K-report
 

Archiv do 29.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 29.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 23:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák: Tak se mi zdá, že jsi mimo.
Mayq: Ano, tak to má být, jak říkáš.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________
ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Neptejte se, co můžete udělat pro DP, zeptejte se, co DP může udělat pro vás! :-)
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 00:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Pvvs. Zvláště u 10 minutové jízdenky je toho až nad míru zneužíváno. Mám to do centra MHD 15 minut a cestující, kteří se mnou nastupují na zastávce si cvakají běžně 10 minutové jízdenky ,přece nebudou platit o 5,-Kč víc na jedné cestě, při jízdě do centra. Když jedou do práce a zpátky domů je to za den ušetřených 10,-Kč. Za měsíc (4 pracovní týdny) je to úspora 200,-Kč. Je pravda, že normální člověk jezdící denodenně do práce MHD si koupí šalinkartu (např. měsíční za 410,-) a je naprosto v klidu. Ale jsou mezi námi i takový šetřílkové (už jen pro ten pocit, že někde ušetřili) za cestu do práce na 10,-Kč jízdenky zaplatí za měsíc (2x8=16,-Kč/den=>320,-Kč za měsíc), tj. uspořených 90,-Kč oproti variantě s šalinkarou o dražších jízdenkách ani nemluvě. Což za rok dělá neuvěřitelných 1080,-Kč, které by raději propili než je dát DP.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23254
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 00:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg:
Tak by to bylo ideální. Ale kdyby se mělo zamezit zneužívání, tak bohužel značně průstřelné.

Datel:
A když se bude zneužívat i jízdenka dvacetiminutová, tak se zruší taky? To mi nepřijde moc bhodné řešení... Navíc mi není jasné, proč by měl někdo, kdo opravdu jede dvě nebo tři zastávky kvůli takovým zbytečně platit za průjezd celým městem.
To už by se rovnou mohly zavést štípací nepřestupní lístky...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 02:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Já jsem vyjádřil souhlas s Pvvs a ten nic o rušení 10 minutové jízdenky nepíše. Naopak nechat, ale tvrdě postihovat překročení, třeba jen o minutu a bez ohledu na jakoukoliv výmluvu! A co se týče nějakého zpoždění spoje oproti JŘ. S nějakou drobnou časovou rezervou musí i Brna neznalý cestující počítat. Pokud dojde ke většímu zpoždění (nemusí být ani z viny DP), tak by mělo být překročení času přepravní kontrolou tolerováno.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1953
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 07:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navic dotycny jak priznal je student a ma navic narok na levnejsi smirglplacku.
Zijeme ve meste a musime pocitat i s tim je vlastnici plechovych rakvi budou tvorti zacpy a problem. Rozdil mezi jizdenkou na 10 minut a na 40 je celych 5KC. To je opravdu rozdil, kvuli kterymu umre nekdo hlady.
Hrani na lidskost , to se vecne pouziva u ruznych setrilku a nasich topikoidnich spoluobcanu.

Citace zprepravniho radu :
(7) Jestliže nebyl cestující přepraven včas, nemá právo na náhradu škody vzniklé jako důsledek
neplnění přepravní smlouvy.
d) Mít při zahájení přepravy, po celou dobu přepravy a v okamžiku vystoupení z vozidla i vlaku
platný jízdní doklad stanovený Tarifem IDS JMK. Přepravuje-li zavazadla nebo živá zvířata,
musí mít platný jízdní doklad i pro ně, pokud nemá právo na jejich bezplatnou přepravu.
(12) Cesta je použití vozidel a vlaků dopravců cestujícím po celou dobu platnosti jízdního dokladu.
Skládá se z jedné nebo více jízd a z doby mezi jízdami, čekání na další spoj, případně i z jiných
přestávek.
(7) Jestliže nebyl cestující přepraven včas, nemá právo na náhradu škody vzniklé jako důsledek
neplnění přepravní smlouvy.

Pokud me chytne revizor, ma smulu a holt zaplatim. Jednu jsou tu casove jizdenky a tim padem si to musi cestujici hlidat .
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 10:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já musím souhlasit s MZ. Když mám na JŘ uvedeno, že mám být na požadované zastávce třeba za 9 minut, tak si nebudu cvakat jízdenku na 40 minut, když mohu tu desetiminutovou. Že to dopravce nestihl, je jeho problém.

Naopak já bych měl po něm požadovat omluvu za moje zdržení.

Já používám předplatní a jsem bez problémů, nemusím se nervovat. Taky bych nechtěl řešit ty studenty, kteří necvakají. Prostě na ně dělat každý týden kontroly, zase nějakou tu akci "53".

Jde mi ale opravdu o ty občasné cestující, kterým se prostě nevyplatí pořizovat předplatní, nebo turisty. Mám-li možnost kupovat z více druhů jízdenek, tak jaké kriterium je rozlišuje, podle toho si budu vybírat.
Při argumentaci způsobem, že si při jízdě musím ten čas hlídat a předpokládat možné dopravcem nezaviněné zpoždění, bychom mohli taky řici, že třeba příležitostný cestující z Bystrce na Maliňák by si měl raději koupit jízdenku na 90 minut, protože co kdyby se to do 40 nestihlo.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 10:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On ten argument o hlídání také poněkud pokulhává ve vozech, kde není žádný panel zobrazující aktuální čas...
Já s sebou také hodinky nebo mobil pořád netahám.
http://spock.site.cz
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 15:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čas se řeší nově naprogramovaným BUSE ve vozech, je tam skoro furt, chybí pouze, když vůz stojí na zastávce. Co se týče jízdenek, souhlasím s MZ. Bohužel Brno si to oštřilo pro cestující nevýhodným způsobem. Podle mě by to vyřešila jízdenka za třeba 10 kč na 20 minut. Jelikož zneužívání 10 minutové jízdenky se v drtivé většině případů stává do 5 minut.
Nejsem žádnej šotouš!
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 15:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes došlo k zřícení lešení z domu na Benešové a k tomu je ještě výluka na Roosveltové, takže jediný spojení České s nádražím je po Husové. Linka 2 přes Pekařskou,Českou a M.Horákové, d-4 přes M.Horákové, d-9 Husovou a přes M.Horákové, navíc ještě d-1 na dvě části: Bystrc-nádraží(režijně Zvonařka)jako d-1 a d-x1 Řečkovice-Česká-nádraží-Zvonařka. Smyčka Zvonařka je plná tramvají. Má to být až do dnešního večera a na Husove je docla silnej provoz, ještě aby se tam něco stalo. To by asi linky 2,5,6,7,9 jezdily přes Minskou a Pisárky.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1954
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 15:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

problem by vyresilo vic revizoru. Castejsi kontroly by to omezily.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 16:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvažme situaci, že plánuju jet třeba 3 zastávky, má to trvat 6 minut. Tak si klidně označím 10 minutovou jízdenku a mezi druhou a třetí zastávkou kde chci vystupovat se stane nehoda, takže tam budeme 10 minut stát a zároveň v tomhle úseku přijde revizor? To mám teda oficiálně dělat co? Vystoupit nemůžu a další jízdenku k označení nemám, protože jsem neočekával takovou situaci.

A ještě jedna věc mě napadla. Jízdenka oficiálně platí 10 minut. Když ji označím řekněme 10:00:59, budu na ní mít natištěno 10:00 a tedy můžu dostat pokutu v 10:10:01, zatímco od označení uplynulo teprve 9 minut a 2 sekundy. Kdyby to někdo s dobrým právníkem napadl, nemohl by mít šanci uspět? Když na salámu bude tam napsané 100 gramů a inspekce zjistí, že je ho tam jen 90 gramů, taky z toho má prodejce problém.

(Příspěvek byl editován uživatelem jirkas.)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4256
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 16:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak chceš u soudu dokázat, že sis jízdenku cvakl v 10:00:59, když je na ní naražen čas ve formátu hh:mm, sekundy nikde?
Pokud se stane nehoda a ty někde uvízneš, na to předpisy pamatují. A žádný revizor není tak blbý, aby si během nehody počkal 10 mninut a začal rozdávat pokuty. Nejen blbý, ale i sebevrah, protože by tím asi dorevizoroval
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23259
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 20:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestliže nebyl cestující přepraven včas, nemá právo na náhradu škody vzniklé jako důsledek
neplnění přepravní smlouvy.


A aby toho nebylo málo, tak ještě může cestující dostat pokutu, protože věřil, že ho dopravce přepraví včas.

Ano, bohužel se najdou i zmetci, co budou zneužívat každou sebemenší skulinku, ale kvůli tomu bych byl ochoten ustoupit maximálně v případě přestupu, kdy se bohužel cestujícím moc věřit nedá :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 21:43:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě že v docela dost tram vozech ještě BUSE transparenty, jak vnitřní tak vnější, nejsou... To je to pak zase všechno složitější.
http://spock.site.cz
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 21:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky si myslim, ze by se melo v takovychto pripadech prihlednout k jizdni dobe napsane v jizdnim radu. A zvlast, kdyz 10 minutova jizdenka je neprestupni, tak neni zadny problem.

Na tehle diskuzich me vzdycky nejvic stve, jak maji vsichni plnou hubu reci proc jezdit MHD, a ne IGK, ale ve chvili kdy se jedna o "uzivatelskou pritulnost" MHD, tak maji milion duvodu, proc to a ono nejde (i kdyz se jedna opravdu o prkotiny).
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 22:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové já myslím, že to zbytečně komplikujete. Ať je psáno co je psáno, stejně finální rozhodnutí o pokutě za minutu neplatnou jízdenku náleží revizorovi, a případnou dohru je pak nutno posuzovat pro každý případ zvlášť.
Zrušení destiminutových jízdenek nic neřeší, prostě to tak je a hotovo. I 40ti minutová jízdenka se dá přešvihnout o minutu a dostat na to pokutu. Nikdy se mi to tedy nestalo, ale kolikrát jízdní doba 67ičky Hlavní - Shoppark (v JŘ byla kdysi 37 minut (než to začlo jezdit přes Carrefour)) byla třeba 41 - 45 minut. Ptám se - jakou si na to mám cvaknout jízdenku. 37 minut dle JŘ, na to mi stačí s rezervou 40 minutová. Když to tam přijede za 41 minut - záleží to na revizorovi. Zkuste se na to podívat z jeho pohledu - můžu být opravdu cestující, který nastoupil na Hlavní, a spoléhal na jízdní dobu 37 minut, nebo můžu bejt taky mongol, kterej nastoupil už v Jundrově a spolýhal na to, že "to nějak ukecá".

Takže, záleží na situaci, revizorovi. Navíc dobrý revizor provádí revizi "ve spolupráci" s řidičem - pokud bude řešit sporný případ minutového přešvihu jízdenky, není nic jednoduššího, než se zeptat řidiče, zda jede podle JŘ, zda je podjetý, zpožděný. Všechno se dá řešit rozumnou cestou. Pouze je potřeba, aby byli rozumní lidé na obou stranách.
Zcela souhlasím s názorem, že je nehoráznost na cestujícím požadovat pokutu za to, že se zpozdil spoj a jemu propadla jízdenka. Toto se snad ale dá řešit opravdu přes řidiče, dohodou, nebo prostě nějak.
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 23:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Verusha:
...nebo můžu bejt taky mongol, kterej nastoupil už v Jundrově a spolýhal na to, že "to nějak ukecá"...
Brno tedy neznám ani trochu, ale jak už jsem psal včera pokud hypoteticky mi platí dříve cvaknutá jízdenka do 10:00 stojím na předposlední zastávce kde má jet spoj 9:59 a na konečné má být až v 10:00 a díky zpoždění třeba přijede až 10:02 tak mi je to úplně ukradené jelikož podle jízdního řádu má být na konečné v 10:00 a mě jízdenka platí do 10:00. Hádat s revizory bych se nechtěl, ale pro tu prdel bych si na policii počkal.
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 13:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No však dyť to píšu, v takovém případě je potřeba to řešit přes řidiče, případně dispečink, kde jsou schopni 365 dní archivovat leccos na vteřiny přesně - jak dlouho stál vůz v zastávce, kdy odjel, jak je zpožděný apod. Nevidím v tom problém.
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 13:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by ten dispecink an nic jineho nedelal, resil by jen tohle.

Taky by me zajimalo co delat, kdyz je jizdenka spatne oznacena. Treba se tam pro poruchu natiskne jen polovine udaju, nebo jsem ji vytahl moc rychle a diky tomu je tam jen polovina udaju.

Navic nikde ve voze ani na webu neni sebemensi zminka o tom, jak se s tim pristrojem pracuje. Tak vubec nevim jak na to. V drivejsich dobach byval ve vozech navod (za dob SAVS nebo jak se to jmenovalo), ze pri zhasnuti ledek mam jizdenku vytahnout, kdyz to udelam ted, tak bude jen castecne oznacena. Take se mi stava, ze diky tomu ze neexistuje zadny navod, tak mi v oznacovaci zustane cast univerzaln jizdenky. Takze se stava neplatnou .
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 14:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freekey : přepravní řád hovoří o tom, že se máš s nesprávně označenou jizdenkou neprodleně obrátit na řidiče.

Mayg : na policii bys čekal zbytečně, nesmyslné a dosti skandální ustanovení tarifu o tom, že rozhoduje skutečný čas, jsi akceptoval nástupem do vozidla. Právo je v tomto případě bohužel na straně dopravce.
Souhlasím s Adamem že toto ustanovení dělá ze slušných cestujících onen často zmiňovaný substrát. Skutečně nevidím problém v tom, aby rozhodoval čas příjezdu podle jízdního řádu. Prostě pokud jízdenku označím 13:20 a podle jízdního řádu má být vůz ve 13:30 dejme tomu na zastávce Antonínská, mělo by být zcela irelevantní, že je vůz zpožděný třeba o 2 minuty a jízdenka by měla být uznána až do této stanice. Řeči o tom, že si má někdo raději koupit na 40 minut, než spoléhat na dodržení jízdního řádu, svědčí o poněkud pokřivené představě vztahu dopravce-zákazník. To, že někteří cestující podvádějí, nelze řešit šikanováním slušných platících cestujících. Revizorovi stačí nosit s sebou knižní jízdní řád.
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 17:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvlášť dobře se obrací na řidiče, když jedu ve druhém voze tramvajové soupravy.
A taky už jsem zažil, že řidič zapomněl zapnout označovače, takže se jízdenka označit nedala. Asi po dvou zastávkách si vzpomněl a zapl je, ale ti co nastoupili dřív, neměli označené jízdenky s tím, že to nefunguje.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 22:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Benešova již průjezdná pro veškerou MHD a nouzově po kolejích i pro auta, nevím tedy od kolika, rozhodně ale již někdy od minimálně podvečera, v 20:00, kdy jsem tamtudyma jel bicyklemňo, to tam vypadalo vcelku uklizeně a nerušeně.
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 23:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Pro tramvaje byl úsek zprůjezděn až kolem půnoci, to teprve probíhaly zkušební jízdy s KT8. Běžný provoz tam je až ode dneška.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1834
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 08:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes z 009/02 stažena 1205+1206 pro poruchu předních dveří (blikající signalizace zastavení na znamení nad dveřmi a nemožnost otevření dveří, ostatní dveře ve voze fungovali) Řidič odjel s vozem režijně ze smyčky Komárov okolo osmé hodiny
Škopková: Táhne z tebe pivo, smrděj ti nohy, to je život...
Škopek: Dej mi pokoj, furt!
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 17:15:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jakém stádiu je stavba 1596? Kdy bychom se s ní mohli svést?
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 18:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes sem jel s nově poslaným Solárisem z Polska. Má sice polskou SPZ, ale jinak je taky v provedení pro Bratislavu. Stejnej a stejně dobrej. Jel sem kolem 14.20h od Voz.Komín, na Sportovní nastoupil mladík s kšiltovkou a sportovní taškou přes rameno, najednou revizór, všichni měli jízdenku, jen on ne. Revizoři asi přitvrdili, protože, když dotyčný neměl jízdenku a odmítl revizórovi ukázat občanku( prý že není povinen), tak revizor zavolal policajty. Řekl mu, že odstaví autobus(i s lidma) a zavolá policii, pokud se neprokáže dokladem, mladík dál vzdoroval a na zastávce Koliště řidič zastavil, přijel policajt na motorce a revizor mu viníka předal. Co se dělo dál už nevím, ale nejspíš ho to příde draho. Nedávno sem slyšel, že v Komárově na d-12 zase revizoři zadrželi dost drsně Ukrajince, dva jim utekli a třetího prý doslova zalehli. Asi taky zavolali policii. Dnes už nebude černá jízda žádná sranda!
Cenzor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.16
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 19:53:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Verusha - Jak jsi přišel na to,že na dispečinku jsou schopni: 365 dní archivovat leccos na vteřinu přesně - jak dlouho stál vůz v zastávce, kdy odjel, jak je zpožděný apod. - Bohužel Tvé informace jsou mylné a nemáš pravdu. Max. přesnost je 20 sec.
Ad: Jirkas - Dnes už řidiči samostaně nespínají informační systém včetně značkovačů. To vše se děje automaticky při startování vozidla a zadání údajů do palubního počítače. V podstatě to samé mají i vozy dopravců IDS, kde řidič zapne do provozu strojek a zadá jednotlivou linku a spoj, teprve potom se "oživí" značkovače.
Jinak naprosto běžně je cestujícími např. na oblíbené lince 403 v Ostopovicích nejhorší to vesnici v celé IDS, označena jízdenka s rychlým vytažením ze strojku. Řidič přeci slyšel cvaknutí a spokojený cesťák odchází dovnitř vozidla s blahem jak opět ušetřil.
Jinak dle prohlášení pracovníků fy. Ingsped, už je prý nikdo v této dědině nikdy neuvidí.
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 20:04:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cenzor:ale může je vypínat a zapínat
ICQ:192-449-432
mail(ZMĚNA!!!):Trolejbus.3259@seznam.cz
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1956
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 23:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cenzor: Nesmysly jako obvykle. Ono je na palubaku kouzelny tlacitko Revize. A ono to cirou naahodou vypne vsechny cvikace.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 23:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cenzor - nehodlám se přít. Nový program, který jsem měl možnost na vlastní oči vidět a o kterém nemám pověření hovořit, archivuje skoro i počet bobků dopadnutých na střechu vozidla. Bohužel.

20 vteřin je možná leda tak doba, za kterou vysílá GPSka nový signál o poloze vozidla.
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Cenzor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.16
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 04:21:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Verusha: Nevím jaký "nový program" máš na mysli, ale já denně na dispečinku používám poslední aktualizovanou verzi datového, grafického klienta RISu a z vlastní zkušenosti Ti mohu potvrdit, že 20 sec je max co z toho vyždíměš bez ohledu kolik bobku ti padá.
Jen tak na okraj pokud máš zájem můžeš přijít na exkurzi.
AD Pvvs: Tlačítko revize řidič nemá důvod mačkat, revizoři si sami po nástupu do vozidla mají možnost značkovače vypnout na dálku. Jo leda by si s tím na konečné hrál a zapomněl to zapnout.
Ale normální šofc to neudělá a ostatní si hrají s něčím jiným
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 06:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cenzor:seš si jistej že nemá důvod mačkat? co takhle kurz 5/78 v prac.dny? Odpolední řidič dělá 3 jízdy jako 78. V 18:31 jede režijně od Olympie k Shopping parku kde se zařadí na linku 891 (AVION) a VYPNE revizi. Po jízdě a půl (Avion-Úzká-Avion-Úzká) se z Úzké v čase cca. 20:20 přesune režijně na Zvonařku kde se zařadí na linku 60 a ZAPNE revizi. Udělá 3 kola a jede režijně do vozovny, kde ukončí službu.

Omlouvám se za příklad z jiné trakce, ale tohle mě napadlo jako první.
ICQ:192-449-432
mail(ZMĚNA!!!):Trolejbus.3259@seznam.cz
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5121
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 08:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

některé provedení štípačů se dají vypínat nějakým infraovladačem, který nosí revizoři.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 12:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer zdechla 1064 a byla ve 21:00 dotažena jakousi služební T2 na Starou Osadu. Co se dělo dál již bohužel nevím.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 12:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm d-8 a Mifkova. Tam se to pouziva pravidelne. Cvikace se zapinaji az v cas odjezdu.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 14:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cenzor - tak se mi to nějak mate. Co mi zevrubně předváděl jeden nejmenovaný elektrikářský kolega ve Slatině u autobusů, bylo tam opravdu archivováno všechno na vteřiny - doba stání v zastávce, doba přijetí do zastávky dle JŘ, skutečná doba příjezdu do zastávky a podobně. Tvrdil mi, že je to archivováno jeden rok. No takže budiž, beru zpět "na vteřiny", nemyslel jsem to tak doslova (i když jsem si tedy myslel že to je přesnější než 20s) , já se v tom RISu dost prd vyznám, takže jsem rád, že se jakžtakž orientuji v té skříni do je ve vozidle . Ostatně nemusíme chodit daleko, 22Tr č. 3603 dnes byla přistavena na montáž zařízení typu "děda vševěda" od firmy Mesit. Zatím jsem to nějak moc nepobral, ale bude to měřit trakční energii a dále archivovat a vyhodnocovat všechno důležité, co se událo za jízdy. Bude tam možnost přihlášení x řidičů (každý řidič se bude muset spešl klíčenkou přihlásit do systému), no pochopil jsem z toho to, že kromě krevního tlaku to bude měřit úplně všechno a ve finále se to každý den bude (během průjezdu trolejbusu příjezdovým turnusovým kanálem) přes WiFi přehrávat do stacionárního počítače umístěného u nás na dílně.

Na dispečink bych se rád podíval, nikdy jsem tam vlastně nebyl. Ale nerad bych rušil jenom tak zbůhdarma, tak si asi počkám, až bude zasejc nějaká oficiální exkurze.
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 14:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem zapomněl říct, že tedy ve vozovně máme samosebou grafický + datový klient také, a je pravda že když se zadívám na nějaké vozidlo, tak "skáče" po mapě po cca deseti vteřinách (no řekl bych že dvacet to není, to se mi zdá moc). No je to pěkná věcička, moc to ale nepoužíváme (k čemu taky), leda když se díváme, kde nám něco trolejbusového chcíplo a kde to stojí / zavazí. Takže to umím ovládat jenom vysloveně jako začátečník.

Sám jsem zvědav, kde tento systém skončí. Už teď se mi zdá, že přes všechny výhody, které RIS má, může být občas dosti stresující, když řidič ví, "že ho teď sledujou", aby neodjel o vteřinu dřív, a že už je toho až příliš sledováno. Z řidiče se trochu stává robot
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:56:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spíš kokot než robot
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:09:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S ohledem na zřícení domu na Křenové ( někde v prostoru zast. Masná ) byla od odpoledne rozdělena linka 8 na dvě části, SL - Zvonařka a Geislerova - Mifkova. Odklonem jsou postiženy i linky 10 a 13 ( tuším 13 také na Zvonařku, linka 10 v úseku NS - Geislerova zrušena ). Dnešní noc budou vozy 1706; 1707; 1710; 1711; 1721; 1722; 1725 a ještě nějaká; 1818; 1544+1571; 1575+1570 a možná pár dalších trávit ve smyčce Novolíšeňská.
Tramvajová doprava ve směru z Juliánova, Líšně a Stránské skály je ukončena v zast. Geislerova - zde se vozy obrací "trojúhelníkem" do smyčky v ulici Porhajmova a vrací se zpět. Ukončení mimořádné výluky je předběžně naplánováno na zítřejší dopolední hodiny!
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem viděl já, tak na Zvonařce končí 8 a 13 jede až do Komárova.
ICQ:192-449-432
mail(ZMĚNA!!!):Trolejbus.3259@seznam.cz
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta d-13 opravdu jezdí na Zvonařku a zkracuje interval v prokladu s d-12 na 5 min. Na d-9 sem dokonce viděl i T3 1577(asi z d-10). Jinak oblast Zvonařky totálně zasekaná, jezdily tam ještě i autobusy náhradní dopravy za tramvaj a trajfy. O kterej dům jde? Nejsou to ty vybydlený barabizny u zastávka masná bez oken?

(Příspěvek byl editován uživatelem V_S.)
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je ta 1577

ICQ:192-449-432
mail(ZMĚNA!!!):Trolejbus.3259@seznam.cz
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže je z 010/02. Už vím, jednalo se náhradu za 009/05, která na d-10 uvízla mezi Geislerovou a Stránskou skálou. Škoda, že sem se s ní nesvezl. To by byl zážitek, takle přeplněná d-9. Kolem 17.12h jela z Lesné asi do Medlánek. Jinak uzavírka Křenové bude ještě i zítra, ale to asi na 009/05 už bude normálně K2.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O kterej dům jde? Nejsou to ty vybydlený barabizny u zastávka masná bez oken?
Psalo se, ze jeden dum bourali a sousedni to nevydrzel. Ten bourany bude na 95% ta barabizna bez oken.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bouranej dům je to bez oken, nevydržel (ale snaží se vydržet) ten vedle. 1577 byla na 010/02, na příkaz dispečinku byla poslána jako 00905, která zůstala uvězněna kdesi po cestě ze SS a dále, jak psal DS, jela režijně do vozovny. D-8 jezdili na Zvonařku, d-13 do komárova (aspoň co já vím).

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: Ten sousední dům ještě stále stojí, ale je staticky narušený a navíc je v něm ukotveno trolejové vedení, proto ta uzávěrka.
Jinak ulice Dornych odpoledne téměř stála, z nádraží na Geisslerovu jezdily přeplněné autobusy, do toho to odpolední horko...hrůza
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil - říkal sem si, že ono tam taky nic radši nejezdí, aby (pominu-li to, že to může kdykoliv spadnout) se nestalo, že vibrace z kolejí se přenesou na dům a ten spadne
lépe napsat mě to nenapadlo, sńad to pochopíš :-)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 06:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano přeplněné to bylo - sám jsem jel 67 z Úzké na Zvonařku cca.15 minut Bouranej barák je hned u zastávky Masná před křižovatkou.
ICQ:192-449-432
mail(ZMĚNA!!!):Trolejbus.3259@seznam.cz
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 10:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takze opet tahovej sloup.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 12:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provoz na Křenové už údajně obnoven.
Jsem klasik... Hlavně po ránu
jmb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.204.10
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:28:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dům byl v druhé polovině noci zbourán (speciální bagr s velkým vyložením byl údajně dovezen až z Čáslavi) - ještě ve 23 hodin se na místě nic nedělo. Ráno v 5.30 již tramvaje jezdily (ale nevím jestli hned od prvních výjezdů). Křenová zůstala nadále uzavřena pouze pro IAD směr město (trolejbusy jezdily). Nakonec nebyl použit mobilní sloup, ale vedení bylo převěšeno na sousední sloupy (je poněkud prověšené). Současný stav - asi odklízejí suť?
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 16:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Vídeňské u Sparu 1702 po VP/GO, či co. Bílý nátěr, střední článek původní. Takže jestli se nepletu, po Brně už jezdí jen jediná červenokrémová kačena evč.1722.
může být hůř...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 18:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - VP, kdyby GO, tak NP střed
poslední červenokrém je 1722, jak dlouho ještě? :-(
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 18:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já si ještě vzpomínám na KT8 s budíky.
Doufám že 1722 ještě dlouho (ale asi ne)
Jsem klasik... Hlavně po ránu
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FD: To není budík, ale budník.

Jinak 1702: viz foto
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se to ma s kacenkama tak ze nektery nemaj potrebny prohlidky a 1702 zrovna VP chybela...takze na GO s NP pujdou vozy predevsim podel km a taky podle toho jestli maji za sebou vsechny prohlidky...dalsi bude 1713...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 22:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, že na 1702 zůstala původní střecha!!!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4279
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 23:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpusťte neznalému neBrňákovi, ale kde se za Masnou vzala 1818? Ony Astry jezdí i na d-10? Dneska jsem ji v 11:25 potkal na d-2, jel jsem se právě s 1622 podívat na d-13 na Křenovou, kde jsem se mohl tak akorát rozejít, nebylo zde nic k vidění, kromě zastávky Masná směr Geislerova, kde to bylo celkem o hubu, postavit zastávkový stojan doprostřed silnice. Řidiči IGK si toho moc nevšímali. Jak je to s tou 00905? To je trhačka, co udělá kolo na d-10 a vyráží na d-9?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1963
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 23:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jojo anitry sou na d-10, o vikendech i na d-13
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4288
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 00:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, o Anitrách na d-13 vím, jen na d-10 ve všední dny mě překvapila (ano, o víkendech by mě překvapila tuplem )
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace