K-report
 

Archiv do 01.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Microsoft Train Simulator (MSTS) » Archiv do 01.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:31:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

při spuštění vozidla se mi objeví okno s nápisem : Nelze najít SMS soubor .....
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
PepeQ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 07:26:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Folcek:

SMS soubor - definuje jaké zvuky má loko nebo vagon mít. Princip je velmi podobný jako u CAB. Buď je přímo v adresáři loko nebo vag podadresář SOUND a v něm příslušné soubory, nebo je to řešeno přes "centrální adresář "COMMOND.SND" .
Pozor viděl jsem čs. loko, které měly odkaz na podobný adresář s českým názvem ZVUKY. Tedy podívejte se do engu loko (u vagonu je to přípona wag) kde se má sms soubor nacházet.
PepeQ
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PepeQ: Je to každopádně hodně zajímavý nápad. Pokud jsem to dobře pochopil tak by se každý vlak definoval jako traffic i jako hráčem řízená souprava? V tom příapdě by asi byl nutný nějaký nový cd_servis5..??
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde, a udělá to.
Gottwald
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AHOKS, chtěl bych poradit, jaký popř. jak mám udětal vlak, abych se v Přerově otočil (změnil stanoviště) a jel do Ostravy. V úkolech vím, jak to mám udělat, ale ve hře nevím. Děkuji za odpověď.
pepeq
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 12:38:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin 2

Tak jak jsem nastínil o tabulkovém JŘ trati tak při definování vlaku a jeho zápisu do tabulky by se uvnitř dat MSTS tento vlak zapisoval jako potenciálné řiditelný hráčem a současné jako traffic. Nejsem programátor a tak to zatím neumím lépe formulovat. Zkusím na příkladu:
Když si udělám 5 lichých vlaků TAM a 5 sudých vlaků zpátky pak jsou tyto vlaky:
a) každý řiditelný hráčem
b) zároveň je každá trafikem tolika zbývajícím vlakům, s kolika se jeho dráha a čas protonou nebo dotknou

Nemaje zkušenosti s tvorbou aktivit vůbec netuším co je to cd-servis5 .... tak se tímto omlouvám

PepeQ
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 13:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PepeQ: Taky nejsem zrovna odborník, ale mám takovej pocit že pro MSTS je problém aby byl vlak zároveň vlakem hráče a zároveň trafficem pro další trafficy, které jsou potencionálně řiditelné hráčem. Ale každopádně si myslím že by bylo lepší kdyby jsi s tímto nápadem zašel na MSTS fórum...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Prosím o minutu ticha za zesnulou 263 002-8
PepeQ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 06:53:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin 2:

... ano to je dosud problém. Proto by bylo ideální kdyby se problému ujali bratři Vansové.
Celý můj nápad je o tom, že pokud by se to podařilo vyprogramovat - tak bychom si my řadoví uživatelé mohli kromě předávání klasických Aktivit i vyměňovat ucelené grafikony pro existující tratě.

Rád bych navštívil zmíněné Forum pro MSTS - leč správce naší sítě je zásadně proti tomu ....
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 11:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PepeQ. Pokud nemáš možnost se na MSTS fórum dostat, tak mi napiš nějaký hrubý nástřel tvého nápadu na maila pod nickem, a já to můžu na fóru, s odvoláním na tebe, prezentovat
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Prosím o minutu ticha za zesnulou 263 002-8
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravim. Nainstaloval jsem si MSTS a stahnul do něj skušebně pár vozidel. Konkrétně to bylo eso 363 a prototyp el. lokomotivy 380 ze stranky skura MSTS. Dale jsem si stahl odsud odkaz
lokomotivu 350, vůz Aee, B, ZSSK Bmee a ZSSK Bpeer (prostě jen na skoušku jestli mi to s esem bude jezdit v simulaci) a všechno jsem to šoupnul do trainsetu do samostatných složek (tak jak mi psal návod a kámoš). Potom jsem si vytvořil soupravu taženou esem s asi dvěma Aee a zbytek béčka. Skusil jsem to ale ukazalo mi to že mi tam chybí SMS soubor. To samý u tý 350. V čem je prosím chyba?
Mimochodem, poradíte mi ňějaké stránky kde stáhnout ještě jiná česká vozidla?
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a MSTS patch mam, MSTS bin mam taky a k tomu ještě češtinu.
Vim že SMS soubor jsou zvuky, ale když to k tomu nebylo přibalený, jak to tam mám strčit?

Jo a ještě něco, jak mám kdyžtak ňákou tu svoji soupravu zas zrušit? třeba že by tam byly vadny vozy, nemužu je přece jen taks mazat, nebo jo?
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 13:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Vadná souprava se dá opravit třeba v ConBuilderu, nebo se dá s klidem smazat ve složce: Microsoft Games/Train Simulator/Trainset/Consist/název tvé soupravy.
Pokud jde o .sms soubory, consist by měl jet normálně, pouze bez zvuků. Doporučuju ti koupit si ze stránek http://www.semora.cz/msts/index.htm trať BP ke které se dodává kompletní trainset včetně zvuků. Pokud ji nechceš, tak se dají zvuky stáhnout myslím že ze stránek http://msts.sinus.cz/ položka common snd. Pokud nemáš vozidla dle 4, update trainsetu, je potřeba se podívat do .eng souboru lokomotivy/vozu (otevřít ve wordpadu) a tam je linkování na místo/složku kde musí být zvuky pro příslušný model umístěny... Kdyby jsi ještě něco potřeboval tak se ozvi.
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 13:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Dobré modely se dají stánout na stránkách: http://msts.sinus.cz/ , http://pikku.msts.cz/ a samozřejmě od Dussa, ale pozor, Dusso dělá myslím že hlavně repainty, proto chyběly ty zvuky
Stránek je daleko více, ale zrovna nemám čas je hledat - sedím v práci a šéf mi kouká přes rameno...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 14:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Oprava: v cestě na mazání consistů je chyba složka traiset neexsistuje, je tam Trains...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 15:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2
to si klidně koupim. Moc to nestoji a pro mě to nic není. Ale mam menši problém. I přes všechny technické vymoženosti mýho PC mi tu jaksi schází nedávno pro poruchu odstavená DVD a CD vypalovačka. Takže mužu číst a vypalovat jen CD ze starší provizorně daný mechaniky.
Jasně, je tu možnost si koupit 7 CDček a udělat to jako image který bych pomoci winraru rozdělil na cdčkový části a u kamoše vypálil, ale mam takovej pocit že autor to bude mít asi ňák jištěný a nebude to tak jednoduchý.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 16:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak s tímto problémem ti moc neporadím.. Momentálně řeším podobný...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zatim jsem si teda nevyzkoušel žádný nový vozidlo. Když jsem si stáhnul vše okolo loko ZSSK 183 a vagonu B, extrahoval a nainstaloval podle "návodu" který tam autor napsal, vzbikla mi ve složce trainset nová složka "kabiny" (opravdu česky), a "zvuky". Podle návodu to tam takhle mělo bejt. Mno tak jsem to skusil a v editoru mi to při načítání loko 183 nahlásilo chybu:

Failed to open shape file
Trains\tRAINSET\ZSSK_183003.s

a jestli prý chci pokračovat.
Tak sjem to vše v těch složkách seřadil tak jak by to asi mělo být. Takže zvuky (sms a to druhy) jsem dal pro jistotu nejen do slozky SOUND ktera je ve slozce se simulatorem ale i do SOUND složky kterou jsem podle vzoru ostatních loko vytvořil společně se složkou CABVIEW ve složce s lokomotivou. Do CABVIEW jsem atky dal chovani a podobu kabiny. Ted nevim jestli jsem jestě něco pozměnil ale asi to nemělo učinek pač mit o házelo tu samou chybku. Pro příště, kam mám co a jaky soubory házet??
Kam mam šoupnout chovani a podobu kabiny, chovani a podobu loko a zvuky?
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 12:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Pokud chceš aby ti vše šlapalo bez problémů stáhni si z http://msts.sinus.cz jakýkoliv vozidla a k nim složky cab a snd.Tzn. pokud si stáhneš jakoukoli elektriku tak k řadě si musíš stáhnout cab.Např pokud stáhneš cd_363 tak k ní si stáhni cab363.K elektrikám je zvuk ve složce Sndelok takže pokud ji nakopíruješ půjdou ti všechny elektriky,dieselová loko má své zvuky každá např. cd_770 snd771.Složky cab si nakopíruj do složky common.cab ve složce Train Simulator/Trains/Trainset.Pokud ji tam nemáš tak si ji vytvoř sám.Složky snd nakopíruj do common.snd taktéž v Trainset.Opět pokud ji nemáš tak si ji vytvoř.
Pokud nevíš jaký snd a cab má nadefinovaný určitá loko poznáš to když ve složce s vozidlem otevřeš ve Wordpadu soubor eng. a tam najdeš tři položky směřování.Dvě jsou na zvuky(snd) a jedna je na kabinu (cab).V tomto souboru se dá ručně napsat cesta pokud je tam jinak než máš zvuky a kabinu v MSTS jinde.
 
 
 
!!! Pozor u vozidel z msts.sinus musíš mít nainstalovaný Msts Bin ze stránky http://mstsbin.uktrainsim.com !!!

(Příspěvek byl editován uživatelem Tkan.)
http://tkanlokopage.ic.cz/
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už to asi chápu. Povedlo se mi tam šoupnout ešus z náký stránky, ale zrychloval ppněkud rychleji než je normální a myslim že mohl jet až ňákých 200 km / h. A co mě překvapilo nejvíc byly rychlostní limity. Když jsemt u trat jel s aceliu, musel jsem před výjezdem ze stanice jen max 40, potom 70 a až potom myslim 110..u toho ešusu nemam takový limit a přitom je to ta samá trtat
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vbustymcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte že by vadilo kdy bych dal na svoje stránky MSTS-METRO?
ICQ:396-973-495
E-MAIL: tomas@gbcs.cz
Polomskyjohn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prosimvas nevite kdyz si do msts stahnu vlak tak proc se mi nezobrazi?hazim ho do msts/trains/trainset dekuji mnohokrat!
nejradeji mam Karosy LC rad 900 nejlepsi busy
mimochodem ICQ:232555169,skype:Atemsik
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezobrazi se protože zřejmě nemáš vytvořený soubor consist.
Zjednodušene řečeno, stáhneš si lokomotivu / vagon, nainstaluješ to do simulátoru do trains / trainset a v editoru si sestavíš soupravu, tu nazveš a uložíš. Potom by se ti měla oběvit ve výberu soupravy v simulátoru.
Taky lze v editoru editovat jednotlivé aktivity a v ůkolu si to můžeš místo acely expresu jezdit třeba ešusem poněvadž jezdit s novými vozidly na tratích bez ukolu je celkem nudny. Nemáš tam ani omezení rychlosti.
K lokomotivě či vagonu jsou potřeba soubory se zvuky (sms a wav), soubory s kabinou a jejím chováním a lokomotivu či vůz samotný. Vozidlo nahraješ normálně do trainset ale v trainset si vytvoř složku common.cab a složku common.snd . Do složky cab si vytvoř složku dejme tomu cab363 (v případě že vozidlo které dáváš do simulátoru je třeba eso) a do této složky naházíš všechny soubory ohledně kabiny (kabinu samotnou i její chování). U snd si nejsem zcela jistej, ale myslim že by v snd měla být složka sndelok (zde by pak měly bejt všechny soubory k lokomotivě v případě že je na elektrickou trakci), sndslok (de by pak měly bejt všechny soubory k lokomotivě v případě že je to parní lokomotiva) a pak i obdobná složka pro vagony a diesselove lokomotivy. Vagony ani disly jsem zatim nestahoval takže ohledne nich ti poradit nemůžu.

Protože ještě MSTS zcela nerozumim, byl bych rád aby mě pokud možno ještě někdo v informacích doplnil.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 13:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud má někdo zájem, aktuálně jsem dokončil skin lokomotivy 754.012 pro MSTS

Ke stažení zde: http://www.zelweb.ic.cz/msts/modely.htm

pak ten dlouhej kulatej, to je tuším 851
Krysolet na tišnovku !!! A ten dlouhej kulatej taky !!!
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: Ještě by to chtělo mít Luhačovickou trať protáhlou až do Brna, to by se jezdilo...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Vbustymcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 18:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte že by vadilo kdy bych dal na svoje stránky MSTS-METRO?
ICQ:396-973-495
E-MAIL: tomas@gbcs.cz
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2764
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

autorum pravdepodobne ANO
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: pěkná lahůdka, už jsem měl tu čest se s ní projet virtuálním světem MSTS ze Staráku do Luhačovic

Jinak mám problém - když si uložím aktivitu nebo normální volnou jízdu, tak už mně ji potom nejde načíst (na konci načítání spadne MSTS a pošle mě k Billovi); nevíte někdo co s tím? MSTS spouštím přes Trainstore a mám MSTS Bin 1.7.00819
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1324
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepíku, čím to je, že mi nejedou u tvojí dvanáctky vůbec zvuky ? ? ?
U ostatních mi to jede bez problému. Vím, že to můžu přepsat v souboru cestu, ale nejdou mi otevřít eng soubory!

Jinak model je to opravdu fešný ! !
 

T-busák: já mám zas probém, že když mi načítají aktivity, tak u konce sa to sekne a je to v Billovi , dělá mi to fčil, až sem si stahl aktualizaci BP + trainset !
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 22:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chodí vám Wupper Express11? Já sem ho stahoval z msts-page.de(to má větší rychlost stahování jak the-train.de).

Povedlo se mi ho otevřít v simulaci jen 1. Další pokusy selhávaj na úvodním obrázku...
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 09:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: njn, ale možná je to Binem, protože ten 1.6 mi to vůbec nedělal

K té 012 si musíš stáhnout zvuky od Jacka odkaz a eng otevřeš v poznámkovým bloku
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 12:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nésu blbý, vím že se engy otvírajů v poznámkovém bloku, ale když to otevřu mám tam čtverečky

Bych si dovolil tady trochu prezentace:
 
 
 

FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 14:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šari a spol
vy se máte. Vy máte v MSTS snad všechno zatímco já tam jezdim jen s pendolínem, ešusem a pantakem
Neposlal byjste mi někdo přes ICQ celou složku trainset? Nebo jestli někdo bydlíte v praze, nevypálil by jste mi to na Dívka? pls
Vim že by to bylo asi opravdu na dlouho ale mě se prostě nedaří sprovoznit to co si stahnu. U 363 mi to píše že nelze vytvořit cabwiev a u ostatního to je podobný. A navíc to stahuju z takovych stranek kde chybí zvuky a je to v blbý grafice.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 14:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Objednej si DVD s tratí Bratislava Praha od pana Šemory a Trainset je jeho součástí.Zbývající vozidla si už postahuješ.Myslím,že 350,- za to stojí.http://www.semora.cz/msts/msts_distribuce.htm
http://tkanlokopage.ic.cz/
Vbustymcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:Ja jsem z prahy a mam trat Bratislava Praha
ICQ:396-973-495
E-MAIL: tomas@gbcs.cz
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čaute závisláci na MSTS, neznáte někdo nějakej krám v Brně, ve kterém bych si tu blbinu u které bych strávil celé dny kúpil ? Matka do mě jebe, že sedím celé dny u PC, tak teď teprve uvidí. Předem díky. Čus.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 12:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli se můžu zeptat, jak se staví v editoru?

Protože jsem si vytvořil vlastní plochu, prázdnou,
ale je celá bílá, a nemůžu a ni nic stavět. Poradil by někdo prosím?
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon:
Zkus mrknout do MSTS fóra tam určitě najdeš odpověď.
http://tkanlokopage.ic.cz/
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hele, kde delám chybu:
stáhnul jsem si vizy 854 a 954 ze stránky
http://vrbam.ic.cz/msts/index.php
stáhnul jsem si vše co se dalo - takže obě instalačky co tam jsou + chování vozu. Nejdřív jsem nainstaloval soubor 1, potom 2 a potom chování vozu. U chování vozu jsem se trochu zarazil protože tam bylo ňáký pro 80 cm a ňáký pro 30 cm a to pro MSTS bin i bez něho. Nevim co to znamená. Nastavení rozlišení? kvalita??..nerozumim ale je to v celku jedno protože jsem vyzkoušel vše ale nic z toho nefunguje. Pokaždé mi to ukáže failed to create cabview a dál se nehnu. To se mi stává snad u všeho. Výjimkou se mi podařilo stáhnout funkční (konečně po době zase něco funkčního!!!) 843 a ta funguje uplně bez problémů.

Co mám dělat s tim cabwiev?..pls poradite mi?
vim že už toho knourání odemě tady bylo dost, ale ten cabview me dost žere
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mimochodem, tuhle samou chybu mi háže i papoušek který byl stáhnutý z webu s parníma lokomotivama. Byla tamk i rosnička a albatros a ti mi fungujou taky uplně bez problémů.
Není to třeba něčím v nastavení MSTS? např něco jako dynamické stíny se kterýma mi cosi už jednou nefungovalo??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36750
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, vám nestačí, jak to vypadá v jiných herních diskusích, především pak v nechvalně známém VB?

Za odkazy, nabádání atp. k nelegálnímu softwaru tu bude pro příště rovnou rozdáván BAN a za nějaký vzkazy, co patří na ICQ nebo do mailu, příp. vulgarity, se toho asi velmi dočkáte taky.
Tohle se nedá číst!

Pro tentokráte jsem to jen smazal, příště si už práci přidělávat nebudu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský : Ty jsi smázl můj příspěvek?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36757
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš jo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud to vadí, klidně se nic takovyho už nestane ale nechapu proč.
Pokud někdo hraje hru a ten druhej ji chce, jeho obyčejnou otázkou je hned "vypálíš mi to?"
Je to sice nelegální ale to by musel byt zavřenej snad každej nebo přinejmenším většina uživatelů PC. Říká se to sice opravdu blbě, ale proč si něco kupovat když ostatní za to nic neplatí??
Tim samozřejmě nemyslim konkrétní lidi (MSTS tady určitě má někdo (nebo možná i všichni) legálně
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:47:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Nechápeš proč? třeba proto: (Vyňato ze stránek MSTS Bin)

Uživatelé se zavazují nešířit software cestami a zdroji neodsouhlasenými autorem. Není povoleno provádět úpravy softvare, zejména vyjmout informace o licenčním ujednání nebo autorství. Licenční ujednání je nedílnou součástí distribuce. Software nesmí být bez vědomí autora součástí jiné distribuce hry nebo jejich doplňků. Nesmí být použit pro komerční účely nebo získání jakáhokoliv neoprávněného prospěchu.Bude li zjištěno, že software je šířen nebo používán v rozporu s licenčním ujednáním, bude projekt zastaven

A to samé máš s tratí nebo s modely. Nevím kolik lidí tady umí, nebo chce si dělat do MSTS svoje modely nebo tratě aby měl s čím jezdit.
Vždyť za ušmudlaných 1 000,- Kč si můžeš pořídit MSTS a tři super tratě včetně Trainsetu.

ale proč si něco kupovat když ostatní za to nic neplatí??

A proč ne? Je to pro tebe snad nějaká potupa?

(Příspěvek byl editován uživatelem marin2.)
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

není ale proč zbytečně vyhazovat peníze kdyý si to mužu obstarat zadarmo? Mysli trochu, ne?
Je to sice miziva cena, ale co..peníze jako peníze.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36759
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když to vezmu čistě pragmaticky (a za redakci), tak zde to nebude, protože to je nelegální.
Víc se k tomu nebudu vyjadřovat (nejen) z důvodu nedostatku času.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím Vás, neví někdo, za jaký vlak se nahradí Elephant? Nechce se mi to všechno projíždět, ty kola. Jestli by někdo poradil?
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Jak napsal MZ, tak je to nelegální a navíc pokud se tady budete veřejně domlouvat že si budete mezi sebou posílat tratě, které jsou za poplatek, tak se to určitě někdo z autorů dozví, a udělá nějaká nepříjemná opatření. Určitě by se to jim nelíbilo. Ale k tomu by ti mohl říct něco víc třeba Tkan, ten se na kolem MSTS pohybuje víc než já...

Inekon: ???? Nějak nechápu co je tím myšleno..
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2 : Stáhl jsem si vlak do MSTS Elephant, dal jsme si ho do hry, ale nevím, kde ho mám ve hře hledat. Nechce se mi projíždět veškeré mise ve hře. Kde bych našel Elephanta ve hře, za jaký vlak je nahrazený? Nebo se vlaky nenahrazujou, a přidají se jako další??
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 11:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud sis ho stáhl s consistem, tak se s ním můžeš projet ve volné jízdě. Pokud consist nemáš tak si ho musíš v editoru vytvořit. Jinak do aktivity se nikdy žádný vlak sám nepřidá.....
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, díky. Našel jsem ho tu.
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já mám otázku:

jak mám do MSTS přidat lokomotivy, vagony, atd?
vim, že už to tady mockrát bylo, ale v archivu jsem to nevykopal. Předem dík za odpověď.
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1 - stahni si je kompletní. To znaměná že to vozidlo (pokud se teda nejedná o repaint modelu co už máš) musí mít:
model toho vozidla
chování toho vozidla
kabinu toho vozidla (pokud se jedná o lokomotivu)
chování té kabiny
zvuky ve formátu waw
Zvuky ve formátu sms

2 vytvoř si ve složce trains/trainset složky common.cab a common.snd. Pokud je to standartní vozidlo, vše okolo zvuků budeš dávat do snd a okolo kabin do cab. Samotné vozidlo bude prostě jen v trainsetu. Občas se ale stane že tam má někdo zvuky ve složce ZVUKY a kabiny ve složce KABINY. I tyto složky si tam můžeš udělat.

3Jestli je vše tak jak má tak spust train simulátor a vyzkoušej jestli to tam už nemáš. Jestli ne (to znamená že consist soubor musís udelat ručně), tak dej start > Microsoft games > train simulátor > a klikni na > editor and tools. Spustíš editor. klikni na druhou možnost ze čtyř (editovat ukoly) tam dej file > new a dvakrat poklepej na OK. Potom v okně v pravo klikni v sekci player na new a totéž klikni v dalším okně v pravo v sekci consist. Otevře se ti okno kde můžeš seřazovat soupravičky.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:11:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asi byjste to měli dát ňáký podrobný návod na tohle do záhlaví diskuze.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 11:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa: Myslím že tady najdeš všechno co je potřeba vědět...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36783
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Jakýsi text už visí na https://www.k-report.net/temp/MSTS.htm. Nicméně bez úprav.
Pokud to někdo dotáhne do slušnější formy, tak to nahraju na web a sem odkaz do záhlaví samozřejmě ihned umístím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 14:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2
Ale na tom foru než najdeš co potřebuješ (jestli to vůbec najdeš) tak tim zabiješ pul dne.
To už má lepší napsat sem. A jinak, od čeho jinýho tady ta diskuze je?

Martin
No, na mě se nekoukej. Rozumim jen tomu čemu jsem zatim rozumět potřeboval
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zná tu někdo úplně skvělou stránku na stahování vagonů, lokomotiv atd?
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, zatím se mi tam podařilo přidat jen Elephanta....ale Elephant měl jak CONSISTS a TRAINSET, jinak na žádnou lokomotivu nebo vagon jsem nenarazil s oběma složkama.....vždycky to byla jen jedna složka. Tak jsem ji dal mezi ostatní vlaky a nic. Nebyl tam ani vagon ani lokomotiva. Jak to udělat, aby tam byly?
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon: Consisty si musíš sám vytvořit v editoru úkolů (měl bys to mít v nabídce Start/Programy/Microsoft Games). Otevřeš si tam potom jakoukoli aktivitu, pod nápisem "Řízený vlak" dáš "Nový", potom si najdeš, kde se tvoří Consisty (měla by to být pod nápisem Vlaková Souprava", nebo tak nějak) a opět "Nový". Tam už si pak najdeš loko, kterou jsi chtěl, vložíš do takové bleděmodré lišty a máš loko. Potom najdeš vagón, opět vložíš, uložíš a hotovo. A na tu stránku - co takhle použít Google?

Pety: Stáhneš vlak a dáš do složky "Trainset". Dále pokračuj tak, jak jsem radil Inekonovi.
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:44:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas : Aha, dík. Zkusím....a ještě mám problém s Bin. Nejde mi nainstalovat žádná verze...ani stabilní ani nestabilní. Nevíš čim to může být? (PS: Mám tam vložený balíček Ostrava + tramvaje)Protože kdybych měl Bin, tak to mám Cz ten editor.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace