K-report
 

Archiv do 04.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Staré archivy » Archiv do 04.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 18:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak firma A-Z BUS s.r.o., asi chce stejný linky jak o ně přišel Fedorka. Fedorka mi před rokem a půl říkal, že se spolčí s Kováříkem. A-Z má stejné sídlo jako KODISP a ted žádá o licenci na linku a stejné spoje jako měl Fedorka na 133108. Návrh JŘ mám na stole.
Ted mám dotaz REBAG patří Řezníčkovi??? se mi zdá, že tam je nějak angažovanej ve vedení....
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1804
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 19:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Správný odhad - Řezníček v Rebagu nějak angažovaný je. Mimo jiné tam jezdí jako řidič, ale pochopitelně to nebude jeho jediná funkce...
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 20:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejak se stara o jízdní řád...., a komunikuje s tím, kdo jim je dělá
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 12:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Více o Mudrochovi na jeho stránkách http://autobusy-dale.cz - fotky busů tam bohužel nemá. Renault Master jsou v takové jemné krémové barvě s CVR jak jsi popisoval a co jsem viděl, v Mostě bývají slušně zaplněni. Jsem zvědav, jestli se tento dopravce více rozroste.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1806
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 19:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Tak tohle před chvílí odjelo z Prahy, Florence na Karlovy Vary...

Oba nové Neoplany jely na lince Asiany už včera, viděl jsem je na spojích v 19 a 21 hodin z Prahy.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 19:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef:
já teď v zimě najezdil tisíce kilometrů nejrůznějšími autobusy v Chile a Argentině

Máte nějaký internetový cestopis s bohatým obrázkovým doprovodem? O pohodlí argentinských autobusů jsem také na internetu četl zmínky, ale nešotouši se v cestopisech zaměřují spíš na nedůležité věci typu památky, hory, vodopády apod., tak se člověk nedozví žádné zajímavé podrobnosti ani o linkách ani o vozidlech.
Blesk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 10:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MUDROCH má 4 kousky obstarožních Karos před rozsypáním a jednoho Renaulta ( minibus ). Obsazený plně je pouze v neděli večer a to proto, že se nacpal před spoje DPÚk ( Intercity).
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1807
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 11:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže pár aktuálních postřehů z Florence...

Teď v 11 hodin opět odjel na lince Asiany do KV Neoplan Tourliner. Sledoval jsem odbavování cestujících a vypadalo to, že tam ještě není strojek na jízdenky a řidič je vypisuje ručně. Ale lidí jelo hodně - bus byl skoro plný, zatímco souběžně jedoucí spoj SA vezl max. 15 cestujících. Takže Asiana na tom není až tak zle, jak by se mohlo zdát. Ale pravdou je, že Asianu preferují především turisté (protože jsou na ní zvyklí) a těch jezdí nejvíc právě o víkendu.

A pozor - měl jsem za to, že ve Štěpánkově Karose C934 na lince do Jablonného v Podještědí se už používá nový strojek na jízdenky, ale ten zase nějak zmizel a řidič dnes používal Setright!
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 13:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad zastávka: Stránky nemám, nějaké fotky ano, ale dálkových busů jsem vyfotil jenom pár, i když jsme v nich pořád jezdili... a občas se mi nějaký vyskytuje na "nešotoušských" fotkách, kterých mám i já většinu. Informací jsem ale z vlastní zkušenosti pár posbíral:

Komfort potvrzuji, samozřejmě to ale platí jen na dálkové linky. Luxusní linkové autokary drncají i po nejrůznějších nezpevněných cestách v odlehlých lokalitách - přinejmenším tam, kam jezdí turisti. Mezi většími městy vedou slušné asfaltky, po těch se jezdí většinou přes noc (při tamních vzdálenostech je 12-13 hodin v autobusu standard, není problém najít přímé vnitrostátní spojení, kde strávíte na cestě dva dny, aniž by to byl nějaký courák), obvyklé jsou dvě kategorie: nejčastější je Semi-cama ("polopostel"), což je sklápěcí sedačka s podložkou pod nohy a dostatkem místa na poměrně pohodlnou polohu, dražší kategorií je Cama ("postel") s koženými sedačkami a ještě větším prostorem - nevyzkoušeli jsme, bohužel, cenový rozdíl obvykle stačil na celkem slušné ubytování v cílovém místě. Zřejmě poměrně novou věcí je kategorie "Executive" (u různých dopravců se ale asi různě jmenuje) na nejfrekventovanějších linkách, kde inzerují sklopení sedaček až na 180 stupňů. Tomu ale odpovídá i cena...

Dálkové noční linky většinou jezdí velmi nově vypadající patrové autokary, přičemž v horním patře bývá Semi-cama a ve spodním (mnohem menším) Cama. Pokud existuje Executive, má samostatný bus. Na dálkových i místních linkách je standardem dvojčlenná posádka, průvodčí je někdy i "stevardem" a roznáší bagety nebo sušenky, na dálkových linkách dostanete i "letecké" jídlo.

Další typickou věcí je množství autobusových společností a absence jakéhokoli centrálního informačního systému. Ve větších městech jsou obrovská autobusová nádraží s množstvím odjezdových stání (označených většinou jen číslem) a často i desítkami kanceláří společností, kde se prodávají jízdenky (kromě místních linek většinou nelze koupit jízdenku u řidiče a ženou vás do kanceláře). Společnosti si většinou konkurují, ale některé zřejmě i spolupracují, protože v mnoha kancelářích vám nabídnou a prodají i jízdenku ke "konkurenci". Horší situace je např. v některých podhorských letoviscích apod., kde není centrální autobusové nádraží a člověk musí obíhat kanceláře společností po městě, někdy i zjišťovat, kde vlastně který bus staví (což nebývá nijak označeno, v Chile, kde mnohem víc prší, sice často mají aspoň "boudičky", na jízdní řád nebo další informace na zastávce ale zcela zapomeňte).

Naopak v MHD většinou o velkém komfortu mluvit nelze, čoudící starší brazilské mercedesky se ženou ulicemi a většinou to spíše připomíná rozvojové země, resp. to, jak si Čech rozvojovou zemi představuje (což se o dálkových busech říct nedá). Některé radnice se s "džunglí" snaží bojovat, např. Santiago se právě teď snaží v MHD udělat pořádek ambiciozním programem "Transantiago" - nové bílé nízkopodlažní vozy, sjednocení linek, návaznost na metro atd.

Všude jezdí snad výhradně brazilské značky busů (Busscar, Marco Polo, menší busy i Caio), v odlehlých místech lze narazit i na minibusy Hyundai nebo Asia. Vozový park je tedy zcela nepodobný např. našemu.

Jo, a do sekce "Autobusy a Trolejbusy ve světě" jsem dával fotky trolejbusů z Valparaisa a z Mendozy, stejně jako do autodiskusí staré náklaďáky v Argentině a prastaré osobáky v provozu v Uruguay...

Na případné dotazy se rád pokusím odpovědět, jestli to není moc mimo zdejší diskusi
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 14:54:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na internetu toho je dost, ale obrázků typických busů zas tolik ne - zkuste např.

http://www.nuevachevallier.com/

a tam kliknout na odkaz "LA EMPRESA" a pak "NUESTRA FLOTA" - je to malým písmem jako poslední odkaz na řádku, který se objeví u "LA EMPRESA". S těma jsme jeli z Mendozy do Buenos Aires, ta nejdražší třída se u nich jmenuje "SUITE".

(Příspěvek byl editován uživatelem jef.)
Expert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 14:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s Řezníčkem v Rebagu jsem už měl taky tu čest, mám ho dokonce i na jízdence..Nevím co je na tom pravdy, ale Řezníček je prý nevlastní syn pana Foltýna, rovněž z Rebagu, oba by měli mít významný podíl na vedení společnosti..
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1825
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 12:52:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spoj Rebagu teď ve 13.00 na Znojmo pojede fialová Karosa LC956 firmy Pohl Kladno.
Expert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kéž by to zpátky vzala přes Jemnici..výjezd ze Znojma v 16:00, ale tipuju, ze pojede az v 16:30 na Jihlavu..no uvidíme, každopádně by to byla změna po těch FR1 :-)
Expert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

teda resp. v 18:00, to byl překlep
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6187
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 18:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je běžné, aby na tomto spoji jezdil SOR C 7,5 ZR 98-02? Je fakt, že i tak se v něm řidič musel bát, ale od výhradně pátečního spoje bych si sliboval něco kapacitnějšího.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 11:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Možný to je,protože i do Pardubic párkrát tento bus v pátek zavítal linka 840126.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:to je velmi zajímavé s tou Lc 956 od Pohla,protože ta Lc 956 je EX AN-car (stále jsou na stránkách an-caru její fotky)

PS:béžový renault stojí odstavený v Praze asi se posral
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1831
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Pěkné... aneb návrat ex-Rezníčkovy Karosy k Řezníčkovi. Ale evidentně šlo o výjimku, asi mu zase kiksnul některý z Renaultů FR-1.
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 18:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla tu řeč o Mudrochovi a jeho společnosti DALE, provozující expresní linku Most - Praha, Ládví.
Včera jsem potkal s foťákem jednu z jeho Karos LC735 (jde zřejmě o atmose, má vyšší okno u řidiče a delší spodní okna předních dveří)
 
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz, vlastním žákovský průkaz na trasu Praha-Brno, jelikož z Brna žádný z "normálních" dopravců v pondělí ve 20:00 nejede, musel jsem využít SAD Zvolen či co to je. Řidič mi tam ale nárok na slevu neuznal a musel jsem platit 200 kč, což mi přijde teda dost. Chtěl bych se teda zeptat, jak je to s tím žákovským průkazem? Slováci mi ho nemusí uznávat? A jak je to s českými dopravci, mají to ze zákona povinné?
Nésu žádné šotouš!
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ives:Mám takovej dojem,že na mezinárodních linkách žádné žákovské průkazy neplatí.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2614
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, Švarc má pravdu, žákovské jízdné neplatí na mezinárodních linkách.
Na vnitrostátních linkách je ze zákona povinné.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ives: možná jen ISIC, a dostaneš 50%, protože u nich ISIC je něco jako u nás žákovská a Brno-pha je nad 180km, a u nás ISIC slevy jsou slevy komerčnímy, to oni neví, ted se s tím potýkám na naší společné lince.
Oni na Slovensku mají milion slev
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 15:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak děkuji, ISIC mám taky, to je škoda, že jsem ho nezkusil, tak příště a dík všem
Nésu žádné šotouš!
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayr: Ano, je to atmos jak poleno!
Tak to je docela síla, atmos na expresní lince v r. 2007.
Díky za tip, zítra odpoledne tam na to jedu, snad ještě pojede.

S pozdravem Atmák
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 08:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: On většinou tuto linku jezdí s jedním minibusem Renault Master, ale když nevypraví Renaulta, jede jedna z jeho starých Karos. Jestli pojede i dneska odpoledne, to opravdu netuším. Abys nebyl zklamanej
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 09:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že ma rabu?,muže to bejt překopavka na turbo což bych tipovat dle pohledu na to auto celkově.Ale kasle je atmos.
AP-76-88 BEST OF RTO
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se tam byl podívat. Naštěstí jel i dnes. Výrobní číslo tohoto kousku jest 8151.
Již přeturbován, ale RÁBA naštěstí zůstala.

Slayer: Nemáš foto či RZ toho minibuse?
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 09:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Nemám ani jedno, bohužel. Teď budu delší dobu v Mostě, tak když budu mít na něj štěstí, pokusim se sehnat oboje.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6235
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 12:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: RZ toho Renaulta jsem dával do této diskuze. Je to poslední příspěvek v posledním archivu. 4U1 8767
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 09:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já nevím, včera jsem jel zase zpět z Prahy do Brna jiným Slovákem, řekl sem, že chci studentskou, ani nechtěl doklad a jel sem za 75..
Nésu žádné šotouš!
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 10:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nj, oni jsou také odměňováni za tržbu, takže každá kačka dobrá, dal ti poloviční, já to říkal...A revizoři na mezinárodní linky, skoro vůbec nechodí, takže ...
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6247
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 11:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Některé mezinárodní linky uznávají obyčejné studentské průkazy, sám jsem toho využíval ještě v době, kdy studentské jízdné v dnešním významu neexistovalo, na této lince.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 11:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jste někdo zahlídnul Expresbus Praha-Paříž? Zajímalo by mně, co tam točí za vozy. Neví někdo?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1514
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 11:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autrans: Linka má jezdit až od 15.6.2007
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 14:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jo. Zřejmě skrytá oční vada ....
Neexistence noční dopravy v Liberci je ostuda. A žádný reálný výhled na její existenci ještě větší...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1839
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 14:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mně by na Expresbusu hlavně zajímalo, co je ta firma zač a co jí přivedlo k rozjetí mezinárodní linky. Na webu firmy (mimochodem dost amatérsky zpracovaném) je jako provozovatel zmiňována jen fyzická osoba Karel Veselý. Na první pohled to tedy vypadá, jakoby se nějaký malý soukromník pustil do provozování mezinárodní linky. Jestli je to skutečně tak, věštím mu brzký konec. Ale na trasu Praha-Paříž si brousí zuby i SA a jakýsi BusOff (www.busoff.com), takže je možné, že za touto linkou stojí někdo z nich (spíše ten BusOff).
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 14:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noo, uvidíme, jak Karlík pochodí. Stránky má "úžasný", to by jeden blinkal. Jestli to jde dělat sám, tak má určitě dost odvahy. Nicméně nechci, aby to vyznělo výsměšně, drobnopodnikatelům fandím. BusOff je pro mně novinka, dík za info...
Neexistence noční dopravy v Liberci je ostuda. A žádný reálný výhled na její existenci ještě větší...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6253
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 18:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT: Mrkněte se na www.vydos.net, a porovnejte :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3064
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem se lekl. Vypadá to jako blog
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2000
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.igor.bloguje.vydos.net
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1841
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autrans: On pan Veselý nabídl linku do Paříže postrádající řadu nešvarů, které se postupem času nahromadily na lince Eurolines. Takže plusy Expresbusu jsou :
- jízdní řád (odjezd z Prahy večer a příjezd do Paříže ráno, ne až po poledni jako u Eurolines)
- zastávka v Paříži blíže centru
- rychlejší cesta bez zajížděk a zastávek (cestující Eurolines bývali opravdu "nadšení", když autobus do Paříže zajížděl do Štrasburku a ještě tam kolikrát musel hodinu čekat na přípoj z Polska)
- pevná cena jízdného (u Eurolines jsou tarify takové, že nikdy dopředu nevíte, kolik za jízdenku zaplatíte)

Takže kdyby takovou linku nabídla nějaká silná firma s rozsáhlou sítí předprodejů jízdenek, mohlo by to mít úspěch. Jenže pokud za panem Veselým žádná taková firma nestojí, brzy bude muset skončit. Ani busy Eurolines nejezdí kdovíjak plné, přestože mají slušnou síť předprodejců v ČR i ve Francii a kromě Paříže obsluhují řadu dalších zastávek. Pan Veselý má předprodej jen v AMSu a jedné kanceláři na Florenci (Eurotours). Ve Francii patrně nebude mít předprodej žádný. Aby se ta linka "chytla", musel by jí nejdřív taky dost propagovat. To se (kromě BUSportálu) zatím neděje. A i kdyby linka zaznamenala úspěch, počátky provozu budou generovat značnou ztrátu, kterou taky někdo bude muset zaplatit. No nevím...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2362
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Stránky Vydos bus opravdu ubohoučké.To od společnosti takové velikosti je .....To takovej mnohem menší Záruba má OK.Ale je více společností co mají www stránky na dvě věci,nebo je dokonce nemají vůbec....
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 09:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Neumíš číst, stránky se teprve vytvářejí, za pouhé dva roky se to líp udělat nedá - "sem bych vložil zvracející smajlík"
To stránky předchozí, neexistující společnosti, mají trošku jinou úroveň. Nejsou nijak úžasné, ale i tak http://www.csadvyskov.cz/
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2369
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 10:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad swe nevím jestli to myslíš ironicky nebo jak.Umím číst a nezlob se na mě,ale za dva roky udělat to co tam je ted? to je hodně podprůměr.Možná at si řeknou nějakýmu studentoj kterej jim to za pár pětek v létě udělá jako brigádu.za stránky má u mě vydos velké mínus.zkus navštívit pár jiných dopravců že to jde,včetně aktualizací
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 10:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla to velmi hrubá ironie, je to děs, bylo odpuzující od prvního dne, ale řekl jsem si, že to snad po nějakém tom měsíci uvedou do pořádku, ale po dvou letech letech takovej hnus.....
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6264
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 10:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já asi nejsu nejchápavější, ale byl skutečně takový problém nechat stránky, jak byly, jen je přesměrovat na jinou adresu? Ty původní byly podle současných výborné...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2371
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 16:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobyk spíš se chce nad tím brečet.Člověk za to zodpovědný by měl spíš dostat padáka,za takovej humus
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 17:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak linka AZ-busu Praha-POlička-Litomyšl se 10.6.2007 nerozjede,přesto tohle jsem tvrdil a měl sem pravdu.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsi pravdu. Už když jsem to říkal řidičům Zlatovánku, tak se jen smáli a říkali "Jen ať to zkusí tady rozjet Polička - Praha, hned půjdou ke dnu" a vida, šli tam ani ještě nezačali :-)
Stejně je tahle linka nerozum, i po zprovoznění by měla nulovou obsazenost, leda by pár lidi mohla nabrat o víkendu, ale jinak tomu na téhle trase kraluje dlouho zavedený Zlatovánek a přibrukuje ČSAD (stačí aby Polička zdesetinásobila počet obyvatel a začne nám sem jezdit Jančura ).
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 12:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam dotaz-muzu vyuzit cyklobus normalne jako pravidelnou linku nebo berou jen cyklisty?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 13:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuzl:Ano, i bez kola můžeš jet
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 13:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čípak Crosway spz 2E7 4418 byl dnes ráno v Brně u Grandu?
Nésu žádné šotouš!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2429
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 15:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ives barva? to bude zkušební
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:44:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

10.6 vstupuje do linkové dopravy TAD.Budeme jezdit linky Trutnov-Jaroměř-HK-Praha (690 101) a Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha(690 102,zatím pouze nedělní spoj)Více v diskuzi KH kraje.
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:18:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už si něco málo můžete počíst i na www.tad.cz
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 18:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si říkal, že když jsem to naportále viděl, že je mi to odněkud povědomé
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 20:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: no taková fialová nebo zelená, už si přesně nevybavuji
Nésu žádné šotouš!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1651
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 10:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer jsem poprvé viděl ten dříve avizovaný MAN Lion's Regio od CDS Náchod:
 
 

Tenhle autobus se mi moc líbí ale spíš na regionální linky. Nevím jesli by na dálkovou linku, kdy zvlášť v létě, kdy je zvýšený počet cestujících s velkými zavazadly, nebyl vhodnější vyšší autobus s většími kufry. Ty jsou totiž mnohem menší, než by se podle velikosti jejich dveří zdálo.
www.fotodoprava.com
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2750
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 11:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Gromit: Já myslím, že je to přesně typ na tyto linky, ty kufry podle mých zkušeností jsou na tyto linky dostatečné.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace