K-report
 

Archiv do 14.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Archiv do 14.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1981
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 15:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Dotčená společnost umí velice dobře vysvětlovat a vydávat stanoviska, ovšem poté, co se zde její představitel snažil vzbudit dojem, že s žádným Šelepou nemá nic společného, a pak se ukázalo, že je to on sám, bych jim už nevěřil ani pozdrav. Nevím, jaké vysvětlující stanovisko Vám poslali, ale jak říkám, u mě to jsou lháři, jejichž stanoviska prostě nebudu brát vážně. K tomu konkurenčnímu boji bych řekl asi toto... Byl to právě Šelepa, kdo se tu kdysi pokoušel doporučovat svou firmu z pozice "spokojeného zákazníka", bohužel příliš průhledně. Naopak od ostatních diskutujících v této kauze jsem nezaznamenal nějakou propagaci jiných dopravců. To, že Šelepa byl označován za nedůvěryhodného dopravce, se bezpochyby zakládá na pravdě (už to, že řídí autobus bez ŘP, je k tomu dostatečný důvod). Takže v tomto případě rozhodně o žádný konkurenční boj nešlo. Nešlo tu vlastně ani o spor. Pouze se někteří diskutující pokusili informovat ostatní o tom, čeho je tento člověk schopen, a vlastně je tak i varovat před možnými problémy. Zdá se, že jako spor to vnímá jen pan Šelepa-Keller, kterému to kazí plány na vybudování (nového) image slušného dopravce. Ostatně kdyby měl čisté svědomí, neskrýval by se za různými přezdívkami a nepsal diskutujícím podivné e-maily.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3103
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 15:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tak Jenda z H-k naprostý souhlas.Teď to vypadá jako by ta firma byla andílek.
AD Quex můžeš vyjmenovat firmu která byla propagována proti firmě pana Šelepy?

Též mi vadí když je dávána přednost lumpům a darebákům.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 17:36:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda, Ares: Já nevím, co na tom nechápete, prostě není v silách ani posláním K-repu zjišťovat poněkud zapáchající spory, tak tady pro ně není prostor. Ono je pak jednoduché někoho napadnout: "Vy jste tady uveřejnili.....". A nebudou to přispěvatelé schovaní za nicky, kdo se za něco budou zodpovídat. Můžete mít 1000x pravdu, ale tady řešení nehledejte, plačete na špatném hrobě.
Bobikbezbusu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 17:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Quex: pokud jste nám už smazal příspěvky na základě nějakého vysvětlujícího mailu od společnosti Interbobikbus, bylo by slušné toto vysvětlující stanovisko zveřejnit. (zcela pominu Vaše stanovisko o vedení konkurenčního boje mezi dopravci....Nedovedu si představit co Vás k tomuto Vašemu názoru přivedlo) Zároveň Vám opět položím otázku. Jste si vědom toho, že užíváním fotografie pana Brzobohatého ze seriálu "30 případů majora Zemana" u svého nicku porušujete autorská práva?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3105
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 18:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad swe i tak se to dá popsat.
Neboj rozhodně nebrečím.Potom bys ale musel smazat 90% diskusí
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 19:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: Je těžké najít hranici, co je jen kritika, která třeba může nakonec přinést zlepšení, a kde už jde o řekněme napadání a nepatří to už do roviny internetové diskuze. A beru to obecně, ne k tomu, co jsem tady v minulých dnech četl. Řekněme, že okrajově znám chování osob (firem) při sporech a vím, že je třeba postupovat velmi, velmi obezřetně, aby se to neobrátilo proti tobě. A z tohoto pohledu chápu postup adminů.
Sorry za OT.


(Příspěvek byl editován uživatelem swe.)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4204
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 19:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych tutu diskusi OT ukončil a věnoval se tématu "Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě"
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3106
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Barte souhlasím s tebou.
a proto sem dám jednu trosku (podle strhaných samolepek dříve patřila Orlobusu a přivezla děti)
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není troska , to je lehce ojetý , sešlý , ale kvalitní a bezporuchový autobus , vhodný zejména na dálkové (mezinárodní) spoje a zájezdy.
  ,
 

Mýdlo s jelenem ... Autobusy s jelenem
PROSÍM, pusť mě.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1982
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Zajímavé, jak jste se chytil toho, že jde o spor, a tedy do toho diskuzní fórum nemá strkat prsty. Jenže tady se nikdo s nikým nepřel, jen byl odhalen jeden podvodník, který si za to koneckonců mohl sám - tím, že sem začal přispívat. Správci fóra by ale podle mě neměli bránit diskutujícím ve svobodném zveřejňování svých názorů či poznatků. Něco jiného by bylo, pokud by šlo o záměrně nepravdivá nařčení či vulgární nadávky, ale to jsem tu nezaznamenal. Ohledně napadání příspěvků je otázka, jak dalece jsou za příspěvky odpovědní jejich autoři a jak dalece správci fóra. Správci to mohou řešit elegantní větou někde na úvodní stránce: "Názory diskutujících se nemusí shodovat s názory správců fóra.", čímž se od podobných problémů distancují...
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 10:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně jsem na té diskuzi o kauze Šelepa - Keller neshledával nic závadného, spíše jsem koukal nad prostoduchostí "postiženého", jeho vylhaných argumentech, zábavném stanovisku "jeho" dopravce zveřejněném na Bus portálu, hlouposti s jakou se pod jakýmkoliv nickem dokázal během několika příspěvků prásknout... Ale to všechno je vlastně neškodné, s jedinou výjimkou, co je to za nevzdělance, že si dokáže sednout za volant autobusu s lidmi, nemající na něj oprávnění? Za co asi stojí dopravce (manželka nemanželka), která se za takového člověka staví? A jak lze provozovat pravidelnou dopravu za úplatu bez potřebných oprávnění a povolení a notabene živnosti? Jen z těchto důvodu stojí za to nic o tomto člověku, těchto lidech a tomto dopravci nemazat.
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 14:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takový malý odkaz na Interbobikbus z července 2007:
http://inzerce.zacatek.cz/prodam/sluzby/preprava-a-stehovani/69388-autobusova-doprava/

Autobusová doprava
(editovat/smazat)
Kategorie: Služby / Přeprava a Stěhování
Vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava. Dispečink s provozem 24 hodin denně. Služby cestujícím i dopravcům. Vozíme běžné zájezdy, ale rádi Vám pomůžeme i s řešením krizové situace v dopravě. www.interbobikbus.byznysweb.cz
Fotografie inzerátu

Další informace
Jméno: Josef Keller
Telefon: 606441291
Email: interbobikbus@centrum.cz
cena: 22 Kč
Datum přidání: 19.07.2007
application/msword
Autobusová doprava.doc (25.1 k)
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 19:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče "causy Šelepa", tak myslím, že administrátor promazával zcela zbytečně a jeho zásah pouze dokládá, jak snadno této osobě podlehnul :-).

takové jednání je postižitelné podle právního řádu ČR, a to i trestněprávními prostředky.
No tak pokud byl někdo prostřednictvím tohoto fóra poškozen, ať si podá oznámeníčko, ale co do toho Vám, mně nebo komukoliv jinému? ...


Jinak horká informace z terénu: Dnes ve čtyři hodiny odpoledne projížděl Zdeněk Fedorka osobně se svou stříbrnou Setrou 5S9 6935 od Rudolfina směrem k Národnímu divadlu. Na palubě spokojení západní důchodci

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Kotec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.229
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 20:18:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím všechny jedince, kteří něco ví o firmě Interbobikbus, aby mne kontaktovali mailem, děkuji mockrát. (Jde o docela vážnou věc, viz stránky www.bus24.cz.) E-mail: kotec1@centrum.cz
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 04:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36122
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 17:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že to Swe vystihnul docela přesně. Snad jen dodám, že zde byl pověstný Rubikon jednou stranou překročen, a tedy bylo zvolené řešení asi nejvhodnější (ač jak tu někdo zmínil, redakce by byla pravděpodobně z obliga, a diskutovat by se dalo i o hloubi zásahu).
Víc k tomu nemohu dodat, neb sám pozadí celého případu znám pouze částečně a rozhodně ne dostatečně.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1985
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 19:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Na toho Fedorku celkem zírám. Vždyť prý vyhlásil bankrot a všechny autobusy (i odstavené) svážel někam do bazaru... Že by se z toho přecijen nějak vyhrabal ?
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 18:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

toto je jeden ze 2 vozů berkhof dopravce bohamea tor=JUDR http://galerie-autobusu.cz/VDL_Berkhof~Excellence_2000~~1/
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1987
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 19:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Ano, jednou jsem ho taky fotil... Akorát nevím, co byl zač ten druhý ("patrák"). Erťák tu totiž taky tvrdil, že pochází původně z Klíčova, jenže když jsem ho já vídal na Hofmannově lince do Banské Bystrice, na zádi měl sloupané nápisy nějakého dopravce z jižní Moravy (Znojmo nebo tak něco...). Takže mě napadá, jestli náhodou nebyl z Klíčova odprodán a pak zpětně koupen Hofmannem. Obdobný osud měla např. i linka do Jemnice - po Bohemiatouru (Klíčov) jí začalo jezdit ČSAD Střední Čechy, pak opět Bohemiatour (teď už bez Klíčova) a nakonec firma Hofmann GmBH.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 20:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neviem ako moze este toto jazdit, niekedy to malo rabu a teraz uz iba pojazdna hrba srotu.
 
 
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 00:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci, chci... I za tenhle autobus bych byl vděčný!
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Virtdiago
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 06:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti náhodou, veľmi slušný autobus oproti jednému čo chodí po BR, tomu preteká aj cez strechu. A stále jazdí, aj keď dávno by už patril do šrotu.
 
 
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 15:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ml636: No tak já nevím, jak na tom jsi, ale pokud jsi ochoten dát za bus 20 000, lze občas něco sehnat.

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Virtdiago: tak brezno a okolie nepotrebuje komentar, tam sa najdu aj lepsie kusky.
Taka Senica, ta ma na troske aj za vedro špiny.
 
 
Tak to vyzera ked nemaju umyvarku...
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 17:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tak kdyby se to umylo tak to nevypadá tak zle. Tooti: Neni ta C734 na první fotce nějaká překopaná C734.00 nebo .03 ? Ale možná ten dojem buděj jen ty dušový kola.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1996
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 18:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle obluda jela dnes linku JH-busu z Prahy do Jindřichova Hradce. Busy od Zemana se tam v poslední době objevují častěji (většinou zelená zbastlená Karosa), ale tohle jsem viděl poprvé...
 
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 18:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: á Zliner ZL 01-bylo jih hodně málo
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 23:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: Tak to je teda rozdíl oproti Bovám

Docela mě to překvapilo, že JH-Bus nemá vozy a musí si je najímat. Těch spojů nemá zase tolik a pokud vím, tak má 2x Maqig a asi 3 Futury a donenávka ještě jezdila jedna LC735 (i když ta už vypadala dost sešle, tak už bude asi ).
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1998
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 07:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Řekl bych, že pro Bovy má JH-bus přes léto lukrativnější práci (zájezdy), takže na linku holt vyšle smluvního dopravce...
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 19:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ano, ale sezona už pomalu končí. Jinak Magiga jsem vídával i přes léto na lince docela pravidelně.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:12:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac : aj mne sa to tak zdalo ze 734.00, ale k nej sa uz veru nedostanem, uz ju odstavili akurat za plot asi na "konečnu zastávku".
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:27:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda:Ten samý bus jsem šotil na Hluboké u benzínky 13.9. je v jihočeské diskuzi
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JH BUS má pouze 2 Maqigy a 1 futuru. A mám info z velmi dobrého zdroje.
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale dříve měla spol.minimáleně 2 Futury.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já, myslím, že Futury byly tři - bílá a dvě metalízy. Ale je fakt, že už jsem je hodně dlouho neviděl, jen tu jednu metlu někdy o prázdninách. Takže ty zbylé asi prodali.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že byly dvě bílé a jedna metalíza a metalíza zůstala, ostatni prodali
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.
Hydra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 19:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mudroch na lince Hofmana z Nové Bystřice do Prahy.
 
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 19:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pan Hofman asi ví že RÁBA hýbe světem
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá barevná kombinace, docela se mě zamlouvá.
AP-76-88 BEST OF RTO
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou ta Mudrochova LC vypadá pěkně na svůj věk 23 let .
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, že je přeturbovaná...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říká vám něco Antonín Řezníček? Ještě před 3mi lety jezdil do Krumlova - To bylo dobrodružství:-) ale vždycky sme dojeli, ted to s Kovaříkem už "není ono"
Ta rozpadajícíse Karosa byla občas docela hustá... a
občas měl pěkný nátěry, jednou celomodrou-tmavou, jindy třeba zelenobílou.... a občas jsme jeli hooodně rychle ... "Kovařík už tehdy se zdál být serioznější"... btw, pokud někdo máte zážitky s Řezníčkem, popř. s Kovaříkem, když začínal,... určitě si je tu rád někdo přečte :-) ... škoda jen, že do ČK nejezdí Hoffman...... ted(cca rok zpátky) se Kovařík docela zlepšil...
Sice jezdím jen ČK - ČB... ale denně
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Tak s Řezníčkem mám zážitky bohužel pouze z Globus linky na Zličíně, ale celkem stojí za to.
Spíš se mi ještě nepodařilo dát dohromady jeho vozový park, měl každý bus označen s nálepkou evid. čísla.

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7534
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 08:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Je ještě spojen s Rebagem?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Říkalo se to, bohužel nemám žádné nové informace.

Jinak dnes jsem náhodou objevil garáže fy Hofmann, tedy pochopitelně mám na mysli místo, kde stojí ony pronajaté autobusy od Mudrocha přes týden.
Je to jedno z parkovišť na sídlišti kousek od zastávky Vohla (linky 122 a 177) u Opatova (Jižní Město). Vedle sebe tam stojí výše vyobrazené LC735.00 s turbem (tentokrát šlo přečíst i v.č. na rámu - 8151 - takže souhlas s techničákem) a pak bílá C734.40 s tmavými skly v.č. 23 864, podle statistiky je to ex ČSAD/Commet Tábor.
LC má za oknem ceduli do Nové Bystřice a C do Františkových Lázní.
Je tedy vidět, jakým způsobem pan Judr. podniká, na druhou stranu LC nevypadá tak zle, Cčko už je o něco horší.
Také by mě zajímalo, kam se poděl ten atmosférák, který jezdil ještě nedávno do Frantovek, linkáč s vysokými kufry.

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7543
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Spojen byl určitě, jel jsem s ním jednou z Jihlavy. Jen by mě zajímalo, do jaké míry.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 23:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://cars.cz/xchanger/uni/carList.jsp?A_N=N&offset=40 tak venclíčkův van hool volvo B 10 M je naprodej mimo jiné jsou tam i 3 vozy od Sportbusu
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1176
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle včera vyšlo v místním plátku

 
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3364
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já už se nebudu nijak vyjadřovat, ale cena 20 Kč/km není v nepravidelné dopravě nějak mimořádná.
ICQ 202376673
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Myslím, že Student Agency dostává konečně pořádnou konkurenci a na českém dopravním trhu bude ještě pořádně horko, až se do toho ten německý kapitál a několik desítek partnerských autobusů zmíněným v PR článku opře.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interbobikbus je partička nadšenců k sežrání. Ještě že od svých 12 let pan ředitel Keller - Šelepa ve spojení se svou o rok mladší paní, jednatelkou, uspokojil desetisíce zákazníků...
Ale už asi od poloviny září 2007 mají konečně živnost na osobní dopravu, teď ještě aby jim nevypadl řidič a pan ředitel nemusel za volant bez řidičáku... (ale možná ho už má!)
odkaz
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 22:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interbobikbus rozjel své stránky:
http://www.bus24.cz/

Některé pasáže na těchto stránkách znějí opravdu úsměvně. Skoro mi některé věci připomínají 1. republiku.
Potom tam opravují znění toho inzerátu, který byl v novinách (viz výše).
A celkem zajímavá je i informace, že jedna z jejich tří Karos je na prodej za 150 000, dnes však porouchaná stála celý den v odstavném pruhu na dálnici u Mníšku, podle fotky kolegy to vypadá, že má pochroumanou zadní nápravu...
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 00:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty stránky Interbobikbusu už nějakou dobu existují... Akorát teď na nich proběhla aktualizace. Byla doplněna (zatím prázdná) rubrika Pravidelná doprava a také Kyvadlová a smluvní doprava, kde už je i jízdní řád skibusů pro nadcházející sezónu. Tentokrát chtějí zkoušet štěstí na trasách z Prahy a Milevska do Zadova. Zajímalo by mě, jestli tentokrát už budou tyto linky mít licence... V Praze chtějí zastavovat na Pankráci (jen aby pan podnikatel náhodou neskončil v tamní věznici...) a Na Knížecí, čímž vyvstává řada otázek... Na Pankráci je jen zastávka MHD, na které asi DP těžko povolí zastavování dálkové linky, a Na Knížecí je TSK podle mě pustí jen s platnou licencí. Takže pokud to budou chtít uhrát na "smluvní" či "kyvadlovou" dopravu, jak na svém webu zmiňují, nejspíše na pražské zastávky prostě nebudou vpuštěni. Vtipné je omezení prodeje jízdenek pouze na zpáteční a jen na Zadov. To si pan Keller dost věří... Jo a ten inzerát - povšimněte si písmen PI v pravém dolním rohu. To znamená "placená inzerce" - tedy si tento článek zřejmě "interbobíci" napsali sami. O to směšnější je, když o den později ten článek na svém webu upřesňují. Ještě by měli doplnit, že zatím neprovozují ani tu pravidelnou dopravu, počet vozidel je 3, z čehož 1 se prodává, nikoliv 4, a pár dalších detailů...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2005
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 00:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když si tak čtu ten článek...

... o profesionalitě a kvalitě služeb se přesvědčily desetitisíce zákazníků...

...tato známá česká firma, podporovaná německým kapitálem, má tři pobočky...
To jako znamená, že každý z těch tří autobusů parkují v jiném městě? Fakt vymakané...

...firma je rozdělená na více divizí...
Takřka nadnárodní korporace...

Ať žije INTERBUS !!!
7036
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 08:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.bus24.cz/
Stránku nelze najít
Požadovaná stránka byla pravděpodobně odstraněna, změnil se její název nebo není dočasně k dispozici.


No, nikdy jsem netušil že má právě probíhající diskuze na K-reportu takový vliv na tuto nadnárodní korporaci
Hurá ohýnek! aneb radikální cesta vyřazování citybusů u DPP
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3216
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 13:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a to ještě na hlavní stránce byl dole mezi jízdními řády na ty skibusy, 952 DP Chomutov,tak jestli to není ta další divize ,jinak nevim co si o tom mám myslet.Dát si na web bus jiného dopravce.....
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4330
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 16:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stránky http://www.bus24.cz/ jedou...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 16:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tu žádost na tu linku jsem už viděl...
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1492
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:09:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobik mě jo pobavil
Prostě maugli a šlus... 8-)
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 21:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Profil společnosti

Moderní a dynamická společnost..

Nízký zaměstnanecký aparát, nízká režie, nízké ceny.

Česká společnost se zahraničním kapitálem.

Vždy usilujeme o spokojenost našich zákazníků.

(z webu)


btw dle kontaktů na webu ty divize jsou skutečně tři, sídlí na stejné adrese se stejným telefonem a pravděpodobně i u jednoho stolu... + je v kontaktech ještě Vimperk.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace