K-report
 

Archiv do 18.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 18.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1200
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 09:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovak: nejde o vyuziti nebo nevyuziti do Luzce, o tom se nebavim. Bavim se o tom, ze fraze o potuccich a rekach je klise, ze pro "celositovy vykon" maji dramaticky vyssi vyznam vetsi a velka sidla (a vlecky), nez male potucky. Kdyby zmizel potucek do Luzce, tak to na vozbu na 090 a zbytku site nebude mit vliv (nebudou se kvuli tomu rusit vlaky na jinych tratich, ani snizovat jejich kapacita), naopak kdyby misto stotisicoveho Usti byla nejaka Vesnice u Tri Vyhybek, tak by vozba nejen na 090 vypadala uplne jinak. Je to pochopitelne jen ilustrativni, imaginarni, priklad. Debata na tohle tema sem opravdu nepatri, sorry za OT.
Cimolitik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 10:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inspekce: Dveře Matějova vlaku byly bezpečné
http://www.zon.cz - lepší točenou jste nepili!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 12:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fraze o potuccich a rekach je klise

Sice nevím, proč se to probírá tady, ale budiž. Mladá Boleslav je dost významné město - řeka (= vodní tok) je tam tak akorát na záplavy, ne na splavnost.
Železniční řekou tam proteče hodně (automobilka nakládá denně kolik vozů/vlaků?), bohužel stav jejího koryta odpovídá víc potoku, než aspoň té Jizeře. Než tato železniční malá řeka doteče do veletoku (nějakého koridoru), trvá jí to jak dlouho? Někdo snad bude vědět přesně, moje vzpomínky jsou něco kolem 1/2 dne od plánovaného odjezdu Mn čili 3/4 dne od naložení na vlečce.

Automobilka i všechny ostatní MB firmy nakládají taky na auta. Silnice po městě a nejbližším okolí jsou slušně ucpané a technickými parametry jen o málo lepší než ty koleje, jenže po 1/2 hodině je náklad na veletoku a pluje rychle k cíli.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 14:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

arj - na ucpanou jižní spojku
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 17:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na ucpanou jižní spojku

No, zrovna v daném případě boleslavských automobilek není problém jižní spojky až tak akutní, protože expedice na "západ" probíhá z větší části po kolejích. Po silnici (na návěsech) se IGK a jejich součástky vozí hlavně směr Morava, SK, HU, ex-YU.

Protože "ti hlupáci na západě" nechali potůčky svému/jejich osudu a soustředili peníze na veletoky - po kterých převážejí ty statisíce vyrobených IGK a vysokou rychlostí lidi.
Zato "my chytří na východě" (CZ, SK, HU) jsme nezrušili skoro nic. Výsledkem je, že nemáme peníze ani na údržbu těch potůčků (ať kolejových nebo asfaltových), ani na "zpevnění břehů a vyhrabání koryt" veletoků. Desetisíce IGK tak vozíme po silnici a lidi - ne vysokou rychlostí, ale stále rychleji než vlakem - taky po silnici pomocí autobusů.

Ono totiž o peníze jde vždy až v první řadě, jak říká pan profesor.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 17:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
No Lužec se mi nezdá jako úplně názorný příklad. Myslím, že pro osobáky na 090, resp. jejím úseku Kralupy-Roudnice je dost významným napaječem. Samozřejmě těch cestujících není v každé přípojné 810 stovka, ale to je všeobecně problém této části 090-ky, kde by stačilo něco méně kapacitního než ešus či žabák.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 arj - jenze v pripade HH se o ty potucky stara treba AKN a pripadne NOB, jen na tom "hloupem" vychode se CD drzi hesla bud my, nebo nikdo. Ci aspon me to tak obcas prijde.
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Bez komentare
Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:53:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vrbam: bez komentáře. Myslím že by měla nastoupit televize Nova v čele s panem Tunou, že České dráhy měly otevřenou branku ke kolejišti
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Helmut: Nezávislá televize by spíš obvinila autora fotky, že nezasáhl a sobecky fotil, čímž se dopustil trestného činu účasti na sebevraždě (§ 230 trestního zákona). ČD mají průšvihy pravidelně, ale tohle by byla pro televizi vzácná příležitost odhalit dosud veřejnosti neznámou teroristickou organizaci - šotouše
:o)
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.146
Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 00:40:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: ale pokud ohrozujes vlastni bezpecnost, tak to neplati
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 10:11:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak se opět stalo na žel. přejezdu u Rakovníka?Prý nějaký střet s drážním vozidlem a osobním autem
Standea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 16:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbam: Kdepak jsi to fotil?
Sičova Drobná Železnice - stránky o železnici v měřítku 1:8
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:03:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standea: Plzen Skvrnany, mezi tim skladem a takovym tim byvalym lesickem u trati

PS: za sotouse se nepovazuji
Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze by stavba koridoru u Plzne?

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 00:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: ano, usek Plzen, Jizni predmesti - Plzen, Krimice
Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4989
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 12:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz velmi mimo: Nebyl tam náhodou dřív druhá kolej? A co se to tam vlastně dělá? Mám to asi 7 km od místa bydliště a vůbec nic o tom nevím, což mě značně překvapuje.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 13:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: delaji se tam protihlukove steny, podchody, nove trakcni vedeni, operne zdi a zastavka + optimalizace, vc. Krimic

proste vsechno aby to byl klasicky koridor
Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 18:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ta druhá kolej je vytrhaná až do Kozolup kde se to jen hemží lokomotivami
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4993
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 08:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak dlouho to ještě bude trvat, nevíte?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 08:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, podle toho arzenálu, co je k vidění nejen v Kozolupech, bych to viděl na dlouho...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23574
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 08:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předběžně do konce srpna, pak bude následovat druhá kolej.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 09:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, snad se ty náklady na 160 budou držet i nadále.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 14:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vcera doslo k vykolejeni vlaku v metru ve Valencii (ES), prvni zpravy tvrdily neco o 30 mrtvych. Pricina neni zatim jasna, spekuluje se o prasklym kole, ale i o prekroceny rychlosti v oblouku, kde to vykolejilo A mel jsem stesti - projizdel jsem pres to misto asi dvacet minut predtim. A stav koleji na lince 1 je dost udesnej, takze je mozna na vine i stav kolejivyho svrsku. Ve meste je totalni dopravni chaos...

Jinak jsem to nasel i tady: http://www.novinky.cz/zahranicni/desitky-mrtvych-pri-nehode-metra-ve-spanelsku_89729_ra9us.html
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 21:40:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už sú aj novšie poznatky : http://sme.sk o 19.21 h 4.7.06.
Obetí 41, včítane vodiča súpravy, a zranených 39. Našla sa čierna skrinka. Lom nápravy, alebo iné technické závady na zvršku a podvozku sa vylúčili. Vlak išiel rýchlosťou až 80 km/h, na mieste , kde bola povolená len 40 km/h rýchlosť. Dôvod nie je známy. Ved. dopravy mesta p. Garcia vyslovil domnienku o bezvedomí vodiča, alebo jeho náhleho zlyhania. Zaujalo ma tekéto vyjadrenie : vodič zrejme omylom stlačil plynový pedál, namiesto brzdového !. Veľmi zaujímavé riadenie !
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 05. července 2006 - 19:55:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu predvcerejsimu karambolu ve Valencii se mi povedlo zjistit nasledujici: Na danem useku je povolena rychlost 40 km/h, jenze ten vlak jel 85. Je tam ostrej oblouk, tak to vypochodovalo ven. Zapatero povolal do Valencie spoustu tajnejch, protoze nevylucuje moznost teroristicke sabotaze. Ja jsem si zase vzpomnel na jeden starej pripad z CSD, kdy fira, kteryho postihl infarkt jeste nejakou dobu mackal zivaka a dopadlo nejak podobne.

PS: Sice opakuju, co se pise nahore, ale neznam system rizeni daneho vozidla, jen jsem obeznamen s mistnimi pomery, vyprostovani vraku se deje asi pul kilometru od mojeho obydli.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. července 2006 - 16:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mistniho periodika El País byla na miste nehody zjistena skutecne rychlost 80 km/h. Dale: Prvni vuz vykolejil, na nejz najel zbytek vlaku - jeden z vystrovatelu to komentuje slovy: Je to, jakoby jste chteli vjet autem do garaze tychlosti 140 km/h. System rizeni daneho vozidla je podobny, jako napr. u DB 425 - na sdruzeny ovladac, ovladany levou rukou, tj. vpred jizda, vzad brzda s tim, ze paku musite drzet, jinak se vrati do neutralni polohy a volba jizdy (brzdy) se zrusi. Na dane trati je navestni opakovac, ktery nema vazbu na system brzd, souprava zacne nouzove brzdit pouze pri prekroceni 80 km/h, coz se i stalo, ale nestacilo to k zabraneni nehode. Ostatni trasy metra ve Valencii maji zab. zar. s trvalou kontrolou rychlosti aktualne podle profilu trate, tzn. max. povolena rychlost je neprekrocitelna.
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 07. července 2006 - 22:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se nám nahnul jeden strom do TV a začal už hořet. Odtáhli jsme ho a za pomoci kolegů z České Třebové porazili. Stalo se nad zast. Dlouhá 6.7.06.
 
 
 
 
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 11:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera ráno zase zkolabovala Bobina 141.059 na vlaku 2383 z Roudnice do Kralup. Potřeboval jsem být v Praze v 9 hodin, tak jsem si řek, že když pojedu v 7.06 (z Horních Počapel) tak tam budu se značnou rezervou (že já vůl nejel autobusem, když vím, co jezdí v sedm za vlak - naštěsí jediný pár tohoto typu denně; navíc musím přesedat).

Vlak dorazil 7.50, tažený 742.252, Bobina se posrara prý někde u Záluží.
 
www.fotodoprava.com
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 09:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinky.cz-08:48 - Kolem osmé hodiny vykolejila na nádraží v Brně na výhybce lokomotiva. Nikdo nebyl zraněn, škoda se odhaduje na 80 tisíc korun.
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 09:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmm: Byla to 210.023 na severním zhlaví směrem do 1. TK. Překvapivě téměř bez zpoždění, i když je blokovaná půlka nádraží (od Židenic se dá/dalo jet jenom asi na tři koleje - 3. a 4. nástupiště), kromě osobáku s příjezdem 7:57 (číslo bohužel momentálně nevím, zřejmě 49xx).
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 20:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 4732 a R 970 zpoždění cca 30, resp. 40 minut a odklon do Židenic přes Horní Heršpice a Brno dolní.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4176
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 22:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Útoky na vlaky v Bombaji, přes 160 mrtvých
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 16:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou jsem jel kolem, když vykolejila ta žehlička na Hlavním, takže pár fotek.
 
 
 
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 16:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera(11.7.)v depu Praha-Vršovice přejela točnu a vykolejila 854 026("Jana").

Chomutovský strojvedoucí měl vyjet z kulaté směr točna.Dal to do jízdy,ovšem motor se mu nerozjel,byl stále zabržděn.
Slezl se teda podívat dolů,ovšem už to povolilo.854 se dala do pohybu.Naskakoval na jedoucí 854,skříplo ho to ve vratech a vypadl na zem.
"Jana" přeletěla přes točnu,shrnula dva panely a narazila do pomocného vozíku(např.na kapoty 110).
Strojvedoucí má pochroumané žebra a ramena.Snad se brzy uzdraví.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 17:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach-vostré, takže další výpadek 854
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 12:30:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I-dnes v 11:03 :
U zastávky Mačkov srazil osobní vlak ze Strakonic do Blatné ženu na koni. Jezdkyně je zraněná. Provoz na trati je podle Drážní inspekce přerušen
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4210
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 12:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem jednou jel z Vejprt do Chomutova a najednou jsem popadali až na zem, jak motoráček prudce zabrzdil. Na přejezdu totiž stál kůň a nechtěl se pohnout, zoufalý majitel ho tahal pryč a kůň ne, stál tam jak mezek. Tenkrát to naštěstí dopadlo dobře, akorát jsme si chvíli počkali, než si dal říct. Ale stačilo jen cca 15 metrů navíc a bylo by po koni.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 13:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aneb ve Skandinávii je dráha největší škůdce živé přírody. Při nehodě auto x různí severní "jeleni" je šance na přežití asi 2:1 ve prospěch jelenů. Při nehodě vlak x jeleni nemá chudák zvíře šanci.
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 13:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť kvůli častým srážkám se soby má také "fiňák" snadno vyměnitelné části v oblasti "nárazníků".
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 12:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle televize TA3 došlo dnes ráno v blízkosti Štúrova ke srážce vlaku s popelářským autem, jeden člověk srážku nepřežil a 24 bylo zraněno.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 13:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednalo se o Os 5905 ze Štúrova do Levic. Oba vozy motorového vlaku vykolejily. ZSSK bude hradit škodu pozůstalým i zraněným cestujícím. Následně bude uplatňovat náhradu škody vůči subjektu, který nehodu zavinil.

(Příspěvek byl editován uživatelem Semolina.)
Bubo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.217.130
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 17:43:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pri Štúrove sa jedná o 810 357-4 + 011 578-2. Pred hodinou sa na nakoľajovaní 810-ky ešte pracovalo.
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 21:18:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehoda ve Vyšším Brodě - Klášter - Chudák posunovač
http://www.novinky.cz/krimi/posunovace-zabil-ve-stanici-vlak_90628_u1i94.html
475101
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 21:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo něco ohledně popadaných trolejí v Brně?
Dík za informace
ICQ:255-048-917
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23841
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 22:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondra Málek:
Prý to schytal nepěkně :-(.
„Asistovala” u toho 749.241. Dlouho nejezdila a teď zas tohle...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 08:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: 475101
Žádné popadané troleje v Brně v sobotu 15.7.2006 nebyly. Praskla pouze věšáková svorka a věšák se dostal do průjezdného průřezu, kde se namotal na sběrač mašiny od R 739, který chytl zpoždění. Takže nic dramatického.
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 12:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Srážka vlaků ve Vranovicích, více na Lidovky.CZ
FiJi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.165.130
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 13:18:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malletka: ale to je 15. června 2006
Tonda_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 13:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poněkud neaktuální zpráva....
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 13:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FiJi: Vím, zatím však o tom v žádné diskuzi nepadla zmínka, dovolil jsem si tedy umístit odkaz.
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 13:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, totálně jsem se přehlídl.
Paci
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 14:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:
O tý nehodě jsem zrovna dneska slyšel v žatci. Prý má rozdrcené obě klíční kosti a asi 7 žeber polámaných.
749140 muj nejoblíbenější stroj.
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 11:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes máme další nahodu na přejedu. Neví někdo který to byl brejlovec?
http://www.novinky.cz/krimi/ridic-nakladniho-auta-neprezil-srazku-s-vlakem_90803_12ti4.html
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5032
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 11:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Též tady: http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronika/clanek.phtml?id=24064
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Slexx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 12:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.hzs-zlkraje.cz/aktuality6/0607/266.htm

Pietro: 754 013
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2767
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 13:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas tolik to neodnesla ta 013...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 14:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

 

 

 

Detail ucpané díry v nádrži:

 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2773
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 19:16:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm každopádně si 013 asi nějaký čas postojí, to zas budou záplaty, tak 023 ted přibyl i 013...:-(kdo bude další??
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 22:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vychadza to na matematicky rad 003
vo Zvolene traste sa!
s499.0@azet.sk eso.kbx.cz ICQ# 201040019

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace