K-report
 

Archiv do 24.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 24.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27657
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 16:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té elektrice - nevím to úplně přesně, ale např. kostry nemocnice by měly být kvůli spolehlivosti dodávek elektriky přístrojům místo uzemění napojeny na fázi. A taky to samozřejmě nikoho nekope. (Budu rád, když to někdo napíše přesněji, nejsem silnoproudař a tohle mám z druhý ruky.)

PS:
Byl tu zdvojený špion (7:05, 14:30), tak jsem toho druhýho smazal
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 16:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: no, já to posílal v 6:40 1x a došly mi DVĚ doručenky o sms. Díky za promazání...
Mayg: upsal jsem se, správně mělo být: V 6:31 NA MAR.NAM.(SMER PORUBA) NA D3 1301+301, V HULVAKACH V 6:20(SMER CENTR.)NA D8 1401. NA D9 MISTO 150X BYLA 91X+XXX - v obdobném čase... A pokud jsem na něco čekal, bylo to na Hulvákách - v tak vražednou dobu na takovém, bohapustém místě jako je Vřesina, nečekám. A fotky wywebím ještě (až) dnes... Snad.

Už se ví, co způsobilo vykolejení? Mmch: kolem 15:30 taky nic nejelo od centra na frýdlanty. Poté se přihnala narvaná d-8 (v podání 2*T6) a mínilo se do ní narvat cca 2x více lidí, než už tam bylo
A schválně, jak dlouho nám bude jezdit vlek, než se zase po.... Co na to sázkové kanceláře?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 17:01:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad kpt.Hejl: pleteš lidem hlavu: při ručkování, ani při 25kV/50Hz, pokud nevytvoříš obvod, nic tě nekopne. Žádná "bomba na dálku" se nekoná.

ad Mayg: klidně ručkuj, ale pouze op troleji, nesmíš se dotknout třeba sloupu nebo drátu, který drží trolej. Tam za určitých podmínek to bude nebezpečné.
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 17:37:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon,nechtěl jsem nikoho plést.Pokud se snesu jako pták,tak si samozřejmě sednu i na 400kV,ale jako člověk tvořící obvod si na vedení 600V DC fyzicky šáhnu,ale na na 25kV AC už ne,uhoří mi pazoura dřív než se s mědí polaskám.A při ručkování se vyskytne situace,kdy se oběma rukama dotákám táhož vedení,a v tom okamžiku k němu tvořím paralelní obvod o jiném odporu.Netroufám si říst že přes mě nic nepoteče.Kolega kdysi zůstal viset za ruce na troleji na mínus polu 500V DC a než jsme mu přirazili žebřík měl dost popálené dlaně...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27663
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 17:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co na tu trolej skočit třeba z mostu (když tam budou chybět ty dekly)? (HLAVNĚ TO NIKDO NEBERTE JAKO RADU!!!)

Norton:
OK, uvedl jsem to jen pro pořádek, aby bylo možno lokalizovat chybu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 17:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MZ: chyba špiona nenalezena, pravděpodobná příčina nemotorné ruce pisatele
Už mám napsaného špiona2 který by uměl rozesílat do všech diskusí příspěvky,ale neexistuje freeserver který by mi ho přijal, na firemní ho z bezpečnostních důvodů strkat nebudu (šefove by se to načerno nelíbilo) takže pořád čekám ať ho můžu ozkoušet a poslat do světa.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 18:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: skokem z mostu na trolej se ti povede natáhnout oblouk, který tě spolehlivě upeče. MAYG: řešíš zde základní věci, které se probírají ve fyzice na ZŠ.. jestliže je kolej spojena se zemí, tak (zcela logicky) nemůže na ní být vůči zemi potenciál.. je jedno, který pól soustavy spojíš se zemí, protože tramvajová síť představuje izolovanou soustavu, tedy pokud mám v jednom městě spojen + s kolejnicí a v druhém mínus, je to pořád spojeno se zemí, tedy jak ten + tak i - nemají vůči zemi žádný potenciál.
Když se může něco pokazit, tak se to taky pokazí...pokud se toho může pokazit víc, tak v nejnevhodnějším pořadí...
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 18:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aj.. ujel jsem, ne izolovanou, ale jedním pólem přizemněnou dle ČSN 33 2000-4-41 tzv. PELV
Když se může něco pokazit, tak se to taky pokazí...pokud se toho může pokazit víc, tak v nejnevhodnějším pořadí...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 18:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: nikoliv chyba pisatele, ale Oskarova... Mám takovou archaickou obludu, která neumí posílat více sms naráz/sms na více čísel (kde jsou ty doby, kdy mi fungovala N9110...). Už se mi toto přihodilo párkrát - hlavně v místech se slabým signálem.

Ostatní: takže v příštích letech se máme nač těšit, když se tu bude - pomalu - "rozvíjet" MHD stylem trať za trať... V tomto směru nás předběhlo i to mnohokrát námi zavrhované Brno.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27666
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 18:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu:
I kdyby to byl dost vysoko?

Mayg:
Se když tak ozvi Masinkovi (viz redakční diskuse) a zkonzultuj to s ním, tyhle implementace prasáren do systému raději přenechávám jiným.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 18:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

d-5: ve Vřesině se po ranním vykolejení jezdí po obou kolejích a podbíječka bude odstavována vždy v Dolní Lhotě. Zprávu revizáků neznám ale viděl bych to na technickou závadu. Rozhodně by výhybka neměla být otevřena, protože den předtím se tam jezdilo jednokolejně a výhybka měla být přehozena do odbočky (nebyla řezána). Jen upřesním že se jedná o výhybku blíž Nové Plzni a kachna jela na Vřesinskou.
www.helax.cz dance music radio
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: no, ono je to taky trošku závislé na systému (AC/DC) a velikosti trakčního napětí, ale při skoku, pokud by ses trefil a na trolej pověsil tak tě čekají taky kromě popálenin od proudu pořádné modřiny, jak bys vyrval trolejový drát ze závěsů samozřejmě stát se může cokoliv, nejde to tak nějak normovat..neznám případ, kdy by někdo "na drát skákal" vím jen, jak dopadl týpek co se zkusil vymočit na 3KV na žel. trati....
Když se může něco pokazit, tak se to taky pokazí...pokud se toho může pokazit víc, tak v nejnevhodnějším pořadí...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda když vidím, jaké představy o fungování elektřiny mají někteří z vás... U ženských bych takové blbosti pochopil, ale aby tak blbě žvanili chlapi, to je ostuda.
Samozřejmě, že ani 600 V ani 25 kV/50 Hz nikoho nezabije, pokud se dotkne jen troleje a je přitom dostatečně vzdálen od všech ukolejněných předmětů.
Ručkování po troleji může představovat určité "nebezpečí", pokud trolejí prochází větší proud, tj. v příslušném úseku se nachází vozidlo s odběrem. Pak je mezi dvěma místy na troleji určitý úbytek napětí, který je ovšem vzhledem k malému měrnému odporu trolejového vodiče jen nepatrný a paralelní připojení lidského těla o odporu stovek Ohmů nijak viditelně úbytek napětí nezvýší, tudíž proud lidským tělem ->0.
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:jestli můžu je tu taky věc nazvaná doskoková vzdálenost obecně se udává u střídavého nap. že co jedem kilovolt to jeden centimetr.pracoval jsem na odpojovači pro "sme" 22kv a byl jsem od něho něco přes metr a nic to nedělá(samozřejmě to bylo proti bez.práce) a pokud budu skákat na trolej event. holý vodič,tak muj potencial=0 takže mě nic nekopne snad jen kolem letíci vrána
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3794
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak jsem si udělal výlet na kačeny.
 
Zbytek hodím na stránky.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:45:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč to nespálí tu vránu? Protože už je černá?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No konečně nějaká rozumná fotka ze Zátiší Též by si tamnější obec mohla pořídit nějakou rozumnou lampu, bo je tam tma jak...

Denny: díky.

už konečně ty fotky láduju na stránky...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

boris:ne má dielektrické buty
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budu si to pamatovat
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 20:11:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na d-10 dvě soupravy T6, zajímavé...
Šalina FOREVER!!
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 23:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hanissov Tramvaj s byvalou reklamou jezdi na d-7 dnes sem ji viděl
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 00:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry, že vám tu ruším diskusi, ale brouzdal jsem po IMHD.sk a narazil jsem na toto. Proto se ptám, při jaké příležitosti jste byli nuceni vyhodit B článek káči 1502?
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 08:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při nehodě vozu 1512 (?) v roce 2002 (?) byl zničen jeho A článek. Náhradou dostal A článek z 1502, která šla do modernizace. Ta dostala B článek z košické 515, který ovšem musel být upraven na provedení A.
Když tak někdo znalý opravte ty otazníky.
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 09:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jestli do Ostravských ulic v brzké době dorazí atrakce s číslem 302?
_danek_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 11:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Mam pocit, ze to byla 1515 u vysokych peci, ale nevim.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 13:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Ten monitor co ukazuje tah motorů není nic nového, mají ho i některé Tria..
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 14:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodo: jak mohla být na d-7, když byla na d-17? Je to teď taková tmavě modrá souprava a s barevnými dveřma... pozůstatek z reklamy na Duhovou energii...
Šalina FOREVER!!
_danek_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 14:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanissov: Je to 994/998.
_danek_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 14:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Ano, ten displej mají 1257, 1258 a 1259.
Mi osobně se moc líbí. Tah motorů ukazuje graficky a číselně v %. Zajímavé je, že se vždy hodnoty nerovnají. Např. číselně to píše 80% a grafiky ukazuje něco pod 60%. Proč? To snad ví Jenki ...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 10-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 15:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanissov protože jsem ji viděl na Svinovských mostech jela od Poruby ještě řekni že d-17 jede do Výškovic
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 15:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

_danek_: jo, to je ona

Dodo: A já ji viděl, jak jela prázdná od nehody, zastávku Areál VŠB projela a na BUSE měla d-17. Nebo jsou snad takové dvě stejné soupravy bez reklamy?

Ještě s reklamou...
 
Šalina FOREVER!!
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 15:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co nam dnes delala 1502 v porube na zkusebni jizde?jinak by me taky zajimalo,kdy se nam objevi ten vuzek 302.a vi se jestli bude dalsi?ja vim,ze ho nemate radi,ale mi se to proste libi,vim ze to ma hodne mouch,ale vydim v tom velky potencial.ale prosim,nehazejte kameny,skuste ROHLIKY :-)
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 16:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

borisy,mam takovou velkou prosbu:-) mohl by si napsat,jake zvlastnosti meli T2 na platenem buse(nap.ZVLASTNI JIZDA...)a taki T3 ty porubske jak meli na boku tu platenou orientaci.prosim prosim a predem dekuji.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 16:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešním ranním kačením kurzu d-9 byla (prozměnu) 1507. Tož, aby to bylo komplet, bylo by možno, aby se tam zítra promenádovala 1515?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: To muselo být husté, když byl jeden článek vyřazen (třeba jako naše 1706 na Novolišenské 2003). Díkec.
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3795
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jsem na stránky hodil 3 fotky 8204, tehdy ještě 6535, z normálního pražského provozu s cestujícími. Však vy to najdete .
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yryk: Taky bys potřeboval s češtinou pomoct, že?
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eda:pokud to byla ta nehoda na vysokých pecích (stejně mám dojem že to byla 1515) tak to byl čelní náraz s chlastrou co jela ze zatáčky a byla schována ze projíždějícím vozem a husté to bylo.

Jinak, kdo ví u které tramvaje jsem to fotil? Viz obrázek ty dvě rozsvícená světla nad dveřma, hledám tu tramvaj alespoň rok protože si tuto podle mě zvláštnost pamatuju a nemohl jsem ji pořád najit až dneska.
 
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 19:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud mi řekneš, datum, čas a linku, lze dohledat číslo vozu.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 19:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: já vím co je to za tramvaj, jinak bych ji asi nevyfotil, jen jsem podotýkal že už jsem ji hledal snad rok vždy když nastupuju do tramvaje tak koukam zda to není ona, moc tramvají tam tyhle světla nemá, vlastně vím jen o dvou ta z fotky má dvě a její dvojče jedno.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 20:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty plátna v transparentech: Problém je, že když se to vymyslelo, tak se to na vozy nedalo všechno najednou, ale v několika fázích, takže ne všechny rolety byly stejné. Pak došlo ještě někdy na přelomu 70. a 80. let k výměně pláten v T2, ale zase ne úplně u všech vozů... Další výměna pláten na T2 byla v roce 1990, ale zase nejednotně... Na některé T3 se to tisklo s určitými odlišnostmi písma a vozy 978 a výš už měly tehdejší "jednotné" podnikové písmo.
Ty červené nápisy pak byly různé, ale nikde nebyly úplně všechny současně. Napadají mě tyhle: zkušební jízda, služební jízda, cvičná jízda, školní mládež, vozovna Poruba.

Ta nehoda s výměnou článku asi byla fakt 1515. Proto jsem tam psal ty otazníky! Článek A byl úplně na šrot, totální vrtule.
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poslední nehoda s 1515 byla u ředitelství vítkovic loni nebo letos a má momentálně AČKO z 1513
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne nemam,ale pouzivam internet z mobilu a v tramvaji to je trochu tezsi psat.v d17 a stojis na 1 noze. jestli y i je mi jedno, podstatu veci to nemeni.ale kdyz ti to vadi,velice se ti omlouvam.
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dekukuji borisy
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ted mi to uteklo na normalnim kompu
busmane omlouvam se
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3797
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A že bys to všechno napsal do jednoho příspěvku tě nenapadlo? Ono je to pak přehlednější, než když to napíšeš do více příspěvků.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě pár postřehů z dneška: to, že na kačenovém d-9 byla 1507, jsem už psal. Na Mariánském jsem zahlédl (stále jezdící) vlek. Odpoledne pak 1040+1039 jako služebka (v 15:20, to jako co???) a po 17. hodině na d-4 nějaký wanoid (míjeli jsme jej v T6) a na d-8 trvalka v podobě 1401. V cca 17:40 si to šmárovala kolem Elektry směr Křivá (=centrum) 1004+1000 jako služebka. To už se porubáci odstavují i na Křivé? Vždyť Křivá má z RPček jen 1015+1016, ne?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MayG: jestli mne pamět neklame, tak by to měl být vůz 928, je to tak?
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Trollin: co ja vim, možná taky, nevím kolik vozů to má já si to dneska vyfotil na 929 a na dvojčeti 945 bylo to světlo jen jedno.

ad Yryk: 2. ikonka úprava 3. ikonka mazání (pouze do 30minut od odeslání příspěvku)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAYG NA A-33 DNES OPRAVDU LUXUSNI BUS PRO DOPRAVU NA LETISTE 6442.
SORRY ZA OFF TRAMVAJ TOPIC.
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spion: pěkné a-33 je luxus linka
jinak nevím jestli to tu padlo tak se omlouvám 1401 jezdí na d-8
1301 a 301 na 3/3
48/412 dnes ráno (spoj 5:55 z polikliniky)revize.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 17:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem byl v Olomouci, tak vám sem dávám náhled na jejich wanu, bo na Olomoucké diskusi ji sice mají, ale řekněte mi, kdo tam chodí. Pro srovnání dávám naši - PS: TU 1312 JSEM NEFOTIL JÁ, STÁHL JSEM JI Z MHDVESLEZSKU.NETVšiměte si hlavně klimatizace.
 
 
 
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit? :-D
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 17:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koďas: a co se Ti na té klimě nepozdává? rozdíl je v tom, že OL má plnotučné kompresorové klimy a OV ochlazovač typu "mokrý hadr" tj. rozprašování vody, které není až tak účinné, ale narozdíl od motorkompresoru to snáší snížení napětí při přejezdu děliče atp.
Když se může něco pokazit, tak se to taky pokazí...pokud se toho může pokazit víc, tak v nejnevhodnějším pořadí...
_danek_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 17:53:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas: Ke klimatizaci: Zase mají něco lepšího než my
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 17:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Danek: ono je to relativní... ten MK dlouho nevydrží
lepší fungující hadr, než spálený motorkompresor
Když se může něco pokazit, tak se to taky pokazí...pokud se toho může pokazit víc, tak v nejnevhodnějším pořadí...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3798
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas: To z nás museli mít dneska radost.
 
No a ještě před Olmíkem jsem stihl vyfotit 1509 na d-9.
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Wilhelm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.101.129
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:47:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po poledni na odjezdu z Křivé služebka 1504 táhla 745 bez pantografu do pryč směr Elektra. Kdepak asi?
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak 745 uz to ma spocitane...
Když se může něco pokazit, tak se to taky pokazí...pokud se toho může pokazit víc, tak v nejnevhodnějším pořadí...
Wilhelm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.101.129
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:55:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm! Tak upřímnou soustrast a rovné koleje do tramvajového ráje.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 19:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

další sedmička v hrobě, doufám, že té poslední se vystrojí aspoň paráda.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace