K-report
 

Archiv do 26.dubna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 330 a 331 » Staré archivy » Archiv do 26.dubna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k 814,slyšel jsem,že výrobce nepovolil do vozů instalaci označovačů jízdenek MHD,bude zde /prý/ pouze zařízení pro čipové karty.
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 00:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plánuje se umístění označovačů na zastávky. Pak bude možné, aby po 331 jezdila i jiná vozidla než ty, které označovače právě mají. Uvidíme!
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to bych chtěl vidět,jak dlouho by to vydrželo třeba na zastávce Zlín-Příluky....To je podle mne torch neřešitelné.....
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By se asi musela udělat nějaká "pevnější verze". Jinak v Praze je myslím označovač na každé zastávce v rámci PIDu, takže v tom bych problém neviděl... A nemyslím si, že by zde lidé byli odlišní (co se týče poškozování automatů, atd.).
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 16:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, na každé zastávce PID ne, jsou jen na těch, které jsou plně integrované. Jinak jsou taky na zastávkách a stanicích IDS JMK. Jsou to nornální označovače Mikroelektronika, umístěné v ochranné schránce. Viz popis na webu Mikroelektroniky. Předpokládám, že na 331 bude totéž.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 17:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nedovedu si to tu nějak moc živě představit... Budu dobíhat na vlak - a ještě abych hledal označovače (+vyhrabal honem jízdenku)a doufal že na mě ještě počká...
Prostě tady se vlak používá jako MHD... Dobíhá se, přebíhá se atd...
Plus k označovači musí být tabulka s tarifem a hlavně vyjímky (a těch je celkem hodně).
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 18:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vlak se čeká a nedobíhá. Ve Vizovicích, kdyby měl vlak třeba 30 minut ranu, se bude dobíhat pořád.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,hlavně aby ty slavné čipové karty,které mají být v 814,byly funkční.
A ne jak třeba u ČSAD Vsetín,kde ty čtečky na strojku u řidiče věčně nejdou...
Luke
To zpožďování vlaků si na 331 ČD dělají samy.
Absolutně nechápu,proč musí v Otrokovicích čekat motor ma zpožděný vlak odkudkoliv,když za půl hodiny jede další,a navíc - a to je podstatné - je tady souběžná MHD.
Kdyby dráhy byly co k čemu,tak na tu zobrazovací ceduli v případě zpoždění vlaků na 330 napíše aktuální odjezdy spojů MHD,a motor do Vizovic /Zlína/ pustí na čas.
Vyjímku bych snad udělal u prvních ranních a večerních spojů,ale přes den striktně všechny spoje "nečeká na žádné přípoje".
Trať 331 už dávno není venkovská lokálka,kde jezdí dva tři spoje za den,ovšem ČD se podle tohoto konceptu stále chovají.
A protože jedna kolej,na jedno zpoždění se nabaluje druhé,v Malenovicích stojí vlaky a čekají na soupravu,která ještě ani nevyjela z Otrokovic atd.,každý den to samé.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 22:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hook: Největší problém je ale v tom, že vám v trolejbuse NEPLATÍ jízdenka ČD! A já si kvůli zpoždění vlaků ČD nebudu kupovat navíc jízdenku ještě do trolejbusu. Kdyby se jízdenky vzájemně uznávaly v rámci IDS, bylo by všechno v pohodě a bez zpoždění.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavlík: Ale to by tu zase byla oblíbená písnička o proplacení nákladů, hádání kolik % kdo jak přepravil... Ono je toto jednostranné IDS myslím pro ČD celkem výhodné.
Ale když je třeba nějaká mimořádnost - třeba nedávná nehoda u Terna. Tak než byla zorganizována náhradní doprava. Poslali lidi z Malenovického nádraží (z vlaku) na trolejbus. A zrovna tam byli i revizoři - celkem kouleli oči na skupinovou, zpáteční:-)).

Jinak nějak kolem 20.4. bude na 331 probíhat průzkum skladby přepravních dokladů. Tak možná se potom něco "hne".

(Příspěvek editován uživatelem Zlin__24tr duben 08, 2006)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvidíme...
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 12:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám takový dojem, že Regionova co byla na veletrhu v Brně má v sobě označovače Mikroelektronika. Nebo se pletu (což je taky možné)?
ICQ: 155-617-186
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z 24Tr
Průzkum skladby přepravních dokladů?
Výborně,ještě by mohli prozkoumat průměrnou velikost bot,četnost výskytu praváků a leváků,a taky nezapomeňme na procentní zastoupení platfusáků v každém voze...
Hlavní je,mít to na papíru!
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 23:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook:
jenže Průzkum skladby přepravních dokladů slouží k určení podílu z tržeb DSZO, který patří ČD (pohybuje se kolem 3%). Na tom podílu se DSZO spolu s ČD domlouvají, a protože jde o peníze, tak nejde použít metodu křišťálové koule.
Zatímco Vámi uvedené ukazatele by k ničemu nebyly.
Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zlin.cz/article.php?ID=69952-tak už se těším,bude líp nebo už bylo?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Br01: Určitě bude

PS: Ta fotka v nicku - ta je z Otrokovic,že?
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,je to nejhezčí nádraží,v době minulé vždy se mě líbilo,když na Rudým říjnu nesvítilo nějaký písmenko
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím že tu rozpoutám něco co nemám, ale nemůžu jinak. Proč jde Regionova na 331? Ta trať se stejně bude elektrifikovat a do té doby by to tam lidi v těch 810 zvládli. Když už teda musí být ve Zlínském kraji (což také nechápu, myslím že v jiných krajích by se uživila lépe) tak ať jde raději na 303 nebo 341, tam by hyla více k užitku.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 nestačí,ty vlaky tam jezdí plný a největší problém je s kočárkem a než tam budou troleje,tak regionova půjde do go.Co tam bude jezdit po elektrifikaci?určitě starej panták z Prahy
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 17:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tom mluvím. 810+010 na 331 rozhodně nestačí a 814+914 má ještě menší kapacitu, takže na 331 ji budou lidi milovat. Jinde by se určite uživila líp, cpát ji na 331 je hloupost. To ať tam raději dají 843 nebo 854.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 08:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Ono si to tady zaslouží nějakou investici do vlaků. Protože tady se dlouhá léta nic neděje - a lidi to vidí!! Nádraží krajského města je ostuda. Elektrifikace a zdvojkolejnění je možná tak za (a to myslím reálně) za xlet (ne-li 10ky let). A to tu do té doby mají jezdit narvané 810 s lidma přilepených na kožence?
Reginova pravda kapacitně ve špičku nestačí, ale o víkendu to bude přešně ono co tu chybí...
331 je v podstatě MHD a tam je teď NP trend.

PS: dnes na 14206 souprava 814+914/010/810.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na nízkopodlažnost upřímně řečeno stačí trolejbusy. To že nejsou ani ty, je už jiná věc. Jinak si myslím že 843 nebo 854 by na 331 vykonaly lepší službu než Regionova, kterou lidi jistě brzy znenávidí, to mi věřte. Že 331 investici potřebuje nepopírám, ale první by měla být modernizace tratě a teprve až potom vozového parku.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 16:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem jel 814/914 a jako je to něco jiného než 810..je to pohodlnější.Ale jako myslím si že 810 má svoje kouzlo...
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: A kdy?
Novinka ve Zlíně udělal z místních lidí technoidy. Kdy jindy se vidí jak se skupinka lidí zavře na WC a zavírají se otevírají a furt dokola (skupinka tak 40letých dam). To samé s dveřma atd.
Je to příjemnější povezení než 810, ale podvozek se nezapře. Taky se mi líbí informační systém, škoda že ten kdo to mačká netuší že hlášení přehluší vždy něco - při ohlášení stanice je to skřípění brzd a u příští stanice zase řev motoru, který je celkem hooodně hlučný.
Ještě cestující těžce nesly absenci označovačů, pobíhali po soupravě a marně hledali...
V Otrokovicích
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já sem jel Os14264 ve 13.02 ze Zl-střed v Otrokách sem pobyl hodku-kterou sem strávil fotografováním a zpátky Os 14235 ve 14:21 taktéž 814.Taky mě zaujmul informační systém a interier i kabina strojvedoucího je slušná...Máš pravdu-motor a brzdy na tom se nic nezmenilo....Když přišla průvodčí tak sem jí dal prázdný lístek a ptala se mě,jestli pojedu eště autobusem nebo trolejbusem..říkám že pojedu..tak vzala tužku a napsala na lístek číslo vlaku a čas odjezdu:-)
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přikládám náké fotečky

814 Pøíjezd do Otrokovic Interiér
Interiér nízkopodlažní èásti Kabina strojvedoucího
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak to už zkracovala - pojedete MHD? Já jel až 14239...
Ale nějak se při prudším brždění a rozjezdu otevírají samovolně dveře v interiéru...
PS: Pracoviště strojv.- je nejhezčí až se setmí
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14239-tím pojedu příští pátek ze školy.Nějak sem zaznamenal,že při rozjezdu to cukalo,trhalo....asi náké problémy..i se dveřma.Lidi stálo v prostoru pro nástup a nemohly se zavřít dveře,fíra hlásal do mikráče at ustoupí,že je tam fotobunka a že to nemozou zavřít...
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes taky zkoušel Regionovu, možná jsme se někde potkali, fotičů bylo dost na Středu i v Otrokách a také v trolejbusech stojících v kolonách podél trati. Jak bylo řečeno výše, pojezd z 810 se nezapře, stejně tak houkačka. Aspoň občas by mohl fíra použít i píšťalu (jedno písknutí v Loukách je málo), ta aspoň tak neřve. Sranda bylo pozorovat lidi, jak čumí fírovi do kabiny přes sklo a vedou přitom "odborné" rozhovory. Jel jsem vlakem 14232, pak až 4258 dom.

Zlin_24tr: Tos byl ty, kdo fotil 363.002 na odjíždějícím 4216?

(Příspěvek editován uživatelem Jakub duben 13, 2006)
ICQ: 155-617-186
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



ICQ: 155-617-186
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:35:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejne si rikam, ze 814 melo byt fungl novostavba ...
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 23:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno
S tím,jestli tady lidi budou něco nenávidět nebo ne,bych dopředu moc nemachroval.
814 je každopádně posun správným směrem,i když je to jen modernizace stávajícího,ale aspoň něco.
Tlachy o tom,co by tu jako mělo jezdit jsou na pendrek,já bych taky nejraději jezdil do hokny Desirem nebo panťákem,ale u 814 jsem rád aspoň za stahovací okna a sedačky pro lidi,a ne pro mukly,jako v 810.
A pokud jde o nízkopodlažnost,upřímně řečeno jste trochu mimo mísu,protože objem přepravy cestujících z Vizovic do Zlína,resp. do konečných stanic MHD tímto směrem,je dnes už tak vysoký,že tito lidé /na vozíčku,nebo s kočárky/ nízkopodlažní vozy na 331 určitě uvítají.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 01:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook: Rád bych argumentoval, ale jsem natolik naštvaný návrhem GVD pro 330, že to raději neudělám, protože bych toho pak mohl litovat.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 08:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Co máš proti kuřákům?!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Pepa_zilvar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 14:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: proti kuřákům ? všechno !
Pjp: kdyby to byla novostavba, nebyla by to 814 a vo tom to je. Kdyby bylo na Desira a podobné věcičky, nemusela se dělat taková přestavba. Mnohými zatracovaná, ale v daných podmínkách asi to nejlepší, co udělat jde. To je realita. Tu už si ale málokdo připouští.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 23:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím,co je na tom pravdy,ale slyšel jsem,že v Lípě v budově výtopny je stále schovaná nějaká karkule T444.0,snad ta,co jezdila pro Čubu /JZD Slušovice/
Neví někdo,která to je?/jestli tam tedy je/
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 18:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stále tam je! Je to T444 0078 v barvách JZD Agrokombinátu Slušovice. Určitě někdo z Vás má foto.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 16:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luke
No vida!Tak jen pevně doufám,že nějakého troubu nenapadne poslat ji na pilu.
Kdyby měl někdo foto tohoto stroje,byl bych vděčný aspoň za ukázku.
A druhá "slušovická" mašina,tuším to byla nějaká 740ka,skončila kde?
Vsdmichalka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 12:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 444 je prodána do čech nějakým fandům a T 448 nevím číslo jezdí na metransu v Uhřiněvsi.


Hodně řečí málo práce, tak potom to s tou železnicí tak vypadá :-)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 17:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_zilvar -> No, vono cesta k usnadneni nastupu a vystupu jsou i jine nez jenom ony zboznene ... (racej si dosaditi dle libosti).
Linie A1 (stejne jsou i A2/3) HVV (www.hvv.de), provozovatel AKN (www.akn.de, http://www.akn.de/front_content.php?idcatart=250, http://www.akn.de/front_content.php?idcatart=70). Jo a tech 85 km/h podle GPS jsme jeli a muzu to vjemem srovnat vcelku v klidu s 810 pri 40 km/h, teda aspon co jsem tim jezdil rok Suchdol n/O <-> Novy Jicin mesto. Smutna pravda, ze U-bahn to ma za 60-65 km/h ... :-/
PICT4241k
PICT4280k
PICT4281k
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 20:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lokomotivu T444 0078 jsem našel ještě tento zajímavý odkaz, kde je vyfotografována před remízou v Lípě. http://spz.logout.cz/album/cz/cz_met725.html
Česko - Řada 725 Metrans Praha
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 13:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peno: 814+914 je rozhodně lepší, jak 810+010. Navíc ve špičce určitě nedude jezdit sama(minimálně ještě 010+810).
Ale i já si myslím, že 843+043+943 by pomohly víc.
Elektrifikace bude kdoví za kdy, ale panťák tady nechci vidět. Si myslím, že elektrické budou R třeba do Phy, Ovy, Brna(po zatrolejování Kroměříže za dalších "y" let). Panťáku by bylo moc... Navíc elektrika by byla jen do Zlína.
Ale S-Bahn bude i nadále v 814+...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 01:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ono to asi spíš bude jezdit 814+914+914+814 a to si myslím, že stačit nebude.
Co se týká elektrifikace, tak ta bude snad v celé trase, úsek Otrokovice - Zlín dokonce dvoukolejný. Alespoň tak zněly plány a není mi známo, že by se změnily. Kdy to bude je zatím ve hvězdách, ale vidím to tak maximálně na horizont deseti let. Každopádně potom už tam motoráky (ať už jakékoliv) rozhodně nebudou. Co tam přesně jezdit bude si odhadnout netroufnu. Dokonce bych si ani nebyl jist tím, že tam bude jezdit ČD.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Vsdmichalka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 08:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No s těmi plány a dvoukolejkou je to ? Stačí se podívat na přeložku u malenovic a položit si otázku, jestli už je jasné že tam bude v budoucnu dvoukolejka tak proč se dělá jednokolejný spodek????
Hodně řečí málo práce, tak potom to s tou železnicí tak vypadá :-)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 08:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protoze to zrejme plati nekdo jiny, nez kdo bude nasledne platit zdvoukolejneni a to ten, kdo nutnost teto prelozky vygeneroval svoji stavebni cinnosti, ze ...
Stejny problem jako BKV panely v Praze u Wilsona, ze ...
Ach jo, ze ...
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Petrp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 10:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peno:
Vypadá to, že se plány mění a redukují na jednokolejku (alespoň zatím). Viz odkaz.

http://www.ceu.cz/eia/is/info.asp?kodAkce=ZLK081

Realizaci hrozí už v roce 2007-08, ale po letošních povodních, díky kterým se mají krátit finance na infrastrukturu to asi taky nebude pravda.

PetrP
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 10:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se soudruzi zbláznili, ne? Ty jejich způsoby křížení trolejbusů a železnice. Toto přece nemůže snad ani projít... Je vidět že ti lidi nejezdí MHD ani vlakem.
Jedny z variant řešení kvítkovické křižovatky
3) přeložení trolejbusové trati z ulice tř. Osvobození až ke stávající točce u nádraží a její situování přes nový silniční most přes stanici Otrokovice, vytvoření nové smyčky u podniku Barum-Continental v místě vyústění nového podchodu pro cestující (pod žel. st. Otrokovice), čímž by bylo stávající křížení trolejbusové a železniční trati odstraněno,
4) možnost zrušení trolejbusové trati Zlín – Otrokovice souběžné s železniční tratí ČD a úplné nahrazení železniční dopravou.


A toto se mi zdá taky trochu "ujeté", Kdo to na Podvesné zná...
2) zahloubení železniční trati, technicky možná varianta řešení.

PS: Já našel termín 2008 - 2009.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 13:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By me spis zajimali predstavy o prestavbe zst. Zlin-stred a vystavbe prestupniho terminalu.
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 23:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem já slyšel, tak žst Zlín střed by se měla posunout do míst, kde je dnes ta slepá za nádražím -> vizovice.
Přestupní terminál z toho vznikne tak, že si lidi dojdou k zámku na trolejbus.

Ad Zlín_24Tr: Nějak ti tam chybí bod 1)
Ale:
Bod 3): Blbost, to by potom byla trať využívaná jen ve špičce. Navíc pro vjezd do Otr. by byl nejspíš nutný přestup na protáhlou linku 55. To už je pravděpodobnější zrušení trolejbusů až po CENTRO(bohužel tedy).

Bod 4): Ještě větší blbost, už vidím, jak tam jezdí po 6-ti minutách vlaky. Navíc DSZO neuvidí důvod, proč si brát tuto linku. Když mi ujede přípoj, jak jsem vděčný za trolejbus. Navíc by musel být železniční přípoj i na vlak přijíždějící ve 22.59 atd atd. A pak samozřejmě zastávky tak, aby si otrokovičáci vystoupili tam, kde byli dříve zvyklí atd atd.

Ale přidám bod 5):
Jízda na dieselagregát mezi zastávkami Kvítkovice-Otrokovice ČD. Než to dokončí, bude ve Zlíně dávno dostatek 25Tr...

bod 6)Podobně jako v prešově zajistit křížení se železnicí. Vlaky by jezdili se staženými sběrači.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 23:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té kapacitě 814ky na 331,tak podle mých informací sem mají přijít dvě soupravy/814.002 a 003/,ale na rozdíl od této /814.001/ s vloženým vozem.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím že bez vloženého vozu... Vždyt to má být teprv rozpracovaná koncepce. Ale zase by měli mít zásuvky na ovládání - narozdíl od 001.

Trollino_15: Ostatní body mi přišli jako ještě "rozumné"... Ale ten dělič je taky asi nereálný (už jenom z papírového hlediska). Jinak stejně až budou chtít z2kolejňovat - stejně to tam budou muset nějak překopat (celé).
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 21:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz k této nehodě(poučný list-1/1976):

Dne 24.března 1976 došlo mezi žst.Říkovice-Hulín k vyšinutí 7 vozů za jízdy osobního vlaku Os 4221 a 1 vozu vlaku Os 4214.

Osobní vlak Os 4221 odjel z Říkovic po 1.traťové koleji v 18:13.Po ujetí asi 2000 metrů uslyšel vlakvedoucí,který byl ve služebním voze,zařazeném jako třetí za lokomotivou,silné údery pod vozem.Zjistil,že vůz vyšinul.Vlak jel rychlostí 52 km/h.Také strojvedoucí zjistil vyšinutí,proto okamžitě použil rychlobrzdy,jejíž účinnost se ihned projevila.Po zastavení bylo zjištěno,že lokomotiva a prvé dva vozy nevyšinuly,vyšinulo dalších 7 vozů a poslední vůz zůstal nevyšinutý.Některé vozy zasahovaly do průřezu druhé koleje.

Během vyšinutí u vlaku Os 4221 přijížděl od Hulína po koleji č.2 vlak Os 4214.Jeho strojvedoucí i pomocník viděli po odjezdu ze zastávky Břest přijíždět z protisměru osobní vlak.Uviděli,že za lokomotivou vychází oblak páry a když ten se rozplynul spatřili,že do průjezdného průřezu jejich koleje zasahují vozy proti vlaku.Strojvedoucí okamžitě použil rychlobrzdy a přitom uskočil na levou stranu k mechanikovi.Ještě než vlak zastavil,zachytila lokomotiva vozy v profilu,došlo k velkému nárazu a demolování pravé strany lokomotivy vlaku Os 4214 v celé délce.Rychlost vlaku Os 4214 byla 53 km/h.Po zastavení bylo zjištěno,že vyšinul 1 vůz,zařazený jako třetí za lokomotivou.Dalších 5 vozů bylo poškozeno.

Nehod zavinil vrchní mistr TD Staré Město u U.H.-TO Hulín tím,že ponechal v koleji krátkou kolejnicovou vložku dlouhou 2,05 m,prokazatelně 3 týdny před nehodou.K tomu byla zaspojkována jen dvěma šrouby(na vidličku) a nedostatečně upevněna(zlomená podkladnice,chybějící a volná upevňovadla).Na takto upravené krátké kolejnici nebyla ani snížena rychlost.Nebezpečné místo bylo pojížděno dovolenou traťovou rychlostí 100 km/h.

Následky:při nehodě bylo na místě zraněno 9 osob,z toho 8 cestujícíh.Dvě zranění byla těžká.Během vyšetřování ohlásilo dalších15 osob své zranění.Vyšinulo 8 vozů;11 vozů a 1 lokomotiva byly poškozeny(4 vozy navrženy na zrušení).Celková škoda na zařízení ČSD dosáhla téměř 2 mil. 368 tis. Kčs.


Tak toto je moje "zkrácená" verze.
1/co za lok.bylo v čele Os vlaků??
2/neví někdo o fotkách z této nehody??
3/nebyla aktérkou nehody T478.3117??
4/tištěné poučné listy se vydávali do kdy??
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 14:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední jízda 814 001 na OZVD bude v neděli vlaky 14215 a zpět 14222. Po 13.hodině se vydá na cestu domů směr Staré Město, dále vl. 4164 do Veselí a na závěsu Sp 1730 do Brna, kde bude nocovat v H.H.
Thomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.133
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 14:17:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luke: Po 13. hodině jsem čekal s foťákem za OTK a bohužel jsem se nedočkal. Tak by mě zajímalo, kdy teda jela.
Vačica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 16:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem ve vlaku zaslechl hovor dvou cestujících, a z něj vyplývalo, že od letošního září by prý měla být v provozu zastávka Zlín-Louky obchodní centrum.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 16:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No od září snad ne, ale nic není nemožné.... Ono se s ní plánuj/neplánuje už dlouho. Na druhou stranu nějaké vytyčení je u kolejí (kolíky v zemi - nebezpečně blízko kolejí)- jak tam teď rozšiřují Terno.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 17:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska projížděla Hulínem(směr Přerov) v 14:15 ostravská žehla 111 a za sebou měla 754 021.
Co je teď v Otrokovicách?Nějaká 751?
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
bdn
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.19.218
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 19:40:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jela na jih,tak jela doopravdy do Otrokovic a měla za sebou krásně vyumívanou 754 064 na výměnu.Doufám, že v Otrokách nějaký čas vydrží.Další loko jsou 754 031 a 751 220.
Petrp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 19:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vačica:
Pokud vím, tak tahle zastávka byla již ve dvou GVD 2002/03 a 2003/04. Nerealizovala se, že se na ni nedohodly OBI, Terno, ČD a Město. OBI prohlásilo, že k nim jezdí zákazníci výlučně autem, Terno řeklo, že pokud OBI nic nepřispěje oni taky nic a na ČD + Město tím pádem zůstala vysoká částka, takže taky nic.
Jaká shoda okolností na 331 i Baťová dráha již byla v jízdních řádech a nakonec se nerealizovala. Pokud ale zastávka se udělá, bude to jenom dobře. Doufám, že i při zadrátování/modernizaci tratě bude mít už konečnou podobu.
PetrP
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 08:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To když v 99-tém otevírali Terno, tak se zastávka brala jako "hotová věc"...

bdn: Já jsem slyšel, že 751 u nás budou končit. Protože chodí stížnosti, že když jezdí v noci - rozléhá se to po širém okolí. A to rozléhá...šotouš se zaraduje, ale normálního smrtelníka "brblající" bardotka ve 4 ráno.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace