K-report
 

Archive through 04.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archive through 04.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 10:09:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděl jsem fotky z nehody v Brodku, zaměřené na železniční svršek. Zajímavé na nich je to, že rozhodující výhýbka byla postavena v přímé a i devastace svršku odpovídala tomouto směru a že stopy po vykolejení začínají těsně před výhybkou (v úrovni jazyků už jsou "naporcované" pražce).
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4682
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 10:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že by nějakej lom a vypadlo to ještě před vexlí? no uvidíme, jestli se sem dostane nějakej oficiální vyšetřovací výsledek......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 17:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Závěrečné zprávy z železničních nehod se nikde volně nevyskytují? Třeba letecké nehody mají takovýto seznam závěrečných zpráv: http://www.uzpln.cz/zazpr05/zz05.htm

Kdo chce, může se poučit z chyb jiných.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 18:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikdyby to vypadlo ještě před vekslí, stejně tam neměl co jezdit 110... Třeba se mašinka lekla a radši vykolejila
843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 7-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 18:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pripominam ze v mikrospanku muzete klidne delat vse co jste do te doby delali jen nad tim nepremyslite, protoze vas mozek spi, je dokazane ze i v mikrospanku dokazete mackat zivak, mnohem ucinejsi by bylo merit EEG (mozkovou aktivitu)

takze ja bych i veril tomu ze usnul, to by pak vysvetlovalo proc zacal brzdit az tesne pred srazkou a ze ani nestihl utect

vemte si treba priklad: koukate na TV a najednou si nedokazete vybavit kus filmu co jste prave videli a to klidne muzete mit otevrene oci
843 016-7, 363 070-4 = moje favoritky
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 23:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: Pokud to vypadlo před vexlí proto, že svítilo na klacku volno, tak nevidím důvod, proč by tam neměl jet 110... Ale uvidíme, třeba se dozvíme někdy pravou příčinu.

Edit: to je zase blábol... samozřejmě že to nevypadlo proto, že na klacku svítilo volno :-), jedině že by to byla chyba signalizace (prasklá spodní žlutá? je to vůbec možné?)

(Příspěvek editován uživatelem MichalK únor 27, 2006)
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 00:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z elektronického rychloměru byl na místě mimořádné události vyjmut paměťový modul za účasti PČR, DI a šetřících orgánů ČD,a.s. Při předběžném vyhodnocení záznamu elektronického rychloměru v DKV Olomouc bylo zjištěno, že v ŽST Brodek u Přerova je záznam mezikruží ( dvousvětelné návěsti na odjezdovém návěstidle S1) a obsluhy tlačítka VZ registrován od vjezdového zhlaví až po odjezdové návěstidlo S1. Dále je registrováno, že vlak vjel do výhybek č.4 a č.3, které byly postaveny vedlejším směrem, rychlostí 110 km/h, t.j. překročení nejvyšší dovolené rychlosti o 70 km/h.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4689
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 07:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v - nevim. jestli jo, tak nevim kde.
ty šrámy před vexlí mohly udělat i vagony, to mě včera nenapadlo....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 09:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr: Konečně potvrzeno, prostě vina fíry, hotové vyřešené.
843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 09:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi budu nazván rýpalem, ale proč všechny vozy projely do přímé? Pokud by po projetí odbočky 110 km/h z té výhybky něco zbylo, pak by konec vlaku měl odbočit. Pokud by výhybka vzala za své, potom by mělo vykolejit všechno. Vycházím jen z fotek, podle nich to vypadá buď na lom koleje nebo podhození výhybky. Nejsou tu někde fotky kolejí těsně po nehodě?
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 10:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad postavení výhybky : podle jsou publikované obrázky již z "akce" tj. vyšetřování, kdy se už možná zkoušela funkčnost zabzař, tj. i výměny a možná zůstala přehozená.
Že by se takováhle výměna sama přehodila ... mno ... možné je ledascos, ale nezdá se mi to. A podhození už vůbec ne.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2857
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 11:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_o: nevím, co si podle tebe mám představit pod pojmem rozhodující výhybka. Při odjezdu ze stanice následují po sobě výhybky 4-3 (spojka z první koleje do druhé) a pak hned 2-1(spojka z druhé do první). První spojka byla do odbočky, tou vlak proletěl, na jejím konci mašina udělala hodiny a vylítla z trati, zároveň vyhodila z kolejí dva první vagony, nicméně oba vozy pokračovaly v cestě přímo(sice částečně mimo kolej), další vagony pokračovaly po koleji přímo, čili přes výhybku č.2 postavenou rovně. Rozhodující jsou tedy spíš výhybky 4-3. Jinými slovy vlak vykolejil mezi výhybkou 3 a 2. Ty asi považuješ za rozhodující výhybku č.2.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 12:33:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za vysvětlení. Teď je mi situace jasná.
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 22:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ke Kropáčově Vrutici: rychlík vjížděl na výstrahu (návěstidla jsou závislá), když míjel náklad, tak se fírové pozdravili a fírovi od nákladu se zdálo, že rychlík brzdí.
Škoda, pokud si pamatuju, má být kolem 20 mil., takže to s Emilkou nevypadá růžově
Lubino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.92.10
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 09:35:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže na mikrospánek to podle mojeho názoru nevypadá. Předpokládám že mezi pozdravem fírů a nárazem bylo baj voko 5 vteřin a za tu dobu by těžko z naprosto bdělého stavu usnul. Jak to znám na sobě, mikrospánku předchází několik minut (nevím jak to pojmenovat - řekněme tomu třeba) agonie a každé vyrušení z monotónnosti uspávajícího prostředí (ta odpověď na pozdrav) mne ihned probudí na několik dalších minut.

Osobně bych to viděl tak, že udělal jedinou chybu, a to že přehlíd výstrahu na vjezdu. No a protože tam nikdy nestaví, tak jel s klidným svědomím dál v domění, že má volno. Zpoza nákladu se mu pak najednou vynořil červeně svítící klacek ale to se ubrzdit už nedalo.

Spekulace, že se mohl dovtípit že náklad je ještě na zhlaví, je lichá. Myslím že nikdo nemá trvale tak vysokou mozkovou aktivitu aby přemýšlel nad spoustou rizik např. kolik má protijedoucí vlak asi vagónů, jestli za zatáčkou nebude strom přes koleje, jestli mi někdo nepodhodí výměnu a jánevímco ještě. Naopak si myslím, že aktivita se zvyšuje spíše před místem kde má dojít k nějaké akci např. před stanicí kde budu stavět (přemýššlím zda pojedu do odbočky nebo ne ještě pře předvěstí, přemýšlím kolik opilců se může motat na nástupišti a jak rychle k němu přijedu a podobně). Vrutice byla jedna z mnoha stanic, kde se vždy projíždělo po příme čili (skoro) žádná akce. A jestli proti němu jel náklad ještě neznamená žádné nebezpečí - mohl jen popojíždět, mohl jet tak pomalu že fírovi rychlíku připadalo že stojí...
Lubino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.92.10
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 09:36:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokážu si i představit, že pokud se na to díval výpravčí tak:
1) tomu do poslední chvíle nevěřil že nezastaví
2) stejně nemohl nic dělat. I kdyby se mu zdálo že rychlík se blíží moc rychle a ve výkonu, pochybuju že by stihnul situaci včas vyhodnotit a fírovi cokoliv signalizovat dokud ho fíra viděl. Myslím že výpravčímu to mohlo dojít právě až ve chvíli kdy ho fíra rychlíku už nemohl vidět.

Tolik můj osobní názor na celou nehodu. Myslíte, že se touto teorií nějak zásadně mýlím?
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by fíra viděl vjíždějící náklad do stanice na jednokolejce, tak věř tomu, že je to pro něj obrovský signál, že se něco děje. Kropáčova Vrutice je sice v oblouku, ale postavení vlakové cesty taky chvilku trvá, takže pokud se pozdravili, tak už musel mít vyhodnoceno, že je to průšvih a jen čekal, jak to dopadne.
Strojvedoucí si bere mnoho podnětů, žádný z nás asi nemůže říct, že nikdy nic nepřehlédl a vjíždějící náklad by alespoň mě určitě vyburcoval z letargie. Uvědomme si, že rychlík narazil do devátého vozu, takže se neviděli někde na Byšickém zhlaví.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl : Mě to přijde divné. A narážím tu na ty zautomatizované mechanismy strojvedoucího vedoucí k nehodě....
To že se fírové zdravili, budiž, byl "naživu". Ale jak se fírovi nákladu mohlo zdát, že rychlík brzdí ... ?
Podle mě je předvídavost základní vlstností strojvedoucího. Musíte pořád hlídat kopec věcí (mašinu, lidi, cyklisty a debily v IGK kolem trati, pracovníky dráhy, návěstidla) páč většina průserů je na vás. Ono když vše funguje, tak je vedení vlaku pohoda, jednodušší něž v IGK a užijete si to, máte-li tu práci rádi. Při problémech jde o to, jaký máte "nos", praxi a štěstí...
Podle mě mu nedoteklo, že Wapky bejvaj dlouhý a že by tudíž mohl být problém, když už přehlídl vjezdové návěstidlo s výstrahou ...
Podle mě nebyl vůbec ten den ve své kůži a nebyl vůbec ve střehu.
Milan_brabec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 11:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Tak já myslim, že nevim, ale, ty we, podle toho jak to vypadalo, tak teda nevim
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4700
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 12:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeho výpověď asi známá neni?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 13:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Lanškrouně drobné vyšinutí loko 731.056 jednou nápravou přes led na přejezdu. Vyšetřit nehodu, nezaviněnou zaměstnaci ČD přijelo vyšetřit a omrknout cca 20 !!! vyšetřovatelů a kontrolorů, z různých složek ČD a SŽDC. Přitom, na to aby byl přejezd čístý, bez ledu nejsou lidi. Lidi jsou, ale na práci už není nikdo. Když jsem před mnoha lety v této stanici zavinil vyšinutí přes nesklopenou zarážku, přišel to vyšetřit soudruh přednosta. Dal nám všem dýchnout, vynadal nám do blbců, sepsal protokoly a celé se to pak projevilo na výplatní pásce snížením prémií. Dnes jsou zaměstnanci ČD všeobecně stresováni neustálými změnami předpisů, nesmyslnými a mnohdy si navzájem odporujícími nařízeními, neustálou kontrolou a buzerací. Dále je to stálá hrozba ztráty zaměstnání neustálými reorganizacemi, usporami, které nikam nevedou a to vše nepřispívá k nějaké pohodě a klidu na práci a pak se to může projevit také na nehodách.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 14:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ak jsem se opět svezl vlakem do Opavy.
Nastoupil jsem v Komárově(14:30) do druhého vagonu(btx) za lokomotivou,ve vagónu chybělo přední sklo,když jsem se zeptal co se stalo tak jsem dostal odpověďˇ"že nějaký čurák za žel.stanicí ŠTÍTINA hodil láhev " před zmíněným oknem seděl student(asi 21) ,kromě šoku a střepů na oblečení se mu nic naštěstí nestalo.Mladík podal trestní oznámení na neznámého pachatele.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

ICQ:275985331
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 16:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad -



Věc je jasná:Kropáčovou Vruticí se vždy projíždí, ale jen mim. náklad od Chotětova, fíra si myslel, že ve stanici stojí, pozdravil se s ním a jak mile vjel více do oblouku, tak než stačil zaregistrovat na odjezdovém návěstidle stůj, bylo už pozdě, začal tedy brzdit, ale věc je divná, že zůstal přímo na svém pravém stnovištiŽe neutekl aspoň do chodbičky?Či když se zdravil s fírou z 742 292 tak nekoukal z okénka ven a pouze čučel na projíždějíci náklad?A pak mu to vše došlo?
Nikdo nic neví zatím přesně, vše jsou pouze špekulace a úvahy, ale zatím vše nasvědčuje a je na Strojvedoucím z 854 006
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2151
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 20:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past:
Tak to naprostý souhlas s tím co píšeš!!

K tomu vyšinutí, je to opravdu zvláštní, že 731 vypadne...je to těžká loko, když mi měli problémy s adélou na ledu, to byla sranda...málem k tomu taky došlo ale u tak lehké řady bych to pochopil víc...
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 05:58:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Meziměstí při odjezdu vlaku 25150 došlo k bočnímu najetí do odstavených vozů na vedlejší koleji, které byly jak se říká "přes hranice". Poškozen jeden krytý vůz který vypadl a několik osobních vozů-poškrábané skříně vozu a rozbité okna. Na vlaku 742 149. Na 742 poškozeny schůdky a zábradlí na ochozu.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 07:44:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

07:23 - V Meziměstí na Náchodsku se srazil osobní vlak s nákladním. Jedoucí vlak zřejmě narazil do stojícího. Při srážce jeden z vlaků vykolejil, nikdo nebyl zraněn.


Lehké boční najetí a novináří už srážka osobního a nákladního vlaku !!!!!!!
Zelí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.29.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 08:07:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Helmute,proč se v rubrice "Aktuální postřehy z provozu" v 7.16hod divíš,že nejezdí vlaky od Meziměstí,když od 6hod víš o tom bočním najetí. Ještě k tomu přidáváš už velmi trapné poznámky o vozidlech sebraných z Trutnova. Prostě musíš mít nějakou senzaci.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 08:32:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zelí: Vzhledem k tomu že vlak 25150 jede směr Broumov, tak se to mohlo stát na "broumovském" zhlaví, kde je tma jak v ....., tak nevidím důvod proč by nemohl jet vlak směrem do Týniště. A kdo zná žst. Meziměstí, tak musí usoudit že by to muselo být v hodně nevhodném místě aby se nemohlo odjet směr Týniště. Je totiž několik možností. Takže tím to asi nebude že vlak byl odřeknut.
Zelí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.29.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 09:01:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Meziměstí znám a máš pravdu, že je více možností jak odjet směr Týniště. Taky jsou místa,kde i malá ptákovina to na hodinu zazdí.Problém s tebou je někde jinde. Příčinu zatím neznáme. Třeba se může stát něco na přejezdu,spadnout strom nebo cokoliv jiného a ty už napadáš všechno co není z PJ Trutnov. Liberec,Hradec, Pardubice, Meziměstí...... Nikde neumí jezdit,už vůbec nikde neumí opravovat. Jen v Trutnově.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 11:31:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zelí: Tak už se Vám to tam do Meziměstí valí. Na vlaku 15759 z Trutnova do Teplic a potom do Meziměstí Vám jede 742 196 + 010+010+010+012, další nutné přesunutí pojízdných vozidel do Meziměstí. To můžeme odpoledne očekávat jízdu z vrakoviště z Meziměstí nějaké meziměstské trosky.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 12:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

více možností jak odjet směr Týniště
Z hlediska osobní dopravy je možnost jen jedna, po spojce A.
Vlak 25150 jede do Broumova, je to souprava jak prase (714+6xBtax+714), dnes tedy se 742, kdo zná Meziměstí tak ví že při odjezdu do Broumova vlak 2x přejíždí na vedlejší kolej, doleva, tzn.z 742 nemohl vidět že tam něco stojí. Nevím jestli to bylo už na té první odbočce (místo "A"), spíš bych to tipoval až na tu druhou (místo "B"), u depa, ale nevim proč by kvůli tomu tak zkolabavala doprava. Předpokládaná trasa vlaku vyznačena červeně.

843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Zelí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.29.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 12:41:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Helmute,Ty opravdu nic nechápeš. Já nejsem z Meziměstí a nic mi nemusíš posílat. Zkus se zamyslet nad svými myšlenkami. Čí jsou lokomotivy a motorové vozy atd. Pokud si myslíš,že jsou majetkem PJ Trutnov nebo pana přednosty co zrušil kantýnu nebo snad nejvyššího pana železničáře z Prahy, tak se strašně pleteš. Jsou majetkem nějaké společnosti s celorepublikovou působnosností a pokud je potřeba někde vyřešit nějakou situaci, tak se to někde musí vzít. Takto to funguje všude, ale akorát ty tu pořád brečíš.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 15:48:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian_reloaded: říká se tomu objízdné trasy, ve stanici jsou zpracovány tzv. objízdné trasy, po kterých se dá jet v případě nějaké mimořádnosti, jedna z variant je určitě též místním depem, pokud se stane něco mimořádného.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 16:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jak je vidět tak tyto trasy moc nefungují, když celý den na Broumov jezdí autobusy..
843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 16:14:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian_reloaded: ale bavilo se tady o směru na Týniště kde byl vlak odřeknut že se dá jet několika možnostmi do Týniště asi z důvodu toho že už nebylo čím
JGCP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.73
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 16:15:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14:08 Mezi stanicemi Horní Lipová a Ostružná na Šumpersku se na přejezdu srazil osobní vlak s osobním automobilem. Při nehodě nebyl podle Drážní inspekce nikdo zraněn.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 16:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ten vlak jel do Broumova! Já vůbec nechápu proč ta mimořádná událost zasáhla do provozu!?! Tak jednoduše 25150 odřeknu a nechám ho stát tam aby mohli vyšetřovat, půlku toho ťuklého vlaku odpojim, pustim ho normálně do Týniště, směr na Týniště vůbec nemůže být nijak blokován a na Broumov buď pošlu teda autobusy, nebo to s 810 prostě objedu, když tam je tolik kolejí! Neví někdo co se tam přesně stalo, na které výhybce atd? Mě to nějak nejde do hlavy..
843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 16:40:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian_reloaded: přesně tak to bys ovšem nesměl znát drážní inspekci ta musí být u každého prdu a tudíž pokud je vše vyšetřeno tak se čeká na drážní inspekci / ta si drží své teplé místečka zuby nechty/takže vozidlo by bylo ale určitě se s ničím nebude chýbat to radši zrušíme vlak, protože v Meziměstí už nebylo pravděpodobně nic pojízdného. Jinak tam měla jet 714 ale v noci se již po několikáte porouchala tak jela 742 149, a je možné že nebyly už přívěsné vozy když jedním vrzem se zneschopnilo nejméně pět 010(012)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20120
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 17:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JGCP:
Že by to tam schytala Klidná síla?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Ganz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.158.34
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 22:50:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpoledne byl zrušenej jeden vlak do HK na trati 041- sebevrah nebo jinej náhodnej skokan?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20131
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 02:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Nymburce vykolejila bangle...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2163
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 04:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zliv:
A něco bližšího nevíš??
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 08:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad "Klidná síla" ( R 756) včera v Praze hl.n + cca 85 min operativně náhradní souprava v úseku Praha hl.n - Plzeň.Sv R 756 přešla na hlavním na R 858.(takže případní cestující z Jeseníku přijeli do Plzně + 120 min.)
Bude hůř,dobře už bylo.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20136
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 09:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem vševěd... Prý dost blokovala provoz a byla skoro na štorc; to je asi tak vše, co mohu doplnit, bo víc se ke mně nedostalo...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2900
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 11:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČRo1 - Radiožurnál (zprávy v 11:30): "V Hanušovicích na Šumpersku spadla střecha nádražního depa. Nikdo nebyl zraněn."
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1090
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 11:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo v tom depu ještě něco? Před časem tam stáli zrušení čmeláci, ale ti už jsou snad pryč, ne?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2905
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 13:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
Novinky.cz - 12:05 - Pravděpodobně pod tíhou sněhu se zřítila část střechy v nepoužívaném depu u vlakového nádraží v Hanušovicích na Šumpersku. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, střecha poškodila zaparkované historické vozy a osobní auto.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 14:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak včera v Meziměstí to byla 742.149 PJ Trutnov, má odřený bok krátkého čumáku a vytuněné zábradlí, jinak v poho.
843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 15:30:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian_reloaded: Máš pravdu, odřený bok, díra v rámu jako hrom, očesané zábradlí, kus chybí, dveře vmáčkuté díky zábradlí na stanoviště, zdeformovaný kastlík pod stanovištěm ale jinak v poho.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 16:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díra v rámu jako hrom

????
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 16:18:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Krysolet: něco se ti opět nelíbí ????
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 16:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl bys upřesnit tu díru v rámu?
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 16:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/79137-pri-srazce-vlaku-s-autem-tezce-zraneny-dve-zeny.html
Dif-tor heh smusma
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 17:02:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně jako vždy nárazníkem přimo do hlavy
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2907
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 19:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedno upřesnění těch Hanušovic:

novinky.cz - 17:00
Pravděpodobně pod tíhou sněhu se v sobotu ráno zřítila část střechy v nepoužívaném depu u vlakového nádraží v Hanušovicích na Šumpersku. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, střecha poškodila zaparkované historické vozy a osobní auto. Škoda dosud nebyla vyčíslena.
"Spadla zhruba polovina střechy o rozměrech 90 krát 25 metrů v depu kolejových vozidel u vlakového nádraží. Spadla také stěna, která zničila zaparkované osobní auto. V depu byly uskladněny historické vozy, které byly pádem poškozeny," řekl operační důstojník šumperských hasičů.
Hasiči okolí zřícené budovy ohradili a z nezasažené části depa vytáhli sněžnou frézu a montážní vůz.

A varianta na iDNES:

idnes.cz - fotogalerie
Zřejmě pod tíhou sněhu se ráno zřítila část střechy v depu u vlakového nádraží v Hanušovicích. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.
Rozsah škod zatím není znám. "Šlo o sklad historických vozů, které byly poškozeny," řekl operační důstojník šumperských hasičů.
Podle očitých svědků leželo na střeše zhruba metr starého sněhu. Na Šumpersku do rána napadlo dalších až 15 centimetrů čerstvého sněhu. Na druhém konci země na Šumavě pak od pátku přibylo téměř půl metru sněhu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 20:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díra v rámu jako hrom
To jako myslíš ten promáčklý plech za nárazníkem? To se opraví za 5 minut přelepenim novym plechem, to neni žádná velká vada..
742149
843 je nejlepší motorové hnací vozidlo ČD!!!
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:07:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian_reloaded: výborně v pondělí přijd do depa a po komisionelní prohlídce se můžeš vrhnout do lepení. Přednosta tě jistě pochválí a odměna tě nenime. Odpoledne může vozidlo vyrazit do akce. Paráda.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:16:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian_reloaded: Kdyby bylo víc lidí jako ty tak na ČD vše jezdí a nic nestoji s nějakou závadou.
Vše slepíš během pěti minut a je to opraveno. Přihlas se, utrhnout ti ruce a ČD ušetří mnoho lidí na opravách vše opravíš raz dva.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zato kdyby byli všichni jako Helmut, tak z depa nevyjede ani koloběžka. Ta díra - to je přímo kráter! Co s tím jenom budeme dělat! Učiněná katastrofa!
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:24:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem myslel že ta krysa nevyleze z díry. A přeci, krysy vylézají z děr.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace