K-report
 

Archiv do 11.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 11.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 20:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


drobný náhled z DOD, zbytek večer ...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 20:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hej Duši, ty jsi ale rychlej. Já teprve teď dorazil domů (a hned na K-rep ). Ale chvilku a taky něco ze dneška přihodím . A taky zodpovím dotaz M_v ohledně původu lebky. Jinak, ta elektrika se ti (Duš) povedla, hasičský žebř není vůbec vidět.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 23:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže nejprve se pochlubím několika dnešními úlovky...




železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Klv
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.83.69.206
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 00:31:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek ráno kolem půl deváté jela od Mendláku do Pisárek 4122 + chcíplá 1810 + 4121. Jaký důvod měl tento postrk? Anitry přece nejsou tak těžké.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 00:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a teď k té lebce. Ne, opravdu není moje. Moje lebka stále spočívá na mém krku a jest potažena vrstvou svaloviny, kůže a další tkáně. Mi připomnělo vtip:
<joke>
Návštěvníku v muzeu J.V. Stalina ukazuje průvodkyně lebku se slovy, že jde o jejich nejvzácnější exponát, totiž o lebku Josefa Visarijonoviče Stalina. Návštěvník uznale pokývá hlavou a zeptá se, čí že je ta menší lebka vedle Stalinovy. A průvodkyně mu odpoví, že rovněž Stalinova když byl malý chlapec.
</joke>
Není to ani lebka technika RT6, jak se domnívá Verusha, anžto na čele není namalováno RT, nýbrž jen T, tudíž by šlo o technika T3 (T1, T2). Skutečnost je však taková, že nikdo neví, o čí lebku jde. A to se jich našlo takto vyzdobených celkem dvanáct. Přežijete-li poněkud delší příspěvek, vše osvětlím.

Cirka 14 kilometrů severovýchodně od Brna leží malá vesnička nesoucí jméno Křtiny. Jde o poutní místo s mariánskou tradicí sahající hluboko do středověku, ostatně v zdejším údolí křtili pohany Cyril s Metodem po svém věrovesteckém příchodu na Moravu - odtud název údolí křtu (Vallis baptismi - Křtinské údolí). Není se tedy čemu divit, že dominantu obce tvoří poutní chrám Jména Panny Marie Křtinské z arch. kanceláře Jana Blažeje Santiniho. Při generální rekonstrukci chrámu byly objeveny počátkem 90.let doposud neznámé podzemní prostory, do nichž se vzápětí prokutali členové archelogickospeologického spolku. A tak byla 9.2.1991 objevena v podzemí křtinského chrámu kostnice. Kostnice, jež čítala ostatky téměř tisícovky nebožtíků. Většina kostí byla naházena bez ladu a skladu na obří hromadě, několik těl bylo uloženo v rakvích. Jak se zjistilo, ostatky pochází ze zrušeného hřbitova okolo "českého" kostela, který musel ustoupit stavbě nového, současného chrámu, do jehož podzemí byly přeneseny. Těla v rakvích patřily premonstrátům z křtinského kláštera, kteří zde v hrobce byli pochováváni, než-li tento způsob pohřbívání zakázaly josefínské reformy. Mezi kostmi bylo nalezeno i dvanáct pomalovaných lebek. Motivem byl vavřínový věnec po obvodu lebky a symbol ve tavru písmene "T" na čele. Expertízami bylo zjištěno, že malba pocházející pravděpodobně ze 17. století byla provedena směsí živočišného tuku a dřevěného uhlí. Proč a čí lebky byly takto označeny zůstává stále záhadou. Nezná se ani význam "T" - zda-li má značit písmeno tau, čili poslední písmeno v starokanaanské abecedě, které mělo mrtvým podle Starého zákona přinést záchranu či jde o svatoantonínský, popř. františkánský kříž. V podstatě jde o unikátní objev, nic podobného doposud nebylo nikde na světě nalezeno. Vzdálenou obdobou by mohly býti pomalované lebky v Hallstatu, u nichž však malba měla ryze světský význam ("podepisování" svých zemřelých předků). Šest z dvanácti lebek se vrátilo do Křtin, do nově otevřené kostnice, zbývající zůstávají v depozitářích antrolpogického ústavu. Ale i na obyčejných kostech a lebkách se vědátoři vyřádili (každý šotouší po svém). Zkoumali na nich tehdejší choroby. A tak v kostnici jsou k vidění lebky s viditelnými následky po rakovině, syfilisu, obratle stižené tuberkulózou, kuriozní srůsty zlomenin. Na jedné z lebek dokonce odhalili stopy lepry, což vyvolalo údiv, anžto tato choroba se běžně v našich zeměpisných šířkách nevyskytuje (tato lebka vystavována není). No a já myslím, že by to stačilo. Kdo chce vidět a zvědět více, nechť se vypraví do kostnice. Běžně je sice veřejnosti nepřístupná, ale výjimečně se dvéře její otevřou široké veřejnosti (poutě, vánoční svátky,..), popř. v případě zájmu by se i dalo domluvit na otevření mimo oficiální termíny (po domluvě na faře a s průvodcem, třeba se mnou ).

Fotos z kostnice na http://junak.euweb.cz/galerie_krtiny.php (cca uprostřed stránky)
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 01:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)




Klv: pokud je odtahováno nepojízdné vozidlo s vypnutou baterkou, je potřeba ho zajistit proti ujetí v případě utržení, proto ten "postrk"
Doctor: hmm, o pár minut ..., jinak dík
Spock: čekám věcnou kritiku k fotkám
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 10:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ješte se tady nemihla fotka slintoidní 1596.

Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2841
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 12:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MMch. Vlek, který pak jezdil za Caroline byl přetahovám na Moravské náměstí (možná) T3REV. Nevěřícně jsem na to zíral.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Rezny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 17:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji DPMB že mi pomohli si splnit můj sen - řídit tramvaj ... trasa byla velmi dobrá - spousta vyhýbek a zatáček takže sami brždění a přidávání - dokonce jsem se v zajetí řízení nechal načapat i na falešným trakčáku - což se mi řidič smál jak nejvíc kdyz jsem pod ním přestal přidávat - jinak chválím i výběr typu - lepší než pedálová odporovací T3 - Na to že je mi 15 je to fakt zážitek na celej život - DÍK
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 18:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je třeba hlavně poznamenat, že to vozovny Medlánky (dříve vozovna Kr. pole) se opět po letech vrátila údržba a opravy trolejbusů :


foto Afenot
22Tr je moje mládí, u kterého zestárnu.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 18:57:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stranou pozornosti rovněž zůstal nový tažný prostředek pro tahání vlečňáků. Kromě pětkrát repasované 40 let staré tramvaje, osmkrát modernizované 30 let staré soupravy a dvakrát prolomeného nového vozu napasovaného na 35 let staré papíry byl v koutku vystaven i modernizovaný asynchronní kůň s tranzstorovou pulsní výzbrojí:



Projekt, určený zejména pro rychlodrážní tratě, je zatím ve fázi poníka, schopného rychlosti až 5 km/h a rekuperace bobků.
22Tr je moje mládí, u kterého zestárnu.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 09:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT na Doktora : když byla onehdá akce TMB tam u Vás v údolí, samozřejmě jsem kostnici navštívil, byl jsi to ty, kdo tam hlídal?
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 16:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš: Věcná kritika se těžko páchá na fotky o velikosti mexického kakaového dolaru... éé, nebo tak nějak to bylo. ALe vypadají ok, kompozičně bych (co teď vidím) pohl asi tak se dvěma, expozičně asi dobré a zbytek tam už nevidím :-)
http://spock.site.cz
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 17:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: A proč nebyl tento poník zkušebně nasazen již o víkendu? Rekuperace bobků by sa zišla, anžto koleje byly místy dosti posraté a uznejte, vjet na bicyklu do koblihu není nic příjemného. Že by inkompatibilita v řazení s poníkem staršího typu?
-----
OT Tomaseq: Jestli to onehdá byla sobota 13.5., tak jsem klid mrtvých strážil , ale jen odpoledne, tj. od 14 do zavíračky.
-----
Duš: Hmhm, ale kde je Slunce?!



železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 20:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doctor: tak tady je jedna, sice mimo téma, ale na slunku ...



Spock: mexickou skvrnu velikosti kakaového dolaru pošlu v pozdních hodinách!
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 21:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jó, z archívu. To se to machruje . Ale jinak pěkné. Jo, takhle šalinu ve starým nátěru, s cedulí linky 31... to by bylo pošušňáníčko .
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2035
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 21:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Díky za osvětu! Zaujalo mě, že poutní chrám byl vyměněn za pomalovanou lebku a ejhle, pořád jsou to Křtiny, jen jiný pohled. Já osobně jsem spíš tu malůvku tipoval na nějakou studentskou recesi mediků. :-) Na Křtiny mám ze svých studentských let pěkné vzpomínky. Na západnim okraji je chatová osada a tam do jedné chaty jsme párkrát od vlaku z Babic (a že je to kopec!) táhli kytary, demižóny a podobnou nezbytnou výbavu.

Verusha: No nevím, já bych dal přednost spíš synchronnímu koni. Při představě, že pravá přední neví, co dělá levá zadní. :-(
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 22:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Není zač. Jestli mě orientační smysly nešálí, tak chatovou osadou na západním okraji jest zřejmě myšlena ta ve stráni nad silnicí na Adamov (Babice), nad vojenskými bytovkami. Mno, tak tam jsem (jako v těch bytovkách) strávil dětství. Jó, to už není pravdou . K ikonce - rád bych snímek Křtiny a železnice, žel do Křtin železnice nevede. I když - může-li se prohánět Brejlovec kolem ruprechtovského mlýna, proč by nemohl i pod siluetou křtinského chrámu .
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Klv
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.83.69.206
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 22:37:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké číslo má ta bílá káčenka, která byla v sobotu k vidění v ÚD?
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 22:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klv: Nechci kecat, ve vozovně jsem nebyl, ale mohla by to být 1702.(?)
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2036
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 22:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Jo, jo. Ve stráni, směrem na Adamov, skalka před vchodem by mohla vyprávět. Ale to už je takových let... Hrůza. :-(

Nejlepší brejlák, co jel okolo byl stejně ten "test ARR", který ujel fírovi, když si zašel na kafe. :-)
Tramvajová diskuze
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.35.48
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 23:46:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jděte s tou hrobkou , či jakou to peachowinou už laskavě do P***** !!! **CENZORED**
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 00:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Doktor : Jak je libo , zde 1504+1505 na lince 31 dne 8.3.1997

...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 17:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti: Mohl bys mi ji prosím zaslat na vvvres@seznam.cz ve větším???
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2321
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 18:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti: mohl bys tuto fotku a další vyvěsit někam na web? BMHD nebo na jinou stránku?
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1906
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 21:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počítá se, po rekonstrukci tratě v centru přes náměstí Svobody, s obnovením pravidelného provozu?
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 21:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano.Má být zavedena historická linka H v trase Nové sady,smyčka -> Rašínova.Kvůli tomuto se instalovala při ústí této ulice výhybka.Jinak se možná do centra vrátí linka 4 ale to není jisté.
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 23:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím osvěžit paměť. Za jakých okolností a kdy přesně jezdila tramvajová linka 31?
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 23:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně to teda nepovím, ale on to někdo doplní. Jezdila jako "posilová" v době konání veletrhů většího rozsahu - třeba strojíreňáku, na trase Vozovna Pisárky - tuším Komárov, možná i jinam.
To je votřesný.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 09:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPmB za d-4 přes náměstí Svobody bojuje, ale magostrát je jaxi proti.Zastáfka by měla být u ústí Rašínovy (po stranách, proto zvětšení osové vzdálenosti kolejí přes náměstí) a ne uprostřed náměstí. Na těch pár metrů od nám. Sv. k Jakubskému prý ještě není projekt (to bude asi hodně složité malování:-). A kvůli tomu, že se přes svoboďák nedá jezdit, se Rooseveltova opravuje systémem jednokolejky.
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 10:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Veletržní linka 31 je dnešní linka P1 tzn. jezdila ze Zvonařky do Pisárek a poprvé vyjela na MSV v roce 1986.
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 10:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v MF DNES je psáno o letních výlukách:
krom již probíhajících výluky na Rooseveltově, Husitské a Purkyňově, jsou dále připravována výluka na ulici Merhautova a to v úseku mezi Dětskou nemocnicí a Jugoslávskou (začátek po zkončení výluky na Rooseveltově), půjde o výměnu kolejí. Linky 3,5,11 pojedou přes Cejl. Zmiňovaná výluka Purkyňova bude o prázdninách probíhat s vyloučením kolejové dopravy. Linka 12 bude odkloněna do smyčky Komín a linka 13 bude zajíždět na Dobrovského (pravděpodobně vozy KT8D5 - to v novinách nepíšou). Doprava bude zajištěna protažením linky 53. Dále budou probíhat rekonstrukce ulic v centru Brna (podobně jako nám. Svobody), ale to s tramvajemi nesouvisí.
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 10:52:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rašínova se s největší pravděpodobností bude opravovat příští rok. A se zavedením pravidelné drážní dopravy přes náměstí Svobody nesouhlasí městská část Brno - střed, ne magistrát (ten to podporuje). Osová vzdálenost kolejí je na náměstí Svobody rozšířena na hodnotu 4,30 m jednak kvůli té zastávce v ústí ulice Rašínovy, jednak z důvodu zajištění potřebného odstupu mezi historickými vozidly při jejich prezentacích na náměstí (např.akce BMUE). Je to tedy částečně kvůli šotoušům. Podařilo se to vpašovat do projektu na poslední chvíli, původně tam měla být osová vzdálenost kolejí 3,0 m.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 11:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je dost úděsné, Rašínova se měla udělat při jednom, to se zse příští rok bude v bezprostředním okolí Svoboďáku kopat?! Předpokládám, že ta veleakce je naplánovaná na BMUE, aby se zkomplikovala dopravní nostalgie. To se tedy radnice Brno-střed opravdu vyznamenala.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 11:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na těch pár metrů od nám. Sv. k Jakubskému prý ještě není projekt (to bude asi hodně složité malování:-).
Namalovani koleji neni nic sloziteho. Je ale otazka, co je pod tou ulici za inzenyrske site, ktere bude nutne vymenit, opravit, ...
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 11:20:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude se kopat všude - Rašínova, Zelný trh, Poštovská, Joštova (rekonstrukce kolejového trojúhelníku a v podstatě celého uličního prostoru včetně zastávek), Starobrněnská. V dalším roce pak přijde na řadu ul.Husova a další. Skončila zkrátka výstavba kolektorů a teď se dělají povrchy. Rašínova se nedělala souběžně s náměstím Svobody z důvodu zajištění dopravní obslužnosti centra města (alespoň něco musí fungovat).
Vojtík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.83.68.250
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 15:32:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta slavná 1596 se má objevit s vlekem vv60lf ke konci srpna plánujou urobit další 2
Vojtík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.83.68.250
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 15:34:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeli ste někdo tím Š706RTO kabriolet?
Vojtík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.83.68.250
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 15:41:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravák
Jo a d-1 na Malinovského jela od hlavasu po trase d-2 a pak musela udělat myšku aby se dostala na svou zastávku. Muselo to vypadat celkem zajímavě.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 20:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha, Datel: Teď ještě vědět, kdy ta dnešní P1 jela naposledy pod číslem 31.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 00:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: označení linky 31 se používalo až do roku 1997. Od té doby až doteď už jen P1. Jako zajímavost bylo použití označení "dušičkové linky" č.32 pouze v letech 1995 a 1996. Později se od číslování upustilo, jen dodám, že jezdily v trase Židenice Stará Osada - Cejl - Malinovského náměstí - Hlavní nádraží - Václavská - Ústřední hřbitov.

Doufám, že to takto stačí. Jinak vše co sem tady napsal a mnohem více zajímavých informací je z velice vydařené publikace 100 let elektrické pouliční dráhy v Brně.
mechanik EDA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.16
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 02:24:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera krátce po 12 hod. "umřela" ve Starém Lískovci KT8 ev.č. 1703. Z důvodu rozpadlé převodovky na jednom podvozku musela být v nočních hodinách odvezena na tzv. papučích do vozovny Medlánky.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 09:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K lince č. 31 ještě doplním, že číslo na ceduli bylo vyvedeno v barvě červené.

A dvě tabla ze současnosti :

speciální linka pro ZTP na Výstaviště


připravovaná linka do nově otevíraného ShopParku na náměstí Svobody

železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Pavel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 12:11:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor:
Ale nemohl by někdo tomu, kdo ty nápisy programuje vysvětlit, že za cílovou stanici ta tečka nepatří? Je to k vidění třeba i na autobusech ČSAD Tišnov a kromě toho, že je to hrubka, tak to i vypadá děsně.
OP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.82.214
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:37:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_Š: Sveho casu se tecka za nazvem konecne objevila vzdy, kdyz ridic vypnul hlaseni zastavek (bylo to takhle nachystane) - hlidkujici dispeceri tak zvenku poznali, ze ridic hlaseni vypnul.
bbf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.193.4
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:38:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeste bych prosil Zajezd do Anglie a napis Policie...
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 15:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nápis Policie bych měl ale zajezd do Anglie jsem nenašel-jedině se spokojit s jiným zájezdem


vytvořeno v GeBuse
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 00:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo no , srandičky , bigbít , a ponožky na zip , že ...


...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 00:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby jste neřekli , tak se taky přidám :


...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 21:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady se ke mě dostaly nějaké "sešiťáky" brněnských šalin a busů. Osobně mi to k ničemu není, tak kdyby to někomu k něčemu bylo, tak ať st to stáhne zde:

http://danone39.mr2008.org/yhvxiocnhvcl/DPMB.zip

Má to 13.2MB.
ICQ 311-297-744
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je teda síla. Podle fotek to teda vyšetřovali až ve vozovně, přece kvůli tomu nebudou brzdit provoz. Ale pořád si říkám, že měl řidič štěstí, protože takovým rupne v bedně a stříli na cokoliv a nakonec do sebe.
Když prohlížím fotky, tak mě napadlo, že si vzal ponaučení z Šimonovského nad ním visícím, který říká 3x a dost.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 20:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych upozornil, že obě fotky jsou z intranetu DPmB určeného pro firemní potřeby a že jejich vystavení na net, veřejně přístupně, není zrovna vhodné, a to byť jenom z autorského hlediska. Navíc u tohoto specifického případu, byť mediálně "vděčného".
To je votřesný.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4138
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 20:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo info k nehodě šaliny a zájezdového autobusu na Nových sadech? Díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 21:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S.O.S: Tak to je teda ranec. Fuj. Ale dobře, že to lidi vidí, myslím že by se takovéto foky měly vystavovat pro výstrahu, stejně jako třeba fotky obětí dopr. nehod.

Verusha: A to máš jedno. Vzpomeň na psí web...Kvůli dvoum fotkám se to taky nepo.....
ICQ 311-297-744
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22936
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzpomeň na psí web...Kvůli dvoum fotkám se to taky nepo....

Aha, jako se to nepo.... předtím, že? Radši mlč, pár lidí Tě má docela „v lásce”, protože před tím měli aspoň něco, teď už ani to...
Mně je to vcelku šumafuk, ale někteří jsou před detonací
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abys ty na to nezapomněl zareagovat...

Vše ostatní už bylo řečeno a nemá cenu se k tomu vracet.
ICQ 311-297-744
čumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 219.93.174.106
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 23:31:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechte toho vy dva, tak přijdete, tam se hádáte. Musíte začínat už i tady? Psovi za to, co udělal , nábřežníkům za to, co udělali

Nějak bylo, nějak bude. A když nějde o život, jde o hovno. A nezapomeňte! Grandiózně na pohodu a svěží! Jinak bysme všichni museli skončit v blázinci.
M_3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 23:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobyk:
Byla to 1714 na 3/8 - autobus vyjížděl ze smyčky Nové sady (protisměrem, než jak najíždí d-10) a odbočoval směrem k Tescu v době, kdy měly tramvaje jedoucí od zastávky Nové sady na SSZ zelenou. Tramvaj linky 1, protože do oblouku na Hybešovu jede pomalu a navíc ten autobus viděla, tak stačila zastavit, takže ji autobus objel, ale řidič z d-8 autobus neviděl, takže to skončilo srážkou (levá zadní část + kolo). V autobusu byli 4 lehká zranění, v tramvaji nikdo. Vina je zatím v šetření.
děd_vševěd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.53.50
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 00:10:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ, PES: Máte ode mě mail.

Jen dodám, že tato událost s psím webem (a později i dalšími) bude mít ZÁSADNÍ vliv na rozsah distribuce CD GVD 2007 a na určení přístupových práv k těmto pomůckám. Příkladem je návrh nového GVD.
tramvaják
Neregistrovaný host
Odeslán z: 211.99.123.232
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 00:34:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taková pěkná diskuze a vy jí takhle zaplivete. Fuj.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace