K-report
 

Archiv do 03.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Archiv do 03.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ficklip
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.32.141
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 21:22:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A právě na to bych rád nějakou tu technologii, aby se dalo zjistit, která kolej bude nejmenším zlem.

Jinak ani nemusí ty vlaky být zaprásklé, protože když večer vezmu "Rouzíenberka" na první, a že tam má pobyt k půlhodině, nevejde se mi na podle GVD také první to ECéčko, co tam jede. Takže slízne druhou, na druhou pak bude třeba chtít něco z odstavného... A máme domino efekt.

Ta technologie, grafikon obsazení kolejí, to by moc pomohlo, jenže já jsem na to levej, takže nějaká nabídka, že bych to vyrobil, ode mne přijít nemůže. (-:

A ještě více si zoufám, když dávám dohromady, jakmile se mi objeví v tabulce zpráv nějaký zasekaný VOD, kdo a jak dlouho na něj počká. Nouzové řešení, které mne upnulo ke GVD 2006/07, bylo takové, že mám prostě čekačky před sebou vytištěné a vždycky hledám.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 23:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S končícími vlaky manipuluji až poté, co stojí zastavené alespoň 5 minut u nějakého nástupiště. Na přípoje čekám 15 minut a povím Vám, to je pak hukot, když mi zároveň mají odjíždět z Brna Hl.n. do HH Os do Modřic, Os na Střelice a EC do Modřic, z druhé strany se tlačí jiný Os od Střelic a další od Modřic... A do toho všeho nepřejet lidi od těchto vlaků v HH... Nemám o zábavu nouzi
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 00:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě pár podivností: teď mi přijely (v jiné hře :-)) v rozmezí 10 minut dvě "poštovní spořitelny" pro R 876 (6.00 Brno - MuN - Praha) a později Os 4652 Vranovice - Tišnov chtěl jet na 13k. :-)
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 01:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ficklip : Tak ale s takým programom by bol menší problém. Ťažko by sa mu asi vyhodnocovala situácia, keď napríklad vlak z ON môže zájsť na svoju koľaj v rôznych časoch. Ja ho tam bežne posielam aj púhych 10 minút pred odchodom, pokiaľ jeho koľaj potrebujem.
Žiaden človek nieje normálny, lebo ak aj niekto je normálny, tak je nenormálny práve preto, že je normálny, keďže je normálne byť nenormálny.
Ficklip
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.32.141
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 03:45:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: To já jsem v klidu, protože máloco má v Brně čekačku. I když... raději se do těch čekaček dívám.

David jaša: To Tě ten program chtěl potěšit, jak ví, že si rád všechno syslíš do svého obvodu. Tak ti nadělil hned dva čtyřlístky za sebou. (-: Mimochodem tu stejně Koudy psal, že výběr barvy lokomotivy je náhodný, takže se nedivím... Lepší než aby všechna Esa byla modrá.
A to druhé? No, kolej "třináctá husa", jak říká pan Knop... (-: Tam musí evidentně být chybky, v těch GVD-kolejích. On nám to Koudy napíše. (-:

Almeida: To by jistě problém byl, stejně jako by mohl být problém, že tu kolej prostě uvolnit potřebuji. (To pendolino tam, kua, musí!) Ne, jen, že chci, jako to dělávám. Ale barevně odlišné označení takového vlaku, třeba jako že motoráky by chtěly třeba 3 minuty a ostatní soupravy sedm? Jako než se projde souprava a vypadne obsluha vlaku? Konrad to tak přece měl - červený rámec minutu po příjezdu ...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych tam ta barevná okénka kolem těch čísel vůbec nedával, nebo bych alespoň udělal tu možnost je vypnout. Na skutené ESA 11 tam také nejsou a snad jsem dost schopný výpravčí na to, abych si ohlídal sám, kdy má co odjet a kam, zvláště, když funguje pomoc pod F1. Navíc se dají používat štítky pro jednotlivé koleje. Nyní je využívám na to, abych si zapsal, v kolik může daná souprava od vlaku odjet od nástupiště do ON (dodržuji těch 5 minut).
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 15:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže tady řídíš sám celou oblast brna, což se při plném provozu ohlídat nedá. Ty barevné štítky jsou v těchto hrách už od nepaměti a byla by absolutní kokotina je odtranit.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ve spoustě her jsou už léta, ale to nemění nic na faktu, že bych udělal možnost, aby se ta barevná okénka dala vypnout. Skutečný výpravčí je tam také nemá a já nevidím důvod, proč bych měl mít něco zjednodušeného, zvláště, když nechci, chci hrát co nejreálnější simulaci. Chápu, že většina lidí je tam uvítá, ale tím se nic nemění, proto ta možnost si je vypnout/zapnout.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
jistě máš pravdu v tom že na skutečné JOP nejsou, ale rozlišil bych hru a skutečnou JOP .... ono vypravčí má pro tyto učely spousty jiných pomůcek, a na takto rozsáhlý obvod by nebyl sám, ala bylo jich několik (a třeba i venkovní výpravčí, by tě telefonicky jistě upozornil že nestavíš cestu když by jsi měl, apod).... takže pokud to zrušit, tak opravdu je volitelně, ale nemyslím že by to bylo něco důležitého, je spoustu zajimavější věcí které by se dali zapracovat do simulátoru
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhodně, pouze volitelně, jinak jsem pro to tam nechat, většina uživatelů by bez toho nemohla hrát. Já používám jako pomůcku papír, abych věděl na které koleji mám kterou soupravu a kdy a kam to frčí.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 21:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil .... no já používám papír jen na to stojící soupravy na odstavných kolejích, u nich se blbě kontroluje kdy mají odjezd a kdy je mám přistavit na příslušné koleje
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ho hó tak sem našel další problém: občas (teda často) se mi stane, že když přijede vlak ze směru Střelice, tak u motoru je jako místo dalšího určení dáno HH. No pokud jsem to pochopil, tak to asi znamená DKV HH. Ale posunem tam vlak dát nejde a když dám u motoru posun a hned potom zase vlak, tak mi vyběhne ten vlak, se kterým motor přijel a ten je končící. Zatím to řeším tak, že všechny takový vozy dávám na ONS a dělám z nich podivuhodnou soupravu Ale prosím, poraďte někdo, jak a kam přesně mám ty vozy nacpat.
Muzejní vůz Karosa B732? Není to tak špatný nápad... i když za rohem stojí dalších 5 v pravidelném provozu!!! Takže hmmmm...
Nejlepší trolejbusy jsou beztak 15TR!
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 08:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik:
no já v takovém případě, změní číslo vlaku na 7xxxx, teda nějaký lokomotivní vlak, a vlakovou cestou ten motor pošlu do DKV HH, nevím jestli je to "správné" řešení, ale já to tak dělám.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 10:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noltha:
Ten papír používám stejně jako ty, byl jsem líný to rozepisovat.

Vojtik:
Aby se mi v DKV HH nesrazily vlaky, posílám to vše do ONA, ale dodržuji například, že motor objede vagón a teprve poté to pošlu.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 17:36:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podbarvená čísla vlaků se vyskytují i na reálné JOPce (Funkce ESA), ale s jiným významem (tmavě modrá - odstavení vlaku, šedá - přestavení vlaku).
ESA11 - podbarvena cisla vlaku
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1789
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 20:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balíku, to je snad výh. Polanka nad Odru (dálkovina ze Svinova)?

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 20:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik:
No právě! Lepší žádné podbarvení jak to nereálné s časy odjezdů (pro mě), nejlepší to, na které jsi zde odkázal.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 21:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: Je to tak.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 22:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vlackofil
Tak zaprve, ze je to lepsi pro tebe neznamena ze to bude lepsi pro ostatni. A jelikoz to chces udelat volitelné, pak vůbec nechápu co tady teda všichni ještě řešíte. Jestli to bude volitelné nebo přenastavitelné už řešeno bylo a neni nutno se k tomu vracet :-)
Za druhe, orientačně je to v této simulaci daleko lepší a vzhledem k tomu že zde řídíš gigantický úsek ke kterýmu by v normálu podle mě zcela určitě neposadili pouze jednoho dispečera, tak je v zájmu orientace a přehledosti lepší značení používané doposavad. Pokud ovšem ale bude třeba v budoucnosti vyrobena simulace s jednou nebo dvěma stanicema jako na ukázku a pokus o uplnou ESU, nevidím důvod proč by to tam být nemohlo.

Mimochodem, jakou osobu smím li se ptát napadlo strčit na K-Report reklamu na banánový server???
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 23:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor
1.Proč myslíš, že v té závorce bylo napsáno pro mě? Asi proto, že mluvím jen za sebe a nikoliv za ostatní, ne?
2.Zdá se mi, že ty se vracíš k tomu, co jsi již řekl a to sice
orientačně je to v této simulaci daleko lepší a vzhledem k tomu že zde řídíš gigantický úsek ke kterýmu by v normálu podle mě zcela určitě neposadili pouze jednoho dispečera, tak je v zájmu orientace a přehledosti lepší značení používané doposavad
Opět mi nezbývá, než ti sdělit můj vlastní názor, že bych byl radši, kdyby v simulátoru přibyla možnost nevybarvování oken (nebo vybarvování dle reality jak zde uvedl Balik). Ten, kdo nebude chtít, nebo by to nezvládal, bude mít i nadále okénka s barvami podle času odjezdu.
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 09:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vlackofil:
Tu možnost nastavení si podsvícení (nebo jak to vybarvován nazvat) bych taky moc uvítal. Já bych taky radši jezdil bez toho. Zajímavý je nápad od Balika.
miky
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 15:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky:
Díky za vyjádření názoru, který vyvrací ten Gregorův, že cituji: "Ty barevné štítky jsou v těchto hrách už od nepaměti a byla by absolutní kokotina je odtranit."

V první fázi jsem chtěl Koudyho poprosit, zda by se to dalo nějakou volbou vypnout, v té druhé, zda by mohl udělat to, co zde zmínil Balik. Prostě to Balikovo až na to bude více času nebo bude větší zájem. Možná se k tomu vyjádří i ostatní.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 15:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady někdo neumí číst
napsal jsem a zřejmě to tu asi napíšu ještě jednou:
Jestli to bude volitelné nebo přenastavitelné už řešeno bylo a neni nutno se k tomu vracet. Prostě a jednoduše řečeno pro blbé, koudy už o tom ví a je ted jen na něm jestli tuto funkci do simulace zařadí nebo ne.

Sice by mi to nedalo žádnou práci pracovat s jiným nastavením nebo s žádným, ale prostě mi to připadá přehlednější takhle. Takže jestli to tam bude nebo ne mi muže být celkem jedno.


1.Proč myslíš, že v té závorce bylo napsáno pro mě? Asi proto, že mluvím jen za sebe a nikoliv za ostatní, ne?

ano, to mluvíš za sebe, ale krmíš už tímto názorem tuhle diskuzi snad po dvacáté a s prominutím, už je to celkem trapný

A že by to byla kokotina odstranit, to je celkem pravda. Bud jezdit s dosavadním označováním nebo s ňákým jiným ale rozhodně by se to moc hrát nedalo kdyby tam nebylo označení žádné
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 15:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom tvém příspěvku není ani zmíňky, že Koudy o tom ví, případně, co na to řekl. Fakt nevím, jak bych to měl vydedukovat, poraď, číst umím. Chyba bude asi jinde...

Není divu, že se tady o tom neustále bavím, když ty tu všem vnucuješ svůj citovaný vulgární názor, ačkoliv už třeba i Mmiky se vyjádřil, že by mnou zmíněnou možnost uvítal.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 17:19:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

předpokládám že koudy je normální člověk a jistě si to už přečet. Rozhodně nepochybuju. A vím kde je chyba (u mě to ale není) ale nechci se k tomu už vyjadřovat.

Mimochodem, o jakém citovém názoru je tady řeč? Víš vůbec o čem mluvíš?
A naposledy (dál už se k tomuto tématu vážně nechci vracet!) klidně ať to je volitelné, mě je to jedno, ale jen chci říct že považuju za blbost ty štítky odtranit. Mají tam svůj význam a nepřijde mi že by mohli ňák překážet. Zaměnit jejich význam - to ano, to je výborný nápad ale odtranit? to tedy vazne ne


Ovšem být to tam může. Ale význam to asi nenajde.Toť vše z mé strany. A jestli mi chceš něco zdělit osobně, použij laskavě soukromou správu a nezahlcuj diskuzi neustálýma reakcema na moje příspěvky. Díky

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 11:48:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Štítky nerušit!
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 13:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

štítky nerušit, bez toho se jezdit nedá. Chtěl bych vidět jak zaplácaný majlont bez štítků, kam dát postrk, kde změnit řadu, co už může odjet, co teprve přijelo? Bez štítků to nejde.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 15:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máš ted na mysli informační štítky nebo barevné podbarvení čísla vlaku informující čas odjezdu?

aha, už chápu.- Moje chyba v příspěvku. Sry, byla řeč o barevném označení vlaku.

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 16:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: to podbarvení informující nejen o odjezdu ale i o tom, že není navěšená loko (červený pozadí, černý text)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 17:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to taky - o důvod víc přoč mi připadal ten nápad trochu divný. Ovšem, pokud to bude volitelné, není třeba se tím zabývat.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 23:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...udělat to, co zde zmínil Balik...
Aby mi bylo rozuměno - já nic nenavrhuji. Pouze jsem v okamžiku, kdy se zde začalo mluvit o reálnosti/nereálnosti podbarvených čísel přispěchal s tím, co jsem se jinde dozvěděl.
[Podle mě se dá i bez funkcí ODSv / ZAŘv, resp. PŘES> / PŘES< bez problémů žít ].
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 23:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověk tu nemusí být 3 týdny,ale rozebírají se skoro stejné kraviny!!

Co se týče JOPky a SIMu Brna,tak je to jako měruňka a broskev.Vypadají stejně,ale chovají se jinak(teď nic proti Koudyho výtvoru).A říkat,že to není ve skutečné JOPce,je argument jako proč já mám broskev a on meruňku.

Vlackofil:Kdyby to byla skutečná JOPka,tak se z toho posereme všichni!!Řešit výjezdy do depa a z depa,dávat jim čísla atd.K tomu ještě přdvídané odjezdy a telefonika do Chrlic!To rovnou můžeš říct,že Ti vadí,že program generuje čísla vlaků automaticky,že máš nápovědu F1-F4,že Ti automaticky odvěšuje loko,že nemusíš hlídat nástupy a konce strojvůdců,vlakových čet atd.!!
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 23:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spelcr
s cela s tebou souhlasím, ale s vlackofilem už jsne to vyřešili po mailu a pokud vím, od té doby tu nic nenapsal. Prosím neber to jako ňěco proti tobě, nechci už delší dobu nikoho proti sobě poštvat (o další hádku opravdu nestojím) ale pokud to bude volitelné, není třeba to řešit a když chceš aby se to tu už neřešilo, nezačínej s tím zas. A pro zachování tema prosím nereaguj na můj příspěvek.

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 23:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak mimochodem, co odstavujete na odstavné koleje začínající 5XX? Já si tam odstavuju zálohy, který čekají na nějakej vlak Teď sem udělal supr vlak, kdy sem za zálohu (210) zapojil 3 asi 5 vozový vlaky, takže si dokážete představit, jak to muselo vypadat ve skutečnosti by to asi ta mašinka neutáhla, nebo jo???
Muzejní vůz Karosa B732? Není to tak špatný nápad... i když za rohem stojí dalších 5 v pravidelném provozu!!! Takže hmmmm...
Nejlepší trolejbusy jsou beztak 15TR!
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 08:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: By ses divil. Za pro železnici lepších časů tady tahala i dvacetivozový manipuláky....
Teď už jezdí jen v sestavě 210 + Daak
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 08:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik
já odtahuju soupravy na ON tak, že tam posílám 731 (případne pokud mám moc žehliček tak 210) a ten vlak z hlaváku na ON prostě nepustím dokad není plný na maximum (dokud nedosáhne vlak šířky obrazovky a to na obou řádcích). Takže vlaky na ON posílám jako lokomotivu s 11 vozy v zádech. A nikdy o vůz víc nebo mín.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 14:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sím lidičky. Vím že už to tu určitě bylo, jenže já se v těch archivech nějak nemůžu najít. Jak se postupuje při tom, když mám (na zkoušku) pujčenej druhej monitor, a chtěl bych tu hru nějak spustit na obou? Nevím jestli mám vůbec ty monitory správně nainstalované... Děkuji za rady.
miky
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 11:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Měl bych jeden takovej dotazonávrh: Určitě jste všichni někdy hráli Gordikon (Bohumín). Byla tam jedna vyhcytávka která se mi hafo líbila. Takovej graf s předpokládaným obsazením SK. Nešlo by něco takovýho zapracovit i do Brna? Je to z toho důvodu že mi ON vyhodí soupravu např. Směr Šlapanice na 5 sk, a za chvíli přijede Os směr Adamov a cpe se taky na 5 sk. Takže pak s to musím všelijak přestavovat atd...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 18:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hodilo by se to, ale spíš bych to udělal jinak. V simulaci se mi co 10 min stane že chce více vlaků na jednu kolej a to třeba jedou voba opačným směrem takže by se stalo že by pak nemohli odjet. Celkem by to chtělo promyslet.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.92.191
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:49:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky:
dva monitory - jestli je Brno poznalo uvidíš hned po startu v úvodím okně - hned pod obrázkem vícera monitorů bys měl bys mít napsáno "DUAL monitor detected".
Pak už stačí při startu zvolit "Další možnosti" a tam nemít zaškrtlou volbu "Zakázat podporu dvou monitorů", a naopak pro jistotu vybranou "Neměnit rozlišení monitoru" a mělo by to fungovat.
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 15:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laura:
Díky za rady. Ale možná mám ty monitory nastavený špatně už někde v základu? Tu hlášku pod obrázkem co píšeš právě nemám, takže i když myší dokážu "jezdit" po obou monitorech, tak ta hra jede vždycky jen na jednom? Podporu dvou monitorů mám vypnutou... tak už prostě nevím. Možná je někde háček v tom, že je to vlastně notebook a k němu je připojenej navíc jeden monitor... I když já si myslel že mezi NB a PC rozdíl moc není a mělo by to fungovat stejně.
miky
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.92.191
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 19:15:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky:
"od základu blbě nastavený monitory" se takhle na dálku budou řešit hodně špatně.

Kombinaci NB + monitor navíc neznám, ale na mým dvoumonitorovým PC se například dá nastavit, jestli bude druhý monitor "navíc", nebo splyne s prvním v jednu velkou plochu.

Na první pohled je to vidět na hlavním panelu - v prvním případě (monitor navíc) je hlavní panel roztažený jen přes jeden monitor a tak končí veprostřed plochy; v druhém případě je hlavní panel roztažený přes oba monitory. Pro spouštění Brna i jiných aplikací to má ještě ten následek, že cokoliv maximalizovaného se roztahne pouze na první monitor. takže pokud máš právě to nastavení a Brno spouštěné v maximalizovaném okně, tak o výhodu druhého monitoru přijdeš. Musel bys buď přejít na roztáhlé zobrazení, nebo nepouštět Brno maximalizovaně, ale v režimu normálního okna.

Nejspíš to tímhle ale nebude, nastavení dvou monitorů je mnoho radit takhle naslepo ti asi moc nepomůže.

U mě to ve výsledku vypadá nějak takhle
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laura:
Alespoň takhle díky za rady...
miky
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 18:46:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadá mne snad jen ještě, že při "rozšíření plochy" by oba monitory měly mít nastaveny stejné rozlišení.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:15:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky:
Pokud jde o úplně základní nastavení monitorů - asi to víš, ale pro jistotu: Ve W obvykle pravým myšítkem na plochu - Vlastnosti/Nastavení/Upřesnit a pak nějaká záložka (různé podle grafárny - zpřístupnění konektorů, vzájemná poloha monitorů, překryvy rozšířené plochy, apod.)
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 19:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkouším s tím všechno možný a zatím jsem se dokázal dostat jen do situace kdy mám na NB i na monitoru totožné pozadí, při stejném rozlišení, a dokážu "jezdit myší" mezi oběma monitory. Ale ikony programů mám jen na tom NB (ale jdou přesunout i na monitor). To rozšíření plochy nějak nemůžu pravě nejít (pořád mám právě stejnou plochu na NB i vedle na monitoru - není roztažená)? Ale až bude ještě časek tak se na to ještě jednou podívám. Moc díky všem za rady!!!
miky
DnF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.60.76
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 18:04:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mmiky:
moc te asi nepotesim, zkousel jsem to taky, taky mam NB... delal jsem s tim psi kusy snad tri dny, a nepovedlo se to ani nahodou. Jine programy mi fungujou bez problemu v dual monitor modu, ale brnosim jsem nepresvedcil.
Mozna ze to je fakt tim notebookem ...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34624
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 12:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik, Marin2:
<ot>
210 občas i teď tahají dlouhé nákladní vlaky - docela často berou z Protivína/Číčenic Pnko klidně s dvaceti vozy Eas loženými dřevem (když kmen je už na normu a vozy by nepobral).
</ot>
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 06:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže problém s použitím NB+monitor je vyřešen. Prostě to nejde nastavit. Musil bych mít PC+monitor navíc!
A mám jinou prosbičku. V archivech se objevilo "kuřátko". Sím sím.... kdo jej má zpracované do simu a může mi jej poslat (marmas@centrum.cz) Budu moc děkováčkovat.
miky
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 00:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já ho původně chtěl, ale to kuře ktery tu bylo bylo v příliš špatny kvalitě na to abych ho do simulace zaradil. Navíc bylo i trosku odlisné svou velikostí, a pokud jde o reklamní nátěry, nejsem maliř abych je udelal tak dokonale jako když je někdo vyfotí. Takže kdybych ho opravdu předělal do simulace, asi by to vypadalo hrozne. Spíš bych chtěl požádat koudyho jestli by ho sem nemohl soupnout jeste jednou ale ne jako obrazek ale jako xxx.ico
Omluvte prosim muj pravopis :-)
climber
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.146.138.76
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 14:59:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojte, co robite ak vam nedojde loko ku vlaku ???
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5024
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 20:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vemu si náhradní z depa.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5025
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 21:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněl sem přivěsit 850ku ke zbytku soupravy Os 4412, ale vlak bez problému odjel i ve složení Bmx + 850 + Bmx
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34967
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 03:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát nejspíš sunul, takže maximálně 30 km/h... :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


climber
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.146.138.76
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 12:09:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vemu si náhradní z depa.-------

No ale on ked ma odist, tak sa zas suprava rozpadne, a loko nezozere. :-(
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5035
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 12:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

climber:
No ale on ked ma odist, tak sa zas suprava rozpadne, a loko nezozere. :-(

Někdy pomůže, když tu mašinu z DKV těsně před spojením přečísluješ z čísla 7xxxx na číslo daného vlaku a až potom to spojíš. Pokud to náhodou nezabere, tak se dá s vlakem odjet na posun a na prvním možném místě ho změníš zpátky na "vlak".
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 19:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím páni,
otázka: dá sa NIEČO robiť so zoznamom meškajúcich vlakov? Hrám už 15 000 simminut a už je to hlúpe keď mi tri dni po sebe meškajú tie isté R (najmä ADA - BHL - ŠLA), pretože sa "nevymazali" z tabuľky (to isté platí o všetkých Lv z DKV HH keď mi motoráčik dovezú s meškaním 72 min a pod.) Nedá sa to "niekde v programe" vymazať?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud otevres ulozenou hru v textaku, mohlo by to jit..ja si takto hodil na osobni vlak tazeny 242 lokomotivu DNT 184.5 tím že jsem přepsal cestu k obrázku z 242_2.ico na 184.ico
a myslim že jsem tam viděl i texty ke spoždění.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1844
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mixtix: Při nejhorším mi pošli ten záznam na mail, smáznu to.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 21:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na které stránce se prosím dají stáhnout nějaké vozy do této hry?
Škoda, že už nejezdí Ikarusy 280.08 v mhd Přerov. Byly to velmi spolehlivé a kvalitní vozy.

www.tomovastranka.wgz.cz(admin) www.vbus.cz (admin sekce vbus-busy)


Nekopírujte můj nick. Mám na něj copyright.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace