K-report
 

Archiv do 13.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy SOR » Staré archivy » Archiv do 13.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 16:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale snad nevěříš tomu že má někdo objednané něco co ještě neviděl

A co např. nová Škoda Fabia? Ta byla objednána několik měsíců před prodejem lidmi, kteřá ji ani nevyzkoušeli. Já jsem od různých lidí co pracují nebo se zajímají o autobusy slyšel na NB 12a 18 jen samou chválu(ti měli možnost si tyto autobusy vyzkoušet).
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 19:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NB 18 jsem jel v Pardubicích a až na problémy se dveřmi se mi to líbilo.

NB 12 teď máme u nás v TQM na testech a kámoši, co se sní svezli na prajzskou, tak ji taky chválili.


Co se týče ceny, tak bál bych se ještě hovořit o tom, že bude levnější, protože kdo ví, co bude za rok. Ale rozhodně SORu budu fandit, i když mám trošku o tento projekt strach, ale kdyby to vyšlo a byly by to kvalitní trolejbusy, tak proč ne.
24.8.1952 - 55 LET TROLEJBUSOVÉ DOPRAVY V OPAVĚ
Linka č. 1: Stadion - Dolní náměstí - Divadlo - Nemocnice - Englišova - Divadlo - Hrnčířská - Stadion


PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2481
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 19:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jirka m pane bože pochopíš to konečně? dáváš příklad nová Škoda fabia .Ale nevadí ti že je to jen facelift?Automobilka udělá pár úprav a je to.Snad si nemyslíš že je to nový vůz?Navíc srovnáváš něco co je nesrovnatelné cenově a liší se miliony korun.Navíc do fabie dáš soukromé peníze,ale na nákup vozů budeš potřebovat peníze z rozpočtů.Opravdu je kravina že jsou nějaké trolejbusy SOR již prodané.Jo zájemci být můžou(obvzlášt z Ruska a pod,ale jejich zájem končí otevřením peněženky)
Ad Opavaček nehaním nové Sory třeba budou oblíbené.Ale jejich uvedení na trh už trvá dosti dlouho.A tím budou ztrácet na kouzlu.
a o cenách??? když jde stlačit cena Crossway LE pod cenu BN12 tak je možné lecos.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 20:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nepsal, že jsou již objednané.. Jen se jedná o s jinou zemí. To je zbytečné se hádat..
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufal jsem, že sořík vyjede i s T-busem... je to poměrně malá firma, které fandím... raději BN12, než karosu B951... a raději BNT12, než 14Tr (nebo B951, což je taky varianta).
A vůbec, nechme to na nich... Asi si to dokážou spočítat - začali 7,5 a kde jsou dneska? Nebojím se, že by nedotáhli tu NB12 a 18... a třeba i NB15, mluvili o ní, ne?
Buďme rádi, že se firmě, která platí v ČR daně, daří...
UZUMYMW
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:12:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares 1 A nebude to nějaký zkušební, který střelili? Na fotkách se tu mihl docela často
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2482
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se s tebou nehádám ale napsal si tohle "A ty trolejbusy jsou na zakázku pro jiné země, ale to už jistě víš "
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2483
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad UZU....To co je na obrázku je studie rozhodně ne prototyp.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2354
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus Sor může cenu snížit levnější a jednoduší elektrovýzbrojí. Tam ta cena může být opravdu někde jinde. Sor bude o toto bezpochyby usilovat. Dá se předpokládat, přestože je to jen spekulace, i nižší a méně výkoný motor (tedy levnější). Z toho všeho i levnější provoz.
V Soru nepracují blbci, což si někteří zda asi myslí, to by totiž nebyli tam, kde jsou.

Rusko už se také dávno změnilo. Peníze tam rozhodně nejsou zas takový problém, jako tomu bývalo. Nejsou 90. léta minulého století.

Jak Sor v těch vypuštěných info uvádí, bude se jednat o levnější model s jednoduší výzbrojí. Rusko a posovětské republiky skýtají velký potenciál. A Sor tímto zaměřením má dobře nakročeno.
Prototyp má být za několik týdnů, tak uvidíme, jak to bude vypadat.

Nová Fábie. Tak rozhodně to není facelift. To je samozřejmě blbost a argument antiškodovkářů. Motory jsou možná prakticky stejné, ale už nápravy prošly modernizací a ostatní celky jsou nové. Facelift rozhodně vypadá jinak.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6405
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych taky faceliftem označil spíš změnu, která Fabii potkala někdy před dvěma-třemi roky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2485
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD vLADASS peníze jsou a budou problém pořád.
Nikdo snad neříká že v Soru pracují blbci.Jen si myslím že si vzali na svá záda víc než unesou.Nová řada NB,Pohon na CNG,a ted trolejbus.
a k tomu že bude mít jednodušší výzbroj tomu věřím,ale aby se to pak nestalo pravidlem i tady."odborníci" z magistrátů uvidí levné věci a .....dál už snad ani nemusím pokračovat.Přeju jim aby se jim to zdařilo ale......
Jen si vzpoměňte vyhlášení Soru po zavedení mýtného,budou vyrábět Sor Ekonomik(nebo jak to bylo nazváno).Koupil ho už někdo??
ad facelift fabia tak nějak nechápu kam míříte Jirka m nemluvil o konkrétní verzi Fabie.Jinak faceliftů bylo již několik tak to aspoň nazývají kolegové z vedlejší firmy Škoda Auto které znám.I když se to označení možná používá nesprávně.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6410
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že pojem Nová Škoda Fabia je dostatečně jasný, že jde o cca. před dvěma měsíci představenou verzi. Ohledně SORu Economic bych to viděl spíš tak, že je ta varianta připravena a záleží jen na dopravcích.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares, Bobyk: Verze economic se vyrábí a prodává. Hlavní konstruktér mi k této verzi řekl toto: autobusy Economic jsou pouze verzí autobusů řady 9,5 m, která má sníženou obsaditelnost. Na pohled se od běžných vozů žádným způsobem neliší, v podstatě ani konstrukčně. Jde pouze o to, že v technickém průkazu je jako varianta uvedeno "ECONOMIC" a je tam méně míst k stání.



(Příspěvek byl editován uživatelem Jirka_M.)
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: ty asi SORy moc nemusiš co???
Prostě potom co se Karosa(ted už vlastně Iveco ) celkem vykašlal na ČR/SLOVENSKO s busy typu 9xx vznikla na našem trhu šance a SOR dělá tak aby jí co nejvíc využil...Jinak letadla se kupují a třeba něměli ale první zkušební let...autobusy se objednávají taky docela dlouho dopředu...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2486
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aD Michalis nezlob se na mě srovnávat letadla a trolejbusy???to snad nemůžeš myslet vážně.
A když už to srovnáváš tak se podívej v jaké situaci je Airbus nebýt podpory vlád některých zemí tak dávno padnul.
Jinak si nemyslím že by se někdo vykašlal na ČR SR .Prostě řada 900 už byla na konci a muselo to přijít.Z podstaty se totiž žít nedá.Ale to do této diskuse nepatří.
K tvému prvnímu SOR má své místo na slunci.Ale přesto použiju slova řidiče Karosa je Karosa.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 23:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc srovnáváš něco co je nesrovnatelné cenově a liší se miliony korun když ti byla Škodovka moc levná tak jsme to musel srovnat s něčím dražším

Já osobně jsem měl rád výrobky z Mýta dokud se nerozhodlo že do města se bude vyrábět jen takový hnus jako je Citelis(ted mě všichni sjedete ale pro mě to prostě tak je,ty přední světla prostě nikdy nerozdýchám) Ano na SORu jde hodně vidět že se tam celkem šetří,ale aspon se zbytečně nevyhazují peníze a může se těch busů koupit víc...a zatím jsem neviděl že by rezivěli jako 93x ale to až čas ukáže....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2490
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 23:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by tě měl někdo sjíždět, můžeš mít svůj názor a ten také máš.
P.S. Škoda že jsi nedočetl to o tom srovnání auta a trolejbusu.Auto kupuješ za své ale trolejbus se kupuje z peněz (státních,obecních,krajských atd(v těch postsovětských oblastech se to jmenuje pochopitelně jinak))A ty nemůžeš vyhodit za něco co není.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 12:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No u DP které vlastní město ano,ale když to provozuje soukromník tak je jeho věc co si koupí ....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 12:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když to provozuje soukromník tak je jeho věc co si koupí

Pokud tu dopravu provozuje za sve. Pokud dostava penize od statu-kraje-mesta, pak musi pracovat aspon podle nekterych zakonu.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 12:31:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak můžete uvést které ???to by mě zajimalo který zákon mu určuje to co má koupit.....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 16:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: Žádný zákon dopravci neurčuje CO má koupit, ale JAK to má koupit. Konkrétně že pokud na to dostal nějaké dotace, musí vyhlásit veřejnou zakázku. Jen si teď nejsem jist, zda musí vyhlásit veřejnou zakázku i tehdy, kdy kupuje bus za svoje, ale s tím, že bude jezdit jen na dotovaných linkách.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 18:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano pokud chce uplatnit dotace na obnovu vozového parku....ale pokud provozuje základní dopravní obslužnost tak dostává peníze za ztrátu plus přiměřený zisk a pokud není v zadání soutěže přimo nějaký požadavek na vozidlo tak může být čistě jeho věc co si na tu linku koupí....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 12:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne nejde do hlavy ta vec s jednodussi vyzbroji. Ano, pulzni menic je levnejsi nez trojfazovy stridac, to jednak proto, ze na pulzni menic vam staci jeden tranzistor(nebo nejaky vypinatelny tyristor, treba IGCT) zatimco na stridac tech tranzistoru potrebujete alespon 6. Urcite je ridici system pro pulzni menic jednodussi nez pro stridac. Ale na druhou stranu, vykonova elektronika i mikroprocesory jsou cim dal levnejsi ... Ale za pulzni menic je potreba strcit stejnosmerny motor, ktery asi tezko bude zlevnovat. Ma vinuti na statoru, ma vinuti kotvy a hlavne ma komutator, ktery je celkem narocny na vyrobu, zatimco 3f asynchronni motor s kotvou nakratko ma jen statorove vinuti, rotor je klecovy. Neni potreba zadny komutator ani krouzky. Motor je tedy jednodussi jak na vyrobu tak na udrzbu. Oprvadu je tedy rozdil v cene pohonu s pulznim menicem a se stridacem tak propastny?
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 14:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych spíše to viděl na to že pro dopravce ze zemí exCCCP je problem přejít st motorů na asynchroní motory, tedy určitý druh konzervativnosti. Příkladem může být přechod od tramvají T3SU se zrychlovačem na vozy T6B5 polovodičovou výzbrojí TV3 které musely být ještě ke všemu obchodně označovány jako T3M! další důvod proč bude nejspíše použita stejnosměrná el. výbroj může být návaznost na dřívější dodávky, tedy stejné motory a měniče. Některé české firmy už i komponenty do trolejbusů jezdících v zemích exCCCP dodávali. Výzbroje odpovídající provedením pro vozy 21Tr meli být použity na nějakých vozech v Moskvě nebo v Alma Atě.
M1 - Maracaibo
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horúca novinka z Vranova nad Topľou

 

predpokladám, že aj 2-dverový SOR sa označuje ako BN12

(Příspěvek byl editován uživatelem carchye.)
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: jsou dva typpy dvoudvéřová BN12 ale je ji meziměstská verze CN12
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3356
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 20:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá se říct že se to liší sedadlama? Není to stejně jednoznačný, na přání tam jde cokoliv.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 09:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO nevsimol som si čo ma napísané vzadu....ale na stránke výrobcu je uvedené že CN12 je dvojdverák a BN12 3-4 dverák
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 15:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: ano to je pravda, ale třeba connex morava má i dvoudvéřové BéeNka
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 19:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: Ono je to trochu složitější. Skutečný CN12 existuje jen v několika kusech a moc se prý neosvědčil. Proto SOR začal nejdřív nabízet dvoudveřový BN12 a nakonec ho přeznačil na CN12, čili to co se dnes nabízí jako CN12 je vlastně dvoudveřový BN12. Akorát mi není jasné, jaký je tak podstatný rozdíl mezi tou skutečnou CN12 a současnou CN12, že se ta původní tak nelíbila.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3368
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 21:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co se tu nedávno psalo, tak BN12 je městský bus, tím pádem nemusí mít rezervu, na její místo dozadu se přesune nádrž a předek tak může zůstat za kolama až ke dveřím celý nízkopolažní, tak to tu bylo.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: V Plzni jezdí taky jeden takovej, akorát má troje dveře
Trolejbusy v ML jsou bezkonkurenčně nejlepší stroje. :-)
---> Hanz.Honzik@centrum.cz <--- toť e-mail můj
335-854-963 toť ICQ moje
\honzik496 toť Skype můj
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor C10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
\(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No asi by to mali označiť ako BCN12
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1763
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzhonzik: Tak to se mýlíš, ten co má tři dveře je Ekobus 10,5 a jinak v Plzni jezdí tescobus do bejvalýho kradefurtu prototypová BN12. Ani jsem tim ještě nejel, ale vím, že má přečalouněná sedadla, ale stále propagační nápisy na kastli...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 10:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové po přečtení příspěvků k trolejbusu SOR mi nedá sem něco nenapsat. Já osobně si myslím že v soru moc dobře vědí do čeho jdou a jak je mi známo pudou za tímto cílem tvrdě. Já jsem sice odkojenej na karosách ale od vozů typu Citybus/Citelis/24Tr dávám ruce pryč. To jsou parodie na autobusy a trolejbusy. Když měli k nám do Pce přijít první 24tr to bylo haloo. když je z DP jeli převzít tak zjistily že vozy nemají to co bylo požadováno ale mají to co se nechtělo.Toto se u Soru nestane. Tam namontují všechno co si zákazník přeje. Já jsem jednoznačně pro vozy SOR a velmi se těší na to až k nám dorazí SOR TR na zkoušku.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarusek: Toto se u Soru nestane.
Toto vysvětlujte dopravci, který dostal C12 s klasickýma sedačkama, přestože v objednávce byl jasně uveden požadavek na vysoké sedačky a pak musel čekat dva měsíce na dodávku nových vozů. A to je jen jeden z mnoha příkladů jak to u SORu „funguje“. Nechci chválit Iveco, protože si to nezaslouží, ale když vidím tu neustálou neoprávněnou chválu na SOR, je mi z toho zle. Lidi buďte soudní. SOR je na tom s kvalitou odvedené práce stejně špatně jako Iveco.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3383
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zato Ares, to je klasa, co?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6460
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: A některým je zase zle z těch neoprávněných kritik SORu (což se na tvůj poslední příspoěvek nevztahuje). Tak se nediv...

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 17:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: souhlsaím sice Sor taky není můj šálek kávy ale tak budiš prodává se řidiči si na ně nestěžujou teda aspon u nás ne tak není co řešitHlavní je že tě to dopravím z bodu A do bodu B ne??
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 17:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: Což ale neznamená, že není co zlepšovat. A proto se kritizuje. Jen to nesmí sklouznout k názorům typu „SOR je šunt a nikdy neměl vzniknout“. Ale opačná varianta, tedy „SOR je bezvadný a ostatní se mohou jít zahrabat“ je také špatný. Já se snažím u žádného výrobce nesklouznout ani k jednomu. A také umím pochválit SOR, pokud k tomu mám důvod. Ostatně, třeba na trase Hodonín - Brno dám přednost SORu C12 s vysokými sedačkami před Karosou C954. Ale pokud jede SOR s tvrdými „SOR default“ sedačkami, tak už nadávám. Ale ty už naštěstí ČSAD Hodonín na tuhle linku nevypravuje, protože prý nebyl měsíc, kdy by na tyhle autobusy nepřišla alespoň jedna stížnost od cestujících. A řidiči si také často vyslechli od cestujících hodně nepříjemné poznámky. Teď jezdí na příměstských linkách a je klid. Což není ale přímo kritika SORu, nýbrž dopravce, kterého v tomto případě kritika dotlačila k tomu, aby dostal rozum.

(Příspěvek byl editován uživatelem peno.)
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3386
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Neříkals tu někdy že bys do Soru vživotě nesedl?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: To jsem nikdy neřekl. Jen jsem řekl, že se snažím vyhýbat meziměstským SORům s těmi tvrdými default sedačkami. A to se mi naštěstí daří
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: tak jasné všechno má svoje pro a protia vždycky je co zlepšovat a taky každý má svůj názor a jiný vkus
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6471
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 00:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Těší mě, že jsi dostal rozum. Pamatuješ, co jsi tu rozhlašoval před cca. rokem a půl (plus mínus pár měsíců)? Že je SOR děsná firma, protože dopravcům (ČSAD Hodonín) sama na danou linku nenabídne (nevnutí) ten který typ sedaček? Děkuji za prozření a uznání, že zaměstnanec firmy na výrobu autobusů nebude stát schován v křoví, aby zjišťoval, jaké sedačky jsou pro danou linku vhodné...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 00:11:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf: tak hele Tympáne ten somrák malej jezdí do Sparu a ne do Carefoureru. A naví já nemyslel toho malýho prdolu, já myslel ten velkej, jak je v Plzni u autobusů čsad. Nízkopodlažní, dlouhej, teda myslim, že je u časdíků.
Trolejbusy v ML jsou bezkonkurenčně nejlepší stroje. :-)
---> Hanz.Honzik@centrum.cz <--- toť e-mail můj
335-854-963 toť ICQ moje
\honzik496 toť Skype můj
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor C10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
\(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34174
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 00:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
Jo, vývoj je vidět u každého...

Teď ještě ty militantní názory na kuřáky a na MHD na pěších zónách...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6472
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 00:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: To by se dalo vyřešit jedním jedoucím prostředkem MHD na jakémkoli vhodném místě :-O (P.S. Peno, sorry :-) )
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3407
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý potah: http://www.autobusy.plzenskamhd.net/?page=sor03.html
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6482
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U plzeňské ČSAD klasika...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.mestskadoprava.net/galeria/picture.php?cat=864&image_id=7659
Teda cestovanie ako v žabacom prostredi!
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 09:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je opravdu jak u žaby
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Urbíno_12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno co klasickej ostravskej potah hozenej místo domodra dozelena náhodou je to zajmavý
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbino: Jezdím tím každý den(myslím ten modrý potah) a ani mi to na první pohled nedošlo že je to přesná kopie akorát že v zeleném....mazec..ale v kopírovaní Ostravy jsou někteří dál Třeba v Debrecíně jejich Trollina čirou náhodou mají přesně to samé barevné schema jak ostravské...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jste si tak jisti, že toto schéma vymyslel DPO?
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4509
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:49:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SergeiLBC: Jelikož to bylo v roce 1992, tak věřím.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1623
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jestli to vyznělo jako rýpání, dodám, že to byl jen blbý dotaz.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4510
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Urbíno_12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, mám takový dotaz. Myslíte si že se bude na přání vyrábět něco jako NC18 (tj. něco jako Karosa B961 upravená preo linkovou dopravu) nebo třeba jenom se třemi dveřmi a linkovými sedáky nebo si myslíte že je to blbost?
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbino 12: Mám takový pocit, že jsem zaslechl, že uvažují o meziměstské verzi. V každém případě by nebyl problém vyrobit na přání NB18 s meziměstskými sedáky (tedy až se bude vyrábět).

PS: V Kraftexu o linkové kloubové verzi vážně uvažují.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6522
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbino: V SORu jsou schopní vyrobit v podstatě cokoli, snad až na LHN :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace