K-report
 

Archiv do 04.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 a 252 » Staré archivy » Archiv do 04.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 12:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojenský oběkt je přece statický,ten se nepřesune,ale k čemu fotit muniční vlak,když je stejně za chvíli v tahu.A co se týče voj. oběktů,tak není složité vyhledat letecký snímek na www.mapy.cz....Takže zákazy jsou opět o ničemu a jsou hloupé jako jejich navrhovatelé
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 13:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chvilka češtiny : oběkt nahraďte za objekt....grr už aby Vám skončili prázdniny!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2511
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 13:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zákaz focení vojenských vlaků/transortů by logiku měl (možnost udělat si obrázek o pohybu vojsk (i cizích)), takže pokud opravdu platí, tak by zásah uniformovaných smysl měl, narozdíl od jejich posílání do hajzlu.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 13:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chvilka češtiny: skončili nahraďte zkončili........Ta kritika někdy sedí...
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 13:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy : prosím, nestrapňuj se ještě více...
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 13:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je možné čekat nějaký odklon na 240 (úsek z Brna do Okříšek) v průběhu pátku a soboty? Díky za odpověď (není-li to tajné...)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 13:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tomaseq: nehodlám se o tom bavit a zbožňuji takové kritiky všeználky....Laskavě si projdi(projděte) pravidla pravopisu a pak něco mluvte.Mezi skončit a zkončit je velký rozdíl.Skončit je ve významu místa(skončit na záchytce) a zkončit je ve významu času(zkončí Vánoce)
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1570
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: ne, odklony jezdí přes Znojmo. Jediný vlak, který měl jet přes kopce, byl ten transport. Trať přes Třebíč je pro nákladní dopravu absolutně nevhodná - to, co by přes Znojmo zvládlo jedno dvojče, musely vézt do Okřech dvě dospělé mašiny plus dvojče (na dvě dvojčata toho bylo moc).
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:a v jakém počtu a v jakých přibližných časech to jezdí??A vlastně co se všechno vozí?Chtěl bych se na něj kouknout u nás na 241.Zajímavé že to ještě nikdo nefotil....
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Jinak i sebepitomějšímu policajtovi musí bejt jasné,co tam asi děláš.Na vykolejení vlaku si přece nebudeš fotit špagetu v čele a po xsichtech zelenejch mozků je ti prd

No já nevím, focení vlaku je i pro mnoho nepolicajtů nepochopitelnou zábavou. Jejich úkolem zřejmě bylo sledování podezřelých a neobvyklých věcí okolo vlaku s vojáky - a z jejich pohledu fotograf být podezřelý je. A to nemluvím o tom, že by někdo postavil ve dvě v noci stativ v nějaké odlehlé stanici na Vysočině a fotil si lokomotivy vojenského transportu. To bys policajtům asi hodně dlouho vysvětloval...

Tmsq: nevím jak dnes, ale včera dopoledne jsem viděl náklad s dvojčetem 090+158 jedoucí směr Hrušovkovany. A dnes je stejně hnusně.

Lokofanda: bohužel, o 241 nemám přehled. Včera ráno posunovalo v Okřechách dvojče, další dvojče tam zůstávalo a mělo vézt nějaký vlak nevím kam a na manipuláku tam byla 750.308. Víc ti neřeknu.
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Mě by to taky zajímalo, co jezdí po 241 a kdy? (přidávám se k Lokofandovi)
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:33:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krslt : prej ráno pořádná krpa, nejezdilo to, snad něco zdechlo u Krumlova či co...

Happy : OK, rád se vzdělám . Doufám, že sis prošel i objekty, pak je to paráda.

To all : zajímalo by mě, co mě třeba čeká, až budu fotit u letiště návoz / odvoz cisteren s palivem a bez něho. Letiště je plný policajtů + ostraha a já nevím co a kdo ještě, čím se můžu ohánět. Pamatuju ještě u letiště cedulu zákaz focení, platí to? Zrovna dnes jsem si ty cisterny okukoval, ze pár jich tam bylo, a dost mě to láká ( i přes ten uragán, co tam fouká..., mluvím o Airport Bo-Tuřany).
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:41:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Aspoň co se ke mě dostalo, tak jeden z důvodů proč odklony - náklad nejezdí po 240 je jejíž vytížení a hrzili by zpoždění os.dopravy což jak je zcela jasné u trasy přes Znojmo vůbec nehrozí!
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:tak dík aspoń za to...to tam muselo bejt zajímavý...škoda že to někdo nefotil

Kurňa borci co fotíte neboj te se a běž te do toho

Hanz 11:Tak je jasný že přes ten hustej provoz osobní dopravy by se náklady těžko procpávaly,ale hlavní důvod je v tom jak psal i Krysolet-prostě 240 je nevhodná svými sklonovými parametry pro nákladní dopravu a byla by tam velká potřeba mašin,241 je přeci jen o něco rychlejší co se týče traťové rychlosti a sklonově není tak náročná
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OFF TOPIC:
Nechci sem vnášet ještě větší lingvistické zmatky, nicméně Pravidla českého pravopisu slovo "zkončit" neznají (a to ani ve výkladové části týkající se psaní s-/z- na začátku slov)...
Ostatně, i já jsem si celý život vystačil pouze s výrazem "skončit".
Více: http://www.pravidla.cz/vice.php?cose=3. Zejména doporučuju pojednání o předponách s-/z-, bod 1.c.
Můj názor: pokud by možnost dvojího psaní existovala, tak by byla v Pravidlech určitě zmíněna.
ICQ: 250-751-966
750_277
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŠOTÍCI JEDNA PERLIČKA.V PONDĚLÍ POVEZU ASI NEHODÁK V TRASE BRNO- OKŘÍŠKY-MOR.BUDĚJOVICE-JEMNICE A V UTERÝ ZPĚT LOKO 478 1001.PODROBNOSTI JEŠTĚ NEVÍM.TAK SE NACHYSTEJTE.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po trase Brno - Hrušovany - Znojmo - Jihlava odveze jedno dvojče 742 1300 tun, přes Rapotice pouhých šest stovek. Postrky do Rapotic by nic moc neřešily, protože ještě pro úsek Kralice - Krahulov je norma jen 750 tun (opět pro 2x742). No a do toho samozřejmě ta hustá osobní doprava.
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono toho díky jezdí přes Třebíč víc. Jen včera jsem mezi 15-17 hodinou viděl v Borovině 3 mimořádky.
A toto jsem dnes v 8:55 vyfotil v žst. Třebíč:
 
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.. díky odklonu... nějak to vypadlo
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 277:no konečně zase Barča na 240 a 241...Sice prototypová ale aspoň nějaká...už mi to brumlání dost chybí!!Kdybys napsal přibližnej čas bylo by to gut
750_277
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JAK SE NĚCO DOZVÍM OZVU SE
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 15:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tmsq: okolo airportu bych se měl taky na pozoru, v každém šotiči může být po událostech posledních let spatřován Usalámův brácha. Navíc soukromé ochranky často oplývají ještě většími blby než státní policie...

Lokofanda: Kurňa borci co fotíte neboj te se a běž te do toho

Tak dobrá, něco se najde. Ale žádný zázrak, přece se nenechám přetáhnout pendrekem...

Postrková 742.427 včera v noci mezi Zastávkou a Rapoticemi (můžete mi věřit, že je to fakt tam, ale taky nemusíte):

 

Pohled ze 742.427 na 750.022 během cesty zpátky:

 

A stíny elvéčka 74535 u Okřech. Dvojče tam (v Okřechách) zůstalo a do Brna už jela jen 750.022:

 

Baile_atha: to lehátko je určitě z toho transportu.
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolete stále se mi od tebe vrací maily, že se nedají doručit. Nemáš plnou schránku?
Martin
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, byla plná, už je zameteno.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:aspoň někdoMáš ty fotky zajímavý...Úplně ti závidím...já chci taky jezdit,nebo aspoň do depa
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 18:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Safra tak tady se píše o tom jak to po 244 a 241 krosí a přitom tady v Ji je mrtvo!

Na ten nehoďák s jedničkou jsem taky zvědavej.

Jinak fotit bych se nebál. Posledně jsem fotil rakušáky jak se s naloženejma Steyrama a Pantherama vraceli do Rakous a ještě mi z klasy mávali. A fotil jsem i všechny ty transporty uranu do Metelína. A nic. Vždycky jsem jen mávnul fírovi a švestek čučícím z klasy jsem si nevšímal. A z vrtulníku po mě taky nestříleli.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Railwalker
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 18:30:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení kolegové, jelikož jsem voják z povolání tak vám mohu říci, že fotografování vojenských transportů}, ale fotografování ve vojenských objektech může povolit jen velitel útvaru nebo jeho nadřízený. Takže pokud si budu chtít vyfotografovat vojenský transport na trati není problém, problém může nastat ve stanici, kdy bude mít dozorčího transportu nějaký kolík ze starých časů nebo čerstvě neverbovaný mladíček, který si to ještě "sbírá", tady je nejlepší se jít slušně zeptat a vysvětlit o co jde. Sám jsem tak jako dozorčí voj. transportu seznámil s jedním fotičem.

Co se týká Policie ČR netvrdím, že jsou to nějací blbci a zbytečně buzerují. Já sám jsem byl nekolikrát "zatčen", ale vše bylo vždy v klidu vysvětleno. Byl jsem totiž často považován za zloděje kovů, vandala, sprejera.

Takže závěr je, vždycky je lepší se nejdříve slušně zeptat.

Baile Atha: Ty jsi Třebíčák?
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 09:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem zachytil jen 742.427 se 742.158, ale jen tak narychlo v HH, byla opravdu dost zima a fičálo...
 
(Btw. na odklonech jsem byl letos 4x, z toho třikrát jsem vyfotil vlak v čele s 742.427, asi stálice )

Pak jsem raději odjel museální soupravou 850.001+050.001 s rakvičkou v závěsu, růžový salónek by chtěl ale trochu omýt...
 

Jinak je to muzejní kus, ale jezdí do roztrhání těla, přitom v depu v HH stály tři rakve
 
To jen pro ty, co to mají do Brna dál, aby nepodlehli Kristiánovo pohádkám, jak to 843 všechno odjezdí a zgarby stojí u plotu. Ano, stojí, ale jsou to až na 850.032 a 048 ty, se kterými už se prostě nepočítá a neopravují se.

Standa : taky jsem do toho v knihovně nakoukl, ale byla tam jen edice z r.1993, třeba už jsou novější pravidla. Asi už jsme stará škola a neumíme si to tak hezky odůvodnit
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 13:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq:
Stará škola s maturitou 2003... Tak to už se nedivím, že mi některé mladší ročníky uctivě vykají.
ICQ: 250-751-966
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 13:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raiwalker: ano
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 17:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoši tak mi to nedalo sočil jsem do Oktávky a zjel k přejezdu k Popovicím zkouknout a dokonce i vyfotit svým starým natahovacím foťákem ten R 1519 a jelo náhradní souprava 742 159+2*010.Obsazenost-baj vočko 20 lidí
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám tu malé upozornění, tak trochu z jiného soudku.
Dnes jsem jel R664 z Brna, sedl jsem si do Bt éčka na čtyřku a četl si noviny (sekera cca 15 minut, bo přípoje zpoždění). Náhle mě zavolala kolegyně z práce na mobil. Mobil jsem měl v saku, které viselo nade mnou. Vyřídil jsem hovor a mobil tam vrátil. Odjížděli jsme potom za cca 10 minut. Za Náměští jsem chtěl volat manželce, ať pro mě přijede na nádraží a zjistil jsem, že mobil není! Jsem přesvědčený o tom, že mi zmizel ještě na žst "Brno hl.n.". Dávejte si tedy pozor, drzost nenechavců nezná mezí (opakuji, že sako viselo přímo nade mnou)
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Baile atha: když se kolem mě pohybují nějací trvale opálení spoluobčané, tak si vždycky hlídám šrajtofli. Ale ve vlaku se dají potkat všelijaká individua. Avšak vlaky na 240 mi připadají bezpečnější než třeba na 250. (Tam mám negativních zážitků víc...)
750_277
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 20:17:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŠOTÍCI DALŠÍ INFORMACE. PONDĚLÍ 4.9.NEHODÁK V TRATI BRNO-OKŘÍŠKY-MOR.BU.-JEMNICE,ZÁTĚŽ ASI 300 TUN LOK. 751 001-9. ODJEZD Z MALO ASI 6.10 PŘÍJEZD JEMNICE CCA 12.00 UTERÝ 5.9. ZPĚT Z JEMNICE ASI V POLEDNE PŘES OKŘÍŠKY DO BRNA.PŘEJI HODNĚ SLUNCE.
SM Lomoz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.236.63
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 22:18:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se to dnes dělo na 240?
 
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 22:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se dozvěděl, že v žst. Třebíč je celý den z úsporných důvodů obsazena pouze jedna pokladna. Je to pravda? A je to účelné rozhodnutí v 3.nejvytíženější stanici na Vysočině? Třeba ráno jsem stál v 7:25 frontu asi 5 minut, málem mi ujel Os na Brno.
SM Lomoz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.236.63
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 23:28:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je to pravda, tak se tomu nedivím. Vždyť tam přece nedávno kupovali tu zdvihací plošinu, a nějak se na ni ušetřit muselo, no...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 12:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 277:tak to je pěkně v já jsem v práci a to je moc brzo,já jsem si chtěl zase konečě po víc jak roce poslechnout rumplák nějaký barči a nic....Škoda..a co se do tý Jemnice vlastně veze?
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 13:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokofanda: Nehoďák.

SM Lomoz: Mašina zdechla ve Vladislavi. Náhradní sehnali od Os 4816. Navíc Os 4815 smetl traktor. A to je to nejhorší, protože na Os 4815 jezdí turnusově 850. Doufejme že jela náhradou 843.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 14:23:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak né 4815, ale čugála na 241: http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronika/clanek.phtml?id=25478
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
750_277
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 14:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DO JEMNICE JEDE NEHODÁK I S JEŘÁBEM.NĚJAKÉ PRÁCE PRO JEŘÁB V PONDĚLÍ DO VEČERA A V UTERÝ DOPOLEDNE TAKY
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 15:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra co se v tý Jemnici může dít,když je tam práce pro jeřáb?
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 15:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmistr:To muselo bejt pořádná rána páč tam se jezdí 80....
jel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.133.54
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 17:48:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

po nehodě u Lukova můžou odvézt 810.478 rovnou do Šumperka na předělání na Regionovu, stejně už jedno stanoviště nemá (teda má, ale není tam zrovna moc místa).
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 22:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Railwalker: Mail pro Vás se mi vrátil do schránky jako nedoručitelný.
Railwalker
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 9-2004
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 12:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Baile atha: schránka je skoro prázdná, tak nevím v čem může být problém. Pro jistotu uvádím svůj e-mail ještě jednou tady: railwalker@seznam.cz
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 18:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete prosím někdo zjistit, co jelo dnes na Os 4814 z Brna do Jihlavy? Dostal jsem laické info, že na tom byla viděna žlutá mašina??? Turnusově je na tom 754, tak nevím, co onen informátor vlastně viděl. Předem díky.
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 07:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v cca 20 h spatřeno v Krahulově dost rakví (odhadem 15 - 20). Bude z toho super vlak.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 10:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milan11111: Možná bude, ale určitě byl: V sobotu cca 12:25 odjel z Třebíče do Krahulova 2x731+22Tadgs. Do Boroviny se plazil tak nejvejš třicítkou.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1580
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 11:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

731 se plazí s čímkoliv rychlostí 15-20 km/h. Zlatí čmeldíci 742!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 11:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle: "resp. zlaté zamračené 751"
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Nutsem, kdeže jsou ty časy...
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 14:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno jsem na zastávce v Hvězdoňovicích pozoroval průjezd Mn 82741 ve složení 742.189, 6 Easů, Es, 1 Hadgns, 2 Zaes a 12 rakví Transcereáles. Jenom připomínám že od Okříšek je stoupání. Kdybych řekl že ta bangle jela víc jak 30 km/h tak bych lhal. Za dýmu jak z páry a skučení motoru to nakonec nahoru vytáhla, ale jak dlouho to ty mašiny můžou vydržet?!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 14:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmistr:ty vado to musela bejt podívaná....Ale musíš brát to že ta nákladní doprava je tady dost nárazová a jednou se mašina míní posr.t a podruhý si jede třeba jen se služebákem...A co ta Barča,já bych jí tak rád chtěl vidět a hlavně slyšet...Klidně bych zajel i do Jemnice ale tam bude stejně zhaslá a to není ono...to už jsem ji tam viděl při oslavách trati do Jemnice nedávno

Regent,Nuts:jo berty...na ty nikdy nezapomenu,i když čtyřky a 742 špatný nejsou...Jen tak mimochodem 731 sou dělaný na posun a tam svou práci zvládají díky vysoké tažné síle při níýzké rychlosti bravurně ale na traťový výkon to není...
Railwalker
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 9-2004
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 14:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jestli je ještě na vlečce v kamenolomu v Rakšicích v provozu posunovadlo MPZ-40.003? Případně jestli nemáte někdo foto tohoto vozidla. Díky
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 16:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Halfmister:Vzhledem k nadbytečnosti jim je to asi fuk,jestli ten motor trpí nebo ne.Ale rozhodně se z Okřechů stalo nádraží se vším všudy ;) Takovej provoz
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 17:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevíte teda někdo, co jelo včera na 4814?
Taky prý R 665 zastavil včera v lese mezi Náměští a Kralicemi, chvíli se stálo, pak se sunulo zpět do Náměště. Info mám od osoby, která tím R jela...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2236
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 19:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jo, třistadesitkovej motor: To nema chybu!
Strojvedoucí v zácviku - největší přítel DKV Brno
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá se říct že ta zátěž je nárazová, ale rozhodně je vyšší než na Brno, kam dnes mazala bangle jen s hytlákem. Třeba dnes měl ranní Pn 62230 ze Znojma asi 12-15 kočárů, nějaký Easy a jinak všechno Kronospan. Vzpomínám že někdy v červnu přijel od Znojma a měl 22 rakouskejch dlouhejch rakví. V čele 742.108+334 a na postrku 742.295. Měly s tím holky do krpálu z Luk do Jihlavy co dělat. Rn 52241 měl dnes asi kolem 10 vozů, míchanice všeho možnýho. A ten manipulák do Moravských Budějovic/Jemnice a zpět taky pár vozů skoro vždycky veze, čili nenazýval bych 241 lokálkou, jak jí tady někdo nedávno označil.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je to Kronospan??

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace