K-report
 

Archive through 05.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 05.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 22:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hle z důvodu nepříliš dobře fungujícího netu (není jistota zda mě bude nějakej odkaz fungovat), nemáte někdo na PC aktuální ostravskou evidenci tramvají?
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Berry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 09:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris > to chápu, měl jsem na mysli spolu s 993. Až budou všechny TV8 z Poruby na Křivé, bude se převádět co? Klasické T3? Pochybuji, že se bude Poruba chtít zbavovat Progressů.
Petulienka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 09:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jako vcera uz jsem se v tramvaji nezasmala dlouho. Jela jsem s pritelem usazena na sedacce, pritel se nade mnou naklanel a pokazde co zvedl hlavu jsem jen zaslechla au. Chvili mi to nedochazelo, ale nekdy po tretim au kdyz zacal divoce lomcovat s takovym tim divnym pruhlednym drzadlem na horni tyci mi to doslo :-) Smala se pulka tramvaje a druha pulka si tukala na celo co to ten clovek dela. Pote co mi bylo receno ze me se s myma 168cm smeje dobre mi byla vysvetlena cela aerodynamika drzadla a je vazne k nicemu clovek trochu vyssi musi mit obouchanou hlavu zakonite. Preju Vam vsem malo obouchanych hlav a pamatujte ze kdyz nic tak aspon pobavite spoustu spolucestujicich v tramvaji :-)
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 14:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak máme v pohybu další wanu, pravděpodobně 1317 (vzadu ještě neměla nastříkané číslo). Prozatím popojížděla kolem brány dílen, ale snad se už brzy podívá do ulic.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdy pošlete z Ovy 173 směr Olomouc ?
Marťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo všechno tu má 168 cm?
Těch pacek se snad nikdo nedrží, aspoň tehdy, když jedu tramvají.
ICQ: 276 305 846
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: doporučení: na ty stránky se nedivej..nemůžu se na ně dostat abych to smazal..bo jsem zapoměl heslo!!!

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A číslo mít nastříkané 1317 ani nikdy nebude...
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.124
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:36:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proc vcera na vecer nejezdily v centru saliny?
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi prosím někdo z vás znalejších poslat na mail základní technické údaje o sloupech použitých na stávajících tratích??? Myslím tím výšku, průměr jednotlivých částí, případně nákresy. Díky moc.
A já si hulákám hula hej....
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Aleš: Tak proto asi jela v +/-22:00 d-4 na Porubu solo a ještě narvaná, jak z hokeje...

Ad. "chňapky": lidová tvořivost se začíná projevovat i zde - všera v 1010 na d-7 bylo do bezreklamových chňapek nasoukáno: tiket od TipSportu, jízdenka ČD Prostějov-OVa, a dotřetice jízdenka na MHD...

Boris: mám to chápat tak, že číslo nebude nebo že to byla narážka na to, že to jsou samolepky?

NVV: první půlka ostrůvku hotova, postupuje se v kuchání druhé části (ta, co je blíže ke křižovatce).
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:03:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby se z chňapek nestaly odpadkové koše.
Je dobře, že se zastávka na vodárně upravuje, některé další zastávky by si to zasloužily taky. Stačí se podívat např. na Hulváckou, SPORT ARÉNU, Karpatskou a třeba na Obchodní centrum nebo Kotvu, to je jak nebe a dudy. Když už se upravují zastávkové označníky, mohly by se i zastávky trochu "zlidštit", alespoň přístřešky by neuškodily. Je předpoklad instalovat přístřešky na zastávkách Horymírova a Obchodní centrum? Mně se zdá, že se hřeší na to, že jsou u těchto zastávek podchody a přístřešky na těchto zastávkách nebudou. I když na zastávce Antonína Poledníka či Dubině jsou ...
Je někde k dispozici přehled zastávek, u kterých se předpokládá vytvoření zastřešených přístřešků?
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Xxichtyl: Aha, říkal jsem si, že aktualizace nějak vázla...

Pánové,

uvažoval jsem o privátním seznamu tramvajových a trolejbusových vozů na internetu... Princip: Zaregistroval bych doménu u providera. Sestavil ASP stránky na bázi MS Access, není to žádná sláva, ale jako základ stačí. Základní ID vozu by bylo jeho evidenční číslo dle DPO. Ke každému vozu by se vedla jeho fotografie (zde spoléhám na známé fotiče), dále rok uvedení do provozu, základní technická specifikace (typ, el. výzbroj, vybavení interiéru atd.). K této základní identifikaci by se pak vedly chronologické záznamy, které by reagovaly na úpravy ve vybavení, důležité události v životě vozu atd.

Jelikož jsem programátor-datař, nikoliv grafik, design stránek by byl zaměřen na datovou, nikoliv estetickou stránku věci...

Privátní stránky = autorizovaný vstup, uživatelské jméno bych převzal z místních nicknames, heslo by si každý doplnil sám, init psw bych poslal na e-mail podle uvedení u nickname. Takový pánský klub Anglie 19. století, pouze whisky nebude, technická podpora podle 21. století...

Ať mám představu, zda to má smysl, šli byste do toho?

Mělo by to jednu výhodu. Za pár let by byla kompletní dokumentace elektrické trakce pro příští generace. Ať se pak další generace nemusí pracně pídit po fotkách a informacích o tramvajích a trolejbusech...

Díky.

P.S. Příští týden čekáme první přírůstek do rodiny (pako_jun)... Je docela možné, že mé představy o volném čase se pak radikálně změní, takže je možné, že jsem jen vystřelil z Aurory...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: myslím že tohle je vynikající nápad, jen je škoda, že namám možnost fotit, jinak bych rád přispěl...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych ke každému vozu dodal autentické schéma zapojení (teda T3 se zrychlem).

Norton: Jo, myslel jsem samolepicí čísla.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pako: počkej , počkej ještě tak měsíc dva než najede ostrý provoz a doladim chyby :-)
Ale, kdyby se Ti nechtělo dlouho čekat :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejde o fotky, tam si myslím, že Ostravák, Xxichtyl, Norton poskytnou dost bohatý archiv.

Jde spíše o postřehy z provozu, pak čím víc třešní, tím víc višní... Aneb, Jáchyme, hodíme to do stroje... Takže jde zejména o textové informace!

Navíc, pak bych poprosil Jenkiho a Hakiho o jakousi základní bibli všeobecné tramvajové a trolejbusové specifikace, ať je základní rámec (teď se tomu říká "scope") jasný. Ať se pořád neopakujeme.

Záměrem je neproniknout dále bez usn a psw, takže nepovolané oči neuvidí a public přístup nemožný...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1102
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg: Kolego, gratuluji, předběhl jste mě v nápadu. Nemá to chybu! Inu, zaspal jsem dobu... Nosím to v hlavě už nějaký ten pátek (od Jenkiho avizace projevů W. Churchhilla), ale teprve teď jsem se zdravě naštval, tak jsem si říkal, Force...!

Ad Boris: To by bylo super. Snad se nám to podaří zúžitkovat!
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom doufám, že ke všemu nebude mít univerzální přístup bratr František
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako: Ja sice technicke informace = spanelska vesnice, ale bavil jsem se na to tema s mym fotakem a ten rikal, ze by do toho sel. :-)

Btw.: Dneska kolem devate zdechla na vrsku kopce na Frydlanty Astra tusim na lince 12, smer Dubina. Fronta tramvaji az po zastavku Stodolni, docela ficak. :-)
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Boris: Ne, táta František má k dispozici K-Report. Do privátního klubu by přístup autorizoval administrátor/moderátor, a to pouze po předchozí avizaci ostatním přispívatelům - viz anglický klub. Pokud by do příslušné doby neměl nikdo z přispívatelů námitky, nový člen by získal přístup. KDU-ČSL má jiné kanály k promotion. Např. Rudé právo, www.novinky.cz a www.kscm.cz, že... Ale ne, o politice by to doufám nebylo...! Pouze MHD!

Ad Adams: Každá fotka krásná, která zdarma...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2296
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: Ani jsi ani nezaspal. Jen to Mayg tajil.. Fotky? Těch mám teď přesně 1990. Mám je pěkně popsané a zapsané v databázi fotek. Jinak za bibli MHD bych se taky přimlouval.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zaspal... Snění je na nic, když nevede k praktickým krokům... Pane bože, vidím web veliký, jehož sláva hvězd se bude dotýkat.. Alias synergický efekt, každý dodá to svoje, jen to poskládat...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: Chvályhodný počin, jsem všemi 20 pro! Mé fotozrůdičky jsou plně k dispozici, postřehy z terénu (ať v době šichty či kdykoliv jindy) také... Už se těším na to ...
PS: jen aby nespadla nezálohovaná databáze...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč nezálohovaná? Vše je otázkou lidského přístupu a dostupných technických kapacit (= PŘIMĚŘENÝCH peněz).

Kolik dnes stojí DVD pro pořízení záloh? Pak jen otázka přenosové rychlosti... Ale i to se dá promyslet...

Založíme projekt?
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám toho poslední dobou od nevidím do nevidím, ale klidně můžu své mozkové závity, fotečky či jiné dispozice dodat na trh.

Ostravák : Oproti tobě jsem hodně chudý příbuzný. Napočítal jsem dohromady 201 použitelných fotek tramvají + cca 50 fotek z různých akcí (DOD, historické jízdy).
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martins: Tak to bych se nepodceňoval, ty fotky na Pražských tramvajích (http://foto.prazsketramvaje.cz/jine/ostrava/prehled/02042006/index.php) jsou príma...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, měl bych ještě jeden dotaz...

Vozy A v soupravách T6A5 mají 2 anténky. Vozy B pouze jednu... Záměr...??? Jaký?

Díky.
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mnohdy je kvantita na úkor kvality... Takže se začínám děsit, cože to vlastně produkuju já (Astra 112ks, Bulwa 55ks, K2 87ks, KT8 223ks, místa v OV 260ks, T3 514ks, T6 48ks, Trio 95ks, Wana 193ks)... Fuj, fuj, raději nemyslet.
Databáze: ono důvěřovat poskytovatelům je občas hazard, lepší je si ta data archivovat, resp. jako server mít nějaké PC, které mám fyzicky po ruce a můžu dělat "blízkou" správu systému...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: Lze. Ale provoz může drahý. Produktivita = poměr výkon/cena...

Ta databáze je pro strukturované záznamy, odkazy na fotky (=externí soubory) budiž systémem upload do speciálního adresáře s prolinkováním do databázového záznamu...


(Příspěvek editován uživatelem pako duben 04, 2006)
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 23:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Chtěl jsem se zeptat, zda byste byl ochoten mi na mail poslat Vaše fotografie "Místa v OV", nebo zde případně nechat odkaz, pokud byste se rozhodl je uveřejnit. Předem moc díky.
A já si hulákám hula hej....
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2297
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Asi tak nějak. Některé fotky, které vyprodukuju jsou skvělé a některé jsou hrozné. Jsem třeba pyšný na ty, které jsem fotil ve sněhové kalamitě. Ty jsou prostě bomba.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: Jo jo, nějaké jsem viděl, potvrzuji že jsou bomba...

Nevíte, co se dneska dělo kolem 11:15 na SBN v Přívoze? Na zastávce SBN (směr Hlučínská) stála l.č.12 (1208 - tuším) - bez lidí, se zapnutými blinkry. Po chvíli přijel autobus jako l.č.12 a odjel na Hlučínskou. Tramvaj pak zacouvala přes křižovatku zpátky do zastávky Muglinovská a odtud odjela směr Hl. nádraží... Tramvaje z Hl. nádraží ale taky jezdily nějak divně...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dopoledne strhl cizí účastník trolej v podjezdu "Hlučínská" ale tak šikovně že to vyrval všechno i z betonu. Oprava asi týden. Dnes odklon d-12 do 13,30 na HLN, od 13,30 do vozovny Křivá, noční d-12 na HLN a od zítřka výlukové JŘ na HLN. NAD budou zajišťovat souběžně jedoucí linky na Hlučín. Nákladní doprava odklon přes Koblov. Toď zatím asi vše k situaci v Přívoze.
www.helax.cz dance music radio
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 16:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kolik typujete že bude zničených autobusu od Fans z Brna
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Denny: a to strhl obě (či nějak hrozně) že nemůže pendlovat kachna? Přece už mockrát klasickou kachnu jezdit stanovištěm B vpřed neuvidíme. (takova 1515 to by bylo šotoušů)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: myslím, že kachna by tam byla zbytečná, protože autobusových linek na Hlučínskou je nepřeberné množství...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2300
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Však si počkej na výluku na d-1, kdy bude pro tuto linku na Vítkovice vys. pece úvrať. Už se těším na 1515 B-článkem dopředu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to stržené směrem do Hlučína,nebyl jsem na místě,viděl jsem pouze fotky. Spadly i ty izolační desky a vyrvaly se držáky co to celé držely k mostní konstrukci. Rozvodné sítě údajně celou trolej odstřihly a zatím to nechali tak než seženou nové desky a nové závěsy. Úsek je určitě bez proudu, takže KT8 po jedné koleji by nešla. Navíc je možné že je poškozena i druhá trolej,ale nevypadalo to tak. Jinak upřesnění-výluka u vysokých pecí se odkládá na neurčito, navařovací vozík nemá momentálně k dispozici potřebný software. Tím pádem počítám, že historické jízdy budou bez problémů.
www.helax.cz dance music radio
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

otazkou jen zůstává zda se zdejší osazenstvo těší víc na historické jízdy nebo na kachnu B-článkem vpředu :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O výluce jsem ještě nic neslyšel. Něco podrobnějšího?
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě k té KT8 na Hlučínskou - i kdyby byl úsek pod proudem, musela by jezdit po koleji směr centrum a to by v SBN docela kolidovalo s linkou č. 56 do Poruby, takže už z tohoto důvodu je varianta - náhrada souběžnými linkami optimální. Linky č. 34,52,67 stojí i na Muglinovské TRAM. d-12 od zítřka dle výlukových JŘ celodenně na HLN, je stažena na 9 kurzů, 12/410 se nevypraví.

ad Maugli: o výluce na Vysokých pecích je psáno cca 40 příspěvků zpět.
www.helax.cz dance music radio
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes dopoledne, cca 10:12 byla na NVV ve směru od Plzeňské nějaká chcíplá T3, copak se to dělo? Díky...

Podjezd Odra: hm, to máme chytré šoféry To abych si zítra našel odpoledne čas

A copak za "zájezd" to teď qečeru vezla 1205 přes Palkovského?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1154
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemyslím si, že jezdí tolik lidí, aby musela kachna pendlovat. Navíc je úplně jedno, jestli lidi přskočí do tramvaje, či do busu. Souhlasím s Dennym.

Denny: jen se mi nechtělo listovat. 8-)
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: byl to nějaký LIAZ a zapomněl asi sklopit hydraulickou ruku, kterou to zachytil. Ono už se tam něco podobného stalo cca před dvěma roky a tenkrát se to ještě nějak zachránilo,ale tentokrát už to nevydrželo vůbec. Nejhorší je to čekání na "náhradní díly",ale nejnovější zprávy mluví o tom že se budou snažit do pátku to zprovoznit.

k madlům: včera jsem si v tramvaji zkoušel držet průhloedného madla a ejhle, mám sedřenou kůži nad jedním kloubem. Mezera na prsty je úzká a pokud máte silnější ruce a vůz škubne, strhne vám hrana kůži. Je to docela hodně nepříjemné. Naštěstí ne každý má lopaty jako já
www.helax.cz dance music radio
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: ve zkratce, chystá se výluka u vysokých pecí takže d-1 se rozdělí na dvě části:

HLN- VysPece zajistí KT8 přes úvrať
KolJeremenko-SPAR - zajistí soupravy - otočí se na trojúhelníku.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2304
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:46:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Asi tak oboje stejně.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak se mi myšlenka webu o tramvajích hodně líbí,jen bych to zaměřil přímo jen na Ostravu a né zase na všechny podniky ČR. Jednou z mých profesí je i programování webových aplikací v php, mysql, css, xhtml, provoz serveru, není problém zajistit hosting pro dobrý projekt. Kdyby bylo potřeba s něčím poradit nebo pomoct, jsem zde.
www.helax.cz dance music radio
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Denny: No pokud bude a-34 stat na tramvajove zastávce tak budu každou noc strhávat trolej v podjezdu, a aby me to nezabilo raději vždy vypnu celou sekci 42 :-)
ad výluka: a co bude jezdit v úseku VVP-Kolonie Jeremenko?
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2305
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Že by NAD?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Myag: a-34 stojí na TRAM Muglinovská jen kvůli d-12, až pojede tak se to zruší,ale věřím že by se to líbilo více lidem.

VVP - KJ pojede NAD, tam bohužel nejde nic jiného použít. STejně jako za d-2 v úseku Krajský úřad- Mírové náměstí.
www.helax.cz dance music radio
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tu NAD se těším, ale nebude potom rychlejší jet přes MN a ÚMOb Jih?
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem našel konečně první podstatný důvod chňapek. Při dnešním chladném počasí jsou chňapky příjemnější na držení, než kdybych se měl držet za velmi chladné tyče.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2306
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Nebude. Vždyť se bude jezdit podle normálního JŘ.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:20:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maugli: u d-1 je výluka v oblasti Místecké vždy problémová, protože TRAM když to objíždí nabírá oproti JŘ zpoždění a špatně se to s NAD přípojuje. Další věc je že lidé na zast. Moravská atd. hlavně směr centrum mají na přeložené zastávky daleko. Proto je cílem co nejvíc ujet tramvají i za cenu dvou přestupů. Na přestup se nechávají vždy 2minuty, NAD má stejnou jízdní dobu jako TRAM, takže cesta z Dubiny do centra by se měla prodloužit max o 4-5 minut. Navíc perličkou je to že pokud pojedeš d-1 do centra tak přestup na KolJer bude do autobusu na zastávce směr Hrabůvka (aby chůze byla nejkratší) a ten potom i s cestujícími přtejede nadjezdem Moravská do směru centrum a bude upalovat až na DůlJer.
www.helax.cz dance music radio
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale přestup z/na...
Vždyť to zabere spoustu času a ve špičce, než se lidé přesunou...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2307
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Bude to o víkendu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, tak co furt řeším? 8-)
Já myslel, že to bude aspoň na rok 8-) když to tu každý řeší...
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maugli: neřeší, jen je to takovová raritka - KT8 na d-1 a ještě používající úvrať, proto o tom padlo pár slov. ;-)
www.helax.cz dance music radio
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: jasně, já to beru, jen si rád rýpnu, dnes jsem nějaký crazy...
Uvidím, co na to MZ...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace