K-report
 

Archive through 04.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archive through 04.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1741
Registrován: 7-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 20:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki : no tebe taky k necemu pustit :-)
Dotaz je nekde v okoli vystaviste nejaka vhodna osvezovna ? Kor v terminu 13. - 15. 6. 2006 :-) .
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2771
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PvvS: Kromě obligátní Pivovarské mně už napadá snad jen Zbojnická izba na Křížkovského a Starý dvůr na Mendláku...
ICQ: 321725091
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 7-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Ja myslim ostravu a Czech Raildays
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2008
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radim : vysvětlím to polopaticky :
- DPMB chce mít jenom jednu výzbroj
- ŠKODA se nechce schvalovat s jinou variantou Anitry
- výzbroj Škoda je určena pro 1 podvozek, ale soutěž byla a uzavřená smlouva je na tramvaje s 1 výzbrojí na 2 podvozky
- výzbroj Škoda má nějaké jiné nám neznámé technické problémy
To jsou asi tak všechny možné varianty. CO je pravda těžko říct...

Eda : to ne, od toho je programátor. Já jako zástupce výrobce vozu mám za úkol sesbírat požadavky koncového zákazníka a "přežvýkat" je tak, aby programátor od Cegelecu pochopil, co se od něj chce. No a protože zákazníci prozatím s CAN systémy nemají prakticky žádné zkušenosti, tak to funguje spíš tak, že z vlastních zkušeností si vymyslím co všechno by šlo udělat (protože znám možnosti CAN systému) a konečný zákazník pak řekné "jééé to je hezké" nebo "fůůůj to jsou nesmysly", případně něco mezi tím... nakonec stejně skončíte u toho, že dokud hřeje kalorifer, tramvaj jede a nešlehá plamen, tak jsou řidičům nějaké výkřiky na displeji úplně u p*dele i s nápovědou...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2772
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PvvS: Aha, pardon, už mi to nemyslí. Ale divil jsem se, jakto, že to nevíš, a navíc proč v tomto termínu týden po Autotecu:-)
ICQ: 321725091
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1626
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zákazník - jééé, to je pěkný.
Řidič - kurňa tady toho je, kdybych já věděl na co to všechno je.
Dílna - jéééé, jakej jouda sem narval takovejch funkcí

Je to legrace, snad se to nikoho nedotklo
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2773
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsi zapomněl:
Sprejer: Bombáááááá. To se bude ku.vit...

ICQ: 321725091
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 21:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: tak to je hafo!

ridic je nekdy rad kdyz najde treba tlacitko vyhybky natoz tak nejakej system...
dilny ty si budou stezovat furt at to tam je nebo neni(obecne plati ze cim vic systemu a elektroniky ve voze tim vic stiznosti od mechosu..., treba takova K3 ta je aspon precpana systemama :-) )
podnik se bude natrasat jak ma moderni technologie..
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 22:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jenki: a prozradíš vychytávky pro Olomoucká Tria když už jsi to nakousl?
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2010
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 09:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neprozradím, protože se mi možná některé nepovedou a pak bych byl za blbce :-)

Jde o to, že to co mě napadne se taky nemusí ukázat jako SW - realizovatelné...

Ale uvedu jeden příklad, co je na Ov 1257 - 1259 : stěžovali si mi vozovenští, že když přijde řidič s hláškou "občas blbnou x-té dveře" a pak hodinu sedíš v kabince, otvíráš a zavíráš jak magor a ne vždy to pomůže.
No tak jsem si vymyslel, že stiskem některých tlačítek najednou po určitou dobu a v určitém provozním stavu se spustí test dveří - dveře se samy 100x zavřou a otevřou, a vozovenští si můžou dát svačinku... po doběhnutí cyklu se stačí podívat co přežilo a co ne.

Ono občas je to takové diskutabilní. Třeba na Triích s CANem máme tzv. "inteligentní stěrač" (to ale nebyl můj nápad, na to přišel kolega), který funguje tak, že se doba cyklovače mění s rychlostí jízdy - polovina řidičů to používá a chválí jako super vynález, ten zbytek je úplně zmaten z toho, že na stěrače tam jsou 2 třípolohové přepínače a 1 potenciometr a marně touží po jednoduchém ovládání "VYP-ZAP". Některé nápady můžou mít třeba provozní nedostatky - je jednoduché říct CANu, aby při použití kolejovek pustil výstražná světla, ale jak na to zareagují třeba řidiči aut vedle tramvaje, když nebudou tušit o co jde a prostě najednou uvidí blikat blinkr? Neudělá to víc škody než užitku? Co takový tempomat, jako má teď Poršestra - není problém to udělat i v Triu, ale jak to budou požívat řidiči? Nebudou mít tendenci rozjet se na 50, zapnout "T" a pak čumět po bůhvíčem a najednou PRÁSK??? A tak by šlo pokračovat ještě dlouho...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 17:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Kdy budou vůbec Tria pro Olomouc dokončena?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 21:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki, Vladass - jakožto dílenský pracovník, kterému pod rukou procházejí starší (14TrM) a "nové" vozy (21,22Tr) zároveň, mohu konstatovat, že se ve mě míchají roztodivné pocity:
Na jednu stranu je nutno ocenit, že moderní vůz je schopen rozpoznat chybu a tuto vyoprasit na diplej a tím ulehčit práci s hledáním závady, na druhou stranu ale toto vede k tomu, že systém si své chyby vytváří sám (teď teda mám na mysli výzbroj ala Škoda Ostrov, "to se jedná o úplně jiného žáka z úplně jiné třídy)". Dejme příklad: Vůz 21Tr po nastartování při testu napíše chybu "25" a následně "Co". Z notně ohmataného chybovníku si vyčtu, že to je chyba reverzačního stykače K12. Vlezu na střechu, otevřu krovku, sundám komoru od stykače - a vono nic. Palce čistý jako dětská prdýlka, koník dotaženej, neváznoucí o zhášecí komoru, pružina koníku celá, kontakty ke stykači dotažený, neopálený. Po hodině hledání přijdu na to, že o vlas nespíná pomocný kontakt - ten, který posílá do regulátoru hlášení o sepnutí stykače. Takže nesepla kontrola stykače, ačkoliv stykač je v pořádku, ale vůz kvůli tomu nejede. U 14TrM žádná kontrola není, případnou chybu stykače většinou člověk odhalí do pěti minut, protože stejne je to jedna z prvních věcí, po kterých "se jde". A krom toho stykače lekov slouží většinou oddaně až do úplné sebedestrukce....

Takže kontrola kontroly relátka rozvodu pojistek kontrolek jištěných přes kontakt pomocného kontaktu relátka kontroly - proboha už néééé
Skládací dveře - už NE!!!
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 22:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo na poruchovou diagnostiku stykačů si při mé návštěvě v Komíně kdysy zrovna jeden technik stěžoval. Zhrnul to asi tak, že zhruba 20 stykačů+20 diag. kontaktů stykačů= 40 závad v libovolné kombinaci, špatně vyhledatelných a seřiditelných. Proč prý nemůžou kupovat bezstykačový trotlína. Holt politika je politika. Psal se tuším rok 1999...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 23:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to onen pracovník ještě netušil, že v roce 2003 mu přibudou vozy 22Tr, kde až dodnes za celou dobu provozu ani jeden stykač neodešel, zato pomocných kontaktů Schlatbau už jsme tu vyházeli do popelnice několik...
Skládací dveře - už NE!!!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4489
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 07:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a když se zprovoznovalo prototipové igbt na 15tr, tak to občas do regulátoru uložilo nějakou chybu, při přechodě brzda/jízda. tak se konstatovalo, že to je od pomocného kontaktu brzdového stykače (kontrolovalo se, jestli opravdu odpadl), načež se prohlásilo, že na klasice se to taky nekontroluje, jenom to zdržuje při přechobu b/j a tak se to zrušilo. a je klid :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Rezny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 17:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi nebudete věřit,ale včera jsem viděl ANITRU v pisáreckým tunalu ...........................................................ale po vlastních nejela - jela na trjleru...Ev.č. neměla a na transperentu měla č. - 9 --- to už jsou ty nový???
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 18:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rezny> Ja jsem ji zase videl na krizovatce Kralovopolska x Hradecka v 20:15. Jedna se o druhy (a posledni) letosni novy vuz - mel by mit cislo 1821. Prvni prisel do Brna pred cca 14 dni.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 08:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O jakou nehodu šaliny šlo na Vídeňské? Včera jsem to četl na teletextu ČT.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 12:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1714> Kvuli mrazu praskla kolej, a nasledne na tomto lomu vykolejila tramvaj.
Pavel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 13:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde přesněji na Vídeňské to bylo?
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1759
Registrován: 7-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 14:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sjezdova vyhybka od Krchov dolni a Krchov Horni . Likvidatorem byla 1811
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle omrknutí místa činu náhodně ze šaliny, to bylo až v oblouku vpravo na silnic. Rozoraný štěrk a přivařený vylomený žlábek kolejnice.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 23:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Více info na http://lidovky.zpravy.cz/ln_brno.asp?r=ln_brno&c=A060126_120358_ln_brno_fho
kerim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 15:14:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1714>...: Rad bych vedel, proc jsi zrovna vybral jako prezdivku "1714"? Toto ev.číslo je také mým oblíbeným:-)
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 18:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm jak to vypadá s anitrama 1820 a 1821? jezdí už?
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 21:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mrak: Nejezdí...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 22:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

manil - žádnej mrak se neptal, alespoň co vidím...aspoň tu nike žádnej není

neví někdo ty anitry?
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 00:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mrak: Tak to vidíš blbě...
(podruhé) nejezdí...
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 21:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm....neni to jedno komu to bylo? hlavne ze mas odpoved ne?

a muj osobni nazor je ze manil myslel tim mrakem uzivatele mauricia, zaslechl sem ze se mauriciovi tak nekdy rika...
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
x96
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.251
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 17:33:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

manil, mauricio, eda : Nevíte někdo co se děje s forem (diskuzním)?
M_3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 17:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych se rád zeptal - od rána mně to píše:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at forum.svetmhd.net Port 80

Co se děje?
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 17:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky sem se divil, je to uz tak s obcasnym provozem od nedelniho vecera...Fixi rikal ze zitra uz pojede, prej zase vypadek hostingu
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno, pd říkal cosi, že je něco přetáhlý...moc sem to nepochopil, ale je to asi něco, jako že když přetáhneš limit kreditu na mobilu, tak nemůžeš volat...
údajně od 1.2. by to mělo fungovat, ale radši se zeptejte pd nebo PvvS
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
x96
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.251
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:15:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.K. děkuji, zkusím zítra a uvidím. Já už sem se lek, že jsou blokovyný zas nějaký IP adresy
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 17:15:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1820 dnes jezdila na jedenáctce.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 18:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle informace na foru o brnenske MHD http://forum.svetmhd.net byla dnes videna 1820 (letosni anitra) na lince 11.
Zghk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 20:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes bylo na Centrální adrese zveřejněno zadání soutěže na nákup 100 nových tramvají pro DPmB (60 dlouhých a 40 krátkých), všechny jednosměrné, plnění 07-16.
Vážní zájemci z řad šotouštva si mohou levně koupit zadávací dokumentaci, k mání je za pouhou stovku.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 21:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbláznili se, nebo chtějí v Líšni přeci jenom udělat smyčku? Ač kačeny patří k mým nejoblíbenějším tramvajím, nedokážu si představit, že budou na d-8 věčně jen ony.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 21:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sem si taky nemyslel, že d-8 bohužel úplně ovládnou kachny, všude jinde je to zajimavý co přijede, jen tady nic jinýho. Jednosměrný jsou, protože Škodovka by nestihla do příštího roku zavést výrobu obousměrných vozů. Neřikejte mě že to není připravený pro škodovku a její 14T( snad budou i kratší vozy v designu Porsche) stejně jako karosy u busů. V LN sem četl, že se možná koupí vpzů míň, když nebude dotace z EU. Jaký tipujete evidenční čísla? Já to vidím krátký 1822-1861 (po Anitrách) a dlouhý od 1901.
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 01:22:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V-s : samozdrejme ze to budou skodovky co jineho

dodavat sto salin 10 let je katastrofa,za tech deset let budeme kupovat uz ted zastarale vozidla... :-(
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 09:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co mate proti kachnam?Ja je mam rad, asi je vsechny casem zmodernizujou a na d-8 budou zrejme jezdit az do sveho skonani(ale to my uz tady nebudeme jestli bude tempo 10salin za rok!!)
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
Sor BN12 - uz ho nechci videt
KT8 forever, TKT qatro - fuj
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 10:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ono nic jinýho neš škoda nebo inekon není, protože už s tím sou zkušenosti po celé republice a je to docela levný (oproti jiným, třeba německým, výrobkům).
Teď je už jen otázka co bude, pochybuju, že škoda bude vyrábět za deset let ještě Anitry a Inekon Tria, ale taková 14T by se tu udržet těch deset let ve výrobě mohla... :-(
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 10:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proc neveris, ja bych rek ze naopak! budou vyrabet ANISE...protoze vyvoj noveho typu by pro nej byl strasna zatez, maximalne ANISI vymeni celo za Porchacke a budou to prohlasovat za novou salinu...(se podivej jak dlouho se vyrabeli K2, nebo T3)
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
Sor BN12 - uz ho nechci videt
KT8 forever, TKT qatro - fuj
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 10:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: Ad. kačeny: Já osobně mám kačeny moc rád. Jenže právě proto bych jim přál důstojný odchod a ne deset reinkarnací jako T3 a K2. To opravdu ne. Znízkopodlažňovat ano, ale to musí být maximum co se pro jejich životnost udělá. Potom už jen milosrdný autogen nebo muzeum. Jejich další udržování ve stavu klinické smrti by byla neúcta jak vůči nim, tak vůči cestujícím.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 11:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak predevsim tady mame 140 T3 ktere se vyradi urcite driv nez KT8, takze musis brat v potaz realitu, samozrejme ze by bylo nejidealnejsi kdyby saliny musely podstupovat jen jednu(nebo zadnou) GO a pak hup do srotu ale na to proste nejsou prachy...
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
Sor BN12 - uz ho nechci videt
KT8 forever, TKT qatro - fuj
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 11:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je mi naprosto jasné. Já psal co by se líbilo mě. Ale s realitou už jsem bohužel smířen. To by muselo být podstatně víc peněz. Navíc je otázka, zda i ty T3 se budou vyřazovat. Pokud bude nové nádraží, tak se zvedne i potřeba vozů.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 11:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatim tady nikdo z nas nevi, co je v te zadavaci dokumentaci => nemuzeme rikat, ze to bude vektra/porsetra. Zadavatel nepripousti variantni reseni => pokud bude pozadavek na otocne podvozky, tak bude muset Skodofka prijit s necim novym, pokud bude chtit uspet.
Pokud to bude varianta vektry/porsetry, tak by bylo lepsi pristoupit na vyssi napravove tlaky na strednim podvozku za cenu prostornejsiho interieru, nez maji v Praze. Take nemusi nutne byt vsechny napravy hnane.

Bylo by dobre, aby nekdo tu zadavaci dokumentaci pretlumocil pro bezne sotoustvo.
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě je tam požadavek i na to, že se to má vyrábět u nás. To může splnit i Siemens ve Zličíně a snad i Bombardier v České lípě i když tam to bude asi horší. Takový CityRunnery by byly něco jenže na to zase nebudou peníze ty budou určitě dražší. Nic proti Ostravákům, ale bůh nás chraň před Inekonem, dlouhý vozy stále njesou a krátky jsou variace Anitry, ta Škodovka přišla aspoň s designem Poršetry. Jen doufám, že by do Brna šly ty Poršetry a ne vektry v starým designeu ala Anitra, ale ty se stejně nevyrábí. taky doufám, že ty krátký vozy nebudou klasický anitry ale kratší poršetry. Ano vychází ze starších vozů, ale design je pěknej a líbí se mě. Nemá to otočný podvozky a není to 100% NP,s nad je na ty podvozky požadavek.

I mě je jasný, že tady kachny budou díl než T3. Dodábka nových vozů by znamenala konec všech T3, T3M a zůstaly by asi akorát vozy od 1604 výše, tedy od r.1986, pak vozy s VarCB3 a to je vše. Všechny zrychl.K2 by taky určitě skončily, ale asi by nám tu zůstaly nějaký K2P,R apod.

Brno nový šaliny potřebuje a je dobře že by nový 32m Np vozy nahradily K2 a zvýšila by se kapacita pro linky d-5 a 9.

Dá se někde na netu sehnat ta dokumentace?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19238
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když přijde s výrobou tramvají SOR?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V_s: Mě se vnější dizajn 14T taky líbí, ale to je tak všechno co se mi na nich líbí. Raději v Brně uvidím Anitry a Vektry se starým dizajnem, ale solidně zpracovaným interiérem. Ale jak napsal Adam_r, neznáme zadávací dokumentaci.
MZ: No to jsou ale blbý fóry.

(Příspěvek editován uživatelem peno únor 04, 2006)
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

muj nazor je uplne stejnej.....Porchetra je sice z venku moc pekna ale interier je uplne na nic, sedacky ruzne pochybne kolmo jakov metru, k tomu jedenapulky sedacky a problem s druhym mistem na kocarek....ja bych teda nejradsi(nejradsi asi ne ale v ramci moznosti) v Brne videl ANISE(s novyma svetlama ala VEKTRA) a VEKTRY...Porche mi pripada jako strasnej bastl, snizily podlahu jenom proto aby mohli rikat hura mame jenom jeden schod ale diky tomu se "rozhazelo" strasne moc dalsich veci...
bmhd.goo.cz - galerie MHD na jihu Moravy, hlavně v Brně
bmhd.vhd.cz - super stránky o MHD v Brně, včetně evidence vozů
Sor BN12 - uz ho nechci videt
KT8 forever, TKT qatro - fuj
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19246
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 14:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Abych se ještě nedivili, kloubáky, případně rovnou trolejbusy by od SORu asi čekal taky málokdo
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 14:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Však já už mám z toho kloubáku noční můry teď. O trolejbusu radši ani nepřemýšlím, to by byla katastrofa
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19249
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč? Pro dost provozů může být SOR záchranou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2855
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:09:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_z: Tak už Pena netrap, mysli na jeho zdravotní pojišťovnu. Víš, co dnes stojí léčba infarktu? (I když s tebou souhlasím)

(Příspěvek editován uživatelem bobyk únor 04, 2006)
ICQ: 321725091
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je právě přístup, se kterým se dostaneme do p****e. Teď se podaří koupit pět busů místo čtyř. Jenže cestující z těch busů vyleze s pocitem, že se v tom nedá jezdit a příště pojede autem. Je třeba myslet a ne svéhlavě kupovat to nejlevnější.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2857
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Ale to je tvůj názor. Já osobně s tímto pocitem vylezu z Cit-ybusu/-elisu nebo z C 954, ve které nemám kam dát nohy. Naopak delší jízda se SORkou mi nevadí. Ale to už jsme řešili...
ICQ: 321725091
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1761
Registrován: 7-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm uz dlouho sme nevidel salinu SOR, slintyhnus, c954 .. soupnete se jinam.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19255
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs:
Omlouvám se, teď jsem si (podle toho hesla dole) vzpomněl, s kým mám tu čest.
Takže jako bych nic nenapsal, nechme toho
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 18:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě je tam požadavek i na to, že se to má vyrábět u nás.
Tim bych si az zast tak jisty nebyl. Brno na ty tramvaje chce zadat o dotaci z EU. A takoveto odstaveni firem ze zbytku Evropy muze znamenat, ze zadne dotace nebudou.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace