K-report
 

Archiv do 26.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 26.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 10:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a potom začnou tramvaje zase tahat koně
Robot 1-X please save my friends! ...and doctor Zoidberg!
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 11:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

však KT8 byly myšleny jako takový retro...viz známá známka z 80.let, kde je kachna a nad ní starý ringhoffer. ono totiž co si budem povídat, budníky na střeše starých vozů s bílou, krásně tvarovanou číslicí na černém podkladu zůstávají nejlépe čitelnou orientací v praze, navíc i z obou (!) boků vozu.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6258
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 16:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes si trochu zabonzuju - kobyliská 14/14, vozy 8422 + 8423 dnes odpoledne. Na zastávce Masné nádraží směr V. Kobylisy pustil řidič hlášení + upozornění o výluce přesně v momentě, kdy rozezněl dveřní bzučák. Takže recitaci o následujícím odklonu mohli cestující poslouchat ještě skoro u Bílé Labutě. Mám dojem, že to si pan řidič mohl mačkání tlačítka odpustit úplně.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 16:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle mě by se hlášení o výluce mělo pouštět před příjezdem do stanice. a to ve formě např. Mas.nádr., př.z.B.labuť, Upozornění blebleble...... a pak ještě jednou př.z. Bílá labuť.
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 20:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak nám dneska ze strašnic odvezli do šrotu vlečňák co stál na 11 koleji vzadu. vlečňák ze 14 koleje ho bude brzy následovat. pak nám zbude jen "lóra" na šrot
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2300
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to bylo za vlečňáky?
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.24.88.82
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 18:30:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se dovolím vrátit k Radkovi z 22.5.: 2 Arj - co to píšeš za blbosti? to mám pokaždé, když jede v protisměru jiná tramvaj zpomalit na 5 km/h, kdyby za ní náhodou někdo vyběhnul? podél 65m nástupního ostrůvku jezdit 5 km/h? se zrychlovačem se tak jet ani nedá, to bys ho odrovnal a i s novou tramvají to nemá žádný smysl - neustálé zpomalování a rozjíždění by neprošlo ani u technika jízdy ani u cestujících
a to ani nezačínám o jízdních dobách, které se nestíhají ani teď


... Ano. Pět kilometrů určitě ne, ale při deseti patnácti Tě to nic nestojí, od toho jsi ten ŘIDIČ. Kdyby někdo vyběh zpoza protijedoucího vozu tak to ustojíš a ani nemusíš trapně zvonit. A v tomto případě se prosím nevymlouvej na jízdní doby, ty s tím nemají vůbec nic společného.
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.24.88.82
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 18:45:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: 1068. A jaxem tak pochopil, tak následovat jej bude 1186.
Když už jsme u těch vracků: v současné době se s autogenem potýkají dva pražské vozy - krasin 1381 v Dolínku a původně čtyřnápravový motorák 139 na Výsluní u Plzně. Z obou zbývá již jen torzo.
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 05:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebo instalovat v cele siti stredove zabradli ktere nelze prelezt.
for an example:
V Sydney je cela sit primestkych drah oplocena a proto primestske jednotky nejsou vybaveny nocnim osvetlenim protoze je jasne ze na trati nikdo s nejvetsi pravdepodobnosti nebude a kdyz tak ma smulu. Pravdou je za na cele siti jsem napocital asi 7 silnicnich prejezdu.
Asi jsem z jiného světa.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 08:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co takhle udělat pro nás nějakou šotogalerii Sydney když už tam kámo vegetíš?
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 12:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"
... Ano. Pět kilometrů určitě ne, ale při deseti patnácti Tě to nic nestojí, od toho jsi ten ŘIDIČ. Kdyby někdo vyběh zpoza protijedoucího vozu tak to ustojíš a ani nemusíš trapně zvonit. A v tomto případě se prosím nevymlouvej na jízdní doby, ty s tím nemají vůbec nic společného."

když jedeš 15 a někdo náhle vyběhne, tak to neubrzdíš ani náhodou - i na nouzovou brzdu je zábrzdná vzdálenost asi 7m a k tomu reakční doba a reakce tramvaje na tvoje zadání brzdy - v zastávkách se jezdí opatrně už teď, ale co takhle naučit lidi nepřebíhat?
btw víš kolik tramvají v protisměru řidič potká? to není jen o zastávkách, ale i o mezizastávkových úsecích a tam se zpomalovat na 10 km/h opravdu nedá a přitom tam řidič potká minimálně stejný počet sebevrahů
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.24.88.82
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 22:53:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napsal jsem to blbě, omlouvám se, těch deset patnáct bylo myšleno v zastávkách. V mezizastávkových úsecích to je pochopitelně nesmysl.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 23:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už jste četli tohle? http://metroweb.cz/zeleznice/doprava0602.pdf

je zde mimo jiné velmi zajímavý námět: stavba TT v ose nynější žel. tratě NNŽ-Malešice po zrušení nákladového nádraží a spolu s urbanizací celého prostoru. nabízí se tedy stavba tramvajových spojení NNŽ - Habrová - Spojovací a event. Spojovací - Nákl.n.Malešice - Černokostelecká/Depo Hostivař (také ve stopě zrušené trati, resp. u NNM, tj. v úseku od Táborem-Černokostelecká, podél žel.trati; to už je ale moje fantazie).

Co si o tom myslíte?
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 04:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cmelda
1) A co vlaky? Tam je to jeste lepsi kdyz ti to kolem nastupiste smazi rychlik 100.
2) A co Automobilova doprava? Mista okolo prechodu zastavek MHD?
Myslim ze omezovani rychlosti neni to prave orechove ale omezovani prave techto "co kdyby" je vhodnejsi volbou. Jelikoz ridicovy se ulechci opravdu v okamzik kdy si bude na 99% jist ze tam nikdo nebude. A to je ukol konstrukteru architektu, urbanistu, Policie, ... a ne ridicu.
Asi jsem z jiného světa.
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 16:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pawel: Já bych ani novou TT nestavěl, stačilo by mi zachování železniční trati od Habrové na východ a vybudování nových zastávek Praha-Jarov (přibližně v místech bus zast.Habrová - nabídka rychlého spojení na jihovýchod pro sídl.Jarov a budoucí obytné komplexy při Malešické ulici) a Praha-Hrdlořezy v místě, kde se trať nejvíce blíží Českobrodské + ze Spojovací protáhnout TT podél Českobrodské až na křižovatku s ulicí Pod Táborem. Pak bych prodloužil ML1 do trasy Roztoky-Libeň-Malešice-Uhříněves a zavedl v prokadu s ní ve špičkách železniční linku v trase Uhříněves-Malešice-Jarov. Pochopitelně poté, co to trať bude umožňovat. Do zast.Nádraží Uhříněves by zajížděly všechny bus linky od Říčan a z těch pražských vesnic za Uhříněvsí, aby byl zajištěn přestup na vlak. V budoucnosti bych do Uhříněvsi protáhl (přes Petrovice) C z Hájů a ony bus linky by byly definitivně ukončeny ve zde nově vzniklém terminálu.
Líbí se tato vize?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 17:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zachování železniční trati od Habrové na východ ... ML1 do trasy Roztoky-Libeň-Malešice-Uhříněves a v prokladu s ní ve špičkách železniční linku v trase Uhříněves-Malešice-Jarov

Po víkendu bych si dovolil říct, že o spojení "na východ" nestojí v Praze skoro nikdo.
A pochybuji, že ti, kteří si za několik milionů koupí byt v nové residenční čtvrti na místě bývalého nákladového nádraží, budou stát o železniční spojení s Uhříněvsí či Libní (tam navíc s přestupem). To ta tramvaj, jedoucí směrem do centra (ať už to je Bulhar nebo Vinohrady), by byla přece jen účelnější.
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 22:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: A co tedy něco mezi vlakem a tramvají? (Například jakási rychlotramvaj - tedy např.tramvaj, co by stavěla přibližně tam, kde vlak, ale bylo by možno ji napojit na tramvajovou síť...)
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 22:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k Arj: To železniční spojení jsem myslel jako jakýsi doplněk. Tangenta čistě navíc. A především byla myšlena pro cestující od Říčan ráno tam a odpoledne zpět. Do centra by se z nkvého žižkovkého komplexu jezdilo jinak (tramvaj - Biskupcova, autobusy 234 (na metro) a 133)

(Příspěvek byl editován uživatelem Mouser.)
K_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 21:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechcete tyto úvahy přesunout do "optimalizace linkového vedení v praze"?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakto, že se tady nepitvají garantované přestupní body Hradčanská, Palmovka a Nádraží Strašnice od 3.7.? KM ty spíš? Nebo snad pracuješ?

Největší p***l je sasmozřejmě ta Palmovka, protože tam garantovaný přestup 19-24 jaksi nemůže nastat dřív než od 1.9. :-)

Ať žije soulad DP - Ropid :-)
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 10:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nelezu na stránky DP a Ropidu každej den, tam je nuda :-))) Hradčanská už je, Nádr. Strašnice, no to bude věc a na Palmovku jsem zvědav. Inu opět dochází na má slova, že když řidiči nejsou schopni počkat na tramvaj, kterou na křižovatce VIDĚJ tak se jim to nařídí. Holt se nedá nic dělat.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 11:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vida, ale K-rep Tvé ostříží oko monitoruje!

Na Palmovku si ale ještě docela slušně počkáš...
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 09:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale kéž by ta garance taky byla napsaná na zastávkovejch jízdních řádech. Jinak je to celkem k ničemu..
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 10:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty garantované přestupy jsou dobrá věc,zrovna včera jsem jeden s 6/20 absolvoval na Hradčanské.A kdyby nebyl uveden v JŘ,tak by ta l.č.1 odjela,protože na křižovatce jsme se neviděli a řidič jedničky nemůže tušit,kdy tam mám být já.Pokud je tedy informace o přestupu v JŘ proč ne.Sice chápu,že téměř 100% diskutujících si o nás myslí,že jsme nesvéprávná hovada,ale to není pravda.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 10:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že tys jel zase zpožděnej??? :-)))) Už na Hrádče! :-) Vždycky se 1 s 20 viděj už na Praštěnym mostě .
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 16:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O zhruba 60-90sekund jsem tam přijel pozdě a už od odbočení jsem ho viděl v zastávce,takže on byl asi napřed.Nicméně jsme se potkali a umožnili přestup a pak jsem odjížděl jako první.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 08:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, můžete mi někdo vysvětlit JŘ d-7, odjezdy ze STrašnické směr UDDP:
5:53, 6:06, 6:08, 6:20, 6:30 ...

Byl jsem velice nemile překvapen, když jsem na zastávky přišel v 6:09 ...
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23003
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 09:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se děje podivnýho na Divoký Šárce (konečná 36)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 09:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Divoké Šárce opravují obratiště až do 20,6, tak je zavedená zvláštní linka 36 s KT8D5 a je tam použita povrchová výhybka.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 10:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Ta v 6:08 je výjezd z Pankráce. Já jsem bohužel sedmičkou nepříjemně překvapován denně...
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 10:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: To vypadá na vložený spoj (08) - výjezd z vozovny.

Edit: Demon mě předběhl

(Příspěvek byl editován uživatelem Bobek.)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 11:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut je přeqapován sedmičkou až tak, že raději kombinuje za pomoci d-24, bo d-24 v 06:24 Kubánské nám d.c. je spolehlivá:-)
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 15:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najdu v Praze ještě KT8D5 v původním laku DP, vím o 9040? asi a tu jsem dlouho neviděl.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 16:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Tuším že 9040 je v přestavbě na KT8D5.RN2P. Lak nevím, ale něco jsem ještě nedávno zahlédl.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 17:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek: já to tušil, že jí dělaj RN2P, slyšel jsem, že na tuto úpravu půjdou postupně všechny vozy je to pravda?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 18:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V původním laku jsou ještě 9029,9035(?),9041,9043,9045.... někdo jistě doplní nebo opraví.
zajemce
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.61.148
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 19:38:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V puvodnim laku jsou jeste 9027 a 9037. 9035 uz davno neni 9035, nybrz po reko precislovan na 9085.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 20:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sliman a zájemce : díky za objasnění!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 10:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Móóóc dobrýýýýý:
Praha - Při úklidu omylem zmáčkla tlačítko a už to jelo. Doslova. Při pravidelném čištění tramvají ve vozovně v Praze-Motole stiskla uklízečka knoflík na palubní desce, několikatunový vůz se uvolnil a dal se s ní nekontrolovatelně do pohybu. Rozjetou tramvaj zastavila až zeď. „Je to malér, přijela i sanitka, protože se ta paní pořádně lekla,“ prozradil MF DNES sloužící dispečer Dopravního podniku.
„Čtyřiačtyřicetiletá žena utrpěla šok z leknutí, když vůz narazil do stěny. Má také pohmožděninu nohy. Proto jsme ji převezli na traumatologické oddělení motolské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Simona Cigánková.
Policie zatím incident vyšetřuje jako dopravní nehodu. Bližší informace však zatím nechtěla prozradit.
Jak je vůbec možné, že jedno stisknutí tlačítka může rozjet tramvaj, a proč vůz nebyl lépe zajištěn, bude Dopravní podnik teprve zjišťovat. Podobné kuriózní případy jsou podle mluvčí pražského Dopravního podniku Michaely Kuchařové výjimečné. „Je to ojedinělá situace, k jakým opravdu nedochází často. Za poslední čtyři roky si nepamatuji, že by se stalo něco podobného. Většinou se stanou chyby spíš za provozu, třeba s výhybkami, jako se to například stalo nedávno v metru ve stanici Zličín. Tehdy vlak vykolejil na zkušební trati vinou příliš rychlé jízdy,“ řekla Kuchařová.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 14:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by nová řidička tramvaje?
Marek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 14:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moooc dobrý: Uklízačka omylem zavadila o nějakej vypínač, nešťastnou náhodou pak ještě o reverz, poté pucovala jedno zamaštěné červeně prosvětlené tlačítko a když zhaslo, pustila se do čištění takové ošahané páky po levé straně... Docela by mě zajímalo, jak to bylo doopravdy.

Kuchařová: Co vyjádření, to perla :-D
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 21:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Káem:
Jinými slovy, kdyby "odborníci" nemrdkali se semafory podle svých "vědeckých" metod, fungovala by zelená vlna na Evropské i v noci. Vida, opět za to nemohou semafory, ale lidi co se do nich rejpou, aby měli co dělat. Pochopil jsem to správně?
Semafory jsou stroje a ty fungují buď dobře nebo špatně podle toho, jaký člověk je obsluhuje.

Tyhle "půlminutové" údaje o jízdních dobách, které mají navodit pocit exaktnosti na mě nezkoušej. Je dlouhodobě prokázáno (od počátku existence Leninovy tř.), že vyjede-li bus od nádraží Veleslavín společně s tramvají, je tramvaj odbavena na Thákurově a bus vjíždí do výstupní zast. na Dejvické. Z hlediska cestujícho je to rozdíl zanedbatelný a z hlediska vlivu zelené vlny na tramvaje taky. Dopraví experti se ovšem na tomto rozdílu vyblbnou, to chápu.
Od počátku existence Evropské se už nejméně na polovině křižovatek něco výrazně změnilo (např. posunutí zast. Horoměřická ZC za křižovatku, přechod pro chodce na Červeném vrchu je na výzvu, což se dříve neumělo ani u pevného cyklu, výrazné prodloužení zelené na výjezdu z Arabské ulice, změny na výjezdu ze smyčky Divoká Šárka...). U tramvají rozhodují vteřiny na každé zastávce a na každé křižovatce o tom, jestli na linku potřebuju o jeden vlak méně. A to je o hodně penězích.

Teď o tom tak přemýšlím - tím zkrácením intervalu se přeci nedá vysvětlit VŮBEC NIC: Tramvaje v noci přeci stanicují také kratší dobu. Takže zrácení taktu je v souladu se zkrácením stanicování.
Zelenou vlnu si představte tak, že na grafu dráha/čas je spousta pruhů, směřujících zdola nahoru. V levém dolním a v pravém dolním začínají čtyři pruhy, dva zleva a dva zprava a míří proti sobě. Z každé strany jeden, který symbolizuje tramvaje a druhý auta. Další pruhy začínají o cyklus později (tzn. výše). A aby to celé fungovalo jako zelená vlna, tak musíte celou trasu stavebně navrhnout tak, aby se ty protisměrné pruhy střetávaly v místě světelně řízené křižovatky. Pokud se vůbec nestřetnou a jsou to "tlusté" pruhy (tloušťka pruhu symbolizuje délku zelené), tak by vám vlastně nemohlo z boku vjíždět žádné auto ani přecházet chodec, protože tento pohyb mezi pruhy vůbec neumístíte. A celé to lze samozřejmě optimalizovat, a to tak, že výsledkem optimalizace je ideální doba cyklu. Ta se zaokrouhlí a použije. Jakákoliv jiná doba cyklu způsobuje střetávání "pruhů" jinde, než v místě křižovatek. Je to v principu jednoduché, jenže někdo si holt nedá říct. Možná v tomto případě uvažuje stejně, jako vy. Zkrácení doby stanicování nemá s podstatou řešení žádnou souvislost.

nejdynamičtější by měl být ten policista, ne? A přesto nefunguje.
Ano, dobře proškolený policista dokáže na křižovatce zajistit největší možnou prospustnost.

Policista nepouštějící dostatečný počet aut z Bubenské může způsobit i zablokování Veletržní.
A to je škoda větší, než pětiminutové zdržení tramvají a aut v obou směrech ulice U Výstaviště? Navíc policistovi jsem nevyčítal, že vyklizuje Bubenskou, ale že auty z Bubenské si zasekal celou křižovatku, kterou jen a jen kvůli němu nemohlo nic projíždět.

Příklady Karmelitské, Synkáče a Bubenské jsou bohužel velmi účelově zkresleny.
Ty jsem si nevymyslel a ani trochu nezkreslil, ty jsem zažil. Osobně. A přesně tak, jak jsem je popsal.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 08:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou uklízečkou mě toho taky dost nehraje.Rozjet tramvaj jde jenom za určitých podmínek a zapnout řízení nejde mylným zmáčknutím tlačítka.Dále dveře a reverz (ten ale někteří řidiči nechávají v jiné poloze než neutrálu i po vypnutí řízení).
Spíše si pohrávám s myšlenkou,že si možná chtěla dojet blíž ke kýblu vody a nějak se to vymklo z rukou,ale je to jen čirá spekulace!
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1934
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 16:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám otázku. Zítra budu v Praze. Potřebuji docela dost cestovat MHD. Chtěl bych celodení jízdenku. Jelikož s tím nemám zkušenosti, jak na to? Stojí tedy 80 Kč, ale v jaké je formě? Je to nějaký kupón nebo normální jízdenka, kterou musím označit v označovači? Předem díky za info.

A ještě jedna otázka. Kde seženu v okolí Dejvické onu zmiňovanou jízdenku? Opět předem díky
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 16:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: je to normální jízdenka a zakoupíš jí v každém automatu, na Dejvické samozřejmě taky. Zvaž ale jestli se ti spíš nevyplatí několikahodinová vícepásmová jízdenka za 36,- nebo podobné kombinace tohodle druhu jízdenek, protože v součtu to vyjde levněji
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1935
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 17:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tm: Díky za informaci. Zase jsem chytřejší
Ještě to zvažuji, co použiji za jízdenky. Ale asi zůstanu u té celodenní.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 16:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkouším nové fotoscripty



zdravím pawla a jeho lásku ke strašnickým T3
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6398
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 21:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí ještě 6509?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 16:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera i dnes jsem viděl nějaký samsung na 17, jestli to ale byla 6509, to nevim.
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 20:20:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na 17 jezdil vcera 6938+6931
Fotožurnál, toť mé dítko
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 20:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6509 viděn před týdnem odstavený ve vozovně, takže už asi dojezdil. Jinak ze Strašnic vyrazila včera na l. 11 souprava 6906 + 6901.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 12:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mpenc: Dle mých info byla souprava 6962+6509 včera normálně na d-17
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6423
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 12:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže dožila se ta 6509 a 6514 čtyřicítky v pravidelném provozu?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 14:14:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6514 dnes @ 23
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23223
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 19:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle TV Prima se v kauze střelby na jednalo o „pouhé” házení šutrů.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23225
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 19:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z teletextu ČT:

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 15:51:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpráva z ČTK:


Praha 24. června (ČTK) - Pražský dopravní podnik v současném teplém počasí nechává vodou chladit tramvajové koleje. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, se totiž horkem rozpíná a koleje se vzdouvají, řekl ČTK dispečer dopravního podniku.
Kolej se teplem roztahuje a zvětší se její délka. "Protože je upevněna v dlažebních kostkách nebo v betonu, nemá kam 'uhnout' a snaží se zvedat. Aby se tomu zabránilo, teplota se snižuje tím, že se kolej kropí vodou," vysvětlil.
Na rozdíl od kropení ulic není stanoven pro chlazení kolejí limit v podobě určité teploty vzduchu. Pracovníci dopravního podniku se řídí tím, co hlásí řidiči nebo další pracovníci.
Kropení silnic je zase důležité kvůli zvlhčování vzduchu. Správa komunikací musí zvlhčovat vzduch, pokud teploty vystoupí několik dní po sobě nad 25 stupňů Celsia, podotkl mluvčí. Je to důležité hlavně pro zlepšení mikroklimatu a snížení koncentrace polétavého prachu.
Velká vedra také způsobují vybočování železničních kolejí. Železničáři v takovém případě přerušují provoz a kolejnici vymění nebo počkají na její vychladnutí.
hrm kar 241414 jun 06
jara
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.80.87
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 23:09:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6509 byla včera ráno na 17. Kamarád s tím jezdil.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 11:10:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě zde dosud nikdo (ani Kofolytik) neuvedl, že centrem Prahy v těchto dnech v rámci reklamní kapmaně na KOFOLU projíždí tramvaj ev.č. 7040 s celovozovou reklamou (i přes okna) na tento nápoj. Svezení zdarma, uvnitř se čepuje Kofola a tudíž nad zadním spřáhlem je umístěna elektrocentrála, zajišťující chlazení (asi).
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 13:07:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak za PHOF (plochá historka okresního formátu) se stalo v sobotu okolo půl páté odpol. u Výstaviště? Na smyčce odstavena souprava 8474-8475 (tj. mj. poslední vykrojená - první nevykrojená), s orientací "12 - PALMOFFKA - Výstaviště" s uraženými sběrači. (oba vozy bez sběračů). Před sedmou přijely pracovní vozy (jeden echt pracovní pětitisícovák, druhý asi "ad hoc" zpracovnělý 84xx) a po jednom chcíplotiny odtáhly.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace