depa, smrad v depu byl teda pořádnej...na té fotce z této strany je vidět pouze vytřískaná okna:
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 19:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš_ct: Která brněnská esa by měla podstoupit tuto operaci je už taky zřejmé?
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2603
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 21:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina:
Bohužel toto známé není, tedy alespoň já to nevim, možná někdo více zasvěcený ví...muj tip je ten, že překopání se dočkají ta esa, která jsou blízko těm co už jako řada 362 jsou, čili možná 169-175 nebo 158-163, první varianta činí 7ks, tak se třeba trefim:-)
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V dislokaci a vybavenosti 162 mám trochu bordel, leč "zpomalené" by tedy měly být nejspíš tyhle: 162.015, 016, 017, 033, 034, 039 a 047. Je to tak?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace