K-report
 

Schotousch nový živočišný druh Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyVerusha1380 24   
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 23:39:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister:
Je to pravda že oblečení o člověku cosi vypovídá. Ale třeba já člověkaa podle bot nehodnotím. Jedině pokud ten člověk stojí v metru sněhu v pantoflích. To je pak ale spíš vůl anebo nemá na nový.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2062
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 07:48:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okopané, umouněné boty od prachu, které neviděly krém a hadřík, jak je rok dlouhý, nejsou právě nejlepší vizitkou. Však porozhlédněte se po okolí, kterak jsou na tom s péčí o boty jiní. Příjde mi, že většinou bídně.

Jo, zato takový Gay-klub, tam mají hošani zde propagpované kanady krásně naleštěné.:-))))



PF 2007
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3722
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 09:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: péče o zevnějšek sice o člověku taky lecco prozradí, ale proto, abych "udělal dojem" si přece na koleje neobleču kvádro a nenaleštím polobotky...
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 11:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, zato takový Gay-klub, tam mají hošani zde propagpované kanady krásně naleštěné.:-))))

No na vojně to často vypadalo jak v baru u Modré ústřice
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 13:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mně tedy šokuje, že tolik z vás líta po světě v Prestižkách. Ale musím se přiznat, že zrovna včera mi jeden známý -řidič- nabízel Prestižky, které vyfasoval, ale nemíní v nich řídit. Takže myslím, že při vyrážení do terénu za pěknou fotkou je nosit budu, protože normální boty od Bati u mně většinou stěží přežijí rok.
A souhlasím s doktorem, že je rozdíl, jestli přijdete někam v polobotkách nebo ve dvacet let starých Botasech, ve kterých děláte úplně všechno. Ale tak je to s celým oděvem, samozřejmě. Rozhodně bych to nepodceňoval a občas hrábl i po něčem jiném, než kanadách.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 15:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Samosebou jsem tím neměl namysli šocení či vandry, nýbrž běžný život. I když, potkat na trati individuum v zatuchlém šusťáku prosáklém mastnotou odkapávající z vlasů, v letitých teniskách se žralokem,... asi bych se držel bokem
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 19:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mně tedy šokuje, že tolik z vás líta po světě v Prestižkách.
Já též - tedy jestli se počítají i černé...
A jiný boty už nechcu.

...protože normální boty od Bati u mně většinou stěží přežijí rok.
No, když jsem nosil Prestige opravdu všude - i při tréninku (házená) - tak mi vydržely tak tři měsíce - ale to už držely pohromadě jen silou vůle...
Teď je nosím tak nějak "normálně", mám je už cca půl roku a jsou OK.

...řidič...ale nemíní v nich řídit.
To se divím, řekl bych že Prestižky jsou na řízení vhodné, neboť mají citlivou podrážku.

Jinak jednou jsem si koupil Top Clasiky (či jak se to píše) - vypadá to podobně, ale je to levnější - a ty už teda . Vždycky z nich mám zničenou nohu
Tento podpis je optimalizován pro rozlišení 1024×768
Trolejbusy jsou
VAŠE budoucnost - jednejte podle toho!          ICQ#: 281-189-344
>>Autobusová doprava Radek Bartoš<<
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5934
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 20:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Černé prestižky jsou lepší, není na nich tolik vidět špína a to je důležité - přiznejme si, že do míst, kde se moc na pořádek nedbá, se dostáváme poměrně často.

Jinak, vaše prestižkově devastační úspěchy nechápu, u mě vydržely jedny prestižky rok i přesto, že jsem se o ně vůbec nestaral. A když říkám vůbec, myslím vůbec.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 21:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně prestižky vydržely 2-3 roky běžného nošení, byť v závěrečné fázi jejich života je už nebylo kvůli zašlosti možné vzít do slušné společnosti. Naopak, bídné zkušenosti mám se světovými značkami. Zkoušel jsem Reebok a Sprandy - dva měsíce, Filla se jakžtakž drží, ale nosím je jen občas. Ale vzpomněl jsem si na boty, které nemůžou být vynechány z klasiky českého botofondu - vojenské tenisky.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 22:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Armydas? Ty, co rostou na stromech? :-))
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 23:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reeboky to sou nejhorší boty co snad existujou.Dobře se mi chodilo v pumách,ale nejrači mám Umbra,to sou držáky
ICQ:450 504 903
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 13:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do hospody i do roboty, vsude se hodej tezky boty... (D.Landa)
ICQ 268-987-545
Smrdinoha
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 15:13:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letošní zima má pro nositele této obuvy pochopení, já
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 21:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že jsem se o ně vůbec nestaral. A když říkám vůbec, myslím vůbec.

Pche!!! kdyz ja rikam vubec, tak nemyslim ani to vubec...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 14:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se náhodou dneska někdo nudil, ať si naladí Český rozhlas 3 - Vltava. Téma letošního silvestrovského programu je železnice ;o)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace