K-report
 

Archiv do 23.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Staré archivy » Archiv do 23.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 17:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:tak už to tam máš
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: No jo, teď na ní koukám. Překvapuje mě, že se Fedorka zmohl na takhle pěkný bus. A kdy to na té lince jezdilo? Ono je taky možné, že to měl jen půjčené. A ještě něco - je to určitě od Hefera? Ta SPZ je totiž jindřichohradecká a Hefer je z Telče...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:fedorka měl svoji takhle pěknou bovu tu modro-bílou a potom tu horší zelenou,pronajaté to podle mne bylo a s tou SPZ mášpravdu takže asi nebyla půjčená od hefera(spletl jsem se) a jezdila tam nevím
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, ta modrobílá ještě ušla. A teď má přeci kromě zelené ještě tu bílou s barevnými polepy z Francie a jednu další (takovou béžovou se žlutými a zelenými proužky). Těch busů u něj je tolik, že to ani člověk nestačí sledovat... A přitom na linky jich tak moc nepotřebuje. On s těmi busy fakt zřejmě kšeftuje. Nebo chystá otevření nové linky, což by s tímhle vozovým parkem bylo vskutku .
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5664
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 10:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se na jeho vozový park dívám, viděl bych to tak na linku Čestlice - Tlumačov...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 20:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem potkával v Heleníně(1km od Jihlavy)Arwaye od Hoffmana. Vypadá pěkně
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1674
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 19:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Galanťák: Jo, pěkně vypadá a pěkně i jezdí, akorát ty sedačky jsou nějaké nedomyšlené... Zaprvé nejsou sklápěcí a zadruhé vržou. Nikoliv některé (nějak vadné), ale prostě všechny. Prostě mám takový pocit, že pan Hofmann cestujícím cíleně škodí. Když už koupí nový vůz (a kdoví jestli to udělal dobrovolně - třeba to musel udělat pod hrozbou odebrání licence), nechá do něj namontovat aspoň blbé sedačky.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1632
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 21:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se si jej dnes před půl dvanáctou prohlížel v Brně na Zvonařce. Mělo by jít o nějaký z prototypů, takže vůz je asi řádně "prototypový", akorát pro Hofmanna.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 21:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co mi řeknete o tomto voze (fotka je z internetu)
  pokuď se nepletu tak teď je u student agency ale copak je to ex fedos?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1675
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuhle Bovu vídám v Praze na Nových Butovicích v místě, kde své busy běžně parkuje Fedorka. Nejspíše mu tedy patří. SPZ bude asi německá převozní.
 
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:už se opakuješ dáváš to se po 2 ale aspoň že tu někdo je kvůli výpadkům el.proudu je tu málo lidí,jinak nic ve zlím
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: já bych taky řekl že to bude ex. SA
odkaz
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

axer:no ex.SA to asi nebude spíš SA to má od Jiřího Přibyla jelikož ta SPZ u SA je novější
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 23:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos tak to je provděpodobnější tenhle detail jsem přehlídl jinak jsem někde četl že jezdí z Brno Do V.Bíteše
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1677
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 11:46:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: No jo... Kopíroval jsem si z foťáku do počítače fotky a nějak mi nedošlo, že tuhle jsem sem už dal. Myslel jsem si, že jsem o té Bově jen psal a fotka tu ještě není...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 21:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrakař Hofmann se tu teď objevoval hlavně v souvislosti s Arwayem, tak teď zase jednou Granus... Dnes odpoledne odjížděl do Jemnice. Pan Hofmann patrně nemá smlouvu s TSK, takže mu je nanic, že odjíždí z Roztyl a ještě zastavuje na Opatově, když ani na jedné z těchto zastávek nemá jízdní řád. Cestujících díky tomu jelo celkem málo, ale i přesto u odjezdu asistoval pan doktor. U Granusu má jednu novinku - manuální ovládání dveří. Prostě ručně - technika zřejmě selhala a nějaké opravy se u firmy Hofmann neprovozují. Když to jede, tak co...
 
na Opatově
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 18:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na citybus.cz jsou fotky van hoolu dopravce Petr Venclíček jezdícího u fedosu na lince Praha-Znojmo
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
icq:241-647-938
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 817
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 09:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
neví někdo z Vás, zda-li tento stroj opravdu jezdí MHD v Jáchymově???
 
Ivana Stužická
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.176.96
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:02:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm:V jáchymově nemají MHD.Hlavní dopravce je tam DP Karlovy Vary.Nejčastěji je tam k vidění Ares 15M nebo Karosa 944.
Ale možná se tam nějaký nadšenec o to pokusí i s tímto zajímavým kouskem
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1688
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivana Stužická: Omyl - v Jáchymově byla MHD celkem nedávno skutečně zavedena a jezdil (jezdí) na ní výše zobrazený stroj. Akorát si nejsem jistý, jestli tomu soukromníčkovi nevyfoukla kšeft nějaká větší firma podobně jako se to stalo v sousedním Ostrově.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://prahamhd.vhd.cz/Jinamesta/Jachymov.htm
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ivana Stužická
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.176.96
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 17:18:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk,Fedos:dík ale já jsem v jáchymově celkem dost a nevšimla jsem si ani toho vozíku ani že by mě nikdo povídal o jáchymovské MHD.Teď sem zase chytřejší.No jo ženská
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 17:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a teď něco od tradičního provozovatele trosek, firmy Fedos. Po autobusovém nádraží Na Knížecí v Praze před chvílí pobíhal rozčilený pan Fedorka a mohutně telefonoval. Z toho, co jsem slyšel, jsem vyrozuměl, že autobus ze Znojma, který měl v 17.00 dorazit na AN Roztyly, má přejet na linku do Českého Krumlova. Má to ovšem jednu vadu na kráse - ta linka do Krumlova má podle JŘ odjíždět už v 16:55 z AN Na Knížecí. A co víc, dnes pan řidič nějak zapomněl zajet i na ty Roztyly a vesele to smažil směrem na Florenc. Takže ho rozezlený pan Fedorka navigoval, ať vysype cestující na I.P.Pavlově a ihned jede na Knížecí. Tam ovšem dosud nedorazil a naštvaní cestující už odcházejí ze zastávky. Fungování firmy Fedos se vskutku vymyká mému chápání....

edit 17:46
tak právě dorazila bílá Bova - "pouhých" 51 minut po pravidelném odjezdu

(Příspěvek byl editován uživatelem jenda z hk.)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 17:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nemusí bejt ani firma Fedos. Slavné SA taky když se jí rozbije autobus, tak se neobtěžuje poslat něco jiného ale spoj v celou obslouží autobus přijíždějící pět minut po celé.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 17:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, takže Fedos odjel "přesně" - s rovnými 60 minutami zpoždění. Podle toho, co jsem slyšel od cestujících, jede většina z nich s touto firmou naposledy.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk:předpokládám že to je ta bova z francie s těmi barevnými polipy že?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1691
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Ale jo, když se rozbije autobus, tak to je něco jiného. Ačkoliv v případě, který popisuješ, vzniklé zpoždění není až tak tragické. A už jsem četl i o přistavení skutečně náhradního vozu SA za 25 minut po poruše, což je solidní. Jenže u Fedosu se takové věci dějí běžně, pravidelně. Takže tohle určitě nebylo způsobeno poruchou autobusu ani jinou nepředvídatelnou okolností, ale jen a pouze pochybením dopravce.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Ano, ta s barevnými polepy z Francie. Francouzské nápisy už má sundané. Stejně nechápu, proč tohle ten Fedorka dělá. Když chce jet Znojmo i Krumlov jedním busem, musí si upravit odjezdy těch spojů tak, aby se to dalo stíhat. Takhle mu třetina cestujících odejde dřív než on ráčí přistavit vůz a ti ostatní jsou tak naštvaní, že příště už s ním nejspíše nepojedou. A on se pak diví, že mu ty busy jezdí poloprázdné...

(Příspěvek byl editován uživatelem jenda z hk.)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom Jáchymově už by ale měl být nějaký "dodávkobus" Mercedes (Sprinter nebo něco podobného). Tenhle "krasavec" už maximálně jako záloha.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem objevil v nějakém diskuzním fóru (tuším, že to bylo fórum města Zdice) nějaké starší zážitky z cestování s Fedosem, které mě rozesmály. Bylo to z doby, kdy jezdil celkem velkým počtem spojů z Prahy Zličína na Beroun a Zdice. Psalo se tam o projíždění zastávek, kde cestující potřebovali vystoupit, chronickém zpožďování spojů i kuriózních situacích - např. na Zličíně řidič nedokázal nastartovat autobus, tak zavolal náhradní a aby se jeho odjezd ještě nezpozdil odbavováním toho davu lidí, sedl si s jízdenkovým strojkem na lavičku a začal odbavovat i bez autobusu . A přitom tyhle problémy s Fedosem byly nerozlučně spojeny už od jeho úplných začátků, kdy jezdil i na pražské MHD (to mu právě díky těmto nešvarům dlouho nevydrželo). Nevím, proč mu ještě nedošlo, že takhle .
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: přistavení o 25 minut později asi nebude náhradní, ale ten co přijel. Nevim teda jak na jinec´jch linkách ale na lince LB-PR žádné záložní busy nehledejte. Takže přistavení náhr. busu v liberci nečekejte. A v praze pochybuju, že by tak rychle přifrčeli na černý most.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:ano přesně tak to fórum je na webu města zdice ale stojí za to někdy jsem sem dával odkaz bude to v archívu
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: já zase slyšel, že jednou rozbil na trase LB-PR ten jejich žlutej Ayats a jako náhradní měl přijet ten jejich skvělej bílej mercedes. Přijel, lidi nastoupili a on už neodjel. Tuplovaná porucha musí pěkně nasrat.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD liberečák také jsem už dvakrát viděl cestující na an v Liberci jak stojí na bus SA.někteří nasraně přecházeli k čsad Lb pokud teda nebyl zrovna vyprodanej.
ad Jenda z HK obsluha linky Znojmo a pak Krumlov by měla jednu vadu na kráse a to je porušení doby řízení jedním řidiče.Ale tohle už Fedorku vůbec nevzrušuje.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares1. ta doba řízení je další věc v čem se podobá SA s Fedosem
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Jo, já ani takovéhle "maličkosti" nezmiňuji, protože to dělá běžně nejen Fedorka.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano v tomhle je totiž problém.v tomhle patří Fedos a Sa ke špičce v ČR.To u většiny ČSAD nepřipadá do úvahu.U nás začal v části trasy jezdit druhý řidič,aby neporušoval ten první zákon.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud SA bude dál pokračovat v provozování dopravy (nevěřim totiž tomu, že JAnčura s busy končí), bude muset přehodnotit svůj přístup k dodržování předpisů, protože obejít digitální tachograf nebude asi tak jednoduchý.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jáchymovská MHD je i na IDOSu v sekci MHD.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes před polednem jsem navštívil AN Florenc. Na lince Eurolines do Banské Bystrice v 11:00 jel Arway, v 11:25 do Františkových Lázní jemně načnutý Granus. Stejně tak sešlý Hofmann oba spoje osobně vypravoval.
Fedorka je dnes v extázi již od rána, sám totiž řídil spoj v 11:40 do Znojma. Když nás viděl s foťáky, různě pokřikoval a komicky gestikuloval, při odjezdu nechybělo poučení o zákazu fotografování (z důrazem na "číslo" jeho autobusu). Vezl i druhého řidiče (či palubního mechanika?), což by vysvětlovalo, že před pátou byl opět Na Knížecí. Přikládám několik nekvalitních fotek pořízených na videokameru:
 
 
Jako bonus přikládám setkání SuperLetušek a detail Štáhlichovi C934, všimněte si vychytralé přenosné cedulky Autobusy VKJ.
 
 
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák tak ona ta setra od Petra Venclíčka nevipadá zas tak špatně jak psal bobyk,díky za fotky neměl by jsi ještě nějaké?díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:pěkné jen ta karosa neni C 934 ale C 935 a je tam opět vidět serjoža diskutující s jedním ze svých krajanů ty tabulky mají teď všechny štahlichovi vozy.
AV 15-30
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta čekárna na té poslední fotve má klimatizaci
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:ne ta patří vzadu stojícimu vozidlu dopravce kavka
AV 15-30
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 22:05:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale byla by to bomba na florenci klimatizace zastávek.
nevím co ta dva dopravce baví na ježdění ještě.to je hotová tragédie.
ad VKJ proc to dávat na bus když se to může zase změnit že?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 22:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, VKJ s.r.o. je vlastně Štáhlich. Jel jsem s ním v pondělí 15.ledna do Plzně a pak zase zpátky. Tam s Intourem a zpět to byla Setra S 315GT-HD. A nebyla to špatná jízda, rozhodně ne horší, než s SA.
Cestou zpět byl poloprázdný vůz, tak docela pohodlí, zato ráno cestou tam, jsem nepochopil, proč bylo v přední části asi deset míst rezervováno, když tam stejně nikdo s místenkou nepřistoupil. Já místenku neměl, nasedl jsem skoro na poslední chvíli a vzadu jsem se tak (docela rád) musel dělit o dvojsedačku s docela pěknou cestující .
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 22:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Ta Setra je původně Venclíčkova? Vypadá dobře, ale motor dělá strašný rachot . Jiné fotky v digitální podobě nemám.
6120: Taky koukám, že ta "C934" má nějak hodně vysokých sedaček .

Tak jako u Hofmanna je vidět jisté zlepšení (Arway), zdá se, že počet spojů dodržuje, ale u Fedorky to jde pořád od deseti k pěti (viz příspěvěk od Jendy z HK) a to má teď mnohem méně linek, než měl...Nechci mu brát jeho životní optimismus, ale už by se měl vážně nad podnikem zamyslet.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou ten Avio-Ikarus na MHD Jáchymov musí být zábava řídit, rozhodně bych ho ještě na zálohu nedával. Taková příjemná miniMHD. Že bych něco podobného zavedl i na chatě? Posázavská autobusová doprava... Ale abych pravdu řekl, tak se mi líbí spíše starší typ tohoto minibusu. Ale oba už jsou na našich silnicích velkou raritou a velice oblíbenou potravou pro rez...
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 23:29:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatuju se že jednou ve zpávách, myslim že na TV Nova byla taková vtipná reportáž o tom, že v nějaké obci kdesi v ČR byl jako cena tomboly ten starej Avia-Ikarus. Snad byl i pojíznej, jen měl propadlou STK. Takové soutěže bych se tam rád zúčastnil
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 13:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě pro zájemce o MHD Jáchymov.
 
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 16:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac:to si pamatuju taky,výherce si cenu nakonec nepřevzal.
A na MHD jáchymov v době kdy výše uvedéný vůz (myslím že přesné ozančení je avia ikarus 553)byl jako hlavní tak záloha byla avia-chavdar jako je tenhle http://www.sht.cz/sil/chavdar.htm a ten je ještě zjímavější.
Ale to není první nasazení takového vozu do veřejné dopravy někdy okolo roku 2003 s nim jezdil jeden dopravce na mladoboleslavsku
AV 15-30
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 16:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JO JO 6120 jezdil tam na mladoboleslavsku.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1191
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 17:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když už jme u těch trosek tak taky jedna z DP Kněžmost
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Kolik má DP Kněžmost minibusů,já vím o tomhle se kterým sem asi před 3 lety jel na lince Jičín-Sobotka a potom jěště o jednom minibusu,který je o něco novější.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snad jen tento.něco si pujčují od zástupce iveca
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1478
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DP Kněžmost musí mít minimálně dva. Ten, jako výše uvedené foto a potom (nejméně) jeden s budkou Iveco Daily.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:00:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gromit:ano je to žluté iveco daily

a
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1197
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a není to ten půjčovaný ?oni to ¨nějak pytlikují s tím zastoupením iveco
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Já mám už asi dvakrát vyfocené modro-bílé Iveco Daily, ne půjčené, jejich vlastní. Teď nejsem doma, ale zítra sem dám foto.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad gromit je to možné moje informace je patrně stará.a jak koukám na jř tak by to jedním nestihli.Ale zpočátku jejich provozu tomu tak bylo určitě
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace