K-report
 

Archiv do 27.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Staré archivy » Archiv do 27.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Expert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 13:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to ste mě dostali, protože při troše fantazie je tomu fedorkovi dost podobný, hlavně ten obličej a knírek, na těch fotkách ten čelní pohled není,a je to dost z dálky..ale tak kdo to teda je?Vždycky vystupoval jako majitel (není to někdo z dalších ztroskotanců co pro fedorku jezdili?). Jo jinak ty fotky znám, ale žádné jiné jsem nikdy neviděl, nemáte třeba někdo něco z té výměny manželek, nebo z novin..to sem teda žil v blbým domnění..Tak to se omlouvám všem..ale ten bus na lince Fedosu jezdil pravidelně..
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1982
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 13:55:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Benda zas tak staré nejsou.Ta výměna manželek byla dříve než ty fotky pořízené co dal fedos.To jsou jejich stáří je do půl roku
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 15:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Expert: To samé se mi stalo v minulém roce s Kavkou. Sedim v jeho narvané zelenobílé C734 na nástupišti č. 25 na Florenci a při odjezdu expresní linky do Mostu to nechtělo řidičovi chytnout. Tak šel do spod busu pro nějakou tyč, otevřel vzádu víko motoru, a zkoušel to roztočit nějak ručně, taky bez výsledku. Tak zavolal asi 5/6 jiných řidičů a ty nás roztlačovali až pod ten viadukt, kde to s náma zaškubalo a nakonec se zadařilo Taky jsem se bál, aby mu to po cestě někde nechcíplo. Takže tato situace je na Florenci běžná nejen u Fedosu

Jinak já tu Výměnu maželek s panem Fedorkou viděl a asi se nemá špatně. Celkem paradoxní bylo, kde a v jakym bytě bydlí a pak do čeho nějaké ráno nasedal, když jel svojí (tuším) Setrou ve značnym rozkladu do práce. Jinak jeho nestarší syn mu dělá mechanika. Vystupování pana Fedorky v této reality-show neni třeba komentovat. Myslím si, že ten díl Výměny manželek s panem Fedorkou by mohl být ještě v archivu na stránkách Novy.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 16:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ČSAD Liberec od 22.4.2007 v podstatě končí na lince do Prahy.viz www.portal.idos.cz
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 17:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Benda:tak z výměny jsem neco zkoušel ale bylo to nekvalitní.A v novinách snad nic nebylo

expret:stane se,ten van hool pro něj jezdil pravidelně

Ares1:ty fotky jsou staré asi tak jak píšeš cca půl roku a ta výměna manželek je z té první serie takže ta je minimálně o rok starší akorát jí letos v létě opakovali

slayer:tak občas se autobus porouchá to se stane kde komu i DP,ale pak už je každého věc jak to vyřeší zda-li pošle jiný vůz,nebo ho nějak opraví....

jinak ten díl už asi nebude v archívu,ráno jel jeho setrou která až do podzimu existovala u něj na dvoře-nyní už je asi seštotovaná,mě jako vrak v té době kdy s ní jel nepřipadala
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: ta fotka s Fedorkou a JUDrem nemá chybu, asi si mění zkušenosti
Expert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Slayer: Nám nenastartoval na Florenci autobus ICOMu, ne Fedosu, tam bych se o tom ani nezmiňoval:-)Byl to tenhle autobus(přímo ze stránek icomu)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 20:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tita:leda, že bych Vám tam poslal naše haf hafy(MANy). Stejně po příjezdu do Prahy celý den stojí a nic nedělají.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 20:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na florenci okolo 16:45 se objevila Kavkova C 943 velice pěkný pohled na kloubový autobus na florenci.To tam jezdí pravidelně nebo to byla náhoda v podobě posily?ještě sem jí tam neviděl.
AV 15-30
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6586
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 20:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš náhoda, já kloubák na Florenci nikdy neviděl.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 21:13:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:to je veliká náhoda.Většinou tam jezdí obyčejné autobusy a aresy.Já tu C 943 viděl u něho v areálu.nemáš fotky?

martin j:já tam sám taky nikdy kloubák neviděl,ale z fotek vím že tam byl jdnou ten ikarus 280.10 z čsad benešov (když tam jel se šotoušema) fotky má gromit na stránkách

PS dnes jsem viděl na dálnici bílou kavkovu LC 736 jak jede do prahy
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 21:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do ani mobilem sem ho nevyfotil to mě teda ser.. ale fakt to byla hezká podívaná!ale i ten řidič působil že tam nejezdí zrovna denně.Takže asi před velikonoční posila na lince.
Jo ten BNA 46-15 tam byl při nějaký šoto jízdě jinak se na florenci dřív vyskytovali desítky běžně ale to už je hodně dřív C 744 sem tam nikdy neviděl a teď až tu C 943 která mimochodem pusobí hodně zachovale a pěkně celá bílá jen přední nárazník je tmavě modrej.
AV 15-30
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1990
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 21:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 6120 jo to potvrzuji dříve uplně běžně na florenci klouby 744,před 12 lety jsem jel z Prahy Florence domů a klouby tam byli 100%.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 22:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuším,že Kukabus možná někdy jel s c744 na linku do Týna,někdo sem dokonce dával i fotku,pokud se nepletu.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 08:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten v tom volvu je Vencliček majitel toho busu. Teď má tu žlutou bovu co jezdila u fedorky a volvo bylo v inzeratech. Byl to jedinej dopravce kterej pro Zdenka jezdil do jeho konce. To volvo byl už odjeté když ho kupoval je to exPazderka- extriangl. Kupoval ho tak před +/- před 3lety tenkrát ho nechtěly ani ukrajinci, je pravda že ho docela vzhledově dal do pořádku,proto je už asi prodané. Další podobné odjeté auto je bílý volvo/vanhool s reklamou na noblesline(parkuje na Rohaňaku), něl jsem tu čest s ním i za ním jed z Bernu do Prahy-zažitek.
Honza parkrát jel do Týna s kloubakem. Dokonce mě na tu linku chtěl poslat pravě s kloubakem nakonec jsem jel s 735.
AP-76-88 BEST OF RTO
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1570
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 09:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavkovu C 943 jsem včera odpoledne viděl v Dejvicích na Evropské ve směru ven z Prahy a taky jsem neměl šanci ho vyfotit .
To jsem takhle jel metrem z Jižního města a uvažoval jsem, jestli se mám zastavit na Florenci ale nechtělo se mi, protože jsem se tam už zastavil kolem poledne. Bohužel jsem tedy jel rovnou do Dejvic na domluvenou schůzku za kámošema na pivo a tam jsem toho Kavku potkal.

Ten Benešovský Ikarus v roce 2003 byl poslední kloubák, který jsem na Florenci viděl. Dnes už by to byla opravdu rarita ale Kavka dává naději, že se tam může občas ještě kloubák objevit.
www.fotodoprava.com
Allegro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 09:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle tohoto clanku chysta CSAD Liberec znacne omezeni linky z Prahy do Liberce - skoda

(...)
Liberecká firma byla ještě před dvěma a půl roku na lince mezi Libercem a Prahou výhradním dopravcem. Pak ale přišla Student Agency a místní podnik začal na lince prodělávat. Teď plánuje omezit svůj pražský spoj na čtyři dny v týdnu a pouze jedno denně. Student Agency přitom jezdí mezi Libercem a Prahou každým směrem dvaadvacetkrát denně. Začátky jejího působení v Liberci ale komplikovala právě ČSAD.
(...)

odkaz
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 10:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Švarc: to jsem byl já byla to poslední neděle velkých prázdnin, fotil jsem to mobilem, ještě jsem neměl foťák
Tita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 17:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Že jsem tak smělý, smím se zeptat co myslíte tím "Naše MANy"? Jestli jsem to správně pochopil, tak jste autobusový dopravce.
Dělaj machry, ale hajzl maj v koupelně
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 19:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tita:pracuji u dopravce, který jich má docela dost a mím jediným nadřízeným je právě majitel, pak už jsem ve firemním žebříčku jen já.Více se dozvíte v diskuzi u nás doma. A tím "naše MANy" je myšleno, že jsou to vozy naší společnosti:-))).Kdy něco, tak mi napište na mailík, pod nickem.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2505
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 19:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tita je tvůj nadřízený a letíš na hodinu
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 19:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevíte někdo kam vůbec klouby v dobách běžného provozu z florence jezdily?myslim tim I 280 a C 744 jak píše ares.
AV 15-30
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 20:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak já Kuklovu C 744 nemám a mít už asi nebudu

ale mám tu C 943 u kavky a pak mám i všechny 3 jeho C 744 zachvíli sem dám tu C 943 (a jestli máte zájem i o ty C 744 a o scanii tak napiště) jinak ta modro-bílá C 744 EX čsad semily už má bílý lak (ale už asi déle) a na mail mohu zaslat nějaké další vozy od kavky (to už záleží na přání včetně některých C 934 EX DPUK) a na mail také vozy a vraky od centrumtour
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 23:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tata jezdil s florence s ikarem Kostelec nad labem a i možná štětí ale to si nejsem jist. Oni některé přímeské linky jezdily také prí z Pobřešky(to je ulice v Karlině pro mimo pražské)
AP-76-88 BEST OF RTO
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 10:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:pošli mě prosím ty vraky centrumtour a C 744 + 943 díky.
AV 15-30
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 10:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:měl bych prosím eminentní zájem zejména o stoje ex.DPUK.Díky. Mail pod nickem.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:ano pošlu

Dopravce:také je samozřejmě zašlu a chceš i ty C 934 EX DPUK co provozuje spojbus a DP Most a litvínov(ty z mostu mají nový nátěr)?

PS moje nabídka stále trvá
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1786
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Mně prosím pošli ty Kavkovy kloubáky...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk:zajisté
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 14:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:zda bych tě mohl poprosit, i o tyto stroje. Zahájil jsem sběr fotek vozidel DPUK, neb se jedná v podstatě o vymírající druh živočicha.
Obecně jsem se chtěl optati, zda někdo nedisponuje přehledem vozového parku DPUK ještě v dobách, než v podstatě skončil a začal techniku rozprodávat.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1102
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 14:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce¨:tak seznam nemám ale pošlu co mám od DPUK (např. pick up škoda felicie,jednodvéřová karosa Lc 736,nějaké sory a LC 936,pak nějaká Lc 735 a C 934,citybus a asi eště něco) bylo by lepčí pokuď je to možné aby jsi se mi ozval na icq(mám ho dole pod příspěvkem) jinak mám samozřejmě řadu fotek z internetu a nějaké čsad česká lípa (své i z netu) a také z internetu čsad bus ústí nad labem
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 16:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Díky Ti moc za fotky! Jak jsi se do objektu bývalého Četransu, kde má teď Kavka garáže, dostal?? Nad Četransem vede polní cesta, měl jsem nachystáno, že tam něco z té cesty nafotím, ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal. To ostatní pořešíme přes mail, fotky co jsem slíbil samozřejmě pošlu, už se na to chystám
Jinak měl bych zájem o zaslání LC936 DPÚK, jestli máš. Mají tuším 2ks. Díky

Dopravce: Nějaké fotky našich C934(E) DPMaL ex.DPÚK najdeš i zde: http://www.mosteckamhd.cz
Několik kusů má pak Kavka (kolem desíti) a 2 kusy má Spojbus (fotky obou busů byli poměrně nedávno na citybus.cz)
Jinak na diskuzi MHD v Mostě, Litvínově a okolí a v jejím archivu najdeš taky pár fotek C934(E) ex. DPÚK.

(Příspěvek byl editován uživatelem Slayer_.)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 16:55:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayer:jasné,není zač,jak jsem se tam dostal ti pak napíši mailem.LC 936 až najdu zašlu.

DP MaL mám nějaké C 934,C 734 a asi 4 městské vozy,ty kavkovy C 934 mám asi 4 nebo 5 a spojbusí mám obě.Jen tě chci upozornit že na citybus.cz byla jen 1446. Tu 1445 jsem fotil já a dával jí sem do diskuze střední čechy.Vůz 1445 jezdil asi měsíc nanejvýš dva v nátěru DPUK,nyní už jezdí jako 1446 takže bílý s modrým pruhem.
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 17:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

slayer:mohl by jsi mi nějak domluvit že by nějaké ty fotky co mám byli na tom webu mosteckamhd.cz (mám pocit že mám nějaké které tam chybí) ? díky moc
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 17:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

slayer:mohu nabídnout ty chybějící C 934 EX DPUK evidenční číslo: 9,16,18 a potom nějaké ty které už tam jsou
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 17:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Určitě, stačí když napíšeš maila - mosteckamhd@seznam.cz a autor stránek (Jaroslav Červenka) tvé fotky určitě rád přijme a zveřejní na těchto stránkách. Určitě jsi si všiml, že je tam hodně fotek od více autorů, takže to neni problém. Stačí se s ním jen domluvit, které fotky jsi jemu ochoten poslat

Já měl ža to, že na citybus.cz, byli obě. Každopádně jsem obě viděl, takže fotka druhé C934 byla nejspíš ta tvoje.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 15:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 6120/1080:

Ze Florence jezdily klouby- Hýkarusy (předtím ba současně vesměs RTO s vlekem) zejména na východ:

- Poděbrady (Městec). Tam jsem jel vlečňákem ještě někdy 78-79.
- Brandejs (Boleslav, Bělá, Mnichiště)
- Mělník (Liběchov, Štětí)
- Roudnice (Litoměřice, Oustí)

Tak jak přibejvalo metro a šetřila se nafta se příměstské linky sunuly na předměstí (Holešovice, Vysočany).

Jinak Hýkarusy se objevovaly zejména o víkendech i na velmi dálkových linkách. Běžně Hradec Králové, ba i Praha - Polička byl mnou viděn.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1585
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 16:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, Praha - Mělník jsem dříve taky občas jel Ikarusem. Ale to už je tak dlouho, že se ani neodvažuju hádat, kdy to bylo naposledy.

A co jsem se taky najezdil Ikarusem 280.10 do školy! Mělnický řidič se jmenoval Mach a jeho stará mu dělala průvodčí. A ještě předtím jsme jezdili erťákem s vlekem, jinak většinou ešelkama. Když pak přišla první C734, moc se mi nelíbila, připadala mi proti předešlým typům taková moc fádní, hranatá.
www.fotodoprava.com
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Transcentrum bus se na lince Ml.Boleslav - Zvolen střídá s SAD Zvolen nebo to byla dnes vyjímka?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Strídá, mají to napůl
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe:ano Trancentrum bu sa striada zo SAD ZV tak ze ked ide bus so SAD ZV do ml.boleslyvi tak z mlade boleslavy ide naproti transcentrumbus a opacne.do mladej bolesylvy jazdi od dopravcu SAD zV AXERY 12 alebo12,8m a u transcentrum busu Bovy
KAROSA is not died
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík, zatím jsem měl štěstí jen na žluté Bovy, tak jsem měl za to, že si to jezdí sami. Na IDOSu je jen jeden dopravce, ale už jsem se podíval i jinam . Jinak dnes mířil do MB Axer 12m s jednodílnými dveřmi.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 21:30:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr vlček:děkuji za odpověď.I 280.10 si pamatuju do Štětí ale už z Holešovic,pak nějaký linky z Palmovky a samozřejmě ze Smíchova.
AV 15-30
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 07:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe.Axer 12,8m ten tam vecinou jazdi.
KAROSA is not died
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 12:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eurobusák ale s Lučencem mám takový dojem už Transcentrum nejezdí,nebo ano?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 11:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince z Prahy, Florence do Čáslavi nebo někam tím směrem jela dnes ráno bílá Karosa LC736 s ostravskou SPZ a bez označení dopravce. Říkal jsem si, jaký nový soukromník to asi bude, že o něm ještě nevím, a on to Connex Východní Čechy. Takže asi zápůjčka vozu z Connexu Morava. Neznáte někdo důvod?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 11:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:Nejspíš nedostatek vozů CVČ,asi je nějaký vůz na GO,i v Pardubicích se objevila asi před rokem bílá 736 s ostravskou značkou.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1462
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 12:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neznáte pánové její SPZ/RZ? Není třeba už natrvalo zapůjčena do CVČ, který ji dává do různých středisek dle potřeby?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 13:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já SPZ bohužel neznám.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6630
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 13:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Pardubicích byla kdysi OVC 80 54. Byla to bílá LC 736, na střeše měla takovou tu bednu s klimatizací. Pokud si tedy pamatuju...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha. Tady tahle. Kdysi jezdila v Zábřehu, SPZ SUA 20-85.
Myslel jsem, že v Connexu Morava skončila někdy v roce 2004 a oni ji dali do Čech?
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 15:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:s lucencom uz nejazdia vobec uz asi rok
KAROSA is not died
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6632
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 19:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Ale jezdila tu jen krátce, bylo to někdy touhle dobou, přelom jara a léta, snad v roce 2004. A ty modrý proužky už neměla, ani na nárazníku, logo Connexu bylo jen takové to malé pod oknem. Pokud si i po těch letech vzpomínám.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:03:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Jo, to je asi ona. SPZ nevím, ale klimatizaci měla.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 17:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad kloubáky z Florence: V neděli večer z HK jezdil Ikarus (nevím nakolik pravidelně) ještě v roce 1995. Pamatuju si, jak na to spolužák hrozně nadával.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 17:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s dopravcem Quick bus z Varnsdorfu? Podle IDOSu jezdí z Rumburka do Prahy tak, že jeho spoje vyjedou ze šluknovského výběžku většinou přibližně ve stejný čas jako "velký" autobus, ale do Prahy dojedou o cca 20 minut dřív...

Já jel včera večer z Varnsdorfu do Prahy, našli jsem si (byli jsme čtyři) odjezd v 18:15 (v tu hodinu nikdo Quick busu nekonkuruje) a v očekávání nedělního návalu jsem byl rád, že jedeme až z Varnsdorfu - z dřívějška vím, jaký je občas problém si sednout třeba v Novém Boru nebo České Lípě. Skutečnost ale značně překonala moje nejčernější očekávání - přijel busík se 23 sedadly, nástavba na podvozku Mercedes Sprinter nebo něco takového. Do zastávky Varnsdorf a.n. už vjel se všemi místy k sezení obsazenými, takže vzal asi osm pasažérů na stání do velmi úzké uličky (dva si sedli na zadní schody) a na dalších zastávkách (dál po Varnsdorfu, Dolní Podluží, Svor, Nový Bor, Česká Lípa, Dubá) už cestující nechával svému osudu. Předpokládám, že to je nějaký "tržní" dopravce, ne ZDO(?) Jinak by nasazení toho busíku v neděli večer na takovou štreku na linku, kde i Karosy bývaly přeplněné, nešlo hodnotit slušně... Kapitolou samou pro sebe byl ale i řidič - nečekám zázraky, je to jen člověk, a pominu způsob jízdy, kdy to v minibusu přece jen víc hází, ale přece jen mě zarazilo tykání pasažérům různého věku nebo pouhé ledabylé zamumlání "neberu sem plnej" poté, co otevřel dveře v zastávkách po cestě... a proč je vlastně otevíral, když nikdo nevystupoval a se zájemci o nástup se moc bavit nechtěl, on to má jako povinnost?

Měl jsem jen smůlu, nebo to u tohohle dopravce tak prostě funguje?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 17:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://qbus.cz/index.php?adresa=quickbus-autobusy
uzasna kára nechapu jak jim na takovejhle radoby autobus dá nekdo licenci zachvilku prijede fedos a jemu podobný s osobákem jako uz to snad jednou udelal i hofmann jako zálohu za autobus tak kdyz nekdo nema kapacity a prostredky tak at nepodnika a vy*ere se na to muze jít treba hrabat listi nez tohle
AV 15-30
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2180
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 18:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jef Quick bus jiné busy snad ani nemá než tebou popsaný vůz,tudíž těžko může nasadit jiný.Já sám jsem s ním chtěl jednou jet z Mělníka do České Lípy ale raději jsem si počkal na následující spoj DPÚK.
Společnost ZDO neprovozuje (naštěstí),ale neměla k tomu daleko.Vyhrála VŘ pro Šluknovsko vyhlášené Ústeckým krajem.Poté si,ale asi uvědomily,že na to jejich síly nestačí a vítěztví se vzdali a místo nich se ujal ZDO v oblasti dopravce ČSAD Semily,který skončil na druhém místě.Jinak stále tam jezdí dopravce DPÚK na těchto komerčních linkách.V určitém horizontu se dá očekávat,že se do přepravy na Prahu zapojí i ČSAD Semily.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 11:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, tak si holt budu na spoje tohohle dopravce dávat pozor - mě to předtím vůbec nenapadlo, že by se na takto vytížené dálkové lince mohl objevit minibusík... to jejich heslo na stránkách o vracení důstojnosti veřejné dopravě mi připadá jako ryzí provokace, kultura cestování (i leccos v chování řidiče) bylo spíš jak někde hluboko v rozvojém světě... já teď v zimě najezdil tisíce kilometrů nejrůznějšími autobusy v Chile a Argentině a sice to tam často nebylo zrovna nejlevnější, zato busy (vesměs brazilské výroby) luxusní, sedačky pohodlné, řidiči i průvodčí ochotní nebo aspoň profesionální a když jednou z jedné díry měli vyprodané místenky a na poslední spoj toho dne nám nabízeli jen jízdenky k stání, tak se skoro omlouvali...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6091
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 07:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikrobus už začal používat pro linku 570917 Most-Praha i Mudroch, včera stál na Ládví Renault Master 4U1 8767 s polepy a reklamami na onu linku. Fotku bohužel nemám.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace