K-report
 

Archive through 18.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 18.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 23:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton : Mám takový dojem, že 1000 a 1004 zanedlouho poputují na několikaměsiční návštěvu směr Martinov.

Jinak Hulváky mají minimálně jednou týdně návstěvu : před dvěma týdny 968+948, minulý týden tam stálo odstavené nějaké klasické KTčko (pravděpodobně nějaký problém na Ruské ulici, mamka cestou z práce viděla stát u Ředitelství Vítkovic kolonu tramvají).
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 23:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jedna maličkost trochu OT: Studium na Městském je sice fajn, ale jen do doby, než se ve 3. ročníku a výše potkáte s některými kantory z (na) Podéště. Jeden z důvodů tak malého zájmu je i toto. Vím o čem mluvím, příbuzenstvo tam je. A není to student A kdo budete mít na statiku Krejsu, tak si raději počítejte únosnost rakvičky (své), místo mostních konstr. (jeho). Není nad osobní zkušenosti
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno.

Ad Boris: OK, zeptám se rodičů, jsou oba původem z Nové Vsi, jen vím, že babi i mamina vždycky nadávaly, že ti chlapi tam vystupovali (Nová Ves, vodárna) a chodili občůrávat, co se dalo, vč. našich domovních dveří... A právě i to, že Národní výbor města Ostravy je více méně všechny na Gottwaldovce donutil prodat domky, protože se měla Gottwaldova třída od vodárny směrem ke Svinovu rozšiřovat, hlavně snad proto, že se měla zdvoukolejnit část tratě a rozšířit silnice pro motorová vozidla...

Nevím, zjistím, dám vědět...

Bořík je až na úrovni další zastávky, dnes zrušené, byla cca na úrovni hasičské zbrojnice...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, pánové, částečně jsem kecal...

Tatík říkal, že když chodil ještě do národní školy, čili tak rok 1948 nebo 1949, dělala se velká úprava v Nové Vsi, která spočívala:
a) ve zmírnění spádu a prodloužení Hulváckého kopce,
b) ve zdvoukolejnění tramvajové trati v celé délce vodárna-Svinov (ale nebyl si jistý, kam až do Svinova, zdali až před nádraží).

Ten rok 1953, resp. 1955 - to už byl na měšťance v Hulvákách, takže to mu nějak nesedělo...

Ty zmíněné defekty pravidel slušného chování pánů - přestupy na Plzeňskou plus chlapi jdoucí od MCHZ...

Rozšiřování Gottwaldovky bylo dáno v podstatě do přibližně dnešního rozsahu silnice, tedy tak, aby v každém směru byly dva pruhy. Proto se domky vykupovaly hlavně...

Takže se omlouvám za mystifikaci...

(Příspěvek editován uživatelem pako únor 17, 2006)
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale i ta regulace Hulvák proběhla dřív. Někde mám dokonce fotku ze stavebních prací. Určitě by se někde našlo upřesnění, ale bylo to ještě před válkou.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Benetton 1000+1004: Ta návštěva skutečně bude a už teď jsou oba vozy oškubané.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 12:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak se to dělo před chvíli (11:45) s tramvajemi někde před zastávkou Stodolní (směr Přívoz)? Dlouho nic nejelo a pak přijela l.č.8... Navíc když jsme přijížděli k Plynárnam, tak se na ul. Valchařské (starý výjezd z Křivé) objevila souprava l.č.2, která odbočovala směrem na Přívoz... Když jsem na Muglinovské vystupoval, tak jsem si všiml, že v tom spoji l.č.2 byli cestující..., tak nevím, if ta tramvaj jela odklonem po té manipulační trati i s lidmi, nebo tam jela prázdná a lidi začala nabírat až na Plynárnách..., nebo co to vlastně bylo. Ví to někdo?
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 13:17:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton:
Já jsem nemyslel Městské, ale dopravní stavby, to je jiná katedra.
Přežít se dá, ale sranda to není. Ale zase kdyby to bylo lehké, tak bych nechtěl poslouchat kecy o tom, jak má škola prdlajs úroveň.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 14:36:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: Po železniční linii se také občas nesměle hovoří o zřízení železniční zastávky u Stodolní ulice. V souvislosti s "Fenoménem Stodolní" si dovolím nadnést, jestli by snad nebylo lepší použít tu nyní jen místy dvoukolejnou zkušební trať vozovny Moravská Ostrava (po ul. Porážkové a přes tzv. Zahradu) pro veřejnou dopravu a vést tamtudy nějakou tram. linku a zřídit zast. na ní. Samozřejmě by bylo vhodné využít i původní napojení vozovny po ul. Křivé - aby linka nejezdila přes vozovnu. V blízkosti žel. trati by asi vznikly určité prostorové problémy se zřízením zastávky, ale i tak by to mohlo být realizováno rychleji, než prostřednictvím těžkopádných ČD.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 15:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Ta vlaková zastávka nemá s "Fenoménem Stodolní" nic společného. Jde jen o to lépe zpřístupnit centrum, které je ze středu přístupné hůř.
Nevím, kdo by tu tramvajovou linku využíval. I když by to umožňovalo spojení směr Hranec, než se udělá(pokud vůbec) triangl u Ostravice
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1805
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že trojúhelník u Ostravice se udělá hned, když bude Ostravica v pohodě.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: A to bude kdy?
Dotaz, nejspíš na Hakiho. Před nedávnem jste tady napsal, že na konci roku budou staré kačky jen 1508 a 1509. Ptám se, jestli je vypracován harmonogram, která kačka půjde na znízkopodlažnění jako další, nebo se rozhoduje, až když je potřeba určit, která bude následovat. Dnes jsem jel 1501 a druhý podvozek docela "chrastí".
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1811
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Netuším.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plánujete někdo jít zítra na tu vzpomínkovou jízdu?
Pršet nebude.
Mohli bychom konečně poznat kdo je kdo...
Chcete si jezdit jako v USA?
Podporujte nasazení čipovek v MHD!
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vpar: myslám že se tam sejdem všichni :-)
Koukal jsem se na Tvůj podpis a už jsem nabíral dech na pořádný seřev než mi dosšlo že to s tou podporou čipovek myslíš asi ironicky :-)
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mayg: Jo, ale v kolik...
Podle ALADINa má být jasno, ale jenom dopoledne...
Chcete si jezdit jako v USA?
Podporujte nasazení čipovek v MHD!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Mayg: Všichni ne...
Ad Stodolní: Mohla by se zavést nějaké spešl noční linka se zastávkou u toho podchodu železniční tratě na konci Stodolní..., ať se pařmeni z Desperáda a dalších klubů nemusí štráchat celou Stodolní....
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 20:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Boris: Tak jsem mluvil s maminou.

Prý ještě v roce 1952 se pod Hulváckým kopcem křižovaly dvounápravové vozy s vlečňákem tak, že souprava čekala na průjezd soupravy v opačném směru...

Je to možné...? Osobně si myslím, jestli si to spíše neplete s tím, že buhví jak odbočovaly tramvaje na Plzeňskou...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 20:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene, já na Zátiší nebudu, budu na maltě. Samozřejmě s malým "m" Navíc foťák v peklech, takže co zbývá. 1000 už je oškubaná? Jste rychlí, v pondělí (úterý?) ještě byla na d-6.
ÚMOb Jih: Aha, to je jiná...
Ostatní: s "nádražím" OV-Centar se zatím bude chvíli čekat, než se rozhodne (ÚHAMO?), jaká verze rozšíření Místecké+překopávka křižovatky u Zimáku+ posunutí mostu+zastávky Zimák... Viděl jsem už asi 6. verzi, pokaždé cosi jinak, pokaždé žádný ideál, ale pokus nacpat vše do vymezeného prostoru... A jak moc je reálné, že se udělá přeložka příjezdu trol. na smyčku Nám. Republiky?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 20:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer pánové, trochu moc problémů najednou. Takže to zkusím vzít nějak postupně.

Při vybudování nové žst. Ostrava-centrum nelze bohužel k ní provozovat tramvaj. V rámci nové zastávky bude i vybudování ul. Porážkové od Křivé až po Frýdlantský most. Tudíž tramvaj tam zavazí a bude zrušena. Další problém, proč tramvaj zavazí, požadavek záchranářů a hašičů o příjezd autem podchodem na novou žst., tudíž v místech poslední hospody na Stodolní (Music klub 99 - snad se tak jmenuje) se již začne chodník svažovat do podchodu a tím již výškově nevychází křížení s tramvají. Trochu se bojím, ale pokud půjde vše podle plánů, mám pocit, že Zahradu někdy v září opustíme.

Plán modernizací existuje, daří se ho na 90% dodržet, ale nemám ho. Pokud bych ho měl, klidně vám napíšu v jakém pořadí půjdou kachny na reko

Vzal jsem si knihu "Provoz MHD v Ově 1894-1994" a tam čtu ... V letech 1951-1955 probíhala další důležitá akce. Zdvoukolejnění trati mezi Náměstím Republiky a Nádraží Svinov ....
- 14.9.1952 zahájení dvoukolejného provozu v úseku Náměstí Republiky - Mariánské Hory náměstí
- 21.12.1952 zahájení dvoukolejného provozu v úseku Mariánské Hory náměstí - Nová Ves vodárna
- únor 1953 - zahájení dvoukolejného provozu v úseku Nová Ves vodárna - Oderský most
- 21.10.1955 - zahájení dvoukolejného provozu v úseku Oderský most - Nádraží Svinov


Dále jsem u našich techniků zjišťoval sklony tratí: pro ČD platí max. sklon na hlavních tratích do 15 promile, výjimku má trať u Jablunkova, nad 45 promile vhodné pro ozubnicový provoz. A jak jsme na tom doma?? Takže seznam úseků na 45 promile:
- Frýdlantský most od Poděbradovy ul. - 64,6 promile
- Hulvácký kopec - 52,5 promile
- Vřesinská - Fakultní nemocnice - 51,7 promile
- výjezd z minimetra směr Hrabůvka kostel - 50,0 promile

Již jsem dost vyčerpal, příjemné čtení .... pokud to někoho zajímá ...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Pokud k tomu dojde, tak doufám, že se aspoň uspořádá nějaká rozlučková jízda Zahradou i s cestujícími...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon ve 12:22: tak se na ul. Valchařské (starý výjezd z Křivé) objevila souprava l.č.2, která odbočovala směrem na Přívoz...

Vzhledem k tomu, že trať po Valchařské nemá napojení do sítě, je bez troleje, a do Přívozu asi ani nikdy zapojena nebude (nevejde se kvůli trojúhelníku na Plynární), tak si dovoluji vyslovit jisté pochybnosti ...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: Děkuju za hezký příspěvek samozřejmě to všichni s nadšením čteme (a bez nadšení zapomínáme) :-)
Ty promile jsou docela hezké, jen jsem si opravdu myslel ,že ten sešup do Martinova by se tam taky vlezl.

No a klasicky bych měl jako každý měsíc požádat jestli někdo nemá informace o úsekových děličích ve vozovnách,ÚDM a Intersparu popřípadě seznam úseků a jim přiřazených měníren :-) (vím, že s tím stále otravujem a budem dokud nebudou všechny DODy abychm si to oběhali) A když už jsem u toho tak další obligátní otázka: Budou tento rok nějaké dny otevřených dveří?
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tomu nerozumím, nechci se tu ztrapňovat, ale při cestě z centra do Přívozu jsem před zastávkou Plynárny viděl jasně po levé straně tramvajovou soupravu l.č.2 - a výjezd z vozovny to podle mne nebyl i když je pravda, že jsem se bavil s kolegy z práce, tak to na 100% nemůžu vyloučit...
PS: Nebyl jsem pod vlivem alkoholu ani čehokoliv jiného...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to asi bylo z vozovny po Plynární.
Trať po Valchařské se už snášela, ale při snášení se objevilo rozhodnutí ji ponechat a po zrušení trati přes Zahradu využívat jako záložní výjezd z vozovny. Dnes skutečně není napojena do kolejové sítě - doporučuji prohlídku na místě.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gakon: obavám se , že jsi to tak jasně vidět nemohl možná třeba už jen proto že i když na valchařské koleje jsou (ač bez vyhýbek na obou stranách a bez drátů) tak vedou pouze směr centrum a nikoliv směr přívoz (už cca 4tým rokem). Ale při nájezdu na špičku jezdí dost tramvají po Plynární a většina (ne-li nšechny) nerou lidi na Plynárnách (obou)
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakmile se zruší Zahrada, tak se trať na Valchařské zadrátuje a napojí se na síť. Bude sloužit jako nouzový výjezd.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 22:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Pokud o tom něco víš, s tou přeložkou smyčky trolejbusů u nám.Rep. to bude realizováno (pokud to bude realizováno) jako přeložka trol., nebo to bude řešeno jako zrušení trol. a zůstane jen jako bus (mělo by jít o napojení z cesty o červeného kříže a ne z Hornopolní/Senovážné)? Mám k tomu i pár grafik, jen to tu nechci vyvěšovat... Díky..
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 22:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: Moc to nechápu, přeložku místo čeho? Když tak nad tím přemýšlím tak jakýkoliv zásah na mostě u "zimáku" rozsekne trolejbusovou trať na dvě půlky a ač na to moc nevěřím, přetahování trolejbusů z vozovny na trať každý den by bylo trochu neuvěřitelné žůžo.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 22:25:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom nevím, vůbec nic. Opravdu. Teď se akorát začíná mluvit o výstavbě Domu pro matku a dítě na místě dnešní smyčky "Sokola Tůmy" a o přemístění současné smyčky blíže k tramvaji.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 22:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chjo, tady to máte (větší mám, ale nemohu dáti...) Trol. smyčka u nám. Republiky...

solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 00:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptát coje z T3 ev.č.710, také sem viděl wanu 1314 na d11 a na ul. Horní felicie v koleji směrem na Nová Ves vodárna
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 01:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to už je takový místní folklór. Kdysi dávno jsem viděl jednoho experta, který zajel až do poloviny zastávky Hulvácká než řidič s mírným zpožděním poznal, že jízda po kolejovém svršku jej do cíle nedovede. Další špekulant se snažil v zimě v prostoru trojúhelníku přejet přes zvýšený patník a najet na ulici Plzeňskou. Bohužel trochu přecenil své síly a svou pouť zakončil tak neštastně, že předními koly sice vyjel, ale zadní kola vyšplhat nedokázala a začala se mu ve sněhu protáčet a zadek auta tak skončil na kolejích. Nakonec pomahla vyšší síla v podobě řidiče a několika cestujících Astry na d-12.

Jinak zde bylo rušno i ve středu ráno, kdy v trojúhelníku zaparkoval nějaký expert s kamionem a úspěšně zatarasil cestu soupravě na lince d-7. Jel jsem v tu dobu d-11 opačným směrem, takže jsem nevysledoval jak ten hlavolam dopadl.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 08:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins zažítku je tolik člověk jak by si vzpomenul tak muže psát o tom knihu
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1812
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 11:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera a vlastně i dnes byla 1000 na nočním kurzu 324 na lince d-19.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 13:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní den se povedl. Nadherné počasí, zájem z řad cechu cestujících byl taky solidní, emoce nostalgie byly cítět na každém kroku. Co víc si přát.
Pár fotek :






Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 14:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náměstí republiky: zastávky trolejbusů budou od tramvají ještě dále, než teď!
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 16:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes bylo opravdu skvělé počasí, tak i já přidám dvě své dnešní fotky 50+219+269

minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák perfektní fotky ty se ti povedly jeto nádhera
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1815
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodo: Díky za pochvalu. Mě se však více líbí ty od Martinse.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za pochvalu, máš fotky taky hezké. Sranda byla, že nějaký manželský pár zasloužilých senioršofotoušů (on zarostlý s copkem, ona hodně těžká váha) mě poučovali jak a odkud se má fotit .

Co takhle dát si soutěž Who is who ?
Dneska jsem byl snadno k nalezení, měl jsem jako jeden z mála sluneční dioptrické brýle.

Ještě jsem vybral dvě fotky :

Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes časně ráno v cca 3:45 (na Svinově) už byla na d-9 wana, teď nevím která, buď 1311, nebo 1312, byla docela tma. Wany se už vypravují i na noční kurzy?
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák aji tvoje jsou dobré a Martinse také
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tento čas se ve Svinově nachází ranní kurs 9/105
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: V kolik si asi tak fotil? Já jsem jel do Zátiší až posledním možným spojem a zpět samozřejmě taky. Včera a vlastně i dneska jsem byl na plese, tak se mi nechtělo vstávat. Jinak už konečně znám další zde diskutující a to Mayga, Petulienku a Xxichtyla (mimochodem toho si musel vidět taky, prodával pohlednice jako jízdenky v prostředním voze 219)
Semolina: Předpokládám, že 1311, protože ostatní jsou na d-3.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska myslím byly v provozu všechny 4 wany:
1311 na d-9
1312 a 1313 jsem viděl, ale nepostřehl číslo
1314 d-3 (bez záruky)
1301+301 d-1

Počasí se mimořádně vyvedlo:



(Příspěvek editován uživatelem tommas únor 18, 2006)
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 17:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to už je ranní kurz. A podle čeho se odvíjí označování nočních/ranních kurzů? Předpokládám, že je to podle toho, jestli tramvaj jezdí celou noc, tak v tomto případě je to noční a pokud vyjede z vozovny v časných ranních hodinách, tak už se označuje jako ranní? A je vymezeno časově, odkdy je to noční kurz a odkdy už ranní, nebo je to irelevantní?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1817
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 18:04:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Jde hlavně o to, jestli celou noc jezdí řidič nebo se třeba kdesi střídají. O tramvaj nejde.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 18:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem tam dopoledne (Slunko nízko) a podmínky spíš přály focení krajiny. Ale i ty tramvajky se povedly...
Martins: Byli jsme tam ve stejnou dobu, máme stejnou fotku.
Chválím všechny šotofotografy za pěkné fotky a přidávám se:
Nastupovat! ev.č. 50
Chcete si jezdit jako v USA?
Podporujte nasazení čipovek v MHD!
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 19:04:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo je kdo? Martins sice měl sluneční brýle, ale já bohužel nevím, kdo měl sluneční brýle. Dnes jsem si všímal jiných věcí. Např. já jsem řídil poslední spoj z Vřesinské do Dolní Lhoty. Jinak jsem celý den jen fotil.

Ad Semolina: číslování se odvíjí od typu směny. Číslo se mění se změnou řidiče. Ten kurs, který jsi viděl jezdí od 3:30 do 12:30, takže je to ranní. Úplně stejně jako by jsi chodil do práce.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 19:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Jsi to ty nebo je to už ten tvůj kolega?

Já jsem jel posledním spojem do Dolní Lhoty v 219 a z Dolní Lhoty v 50.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 19:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není Haki.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 19:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Boris Haki je vysoký asi 190 cm nevím jestli toje on
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 19:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je to kolega.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vlado_MSTS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.46.67
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:27:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chválím akci a snahu všech, kteří se o dnešní jízdy historické soupravy zasloužili. Vskutku parádní akce. Ostraváka jsem měl taky čest poznat, i když neoficiálně. Jen jsem zaslechl, jak se Xxichtyla ptal na K-report, tak jsem trošinku zbystřil. :-) A omylem jsem zaslechl jeho přezdívku. :-))) Měl jsem manšestrovou bundu světlejší barvy a tmavě zelenou kšiltovku, taktéž manšestrovou. Všiml jsem si, že Xxichtyl si pročítal nápisy a hesla na mých odznáčcích na límci bundy. :-) Mějte se a ještě jednou díky, akce to byla parádní.

Vzhledem k tomu, že jsem fotil mobilem, nejsou fotky zrovna ukázkové.
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:34:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem byl naposledy v Zátiší při oslavě 100 let MHD v Ostravě a někdo to tam točil domácí kamerou, jistý důchodce s vnukem na něj (na vnuka) křičel: "Kajo mavej, budem dnes večer v televizi"
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlado Msts nezaleží čím to fotil ale jak to bylo foceno s citem k dopravě tak ty fotky mužou být krásné i z mobilu
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1820
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlado_MSTS: Fakt nevím, který jsi byl. Xxichtyl má ve svém profilu odkaz na lidé.cz, tak jsem se nejdříve mrknul, abych ho pak našel a našel.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 21:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Technicky dotaz. Jel jsem dnes tesne pred sedmou 12kou z Vodarny na Hulvackou a jeli tam dva, jeden v DPO bunde, bavili se o te historicke jizde a jeden z nich zrejme prodaval listky... Nebyl to nekdo z vas? Mluvite nahlas, ze zaujmete i cloveka, co sedi 3 metry od vas.. Bezne cizi rozhovory neposloucham, ale kdyz jde o vlacky, tramvaje a podobne veci, mam usi jak pes.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 21:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: v tom připadě mohl bych se zeptat nebyl jsi to ty ten "blázen" co celý den "honil" tramvaj v modré služební fabii 9093 bez majáčků, co jsem ho viděl snad na každé zastávce jak nás předjel....fotil...předjel...fotil :-)
Vøesinská cca 11:15
Zátiší o 30min pozdeji
Zátiší (3. okruh)
Zátiší (3. okruh)
Zátiší

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace