K-report
 

Archive through 16.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Auta - vše okolo nich, historky, zážitky, postřehy, fotky atd. » Staré archivy » Archive through 16.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, stoprocentně ze Severního Irska - tam mají značky vždycky tento formát PPP ČČČČ, který jinak ve VB nikdy nebyl použit. Co se týče dalšího regionálního dělení, tak v Severním Irsku se to taky nějak méně přehledně dělí - odvažuji se jen tvrdit, že není z (London)Derry, kde mají v SPZ všichni obsažené "I". Takže může být třeba z Belfastu...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef- neurčíš náhodou odkud byla mnou spatřená Filcka?
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A posílám pár obrázků na téma "co šlo ještě ke konci roku 2005 potkat v pražských ulicích" - espézetky v detailu v diskusi o SPZ:




Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel při snaze dostat se pod 29,5 kB mi vylézá rozdílná kvalita a rozličné rozměry - neporadí mi někdo nějaké fíglíky? Jinak ta Simca je v běžném užívání, stojí nedaleko Olšanských hřbitovů a viděl jsem ji několikrát i v provozu.

Kromě toho kousek od centra Prahy nedaleko od sebe stávají ve stejné ulici tihle krasavci:


Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco z Prahy 4 (ten Datsun je v Čechách myslím naprostá rarita):

Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: To bohužel fakt nevím a nemám zrovna jak zjistit, navíc mám pocit, že v devadesátých letech na ty místní kódy nešlo moc spoléhat... ale nápis BOHEMIA by docela dobře mohl být (kromě vlastní tvořivosti nějakýho milovníka českého piva, to se samozřejmě taky nedá vyloučit) akční model pro britský trh.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten štítek bohemia nebyla lidová tvořivost.Bylo ta stejný jako štítek felicia,to bude verze pro anglány.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3935
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 20:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Trefa, autobus linky Dublin - Belfast.

Bohužel při snaze dostat se pod 29,5 kB mi vylézá rozdílná kvalita a rozličné rozměry - neporadí mi někdo nějaké fíglíky?

Jaký používáš program?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2731
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 00:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Podobný Datsun (tuším, že v bledě modré barvě) jezdí (možná už ne) v Prostějově, ale má SPZ dole pod nárazníkem a možná je to i vícedvéřák, nevím,. Nikdy jsem si ho blíž neprohlížel, nelíbí se mi...
ICQ: 321725091
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 00:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeste se vratim k tem polišům. jeden uterni pozdrav hadejte odkud :-)
sorry, spz PMP 79-13 neni moc citelna v tyhle pidivelikosti...

Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 11:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin100:Ty si v Bešinách jel závod???To bys mi moh poradit,co je třeba.Bylo to tam fakt senza,jestli chceš,pošlu ti fotky mejlem,když mmi napíšeš něco k těm pravidlu.Mysleli sme s taťkou,že bysme provětrali Felicku
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 17:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O Datsun-u nám na hodinách markentingu vyprávěli historku, proč dávat bacha na pojmenování výrobku, zvláště při jeho exportu. Japonci vyváželi do USA tyto vozy pod značkou Datsun. A protože to nebylo vozidlo oplývající kvalitou a nebylo bezporuchové, dostalo se mu od Amíků brzy přezdvíky "death soon"
A tak to Japončici celé překopali a přejmenovali a dneska už NISSANi docela ujdou :o)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 18:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy- Jo jel sem se start č. 19.
P pravidlum je toho dost ale nejzásadnější je:
1.Mít helmu s homologací "E"
2.Musíš bejt včas přihlášenej do start listiny na WWW.skodateam.cz
3.Musíš zaplatit startovný (platbou předem je levnější-na podzim bylo asi 400 a 600k)
4.Musíš se včas dostavit s autem k technický přejímce.(místo a čas určí pořadatel)
5.Auto musí mít platnou STK/EM musí brzdit a mít v cajka řízení.
Ono je toho mnohem víc ale tuto je to mejpodstatnější.Zbytek je v brožurce kterou dostaneš při vjezdu do kempu.
Zkusim jí nechat oskenovat a případně bych ti jí poslal-ale NESLIBUJU.
Ty fotky bys sem moh nějaký dát na okoštování.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 18:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ona se ta společnost jmenovala Nissan vždycky, Datsun bylo jen obchodní označení a ani ne na úplně všech trzích světa... asi se jim zdálo, že Datsun zní líp.

Ono s těma jménama aut pro různý trhy je to vůbec legrace - třeba Mitsubishi v Evropě známé jako Pajero se v Americe (Severní i Jižní) jmenuje Montero, protože pod evropským názvem by to nebyl moc prestižní vůz - výraz "pajero" totiž prý ve španělštině znamená muže, který... ehm, jak se to... provozuje samohanu.

Že Pajero nelze v USA, to chápu - tam je místy španělština skoro oficiální jazyk, ale proč se ve VB jmenuje "Shogun", to jsem zatím neodhalil...

Podobný problém měla Honda, když uváděla současný model Jazz do Evropy - mělo se to jmenovat Honda Fitta a už prý měly připravené reklamní materiály obsahující kromě plno jiných i hlášky jako "Zvenku působí jako malá a kompaktní, ale jakmile se octnete uvnitř, zjistíte, jak je prostorná a pohodlná"... A pak je někdo upozornil, že "fitta" je švédský (možná i norsky a dánsky, nevím) hovorový výraz pro ženské pohlaví... omlouvám se za bulvární odbočku, ale tehdyto bylo dokonce i v českých novinách.

Bobyk: Jestli je ten Datsun z fotky hezký nebo ošklivý? Nevím, krasavec to asi zrovna není, ale v našem provozu je to zpestření a určitě jsem si ho vyfotil radši než "střízlivě elegantní" vozy z téže doby jako je třeba Dacia 1300 nebo VAZ 2103...
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 01:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto jedné škodověnky v dnes netradičním nátěru
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2939
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 08:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mira: Až na to, že Š100 ve skutečnosti Bezpečnost nikdy nepoužívala...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 10:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mira: Já mám někde dokonce vyfoceného i trabanta v barvách VB, stával tak před dvěma lety před kasárnama v Benešově. Když ho najdu, tak ho sem dám.

Tahle Volha je ovšem v reálných barvách (pro mladší: TAI byl equivqalent dnešní vojenské policie)

Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2942
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 11:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: Tanková a automobilní inspekce (TAI) ČSLA nebyla přímo equivalent dnešní VP, spíše z hlediska pravomocí v silničním provozu. Na volhy TAI si nepamatuji, mám za to, že používala výhradně T-613.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 12:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: 100 VB neměla? S majákem ne, ale ... možná že i některý jiný student VŠDS Žilina než já tam zahlédl ještě na přelomu 80/90-tých let minulého století bílou škodu 100 s "esenbáckými" SPZ a na dveřích přes šablonu stříknutým nápisem OO ZNB Kysucké Nové Mesto. Dokonce jsem to fotil, ale fotka i film minimálně před 15 lety zmizely. Takže teď je to jen taková šotouší historka :-) Ale opravdu tam byla.
Vědomosti je třeba bezpodmínečně dostat do vojáka v to.
MHD: http://353.hamradio.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 12:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vámos - ta volha je úplně boží. Kamarád na vojně ve Stříbře (kolem r. 1988) jezdil jako šofér s místním náčelníkem TAIky - a to v T613-2 (moc fajnová vojna). Jinak TAI měla kdeco - i žiguly a i Škody 120! V roce 1991 v Kolíně spatřena velmi nedbale přestříkaná 120L do barev vojenské policie (tehdy ale ne bílá se zeleným pruhem, ale červená s velkými modrými písmeny VP a znakem na kapotě). Osobně jsem tomu autu zvedal závoru do kasína.

(Příspěvek editován uživatelem 353 leden 13, 2006)
Vědomosti je třeba bezpodmínečně dostat do vojáka v to.
MHD: http://353.hamradio.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 13:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353, Quex: Š100 v barvách VB určitě nebyly. Jinak SNB jako celek je používal v civilních barvách.
TAI měla na 100% i Volhy, Lady a určitě i Š120.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 16:39:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co používala VB jako běžné služební auto v sedmdesátých letech? Jenom Lady?
Jinak si v osmdesátých letech pamatuji na škodovky 120 v barvách VB, ale bez majáku. Jednou takovou jsem se někdy v roce 1985 nebo 86 svezl.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: diky za fota super

VL: v 70. letech jsem se stacil akorat narodit, takze pametnik nejsem, ale urcite mely treba Volhy 21, jeste v modrem nateru. Kdy se vubec zacal pouzivat ten na obrazcich vyse? A kdy zacala VB pouzivat Volhy 24? Ja mam VB spojenou hlavne s timto vozem...
Jeste si vzpominam na akcni scenu z filmu Holka na zabiti (asi 1975). Tam Prachar jezdil v "policejnim" Moskvici 427. Ovsem do jake miry byly skutecne pouzivane, to nevim.

Z dovolenych v NDR si pamatuju zelenobile Wartburgy, ty jsem jim hrozne zavidel. A jeste vic hojny vyskyt Zaporozcu Ten policejni Wartburg se delal i jako model na ovladani. Chtel jsem ho koupit, ale nakonec mi koupili Puch G6. Taky nebyl spatny.

(Příspěvek editován uživatelem Kubrt leden 13, 2006)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1577
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co jsi provedl, vlastiku?

ja si pamatuju hlavne ziguly 1200, 1600 a volhy, eMkovych skodovek bylo malo. fotku z tehdejsi doby by nekdo nemel?
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:29:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty Moskviče VB určitě používala. Dokonce mám pocit, že kombík 427 se snad dodával pouze socialistickému sektoru, soukromník neměl oficiálně šanci.
Ad Pavel2: Nebyl jsem šestiletý delikvent. Ale poté co nám vykradli garáž, tak nás tam s rodiči příslušníci VB dopravili na místo činu ze služebny v Perlové ulici.
A pak v žigulu přijel ještě chlupatý strážmistr Alík místo občenichat.
Autanosísmrt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.97.26
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 18:05:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přečtěte si laskavě: www.bezkorupce.cz/vypis_zpravy.php?id=2006011201
Může to být jen nešťastná náhoda, když třicetiletého protiautomobilového a protikorupčního aktivistu srazí auto a smrtelně ho zraní, takže po několika dnech svým zraněním podlehne? Myslíte si, že žijeme v demokratickém právním státě, nebo v diktatuře automobilistického teroru? Možná je na místě i dotaz, zda si naše automobilová lobby někoho najala na špinavou práci?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 20:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autanosísmrt-Ano automobilová loby si najala většinu z nás zde dikutujících.
Jinak zajímavá až fanatická přezdívka.
Nevím co je to automobilistický teror.
Bez aut to v dnešním světě nejde...(nepřeju ti nic zlého) ale až si třeba zlomíš nohu jak budeš rád za autíčko které tě doveze do nemocnice.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 20:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad auta VB: Já taky nic nižšího než 1980 nepamatuju, ale moskviče VB prý měla, jinak typickým vozidlem kromě Volhy byl i "stejšn" 1202 (pár let předtím ještě typičtějším sedan 1200). Škodovky s motorem vzdau, pokud vím, až od 105/120 M, předtím ne (obdobně i taxíky v Praze, koncem osmdesátek už žigulíků nebylo moc a zřejmě už nějak docházely alternativy...). Pak všechno od favoritu dál (hlavně kombi). Výjimečně v nátěru VB i T 613, ale to spíš s vládními kolonami.

Jinak ty Volhy a Lady - hlavně 2102, 2106, méně 2101, později 2104. Žlutobílý nátěr někdy od první poloviny sedmdesátých let - nevybavuju si teď fotku ani film s Volhou 24 nebo Ladou v modrobílém "mlékárenském", ale ani Moskvič nebo Volhu 21 (nebo dokonce Š 1202) ve žlutobílém... doplní nějaký pamětník?
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 20:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autanosísmrt: To je smutná zpráva, ale nevím, jestli je naše "automobilová lobby" fakt taková chobotnice - to už bych spíš uvěřil tomu (kdybych přistoupil na to, že ho nepřejeli náhodou, jako spoustu jiných každý rok), že někomu konkrétnímu nevoněly nějaké jeho konkrétní protikorupční aktivity, co my víme...

Jinak to bez aut v dnešním světě sice nejde a já se o ně taky hodně zajímám, na druhé straně motorismus s sebou nese strašně moc negativních rysů s dopadem na přírodu, společnost i konkrétní jednotlivce. Podle mě je proto zcela legitimní a správné usilovat o určitá omezení rozmáhajícího se automobilismu, ve městech tím spíš.

Lidi, co neudělají ani krok pěšky ve mně vzbuzují nevoli spojenou až s trochou lítosti - když mi někdo řekne, že z pražských Vršovic na nějakou akci třeba do Čimic (severní okraj Prahy) se "nemá jak dostat", protože má auto v servisu, tak mi ho je fakt spíš líto než co jinýho... stejně zajímavej společenskej fenomén, lidi utratí třeba polovinu svýho rozpočtu za auto (když počítám pořizovací cenu jednou za několik málo let, servis, pojištění a všechny poplatky, pohonné hmoty, doplňky...), přitom často třeba ani moc nejezdí, nebo by nemuseli... ale to jsou témata spíš někam jinam než sem.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef- Majitel auta není synonymum k lenochovi.Já jezdím strašně rád autem-když dlouho neřídím mám něco jako absťák.Nicméně po městě většinou chodím pěšky (mhd je celkem drahé a pro mé cesty občas nepohodlné) a pokud pospícham nebo jedu do práce tak volím auto.(ať už svoje nebo služební)
Rozhodně se nepovažuju za lenocha co neudělá krok pěšky.
Občas takhle o víkendu vyrazím na procházku a odpoledne zjistím že sem obešel celou Plz jejíma okrajovýma částma.Případně vypadnu někam za město a pak to také třeba obnáší 30-40 kiláčků.(na to musí být nálada)
Vím že ten příspěvek nebyl mířen na mě ale takhle jsem popsal svůj postoj k jeho obsahu.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2, Jef: opravdu VAZ 1600 u VB? Nic takoveho si nevybavuju. Nejvic kombiky 2102 a mozna 2103, ale tim si nejsem jist. Ale nic nevyvracim, byl jsem dite. Myslim, ze tech eMkovych Skodovek nebylo tak malo, ale zase, mozna je to jen dojem. Taky se to mohlo lisit od oblasti k oblasti.

VL a nedostupny Moskvic 427: to je mozne, oficialne to myslim byla dodavka. Vyrabel se i v dvoumistne verzi se zaplechovanym zadkem, ale ta se k nam asi vubec nedostala, nebo minimalne. Iz pak delal i regulerni dodavky a pickupy.

Nater policejnich aut: na oblibenem autoschotowebu 5P se u "esenbacke Volhy" pise, ze novy nater se zavadel postupne od roku 1975. To souhlasi s tim naterem ruznych vozidel, jak uz napsal Jef. Posledni Volhy se dockaly i zelenobileho nateru. Ladu ani Skodovku 120 v takovem si nevybavuju. Na T 613 ve zlutobilem si taky vzpominam.

Autanosismrt: nestastna nahoda to bohuzel byt muze. Predpokladam, ze ten pan se pohyboval po Praze na kole bezne a to je dost rizikova cinnost, opakuji bohuzel. Muj bratr takhle taky dost jezdi a nemam z toho dobry pocit.
Automobilovou lobby bych z toho vynechal, to funguje jinak.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kravina

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 08:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastimil Leška: Ano, je to tak!
Pro soukromý sektor bylo určeno kombi- a to jen Škoda Octavia.
Když se v 70. létech přestala vyrábět, tak jako náhrada se začaly dovážet Wartburgy, Žigulíky, Moskviče-ve verzi kombi. Do té doby jen sedany.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 10:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt: Lada 1600 (2106) určitě, osobně si ale nevzpomínám na 1500 (2103). Ladu 1600 si vybavuju i s červeným výstražným světlem "STOP", takže zřejmě doprovodné vozidlo kolon. Škodovek "M" bylo ke konci osmdesátek skutečně čím dál tím víc.

Nátěry: To já si na Š 120 se zeleným pruhem vzpomínám, na Ladu výjimečně taky, ale jen poslední 2104 (i na Praze 6, kde jsem bydlel). Vojenská policie na "Kulaťáku" i 2107 se zeleným pruhem.

S těmi kombíky na našem trhu je to zajímavé - fakt je, že Wartburg kombi začal později (cca 71?) a Moskvič (kulatý 403-407) jsem ve verzi kombi u nás nikdy neviděl, zato 427 i se čtyřmi kulatými světly..ale ty možná byly od těch organizací. Ještě mně napadá, že v nějaké české detektivce ze 60. let (soukromé kanály jich teď pořád dávají spousty) jsem před časem viděl účinkovat Moskvič kombi/dodávku se zaplechovanými okny, s normální českou SPZ - to jsem tedy v Č(ss)R neviděl ani jako vrak, zato pamatuju ještě cca před deseti lety Iž Furgon přestavěný zřejmě na obytný (měl okýnka a záclonky...) s něčím jako ACH... pod Prosekem.

Ty užitkové verze se vůbec moc nedožívaly, v dětství pro mě byla vzácnost i Š 1202 ve verzích pikap nebo (zaplechovaná) dodávka, všude byly jen stejšny...
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 12:26:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednu zapomenutou Ladu ve žlutobílém nátěru už s nápisem "POLÍCIA" jsem viděl v Levicích ještě v cca roce 1996 .
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 13:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to se taky objevovalo, ale myslím jen na velmi krátkou dobu - žlutobílý nátěr a nápis POLICIE místo velkých písmen VB. Pamatujete velká čisla na střechách aut VB, praktické zejména při vrtulníkové koordinaci pozemních jednotek?
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 14:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si třeba vůbec nepamatuju Favority v barvách VB. U nás jezdily Volhy a hlavně 2102, 2103 a 2104, občas 2106. A když se objevila Škoda 120, tak jsme říkali, že přijela návštěva z Prahy . Ty kombíky 2104 pak jako policie se zeleným pruhem až do 93, kdy přišla modernizovaná fáva a hlavně Forman. Kolem roku 91 se objevily ještě bavoráci E30 Touring.

(Příspěvek editován uživatelem aussiger leden 14, 2006)
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 14:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jakémsi seriálu (cosi o bílých jelenech či co) z let 89/90 jezdil tamní policajt (hrál ho myslím Zedníček) ve žlutobílém Favoritu s nápisem Policie.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2761
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 14:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Favority v tomto provedení byly, viděl jsem je naživo i v jiných flmech.
Zlin_24Tr: Asi to bylo Území bílých králů
ICQ: 321725091
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:06:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Please, kde přesně si fotil na Olšanech tu Simcu?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jo, s tou 2106 jste me presvedcili

Ze nepamatuju Ladu v zelenobilem - spatne jsem se vyjadril, mel jsem na mysli "ziguliky" - stare modely, ty se noveho nateru uz nedockaly. 2104 samozrejme ano.

S 1202 zaplechovanou sem nevidel snad nikdy, pickup uz jen velmi malo. Velka cisla na strechch si pamatuju, kdyz jsem to zjistil, byl to pro me sokujici objev

Jeste jdno tema me napadlo, a sice motorky u VB. Ve filmech ze 70. let jezdi obcas policajti na BMW (ted si vzpominam treba na Divku na kosteti). Pouzivala je skutecne VB nebo to bylo jen ve filmu? Ja si pamatuju uz jen "hranate" Jawy 350. Koncem 80. let byla pro hradni straz (nebo neco podobneho - doprovod kolon) dodana serie Jaw s ctyrtaktnim motorem Rotax (nebo jeho licence). V nejakem starsim filmu jsem videl i policajty na Jawa 500 OHC, to byla dost cool motorka. Bezne pouzivali asi jen normalni peraky a panelky.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 17:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam dojem že ty esenbácký Jawy 638 a 639 byly převrtaný na 360ccm.A dost možná i ty panelky (ale u těch je to spíš moje doměnka).
Ale tu 638 s obsahem 360 měl kamarád, prej byla po VB (teda jestli nekecal) a byla dost lajdácky fouknutá na modro tak bych tomu i věřil.

(Příspěvek editován uživatelem martin_100 leden 14, 2006)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 18:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin100 - trabant VB: To je přesně ten, o kterém jsem se výše zmiňoval. Trabant VB před kasárnami v Benešově
Takže tu fotku už hledat nemusím
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 19:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na ten seriál Území bílých králů si pamatuju. Policajta hrál skutečně Zedníček a mám dost silný pocit, že ten Favorit byl žluto-bílo-černej. Právě, že mě to přišlo už tehdy nějaký divný, tak mi to utkvělo.
A mmch natáčelo se to v Třeboni.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 21:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abpopa: Simca stává na náměstí Jiřího z Lobkovic, kde je smyčka pětky "Olšanské hřbitovy". Konkrétně většinou na straně blíž k Floře, často je vidět i z jedoucí tramvaje. Jinou 1300/1500 jsem už dlouho neviděl, zato 1301/1501 ještě občas potkat lze.

Doufám, že se jí nechystáš udělat nic špatného!
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 21:52:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívat se na ní chci. A vyfotit si ji. Nic víc . Sem to auto ještě neviděl..
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 22:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos- No tak to je vyslovená náhoda páč sem v googlu zadal "VB" a tuto se tam vobjevilo na nějakých saitách kam pesomilové posílají fotky svých psů a články o nich.
R_b- Jo ten fucker měl černý blatníky (myslim) a vůbec to byl bastl mezi VB-N.Y.P.D.-POLICIE a maják měl asi taky nějakej podivnej.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 23:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ABPOPA: No, aby nedošlo k nedorozumění - jestli ti není tak neznámý a tvou zvědavost nevyvolal spíš ten Hillman Minx (to červený) - Simca je to modrý hranatý, co vypadá více obyčejně. Hillman je focenej taky na Vinohradech, Lucemburská ulice, a podobně jako několik generací Simek to bylo za komunistů v omezených počtech dovážený "fáro" ze západu, Hillmany ale jen pár let (podle registru vozidel MVČR to vypadá, že 1959-62, pár ještě 1963).
Několik opečovávaných se dochovalo, viz http://auta5p.car.cz/srazy/roztoky_2002/roztoky_138.htm
http://auta5p.car.cz/katalog/hillman/minx_03.htm
atd. Jinak vynikající stránky Auta 5P zde musím upřesnit, že Hillmanů nebylo dovezeno "jen několik", ale určitě pěkných pár stovek.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 23:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef-Když jsem ještě chodil na ZŠ tak jeden Hillman stával kus od našeho baráku.
Jinak Hillmanu se podobala i nějaká starší Simca (a to tak že velmi) mam jí někde na fotce ale fotil jsem to hodně dávno tak bych jí musel složitě hledat...a na to jsem líný
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 00:52:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, došlo k nedorozumění. Splet jsem si to. A už jsem si to ověřil.
Ale mrkni třeba sem...http://auta5p.car.cz/srazy/chomutov_2005/cv_034.htm

nebo sem:http://auta5p.car.cz/katalog/simca/vedette_01.htm
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2768
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 11:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin100: Myslíš asi Simcu Aronde nebo její nástupkyni Elysée. Podobnější, a to tak, že velmi, je Aronde
ICQ: 321725091
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 11:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuto mam focený.(resp. tuten typ)
http://auta5p.car.cz/srazy/chomutov_2005/cv_034.htm
Ale když to vidim vedle Hillmana tak mi to zas tak stejný nepřijde...jó ta lidská představivost.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 12:01:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem v Plzni na Klatovské zahlédl jedoucí Škodu 1202 pick-up! Modrá a vypadala, že byla v docela dobrém stavu. Ale viděl jsem ji z dálky, takže bližší informace nebudou.
Jinak žlutobílé favority s nápisem Policie jezdily po Plzni běžně. Stejně tak Lady 2104. Nejdéle ve žlutobílém laku vydržely Avie furgon, které měla nehodovka. Hluboko do devadesátých let. A snad ještě déle skříňové Avie 30 (nebo 31). Ty snad byly dokonce později přelakovány do bílo-zelené kombinace.
Ach jo. Proč mě tenkrát nenapadlo tohle všechno fotit.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 13:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kgyž už jsme u těv VB vozidel tak taby jsou fungl nový káry.

A tady je takových foteček daleko víc...a těch pěných majáků.
http://www.tesla-holomy.cz/

(Příspěvek editován uživatelem martin_100 leden 15, 2006)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 13:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sory tak tady http://www.tesla-holomy.cz/
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 13:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vaše debata o vébáckých autech mi oživila v hlavě vzpomínku na dávný článek v nějakém motoristickém časopisu (snad SM???), dle kterého měla Lada pro potřeby sovětských milicionářů vyrábět speciální auta s motorem typu Wankel (rotující píst). Ale už si nevzpomenu, jestli se jednalo ještě o klasické žigulíky nebo už o novější model Samara.
Traboš v nátěru VB je k vidění i v Brně v jednom bazaru (poblíž odbočky Černovice ).
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 20:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tej stránce ta hasičská SCANIA je z Plzně
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 20:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch omajákovaných složek- http://www.ipa-rc.de/me180704.htm
Já rád majáky.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 09:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ty slibované fotky z Bešin


Mam jich teda ještě víc

P.S. Martine dík za pravidla
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Medvěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 10:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče vozidel VB, tak si dovoluji odkázat na můj čtyřstránkový článek o těchto, tak před dvěma lety ve Světě motorů - VB používala ledacos a já mám v tuto chvíli zdokumentovány desítky typů, ale pořád mi leckteré kousky chybí...

jen heslovitě a z hlavy
(mb-modrobílý, žb-žlutobílý)


TAI:
Moskvič 408/412(mb), VAZ 2101(mb,žb), 2102(mb,žb), 2104(žb), GAZ 24(mb,žb), T613(žb), Š105/120(žb)

VB:
Š1200(mb), 1201(mb), 1202(mb), 1203(mb,žb), Octavia klasická i kombi(mb), 110R(mb), 130R(mb, oranž), 105(žb), 120(žb), 120M(žb), 125M(žb)
VAZ 2101(mb,žb), 2102(mb,žb), 2104(žb), 2105(žb), 2107(žb)
GAZ 21(mb), 22(mb), 23(neoznačené), 24, 24-02, 2410(žb), 2412(žb), 3120(žb)
Moskvič 408/412, kombík i zaplechovaný (čísla z hlavy nevím) (mb)
Barkas B1000 (mb)
IMV 1000 (mb)
Robur 2500(mb)
Avia A15..., A30... - spousty variant (mb,žb)

a určitě jsem na něco zapomněl :-(

jestli někdo máte jakýkoliv fotky, tak bych přivítal :-)
Na mne nemusíte křičet, stačí mi to říct desetkrát.. .

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace