K-report
 

Archiv do 10.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Řidičky, řidiči... » Archiv do 10.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja teda nevim, proc bych jako zakaznik mela snaset nejakeho nevychovaneho, nerudneho primitiva. Asi jste nepostrehli, ze nemame 50. leta. Vratit se sem ze zahranici a jet KAMKOLIV s CSAD Jablonec...to je pomalu na nervovy sok.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spis si myslim, ze za prezdivkou Liberečák se skrývá jeden z toho bratrstva, jinak není možné, aby tu plácal takové nesmysly, jako že máme vydržet, když se na nás neusmívá... i úroveň pravopisu by tomu odpovídala...na Fruse to ale nevidím, ten by nezvládl klávesnici:-)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3530
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik je vám Eva?Sama píšete,že jste student a je to vidět z vašich názorů.Až začnete si na sebe vydělávat prací,tak jsem na vás zvědav.Možná budete stejně nepříjemná,jako ti o nichž mluvíte.Zanechte tohoto tónu napadání lidí, kteří mají práci která je náročná a o níž jak je vidět víte hov...
A ještě napadnout Liberečáka že je Jablonečák?Vždyť jste se tím zesměšnila.Přeju vám krásnou noc slečno Evo,doufám,že se přikrejete peřinkou s logem ČSAD Jablonec.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nepochybně, o té náročné práci řidičů ČSAD Jablonec skuečně moc nevím. Jen bych chtěla vidět Fruse, kdyby se k němu doktor choval v nemocnici podobně, ev. kdyby se učitel choval podobně k jeho dětem...S oběmi těmito povoláními mám co do činění a vždy se řídím zásadou, že já jsem tam pro lidi, nikoliv oni pro mne...
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jinak: prací si vydělávám, jen trochu kvalifikovanější. Ale měla jsem to štěstí, že jsem během studií poznala, jak funguje i obyčejné každodenní lidské chování na Západě. Tudíž se chovám k lidem slušně a očekávám totéž.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eva - Klidně k vám budu promlouvat spisovně (relativně). A mam k vám více věcí, takže popořádku:
1, nemusíte tu tapetovat tolika příspěvky, a když řikáte o panu Frusovi, že ani nezvládne klávesnici, tak tu nedávejte prázdné příspěvky a zase jiné dvakrát
2, s čsadjbc nemám nic společného, ani je tu nepropaguji, jen sem se ohradil proti některým vašim názorům
3, nezapomeňte, že pokud ten řidič před vámi musel jednat s několika nepříjemnými cestujícími, tak se nedivte že pak už je podrážděný
4,nevím jestli si uvědomujete jak hodně kvalifikované je povolání řidiče? Zkuste si zjistit, co všechno to obnáší za osvědčení, vyšetření atd.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3532
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:05:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eva sebechvála jak známo s.....
A pokud se vám tu nelíbí odstěhujte se tam kde si myslíte ,že vám bude krásně,obvzlášť pokud jste tak úžasně vzdělaná jak píšete.Projev mi spíš připadá na 3 zvláštní.
Jo a kdyby jste náhodou chtěla napadnout,že se zastávám ČSAD JBC tak věřte,že já trpím na jinou dopr.společnost.

Řidičů se zastávám vždy před těmi, kteří si na nich léčí svůj komplex,tak jako to nyní děláte vy.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3533
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák já jen dodám že musí podstupovat psychotesty.Máte jej i vy uživatelko Evo?
Pokud takto nasraná nastupujete jak se tady prezentujete tak se tomu řidiči ani nedivím.
Liberečáku ty lumpe tys přesedlal k Jablonečákům?Styď se,takhle zradit Liberec
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares - neboj, liberec bych nezradil. Jenom malá meziměstská výpomoc, proti "naštvaným" cestujícím.
Johnny fra Oslo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.157.234.163
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:44:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že není třeba dlouho komentovat vulgární příspěvky Evy, ale jádro jejího sdělení je pravdivé. Řidič na lince Praha - Jablonec příjde do styku s nastupujícími cestujícími nanejvýš jednou do dvou hodin, tak by se mohl ozbrojit trochou profesionální splachovatelnosti a nenechat si těmi pár nerudnými zákazníky zkazit náladu. On řidičův úsměv, případně několik přátelských slov při předávání jízdenky tu celou cestu nečekaně zpříjemní. Umí to někteří v ČSAD Jbc. a uměli to i řidiči ČSAD Lbc., když ještě jezdili s Many a Axery. Jak to bylo po zredukování počtu spojů, už moc soudit nemůžu. A že se nejen v ČSAD Jbc., která zrovna moc mých sympatií nemá, najde několik řidičů, kterým by nějaké školení o tom, jak si udržet zákazníka, neškodilo, to je prostě fakt.
No a ještě si dovolím poznámku k Evě - pokud chcete kultivovat práci řidičů, kteří diskutují na tomto fóru, 'odporným slizounem' a podobnými prostředky toho nedosáhnete.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja jsem vyjadrila, co si myslim, nemohu za to, ze to tu popuzuje mistni "diskutery". Ja jsem zakaznik a ocekavam kdyz uz ne usmev, tak alespon slusnost. Slusni ale tito ridici rozhodne nejsou, staci SLUSNE o neco pozadat a hned Vas sjedou jak maleho spratka. Pamatuji se, jak jsme jeste nedavno jezdili z Prahy s neskutecne zmrzlyma nohama, protoze ridic topil jen do Mlade Boleslavi a beda, jak se mu SLUSNE reklo, zda by nemohl zatopit. Byla jsem X-krat pritomna scenam s cestujicimi, kteri si dovolili vzit do autobusu tasku s notebookem (ridici se zdala objemna a mela byt tudiz v zavazdalovem protstoru, argumenty, ze se jedna o pomerne drahou vec ho absolutne nezajimaly...) atd. Me prispevky nejsou zdaleka tak vulgarni jako chovani tech ignorantu, at se to komu libi nebo ne. Je mi lito, ale tohle je praxe 50. let, na niz se pristupuje - poskytovatel sluzby je pan, ja musim byt rada, ze si zaplatim a musim drzet hubu, abych si to s panem ridicem nerozhazela. Lidi si tu na tohle bohuzel zvykli a neumi za sve penize pozadovat sluzbu.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Liberečák. Pro mne za mne si tu piste nesmysly o leceni komplexu. Zadny nemam, ani z troubu, ani z jabloneckych ridicu. POkukazuji na to, ze se proste chovat neumi. Pokud Vam jako lekari prijde do ordinace 101 protivnych pacientu, kterym navic nic neni, stejne se musite obrnit usmevem a zachovat dekorum vuci tomu 102. pacientovi. A nikdy bych nepristoupila na argument, ze to "pacient muze tech 10 minut vydrzet, protoze pred nim tam byli sami protivni lide". Nemuze, protoze je klient, na coz jsme si tu jeste nezvykli. Pokud zaplatim temer stovku za jizdu do Prahy, ocekavam slusnost a vstricnost, ne nadavani a dokonce i vyhrozovani. Pokud se tu teda tzv. "Liberečáci" pletou do diskuze, ac s jabloneckym CSAD pravdepodobne pravidelne nejezdi, tak se jim to keca. Opakovaně jsem jezdila s CSAD LIberec, dokud jezdili, a nikdy jsem se tam nesetkala s takovymi hovady, naopak byli slusni a prijemni, takze tezko muzete srovnavat nesrovnatelne.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 891
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eva - můžu se zeptat kolik vám je? Že tak nádherně popisujete situaci z 50. let? Vy osobně víte jaké tenkrát bylo cestovat autobusem, nebo jste se inspirovala něčími výroky?

A také tvrdíte, že jezdíte do liberce a poté s SA, tak jak můžete posoudit současnou situaci na lince do jablonce?
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Johnny fra Oslo: Nechci kultivovat nici praci, to to ma delat CSAD Jablonec, ne ja. V nekterych pripadech by to navic bylo stejne hazeni perel jistemu hospodarskemu zvireti. Ja jen pisu, co si mysli polovina pravidelne jezdiciho osazenstva.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem z Jablonce, ale opakovane nas nekolik jezdi pres Liberec prave kvuli chovani ridicu, jezdili jsme jak s CSAD Liberec, tak SA, a vzdy radi a ridici byli fajn. Bohuzel, nekdy se nevyhnu jet s CSAD JAblonec. A kolikrat tydne tam jezdite Vy?
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znovu se ptam: kolik z Vas, "obhajcu", jezdi pravidelne jabloneckou linkou do Prahy??
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 12:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad eva - už sem s nima párkrát jel, a vcelku v pohodě. Rozhodně mě teda neumrzli nohy, ani mě nikdo neházel počítač do kufru, ani mě nikdo neseřval. Bus kvalitní (axer, lcéčko i berkhof).
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 12:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nohy Vám neumrzly asi proto, že jste s nimi nejel, když byl mráz. Oni totiž záměrně netopí... jednou mi jedno to individuum poměrně nahlas vysvělilo, že mám smůlu a nezatopí mi, kdo jako to bude platit...tak jsme byli zutí a nohy si dali na sedačnu a hřáli si je rukama. To se mi s CSAD Liberec nikdy nestalo, naopak, stačilo říct a řidič přitopil (ale tam se ani nemuselo říkat...) Kdyz s nimi jedete parkrat, neni to totez, jako jezdit napr. kazdy den.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 12:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A k tem studentskym kartam - nevim, ze by na ty zakovske dostavali prispevky. Slevy maji poskytovat ze zakona a nikde neni nic o tom, ze pouze studentum, kteri maji v Jablonci misto bydliste, ale mozna jen nejsem informovana. Spis se ale jedna o jejich vyzirkovani, vse zalezi na ochote. CSAD Liberec nikdy s ISIC kartami problem nemelo, co si pamatuji....
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3672
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 12:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Eva: Nebudu se plést do rozhovoru, jen upřesním studentské slevy. Povinností ze zákona pro dopravce je přepravit studenty (žáky) na modrožluté resp. oranžové průkazy z místa trvalého bydliště do místa školy. Tyto poskytované slevy dostává dopravce kompenzovány. Slevy na průkazy ISIC jsou komerční slevou dopravce, kterou poskytovat může, ale nemusí. Pokud poskytuje, je to uvedeno v tarifu dané linky.
ICQ 202376673
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2127
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem měl tu čest s jabloneckou C 954E na lince JN-Most a vůz byl až přetopen...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 16:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad EVA,rozhodně nemůžete házet řidiče do pyle paušálně,jako ve všech profesích,každý člověk je jiný.Pokud máte něco společného se zdravotnictvím,jak vyplývá,tak by jste také mohla vědět něco o psychologii.Věřte,že znám hodně jablonečáků a víc je tam těch pohodářů a na vesnických linkách snad všichni.Tohle asi svědčí spíše o substrátu,který vozí,jen tak naokraj.Ano připouštím někdo může působit nerudně,asi pokud mi třeba napíšete,že jste musela znovu vystoupit a očistit si boty i to Vám uvěřím,i takový by se našel,ale pak je fakt spousta pohodářů a i spousta vtipálků,zamyslete se nad tím,ale pokud někdo nemá smysl pro humor a cítí se povýšený,protože studoval za hranicema a přitom tam třeba jen přicmrdoval v pečovateláku,znám konkrétně,tak pak mu může připadat oslizlý,to ale není jeho chyba.
A ve zdravotnictví,nechtějte mě rozesmát,tam to dnes chodí příšerně,když nemáte v nemocnici známý,tak Vám leda něco uříznou než vyléčí.
Příklad-řezali mě něco podebraného na stehně na ambulanci v nemocnici!zdůrazňuji.Taková mladá doktorka,od pohledu protivný přístup,povídá nebudeme umrtvovat,pán bude stanečný,stejně by to nepůsobilo,holka flink.Já vím houby co a jak se má udělat,tak si říkám musím to vydržet.
Pak na převazu jsem byl už v chir.ordinaci,což jsou dnes soukromé a tam mě řekli,že by ji kopli!
Taky dobré srovnání husa v nemocnici versus soukromý doktor.Nic proti Vám anise na Vás nezlobím,jen chci abyjste to chápla a uvědomila si,že tam i tam jsou tací tací lidé a ne všichni stejní.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3536
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 16:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eva.Ach jo.Měla by jste nám něco ujasnit.Nejdříve nám popisujete,že ČSAD vám nebere průkaz Isic a pak nám popisujete situaci z 50 let.Mám dojem, že si z nás střílíte.Pokud by jste znala situaci z 50 let ,tak nevím kde berete slevu Isic.(pozor jak vám tu napsal náš legislativec,je to sleva dobrovolná nikoliv povinná!).
Jinak vás musím upozornit, že zde jména řidičů píšeme pouze v iniciálech.Rozhodně nevidím důvod, aby jste tady psala plné jméno.Proč? Protože vám to také nemusíme věřit,třeba si jen vyléváte zlost a léčíte si nějaké vlastní mindráky.
Dále píšete jak jsou skvělí řidiči ČSAD Liberec.Zkuste to napsat o nich v SA.Okamžitě na vás vystartují někteří ,kteří vám řeknou ,že ČSAD LBC jsou největší hajzlové a co já vím ještě.Milá paní či slečno.V autobusech různých spol.se vozím již 21 rokem a to denně.V autobusech těchto spol.jsem navštívil všechny kouty našeho státu.A víte co je zajímavé ?,konfliktů jsem měl minimum a většinou i řidič uznal svoji chybu.Tudíž nevím, proč se k vám takto chovají,ale zkuste nejdřív hledat chybu u sebe.Kopnout do někoho umí kde kdo,ale pochopit člověka v těžkém rozhodování na silnicích, už toliko lidí neumí.Nezlobte se mám jiný názor řidičů autobusů si vážím ať jsou z jakékoliv spol.Mám mezi nima spoustu přátel.Dnes jsem dal vaše příspěvky přečíst jednomu řidiči, který jezdil busem celý svůj profi život.Dovolím si podotknout ,že je to milionář(v km).Snad ani nechtějte slyšet ,co o vás prohlásil člověk z jehož úst jsem nikdy neslyšel sprosté slovo.Milá Evo zamyslete se nad tím jak špiníte i jiné řidiče ČSAD JBC.Pokud máte jakýsi problém podejte oficiální stížnost na ČSAD a oni vám rádi odpovědí.Místo toho, aby jste nám tu říkala jak skvělé chování máte vy.
Pokud řidič netopí, opět podejte stížnost, ale na konkrétní osobu ,neházejte řidiče do jednoho pytle.
U žen je to neslušné, ale podpořím Liberečáka a ptám se na váš věk a vaše povolání.Pokaždé nám totiž odpovídáte vyhýbavě,nebo vůbec.
A sice nikdy nikoho neupomínám o psaní a chyby děláme každý(teda až na vás) ,ale co třeba psát s háčky,čárky?Možná by to bylo vhodné,přeci jen působí to od vás paní dokonalá ,docela komicky.
Přeji vám krásný den
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 18:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CSADJBC zlevňuje...Z Jablonce do Prahy za 75,- Kč, studenti za 59,- Kč

http://www.csadjbc.cz/?ref=12&child_id=68
Vikifox
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.196.64
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:01:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad všichni: je třeba si uvědomit že řidičů busů je obecně velký nedostatek a co víc, bude hůř, jejich zkoušky a školení budou stále náročnější a nákladnější. Takže se nedivím, že mnozí dopravci musí nasazovat i řidiče, kteří jsou poněkud hrubšího ražení. Dříve měla většina ČSAD zároveň i nákladku a mohla je tedy uplatnit tam, ale dnes už většina z nich dělá jen PAD a o kvalitní řidiče se navzájem pomalu přetahují...
Je ovšem fakt, že většina firem, ČSAD Jbc nevyjímaje, vnímají linku do Prahy jako svou "vlajkovou loď", řidiči se na ní dostávají "za odměnu" či "za zásluhy" a tak by to měla být určitá "elita". To, že tomu vždy není tedy moc nechápu...
P.S. Máte už někdo zkušenost se svezením s panem Pechem (fiktivní firma Euro Car) na nové lince 530 301, která má tak legračně popletený jízdní řád?
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Eva:Ale,ale,taková milá starší paní a takovej slovník??Všichni řidiči na vás trpělivě čekají až přiběhnete nejdříve minutu před odjezdem,pak než najdete svou pravidelně prázdnou kartu,ochotně vám ji nabijí i za cenu zpoždění, které pak po cestě dohánějí aby jste v Praze či doma byla v čas,vyslechnou pravidelný rituál v podobě:Moc zima!!Nebo:Moc teplo!!Či:Jste moc drahý!! a vy jste na ně takhle ošklivá??Ale i přesto nevěřím že jste se k ČSAD vrátila jen proto že u Student Agency máte zákaz,vyprávějí o vás na Černém Mostě skutečné romány,to mi věřte!Taková v jádru milá paní,moc by nás mrzelo když by jsme o vás měli přijít,vážně!A ten pán co ho tak nemáte ráda procestoval jako řidič celou Evropu a spíše než nevychovaností nebo hulvátstvím bych jeho chování nazval spíše šokem,protože jste vážně originál!Věřte že nejsem J.F.ale mám o cca 40 kg méně a pořád se i na vás usmívám protože i když mě také nadávate,stále jste náš zákazník a těch my si umíme vážit a budeme rádi pokud nám i nadále zachováte přízeň!Hezké vánoce!
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:04:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybu u sebe hledat nebudu, protoze ja ocekavam za sve penize slusne chovani. Vy se tu zastavate lidi, s nimiz nejste denne konfrontovani, tak se to priblble keca. Tim koncim, dal si tu piste, co chtece.
To 666: To je prave to, o cem mluvim. Mel jste si stezovat a klidne az u ministra, doktorka chtela usetrit praci a naklady, ale spis praci. Dobry doktor Vam dnes umrtvi i mensi bolest, protoze neni nutne v 21.stoleti trpet. POkud nejaka lekarka praktikuje temer jakousi predvalecnou medicinu, naucte se si stezovat. PLatite si pojisteni, pojistovny si stavi palace... tak se naucte za sve penize pozadovat sluzbu a nebojte se ozvat! V teto spolecnosti radsi vsichni drzi hubu a krok, protoze jeste neumi reklamovat spatne zachazeni. A to plati ve vsech oblastech.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:06:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dusin: Vzhledem k tomu, ze mam 56 kg, tak jste bud
liliputan, nebo nejsem nespokojena sama:-)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2326
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eva: Nebo jsi to spíš nepochopila...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad eva - už se nám postupně představujete? No začínat váhou je zajímavé.No ale vlastně už víc řikat nemusíte, jelikož dusin23 nám to klidně dopoví.

Dusin23 určitě myslel, že má o 40kg méně než vámi oblíbený řidič.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak to jo, ja uz myslela, ze jste mne pasoval na metracka, coz teda rozhodne nejsem:-)
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Eva:Myslel jsem o cca 40kg méně než váží pan J.F.!!A jako kolegy s nímž se vídám skoro denně si toho pána vážím!!!Ovšem lidí co nejsou schopni přiznat si svou chybu bohužel NE!!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak úplně mimo debatu,DUSIN 23 prozradil jsi se,už téměř na jisto tuším,kdo jsi.Nemáš náhodou ale ještě spíš o nějaké kilo méně?
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nemam problem se Vam predstavit, smula je, ze kvuli tem primitivum skutecne s CSAD JAblonec jezdim uz od dob studii minimalne. Ale ty historky na SA v Praze, ty by mne teda skutecne zajimaly, uz dlouho jsem se tak nepobavila:-)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad eva - tak přemejšlejte i v autobuse, a neřiďte se pouze pudem "stěžuj si na co můžeš". A zase tolik si za ten bus neplatíte. Ono většina dopravců se musí z toho jízdného uživit, ne to vybírat jen pro srandu.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naucte se interpunkci a vybruste trochu stylistiku, pak lepe my, kverulanti, pochopime, co chtel autor rict:-)
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mne za mne, at vybiraji, klidne jim hodim par korun i do prasatka mimo, ale at se chovaji slusne:-)
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:666:Ty asi myslíš jeho parťáka na tom Axeru že?Tak to nejsem,já to sice jezdím často,ale ne pravidelně a mám jinej bus a pro změnu mám tak o cca 40kg více než ten jeho parťák!!Jsem něco mezi nima,mám 102 kg..,bohužel.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EVA- a víte třeba také to,že ten řidič na té dálkové lince je v práci tak 13 hodin,z toho má mizerně zaplacených stěží tak těch 9,pak ještě musí autobus umýt a tak všelijak,to byjste asi nedělala co?
Jinak stěžujte si,tohle byla nakonec prkotina,ale pokud se vážně v televizi řeší vážný případ,tak se zrovna v nemocnici ztratí konkrétní spis.Co víc psát,zrovna včera bylo.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:39:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eva:

kvuli tem primitivum skutecne s CSAD JAblonec jezdim uz od dob studii minimalne.
Jsem z toho pramálo moudrý. Nejdříve píšeš, že jezdíš pravidelně s ČSAD Jablonec, poté najednou s SA, pak se stále pasuješ do role člověka, který jezdí často a má k tomu tedy co říct, v současnosti ale zase píšeš, že jezdíš minimálně...

Ale ty historky na SA v Praze, ty by mne teda skutecne zajimaly, uz dlouho jsem se tak nepobavila
Zajímavé. Jen málo lidí je schopno pobavit se historkami, u kterých teprve vyžadují, aby jim je někdo řekl.

Naucte se interpunkci a vybruste trochu stylistiku, pak lepe my, kverulanti, pochopime, co chtel autor rict
Ty zřejmě nebudeš chápat ani poté, vzhledem k tomu, co jsi napsala po Dusinově příspěvku, v němž popisuje, o kolik váží méně oproti zmiňovanému řidiči. Sama stylistiku vybroušenou nemáš, tvé příspěvky jsou občas půl s diakritikou, půl bez, interpunkci by to také chtělo zlepšit, nikomu nemáš co vyčítat.

A naprosté nesmysly o řidičích, které jsi zde napsala, ani nebudu komentovat, to už udělali jiní.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Lida45
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.101.225
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:40:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tak ctu souhlasim s tou slecnou (nebo uz pani?) Taky jsem nemela dobrou zkusenost na trase JAB-PHA s nektrymi ridici.
Jinak otazka: nejste ted v jablonecke nemocnici? propoustela jste mne a a byla jste moc prijemna, i sestricka.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Linda45:Ne není,tam je jen příjemnej personál!!!!!!!!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DUSIN 23 dobře budu Ti věřit,tak sekl jsem se,myslím je to tak,přiznávám,pač jsem toho řidiče typoval tak na 110 kg.
Jinak dobré,jsou řidiči seřazeni podle osobních čísel,podle seznamu vozů,za chvíli už bude i seznam podle váhy.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavně personál nemocnice a vůbec všichni zdravotníci si vozí zadarmo sanitkou..
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Achzarit: Jsi ze mne jelen, co, nevis, jak to vlastne je a mas z toho zavarenou makovici, protoze nevis, cim mne utrit:-) Proc by mne nemohlo pobavit, ze jsem tak popularni, ze se o mne vypravi historky?:-) P. S. Dle reakci ma interpunkce ci diakritika zrejme nebrani pochopeni toho, co pisu, jinak byste tu tak nenadskakovali...to se o nekterych jinych rici neda:-)
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:666:
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

s CSAD JAblonec jezdim uz od dob studii minimalne z tohoto usuzuji, že už dávno nestudujete? Máte tedy ještě vůbec kartu Isic? Že na ni tak vehementně vyžadujete slevu?

ad lida45 - vy jste taky eva? A myslíte, že místo sestřičky, je pro evu dostatečně kvalifikované? Tam asi berou i menší platy než řidiči autobusů.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3537
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:51:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eva ale ale ale ale copak se to o vás dovídám?Notorická stěžovatelka.No jo nezapomínejte že tady se vyskytuje spousta řidičů ČSAD JBC a jak koukám znají vás snad líp než vlastní bus.To jste nečekala že?Tak takové mám nejraději.
Viděla jste pana Sováka co kdysi řekl v jednom dílu Nemocnice na kraji města paní Janžurové?Nechtějte abych vám to opakoval.To jsme tu i kulturně vzdělaní,což o vás se říci nedá.
Ani nevíte jak se mi bude dnes krásně spinkat,když vím kdo jste.
P.S. Dnes si dám polštář s logy ČSAD Jablonec nad Nisou aby se mi krásně hajalo
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:55:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No aby jsme to nějak důstojně ukončily:Eva se vám(my už ji všichni dobře známe) myslím dostatečně představila takže když je takhle protivná písemně,jistě si umíte představit jaká je v originále,holt další důvod proč začít řidiče lépe platit,příplatek za trpělivost a toleranci!!!
Lida45
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.101.225
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:55:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prominte ze se tu pletu do diskuze.Nevim moc o co jde ale tu slecnu si pamatuju, mela par konfliktu a podle me byla v pravu, narozdil od nas se nebala kdyz na ni ridic zakricel. Pokud je to ona neni sestricka ale moc prijemna pani doktorka. Byla jsem u ni ja i maminka kdyz jsme byli v nemocnici a byla zlata. Jinak me to tu nezajima ale musim s ni opet souhlasit.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevim jestli to neni trochu troufalá spekulace, ale je zajímavé, že si na čsadjbc začal tady někdo stěžovat zrovna po nástupu pana Pecha na linku. A aby to nebylo moc nápadné, tak se vydává za ženu. A že už tu takové případy byli.

Třeba to je jenom náhoda, ale podle naštvanosti slečny/paní Evy se divím, že to vydržela tak dlouho a nezačla nám svoje příhody vyprávět dříve.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3538
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tahle diskuse je nejzajímavější za posledních několik měsíců.Opravdu se vámi Evo bavím jak jste hlo...
Na vás narazit v nemocnici tak uteču a neuvidíte mě.Škoda,že jste zde nic za celou dobu nepochopila.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene, ja uz musim jit delat neco smysluplnejsiho. Omlouvam se vsem prijemnym ridicum, s nimiz jsem kdy jela, oni opravdu nekteri jsou a snazi se, i kdyz vim, jake to je, kdyz uz Vam lidi lezou na nervy. Aspon se to tu trochu pohnulo a treba se nad tim nekteri zamysli. Jezdim ted do Prahy vicemene 3x tydne tam a zpet, ale s CSAD JAblonec proste nejezdim, protoze se mi jejich chovani opravdu nelibi. Ale treba je zrovna Liberečák příjemný řidič, nevím...v Liberci ale byli fajn, uznavam. Jezdila jsem tam temer cela studia. S Panem Pechem opravdu nemam co do cineni, ale radsi budu jezdit s nim.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Ares: v tom filmu to nerekl pan SOVAK, ale pan KOPECKY:-)
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To LIDA: Lido, takhle si Vas nevybavuji, ale odhalila jste mne:-) Nekdy se mi pripomente, i kdyz cestu do nemocnice Vam nepreji.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych uvedla na pravou miru - tuto diskuzi jsem nasla az ted, kdyz jsem hledala, jak bude jezdit novy dopravce, jinak bych Vam to sem napsala uz davno.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eva:

Jsi ze mne jelen, co, nevis, jak to vlastne je a mas z toho zavarenou makovici, protoze nevis, cim mne utrit:-)
Naopak, Evo, ty nám všem stále dáváš spoustu možností, jak tě utřít a mnozí toho perfektně využívají. I já jsem tě ve svém příspěvku hned třikrát dostal, ale to jsi bohužel nepostřehla.
A co se týče toho, jak to vlastně je - myslím, že málokdo to bude vědět poté, co si vymýšlíš nejprve to, pak zase ono.

Proc by mne nemohlo pobavit, ze jsem tak popularni, ze se o mne vypravi historky?
Jen velmi hloupého člověka může pobavit fakt, že se o něm vypráví špatné historky. Nebo si snad myslíš, že o tobě kolují nějaké pozitivní? Bohužel, Evo, podle Dusinova příspěvku to tak věru nevypadá...

Dle reakci ma interpunkce ci diakritika zrejme nebrani pochopeni toho, co pisu, jinak byste tu tak nenadskakovali...to se o nekterych jinych rici neda:-)
O kterých například? Myslím, že zde všichni příspěvky ostatních chápeme. Je totiž mnohem menší prohřešek proti pochopitelnosti textu, když nemá čárky, než když jeho autor několikrát mění fakta a účelově lže.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EVA "obzvláště na pana Frusta jsem se těšila,ale nějak mi proklouzl"doplnil jsem háčky,ale
tuto větu nechápu a hlavně
zase ta Vaše čeština,skloňovat takhle jeho jméno?
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Eva:Zase někdy přijďte,bude sranda a příště můžete jmenovat i ty příjemné řidiče.Tak šťastné cesty a díky za kritiku,už to bylo až trapné jak nás všichni chválili,báli jsme se že zakrníme!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace