K-report
 

Archiv do 23.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 23.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.136.117
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 17:13:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam R:
Přechodnice zvýší komfort jízdy obloukem (respektive bodu, kde se potkává přímá část s kružnicovou), při jízdě kružnicovou částí oblouku to bohužel vyjde nastejno.
Maznice samozřejmě ano, ale zase je potřeba do nich doplňovat mazivo, takže to taky není zadarmo.
A podle mě (kdyžtak mě opravte) i takto dobře opravenou a udržovanou tratí lépe projede vozidlo s otočným podvozkem než vozidlo s pevným podvozkem, i když ten rozdíl bude méně markantní než na stávající trati.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2318
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 17:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím o jiné variantě jako je Trio/Astra nebo Wana nevím. Exituje něco vhodnějšího a na rozumné cenové úrovni?

Co se týče rekonstrukce tratě v centru města: zatím o podrobnostech víc nevím, ale předpokládám, že se žádného zázraku nedočkáme.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 20:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dluhonice: Ozvěte se mi na mail, prosím. Ty stavařské otázky by mě docela zajímaly a možná bych Vám měl taky co říct, o geologii toho skutečně moc nevím. Na diskusi jsem vázán jistou dávkou cenzury.
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 22:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut- podle tebe ta vyschlá bažina a staré baráky je mimochodem město s 1000 letou tradicí,druhé nejhistoričtější a největší památková rezervace v ČR!!!!!
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 22:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Olomouc každopádně potřebuje nové tramvajové tratě,stejně se tramvaj jako nosný systém MHD v Olomouci nedostala do největších městských částí (sídl.Tabulový Vrch,Povel,Nové Sady)a kde se soustředí průmysl (Holice).
Nová vozovna by měla napomoci k rozvoji,ale nepružnost zdejších politiků,kteří si mohou vyžádat vysoké dotace z fondů EU nezná mezí.Uvidíme co vítěz voleb ODS přinese nového,jakož v roce 1997 tramvajovou trať Tržnice-Envelopa-Hl.nádraží.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 04:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tady se to rozjelo... mimochodem - už je na wany podepsaná smlouva - Tria měla být podle prvních návrhů před parlamentními volbami, wany před komunálkami, teď se to posunuje...
Nevíte, jak pokročila modernizace 171 (odvezena 9.3.)?

Něco z provozu: včera dopoledne jezdily na sólo kursech pouze modernizace (153, 155, 168, 173, 181, 183). Od pátku jezdila sólo 134, včera dopoledne vyjela na zkušební jízdu 162, odpoledne už byla spojená souprava na d-2.

Přesně před rokem se cestující v Olomouci naposledy svezli Ikarusem...

(Příspěvek byl editován uživatelem jva.)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 08:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré jitro,

Dluhonice: sorry za ten "konfrontační tón", 10 let na internetu mě naučilo nevěřit anonymním uživatelům.
Únosnost podloží se přece dá také vyřešit, i když o tom víte asi víc než já. Ale jako stavař byste měl vědět, že při r1*r2>900 si už můžete ten inflex dovolit, samozřejmě to je na hraně. Zakružovák ve kterým by v novém stavu a při kvalitním krytu dřela Chlastra bříškem o kryt TT jsem tedy také ještě neviděl - no kdyžtak mě poučte, asi máte jiné normy a jiné astry než v Plzni a Brně

Přechodnice, mazníky - ano máte pravdu, že i přes to všechno vyjdou otočné podvozky lépe. Ale kvalita služby pro cestující je zatím lepšív Triu. Ukažte mi ale pěkné a kapacitní vozidlo s otočnými podvozky, které by si OC mohl pořídit. Vím, že napíšete Wana, jen to chci slyšet:-)

131: Jedná se pouze o diskusi o TT. Mám Vaše město rád. Nehledejte v tom urážku. Žil jsem v OC část dětství a rád se tam vracím.
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 22:20:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut:
K té geologii jsem něco napsal do mailu. Co se týká směrového návrhu (třeba inflex), bude záležet na tom, jak si s tím poradí projektant, jak se mu podaří vecpat slušné směrové vedení dvoukolejné trati do úzké uličky.
Zakružovák musí být bohužel naprosto poplatný historickému výškovému řešení ulice (domů), a to proto, aby byl dodržený bezbariérový nájezd pro vozíčkáře v ose vozovka-chodník-dveře domů, tj. žádné schody nebo obrubníky. Pokud to podle normy vychází už dnes, tak není problém (nevím, nemám podélný profil stávající TT), pokud ne, tak s tím nikdo nic neudělá (památkáři).
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2332
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 14:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pracovníci dnes navařují koleje na křižovatce u okresního soudu.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dluhonice: Mail přijat, bude reagováno ASAP.
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 14:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je snad největší možnost, že se dočkám odpovědi. Dá se někde v Olomouci sehnat kniha "tramvaje tatra T2"? Sem moc línej chodit po městě a hledat, tak mi prosím odpovězte. Prosím prosím
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2334
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 18:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.dpmo.cz
Večerní výluky tramvají na Novou Ulici 12.-16.6.2006
Ve dnech 12.6.2006 až 16.6.2006 včetně bude v nočních hodinách prováděno na ulicích Wolkerova, Havlíčkova, Brněnská a Hraniční navařování opotřebených kolejnic.
V uvedené dny budou večerní spoje tramvajové linky č. 4 počínaje odjezdem z Pavloviček ve 21.31 hod. až do ukončení provozu nahrazeny kombinovanou linkou X1/4 vedenou po trase Pavlovičky – Hlavní nádraží – Žižkovo nám. – Nám. Hrdinů – Tržnice – Fibichova a zpět. V úseku Okresní soud – Pavlovičky a zpět budou odjezdy linky X1/4 z jednotlivých zastávek shodné s odjezdy linky č. 4 dle platného jízdního řádu.
Náhradní doprava bude zajištěna po trase Náměstí Hrdinů – Nová Ulice a zpět výlukovými autobusy X vedenými dle výlukového jízdního řádu zveřejněného na zastávkách.
Po trase obsluhují zastávky následovně :

Náměstí Hrdinův obou směrech tramvajová zastávka
Okresní soudv obou směrech tramvajová zastávka
Výstaviště Florav obou směrech tramvajová zastávka
Wolkerovave směru na Novou Ulici zastávka pro výlukové autobusy ve směru z Nové Ulice zastávka noční linky č. 52
Fakultní nemocniceve směru na Novou Ulici zastávka linky č. 42 ve směru z Nové Ulice zastávka noční linky č. 52
Pionýrskáv obou směrech zastávky linky č. 10
Nová Ulicenástup i výstup na zastávce Hraniční směr Pionýrská
http://www.dpmo.cz/JR_stan_X_1_4.pdf
http://www.dpmo.cz/JR_stan_X.pdf
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 8.června 2006, ICQ #277-439-754
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 13:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3 čísla 129 je v lakovně kde se natírá střecha vozu.
dnes jezdí na Neředín T3 čísla 130 neví někdo jakpak to vypadá s vozem 142.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2335
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 14:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3 číslo 160 je již v provozu po opravě. 142 jsem zatím neviděl.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 8.června 2006, ICQ #277-439-754
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 09:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na d-5 netradičně hned dva odporáky - 130 a ještě cosi (172?).
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 11:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno byla opravena střecha i na 126 (oloupání, vybroušení, lak).

160 nabrala bok 142 jen nárazníkem, takže zatímco na 160 stačilo jen narovnat, na 142 se musí vyklepat kus bočnice (naštěstí má 142 ještě sundávací mžížku k MG).

D-5 je dnes odporová kompletně: 130, 145 a 172 (na sólech d-4 naopak samé modernizace - 155, 165, 168).
Amater
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 19:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ted sem cetl v novinach ze o prazdninach bude jezdit mene tramvaji, jak to mam chapat??to jako misto tech 6ti budou jezdit 2?? mene ze (skoro) niceho nejde
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2340
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do konce roku by měla být výluka tramvajové tratě Palackého - Neředín. Bude se rekonstruovat železniční přejezd u nádraží Olomouc město.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 8.června 2006, ICQ #277-439-754
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 07:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O víkendu bude pro změnu výluka na třídě Svobody. Takže d-4 přes Tržnici, d-1 beze změn, d-2 posílena, d-7 zrušena.
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 09:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 9:15 malá dopravní nehoda u zastávky U Dómu.Je to tu trochu zúžené. Auto z Ostravy stálo až na zastávce, kdežto tramvaj před křižovatkou k Dómu.neviděl jsem žádné škrábnutí,akorát ležicí značky auta před tramvají. provoz obnoven cca 9:35. Kdo nevěří at se sem rychle běží podívat, uvidí už akorát jenom růžovou barvu na zemi
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 15:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké tramvaje se nyní nachází na modernizaci?Provádí se ještě VP se zachováním původního stavu-cedule, interier nebo je v plánu předělat vše na BUSE systém? V Plzni je např, v plánu vybavit postupně kompletně všechny tramvaje i T3 a T3 Sucs- jestli zbydou IS BUSE. Jaké vyhlídky má Dpmo?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2344
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 16:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velké prohlídky cedule, modernizace Buse ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 8.června 2006, ICQ #277-439-754
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 17:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže např. T3 č.126 a 129 se vyřadí a 172? se znodernizuje, mám v tom trochu bordel Ale v Olomouci jsou všechny tramvaje vybaveny tlačítky pro nástup a výstup + hodiny a hlásič zastávek že jo?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 20:57:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103: T3 chodí jenom na VP, pokud se teda rovnou nevyřadí a T3 SUCS (ev.č. 146-184) chodí na modernizace, ale bohužel ne všechny. Takže některé (viz.172) mají jen VP.
Modernizace v rozsahu: nové sedačky, podlaha, informační systém, Progress.
VP: mramorové obložení interiéru a od nedávna i podlaha Altro a jinak nic zásadního.
Poptávkové otevírání dvěří a hlášení mají všechny tramvaje v Ol.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 09:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odnedávna Altro? Jestli je myšlena 172, tak ta má Altro už z předchozí VP, dělané mimo DPMO koncem devadesátých let. Při olomouckých VP se obnoví rýhovaná guma či penízky nad kabelovým kanálem, pod sedačkami se snad ani neobtěžují tu původní podlahu umýt (doporučuji exkursi ve 136).

Momentálně je v Ostravě na modernizaci 171, v Olomouci na VP 154. A jelikož včera vyjela souprava 172+146, je možné, že na VP byla odstavena 147 (předchozí VP v roce 98).

Podle zpráv z Czech Raildays by snad měla být dvě Tria tak do šesti týdnů v Olomouci.
nezeknu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.128
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 10:09:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdopak z vás už něco ví o našich wanách??
A viděli jste už novou tramvaj DPO LF3 č.1401??? moc hezka tramvajka, škoda že tady jezdit nebude
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 17:23:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: Sorry, máš pravdu 172 ji už měla z VP. Ale tramvaje z VP mají tu "reflexní" lištu nad posledním schodem, to se nedělá moc dlouho.
Jenom doufám, že bude znám přesný termín dodání těch Trií kvůli focení...

nezeknu: Moooooooooc pěkná prolézačka, dobře, že v Olomouci nebude a navíc je to kapacitně zbytečná tramvaj pro Olomouc, neměla by uplatnění o víkendech.
Jestli chceš vědět něco o wanách, tak si zavolej na DPMO, tam ti to určitě řeknou.
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 20:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak pro informaci - trojdílná wana je taková prolézačka kvůli podvozkům. Kdyby tam nebyly ty vyšší místa, tak by tam musely být buď malé podvozky nebo by z toho vzniklo něco jako Astra. A to se nechce. Chce se tramvaj s otočnými podvozky. Neotočné jsou na p... Ale to určitě víte, když jsou Astry i v Olomouci. Co týče Trií, tak momentálně jsou v dílnách v Martinově k vidění dvě. Jedno už má i prosklené okna a dělá se tam kabeláž, a to druhé - to je ještě takový nalakovaný skelet.
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 21:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem si vzpomněl - v Ostravě v dílnách je už na seřizovací hale jedna z těch vašich T3 (nemůžu si vzpomenout na číslo a napsané tam není). Takže už se brzy vrátí zpátky do Olomouce. Můžete mi prosím někdo napsat, co to je za číslo?
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 21:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Midar:díky!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 08:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

171
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 10:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě jsem dostal informaci, že 147 je připravena na vagóně směr Ostrava.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 10:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby tam nebyly ty vyšší místa, tak by tam musely být buď malé podvozky nebo by z toho vzniklo něco jako Astra. A to se nechce. Chce se tramvaj s otočnými podvozky.
To neni az zas tak pravda. Cilem je vytvorit tramvaj, ktera nebude stat moc penez, bude se dat opravovat stejnym zpusobem jako stavajici vozy, tedy , a bude castecne nizkopodlazni. Vysledkem je zminena prolezacka.

Pouziti mensich podvozku spojene s dalsimi nutnymi upravami by vedlo k vyraznemu zvyseni ceny a nutnosti naucit se v dilnach opravovat moderni vozy. Moderni 30m nizkopodlazka s pevnymi podvozky prijde na 60-80 milionu, s otocnymi podvozky na 70-100 milionu. Cena prolezacky VarioLF3 bude v rozmezi 30-40 milionu.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 16:05:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alfi: Aha, to jsem fakt nevěděl.
Ale jinak zajímavá informace o těch Triích, to chci vidět, jak budou pojízdná koncem července. Leda, že by ten nalakovanej skelet bylo to třetí-poslední Trio... Proč tam nejsou všechny tři???
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1928
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 16:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cena trojwany je pohyblivá. To záleží na spoustě věcí, který si tam zákazník naporoučí. Každopádně, už to určitě psal Jenki, by cena měla být cca 25 mil. Kč. Cca 50% Porschety.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 16:15:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jo - 147 je na vagonu:


Dnes asi v 11:05 zase nějaký chytrák zaparkoval šikovně v ul. 8.května (směr hl.n), že tramvaje neprojely. Za chvilku byli na místě nejen dispečeři, ale i policie a kupodivu i majitel, takže se zdržela jen d-6 (182+3) a následující d-4 (165).
nezeknu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.128
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 16:20:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska zase nějakej chytrák lítal po městě a šotoušil a musel sem dát hnedka fotku tramvaje 147
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 18:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: Tak jasně že je to i kvuli ceně.

midar: Třeti Trio jsem tam ještě neviděl, takže nejspiš nestihaji (nebo jsem slepy). Dilenšti maji dost prace - Portland, Liberec, modernizace pro Ostravu a do toho Olomouc. O olomouckych wanach stale nevim vubec nic.

Mvck: Dik za to čislo.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 19:12:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezeknu: ...nicméně respektoval přání zainteresovaných a necpal ven fotky sice z lepšího úhlu, ale za to i s osobami, které o popularitu noc nestojí.
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 19:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já přidám jednu z lepšího úhlu a také bez zainteresovaných osob :-) a jednu ještě z provozu (duben 2006):



Odpoledne, kolem 16 h., se v centru stala nějaká nehoda, vše jezdilo přes tržnici. Bohužel jsem neměl čas zjišťovat, co se stalo. Zase nějaké špatně parkující auto? :-)
Amater
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 23:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prave ted 23 30 neco resi u obi,,svaruji??nevim, sem amater
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 08:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co tu proboha všeci mate s nějakou nehodou nebo co? No tak je škrabnuty jeden autobus. To je toho. Takovych ještě bude... Se přece nic neděje, ne?
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 19:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajový vůz Vario LF3 by klidně mohla mít i Olomouc.Jenže tu není tradice kloubových tramvají(výjimka Astra),tím pádem se v Olomouci o dlouhém 30 m tramvajovém vozidle neuvažuje.
Při řešení dopravních špiček by si zde tramvaj své místo vybudovala a získala by si zřejmě i cestující.
Byl by však problém při nasazování vozidel i o víkendech,kdy v Olomouci nejsme zvyklí ani na kloubové autobusy.Hold jak jsme si to udělali,tak to máme.Ale určitě se dá vše změnit.
Uvidíme s čím přijde nové složení radnice a jaký bude zájem o MHD.Nový primátor Ing.Novotný - ODS(pokud bude zvolen) se bude třeba více zajímat o funkci MHD v krajském městě na důstojné úrovni.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4191
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 10:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

http://www.novinky.cz/krimi/v-olomouci-se-prevratila-tramvaj-na-bok_88344_7c716.html

Víte někdo víc?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 11:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: též na to po ránu čučím jako puk

Kdo ví víc? Co to bylo za tramvajku? Že to bylo na dvojce v neděli tak usuzuji, že to byla nějaká modernizace. Co bude dál s tramvají? Rozsah škod je jaký? Rychle nějaky informace!!!! Na novinkách se toho moc nedovím.
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 12:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/v-olomouci-se-prevratila-tramvaj-na-bok_88344_7c716.html
V Olomouci se převrátila tramvaj na bok
V Olomouci na Žižkově náměstí v neděli ráno vykolejila po srážce s osobním autem tramvaj. Při nehodě byli podle policistů zraněni tři lidé z auta. Dopravu na místě řídí policie.
18.6. 2006 09:41
OLOMOUC - "V Olomouci na Žižkově náměstí se v neděli srazila v 07:56 tramvaj číslo 2 směřující z Neředína na hlavní nádraží s osobním autem. Tramvaj vykolejila všemi nápravami," řekl Zdeněk Neusar z Drážní inspekce.
Podle olomoucké policejní mluvčí Jitky Dolejšové předběžná výše škody na vozidle i tramvaji byla vyčíslena na 250 000 korun. "Z dosavadního šetření vyplývá, že dvacetiletý řidič osobního auta jedoucí z ulice Husova na třídu 17. listopadu nedal projíždějící tramvaji přednost a došlo ke srážce," doplnila mluvčí.
Podle záchranářů lehké zranění utrpěli lidé z osobního auta. V tramvaji nebyl nikdo zraněn. "Šlo o lehká povrchová poranění. Řidič utrpěl kontuzi ruky, spolujezdec zhmožděninu hrudníku a třetí cestující drobnou tržnou ránu na spánku a na kotníku," řekl náměstek krajské záchranné služby Jan Weinberg.
Dopravu v místě nehody řídí policie. Tramvaj se totiž převrátila na bok.


http://www.novinky.cz/krimi/v-olomouci-se-prevratila-tramvaj-na-bok_88344_7c716.html
Fabie vykolejila tramvaj, tři lidé se zranili
18. června 2006 10:02
Na olomouckém Žižkově náměstí se srazila tramvaj s osobním autem. Tři lidé z fabie jsou zraněni. Tramvaj vykolejila a převrátila se na bok.
Tramvaj se s autem srazila před nedělní osmou hodinou ranní. Škoda byla předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun. Tramvaj při havárii vykolejila a podle ČTK se převrátila na bok.
"Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič osobního motorového vozidla jedoucí z ulice Husova na tř. 17. listopadu nedal projíždějící tramvaji přednost a došlo ke srážce," informovala mluvčí olomoucké policie.
Cestující v tramvaji přestáli střet bez zranění, ve fabii byli zraněni tři lidé. "Šlo o lehká povrchová poranění. Řidič utrpěl kontuzi ruky, spolujezdec zhmožděninu hrudníku a třetí cestující drobnou tržnou ránu na spánku a na kotníku," řekl ČTK náměstek krajské záchranné služby Jan Weinberg.
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 12:57:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobyk a Trupman: podle zprávy, kterou jsem slyšel ve vysílačce v tramvaji, se tramvaj pouze vykolejila a nepřevrátila se. Takže výše uvedené zprávy z portálů idnes.cz a novinky.cz je nesprávné. Proto opakuji: "Tramvaj se nepřevrátila."

Tuto informaci jsem si ověřil na dopravním dispečinku DPMO.
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 14:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla to tramvaj T3 číslo 126.
http://i.idnes.cz/06/062/maxi/MAD13c3fb_NO_TEXT.JPG
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 14:30:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paráda, teďka by ji už mohli konečně hodit do šrotu. Ikdyž, to by šel pryč muzejní exponát. Jediný co se mi na 126 líbí je pantograf.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 17:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trupman: taky je to nejstarší provozní olomoucká tramvaj ,která byla vyrobena v roce 1967/157213 a do provozu byla zařazena v roce 1968.Poslední VP proběhla v roce 1998.
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 18:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem se vracel z města, tak jsem si byl místo nehody důkladně prohlédnout. Na místě byly stopy po vykolejení tramvaje jedním podvozkem. Zadní podvozek zůstal na kolejích. Tramvaj se po vykolejení nepřevrátila, ale narazila (asi) spřáhlem do sloupu.
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 20:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale co se teda bude s tou 126 dít? Půjde do šrotu, nebo ji spraví nebo co? Jenom mě udivuje, jaké ty média píšou nesmysly...
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 20:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli půjde do šrotu, tak
Ale bojím se, že se tak stane... zas někomu dojde, že by se mohlo pár korun ušertřit, když stejnak přijdou tria
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4201
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 21:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde o to, že jestli média přebírala zprávu od ČTK, jako že asi ano, když fotograf odtud je, tak tak je logické, že se blbosti objeví všude. Jde o chybu Četky, ostatním médiím bych nic nevytýkal, o víkendech nejsou kapacity na zjišťování podrobností
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 07:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale podle fotky ta 126 nevypadá zas tak hrozně. To by mohli opravit. Nebo ji možná pošlou na modernizaci. Taková wana ze 126... Mimochodem - jaké mají mít ty olomoucké wany čela?
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 08:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle zpráv z radnice (podotýkám, že tak únorových, kdy se věřilo, že Tria budou budou před parlamentními volbami a před komunálkami se bude oslňovat wanami na trati v centru) by měly být čela vz. Ostrava.
Myslím, že 126 už dojezdila - škoda sice nic moc, ale vzhledem k Triím bude třeba uvolnit vozovnu, čili přes prázdniny (2 Tria) budou muset 3 T3 pryč.

Na d-4 dnes jezdí 129 - střecha jako nová (na rozdíl od všeho ostatního).

Něco z výluk: v pátek (a předpokládám že už od pondělí) jezdily na a-X (Nám. Hrdinů - N. Ulice) Solarisy. V pátek jsem měl pocit, že podle DP je i opilec osobou tělesně postiženou.
Za včerejška pak výjezd linek z vozovny na Novou ulici objížďkou přes centrum a Fibichovu (na BUSE nastaven základní kurs, tedy v tomto případě opačný směr). A ještě d-4 závodící s a-20 u Sokola:

Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 09:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera na lince d-6 jezdilo dvojče T3R.P. 170-169.Včera tedy bylo v provozu 7 reko dvojčat a to:
na d-2...163-164 , 178-179 a 182-183.
na d-4...159-158 , 161-152 a 180-184.
ne d-6...170-169.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1237
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 10:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pro jistotu po 15. hodině zdechla Astra 203, vyložila cestující v oblouku před hotelem Sigma a odploužila se na odstavnou kolej před nádraží. A to na lince nepojezdila dlouho, ještě v 11:11 jsem na tomto kursu viděl soupravu 160+156.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 07:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě něco k vozu 147 naposledy byl v provozu s cestujícími jako sólo dne 11.6.2006 na d-7 a to pouze dopoledne ,protože kolem poledne byl pro poruchu odsunut do vozovny.Nahrazen byl vozem T3 čísla 130.

Ve středu v podvečer jezdila po ulicích Olomouce 223 a to bez vlečňáku.
Alfi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 08:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se včera díval na Tria... Tak to první se už dodělává (už tam jsou i označovače jízdenek), a to druhé se už taky začíná podobat Triu

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace