K-report
 

Archiv do 10.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 10.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 16:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j :...Jinak, vaše prestižkově devastační úspěchy nechápu, u mě vydržely jedny prestižky rok i přesto, že jsem se o ně vůbec nestaral. A když říkám vůbec, myslím vůbec...

To by mne zajímalo,co s nima děláš.Asi procházíš kaluže vitriolu .Mně vydrží ve slušném stavu asi 2,5 roku (min 9 měsíců nošení v roce všude možně) a další rok je dorazím v práci.A údržbu mají stejnou jako tvoje.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 23:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já měl prestiže snad jen jako capart, od tý doby dali rodiče přednost normální chůzi před modelem "kačena s chodidlama do V", který Prestiže bůhvíproč rády podněcují. Rodičům za to budiž věčná čest a sláva.

Dneska mám na šocení speciálně vyčleněné postarší Niky, hnědá a naimpregnovaná kůže a bytelná podrážka. Na souboje s pražci dokonalé. Na bežné nošení ale vzhledem k jejich stáří ale obvykle používám poněkud metrosexuálnější obutí. A opravdu si nestěžuju.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 20:57:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V létě v suchém období jsou nejlepší sándále se silnou podrážkou přes kterou necítím ostré šutry, samozřejmě se snažím našlapovati i při běhu jen na pražce (dřevěný širší jsou nejlepší). Osvědčí se i v náhodném deštíku nebo když fotím z mokré trávy, rychle oschnou. Jen ty chodidla jak jsou po celém dni přes ponožky černý, nebo když občas nakopnu na palec kámen..., i ten bodavý hmyz v trávě jsem zažil - chodidlo pár dní bylo jako tykev, vůbec nevim co mě bodlo.
V botaskách nebo v zimních botách je šílené horko a potí se mi nohy. Po měsící běhání po trati a do / z práce s nimi nemůžu nikam na návštěvu. Už aby bylo léto...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1991
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už aby bylo léto...

Popořádku. Ještě nebyla zima.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:23:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš pravdu, teď zrovná váhám co si mám na trať vzít, obloha je všelijaká, je leden a žádnej sníh.
Abych sebou nikam pro jistotu tahal nouzové obutí v brašně, to se mi pranic nezamlouvá.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3762
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 00:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: tento způsob zimy zdá mi býti poněkud nešťastným...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5992
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 00:11:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě tahle zima velmi vyhovuje
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 12:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Armáda na cestách:
http://www.youtube.com/watch?v=3jB82senVtM
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 22:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen ty chodidla jak jsou po celém dni přes ponožky černý, nebo když občas nakopnu na palec kámen...

Aha, už vím proč se o šotouších občas ve srandě říká, že to jsou ti s ponožkama v sandálech... FYI: nosit ponožky do sandálů se obecně považuje za buranství a nevkusnost první kategorie. Běžnou zejména mezi starší generací.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 13:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>Jtb: To teda slyším poprvé s těma ponožkama v sandálech. Já chodím v sandálech pořád, a v zimě bych bez ponožek asi zmrzl.
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb má pravdu. Ponožky se do sandálů opravdu nenosí. Je-li Vám zima, máte si vzít jiné boty. Samozřejmě vám to nikdo nenařizuje, musíte ale počítat s tím, že budete vypadat jako ňouma.
P. Fajgl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:53:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď nějak nechápu. Najde se tady někdo, kdo mi to vysvětlí?
1.) Co je špatného na nošení ponožek v sandálech?
2.) Jak spolu souvisí nošení ponožek v sandálech a správné šotoušovství?
Děkuji za vysvětlení.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych taky prosil o vysvětlení, co konkrétně je na ponožkách v sandálech špatného. V jiných botách chodit nemůžu, páč bych v nich nevydržel. Samozřejmě pokud je venku půl metru sněhu, tak si ty polobotky nebo sněhule vemu .
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souvisí to tak, že ten kdo nosí v sandálech ponožky, je označen veřejností /zejména něžného pohlaví/ jakou "outsider".
Což při dalších projevech šotouše - jen podtrhává jeho pověst...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P. Fajgl: Ponožky do sandálů nosí prostě burani, stejně hloupě se můžete ptát, co je špatného na tom, přijít v džínách do opery. Se šotouši to souvisí tak, že se jedná o jedince odtržené od reality, schopné se bavit jen o železnici, kterým je jejich zevnějšek zcela lhostejný, takže klidně vyrazí i v ponožkách v sandálech.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spousty názorů k tématu "ponožky v sandálech" obsahuje například toto fórum: http://www.pauza.cz/viewtopic.php?t=255
Za sebe můžu říct tolik: každé boty mají nějaký svůj účel, podle činnosti prostředí, do kterého jsou určeny. Sandály jsou do teplého počasí, a jsou vzdušné právě proto, aby v nich člověk ponožky nosit nemusel. Komu to nevyhovuje, může zvolit jiný druh obuvi. Ale chcete-li odevšeho něco, spácháte na sobě dost divnou kombinaci a nevyhnete se nařčení z buranství. Stejně, jako kdybyste si vzal kraťasy a sako, protože chcete být slušně oblečen a zároveň se nechcete potit v kalhotech. Člověk sám sobě nerad přizná, že díky špatnému oblékání vypadá divně, ale věřte, že stojí za to, nechat si poradit. Třebá já jsem si léta zuřivě zakasával tričko do kalhot, ale když jsem se pak s odstupem viděl na fotce, hanba mě fackovala :o)

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel_v.)
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když nemůžu nosit sandály na bosou nohu, neboť by se mi nadměrně potila noha? Přitom ale chci boty, které jsou vzdušné. Co mám tedy dělat? Mám přestat nosit sandály, jen abych nebyl OUT?
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Existují i uzavřené boty, se síťovinou, která zachovává vzdušnost. Satčí se v prodejně obuvi trochu porozhlédnout. (V prodejně a ne ve stánku).
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžeš nosit žabky
ICQ:450 504 903
P. Fajgl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:10:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel blaha:
To je celá odpověď? Že ponožky nosí v sandálech prostě burani... Ať to čtu, jak to čtu, pořád tam nemůžu objevit, co je na nošení ponožek v sandálech špatného.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, ne. Já u toho zůstanu. To, že se to tak nenosí pro mě není argument.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže sme se dostaly od prestiží přes kanady až k ponožkám v sandálech,no neni todle báječná diskuzní skupina
ICQ:450 504 903
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:42:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zejména něžného pohlaví
Tak teda soudruzi podívejte se...Ty ponožky v sandálech nosím jen při šotoušení po tratích, tam se nachodím a naběhám v létě i několik kilometrů (např. kdysi úsek Ostrov - Vojkovice - Stráž nebo jen Lužná - Řevničov), tam se dámy zpravidla nevyskytují. Samozřejmě na nákupy na náměstí nebo třeba do ZOO půjdu bez ponožek ale na trati nebo těsně poblíž kde někde bývá škvára , bodláčí, prach je to prostě nutné. Neřkuli když běhám kvůli správné kompozici po vyprahlém poli.
Už po dvou hodinách mám i přes ponožky chodidla i palce černé jako bych dělal v uhelném skladu.
Tedy určitě lepší být v ponožkách, než vystavovat u pokladny jízdenek své zasviněné nohy!!!
Nebo se na focení vy...jenom proto že tím nějakou dámu pohoršuji, zvláště když fotím někde hodně daleko od rodného města, kde mě nikdo nezná. Něžné pohlaví to vydrží, oni taky nosí minisukně v třeskutém mrazu a neťukám se před nimi do čela (naopak mě to zahřeje).
Howg, domluvil jsem.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 17:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin 24tr:...je označen veřejností /zejména něžného pohlaví/ jakou "outsider"...

Takto tě označí ta část něžného pohlaví,která neví co je to sebekritika.Musí mít nejnovější módu a přitom strašáci do zelí jsou leckdy proti nim elegáni.

Fouisekx:Zastávám podobný názor.Nosím co vyhovuje mně a jestli se to někomu nelíbí,tak to je jeho problém a mně na tom záleží jako na loňském sněhu.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 17:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa: a) indiánský ukončení rozhovoru zanesl do evropské civilizace pan May (ne ten od Siemensů ) jako "howgh".

b)proč sandaly+ponožky NE? No, už to tu definovali jiní. Sandály jsou otevřené proto, aby se v nich chodilo bez ponožek. Jsou to totiž boty LETNÍ. Na chladnější období jsou vhodnější jiné typy obuvi, pokud se v nich někomu potí a nevoní nožička, je mnoho způsobů, jak to vyřešit, než že bude tvrdošíjně nosit dál sandále. Je věcí každého člověka, jak bude chodit oblékaný, pokud ale zvolí cestu největšího pohodlí a nejmenšího vkusu, musí počítat s tím, že bude velké části lidí pro smích. Argument s liduprázdností končin okolo tratí je fajn, ale jak se tam dostat? Zase musíte mezi lidi...



K příměru o minisukních by seděl mnohem lépe městský dandy, který se i závějemi brodí ve značkových teniskách. Obojí je totiž motivováno snahou co nejlépe vypadat, což o šotosandálech říct nelze. Paralela se sandály by byla namístě, pokud by slečny nosily takový ty dětský béžový punčocháče. Kdo pamatuje ČSSR, jistě ví.

Jak to dělám já? Jednak sandále na šot beru jen když už je hodně velký vedro, samozřejmě naboso. Zatím jsem k žádné újmě na zdraví nepřišel, nohy se dají snadno i cestou umýt. No a pokud není úplně vedro, pak nějaké tenisky s ponožkami, klidně těmi zkrácenými jen do půli kotníku anebo rovnou mojí nejoblíbenější šotoobuv-polobotky od Najků s celogumovou špičkou, který mi drží už neskutečný čtvrtý rok.

(Příspěvek byl editován uživatelem JTB.)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 17:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oooooooo - vrchol nevkusu - ponožky v sandálech. Ovšem musím se zeptat: není opačnému pohlaví srdečně u , v čem chodím šotoušit po nádraží? Mezi lidi bych tak moc nechodil, ale pro šotoakce s tím nemám problém. Samozřejmě z toho vyplývá, že šotouš není člověk, ale co se dá dělat.

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Ponožka v sandálu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.206.237
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 17:54:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ponožka v sandálu doporučuje: http://www.sandalandsoxer.co.uk/.
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ponožky do sandálů? To nikdy! Je to nevkusné a IMHO nepohodlné ... takhle asi žádnou šotoušku neulovíte ;-)

Sandály mají tu výhodu, že jsou otevřené, tak proč si ji odpírat. Chci-li ponožky, použiju obuv uzavřenou.

Byl jsem toto léto 4 dny na permanentním šotu v Rakousku - a vzhledem k tomu, že chvíli se člověk vyskytoval v mezinárodním EC, pak vysedl na venkově, pak pobíhal po louce/poli, seděl v S-Bahnu, kde se na něhu zubyly sličné Rakušanky a civěli OBB-Konduktéři ... tak se snažil vypadat alespoň trochu k světu.

PONOŽKY DO SANDÁLŮ NE!
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:30:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb : nohy se dají snadno i cestou umýt
Tak mi najdi potok nebo hydrant např. třeba v úseku Nymburk - Všejany. Nebo si nožky běžky budu mýt cestou domů v umyvadle na Masně, případně u nějaké fungující staniční pumpy v kolejišti.
howgh - psal jsem to rychle a v nasranosti, tak nebudu koukat kvůli tobě do pravidel nebo do slovníku.
A vůbec ukončete to, ať si kdo chce chodí třeba na chůdách. Bude mít lepší záběr
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten link je vostrej


A konec stránky mě ubezpečil, že nevkusnost šotoušstva není jen česká výsada...STEAM TRAINS AND SOXERS: A FASCINATING COMBINATION.

Jinak když si to zanalyzujete, tak na 95% fotek jsou chlapi, vesměs postarší a obvykle oblečení jak santusáci. A dokonce i tam, kde je pár, tak žena obvykle volí bosou nohu. Stále vám na tom nepřijde nic divného? No, tak proč se potom nezačít veřejně rýpat v nose, utírat si zadnici holou rukou nebo dokonce chodit v sukni, že? Všechno je to pohodlnější a přitom to vadí "jen" společenskému úzu...
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mě, co si šotoušstvo, mávající rukou nad kultivovaností svého zevnějšku, myslí například o nátěrech lokomotiv, osobních vozů, vzhledu nádražních budov a podobně. Třeba by se ukázalo, že ti, kteří by se do krve hádali za blesky na brejlovci, či polomáčenost Bixů, mají větší starost o vizáž nákladního vlaku, než o svou vlastní :o) Ale taky to může být i naopak, tedy že někdo je estét na plný úvazek, a jinému na nějakém tom estetickém poklesku nesejde.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3064
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč je Země kulatá?
Proč je moře slané?
Proč je čtverec hranatý?
Proč tři a dvě je pět?
Proč po noci následuje den?
Proč se nenosí sportovní ponožky do polobotek?
A proč se nenosí ponožky do sandálů?

Ale jinak mám problém. Chci si koupil nové džíny, uvažiji o jedněch Dieslech, ale nevím, jestli v nich budu moci jezdit i tramvají, či elektrickým vlakem...
A co boty Vagabond? Neměl bych se polepšit?
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 22:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě poznámka: V létě nosím ponožky do sandálů, protože bych si jinak odřel nohy (a sandály mám kvalitní). S tím se prostě nic dělat nedá.
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
P. Fajgl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 23:12:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo:
Přesně z toho důvodu já taky do sandálů zásadně nosím ponožky. A nikomu jinému do toho, jestli do sandálů ponožky nosím nebo nenosím, vůbec nic není!!!
A tímto diskusi o nošení nebo nenošení ponožek do sandálů končím.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 23:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci, co to vyřešit šalamounsky? Cestu na šot absolvovat dle bontonu, mimo civilizaci navlíct fusekle a cestou zpátky je zase sundat?

Aby bylo jasno-je mi celkem šumák, co ten který d-vo nebo Fajgl nosí na nohou a zda tím ze sebe dělá křupana. Ale bylo by fér, aby se vědělo o kontextu této šotomódy. Maximálně mi jde o celkovou pověst šotoušstva...
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 23:34:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odření řeší povolené upínání ;-)
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 00:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co říkáte na toto?
http://www.hortez.cz/katalog/obleceni/ponozky/?session=bfa5b24a2c0840785198ce5b603ba1f5
a
http://www.warmpeace.cz/cz/index.php?kat=72&sec=2

A teď rozumujte odpírači ponožek.}
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 00:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P. Fajgl:

Přesně z toho důvodu já taky do sandálů zásadně nosím ponožky. A nikomu jinému do toho, jestli do sandálů ponožky nosím nebo nenosím, vůbec nic není!!!
A tímto diskusi o nošení nebo nenošení ponožek do sandálů končím.


Hele Doktore, já myslím, že u tebe je fakt jedno, jestli do sandálů nosíš fusekle nebo ne.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6007
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 01:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm.... A u mě je to takhle. Kraťasy + sandály + ponožky NE! STOKRÁT NE!
Ovšem - může se stát, že jsem v létě někde venku celý den v sandálech, na sobě kraťasy a mám s sebou dlouhé kalhoty na to, abych nezmrznul, až se večer ochladí. A teď mi řekněte, co je lepší? Mít na sobě dlouhé kalhoty a sandály bez ponožek nebo s ponožkami? Podle mě jsou v tomhle ponožky omluvitelné, ba dokonce velmi vhodné, dlouhé kalhoty bez ponožek jsou podle mě šílenost.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 03:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proboha noste ponožky,kdo se má na ty vaše smradlavý neupravený pařáty dívat???!!!

(Příspěvek byl editován uživatelem miram.)
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 03:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fůůůůůj!!!!!Fùùùùùùùùùùùùùùùùùj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Příspěvek byl editován uživatelem miram.)
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 07:38:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

onychomycosis pedis (tedy mykoza aneb houba na nehtu)
Jak jste to jeli ????
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2068
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 07:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě jsou v tomhle ponožky omluvitelné,

Jak říkal můj učitel na gymplu - ženský nohy jsou pěkný, ale kdo se má proboha dívat na pánské nohy bez ponožek ? Fujtajksl !!!

takhle asi žádnou šotoušku neulovíte ;-)

No tak ta 4% menšina, které je mezi šotouši minimálně 10 % neloví šotoušky a ten zbytek povětšinou holky nezajímaj.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 08:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele Doktore, já myslím, že u tebe je fakt jedno, jestli do sandálů nosíš fusekle nebo ne.

Asi tak.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 09:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych tuhle diskuzi využil pro naprosto vážně míněný dotaz: venku ponožky do sandál taky nenosím, ale v práci mám sandály jako přezůvky. Používám sandály sportovní, hnědé. Ty bílé fasované vzor 1960 http://www.artra.sk/modules.php?name=960060 opravdu radši nee. Ale, zase takové teplo, abych chodil na boso, tu není. Jsem buran, Sally?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace