K-report
 

Archiv do 10.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Gordikon + Multikon + Multi » Archiv do 10.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 17:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě by nebylo špatné, kdyby aktualizace obsahovala i nabízení vlaků na dvojkolejných tratích (ne jejich automatické přijetí) v multikonu a multi-1 ... koneckonců i v tom gordikonu by se to hodilo :-)
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 05:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no nevím, verze 1.50 jsou sice fajn, ale nejsou kompatibilní se starými GVD a při pokusu o uložení vždy spadnou a to až tak, že schodí celé PC.
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 09:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: Přesně tak. Mně sice neshodí PC, ale zase vůbec nenaskočí - teda ty upravené grafikony. Původní gvd fachčí pod multistartérem OK, Upravené grafikony ani nenaskočí.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 11:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Padání 1.50 s vlastním GVD je nejspíš způsobeno jiným formátem GVD v nové verzi, pokud se nepletu... Pokusím se najít nějaké řešení a pokud to nepůjde, tak si přečtu PopisGVD
Yeah
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 12:55:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak PopisGVD jsem nečetl, ale je to vyřešeno. Verze 1.50 používá v .DAT souborech delší řádky - 145 znaků oproti 105 v 1.44. Tož jsem to opravil Změnil jsem jen GVD co jsem našel u Básníka na stránkách, pokud by byly ještě nějaké, můžeme se domluvit. Očekávám, že je Básník přesune do jeho archívu, až bude mít čas. Snad se sbírečka bude pěkně rozrůstat

application/zipBalík uživatelských GVD převedených do verze 1.50
opravene_GVD_V1-50.zip (34.4 k)

Yeah
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 13:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: padá to při ukoncení programu, když chci uložit stav simulace (skoušeno s originálním GVD v1.50). Program to prostě neuloží a spadne systém
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 16:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: Mohl byste podrobněji popsat, za jakých podmínek dojde k pádu programu? OS, způsob spuštění, ... To, jak chybu popisujete, není zrovna výstižné.

Mně to ukládá a nepadá. Jenom (Multi-2) verze 1.50 při zaznamenávání vždy přepíše záznam 'A' zatímco verze 1.45 zapisuje správně popořadě. Zkoušeno pod DOSBoxem 0.70. Nevylučuju, že to je nějaká chyba DOSBoxu...
Yeah
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: při spuštění programu přes multistarter dojde po stisku tlačítka "Konec s uložením" a pádu programu. Klasická (ikdyž na svých XP jsem ji vidělza 5 let úplně poprvé) modrá obrazovka následovaná automatickým restartem systému. Při spuštění programu multi mimo multistartér je vše v naprostém pořádku. Domnívám se že je ne zcela ošetřeno ukončení programu a uvolnění paměti v multustarteru.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 22:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: Nezmínil jste se, zda spouštíte simulátory v normálním nebo "DOSBoxovém" režimu. Tvrdíte Domnívám se že je ne zcela ošetřeno ukončení programu a uvolnění paměti v multustarteru, ale přitom nevíte, jak funguje. Žádnou paměť nevyžaduje, vše je v režii operačního systému. Je mi líto, že Vám nefunguje, ale pokud Vám mám pomoct, potřebuji vědět víc, než jste zmínil.
Yeah
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 22:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po náhradě opravených datových souborů funguje bezvadně. Díky.
Akorát nevím, kdy to všechny (ty nové gvd) odehraju :-(
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 04:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli mohu malý dotaz pro vzdělanější uživatele PC: Jak dosáhnout toho, abych mohl vybírat z několika GVD v multistarteru, tak jak je prezentováno v návodu? Mám příkladně soubor MU1 a v něm jsou podsoubory MU1, MU1zm, MU1zm1 s různými GVD, ale multistarter si vybere jen ten první, protože je k němu definovaná cesta a ostatní GVD soubory nenabízí( mám je označit jinak-ale to zase nejde spustit). Nešlo by nadefinovat více cest? Pokud by to bylo špatně srozumitelné, můžeme komunikovat mimo fórum a sem pak dát jen výsledek. Děkuji.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 05:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: spouštím přes multistartér v normálním režimu. Pokud program používá NET. domnívám se, že jeho nároky na paměť jsou veliké. Zajímavé také je, že u starých verzí multi tento problém s multistarterem nebyl.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 08:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp: V návodu to není napsané, ale Multistartér nabídne pouze soubory *.DAT, které se nachází v adresáři s vybraným simulátorem (vyjma jeho datových souborů). Pomůže vám tato znalost?

Mmrozek: Děkuji za vaše domněnky. Nemůžu vám nijak pomoct, protože na mém PC se simulátory přímo spustit nedají.

Pokud tady je někdo jiný, kdo provozuje simulátory 1.50 "normálně", mohl by se podělit o zkušenosti (padá při ukládání nebo ne?). Díky.
Yeah
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 12:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem zkoušel Multi-2 verze 1.50 s upraveným grafikonem spuštěný normálně (tak mi chodí všechny Multi kromě Multi-4) a uložení bez problémů.
Poté Multi-4 přes DOSBox s uložením - sice se trochu zatřásla obrazovka, ale ustálo se to bez restartu.
Takže to bude asi spíše HW záležitost.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 12:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Canfranc: Velmi děkuji za pozitivní zkušenost. Ještě by mě zajímalo, jak verze 1.50 ukládají záznamy. Mně pod DOSBoxem ukládají všechno do záznamu 'A' - tedy prvního - a přepisujou ho. Předchozí verze normálně ukládají, tak jak mají. Pokud by to někdo odzkoušel při běžném spuštění (buď ze startéru nebo ze systému) a odpozoroval, jak se chovají, budu rád za zkušenosti. Dokopal bych k tomu Básníka, ale kdovíkde se fláká. Díky všem.

P.S.: Mmrozek: Zkoušel jste DOSBox?
Yeah
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 18:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jqcp=> Pokud vám jde pouze o zobrazení výběru různých GVD, dosáhnete ho vložením všech GVD (pro danou verzi,např. multi-1) do jediného adresáře s multikonem (dané verze, např. multi-1). Pokud vám jde o ukládání, v současném stavu máte v zásadě tři možnosti: Buďto mít různé GVD v různých adresářích a cesty k nim měnit podle toho, co zrovna hrajete; nebo někam stranou kopírovat pouze soubory s uložením; nebo jednoduše nehrát víc GVD najednou :-) Kopněte mě pokud mlžím

Pospec=>Já se neflákám, já pilně studuju !
Jinak u mě Multi-1 v.1.50 s upraveným GVD od pana Mmrozka v normálním režimu jde bez problémů uložit i načíst, ostatní simulátory jsem nezkoušel ...

A ještě jedna otázka pro všechny do pranice:
Bylo by lepší dát na mých stránkách ke stažení všechny dostupné GVD v jednom archivu a pod něj dopsat co obsahuje, nebo by to bylo lepší tak, jak je to teď = jednotlivé soubory? Co vy na to?


Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33471
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co obě varianty (jednotlivé soubory + balík se vším)? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 20:14:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský=>Bál jsem se, že to někdo řekne .
Asi to tak nějak udělám, byť je to asi nejpracnější varianta ... ale třeba se to podaří nějak alespoň částečně automatizovat :-)
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 10:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za odpověď. Měl jsem ale pocit, že se to vyřešilo alespoň trochu tím balíčkem opravených souborů, protože předtím jsem to nemohl mít v jednom souboru, kvůli totožným názvům a po balíčku to jde (možná jsem udělal chybu už předtím s přejmenováním, ale ono to snad ani jiné názvy než GVDxx.dat nebralo). Zkoušel jsem hrát a uložit přes Multistarter a v poho.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jgcp.)
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 12:45:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: nepotřebuju DOSBox, simulátory spistím i bez DOSBoxu bez problémů a také je bez problémů ukončím
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 18:21:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě dovětek: Multi-4 ani přes DOSBox, ale mám jen 0.65 , takže zkusím stáhnout 0.70 a uvidím.
Přepisování ukládaných verzí V 1.50 jsem si nevšiml, ještě se podívám.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 20:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: takže splněno! super
Yeah
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 20:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: nepochopils, simulátory spustím a ukončím bez problémů a nutnosti požívat DOSbox normálně (třeba v Total comanderu). Nikoliv však přes multistartér. Problém je v tom, že když spoštím multi přes startér, a chci uložit simulaci, ta se uloží a v okamžiku kdy má vyskočit okno s časem hraní, toto okno nevyskočí, objeví se modrý screen a pak PC restartuje.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 03:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jsem večer zkusil nainstalovat DOSBox 0.70 a světe div se: Multi-4 se přes Multistarter nakonec spustilo (OS WXP SP2).Jenže: asi po pěti minutách přešla simulace do jiných barev, třeba pozadí na info panelu bylo červené (každý řádek v tabulce), místo žlutého pozadí za číslem vlaku bylo šedé, traťový souhlas místo modrého bílý, ale jelo to a odehrál jsem asi 43 minut podle ukončovacího okna. Jen to mělo potom trochu problémy asi s vyrovnávací pamětí (768 MB), ale PC to ustál bez restartu.
Na ostatní simulátory nebyl večer čas.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33531
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 03:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je bohužel asi „standardní” chování té debilní emulace DOSu. :-( Podobně vtipně se chová i přímo Turbo Pascal (některé fce nefungují, začne měnit barvy, atp.).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 10:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: S tím slovem "debilní" bych byl zdrženlivější... Navíc pokud se tak podle tvojich zkušeností chovají programy v TP, tak proč by se tak neměl chovat DOSBox?

Tohle není žádný velký problém, mělo by stačit přepnout do Windows® a zpět do režimu celé obrazovky (2x Alt+Enter). Ohledně té vyrovnávací paměti - uvědomte si, že DOSBox vám emuluje fungl celou mašinu, tzn., že když máte hi-endový stroj, tak s ním získáte něco jako 80486 DX2... A navíc správa paměti není záležitost emulátoru
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 10:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen střílím od boku (píši asi). Nemám hi-endový přístroj. Jen popisuji stavy, které to dělá. Já přece netvrdím, že je nutně něco špatně.
Naopak jsem rád, že se to konečně spustilo. A ještě mě napadlo, že celá obrazovka byla posunuta asi o dva centimetry vlevo.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 10:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ty problémy s vyrovnávací pamětí vypadaly jak? Obrazovka může být posunutá, váš monitor není zřejmě zvyklý. Máte LCD nebo CRT?
Yeah
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33532
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 10:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec:
Já nepíšu o DOSBoxu, ale o tovární emulaci DOSu, kterou dělají wokna. Ale napsal jsem to nepřesně (znaven nocí :-)) - nechová se tak pouze DOSBox, ale především přímo emulace poskytovaná XPčkama.
Ve W98 nebo přímo v DOSu se mi to nikdy nestalo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 11:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Čas příspěvku jsem zaznamenal, takže mi bylo jasné, že v krvi je zvýšená hladina piva. Nepochopili jsme se, jasně, ale Jgcp si stěžuje na halucinogenní barvy v DOSBoxu.
To že Microsoft kašle na zpětnou kompatibilitu je známá věc. Pak musí vznikat znouzectnosti typu DOSBox a další.
Yeah
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 11:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: K vašemu příspěvku č. 69 - nešel by co nejblíže popsat obsah té modré obrazovky? Kde nastane chyba, v modulu multistarter.exe?
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 15:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám normální monitor.
Problémy s vyrovnávací paměti podle mého názoru nastaly v okamžiku ukončení simulace, když se PC vracel do XP režimu, pár sekund mu to trvalo ( mohu se mýlit, nemám VŠ počítačovou ). Nepřipisoval jsem to Multistarteru. Naopak myslím, že to je výrazné usnadnění hry se simulátory.
Mám ale novou zkušenost na jiném PC. Naistalováno Multistarter, DOSBox 0.7, všechny opravené GVD a zkusmo spuštěno přes DOSBox Multi-4 a ejhle-fungoval, bez problémy, žádné výpadky s barvou, monitor vyhovoval, simulace uprostřed, uložení bez potíží.
Jak se přesně dopátrat příčiny chyb a kde je najít? Budu tu ale až ve středu.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: žel bohu, restart po ni následuje tak rychle že ani nestačím mrknout :-(
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 20:04:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrozek: Tak co třeba ? Ne, vážně, tohle by se stávat nemělo a i kdybych 100x chtěl, tak nevím, jak vyvolat modrou obrazovku. Je mi líto, ale těžko radit. Aplikace, jedoucí pod frameworkem obyčejně hlásí chyby slušně, ne restartem. Zkusil bych z hecu DOSBox s aktuální verzí startéru.
Yeah
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.92.191
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 18:16:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
zkus zakázat automatický restart, tím by mělo chování počítače po chybě skončit BSOD.
Zakazuje se ve Vlastnostech systému (Winkey + pause), karta Upřesnit, tlačítko Nastavení spouštění a zotavení systému, a tam v políčku Selhání systému odškrtnout možnost Automaticky restartovat.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 09:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a já dopním informace od Laury odkazem ohledně nečekaných restartů

Záznamy v systémovém protokolu jsou k dohledání zde: Ovládací panely >> Nástroje pro správu >> Prohlížeč událostí >> Systém, stačí poklikat. Jen je potřeba být administrátor.
Yeah
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 12:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Multi-1 v 1.50 se mi s upravenými GVD pro 1.50(staženými odsud) stává, že vlak ve směru HRE (zatím jen v relacích ZAR-HRE, HEI-HRE a REJ-HRE)dojede do Frymburka a program hlásí, že je cesta postavena nesprávným směrem (přitom je postaveno dolů do HRE). Stává se to taky někomu? Kde je chyba? Nejsem takový znalec...Starší verze Multi-1 tohle nedělala.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 14:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajemný_em: Teď jsem to jenom tak z hecu spustil, a ZAR-HRE v pohodě. Akorát mi MOs 6919 z ničeho nic nabral hodinu sekeru. A má stavit jen v KUN?

 

GVD jsem nijak neupravoval, ale jak jsem psal, v předchozích verzích se používaly "kratší řádky". Každý vlak má svůj řádek začínající a končící znakem 'x'. Akorát jsem doplnil mezery na požadovanou délku řádku, toť vše. Do detailů souboru s GVD jsem se nepouštěl, takže je dost dobře možné, že jsem to podrbal já. Na druhou stranu, verze 1.50 dělá nějaké blbiny (např. zapisuje záznamy pouze do 'A' souboru), tak možná to bude další krpa v programu. Opravdu nevím, netuším a jen vykládám karty na stůl
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 06:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, potvrzuji ukládání pod jedno písmeno a tím přepisování uložené pozice. Jinak až na ten posun obrazovky při celoplošném zobrazení u Multi 4 doma vše jede. Je s podivem, že na jiném PC je Multi 4 v poho celkově. Doma jsem zkusil hrát Multi 4 v malé obrazovce a celá se vejde-logicky.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Eighteen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 15:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkoušel jste někdo udělat nový GVD pro Gordikon? Já jsem kousek zkusil změnit, ale když měl ten vlak vstoupit do oblasti, tak vlak nevstoupil a přes kolejiště se překreslila šedá barva. Ale po přejetí myši se znovu objevil reliéf kolejiště. Ono se to takhle blbě vysvětluje... Vyzkoušejte to ještě někdo.
Syrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 16:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvažuji o Godrikonu, zkusím během víkendu něco spatlat.
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na softikon.wz.cz ke stažení M0-M3 verze 1.51 s opravenými problémy s ukládáním simulací!
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 13:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky Tajemný_eme... Bohužel Podrobnější výklad k úpravám jízdního řádu se zaměřením na základní zásady praktického železničního provozu (dodal p.Štička) nefunguje - soubor ZIP je poškozen
Yeah
Eighteen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 13:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to není zazipovaný, mě pomohla změna přípony na .doc
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 14:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eighteen - tak to by mě ve snu nenapadlo
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 15:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám problém se spuštěním verzí 1.51 přes Multistarter...uběhne pár sekund a spadne mi to s ukončením, že simulace byla spuštěna x minut...
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 15:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc nerespektuje výběr grafikonu a spouští stále původní verzi.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hopla! veřejně se přiznávám - byl jsem zdechlý to zkoušet a čekal jsem, že to pojede dám si a du na to
Yeah
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp: čili čili, děkuji za postřeh, ale u mě (bohužel nebo bohudík?) funguje v pohodě. zkoušel jsem moju oblíbenou Multi-1 s grafikonem od uživatele Michalk a jede. takže tradičně poprosím o co nejdetailnější popis problému - jaký simulátor, jaký GVD, máte poslední verzi startéru, co bylo na oběd a tak dál
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 12:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasne. Zkousel jsem potom naprosto totez co na sluzebnim i doma. Prejmenoval jsem grafikony na V 1.51 a kupodivu fungovalo. Takze zavada je nekde jinde a multistarter jede i s opravenou verzi simulatoru.
Na sluzebnim jsem oteviral vsechny multi postupne, bez prejmenovani novych grafikonu, naskocil jen ten puvodni, protoze byl pod spravnou verzi 1.51 . Verze starteru na obou Pc je 0.1 . Nez jakou zavadu na strateru bych to videl nekde na problem ve sluzebnim PC. K obedu byly knedliky a omacka (to ja muzu)... A slibuju, ze uz nebudu zlobit
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 14:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je jedno, jestli to nejede na služebním nebo u milenky, průšvih je, že to někde nejede. Při problémech vřele doporučuji přejít na DOSBox (pokud už se tak nestalo) - taková je zkušenost. Ty grafikony by měly být mezi verzemi 1.50 a 1.51 kompatibilní - p. Konrad soubory neměnil.

Máčka je dobrá, ale takové knedlo - - zelo, to je panečku

Dodatek: Komunitu hráčů odhaduju (podle počitadla stažení startéru) na cca 100 lidí. A komunita plánovačů GVD? Hodil by se uživatelsky přítulný program pro tvorbu GVD (něco jako je Grafikon)?

Říkal jsem si, že až OPRAVDU nebudu mít do čeho píchnout, že bych něco takového stvořil. Sám budu chtít dělat GVD, ale zavádění vlaků stylem
x68769 0416 Pn LBK 22 S 55 T F67840 L 68768E0600F0504B0521A0400K0600 x
je a za chvílu bych sa v tom ztratil... Tímto smekám klobouk před všemi, kdo grafikon tímhle způsobem udělali
Yeah
Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 16:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se pustit do nynějšího GVD v Gordikonu, ale u Gordikonu je naprd, že tam nejdou dělat oběhy Lv (jen komplet Sv), což trochu zavání nudou, tak nevím, jestli se do toho mám vůbec pouštět. Řekněte, co Vy na to ???
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 06:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem ráno zkusil přes DOSBox a po načítání obrazovek to vyhodilo chybu Runtime Error 201 at 0476:092C , tak jestli se s tím dá něco udělat, pak prosím.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 10:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp: Nerad se opakuju, ale musím Jaký simulátor, jaký grafikon, jaký DOSBox?
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Multikon, Pipinův grafikon a 0.7
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doma vyzkůšám, včilkaj su v rabotě
Yeah
MLL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.186.192
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 10:17:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chceme GVD do gordikon-čekáme,těšíme se!
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Softikon beta Brno verze 2.05.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 17:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je v 2.05 nového?

Jgcp: kurnik šopa! taky mi to blbne co ja vím, čím to je? na mojí straně by to nejspíš být nemělo... zkoušel jsem to s upraveným původním GVD. nejspíš Pipinův GVD nebude kompatibilní s novou verzí, ale kde je chyba netuším. ani teď nemám moc čas to hledat. navíc v pokoji je 35 stupňů tak to vidím spíš na pivko
Yeah
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 07:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě zaráží, že mi to doma jede v poho, předtím to bylo opačně, nešlo mi to doma. Zkusím se vrátit k batu a uvidím....
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace