Mercedes Benz O350 SHD Tourismo

pro hru 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

    

   

Autor modelu:      

Stimpy
stimpy@yo.cz
     http://camionexpress.czechian.net

      

Součástí této instalace je samotný autobus MB Tourismo a nový náklad: cestující na zastávce a s přívěsem.

  
Instalace  do hry:

1.Rozbalit  archiv mb_tourismo.zip a přesunout nebo zkopírovat složku 'makes',  'defs' a 'materials' do 'C:\Documents and Settings\???\Dokumenty\18 WoS Pedal to the Metal\ (nebo C:\Dokumenty\18 WoS Pedal to the Metal\ podle toho jaké Windows používáte), budete-li upozorněni systémem že  některá složka již existuje, ničeho se nebojte a klikněte na ANO VŠEM, nepřepíše se nic z vašich původních dat.

 

2. Ve složce 'C:\Documents and Settings\???\Dokumenty\18 WoS Pedal to the Metal\defs' (nebo C:\Dokumenty\18 WoS Pedal to the Metal\defs) je složka 'companies' ve které se nachází definiční soubory překladišť a v těchto souborech je definováno co překladiště produkují (co v nich lze naložit) a co se do nich vozí. Jestliže nemáte v této složce žádné soubory, zkopírujte do složky 'defs' adresář 'companies' z archivu.

Pakliže už ve složce  'companies' máte definiční soubory, upravte tyto soubory (v nějakém textovém editoru, Wordpad postačí)  podle přiloženého obrázku přidáním červeně označených částí řádků.

 

4. Další úpravou kterou za vás nikdo neudělá je instalace koleček pro přívěsný vozík, ve složce 'C:\Documents and Settings\???\Dokumenty\18 WoS Pedal to the Metal\makes\wheels' by měl být soubor 'description.def' pakliže tam není, zkopírujte do tohoto umístění 'description.def' z archivu. Pokud tam už tento soubor máte budete ho muset upravit podle tohoto přiloženého obrázku přidáním těchto řádků na konec souboru, který otevřete zase například Wordpadem:

 

def wheels {

wheelr55:"wheel_busstop.psm:pneu.mat:pneu.mat:pneu.mat:7"
}

 

takže výsledný soubor by měl vypadat například takto:

 

 Upozornění pro připojování přívěsu: je nutné opatrně nacouvat podél nástupiště na vozík dokud se neobjeví dialog k připojení vozíku, tak jak to ukazují obrázky dole:

  

 

Přeji příjemnou cestu ;o)

 

 

 

 

Při případných problémech, například s instalací, mne kontaktujte na email: stimpy@yo.cz