K-report
 

Archiv do 15.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Staré archivy » Archiv do 15.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Souhlas, větráky jsou fajn, je daleko lepší když jedete na stojáka v horku a je zaplý větrák. Možná jsme s normami jak se říká papežštější než papež.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad swe - tak to se divim, že si tam ještě nikoho neviděl. Já si pamatuju, že i já sem ji tam strkal.

Student_v_ov - když píšeš, že cesta šetření odradí cestující od VD, tak po zakoupení dražších busů by se musela taky zvednout cena. To by ty lidi odrazovalo uplně stejně.
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyklánět se z dopravního prostředku není dovolené, takže případný úraz je věcí blbosti toho, kdo tam strkal co nemá.
Je otázkou priorit zaplatit o trošku víc a mít něco lepšího (aspon větráky a posuvná okna v novém autobuse), než jen šetřit. Zřejmě něco pravdy je na to, že peníze budou, ale my nebudem.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Já sice pár hlav v těchto okýnkách viděl nebo když ne celou hlavu, tak alespoň polovinu hlavy nebo letící flašku, ale jako advocat diaboli ihned přiznávám, že toto je pro mě osobně divné uvažování a stejně tak by se kvůli potencionálnímu zneužití mohlo odmontovat i spoustu jiných věcí.
Mně osobně nevadí ani jeden typ okýnek, posuvná ale oproti výklopným rozhodně přivádí více vzduchu, to přiznávám.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2405
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 23:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Student z ov já vám názor nezakazuju.Jen jsem chtěl vyjádřit druhou stranu problémů.
Jinak prvně jste kritizoval sedačky,to jsem vám vysvětlil že tam patří.
Mě osobně přijdou vyklápěcí okna bezpečnější,nic proti nim nemám.Koupě klimy je věc poměrně drahá.Ale spíš záleží jak na kterou linku vypraví dopravce které vozy.
Kolego nezlobte se na mě,ale téma peněz není odběhnutí od tématu.Nakonec až budete starší a budete si vydělávat poznáte že bez peněz to jaksi nejde.
škoda vaší poslední věty.Koupíte si auto a budete jezdit autem.No možná jo (mimochodem také budete potřebovat ty zmíněné peníze.)Já sám auto mám také a jezdím i VHD normálně.Vždyt na tom nic není.Jedu-li někam sám, VHD mě vyjde levněji.Vidíte kolego a zase se život točí kolem peněz.
a pořád se tu někdo snaží kritizovat výrobce tohle je na hovno tamhleto ale nikdy se nevyhoví všem.A o výbavě rozhoduje kapsa dopravce.Tak si na mě vzpoměnte až budete kupovat auto tak budete koukat do své kapsy.
Některé vaše názory jsem kdysi také měl,ale realita života mě z toho vyléčila
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33663
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 01:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aneb kaštane drž ústa a buď rád, že Ti vůbec něco jede. :-( Normě to vyhovuje, jestli se Ti to nelíbí, máš smůlu.
Jenže těch lidí, co na provoz vlastního auta nemají, je čím dál tím míň, a s tímhle přístupem to můžeme za chvíli na většině linek zabalit a ty peníze dát radši lidem na benzín.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 18:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Vyklápěčky nejen že přivádí méně vzduchu, ale někdy naopak moc. Sitauce dnes ráno, Ares kolem šesté ráno na dálnici - otevřené okno nebylo snesitelné, zavřené také ne. Nakonec zůstalo zavřené, šedesátka cestujících s oroseným čelem a zamlžená okna, včetně okna předních dveří. Chybí možnost regulace. A už mlčím
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6294
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 20:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opusťme linkového Crosswaye a pojďme k dálkovému Arwayi. Jedním (ano, Hofmannovým) jsem měl dnes tu čest. Sedačky také nesklopné z C 954, navíc po vzoru Student Agency s vlastním audiosystémem (vržou stále víc a víc), větračky žádné, ale naštěstí funkční klima (Jak ovšem říkal sám JUDr. cestou k výjezdu z ÚAN Florenc: "Zlatej Granus, tam táhlo všema směry..."). Autobus byl zcela plný, jedna slečna po konzultaci s Hofmannem stála až do Jihlavy. Osazenstvo busu si vzalo na paškál oblečení jednatelky společnosti paní JUDrové, především děravé tričko se všeobecně líbilo:-) Autobus vydržel jet bez poruchy až skoro do Těšnovského tunelu (cca. 1 200 metrů), pak se rozsvítilo několik kontrolek, řidič zavolal "doktorovi," kterému oznámil, že už je to zase podělané, ale je fajn, že to tak dlouho vydrželo, a jelo se vesele dál...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 20:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak on ten jeho Arway je vůbec první kousek v ČR, takže si dovolím říct takový prototyp. No a o JUDrovi víme svý
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2411
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 21:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Martbus dovolím si oponovat První koupený měl Comett a uplně první má ČSAD Semily (bývalý předváděcí Tezasu)
To ale nic nemění na skutečnosti.A myslím že jeho údržba vozů je žalostná až nulová.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6302
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 21:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jestli s tím bude řidič jezdit jako dnes, kdy v Praze na Sokolské řadil jedničku oběma rukama několika trhanými pohyby, všechny kopce jede bez kvaltu až 130 km/h, a předjíždění se při současném psaní SMS bude odehrávat způsobem "snad to klapne, hlavně ať ten vůl nezabrzdí," tak bych toho Arwaye doporučoval fotit, neb nás zanedlouho opustí... Ačkoliv na Hofmanna je i elektronika krátká, jak jsem měl dnes možnost se přesvědčit.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 21:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Špatně jsem to napsal. Myslel jsem tím že to byl první kousek u nás (nebo alespoň první spatřený) - foto:
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 23:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: tak té převodovce se není co divit pokud je to ta co se dává i do IVECA EuroCarga tak fakt potom není co řeši. Jednou tam zapadne a po druhé né
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6316
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 10:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já jsem žil v domnění, že v Arwayi je posilovač, a tím pádem že lze řadit lehce. A né to tam rvát jako v polorozpadlém matesovi...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 16:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První koupený měl Comett

No co jsem slyšel, tak ten Comettí byl vlastně taky předváděčka, akorát se už od počátku tak nějak počítalo s tím, že tady zůstane.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1850
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 16:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem šel kolem místa, kde teď odstavuje některé busy Fedorka (v Praze na Nových Butovicích) a opět jsem tam viděl další "novou" ojetinu. Jedná se o starší Setru (nějaká 215). Stála tam pěkně vedle toho vínového Beulase a bílé Bovy s barevnými pruhy (která se mimochodem před pár dny objevila vyfocená na K-Reportu, jak jede Kováříkovu linku na Krumlov). Zajímalo by mě, k čemu Fedorka ty busy skupuje, když už stačil všechny své linky zlikvidovat... Kdyby byl rozumný, tak to rozprodá a koupí jeden nebo dva lepší busy, se kterými by mohl jezdit zájezdy. Ale vlastně ne... Vždyť on by se o ně nestaral a za chvíli by to byly stejné vraky jako ty, které má teď...
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 20:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Největší trosky na linkách má Broumovský Prokopec minulý týden mu z Renaultu upadlo kolo dneska mu z autobusu vypadl motor
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 21:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt,že moc novejch busů Prokopec nemá-snad jen ty 2 Iveca dailly,ostatní jsou karosy nebo ojetiny(Renualty).Aspoň má Prokopec na busech slušivý nátěr.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6385
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 21:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě má toho nového Renaulta, ne?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 22:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:nejsem si jistej,jestli je novej...
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6387
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 22:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, rozhodně je novější než ty jeho FR1, které vypadají docela na rozpadnutí
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 22:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To rozhodně,třeba ten modro-bílej Renualt FR-1,co vyřadil,byl z roku 1986.Já bych tipoval ten Renualt tak max.5 roků starej.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6389
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 22:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem napsal nový, protože neznám přesné označení toho modelu. S tvým tipem souhlasím.

A když jsme u FR1, jak se vede s těmito vozy Rebagu? Už nemám možnost je potkávat.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 23:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak se jim vede,ale momentálně jezdí ten modro-bílý.Co sem ho viděl minulý týden tak vyjížděl z Florence asi o 30 minut později.Jinak s tím vozem sem jel asi před třema týdny ze Znojmo a po jízdní stránce až tak hroznej nebyl po dálnici jsme jeli pořád kolem 105-110km/h.Jen sem koukal že nad zadním kolem se tomu busu hýbaly plechy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znáte tento bus?
 
 
Atmosférická LC 736 AU 45-24, dopravce uveden jako "Autoslužby Houžvička, Plačická 79, Praha 9". Vůz je pokročile opotřebován a zkorodován a nedosahuje valné rychlosti, ale je lepší než všechny DAFy, SORy LH a podobná verbež...
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2762
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 07:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat v čem je lepší? Nějak mě nic nenapadá.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6441
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 08:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě nabízí více adrenalinu...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou pěkná atmosféra. Dřív sem tenhla bus viděl. Nepřišel mě nijak moc orezlej. No já osobně bych mu taky dal přednost před Dafama, LH Sorama atd.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac: Na těchto fotkách vypadá vcelku zachovale, to je pravda. Mně se opravdu lépe jede v LC 735/6, kde na mě shora vypadne světýlko nebo kryt z větracího kanálu a po sklopení sedačky už ji nenarovnám, než v novém zájezďáku, kde jsou sedačky nalepené jedna na druhé a navíc podezřele tvrdé - nebo naopak měkké tak, že si kaštani vzájemně strkají nohy do zad...
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 18:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Ta 736 si krátce zahrála ve filmu Panic je na nic, dokonce i se skutečným zvukem.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle rovnou celá krycí mřížka odsávání vzduchu u LC 736, jak jsem před lety zažil při jízdě se "západním expresem" z Plzně do Prahy. Pršelo, silně opotřebovaný, rozvrzaný a úplně shnilý autobus pojížděl kolonou až na křižovatku, kterou začíná ul. U Prazdroje navazující na Rokycanskou. Byla spuštěna náporová klimatizace a v odsávání byl narvaný ještě velký hadr, který tam strašlivě mlátil o stěny a o mřížku. Mlátil stále víc, až mřížka s obrovským rachotem vypadla i s hadrem do uličky a cestující vedle kterých spadla z toho měli šok.
Cesta samotná byl velice zajímavý zážitek, autobus sice uháněl svých karosových 130, ale 2x za cestu spadly řemeny a otevřel se zavazadelník, naštěstí bez následků.
Mimochodem, pod vnitřním zrcátkem byly přidány žárovky a bylo vidět spuštěné blinkry a sešlápnutý pedál brzdy- zajímavá úprava ještě asi z dob čsad, kdy to prý bylo -in-.

Co se týče náporové klimatizace, neznám nic lepšího. Na co mít z létě zimu- u moře, kam se jede, bude stejně vedro taky a navíc nehrozí nachlazení... Dále bych nepřál nikomu zažít 2 měsíce marodění se záněty dutin a bakteriemi ze zanesené klimatizace Neoplanu. A ani sebedražší Scania nemá logo výrobce na každém panelu nad sedačkami, jako Karosa LC 736. Malý prostor na zavazadla? Sportovní tašky jsou na sport a hranaté kufry na zájezdy.
Mě už nikdo nepřesvědčí...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1201
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

před lety zažil při jízdě se "západním expresem" z Plzně do Prahy
to uz ale bylo hodne dávno ne?aspon 5 let.Ted se na západnim expresu podobné veci opravdu nestanou..
AV 15-30
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2016
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se nuceně svezl z Úpice do Trutnova jedním IREDO spojem. Mohu zodpovědně konstatovat, že CDS Náchod je asi velice zajímavá firma. Jednak jel polský řidič, který se všem v mateřštině omlouval, že nezná cestu, protože nebyli řidiči a on dostal na poslední chvíli autobus "a jeď", takže znalí cestující mu museli ukazovat cestu. Úsměvné to bylo na kruhovém objezdu, kde už byly jazykové bariéry natolik veliké, že jsme to vyřešili "letadlovou navigací", tj. aby vyjel z kruháče ve směru "9 hodin" .
No a proč to píšu do trosek. Autobus byl podle toho co jsem schopen jako laik poznat, původně nepřeplňovaný ráboid, ale rábu už to nemělo (jestli původní motor, to nepoznám). SPZ hodně ošoupaná NAA a dál nevím, žlutý nátěr, dálková verze. Uvnitř dokonce Altro a vepředu pod stropem televize, ale její hmotnost pravděpodobně převyšovala možnosti kastle, takže při každém hrbolu se viditelně hýbala střecha v příčném směru, takže to drželo asi jenom předním oknem. Občas pan řidič nemohl najít kvalt, ale nezdá se mi, že by s tím neuměl. Celkově jsem si z této cesty odnesl poznatek, že naše silnice brázdí ještě asi pěkná řada autobusů, o kterých ani nevíme, že jsou už třikrát po smrti. Na pohled ten vůz byl poměrně hezký, žádná vyslovená devasatace, ale velice mě děsilo to kroucení kastle a různé techno zvuky z převodovky. Divím se, že to nemělo popraskaný přední okno, protože něco podobného jsem opravdu neviděl ani u starých jedničkových 14Tr, kde byly ruplý skoro u každýho vozu. Děkuji CDS Náchod, že jsem dojel (a chválím systém IREDO, po dlouhé době IDSko, který jsem pochopil, což se mi u jiných regionálních systémů zejména po tarifní stránce občas nepovede)
Bára!
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, pod vnitřním zrcátkem byly přidány žárovky a bylo vidět spuštěné blinkry a sešlápnutý pedál brzdy- zajímavá úprava ještě asi z dob čsad, kdy to prý bylo -in-.

To bývalo hodně in. Klasikou byla vnitřní zrcátka s vyškrábanými šipkami, stopkou, modrým (dálkovým) reflektorem a případně dalšími obrázky a pod tím odpovídajícími barevnými žárovkami. Taktéž oblíbené byly v tomto smyslu všemožně upravené hračky - medvídci s blikajícíma očima, autíčka s blikajícími reflektory a tak podobně.
Skoro si říkám, že pokud chce někdo upravit veterána do podoby věrně odpovídající provozu v 70. a 80. letech, klidně by mohl tímhle svérázným lidovým uměním svůj vůz doplnit. Rozhodně by to přispělo dojmu dobové atmosféry...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:Nebylo to dnes tímto vozem?
 
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2019
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čoveče - dva stěrače a malej špiglík pod tou televizí - bylo. Já tam jel včera protože mě sestřenka s kámoškou vytáhli na ten Pivofest. A já myslel že to byl nějakej "záložák".
To máš tak prolomenej foťák nebo je prolomenej (nahoru) ten autobus?
Bára!
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: Jojo, o vyškrábaných zrcátkách vyprávěl kamarád. Problém je, že dnes už jen málo firem umožní mít celá léta jeden autobus a na něm si dělat co hrdlo ráčí... Já mám v plánu spoustu úprav, ale není zatím vlastní ani přidělený bus.
_________
6120: Cca před 6- 7 lety, teď už tam takové pojízdné vraky nejezdí, i když chybí mi to pozorovat na Hradčanské... Ale Kavka se nezapře a nahradí to rychleji než pták. No comment...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: myslím že fotákem to nebylo
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - buď rád za toto, já jezdil s CDS denně dom, z města do vesnice, povětšinou Sorky... sem tam C734 :-)
až pojedeš příště,dej vědět
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K diskuzi o vracích: viděl jsem v neděli z Jablonce starou Setru (Kukla-Praha) a byl jsem rád že jsem měl místenku na ČSAD Jablonec C954E,i když jsem se těšil na Axer nebo LC936/956(inu sklopky jsou sklopky-jinak C954E GOOD!),o to více lítosti s cestujícími, které jsem viděl vystupovat z letitého VanHoolu (Cvejn-Praha) v Praze Na Knížecí.
Ale to co předvedla TRUTNOVSKÁ AUTOBUSOVÁ DOPRAVA večer na ČM! Parádní Setra 417! Trutnováci závidím a držím palce!
}
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt: byla o něco kratší ..byla to 415 GT-HD a jezdila i dnes a zítra bude také jezdit.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2794
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Fanagt11: No vidíš a já bych jel daleko raději s parádní Kuklovou Setrou nebo možná ještě raději tím Van Hoolem (mám pro to své důvody). Představa rozpálené 954 v neděli by mně radost neudělala.

P.S. Já jel v neděli 15 m Bovou :=)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad maxwilien - a jak jezděj lidi?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: Náhodou zrovna dopravci Kukla a Cvejn se o svoje vozy docela dobře starají, takže to, že ty auťáky jsou už starší, nemusí znamenat, že to jsou vraky... Navíc Kuklova Setra má za sebou GO z roku 2006.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: no dnešní ranní spoj a spoj z prahy vezli skoro 30 lidí.Ale ty ostatní jsou zatím slabší.16:15 do HK nejel nikdo.A včerejší Praha přes jičín v 18:00 byla taky celkem plná.Přijde mi,že v HK mají lidi problémy s orientací na provizorním AN.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: Koukám, že moje proroctví o nejvytíženějších spojích se naplnilo . Některé spoje se "chytnou" a jiné ne, takže se po nějaké době bude muset upravit JŘ. Uvažujete, že byste aspoň na zimní sezónu něco protáhli do Pece? Mohlo by to být zajímavé... I když na druhou stranu by tam byla vytíženost hodně kolísavá - závislá na počasí.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: mě tě líto být nemusí, já jel tím VanHoolem a v dohledné době jej použiju znovu.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z Hk: v podstatě vyplnili.Naše taky celkem,ale jsme docela svázaný krajem,aby jsme neměli souběh se ZDO tak jsme kolikrát z nějakejch časů museli ustoupit.Tu Pec ne ... tam jezdí spojů dost a hlavně by tam ty busy dostávali zabrat.Ona stačí silnice TU-HK.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


ad Jenda: Kuklova béžová Setra je hezká! Ale ta bílá? odstávají plechy,chybí kryty...

ad Fikajs: představa KODISP 735 zelené příšerky mne neláká,takže pro VanHool 1:0, ale já volím jihočechy!

ad Magiq: BOVA GOOD- já jel Bovou Strážnice-Praha(ČSAD Hodonín) a s Bosákem zájezd
}
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: To je pravda, podmínky kraje asi dokážou leckteré zajímavé plány solidně zlividovat. Do Pece snad není až tak strašná silnice, to spíše by ty busy dostávaly zabrat od cestujících, protože by se tam muselo zastavovat poněkud častěji (minimálně Svoboda, Horní Maršov, Velká Úpa, Pec).
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 09:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK:v létě ta silnice jde,ale v zimě je to horší ... a myslím,že na kraji by nás k tomu stejně asi nepustili.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6502
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 09:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt: Promiň, ale já kdybych byl na některém fóru první den, tak nebudu hned od počátku nadávat. Zatím jsem tu od tebe jiné než kritické příspěvky nenašel...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


ad Bobyk: Dobře dobře...Jen jsem si vypustil páru z minulého měsíce...Víš,když vidíš začínající Trutnováky s čím se ukazujou na ČM, tak jim musíš držet palce! Proč stejně dlouho na trhu působící firmy nasazují hodně letitá dovezená auta? Hold už jsme i dneska trošku zmlsaní...Ale rád s Tebou zavedu řeč na danné téma...
}
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: no proč??Příklad Ústeckého kraje dopravcům přibyli linky po DPUK..A tak je lepší dovéz jetý mercedes než kupovat nový bus..Pro dopravce je to holt levnějšíA trutnováci to souhlasím ti jsou na prvnách příčkách top10 mezi českými dopravci
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo to je asi řešení krize...takový 10 let starý MB 0407 se určitě nedá srovnat s 10let starou B931/2. Teda on se dá srovnat,ale rozdíl už bude i v servisování vozů a tak..A cena za novou IRI/Karosu je hrozivá, když si vezmeš co s tím udělá ještě systém výběrovwk?-)...A hlavně,kde rychle vzít tolik aut?
Jinak si myslím že co nevidět se v Ústí určitě objeví Citara a Connecta.
jinak k mým příspěvkům,týkají se zkušeností z minulého víkendu a měsíce...
Těším se až zase pojedu na jih Axerem nebo 956.
}
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: tak tak je to způsob jak sehnat dost vozů za nízkou cenu
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!

Karosa žije dál!!!!!!!!!
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:01:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Axer: já jen,že na jiných místech tohoto portálu jsem si vylil duši ohledně dovozu starších cizích aut a jejich nasazení na linky a byl jsem sepsut jako kůň!!!Ale koukal jsem na Evobus a Ty MB v Ústí jsou člověče div se EURO1-2!}
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2023
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11 - jménem všech: zruš si kurzívu, barevný písmo a tučný font a piš normálním písmem. Kdyby takhle psal na k-reportu každej, byl by v tom totální madlajs. Pokud to nehodláš měnit, obávám se, že stejně budeš brzo upozorněn někým z vyšší moci (= administrátorem)
Bára!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34263
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 03:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to, že na to dotyčný již po upozornění v jiném tématu přišel sám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na halďe u přibrami jsem potkal strička fida bovou.
AP-76-88 BEST OF RTO

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace