K-report
 

Archiv do 02.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Gordikon + Multikon + Multi » Archiv do 02.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32323
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:37:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou tam i v reálu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 15:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To obsazení všech kolejí mě občas dost s**e, stalo se mě, že os vlak z bhl stál na koleji vedoucí od BMJ do šlapanic, takže doooost divný
B732 to jsou pane busy. Zvlášť ty, které se rozpadají....
Slatina vždy zvítězí!!!!!!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2199
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 16:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebyl to ten ranní osobák, co jede úvratí přes židenice?
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 19:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne-e hrál jsem to odpoledne. Nebo se mě poštěstilo trefit Nex z modřic na koleji ve směru od Střelic, takže i takový výstřelky tam jsou.
B732 to jsou pane busy. Zvlášť ty, které se rozpadají....
Slatina vždy zvítězí!!!!!!
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Update na webu - http://www.softikon.wz.cz/data.htm#data1:
- návod k úpravě jízdního řádu,
- spuštění vlastního grafikonu je možné až po eliminaci kontroly autenticity grafikonového souboru, což se děje spouštěním s parametrem (vše v návodu).

Tak co, jak se podělíme o práci na aktuálním grafikonu :-) , ať se nás s tím zbytečně nepachtí víc, než je nezbytně třeba? Já bych zkusil KoPr...
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 15:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Balik: Tak návod už jsem studoval ráno, čekal jsem, kdo se ozve první.
Jinak KoPr a tebe schvaluji, předem se hlásím na test.
Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 16:18:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Balik : Jestli zkusíš v KoPru aktuální GVD 2006/07, já bych se pokusil o loňský 2005/06, co ty na to ??
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 16:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pipin:
Jasan.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo by zkusil udělat Multikon? Osobně bych doporučil udělat změnu v osobních vlacích tak, aby osobní vlaky Modrava - Vidly byly ukončeny v některé stanici (Razová, Harta) a vracely se zpět, samozřejmě s posunem (prostě obdoba paskvilů na trati 260 v Letovicích, kde vlaky končí na krajských hranicích). Já na to tu trpělivost a čas nemám.
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň: Trpělivost by byla, s časem je to horší, ale s myšlenkou něco spáchat si pohrávám....
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 21:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem tak před rokem dělal svoje GVD v Grafiku. Když se v tom člověk zorientuje, tak to takový problém není. Klidně bych se taky do něčeho dal.
Ale dělat v tom Brno, to musela být chuťovka.

Nemá někdo traťové soubory k multikonům (traťovou definici pro Grafik). Ne, že by to byl problém udělat, ale kdyby někdo měl.... Díky
Eighteen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 13:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poradí mi prosím někdo jak spustit Multikon 4. Při spouštění mi zhasne monitor a vypíše hlášku, kterou jsem přiložil jako obrázek. Jinak Multikon 3 mi jde bez problémů. Díky
 
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 16:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolutne ten GVD nefunguje. Zkusil jsme pridat pouze jedinny vlak (kopie jineho LV s jinym cislem a casem) a simulator to neschroust. Pak jsem jeden nahodny (9999) ubral. Opet to neukousl. I po vytvoreni start.bat souboru kdy se udajne nema kontrolovat grafikon se stejne kontroluje a program vyhodi chybu. Co s tim? Zkouseno na Multi-1 v1.44, Jakykoli zasah vyhodi chybu

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 20:57:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: Něco děláš ěpatně, já už edituju GVD_00.DAT a bez problémů to rozjedu. Schválně jsem dnes zkusil v "baťáku" včerejší datum a . Dal jsem dnešní a zase v poho. Jen se mi jednou rozhodily barvy, ale to přičítám DOSBoxu.

Jinak dle Pospecova návodu jsem zkusil DOSBox (doposud MS VirtualPC+W98) a v poho, jen to trochu pomaleji reaguje na klikání myší.
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 13:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hra jede super pod XP a žádné dosboxy nepotřebuju. Problém je v tom baťáku. Nemá cenu vytvářet baťák, když ho budu muset každý den přepisovat. Tak holt spustím simulaci s parametrem rovnou. Už mi to teda jede, ale bylo by lepší v tom návoudu napsat že se ten baťkák musí každý den měnit. Já jsem byl v domění, že baťák vytvořím jednou a jede to nafurt - nejede. Prostě každý den měnit datum.
Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 15:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mám hotovej GVD 2005/2006 v KoPru , kam s tím ??
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 16:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začal jsem pracovat na Multi-1, trochu měním polohy vlaků, ale základ zůstává od p. Konrada. Ale pro zpestření přidávám vozbu Os vlaků Podolsko - Kunštát. Uvidím, co z toho vzejde, sám jsem zvědavý.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32594
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 16:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pipin:
Co třeba sem (volba "Poslání přílohy...")?

Případně bych to mohl naházet při větším počtu do záhlaví. Ale to až výhledově. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 17:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady to je, simulace KoPr v GVD 2005/06, je tám pár odchylek, ale tak 99,9999%, je podle toho jak to bylo.
Spouštění pomocí soub. " start.bat" a v tom nastavit aktuální den v měsíci, a poté již jako dříve.
A teď se vrhnu na Multikon.
application/x-zip-compressed
MU3V1-47_gvd_05_06.zip (330.5 k)
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 13:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si trochu pohrál s MU1 a tohle mi vylezlo. Je to komplet překopané, jediné co zbylo z původního grafikonu jsou některé náklady a jízdní doby. Je to komplet v taktu s nulovou symetrií a zapracoval jsem tam tyto "linky"
IC: projíždějící bez zastavení v 60 min taktu
Ex: se zastavením v Rejštejně v 60 min taktu
R1: Hřebeč - Suchý Vrch se zastávkami Rejštejn a Kunštát (zde ho předjíždí IC) ve 120 min taktu
R2: Suchý Vrch - Podolsko ve 120 min taktu se zastávkami Polnička a Kunštát
Sp1: Leskové - Zvíkovec, z Leskového do Polničky jako ZrOs, dále zastavuje jako R, ve 120 min taktu (jako proklad R)
Sp2: Rejštejn - Zvíkovec, tvoří přípoj od R ve 120 min taktu
Os1: Suchý Vrch - Zvíkovec v 60 min taktu, Ex ho předjíží v Rejštejně
Os2: Leskové - Kunštát v 60 min taktu, každý 2 vlak pokračuje do Podolska
Os3: Rejštejn - Zvíkovec v 60 min taktu
ZrOs: Hřebeč - Žárová v 60 min taktu, stavící pouze ve stanicích (má občas pobyt v z dopravních důvodů ve výh. Frymburk, který jsem "rozptýlil" do jízdních dob).

V souhrnu je to cca 15 vlaků za hodinu. Nebojte se jezdit proti správnému směru. A taky to nepřehánějte s dalšími náklady, jinak se z toho pravděpodobně zblázníte. Jo, a pokud se vám zdá, že těch vlaků je moc, tak si spočítejte, kolik toho projede třeba na takové 010 nebo 270.
application/octet-stream
GVD_01.DAT (37.7 k)
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 16:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ted budu za potizistu zase chvilku ja... Multi-1 mi s tim parametrem stejne spousti kontrolu grafikonu. Co delam spatne? Nejde mi to ani normalne, ani pod DOSBoxem. Takze jsem to prozatim vyresil tak, ze po kontrole grafikonu stisknu PAUSE, soubory "prohodim" a jede to.

Michalk: Velmi pekne a svizne, hlavne pro mozgove zavity. Mohl by jsi prosim jeste posilat do oblasti treba jednou za hodinu Lv at je na postrky? Nebo si to mam editnout sam?

(Příspěvek byl editován uživatelem pospec.)
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusil sem to vtáhnout do multikonu tak, že sem si vytvořil zástupce a v něm vymazal původní GVD a uložil ten nový.... No a při spouštění mě to hodilo chybu právě v GVD. Tím pádem se to nespustilo. Zkušenější prosím o nápovědu, jak to do multikonu vtáhnout, protože nejsem zs tak dobrý předem dík za odpověď
Muzejní vůz Karosa B732? Není to tak špatný nápad... i když za rohem stojí dalších 5 v pravidelném provozu!!! Takže hmmmm...
Nejlepší trolejbusy jsou beztak 15TR!
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: Jako nouzovku zkus PAUSE jako ja, snad mezi tim nekdo neco vymysli... Nejlepsi by opravdu bylo, kdyby pan Konrad uvolnil zdrojove kody, ale o tom si bohuzel muzu nechat akorat tak zdat Na druhou stranu si vsimnete, ze poprve za celou dobu nam na sebe (?) nechal emailovy kontakt. Tak ho nezahlt'te

Jinak si neodpustim osobni poznamky - pred zkouskovym fakt Danajsky darecek od pana Konrada, zase budu plnit bobrika sebeovladani. Ten Multi-1 bych fakt s VELKOU radosti prekopal k obrazu svemu, i kdyz Michalk nasadil slusnou latku
Editovat Multikon asi nebudu, ten mi pripada takovy sterilni... Multi-2 je pro me fakt na zblazneni, takze to je taky mimo hru, cili zbyva ta 1 a 3. Pricemz teda trojka mi prijde zajimava podle realu, takze se tesim, az mene casove vytizeni "kolegove" zrobi letosni GVD
Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vojtik : Musíš to startovat přes start.bat. Ten musíš mít ve složce ze souborama ke hře, a ještě navíc zadaný den v měsíci( takže každej den to musíš měnit), ke každému ...konu musí být specifický start.bat.

Pospec : on ani loňský GVD v KoPru není špatnej.
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se dal do letošního GVD Multi-2 Plzeň-Cheb. Zatím mám přípojné tratě.

Horší je, že některé vlaky se asi dělí (večer od Plzně přijede jeden, ale ráno jedou zpět dva). Takže buď jeden zrušit nebo zavést nový Sv.
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 00:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Díky za připomínku s těma postrkama, editnu to, ale hlavně kvůli všem, kteří by si to případně chtěli prubnout a nechtělo by se jim to editovat. V připadě, že by ten můj soubor někdo chtěl editovat, tak dle libosti (akorát pokud by se to nějak rozumně povedlo, nezlobil bych se, když ho taky zveřejnílo).
Ono to původně bylo plánováno ještě trochu jinak (a drsněji ) - původně jsem měl v záměru nechat všechny vlaky do Podolska přepřahat v Kunštátě, takže postrkové náklady jsem vůbec v plánu neměl, akorát to Multi nechtěl nějak pochopit, takže aby tam něco jezdilo, tak jsem je tam dodatečně dodal a na postrkové loko zapomněl.
application/octet-stream
GVD_01.DAT (38.2 k)

Takže tady je verze Beta2 Multi-1 made by moje maličkost.

Všichni komu to nejde rozjet: je ještě další způsob, jak pouštet multi bez kontroly dat. Stačí v woknech vytvořit zástupce, kde v záložce program editujete položku příkazový řádek tak, aby vypadala nějak takhle:
"{adresář s multi}\MULTI-1.EXE 25"
kde ta 25 je onen zmiňovaný parametr spuštění (pro dnešek).
Pokud to spouštíte přes DOSbox, stačí napsat místo "multi-1" jen "multi-1 25".

Pak taky koketuju s myšlenkou editovat KoPr podle fiktivního grafikonu podle hesla "vyzkoušet co ta trať snese", takže 15 min takt Os vlaků do Brodu, 30 do Kolína, něco zrychleného a tak 5 rychlíků za hodinu v jednom směru. Uvidíme, třeba se mi něco povede, ale ještě to nemám promyšlené.

Jo, a ještě: pokud by adminům vadily dva skoro stejné soubory, tak ten starší klidně smažte.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 07:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalk: Ty preprahy v Kunstate by mely jit udelat, ne? Kdyz jdou udelat preprahy v Rejstejne pro Sv vlaky, tak by to melo jit v Kunstate podobne, ne? Rad bych to vyzkousel, kdyby byl cas.

Jeste k tomu spousteni pres zastupce - to co pises je vlastne to same, jako udelat si zastupce/napsat to do prikazove radky. Nevim proc, ale proste mi to nejde, furt se snazi kontrolovat GVD. Vam se pri startu kontrola "proste" preskoci, jo?
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 08:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přepřahy udělat není problém, ale jen u vlaků, které jedou pravidelně (mají čas vjezdu různý od 9999). Musí být definováno na který vlak loko a souprava přechází.

Kdysi dávno se tady řešilo nějaké lomítko, kterým by se vyřadila kontrola GVD, ale důrazně se to zamítlo, aby se tehdá někdo dělal svůj a pak nadával, že mu to nefunguje. Takže nevím, zda-li to nebylo v programu zrušeno úplně.
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 09:31:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to s těma přepřahama nebude tím, že v Kunštátě není úvrať, nazozdíl pro Sv v Rejštějně. Zkoušel jsem nejprve napsat jen oběh lokomotiv (tj. info do pozic 17, 31-35 a 37), to mi nezbaštilo, pak jsem doplnil nejprve to samé číslo vlaku do obratu soupravy (tj. to samé, co je na pozicích 1-5 jsem napsal na pozice 39-43), ale ani to nefungovalo, tak jsem jako poslední možnost zkusil přečíslovat vlak po přepřahu (tj. na pozici 39-43 jsem napsal číslo jiné). Ale ani to nefungovalo... Vlak měl info o přepřahu ve svých informacích dobře (kontrolováno klávesou F1 na vlaku), pak přijel do Kunštátu, ani číslo nezměnil, informace o přepřahu zmizely a lokomotiva neodstoupila... Tak nevím. Pokud by se to někomu přece jen podařilo, tak ať dá vědět, celkem by mě to zajímalo.

(Příspěvek byl editován uživatelem michalk.)
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 10:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalk: Díval jsem se na tvůj grafikon pro Multi-1 a řeknu Ti, docela masakr. Pokud bych byl skutečným dispečerem té tratě, tak bych měl radši vždy po ruce revolver pro případ, že by se něco zpozdilo. Uvidím, zkusím. Brzy sem dám svůj návrh, který se hodně drží návrhu p.Konrada, ale má v sobě i náklady. S těmi jsem zatím nic nedělal, mám tam drobné úpravy osobáků.
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 11:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň: To nepopírám, že to je masakr. Však s tím účelem to bylo stvořené. Pokud se povede navíc chytnout nějaká zajímavá výluka, tak je to fakt maso... Taková 2.TK CIM-ZAR je celkem vražedná.
Na další návrhy jsem zvědav. V tom svém taky hodlám dodělat nějaké náklady, ale zatím přemýšlým, kam je nejlíp nacpat, aby překážely co nejvíc, ale šlo to vyjezdit
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 11:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To máš asi pravdu. Pokud nebude úvrať (změna směru L/S), tak se loko asi neodpojí. V tom to asi bude.
Multikon - Razová, Multi-1 - Rejštejn, Polnička, Multi-2 - Mariánky, Stříbro... všude je úvrať...
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přepřehat vlaky bez úvratě jde až v Multi-4, píše to i Pan autor na svých stránkách. Tedy on to tam nepíše přímo, ale když si člověk přečte novinky u Multi-4, pochopí to. Mám to i odzkoušeno, několik marných pokusů mi to potvrdilo.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:00:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ťuhýk má pravdu, píše se tam (u Multi-4): "jízdní řád nově obsahuje i neúvraťové vlaky s povinnou výměnou lokomotivy"

Fakt nechápu, jakto, když spouštím simulátor tak jak vy a tak jak je psáno:
MULTI-1.EXE 8
tak to nejede. Jediné, co mě napadá, je, že operační systém nepředá programu parametr, ale to by tím pádem musela být velká náhoda, aby ho nepředával ani DOSBox. Ještě jednou dotaz - vám se při startu s parametrem kontrola GVD přeskočí?
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: ono jde o to, že ten parametr má být číslo aktuálního dne v měsíci, takže dneska to není 8, ale 25, zítra 26 atd... Takže pokud to spouštíš s parametrem 8, tak to opravdu nefunguje. Takže dneska se Multi bez kontroly GVD spouští příkazem "MULTI-1 25", zítra "MULTI-1 26", atd..Pokud tohle víš a jenom jsi to v předchozím příspěvku formuloval tak, že jsem to pochopil špatně, pak bohužel netuším, kde by mohl být problém.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalk: AHAAAAA! Tož dík moc! To sem nevěděl... Tak to bude opruz. Už přemýšlím nad tím, jak to "automatizuju", protože jenom kvůli Multině přece nebudu každý den zjišťovat, kolikátého je
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32648
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 17:29:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud by adminům vadily dva skoro stejné soubory, tak ten starší klidně smažte

Absolutně nevadí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32650
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 17:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kvůli Multině přece nebudu každý den zjišťovat, kolikátého je

A co si najet na hodiny Windows (datum se objeví)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 19:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlivsky: a kdo to ma furt prepisovat do radky?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32664
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 19:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oproti času strávenému hrou je to zanedbatelná chvilička. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>Pospec: Tak si na to napiš program...
Auta stojí, motorky jedou!                                           Profil
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 09:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_Zlivský: tady jde o pohodlí, jestli mi teda jako rozumíš

D-vo: budu muset, vzhledem k tomu, jak (ne)mocný nástroj je windowsácký shell. už se na tom - pro moje pohodlí - pracuje mimochodem, pokud bude "nových" GVD víc, nebude problém udělat "pohodlnější" výběr určitého GVD (takže žádné zběsilé přejmenovávání). jen to "zákazníci musí chtít"
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Zákazníci jsou líní a budou rádi za každé zjednodušení, to si piš.

Jo, a taky jsem objevil chybu ve svém GVD pro Multi-1, konkrétně u Vn vlaků ze směru HEI, takže je buď nepřebírejte do oblasti, nebo si to v GVD opravte. Konkrétně se jedná o číselné série 5626x a 5666x (v prvním případě je špatně výstupní stanice - poslední písmenko na pozici 64 neodpovídá výstupní stanici, a v obou případech je špatně očíslovaný obratový vlak). Takže zájemci, opravte si to (aneb nikdo není neomylný...).
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 17:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalk: pošli prosímtě opravený, když né sem tak třeba na mail pospec/a/pobox/./sk
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 20:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na mojích stránkách http://skrebi.msd-doprava.eu je k dispozici letošní GVD pro Multi-2, jak jsem slíbil. Jsou tam i vyexportované GVD z Grafiku, aby bylo podle čeho jezdit.

P.S. je na to odkaz hned na úvodní stránce.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2233
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 01:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

win2k se odmítaj poprat s parametrem v příkazový řádce i v batu a program neustále vyhazuje chybu kvůli kontrole dat... kruci, že já ty 98ky zlikvidoval
ČESKÝ NÁROD JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32756
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 01:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně to ve w2k kupodivu jede...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 11:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalk: dovolil jsem si do Tvého supernadupaného GVD dát i nějaké pravidelné náklady a hafo nákladu s přepřahama, pro opravdové fajn šmejkry.
text/plainGVD_01
GVD_01.DAT (52.3 k)
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 15:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: vypadá to solidně, teď ještě jestli to půjde vyjezdit . Koukám, že nepravidelné náklady jsi použi originální, protože v mé verzi tam byly ještě nějaký Vn z HEI do POD a HRE (aby nejezdily jenom Pn tam...) Já v mé původní verzi schválně ty přepřahací celkem zlikvidoval, protože jinak bych se z toho asi zbláznil (když mi to vnutilo asi po šesté vlak SUV-POL-LES, už jsem myslel, že se asi propustím , protože už jsem neměl kde točit a ani kde ostavovat...)

Pro opravdové fajšmekry je taky další věc z mé dílny:
application/octet-streamKoPr
GVD_03.DAT (53.5 k)

Nejedná se o reálný GVD, je to moje fikce (GVD jsem použil víc originálních z 80.-90. let a splácal jsem to s drobnými, místy většími, úpravami dohromady.) A jako bonus jsou přidány Os vlaky z budoucí městské linky přes Malešice... Zvlášť v pátek kolem od půl dvanácté je to celkem brutus...
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 17:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalk: jasně, nepravidelné jsou originály, vyjezdit se to dá. Jak si říkal 15 vlaků za hodinu se mi zdá dost málo, hlavně v noci. Proto jsem přidal nějaké Pravidelné náklady. Vn z HEI do POD jsou zachovené, ty do HRE jsem vypustil, protože by se to už asi nedalo vyjezdit :D Takhle je to hodně maso, ale je to to hodně dobrá zábava. Přidal jsem tám pár náhodných postrků z KUN a více vracejicích se lokomotiv z POD aby to bylo čím odvozit. Je to na hranici jezditelnosti, ale mě to hafo baví, když je to kolejiště celé červeno-zelené:D
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 20:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravte si GVD2007 do Multi-2. Jedna provozní a pár kosmetických úprav.

http://skrebi.msd-doprava.eu
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 23:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KoPr (tedy Multi-3) s letošním grafikonem:
text/plainKoPr - gvd 06-07
Gvd_03.dat (51.4 k)

(Celkem věrný, jenom namísto rozpojování ešusů je v Pečkách několik vymyšlených obratů... ;-)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 23:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě zkusím dodatečně nalámat malešické náklady s přepřahem v Běchovicích. (Přečíslovávat můžu i v tomtéž směru S->S, L->L a pokud je obratový vlak, na který bude loko po přepřahu nastupovat, již v oblasti, neměl by být problém...)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32826
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 01:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Díky všem za GVD, až na menší chybky (zejména (ne)zastavování vlaků) jsou to perfektní kousky. Zase mám o zánavu na mnoho hodin postaráno. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 15:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si trochu pohrál s Multikonem, a tady je výsledek :
text/plain
GVD_00.DAT (54.1 k)


Ve stanici Harta je tzv. hranice krajů, takže většina vlaků je zde výchozích a končících, jezdí i Os vlaky VID-MOD a zpět, u vlaků Os OSE-RAZ a zpět a Os MOD-HAR a zpět probíhá vzájemná výměna Lv, přidal jsem také více prav. Nákl.vlaků, NTP je zachována ve stanici RAZ, postrky ve stanici TUH, všechny vlaky jsou přečíslovány (až na vyjímku Lv) do čísel vlaků v provozu neexistujících.
Zejtra je Svátek práce, tak ho oslavte prací.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2244
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 15:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci-li udělat Mn vlak jedoucí 1-6, funguje dvouřádkovej zápis a) extra řádek pro vlak jede 1-5 (kód 8) a b) extra řádek pro tentýž vlak jede 6?
ČESKÝ NÁROD JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 19:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k:
Ano, funguje, zkousel jsem.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2248
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 01. května 2007 - 10:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výborně, ď.
ČESKÝ NÁROD JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 19:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem tak trochu přemýšlel nad tím "pohodlnějším_spouštěčem_jiných_grafikonů" a su před pár dilematama, takže se chcu zeptat - mám s tím zahazovat čas a nebo by to nebylo jen pro mě?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2260
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 20:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud napíšeš dostatečně univerzální a blbovzdornej prográmek, určitě tím spoustu lidí nadchneš - takže určitě zvítězí pohodlí před překážející nutností tlapání deseti znaků do příkazovýho řádku...
ČESKÝ NÁROD JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace