K-report
 

Archiv do 21.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 21.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lešek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 20:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak pozoruji diskusi, někteří by ten nový systém nejraději odstřelili. No takže pro odlehčení - někteří už to udělali
Na přiloženém obrázku vidíte Pardubickou kartu po zásahu projektilem z "Colt M1911 A1 Government - manuální airsoftové zbraňe" Ta věcička měří 212 mm, váží 0,35 kg a tuhle dirku udělala na vzdálenost cca 10 metrů. Majitelka si chtěla vyzkoušet, jak se střela odrazí. Ruka toho, který kartu zrovna držel to prý přežila, karta evidentně ne
A co z toho plne? Že systém není neprůstřelný Takže vylepšujte, vylepšujte!
 
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 21:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prostřelená karta: LOL
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1633
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 00:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nemám ambice se hádat s Honzinem111, ale mám sto chutí sem každý pravidelně psát zážitky. Neboli důkaz místo slibů :-)
Takže dnes - kurs 952, bus 57, VŠE V POŘÁDKU.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 00:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A drobné hlášení, nechce si mi to psát na web:
Na uplynulou neděli byla ohlášena návštěva skupiny trolejbusofilů z Plzně. Bylo domluveno, že je svezu v 353, ale v neděli ráno byla zjištěna prasklá hadice posilovače řízení a tak jsme se svezli se Sanosem. Nemám z akce jedinou fotku, ale Martin a Pietro ano. Ale proč to sem píšu - v pondělí dopoledne jsem hadici na 353 vyměnil, takže trolejbus bude opět funkční.
Tímto chci také poděkovat:
- dennímu ošetření za zapůjčení klíče 32
- těžké údržbě tr za sorbent na vyteklý olej
- Lp za zapůjčení lopaty :-)
- a nakonec Petráskovi za to retko co mi dal, bo po tom šíleným povolování zarezlých šroubení jsem ho jako správný narkoman fakt potřeboval
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 07:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pietro zde upozornil na novou verzi software v některých trolejbusech. Dnes jsem jedním trolejbusem s touto novou verzí jel. Jen nechápu, proč se na displeji kromě konečné zastávky a následující zastávky zobrazuje také čas. Vždyť hodiny jsou v každém autobusu a trolejbusu za řidičem, tak proč se tato informace zobrazuje ještě jednou na displeji? Pravda, čas tam problikne vždy pouze zhruba na dvě vteřiny, ale stejně nechápu proč. Zvlášť když pro tarif MHD v Pardubicích není čas až tak důležitý jako počet projetých stanic.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1635
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 07:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzin111 - ten čas tam problikává proto, že tak to fungovalo už s řídícími počítači BUSE a teď se prostě vrací funkce vnitřních panelů tam, kde už byla. To nikdo nově nevymýšlel, když se dřív jezdilo na službu, taky tam ten čas problikával, ačkoliv hodiny byly většinou hned vedle. Hlavně, že už to začíná fungovat. Na těhle malých vnitřních panelech se stejně moc informací zobrazit rozumně nedá. Osobně se mi líbí tramvaje v Liberci - na velikém vnitřním panelu se postupně dozvíš cíl, trasu, aktuální stanici i pravidelný čas odjezdu...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1588
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 10:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353 : se stejně moc informací zobrazit rozumně nedá
No v Brně jsem jen zíral, co vše to tam zobrazuje.
Ale rozhodně je dobře, že se rozchodily i vnitřní panely. Přeci jen zobrazovat konečnou + cíl je trochu málo.
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 11:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Jasně, ale když už se to předělalo, že displeje ve vozech ukazují nejenom konečnou stanici, ale i následující zastávku a čas, tak by asi stálo za to, aby ukazovaly pravdivé údaje. Zastávka Nádraží ČD se totiž dneska už jmenuje Hlavní nádraží, podobně jako zastávka U soudu se dnes již jmenuje Krajský úřad. Mezi zastávkami Autobusové nádraží a Hlavní nádraží, Hypernova se zase na displeji zobrazuje pouze čas, nikoliv název následující zastávky. Působí totiž komicky, když se ve voze ozve hlášení "Příští zastávka Krajský úřad" a na displeji se objeví nápis "U soudu".
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 13:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale hodnocení emtestu od řidiče není objektivní už z toho důvodu,že například 353 jede celou směnu jedním vozem funkčním,zatímco cestou do/z práce vystřídám vozidel pět a nefunkčního hajzla vždycky chytnu...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 13:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miram: Navíc řidiči a další zaměstnanci DPmP se předpokládám při cestách MHD přihlašovat při nástupu a odhlašovat při výstupu nemusí, takže mnohé problémy ani nezaregistrují.
A že se vše dělá "na koleně" a ve spěchu dosvědčuje již ona výše zmíněná "zpackaná" aktualizace softwaru, při které se na displejích ve vozech od tohoto týdne objevují špatné názvy zastávek...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1665
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 18:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si dovolím zmínit jednu připomínku k nové funkci počítače, měly by se upravit názvy některých stanic, protože v t-349 dnes ta milá paní hlásila, že je příští zastávka Krajský úřad a na displeji bylo napsáno U soudu...
Více než 620 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6483
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 20:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemám z akce jedinou fotku, ale Martin a Pietro ano.

Omyl, velký omyl. Neudělal jsem jedinou fotku, protože mi přišlo mnohem zajímavější a zábavnější sledovat hemžení obyvatel mého rodného města, jak se snaží fotit tak, aby měli hezký záběr a zároveň jim tam nepřekáželo dalších pět fotografů. Ale oni si to určitě nenechají pro sebe a podělí se.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas trošku mimo em-test, docela šílená situace je na Semtíně a Umě, z pohledu cestujícího - chyby nástupniště , obrubník a chodník a ochrana zastávky protiu smetení cestujícího pomocí plotu, betonových sloupků atd jakožto to i řádné osvětlení, z pohledu motoristy bych uvítal záliv jelikož při hustém silničním provozu se vleču za trolejbusem 40km/h s neustálím zastavováním jakožto odpoledne že je tam provoz mhd hustý 3, 7, 11, 18, 33 a výpomoce atd.

co z toho vyplývá, jestli by v nejbližší době nebylo možno vybudovat v semtíně nástupní hrany, namalování zastávek a popřípadě vytvoření i zálivů pro mhd??? Jedná se o zastávku Semtín, vlečka - obousměrně, semtín hl. brána směr centrum a oprava a zahlobení zastávky rybitví závodsměr bohdaneč a osvětlení zastávky uma točna směr centrum jak z točny tak od bohdanče jakožto vytvořit výsupní plochu na umě točně (točně), jesničánky točna je totéž, cestující vystupují do trávy, v zimě do sněhu a bahna, postačoval by jakýkoliv zpevněný popvrch, najde se v síti pardubické mhd daleko víc takových zastávek, ale tam je provoz mhd menší apod. nejritičtější je však semtín, kde zezastáky vsemtín vlečka vystopím na krjnici vozovky a na ní i zůstanu jelikož musím přejít na druhou stranu jelikož ve směru na bohdaneč není chodník nic u zastávky!!!

Cílem toho příspěvku je na danou problematiku upozornit a pokud možno i řešit, hlavně že se předělávali v centru obrubníky zastávek na palckého směr centrum a u luhovaru za nové - to považuji za vyhozené peníze, jelikož zlepšení jsem nezpozoroval, pokud tam není teda kassel:-(
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo ještě jeden způsob částečného řešení jsou zastávky na znamení, ale to neřeší nástupiště zastávek!!!
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1636
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 22:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bože, to není zpackaná aktualizace softwaru. To je jedna konkrétní chyba, kdy někdo zcela konkrétní nahrál neopravená data. Přečtě si tohle http://www.trolejbus.cz/archiv/1159659195-krajsky-urad-v-utajeni.html a ta chyba byla tehdy úplně stejná. Jenže EM-test bol už za dverami, tak se to na vnitřních panelech neopravovalo, a teď se na to viditelně zapomnělo. Já to směrem do DP zesílím.
A abych udělal radost kritikům, dneska v a-171 mi šlo hlášení zastávek úúúúplně slabonce a na trati se to neopravovalo, až večer. Zbytek fungoval normálně.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 22:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych se moc DP nezastával, i já jsem si přečetl ten svůj článek z 30.9.2006 a našel jsem tam větu Pominu to, že při používání služby na trolejbusových kursech se zobrazuje na vnitřním displeji starý název U soudu. Na počítači je to správně a DPmP o této chybičce už ví a napraví ji. Takže uznávám, věděl a nenapravil.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 06:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: A nejen zastávka U soudu, ale také nádraží už není ČD, ale Hlavní a název zastávky Hlavní nádraží, Hypernova se nezobrazuje vůbec podobně jako zastávka Polabiny, Sluneční.
Nevermore
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 08:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a-167 dnes ráno spatřen bez reklamy, pouze s logem DP na čele...
http://dpmp-foto.skocourek.net/ - Více jak 315 fotek z provozu.
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 09:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí skončila výměna úsekových děličů před podjezdem v ulici 17. listopadu. Tady je pár fotek.
 
 
 
Poslouchám www.danceradio.cz.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 14:42:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: A abych udělal radost kritikům...
Já tedy nevím, já pouze píši svoje reálné zážitky s tímto OS a nemá to být kritika takového toho charakteru "já jsem mistr světa, vše vím, vše znám a vy to dělejte podle mě", to opravdu ne. Ale můžu já za to, že ten systém si občas účtuje co chce??? Včera mne opět obohatil dalšími zážitky - na obrazovce zobrazoval naprosté nesmysly, ale účtoval správně. Probíhalo to takto: přihlášení, odhlášení, přestup - při přihlášení se objevilo klasické zakoupení jízdenky za 10,- (musel jsem navolit), ale při výstupu to normálně zobrazilo vrácení 2,- z 5,- při přestupu. Tak nějak nevím, fakt sem asi zakletej.
Mimochodem, od kdy se musí při přestupu navolit druh jízdného? Dosud jsem vždy přišel a automaticky to označilo přestup...
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M_r: Třeba jezdíš jen nějakou zakletou trasu nebo zakletým spojem. Já jsem tady před časem popisoval podobné trable s odbavováním na určitém spoji linky 912 a ukázalo se, že závada byla poměrně prostá a po jejím odstranění na tomto spoji vše funguje tak, jak má. Zkus tedy taky adresovat konkrétní problém na patřičná místa. Když bude závada dostatečně určitě popsána, bude se jistě odpovědným pracovníkům, ať už z DPmP nebo z EM testu, odstraňovat lépe a radostněji.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1638
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:30:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reklamy: citybusy 167 a 171 dostaly dnes polep podobného typu, zatím jen na levé boky. Reklamy jsou klasicky na auta - na jednom busu je veliký Seat, na druhém tuším Audi nebo VW. Jestli vyjedou takhle polonahý, nebo se zítra dolepí pravá strana netuším. O reklamu naopak přišel trolejbus 387.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1639
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zapomněl jsem dodat:
Dnes kurs 902, bus 138, 5 x revize, vše OK. Chyby na vnitřním displeji nepočítám, 138 ho totiž nemá.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 19:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U tý třetí fotky jsem se docela pobavil
Proč to nedělali o víkendu?
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1640
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 19:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč to nedělali o víkendu?

Protože to dělali v práci a pracovní dny v Čechách jsou už hezky dlouho od pondělí do pátku :-)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 22:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocha odlehčení od odbavovacího systému
Teď skončil na ČT1 pořad Šumné Pardubice od arch.Vávry.Velmi pěkné a i spousta trolejbusů.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 07:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, od kdy se musí při přestupu navolit druh jízdného? Dosud jsem vždy přišel a automaticky to označilo přestup...
Co se přestupů týče, to je kapitola sama pro sebe. Někdy v prosinci jsem oficiální emailovou cestou posílal do dopravního podniku dotaz ohledně přestupů, ale dodnes mi bohužel nepřišla žádná odpověď. O co se jedná:
Pokud na svou personifikovanou kartu cestuji o víkendu, počínaje druhou jízdou mám nárok na zlevněné jízdné. Můžu zlevněné jízdné v tomto případě uplatnit i na spolucestujícího? Uzná mi to revizor i když nejsem schopen dokázat, že onen spolucestující je stále jeden a ten samý, se kterým jsem jel i první víkendovou jízdu?
V přepravních podmínkách se o nároku na zlevněné jízdné píše pouze to, že tato sazba platí "při odbavení pomocí karty i při přestupu do 30 minut od posledního odbavení za plné jízdné. O víkendech potom platí zlevněné jízdné při každém přestupu (za plné jízdné je pouze první jízda)." Spolucestující je přeci také odbaven pomocí karty, tudíž dle tohoto textu by měl mít nárok na zlevněné jízné. Ale jak to je doopravdy, o tom dopravní podnik mlčí, odpověď na můj dotaz mi nikdo dodnes neposlal...

Jen tak mimochodem, dnes ráno displej v trolejbusu nezobrazoval pro jistotu už vůbec žádný název následující zastávky. Místo toho se po celou dobu mezi zastávkami zobrazoval pouze čas. Opravdu přínosná informace, když se čas zobrazuje trvale na jiném displeji za řidičem...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6484
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 11:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes ráno displej v trolejbusu

V těchhle případech by bylo dobré být trošku konkrétnější - kdy, kde, co, který vůz a tak. Tohle jsou závady, které řidič nezjistí a nebude je tedy hlásit, nehledě na to, že někteří řidiči to nenahlásí ani když o tom vědí.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 13:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: To, že nejsou na displeji správně zobrazovány názvy zastávek nemá samozřejmě žádný vliv na samotné odbavování a účtování jízdného, ani na provoz MHD, je to pouze kosmetická závada. S tím rozhodně souhlasím. Spíš jsem tím chtěl upozornit na to, jak je tu všechno "šito horkou jehlou". Odbavovací systém se ani nestihnul odzkoušet a už se pustil do ostrého provozu s množstvím chyb. A ty displeje ve vozech jsou to samé.
Jen doufám, že podobným způsobem se neuspěchá instalace a testování oné vysněné světelné tabule před nádražím...
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 17:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i spousta trolejbusů.
no nevim, já tam viděl 2 trolejbusy a 1 autobus...
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz nejlepší radio
ICQ (kdo nechce nemusí): 417-056-548
mail (to samý): rybitef@centrum.cz
modelování: Škoda 21Tr
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1641
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 17:36:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin hlavně myslel to, že to sem máš psát s detaily - protože řidič to opravdu nemá šanci normálně poznat. Ovšem že se předávají informace do DP pomocí K-Reportu sice určitě není standardní, ale buďme rádi, že je to účinné. Před pár dny jsme řešili, kdy vlastně mají nastupovat v Rybitví u školy lidi do šejdrů vracejících se do města. A dneska koukám na kurs 2001 - a hele co je tam modře:
 
Sice v počítači je zaměřená ta druhá stanice, ale papír je podle zápisu z porady nadřazený službě v počítači:-).

A tohle na mně jelo u zimáku při nakládání hokejistů. Vzadu byl ještě jeden modrej patrák. Přijeli s tím umělci z daleké ciziny - http://www.manowar.com.
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 17:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: fakt jsem ani nevěřil, že je to tak účiný Konečně učňáci nebudou nadávat
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz nejlepší radio
ICQ (kdo nechce nemusí): 417-056-548
mail (to samý): rybitef@centrum.cz
modelování: Škoda 21Tr
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože to dělali v práci a pracovní dny v Čechách jsou už hezky dlouho od pondělí do pátku :-)

Nelogičnost jak u silničářů. Taky silnice spravují mezi 7-15h Po-Pá. Díky tomu že nejenom je tam nějaký dopravní omezení, ale ještě se tam motají, tak zbytečně brzdí provoz. Narozdíl od jejich kolegů na západ, kde se silnice opravují o víkendu a kolikrát přes noc ...
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz, jestli nedávno, možná tenhle týden prej praskla nějakýmu busu/trolejbusu na lince pneumatika. Je to pravda?
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz nejlepší radio
ICQ (kdo nechce nemusí): 417-056-548
mail (to samý): rybitef@centrum.cz
modelování: Škoda 21Tr
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za to "Rybitví" díky,ocení to hlavně dospěláci-zaměstnanci školy a obyvatelé okolí,mezi nimi i já...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:44:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já slyšel jen o prasklé hadici topení? na 18 někde u Semtína-vlečky...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miram: aha, to bude asi ono dík, nj ve starý Karosce je blbě slyšet, zvláště když se sedí vzadu no
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz nejlepší radio
ICQ (kdo nechce nemusí): 417-056-548
mail (to samý): rybitef@centrum.cz
modelování: Škoda 21Tr
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1795
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karosa b731 bohužel nejen blbě vidíš ale i blbě slyšíš.nejhorší možná kombinace
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6488
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 09:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem takhle dneska přišel do autobusu, zapnu počítač a zatímco on nabíhá, já se věnuju jiným činnostem. Po chvilce mrknu na počítač, on stále nabíhá a hodiny ukazují 4:51:18. Po chvilce mrknu znova na počítač, on stále nabíhá a hodiny ukazují stále 4:51:18. I usoudil jsem, že je někde chyba. Byla - přinejmenším v tom, že bylo asi o 10 minut víc a já už měl být dvě minuty pryč z vozovny.

Pro pořádek dodávám, že tahle závada se mi v a-99 objevila poprvé, rozhodně tedy není nutné vyvozovat z toho důsledky.

Tolik můj dnešní příspěvek do diskuze k (ne)funkčnosti odbavovacího systému.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 14:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: kdes vzal že blbě vidim? Když sedíš v Karose B73x na těch sedadlech vzadu a nějakou dobu jedeš, tak toho fakt moc neslyšíš. Tak na co narážíš?!
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz nejlepší radio
ICQ (kdo nechce nemusí): 417-056-548
mail (to samý): rybitef@centrum.cz
modelování: Škoda 21Tr
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1805
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 16:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nic proti tobě nemám.(nepochopil jsi takže to neřeš)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6490
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 23:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A abych doplnil svůj příspěvek, dodávám, že odpoledne už počítač v a-99 na kurzu 1452 fungoval, jak měl.

Jo, a město bylo celé ucpané, takže od tří až do šesti jsem jezdil se zpožděním 8 - 17 minut. Docela mě pobavila jedna paní, která nastoupila u Kayaby a sdělila mi, že mám zpoždění 10 minut a proto ona pojede načerno.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1666
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 23:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Kolem čtvrté hodiny odpolední jezdila linka 18 se zpožděním 7 minut, autobusy linky 8 ze Svítkova 12-15 minut, linky 10 a 15 na tom byly podobně, 15 vždycky jen přilítla na nádraží, vyklopila lidi a zase jela zpátky.
Více než 620 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1642
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 01:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže od tří až do šesti jsem jezdil se zpožděním 8 - 17 minut
Já měl i 24. Dnešek se povedl - ukázka tady: http://www.trolejbus.cz/2007/nadjezd/nadjezd-paramo.htm
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 18:44:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska jsem jel 18 a všim jsem si, že na vnitřním displeji se ukazujou následující zastávky. Byli jsme zrovna u Globusu a prejže příští zastávka Semtín, zatávka a na displeji se to po hodinách objevilo správně, tak sem se o to přestal zajmat. Po zastávce Semtín, vlečka jsem to začal zase sledovat a po ohlášení RYBITVÍ, závod se po hodinách ukázalo ŘEMPO místo Rybitví, závod, pak ještě místo Rybitví, stavební škola se objevilo Rybitví, účiliště, ale to je detail
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz nejlepší radio
ICQ (kdo nechce nemusí): 417-056-548
mail (to samý): rybitef@centrum.cz
modelování: Škoda 21Tr
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6500
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 23:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JR kdysi u sebe na webu řešil, jaké je nejvyšší zobrazené číslo zastávky v denním provozu (odkaz)

Pokud by tam nebyla ta podmínka, že musí jít o denní provoz, je jednoznačný vítěz zde:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1643
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 00:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla tam podmínka, že se má jednat o denní linku :-)
Dneska a-176 a jedna závadička karetní - přišel muž se zcela novou nepersonalizovanou kartou s nabitou stokorunou a ani společnými silami se nám nepodařilo zakoupit jízdné. Při prvním přiložení viděl terminál kartu OK, ale odmítal ji přijmout při placení, ačkoliv INFO nám tu nabitou stovku ukázalo. Ostatní se celý den odbavovali v pohodě, takže zřejmě nějaká podivná vada téhle konkrétní karty.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Lp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.99.138
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 11:45:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chip: Byl jste naší činností u podjezdu nějak omezen? Ano vznikla tam i zácpa, to když od centra přijel patrový autobus, který vůbec netušil, že o pár metrů dál přijde o celé horní patro. Tak se musel otočit a jet zpátky, přičemž na nějakou dobu zcela ucpal celou ulici, což je lepší, než kdyby jeho vrak zatarasil podjezd na celý den. Takže kdybychom tam nebyli ... A vůbec, zkuste si někdo pracovat v noci poblíž podjezdu. Pokud pominu to, že na práci není moc vidět, tak nemohu přehlédnout tu skutečnost, že si to tam osobní auta občas pletou se závodní drahou, která zde oplývá nepřehlednými horizonty. A osobní auto zaražené stokilometrovou rychlostí pod montážní vůz jsem už zažil. Moc pěkné to není. Takže ty denní práce jsou taky trochu o nedisciplinovanosti IGK.
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 14:18:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že je to na koho svést
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6504
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 10:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuální drby:

1) Včera byla nehoda kamionu prozměnu na křižovatce u autobusového nádraží, takže směr do města byl neprůjezdný, uvázlo tam šest trolejbusů linek 2, 3 a 13.
2) Trolejbus 321 dnes na K103/153.
3) Trolejbus 348 byl dnes ráno vytažen z haly ve verzi "light", tedy bez sběračů, stahováků, nárazníků a jiných postradatelných zbytečností. Asi pojede na výlet.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 11:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se tu teď nějak nic zásadního neděje, dovolil bych se zeptat, jak to bude letos vypadat s provozem nostalgických linek 51 a 52. Budou letos v provozu? A jaký tam bude platit tarif? Již na podzim se zde diskutovalo, že nový tarif MHD od 1.11.2006 jaksi pozapomněl na historické linky. Budou provozovány zdarma nebo za dobrovolné jízdné a nebo se podařilo nějak zlegalizovat staré klasické jízdenky označované kolíčkovými znehodnocovači? Podařilo se to nějak napasovat do tarifu MHD, aby mohly být tyto linky 51 a 52 provozovány?
A když už jsme u těchto historických linek, jak to vypadá se stavem historických vozidel? Jak to vypadá s trolejbusem 8Tr? Stále vše při stejném, tedy jeho rekonstrukce v nedohlednu nebo se to nějak pohnulo? Třeba by se podařilo na jeho rekonstrukci získat nějaké prostředky z evropských fondů...
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2912
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 14:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lp: U nás se na trolejovém vedení pracuje při větší úpravě o víkendu.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1644
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 02:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_nosek: výměna dvou děličů není (alespoň u nás) větší úprava vedení

Honzin111: 51+52 budou, tarif - viděl jsem návrh, nevím zda je schváleno. Snad se Lp nebude zlobit, když odcituju z toho návrhu:
Na pravidelných historických linkách MHD platí zvláštní tarif.
- Jednotlivé jízdné 15,- Kč lze zakoupit u řidiče nebo průvodčího. Jízdenku poté cestující označí ve strojku. Pokud vůz není vybaven příslušným znehodnocovačem, označení jízdenky provede kleštěmi řidič nebo průvodčí. Jízdenka je platná na dané lince po celý den.
- Jiné jízdní doklady (např.ostatní papírové jízdenky, Pardubická karta apod.) nejsou platné.
Nárok na bezplatnou přepravu mají všechny osoby uvedené ve článku III a navíc ještě :
- děti ve věku do 15 let
- všichni cestující starší 65 let


A kdo z vás neví co s pěnězi, tak jsem právě na web DP dal stránku, na které by se dalo utrácet: http://www.dpmp.cz/index.php?str=100
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1645
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 02:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě doplnění Martina - z vozu 334 byl dnes demontován OS a tím byl prakticky vyřazen z provozu MHD.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6505
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 03:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes? Já mám pocit, že ještě ráno tam OS byl... Mmch. předpokládám správně, že OS v 321 pochází z 348?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1667
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 07:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si dovolím menší offtopic, ode dneška přecházím na novou doménu http://pardubickamhd.cz

pokud budete dobře hledat, dá se tam najít už i provozní fotka trolejbusu 321
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 10:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: 334 bez OS jsem viděl cca v 11.30 včara na těžké údržbě.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 11:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou ty ceny nabízených vozidel k prodeji nějak nízký????
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6507
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 12:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou... Ojeté autobusy se běžně prodávají za takovéhle ceny. Mrkni na http://autobus.unas.cz/ - to je bohumínský autobusobazar. Měli tam třeba PUA 26 22, což je LC 735 z roku 86, ex Connex V. Čechy, taková bílá s modrým a zeleným proužkem na čele, ještě někdy před 2 lety byla v turnuse na lince do Hrochova Týnce. Pokouším se najít cenu, ale tenhle počítač mi nějak nechce načíst danou stránku :-(
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 12:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zato ty trolejbusy jsou nějak dražší. U nás ve Zlíně se prodávají za 80 tisíc. A to jak 14Tr, tak 15Tr (které ale nikdo nechce).
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace