K-report
 

Archiv do 24.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » RZ - ORP » Staré archivy » Archiv do 24.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2135
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 06:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: na velikosti města nezáleží. Zvlášť na Ostravsku, tam je to tak nahuštěný, ýe se to plete dohromady a stěžuje to práci regionálního analytika. Už jsme to tu několikrát zmiňovali - největší problém nadělají abecedně po sobějdoucí ORP ležící vedle sebe (např. Teplice a Ústí nad Labem)

Mě práci v JM kraji stěžují nejvíce Šlapanice, tvořící téměř prstenec okolo Brna. Naštěstí zatím neobjednávají malé bloky, ale jedou stále v bezproužkových 3B0.

Nedávno jsem během tvorby Regiomap objevil, jak si ORP okresu brno-venkov rozdělili ještě společnou objednávku (to je další fakt, který může nadělat začátečníkovi značnou paseku) Podotýkm, že okres brno-venkov má poměrně velký počet nástupnických ORP (celkem téměř 1/3 ORP v JM-kraji):
Ivančice
Kuřim
Rosice
Šlapanice
Tišnov
Židlochovice

A ještě jedne postřeh: Při tvorbě Regiomap se v malých ORP dělá dost špatně regionální analýza z okresního systému. Důvodem je rozptýlenost poměrně velkých bloků do celého okresu, takže okresní objednávky je nejlepší sledovat ve skutečně okresních městech (což je třeba logicky problém právě u okresu Brno-venkov, který se nám navíc abecedně dotýká s Brnem-městem)
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 08:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul :

...po výdejnách vůbec nemusíš takhle pátrat. Ty jsou jednoznačně vyjmenovány ve vyhlášce v podobě Seznamu obcí s rozšířenou pravomocí. Jestli máš zájem, můžeš si je nastudovat a příště jet na "inspekční cestu" do regionů úplně najisto! Už ti to navrhoval onehdy Vámos, tak ti to ještě připomenu. Podotýkám, že co ORP, to jedna výdejna, umístěná kromě popsaných vyjímek přímo v konkrétní obci s rozšířenou pravomocí. (Kraj Praha má svých výdejen pět a Brandýs nad Labem-S.Boleslav dvě - v Praze a ve St.Boleslavi). Ostatní vyjímky jsou uvedeny v tabulce a žádná se netýká Moravskoslezského kraje, to znamená, že konkrétně Ms kraj má 22 jednoznačně vyjmenovaných úřadů, umístěných přímo ve svých 22-i jednoznačně vyjmenovaných obcích s rozšířenou pravomocí.
Pouze tam se v Ms kraji vydávají RZ :

https://www.k-report.net/clanek-M013ha.htm

...ale pokud se tím pátráním bavíš, samozřejmě nic nestuduj a pátrej dál . Tahle vlastivěda je fajn a člověka obohacuje o mnoho zážitků.
Kvůli nim bych u vás hledal výdejny zvláště : ve Štramberku , v Moravském Berouně, v Hradci nad Moravicí, Budišově nad Budišovkou, Horním Benešově, Vrbně pod Pradědem, odloučená pracoviště MÚ bych hledal zvláště v Karlově Studánce, na Ovčárně a na Pradědu (tam by mohl mít výdejnu i olomoucký Jeseník), u přehrady Staré Hamry nebo v chatě Maměnka na Radhošti (opět společná výdejna se zlínským Rožnovem p. R.).
Podezření na existenci výdejny RZ bych prostě pojal kdekoliv tam, kde je hezky. Klidně kdekoliv v lese,
přičemž v úvahu by poté samozřejmě připadaly i některé restaurace...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2137
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 08:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v úvahu by poté samozřejmě připadaly i některé restaurace...

V ORP Kuřim marně hledám nejméně 5 výdejen, zatím jsem v těch pěti hospodách neviděl, že by krom piva vydali i RZ
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 09:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to chce trpělivost, kolego.
...v Praze na Vinohradech mám jednu oblíbenou potencionální výdejnu RZ, jmenuje se "Na Břežance". Zde vždy znovu a znovu zkouším, zda nezačnou krom výtečné dvanáctky Gambrinusu vydávat i registrační značky...
Zatím furt nic, ale já věřím, že jednou to přijde! Proto sem docházím co nejčastěji, a když už tam vždycky tak čekám, pokaždé si k tomu čekání něco dobrého dám.
A kupříkladu v Humpolci jsem tímto způsobem objevil možnou (také ještě nepotvrzenou) druhou výdejnu! Kromě Oddělení dopravy na Horním náměstí v budově radnice, by tato druhá výdejna zcela jistě mohla být na Dolním náměstí, v restauraci "U Jirmásků". Už proto, že ten výčepní, co tam čepuje Prazdroj, ten se s tou pípou teda mazlí...to je koncert !
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 09:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, bavím se tím...a dokonce si živě dokážu představit výdejnu na Ovčárně.

(Mimochodem, mám takové tušení, že Kravaře výdejnu nemají, že všichni jezdí do Opavy).
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 09:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul : ...i ty anarchisto !
Proč upíráš občanům správního obvodu ORP Kravaře právo na svojí výdejnu ?
Přiznej se - tobě se tam nechce jezdit, radši jezdíš do Opavy.(Je tam víc supermarketů).
Přitom je v Kravařích takovej pěknej zámek...

V Kravařích se vydávají RZ v budově MÚ na Náměstí č. 43, oddělení dopravy, úřední hodiny PO , ST 8.00 - 17.00 , telefon 553777570 (vedoucí OD pan Milan Patyk).

http://www.kravare.cz/mu.html

Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 10:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příznávám se, v Kravařích nemají ani Penny Market a kvůli nějaké malé bezvýznamné sérii 1T9 9900 - 1T9 9950 se mi tam jezdit nechce. Navíc se vyznat v té směsi opavských a hlučínských RZ, které mi dělají v kravařském regiomapu absolutní chaos...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 10:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vykašli se na parkoviště u obchodů a zkus nějaké kravařské sídliště.
To je o něco spolehlivější zdroj domácích sérií RZ.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 10:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kravařské sídliště bych docela rád, ale to by ho tam prvně museli mít. :-) Kravaře jsou vlastně taková velká vesnice s plno rodinnými domky podél cesty.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 11:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...Vrbně pod Pradědem, odloučená pracoviště MÚ bych hledal zvláště v Karlově Studánce, na Ovčárně a na Pradědu (tam by mohl mít výdejnu i olomoucký Jeseník)...

Všude tam jsem před 14-ti dny byl a nic. Nic, nic, všechno zbytečně - specielně na Ovčárně jsem byl 3x!. Jen na chatě Švýcárně bylo cosi podezřelého, ale chtělo by to ještě prozkoumat :
 
 
(toho Růmstra už jsem tu asi dával)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7069
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 12:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za formát ta JE 00-09? Nějakej kříženec dneších 103 a 106?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 14:16:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger : Když jsme byli v roce 1976 na školním lyžařském výcviku v Jeseníkách, tak mě konkrétně na chatě Švýcárna nejvíce upoutal (jak jsem o mnoho let později zjistil, ryze Mcbainovský) nápis se šipkou : Qýčepu. Jestlipak ho tam ještě maj'...

Jinak se něčeho podrž, protože to, co za chvíli dám do "Nejvyšších", ti možná malinko zvedne adrenalínek...

Rul : ...takže v tom případě nezbyde, než v Kravařích koukat lidem přes plot na dvorky, do zahrádek a číhat,
kde je zrovna otevřená garáž. POZOR NA PSY A NERUDNÉ PÁNY DOMÁCÍ !
Ačkoliv nevím, jestli by za této situace nebyla přecejenom smysluplnější prohlídka zdejšího zámku...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 14:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain : ...ten Jeseník je "typ 106", "typ 103" je tohle :

 

3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2138
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 17:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Jeseník je traktorovej formát:
 
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2151
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 17:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravim brnensky analytiky, piste si:
2B2 2048, typ 102, tandemový přívěs Hortim Cargo Brno s reklamou Billa.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 18:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RZ v REGIONECH DLE DĚDKA...aneb - něco málo z dnešní Brněnské :

PRAŽSKÁ ANALÝZA :

3A3 2290...102
4A1 0056...115
5A0 7001...116


CENTRÁLNÍ ANALÝZA :

- Středočeský kraj
5S5 1718, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Brandýs n.L.-S.Boleslav
5S6 1512, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Mělník
5S7 8220, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Kladno
5S9 0589, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Příbram
5S9 9732 - 6S0 0042, typ 101...objevila se nová série
6S0 6580, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Kralupy nad Vltavou
6S1 1633, typ 102...nejvyšší viděná Středočeského kraje - ORP Nymburk, rekord do tabulky
6S1 2385, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Černošice
6S1 9231, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Vlašim
6S4 3985, typ 101...dolní mezní rekord pro současnou rekordní sérii Středočeského kraje v tabulce

- Plzeňský kraj
2P8 2588, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Plzeň
- Karlovarský kraj
2K0 1292, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Mariánské Lázně
- Ústecký kraj
3U8 6758, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Teplice
4U0 2004, typ 101...nejvyšší viděná Ústeckého kraje, rekord do tabulky

- kraj Vysočina
2J4 3601, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Pelhřimov
2J5 3922, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Moravské Budějovice

- Jihomoravský kraj
3B9 2959, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Mikulov
4B2 7007 - 4B2 7046, typ 101...objevila se nová série
4B3 7000, typ 101...váhám, jestli je to ještě horní mezní rekord staré znojemské série nebo už nová série
4B5 1978, typ 101...objevila se nová série

- Olomoucký kraj :
2M3 0499, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Prostějov
2M6 8638, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Olomouc
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4620
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 18:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostějov mám zatím nejvyšší 2M3 0741, něco mi říká, že bychom se brzy mohli dočkat 2M6 nebo i 2M7
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 19:57:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk : No, pokud tuhle mezeru budete vyplňovat celou typem 101, tak to vypadá ještě tak (minimálně) na dva, spíš tři měsíce. Přerov začíná přibližně na 2M3 1630.
Pak bych vás tipoval po Olomouci do mezery 2M6 24xx - 2M6 39xx.

Jinak dík za zastání ohledně toho Ústí.
To víš, dneska ta mládež - na starýho dědu, to si troufnou.
(Chvíli nedáš pozor a hned jsi s rekordem v závorce.)
Ale ne, vážně - počkal bych, až co na to řekne "Pan domácí", ten by měl mít největší přehled...
Taky se mi to zdá být podezřelé, ale to tyhle "krajské skoky" bývají. Tipuju, že to je nová Ústecká série, malinko dopředu vydaná. Ve staré jim zbývá vyplnit přibližně 0600, což je tak na tři týdny...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 00:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuálně z P-kraje
CENTRÁLNÍ ANALÝZA :
- Plzeňský kraj
2P8 2588, typ 101...nejvyšší viděná od ORP Plzeň


Tak to uvedeme na pravou míru:
relativní rekord ORP Plzeň je 2P8 2650 a je to zároveň i ZZZ, neboť se jedná o novou služební Fabii mého bratra...

Jinak ve čtvrtek byl v místní výdejně jeden můj regioanalytik-pomocník a podařilo se mu zjistit sice nesportovní, ale o to cennější údaje přímo zpod svícne. Všechno jsou to značky zabalené ve folii a vesměs uložené ve skříni, takže se nedají považovat za plzeňské relativní rekordy:
102 - 2P7 6975
104 - 1P2 0803
106 - 2P0 9146
Typů 101 se u několika okének objevovalo více v intervalu 2P8 2695 - 2753. Zajímavou informací také je, že typ 119 se v Plzni nevydává a případným zájemcům o něj je vnucen klasický motoformát. A perlička na závěr: Úřednice obdržela na vysvětlenou adresu zdejší diskuze a tak je možné, že si již nějakou dobu užasle pročítá archiv.

Od magické hranice 3P0 nás dělí už jen 94 tabulek...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2140
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 09:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek:
4B2 70xx by mohla být Břeclav nebo Bučovice
4B3 7000 bych viděl na novou sérii, protože Znojmo už dává 4B5, řekl bych, že to může být třeba Blansko
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 10:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin l : 2P8 2650...se ti to vytahuje, když bydlíš skoro ve výdejně !

Náhodou, na to, že jsem 100 kiláků od zdroje, tak rozdíl 0062 není zas tak špatnej výsledek pro mé snažení...?

Od magické hranice 3P0 nás dělí už jen 94 tabulek...

No, a řekni mi, zrcadlo - Martine, kdo je na světě ten jediný, kdo je ten, který má na tomto faktu sám jediný nehynoucí zásluhu ?

PS. : ...třeba se úřednice vzhledem k neopakovatelným zážitkům při čtení této diskuze neprodleně zaregistruje
pod nickem "Výdejna" a občas nám sem něčím přispěje...
Ale teď naprosto vážně - aspoň já teda bych jí mezi námi určitě velice rád uvítal !


3260 : ...pak by to tam teda ve finále mohlo být zhruba takhle :

4B2 02xx - 4B2 69xx...Brno...zatím 02xx - 30xx
4B2 70xx - 4B2 79xx...Břeclav...zatím 7007 - 7046
4B2 80xx - 4B2 87xx...Bučovice...zatím 8099 - 8103
4B2 88xx - 4B3 11xx...Hodonín...hotovo

S tím Znojmem - 4B3 6906 je ještě určitě ZN, ověřeno přímo u pramene.
Blansko se snad ještě hrabe na 3B9 43xx - 46xx ( to by tu díru k začátku Brna - 3B9 66xx - musely za něj vyplnit Boskovice, ale ty jsou myslím na 3B7 79xx a taky by tam měly mít ještě něco před sebou...opět začátek Brna - 3B7 87xx ).
Variant je jako vždy fůra a to mě na tom tak nějak zvrhle baví.
Otázka - kam vůbec zmizely Ivančice ? Pokud by přeskočily další balík ( teď díra 4B3 16xx - 4B3 21xx), tak by to po tom Znojmu klidně mohly být právě onny.
...a začaly výdej - jak jinak, než protekcí 4B3 7000...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2142
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 10:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivančice prověřím hned příští týden návštěvou domova. Jinak se mi Tvé konspirační teorie líbí a vpodstatě se s nimi dá souhlasit. Ale pozor: Všechno bude zase jinak!
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7072
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 16:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek - 4A1 0056...115

A já doplňuji: 4A1 0069, typ 116. Viděno včera v Újezdě nad Lesy.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 17:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain : taky doplním - 3A6 6396, typ 101. Viděno dnes v Mánesově ulici na Vinohradech.


Jinak před chvílí jsem měl tu čest znovu vidět nyní už sice překonanou, leč přesto legendární a často zmiňovanou protekci 4B5 7777
Jak vedle v rekordech 3260 správně nanesl, značka je to stále ještě velice chlupatá,... neoholí se a neoholí.
Potvora jedna líná. Ale přečíst se dá.
Hlavně mám po tom dnešním setkání takový dojem, že se mi tam tehdy při jejím hlášení do tabulky vloudila chybička v typu Mercedesu. Je to minimálně typ ML 270 CDI (Brabus?), možná ale spíš nějaká žhavá novinka v této třídě. Takže žádné Vito nebo ký nesmysl jsem to tam tehdy uvedl.
Jo - poznávací znamení - má krásnou, nenápadnou, zlatavou metalízu.
Takže kdo si to archivujete, tak si to prosimvás včas opravte. Moje dny jsou pomalu sečteny a pak už vám to nikdo nevysvětlí.

3260 : napadla mě další konspirativní myšlenka - všechny spatřené 4B5 73xx až 7778 jsou protekce od Brna. Tuhle krabici (o mnoho dopředu) rozbalili jenom kvůli těm sedmičkám !
Vede mě k tomu zvláště skutečnost, že v případě, že Znojmo bude končit cca na 4B5 6000, pak na 4B5 73xx prostě nemůže být nikdo jiný, než se svou objednávkou právě Brno...Jedině, že by v tomhle balíku neobjednalo vůbec, pak by to mohla být jiná ORP s normálním výdejem a bandou protekcí (ovšem v abecedě po Brnu, protože Blansko a Boskovice podle mého nepřicházejí v úvahu).
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2143
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 18:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Brno to nebude - ještě jsem je v Brně nespatřil... Brno nabízí protekce v každé sérii... V té době si mohl klidně říct o 4B0 7777... nebo o 4B4 4444 - která bude také brněnská... - díra je tam jednoznačně definovaná...
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 19:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 :...nebo si mohl říct o 4B4 7777, ta bude taky brněnská.
( Teda- ne, že bych tě chtěl nahlodávat, ale takové značky bývají kolikrát i schované v šuplících "napotom". Přijdeš, řekneš si vhodným způsobem o "hezkou" 4B4 4444 a dozvíš se, že takovou už nemají. Přitom jí má Karel schovanou vedle v kychyňce mezi hrnkama na kafe třeba pro Lojzu. Když nebudeš vzdělán tak, jako my tady, spolkneš to
i s navijákem. Něco přihodíš, protože usoudíš, že to chce přitlačit, a necháš si vnutit 4B5 7777, která se ti přitom vůbec nelíbí...atp.)
Ale jinak jasně, je mi známo, co myslíš.
Pak ale pravděpodobně platí moje druhá varianta s tím, že v tomhle balíku prostě Brno se svojí megaobjednávkou vůbec nefiguruje!
Podle mého zde zákonitě platí, že pokud 4B5 7777 není Brno, je tím zároveň vyloučena jeho účast v tomto balíku.
Nemohou to být totiž ani Židlochovice, ani Blansko a Boskovice. Brno jsme zamítli, je to tedy nějaká ORP v abecedě po Brnu. To znamená, že Brno neobjednalo vůbec nebo extrémně málo (třeba jenom dvě - tři stovky atypů).
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2146
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 19:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: krásné spekulace... to je na tom to nejhezčí. Brno bude určitě na 4B4. Tohle už vyhodnocuju na základě předchozích zkušeností v sériích 4B2 a 4B0. EU atypy by se už mohly v Brně objevit...
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 20:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo, ta 4B4-ka je jasná, vyrýsovaná, tím pádem "nezajímavá"...
Ono tajemné "Hic sun leones" začíná momentálně okolo 4B5 7777...

Mezi 3B2 06xx - 3B2 08xx nebyly ryze brněnské "mcbainovky"?
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 20:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Pražské Analýze :

Důvěryhodnost údajů z ČKP nijak nepřeceňuju, ale tohle se docela vyplatí nacvakat :

1A1 8860 - 1A1 8861
1A4 9615 - 1A4 9616
4A6 5125 - 4A6 5126
4A6 6145 - 4A6 6146
5A2 7215 - 5A2 7216
5A2 8115 - 5A2 8116
5A5 8755 - 5A5 8756

Zdá se, že ty koncové pětky a nula nebudou jen tak náhodné...
Navíc už nějaký čas máme na vlastní oči spatřené 5A2 8325 (106) - 5A2 8326 (115).

...jinak jsou to samozřejmě údaje mimo hru, "jen tak pro zajímavost".
HRAJEM DÁL !
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2148
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 21:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Praze bych ty pětky a nuly očekával...
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 21:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže aby aspoň tohle mělo logiku, musely by to být čtyřky a devítky! Začínalo se prý od 1A0 0000...

Tak nic...jak vidno, naší existenci jen tak něco neohrozí !
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7079
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 00:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K péáčku: 6A8 8797 - 6A8 9588...102

Kdy se asi objeví 7A1 (maximálně 7A2 0xxx) typu 102? Osobně to očekávám velmi brzy.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 08:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4B5 7xxx: vzhledem k tomu, že když jsem nahlásil nějakou tu rekordní 4B5 7xxx, tak jsem neměl foto, ale během pár dní jsem je viděl znova, tak mne už také napadla myšlenka, zda to není vydáno v Brně. Například takovou 4B5 7337 vidím snad každý týden alespoň jednou a 4B5 7778 jsem viděl už také dvakrát. Zatím na žádné se nedalo poznat místo výdeje.
 
 
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2150
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 10:12:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vidím každý den 4B3 3177 a 4B3 3245 a taky neusuzuji, že je to Brno, prostě jsou to auta z Kyjova, která každý den jezdí do Brna. Myslím, že je to i jedna z Dědkových metod (cesťák???)
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 13:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Tak "Mcbainovštinu" na Švýcárně jsem nezaregistroval, resp. zvenku nic a vevnitř jsem nebyl.

No a teď jsem si přečet tvoje 4U0... tý woe! Ale já to čekal (nejpozději do tří týdnů v Ústí) , takže adrenalinek v pohodě. Ale kdo to je? Je pravda, že příští ústecká série by k tomu pasovala jak pr*** na nočník, akorát jsem ještě nezaznamenal, že by v Ústí rozbalovali krabičky napřed. "Hezká" čísla se tady s předstihem objevují, ale vždy byla z aktuálně vydávané série. No uvidíme, ale na závorku to není, protože buď je to ústecká ZMP - tam ale za chvíli dojdem, nebo je to ZMP jiné ORP - to ale zjistíme až časem (zvousovatí v tabulce), a nebo je to prostě standard jiné ORP (a to z centrály brzo odhalíš).
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 19:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain :
7A1- 7A2 vozíkovo-přívěsovou čekám určitě v září. ( ...ale možná už určitě zítra anebo možná taky určitě až v prosinci... )


Mirek :
Tak nějak to čím dál víc souhlasí s mojí smělou hypotézou. 4B5 7337 je totiž taky docela hezká značka . Navíc všechno viděno v Brně...Mám dojem, že jsi viděl ještě minimálně jednu 4B5 přes sedmdesáttři -
( 4B5 7337 , 4B5 7778 , ...a ? ). Vzpomeneš si na číslo (-a) ?


3260 :
...tohle není "Cesťák", alébrž nijak nedefinovaný "Centralista". "Cesťáka" např. použiješ, když si pojedeš
4B3 3177 , viděné v Brně, místně ověřit do Kyjova.

+ vedle k tvému počínajícímu megadílu : čekal jsem, že se toho někdo ujme .
Já můžu pouze doplnit Jefa ohledně bílých osobákových - máš tam navíc sérii AI a mohla by tam naopak figurovat vládní pidisérie AA (vz. 87).
Chaotický výdej konce sedmdesátek jsem podrobně popsal ve svém příspěvku ze dne 30. 7. (13:30 ). Je to zřejmě moje definitivní verze, takže pokud chceš, mrkni na to, máš to tam fakt moc divoký. Skoro jako já na začátku bádání, než mi Jef s Vámosem vysvětlili, že si pamatuju Velký Kulový...


Aussiger :
"Qýčepu" měli vevnitř na chodbě. Je vidět, že jsi vzorňák. NEVYMETÁŠ HOSPODY. . V tom případě se ale spolu asi nikdy nepotkáme... ( )

4U0 2004 : ...správně. Zachoval bych klid, rozvahu a závorkamami bych spíš šetřil. V Praze jsme měli doteď jenom jednu, a to bylo strachu, když se zaváděla jako novinka...kterej chytrák na to vůbec přišel ?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7082
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 23:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vládní pidisérie AA (vz. 87).

Vládní pidisérie snad musela existovat i dřív, ne? Vámos píše: "Pravděpodobně v polovině sedmdesátých let se začala používat série AA."
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 07:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praotec: Spatřena byla také 4B5 7447 a pak ještě jeden Mercedes, snad 4B5 7333. Takže vše relativně hezké. Neusuzuji, jen píšu
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2156
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 10:08:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivančická stagnace

Nic nového,pořád 4B1, jen v Řeznovicích 4B3 1700 - teď nevím, jestli to nejsou Hustopeče, každopádně je to ZMP
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 13:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: NEVYMETÁŠ HOSPODY No to je sice pravda, ale tady to mělo jednodušší vysvětlení - nechal jsem si to na cíl cesty, tedy na Ovčárnu .
ZMP - ...kterej chytrák na to vůbec přišel ? No comment!
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2158
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 14:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ausiger: nevím kdo na to přišel, ale pojem ZMP je každopádně důležitým termínem v datovém zařazování RZ!!! Taková šlapanická 3B0 5550 jezdí po světě už minimálně ROK A PŮL!!!!!!!! (přitom Šlapanice dávají teprve teď 3B0 2xxx!!!!!!!!!!!!!!!)
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2159
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 14:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 16:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Já myslím vím kdo na to přišel . Ale jinak je to všechno samozřejmě v pořádku. Já si nestěžuju, já ne a to no comment bylo opravdu jen pro Dědka .
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 20:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain : Vámos píše : "Pravděpodobně v polovině sedmdesátých let se začala používat série AA"

Jasně. Pak je tedy dáno, že AA musela být také vzor 1960.
( 3260 si to do své vznikající tabulky jistě rád doplní. )


král Miroslav : ...vida, dík. (...když já Praotec, tak jedině Měch! )


3260 :... se taky hned čertíš , to jsme na sebe s Aussíkem jen tak spiklenecky "mrkli".
Neboť závorku jsem do tabulky v podstatě zatáh' já... Ovšem občasné problémy s ní spojené řeší správcové.
Ivančice mám od 4B1 1456, Hustopeče do 4B1 1414.

Aussiger :
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2154
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 00:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeden střípek do P.A.:
5A0 6196 - typ 102, tandemový přívěs, přepravník aut.

martin_l #1052:
super, pamatuj si, ze 20.08.2006 sis vyslouzil novej nick Martin-výdejna podle vzoru Mrázek-ústředna...

jinak se zřejmě potvrzuje tvoje teorie s plzeňským typem 104 1P2 08xx...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 17:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle, dík !

P.A. :

6A5 3832...101

C.A. : Brno -

 

před chvílí v Holešovicích
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 19:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brno: 4B2 3501, takže možná už někde jezdí i 3260
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2173
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 20:29:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem jezdil Kuřim-Řečkovice na votočku
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 22:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Já jsem sem pouze přepsal údaje nashromážděné agentem Splasherem.

A od magické hranice 3P0 nás dělí už jen 49 značek. A tentokrát mojí zásluhou
Ale opravdu mě zajímá, kdo to bude. 1P0 0000 i 2P0 0000 vyžraly Domažlice.

Ještě něco do do centrální analýzy:
4S3 3136 - Hořovice
2K0 0916 - Mariánské Lázně
1P7 7868 - Stříbro, typ 106
(současný rekord typu 104 je tedy taky stříbrský)

a pár ZZZ dat z TP:
ADM 12-56 vydána 6.7.1989, ukradena a vyměněna za AHB 72-20 dne 15.5.1996 a nakonec přehlášena 18.2.2002 na OkÚ Klatovy kde byla nahrazena 1P0 1210
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2157
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 23:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
ahaaaaa, agent splasher, tak tim se to vysvetluje

a technicak k TAA 75-23 ti neukazal? splichajici brachove rikali neco o roku 1975...

btw kdyby mel nekdo ze zdejsich ucastniku zajem o bilou provozni Š 100 za odvoz, hlaste se u nas :-)
jinak ji ceka ekologicka liqidace
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2181
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 08:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Centrální analýza:
1L8 09 Jilemnice - www.kominsos.cz
2H5 2088 www.tr-podlahy.cz + vozík 1H9 1695

Te podlahe nám řeknó hoplné prd. Sidlo hovádijó v Kuřimu. To be vodpovidalo i temu, že sem to sledováááááál celó cestu šalinó vod severo z Řečkovic. To je do Kuřima co be kameňem dohodil...

Geglim jak mě hoba narostla, senci!
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2182
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 08:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Te podlahe be měl voťuknót Stařeček z Prahe ve vobchodnim rejstřiko, třeba z teho bode chetřéši. Mě z teho de štrycla kolem Takové to mohl bét krásné poščák
Co si dala těm králikum? ...leži tam... nafouklí...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2160
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 09:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
jen tak dal :-)

ostravak rul by se nepridal s jeho dialektem?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7119
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 11:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.A.

1A1 8184, typ 101

1A5 8121, typ 101 PČR

Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 11:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kura synci, bych tu spustil ostravsky dialekt, tak byste to nezachapali. Ale možu vam řict jeden ostravsky vtip: To tak Karviňak přijede se svoji robou k mořu a řika: "kurva, stara, to slunko, take u nas v Karvine po cely rok nezasviti. A kurva, stara, ta vodička blankytna, to v tym našym kališťu ni vzpomenuť. A kurva, stara, ten piseček, taky v tom našem kraju razovitem tež nima." Vedle něj leží jiný český turista, ten už to nevydrží a říká: "Pane, vy jste někde z Ostravska, že jo?" Karviňak na to: Kurva, chlope, a jak ste to poznal boha jeho?" Chlap: "No, podle té kurvy." A Karviňák se otočí na svoji ženu a říká: "Vidš, stara, ja sem ti řikal, že maš ostať doma."

(Ale abych se držel tématu, dneska jedu do vojenského prostoru Libavá s nadějí, že nafotím nějaké to armádní železo, kdyžtak fotky večer).
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4628
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 13:05:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ORP PV: 2M30928
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 19:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Centrální analýza má jednoznačnou odpověď :

2H5 2088, typ 101 + 1H9 1695, typ 102 = ORP Dvůr Králové nad Labem
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 19:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin + Pavel ze z Plzně : ...ad techničáky - jen houšť, a když se to povede, tak klidně nějaký starší auta + starší značky...!
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 20:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.A. :

4A6 6151...typ 101

6A5 3038...typ 101
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 21:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už, tak už...
P.A.:

6A5 3121...typ 101... Smart, potkal jsem jej v úterý na Poděbradské a než jsem ho stačil dát do tabulky, McBain mne předběhl:-)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace