K-report
 

Archiv do 28.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Gordikon + Multikon + Multi » Archiv do 28.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 19:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec=>No, já jsem na tom s časem taky hodně špatně a ohledně té teploty v pokoji bychom možná mohli uspořádat soutěž - kdo má víc stupňů ... Zrovna sem pálí sluníčko úplně nepředstavitelným způsobem (a to je skorem 8 večer ...) .
Holt to bude muset ještě nějakou chvíli počkat, no ;)
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 15:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pro příznivce Multi simulátorů (a dosboxu :-) ) dobrou zprávu. Po menším úsilí si mi podařilo Multi pomocí dosboxu rozchodit na notebooku pod Linuxem, a to v 64-bitové verzi. Rychlost je teda bídná (a to mám AMD Turion 64 X2 s 1 GB RAM), ale díky za to
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 14:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chichi: na tom není nic překvapivého, když je DB "portable"
Yeah Federace zlínských fotičů
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 20:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chichi=> Já zase zkoušel pod 32b. Kubuntu Linuxem, ale chce to ještě poladit - myslím, že mi to nějak zamrzávalo .. No, teď stejně většinou pracuju ve woknech, ale mít multikony pod Linuxem by bylo dobrý
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 22:51:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Multi-2,v1-52: chtěl jsem vytvořit Lv v PLA pomocí volby ČÍS. (Lv 77381) a program mi celý spadnul. Ani záznam se neuložil. přikládám tímto k odzkoušení "vylepšený" alt. GVD, kde jsou zahrnuty všechny Os vlaky na 170 včetně omezení jízd (dle možností programu) a některé Bezdružické střely mají v Pá, So, Ne Btax, tak bacha, budete objíždět!!!

P.S. spadlo mi to právě s tímto GVD.
application/octet-stream
GVD_02.DAT (39.8 k)
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přikládám ješrě soubory SAV, na kterých jsou uloženy okamžiky těsně před zhroucením celého MULTI2. Stane se to, když v PLA chcete vytvořit LV77381. Obě situace jsou na sobě nezávislé.
application/octet-stream
ZAZ_02A.152 (131.0 k)
application/octet-stream
ZAZ_02B.152 (131.0 k)
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 22:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň: asi ti nepomůže nikdo jiný než autor. příčina MŮŽE (!) být v tvém GVD
Yeah Federace zlínských fotičů
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 12:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme nové verze Simulátorů, konkrétně 1.53. V souboru Start.bat místo data zadáte parametr "2479" a nebudete muset již přepisovat aktuální datum.
Fajo22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 18:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ked sa davaju nove verzie multikonov tak co je tam vlastne nove?
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 04:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím autora, doufám, že se to k němu dostane.Měl bych malou prosbu: nešlo by v rámci realističtějšího provozu na dálkovině na Multi 2 zařídit, aby se z některých končících vlaků uprostřed simulačního prostoru staly například odstavené vozy, které by v případě potřeby po přistavení loko nebo po objetí původním strojem se zase staly vlaky? Třeba formou rozbalovacího menu, které by jim určilo číslo a směr vlaku podle stanoveného GVD. Kdyby nešlo nevadí. Díky
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 10:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jqcp=> Nebo by taky stačilo zvýšit maximální možnou dobu čekání z 99 na 999 minut přidáním jednoho znaku pro dobu pobytu v GVD .

Jinak, co se mě týče, vážím si toho, že se se simulátory opět něco děje . Ještě kdybychom se dočkali třeba onoho zvýšení délky pobytu nebo nabízení vlaků i na dvojkolejných tratích v multikonu a multi-1 nebo třeba manipulací s vozy a soupravami, to by pak byl zážitek . Každopádně držím palce autorovi a doufám, že se zase brzy dočkáme další aktualizace ;)
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 15:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Basnik: souhlas se vším, co by pomohlo tu pěknou simulaci pana Konrada rozhýbat. Jen z neznalostí výroby jsem plácnul první co mě napadlo.
Jsem také rád, že se to trochu rozjelo.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2563
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 15:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by se v Multi začaly nabízet posuny, tak mám předpřipravenou brutální smažbu do M2 - ale to by chtělo tam doplnit vlečky v Planý, Kynžvartě a Žandově...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jqcp=> Ono je v podstatě jedno, jaký princip by byl použit, hlavně aby vedl k zvýšení věrnosti a tím i atraktivity simulace .

Mě se například na Multikonech líbí, že se nesnaží být za každou cenu stejné jako JOP. Stačí, aby to JOP připomínalo (a to už připomíná). Daleko důležitější podle mě je to, co se se simulátorem dá dělat - pestrost provozu a možnosti jeho řízení. A také jednoduchost ovládání. Proto mi zatím nijak moc k srdci nepřirostl Staničář ...

Petr_k=> Krása by třeba bylo, kdyby se při vstupu Mn vlaku do oblasti vygenerovalo jeho řazení s tím, že každý vůz by měl určenou nějakou cílovou lokaci a s tím, že jak by vlak oblastí projížděl, by se odvěšovaly a přivěšovaly vozy .. tohle se mi např. líbilo na polském Kolejarzi (snad jsem to napsal správně ). Ale to je asi science-fiction ...
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik:
Staničáře se (pochopitelně :-) ) musím zastat. Veškeré požadavky (řazení, cílové destinace jednotlivých vozů, přečíslování vlaků, apod.), které kladete na Pascalové Multikony, se prostě někdo rozhodl vyřešit na jiné platformě .

Pro představu - obrázky a popisy aktuálně hratelných simulačních oblastí z různých regionů lze nalézt třeba na těchto stránkách:
http://www.2koridor.websnadno.cz
http://www.praha.websnadno.cz
http://www.jihocesko.websnadno.cz
http://www.severocesko.websnadno.cz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(Ale samože multikony jsou paráda, to je prostě kultovní základ :-) ).
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 22:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik:
no vidíš, ty píšeš že se ti libí že se Multikony jen blíží JOP a tak ti to stačí, a já třeba zase preferuji aby to bylo pokud možno co nejvíce dle JOP ....
z toho je jen vidět že požadavky hráčů jsou různé, a nikdy se autor nezavděčí všem .... proto obdivuji někoho kdo se do takové tvorby vubec pustí...
tímto nechci říci že by se mi multikony nelíbily, to určitě není takto myšleno, jen chci poukázat na ruzné hráčské požadavky ;-)
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 14:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik=>Vývoj staničáře poočku sleduji, ale tohle mi asi uteklo Nejvyšší čas stáhnout a vyzkoušet novou verzi .
Ono se to špatně popisuje, ale jak řekl Noltha "požadavky hráčů jsou různé, a nikdy se autor nezavděčí všem": mě se prostě Staničář nějak moc nezalíbil například kvůli ovládání. Rovněž ve většině stanic je na "normálním" monitoru problém se vyznat. Možná to ale je jen můj sugestivní pocit vyvolaný dlouholetým užíváním Multikonu . Stanice do staničáře jsou navíc často velice rozsáhlé, takže je nutno všelijak simulací posouvat a není vidět celá, což mi taky vadí.
Když vidím screen ze staničáře, vypadá naprosto skvostně, ale když si "za to pak sednu", už to bohužel tak skvostné není. I když pokud to tak je i ve skutečné JOP, nemůžu to nikomu vyčítat. Na druhou stranu je Staničář bezesporu v současné době asi nejpromyšlenější a nejdokonalejší simulátor JOP, který se dá sehnat.

Noltha=> Naprostý souhlas . Ale, jak praví jedno známé rčení "Někdy méně znamená více". Podmínky, ve kterých často běží JOP jsou zcela rozdílné od těch, které má většina uživatelů PC k dispozici. Málokdo asi bude mít doma 2 a více monitorů, popřípadě velkou LCD obrazovku pro pohodlné zobrazení celé rozsáhlé simulované oblasti a malá stanice, která se na jeden monitor vejde, zase nenabízí takové možnosti co do pestrosti provozu.
Je skvělé, když stanice obsahuje veškeré koleje do posledního metru, leč tím, bohužel, trpí přehlednost simulace. To je i problém Brna(abych nerýpal pořád jen do Staničáře ), ve kterém mi také dělá problém se vyznat.
Klič k úspěchu podle mého spočívá v pečlivém výběru a rozhodnutí, co je důležité a co ne a jak velký úsek má ještě cenu zahrnout do simulátoru, aby to šlo rozumně ovládat. A musím říct, že i některé Multikony (např. Multi-2) je občas docela problém "ohlídat". Na druhou stranu třeba na Multi-3 je hezky vidět, že lze udělat simulátor celkem věrný předloze a přitom zachovat přehlednost a hratelnost.
--------------------------
Závěrem bych chtěl říct, že rozhodně nemám v úmyslu se do kohokoli opírat, nebo házet špínu na něčí práci. A také netvrdím, že jsem snědl všechno moudro světa, a že bych to udělal líp.
Naopak, VELMI si vážím práce, kterou udělali autoři jednotlivých simulátorů a další lidé kolem nich. Ale rovněž si myslím, že nic neprospěje projektu tolik, jako zdravá a nejlépe i konstruktivní kritika.
Pořádně jsem se rozepsal, takže už to radši utnu. Doufám, že jsem se nikoho nedotkl, a že nedostanu v brzké době někde kolejnicí.
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 20:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při tvorbě alt. GVD pro Multi-1 je vše OK. Pak jsem nakopíroval náklady PP (na konec souboru). Po spuštění mi program nechce brát tyto náklady, jezdí pouze vlaky z GVD (pravidelné) Co s tím?
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 14:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik: posílám "vadný" soubor GVD pro Multi-1
application/octet-stream
GVD_01.dat (57.6 k)
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 10:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň=> Měl jsem teď trochu výpadek, ale zkusím na to mrknout. Ale na první pohled se vše zdá OK ..
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň=>
No, kdo by to byl řekl, za vším byla zřejmě zapomenutá mezera za 'x' na konci řádku s vlakem 6835 . Alespoň mě to po umazání této mezery náhodné vlaky vkládá ....

Na mezery bacha .. jsou to potvory . Vím, že jsem už jednou měl sám podobný problém. A když už je napsaný GVD, tak je opravdu libůstka na to přijít.

Jinak ten GVD vypadá zajímavě . Až budu mít trochu času, tak si ho zkusím .
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 14:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik:To jsem ho ještě nedokončil, je tam pouze základ. Chci doplnit ještě další vlaky, ale nechtěl jsem jít dál, než bude nalezena chyba. A díky za radu, máš u mě rezervované testovaní jako první. Když tak mi napiš na mail, jak bys doplnil další vlaky. Díky
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 11:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň=> E-mail odeslán
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Esíčko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.212.22.78
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 09:20:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránke Multi 4 nová verzia simulátora 2.06. Pridané preprahy a postrky nákladných vlakov v Brne dolním nádraží.
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkne prosím, je možné napsat odkaz? Na stránku s Multi-4 se nemůžu dostat. Předem díky!
František
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.65.9
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:05:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Např. tady http://www.softikon.wz.cz/beta04.htm
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 21:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, a je tam od 3. srpna. To sme teda pěkně zachrápali... Odteďka tam lezu denně
Yeah Federace zlínských fotičů
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 09:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Popsec: Od 3.8. jsou aktualizovány oficiální stránky, Brno je někde od soboty/neděle. Jinak na hlídání změn používám službu Woko, ale na oficiální stránku Softikonu to vyhazuje změnu každý den (nevím proč). Na betě jen opravdové změny.
1961
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.31.58
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 10:24:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Multi-4 v.2.06:
a/ opravdu nejsou v Horních Heršpicích perony a i Os od Modřic se tlačí k nádražní budově, jsem žil v domnění, že na koridoru se moc křižovat nemůže.
b/ začal jsem ve 3:00 a je tam řada Sv, které mají zastavit na hlavním, ale neděje se tak, odjíždí potom z oblastí s předstihem.
c/ kdyby se tam natlačil současný GVD vznikne potřeba obsazovat na hlavním nádraží jednu kolej dvěma vlaky, je k úvaze zda by nešlo v příští verzi upravit kolejiště na hlavním nádraží.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 17:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a) V HH podchody nejsou. A koridor taky ne
b) Asi pomůže nezačínat ve 3
c) Jak upravit? Rozdělit koleje návěstidly? To asi ne. Musíš to zvládnout s jedním vlakem na koleji, tak prostě softikony fungujou. Aspoň vidíš, že oproti simulaci mají ajznboňáci v Brně ve skutečnosti těžkou pohodu Nemají
Yeah Federace zlínských fotičů
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 21:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak třeba někdo přijdete na to, kde mám chybu. Stvořil jsem si ITJŘ pro Multikon (Modrava - Vidly)
Pokud hru spustím před 6 hodinou ranní, pak vlaky jezdí vpořádku, ale dám-li start na později, začne mi program vypisovat náhodná zpoždění vlaků a do oblasti (náhodně?) vstupují pravidelné vlaky, co měly jet od půlnoci do hodiny startu. Pátrám i sám, ale třeba budete někdo vědět na první pohled...

Soubor chybu dělá bez ohledu na verzi (v 1.44 i 1:53 se projevuje stejně).

application/octet-stream
Gvd_00.dat (73.9 k)

PEVA
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 22:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peva: Chyba je hned na dvou místech - řádky č. 58 a 160 nemají předepsanou délku. Btw, nekoliduje například 67297 s 6239?
+++ jpeg +++ 128567 +++ +++

(Příspěvek byl editován uživatelem pospec.)
Yeah Federace zlínských fotičů
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 22:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Yeah Federace zlínských fotičů
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 22:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, já tušil, že to dělají ty posilové osobáky...

V téhle fázi mi šlo o to, odchytit chybu, která způsobuje ty voloviny, nákladní vlaky si urovnám později (a ty dva systémové souběhy osobáků mezi Tuhání a Modravou ). překrývající se trasy vlaků by hroucení působit neměly...
PEVA
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 07:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souběhy tras by opravdu neměly působit problémy. Jenom tak na okraj - byl program "stabilní" při tom vadném GVD? Já bych teda čekal, že to bude padat, jak včilkaj žaludy... Btw, pokud "pár dní" vydržíte, bude na světě pohodlnější nástroj na editaci GVD (MV, M1-M3)
Yeah Federace zlínských fotičů
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 10:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Program stabilní byl (si to zkuste :o)) pokud jsem začal hru dost brzy (od 0 do +- 4. hodiny ranní) normálně jsem odjezdil ranní špičku až do onoho vadného posilového vlaku. Při pokusu začít hru dopoledne se program pokoušel odjezdit vše pravidelné, co mělo jet od půlnoci až do času přihlášení, no a při pokusu začít hru odpoledne se program sice normálně rozeběhl, ale kolejiště bylo prázdné, nikde ani malý vozíček :o))
PEVA
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 15:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja mam jinej problem: Stahnul jsem si ze www.softikon.wz.cz multi 4 verze 2.06, hral jsem na AMD 1,7 GHz 512 MB RAM s WIN XP, ale jde to desne pomalu. Pozdeji jsem to zkusil na starym kompu, kterej ma WIN 98, ale se stejnym vysledkem. Spusteni trva desne dlouho a jednotlive prvky se vykresluji desne pomalu. Postavit byt i jen jednu cestu je docela zazrak. Vite nekdo, cim by to mohlo byt ?
ICQ 268-987-545
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 16:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: DOSBox nebo ne?
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 18:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DOS Box nemam. Pujdu to zkusit.
ICQ 268-987-545
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 18:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuji. Ale ten zase dlouho startuje (aspoň mě)
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 18:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V XP mi dosbox nejde spustit.
ICQ 268-987-545
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 18:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co zahlásí?
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 20:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aplikace nebyla spravne spustena. (0x0000135) kliknutim ukoncite aplikaci a tlacitko OK. Ma to neco spolecnyho s tim, ze nemam cesky WIN ? To se mi ale zda jeko blbost.
ICQ 268-987-545
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 11:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš "nečeské" XP a píše ti to "Aplikace nebyla správně spuštěna?" To je zajímavé. A nepouštíš náhodou místo DOSBoxu Multistartér?
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 14:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No fajn, takze si musim asi ujasnit pojmy: Dosbox a multistater neni jedno a totez (?) a tu hlasku jsem pro zjednoduseni prelozil. Jeste se po necem podivam...
ICQ 268-987-545
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6562
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 14:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dosbox = simulace dosu.
mstartér = přepínání GVD
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 14:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mstartér = přepínání GVD, který umí s DOSBoxem
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 15:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takze v tom mam uz docela jsno, jen nevim, kde sehnat dosbox... nejakej link, nemate nekdo, pekne prosim ?
ICQ 268-987-545
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36185
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 15:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co zkusit strejdu gůgla, nebo třeba slunečnici?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 15:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a nebo zkusit zpětně pročíst zdejší diskuzi. To se tak dělává, když člověk někam přijde a neví. Yeah!
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 16:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dosbox 0.72 uz mam - trvalo to vecnost - moje wifi je dneska fakt super multi3 1.53 mi jde, ale multi4 v. 2.06 nejde ani v dosboxu. Hlasi toto:

Load error: no DPMI - get csdpmi*b.zip

Co to je ???
ICQ 268-987-545
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 16:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: Opravdu jsi četl všechno, o čem jsme se tady bavili? Asi ne, jinak by ses neptal.

Odpovím na tvou otázku - je to ovladač paměti. Pokud používáš MultiStartér, neměl by jsi jej potřebovat. Používáš ho?
Yeah Federace zlínských fotičů
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 17:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten se mi nespusti - viz moje vcerejsi reporty. V okamziku, kdy to spustim, nezobrazi se okno multistarteru, ale ona debilni hlaska... A neboj se, cist umim jinak bych tady s tim neotravoval. Stejne si myslim, ze BG a jeho super MS produkty maji neco spolecneho s viry. A jinak - diky za spolupraci. Onen ovladac je soucasti Win XP ?
ICQ 268-987-545
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 18:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiz vyreseno... Jen ten mstarter - ale to je uz jedno. Vystacim si s internim GVD. Diky jeste jednou.
ICQ 268-987-545
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 19:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro všechny zájemce - můžete si stáhnout BETA verzi editoru GVD, který jsem nazval MultiGed.

Ke spuštění je zapotřebí .NET Framework 2.0, popřípadě DOSBox 0.70 (kdo potřebuje).
Yeah Federace zlínských fotičů
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1187
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bravo. Děkujeme.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
...zadíval jsem se na její posmutnělý chrup a řekl:"Jó pani, nikdo nejsme komplet." (M.Šimek)
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím to jde dobře, ale dává mi zabrat neustálé přepínání obrazovky s NJŘ a do MultiGed. Občas pak ztratím správnou pozici.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
...zadíval jsem se na její posmutnělý chrup a řekl:"Jó pani, nikdo nejsme komplet." (M.Šimek)
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám problém, nelze editovat vlak z Plzně do Chebu a naopak, jelikož program hlásí překročený počet nácestných stanic, max 20.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
...zadíval jsem se na její posmutnělý chrup a řekl:"Jó pani, nikdo nejsme komplet." (M.Šimek)
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp: Podívám se na to. Případně se ukaž(te) na ICQ
Yeah Federace zlínských fotičů

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace