K-report
 

Archiv do 13.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - postřehy z provozu » Staré archivy » Archiv do 13.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 11:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste Omar+Garfield:
je taky trochu rozdil mezi tim, kdyz Omar 'prosi o predlozeni jizdenky', zatimco zminena arogantni dama 'pozadovala s tim, ze ona je jeste nevidela'.
:-)
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 11:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu střídání: střídá se občas v Čerčanech, párkrát jsem to zažil v Senohrabech.
Myslím, že když druhý průvodčí o jízdenku slušně požádá, tak není sebemenší problém.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 12:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Například v rychlících Praha-Morava probíhá v České Třebové střídání čet zcela běžně. Takže je celkem normální, že se jízdenka předkládá 2x. Nový průvodčí přeci nemůže vědět, kdo odkud kam dotyčný substrát jede, když tedy nebude jasnovidec A cestující je povinen ji předložit, pokud nechce platit pokutu.
----
Jednou když jsem jel ze Starého Města UH do Prahy, tak jsem byl kontrolován celkem 4x! //Staré Město - Přerov// //Přerov - Česká Třebová// //Česká Třebová - Praha// a korunu tomu nasadil revizor s policajty v úseku //Pardubice - Praha//... Mimochodem, tenkrát tam napáchal pěkný rozruch, někteří lidé se zabarikádovali na WC a v Kolíně před nimi vyskakovali z ještě jedoucího vlaku...
http://rail2005.euweb.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5637
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 12:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: Ex101 stojí pravidelně 8 minut v Táboře, takže se mu to krátí docela snadno.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5638
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 13:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není moc odpovídající srovnání: dálkový rychlík, u kterého se pravidelně v uzlových stanicích mění vlakové čety a i většina cestujících, a osobní zastávkový vlak, kde se na 50 km zcela náhodně v nácestných stanicích mění vlakové čety či průvodčí.

Několikrát jsem viděl, že v odpolední spičce na osobácích vypomáhá další průvodčí, který třeba má na hlavním pauzu mezi rychlíky. Ten pak jede tak daleko, aby to stihnul zpátky, takže třeba jen do Říčan. Viděl jsem také, že někteří průvodčí měli odpoledne zkrácené rameno, takže např. pendlovali Praha - Strančice. V úseku Strančice - Benešov tak byl na vlaku pouze jeden průvodčí - tam už skoro nikdo nenastupuje a zpátky taky moc lidí nejede, takže to jeden průvodčí stíhá. Zpátky do Prahy pak ve Strančicích zas jeden průvodčí přibude. Ale ten předěl může být kdekoliv na trati. Předchozí jsem jenom náhodně vypozoroval, takže to nemusí být pravidlo.

Všiml jsem si taky, že je tu spousta nových průvodčích, kteří neovládají tarif PIDu.

Ještě mne napadlo, jestli nemají průvodčí někde povinné přestávky v pracovní době. Pak by museli v nějaké stanici vystoupit, dát si pauzu a pak zas nějakým dalším vlakem pokračovat. Nabo jestli ta ramena nemají zkrácena právě kvůli pracovní době.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29184
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 17:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Budějckých trolejbusů (pokusím se alespoň ve zkratce, za doplnění od ostatních budu rád):

No musím říct, že po zkušenosti z mého posledního výletu vlakem se mu vyhýbám... Na druhou stranu musím říct, že ač odklon byl z Prahy přes Plzeň, tak snad kromě 3 minut stání před Plzní jsme jeli nonstop. To to takhle nejde zařídit i v normálním provozu?

Nejde, protože obvykle čekáš na čas, těžko by šlo odjet dřív oproti jízdnímu řádu. Pokud je vlak zpožděn, tak se občas taky čekat musí, protože dva vlaky opačného směru ma jediné koleji nedělají dobrotu.
A to pominu, že při jízdě přes Plzeň to může schytat dost protijedoucích vlaků a z Phy až do Plzně je dvojkolejka.


A neustále nechápu jednu věc. Už je tomu minimálně druhý rok, co se prodloužila (a né málo) jízdní doba.

Již hodně let byla prodloužena mezi Benešovem a Prahou, až vloni začala být využívána (a dost často stejně nestačila). Z Benešova do Tábora, ale i pak dolů byla velmi napnutá (navíc na jednokolejném velmi zatíženém úseku - platí pod Táborem), takže se zcela včas dalo jezdit prakticky jen v bezvýlukovém stavu.


Místo aby se dráhy snažily cestování urychlit, tak ho nepochopitelně spomalují. To je tak velký provoz, že vlak musí v každé větší stanici 10 minut stát? To to nejde udělat tak, aby přímé rychlíky měly volnou cestu? Prostě ČD se nezapřou a neustále mají Času Dost.

A které vlaky by měly jezdit rychleji? Byl tu už Budvar, ale právě ten díky zkrácené JD (a křižování v Táboře s R 644 - ten tam včas byl snad jednou za celý rok...) neměl téměř šanci ve směru do Budějc přijet včas.
Letos byla verze „nadvlaků” opuštěna (až na Plečku do Budějc a ranní nekřižující na Prahu) a JŘ je významně stabilnější. Bohužel je to za cenu (zatím) zbytečných pobytů. Sice si dokážu představit úsek pod Táborem drobet jinak, ale velmi pravděpodobně by ten model zcela zmasakroval osobní vlaky, které by zejména mezi Táborem a Veselím neměly být brány jako něco podřadného (z Budějc do Veselí bych je možná trochu diskriminoval, třeba i formou dlouhodobé NAD, už letos bylo prakticky nemožné je tam použitelně vecpat).
Bohužel, zde těžko může dopravce něco víc nadělat. Už je vcelku jedno, kdo všechno za současný stav tratě může.

Dokud se minimálně toto nezmění, tak já osobně dávám přednost autobusu, za zhruba stejnou cenu, pohodlněji a dříve. Navíc dopravců jezdí několik a solidníma vozama, takže je i výběr, kdežto s ČD je nejlepší plyšové Béčko, které navíc jezdí sporadicky. A ten pár spojů toho lepšího vlaku jezdí v pro mě nevýhodných časech.... Takže asi tak. Nechci nějak ČD hanit, ale v tomhle případě u mě neuspěly.

Ano, tahle problematika byla i zde opakovaně řešena a uspokojivé řešení, proč musí jezdit téměř na všem takovej humus, zde nikdo nedal a asi ani nezná. Zde je velká mezera, ale spíše to směřuje opačným směrem, tedy rod od roku horší a horší. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29198
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 19:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Průvodčí se často mění i v Protivíně, tam však si obvykle pohlídají, kdo nastoupil a případně řeknou, kdo ještě nebyl zkontrolován. v tlamě na 221 tohle ale jde asi poměrně blbě
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5639
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 20:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu rannímu Plečnikovi, dle oběhu ho mělo asi táhnout plzeňské eso 363.053, ale na navazujících vlacích (638/639/648) jsem zaznamenal pražskou dispečerku 363.050 (čili DKV Ústí n/L). Takže tedy nejspíš lehlo eso. Ale dost divím se, že plzeňské depo nedokázalo do odpoledne poslat náhradní eso a furt to vozí ta dispečerka.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2200
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 21:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_p:
A zemich jeste vice civilizovanych se dokonce pruvodci vubec takto vseobecne nepta. Podiva se do blocku, kde ma odsktnuta zkontrolovana mista a jde rovnou k tem nove pristoupivsim, ktere jeste nekontroloval ...
... a co když někdo vystoupí a na to samé místo si sedne někdo jiný...

Mmch mě to připadalo divné vzhledem k tomu Os. Netušil jsem, že by se tu mohli na Os průvodčí střídat. Toto znám jen z dálkových (i vnitro) vlaků.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 21:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 643: 363 046 + B244 + B (720) + B244 (882) + 2*B (704, 709) + BDbmsee (022) + A (095).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29201
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 08:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sobotní Ex 100 - 363.128+B (830)+2×Bmz (010, 012)+WRmz (010)+Ampz (002) (vče RIC)

Dost lidí jelo z Lublaně až do Prahy
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 09:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1830: 363 046 + BDs (409) + 5*Bdt279 (130, 145, 195, 088, 049)
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 11:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: on v tom blocku ma i cilovou stanici dotycneho substrata :-)
Ale jak jsem uz zminil, Shinkansen je extrem. Navic vlastne jde o kontolu mistenky protoze tam vubec nehrozi, ze by nekdo pristoupil bez jizdenky, protoze kontrola probiha pred vstupem na peron (vetsinou turnikety) + totez v cilove stanici. U normalnich osobaku uz pruvodci jizdenky nekontroluje, kolikrat by to nebylo ani fyzicky mozne - vzhledem k hustote substratu.
No a u lokalek neni pruvodci vubec a jizdenky prodava a kontroluje fira, jako v autobusu.

(omlouvam se za off-topic)
:-)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3825
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Mmch mě to připadalo divné vzhledem k tomu Os. Netušil jsem, že by se tu mohli na Os průvodčí střídat. Toto znám jen z dálkových (i vnitro) vlaků.

Nevím jak je to kolem Prahy, ale kolem Ostravy je to naprosto běžné. Střídají se např. v Bohumíně nebo v Těšíně.
ICQ: 202 888 377
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5640
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích zase zlobí přejezd, nějak se mu nechce otevřít.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5641
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 20:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích po odjezdu Os9151 vypadla ESA, všechno bylo potmě a přejezd tak nebylo čím otevřít, nakonec šel dozorce autům nadzvedávat závory. Po hodině a čtvrt se rozsvítily návěstidla a monitory, vlaky jezdí pouze přímo a proti stůj. Pak se podařilo zprovoznit přejezd a po kouskách zapínají další části. Souprava od Os9157 se musela do Říčan vracet po 1.koleji.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2202
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
No, tam bych to ještě vzal, bo třeba v tom Těšíně se mohou různě točit ze směrů Mosty/Havířov/Karviná. Ale na 221? No jo, asi už patřím do starého železa, že neznám moderní metody...
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5643
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 23:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už několik dní se v rámci dispečerského výkonu S13 prohání po trati 220/1 znovu zprovozněná 751.004. Konečně se mi jí podařilo zachytit jedoucí na přípřeži 66801: 751.004 + 363.045:
 
Pořídil jsem nový monitor, takže nemám úplně jasnou představu, jak ta fotka vypadá, můj původní monitor byl značně vysvícený a slabě do červena, takže jsem měl tendenci fotky různým způsobem upravovat, mnohdy až příliš.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 00:39:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já tedy moc fotkám nerozumím, ale myslím si, že tahle by za úpravu stála. připadá mi totiž jakoby byla černobílá a dodatečně kolorovaná. tim ale nemyslím, že jsi jí tak dělal, jenom, že to tak vypadá
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5645
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 01:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže po rekonstrukci to kolejiště takhle šedivě - nebarevně skutečně vypadá, štěrk, kolejnice, trakce - vše je je šedivé, kdyby alespoň ty protihlukové stěny nějak natřeli, jenže jsou také šedivé. Obloha šedivá. To těžko obarvím. Před rekonstrukcí byly mezi kolejemi a okolo spíš písek, hlína a všelijak barevný plevel, mech, máky apod. Takhle šedivé to zanedlouho bude asi všude, nezbývá než doufat, že SDC se jako obvykle vykašlou na údržbu a všechno se rychle zazelená a různě zašpiní.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 09:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak zase tolik mi to nevadí - hlavní je ta barča, né?
jinak 206 má 57 minut, takže výluka na Hlubokou asi ještě nezačala; to bude mazec
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Trojaz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 10:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý petr: Jaká výluka na Hlubokou? Jak dlouho? Děkuju
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5646
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 11:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trojaz: st 10.1. + čt 11.1. se koná výluka 9:05 - 13:00 v úseku Nemanice I - Hluboká-Zámostí. Pokračuje pak příští týden v po, út, st. NAD je vedena v úseku Č.Budějovice - Hluboká-Zámostí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 13:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1830: 363 083 + BDs (433) + 3*Bdt279 (143, 190, 126) + B + Bdt279 (195).
Trojaz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 16:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Děkuju Vám. Nevíte prosím Vás proč?
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 17:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jestli to čtu dobře, tak ve čtvrtek 25.1. už žádná výluka nebude? Potřebuju jet Plečkou směr Linz a tam chytit Transalpin.
http://rail2005.euweb.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5647
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 17:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trojaz: vyřezávají vegetaci.
Rail2005: na čtvrtek 25.1. zatím v plánu žádná výluka není, navíc denní výluky většinou musí začínat až po průjezdu Ex101 a R206 a končit před R207 a Ex100, takže se Plečnika nedotknou.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 17:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail:
Ikdyž bude tak až po Plečce a R 206.
http://tkanlokopage.ic.cz/
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 21:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 207: 363 080 + WLABmz (463) + 3*Bcmz (026, 108, 102) + AB (050) + Bmee (060) + Bmee248 (059) + 3*B (813, 966, 928).
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5648
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 21:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopoledne jel R206 trochu ošizený o Bmee: 363.054 + 4*B + AB(050) + 2*Bcmz73 + Bcmz51 + WLABmz61.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5649
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 23:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpoledne bylo u Svojšovic docela "zeleno":
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5650
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 00:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5651
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 15:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes před Strančicemi lehnul R637, do stanice ho dotáhla výluková záloha 749.218. Již cca po půl hodině dorazilo od Prahy náhradní eso, které šlo na přípřež. R637 odjel +42. A teď to ještě zajímavější, lehlým esem bylo olympijské 363.078 a tím přípřežním spořitelní 363.127. A to není vše, plzeňské eso 363.127 se dnes nachází na táborské dispečerce, což je ústecký výkon (chvíli předtím vezla dřevo do Hněvic). Nějakým záhadným způsobem totiž na jihu mezi sebou prohodili plzeňskou 363.127 a ústeckou 363.066, která pro změnu vezla R206.
R637 při odjezdu ze Strančic:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 17:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

363.127 se z Budějc vrací na Os 8212 do Tábora.Fýra z tý 363.078 řikal že smrad spáleniny to byl pěknej.
ICQ:450 504 903
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 18:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera:
R644: 363 131

Olympiáda včera přivezla do Prahy R642 a nějaká spořitelna (asi ta 127) pak stála večer v depu ve Veselí.
 

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 20:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 207: 363 131 + WLABmz (462) + 3*Bcmz (046?, 007, 109) + AB (050?) + Bmee (060) + Bmee248 (059) + 3*B (813, 966, 928), tzn. sedací část úplně stejná jako včera.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29238
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 23:15:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo:
Dneska mi přišlo, že jsme s R 639 potkali snad šest cecků...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29248
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 00:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 639 - 363.062+2×Bee243 (890, 884)+3×Bmee (035, 037 , 031)+A (088)+BDbmsee (067) (s lidma) (vše RIC)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29251
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 01:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tom rušení kouření možná něco bude, dneska jsem byl zrovna účastníkem hovoru o tom, jak průvodčí vyhrožovala vysokou pokutou za kouření v kupé označeném kuřáckým symbolem. Docela by mne zajímalo, jak by to chtěla zdůvodnit. Na jazyk se mi derou velmi neslušná slova.
(A dotyčná cestující zároveň přemítala, zda zase nejezdit z Tábora do Phy busem, když už si ani ve vlaku nesmí zapálit a navíc všude postává. (Benešov je fakt děsnej, to tam musí fírové tak hnát? :-())

Nicméně některé průvodčí o tom nemají ani ponětí, ptal jsem se už dvou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 01:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Nebyla by prosím ta fotka z příspěvku: 5651 ve větším rozlišení? Pokud by yblo možné ji zaslat na mejl – děkuji
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5652
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 10:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: skoro jo, nejdřív odjela ze Strančic záloha 749.218, pak projela od Čerčan dvojice 749.224 + 714.021 a za chvíli další dvojice 749.251 + 749/751, vše během dvaceti minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 12:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Tak tu poslední 749 bych tipnul na 749.181, protože ráno Hostivaří jely všechny tyto čtyři vyjmenované zamráči spojené v sestavě 749.251 + 749.181 + 749.224 + 749.218.
Ještě doplním, že ve středu ráno jela od Prahy sestava 749.224 + 749.187 + 749.146 a v Hostivaři byla v tu dobu ještě odstavená 751.004 (S13), která pak odjela kolem poledne na Prahu (asi Vršovice) a dneska bylo složení lokomotiv 749.180 + 749.181 + 749.146.
http://fotodoupe.net
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 13:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hele 749.180, ta byla ještě nedávno v PJ Nymburk, že by se vrátila do PJ Vršovice? Neví o tom někdo něco?
Trojaz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 13:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii:
Prosim, jestli tu foto budete posílat Zdeňkovi, byl byste tak laskav a poslal mi jí taky. Předem Vám velmi děkuji
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5653
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 14:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Středa + čtvrtek byla jedna výluková zamračená ve Strančicích (ve středu 749.224), čtvrtek + pátek jsou tři výlukové zamračené v Benešově, výluka měla končit ve 13:40, takže za chvíli by se měly asi vracet všechny tři na Prahu, včera jely za Os9130.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 14:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se zase koukla 363.066 do Budějc,koukal sem na ní na R 633/642.Dalšího nevšedního hosta 363.046 sem viděl na R 640.
ICQ:450 504 903
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5654
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 15:54:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

363.046 tu jezdí už od 7.1. Jinak mám dojem, že na táborské dispečerce se objevilo místo 363.127 jiné plzeňské eso a to 363.085. Nechápu, co tou záměnou s 363.066 sledují.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5655
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 16:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14:30 - Lv do PH - 749.180 + 749.146 + 749.181:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5656
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 16:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při denních výlukách 1.TK (8:40-15:20) v úseku Benešov - Čerčany od 15. do 17.1. bude částečně omezena doprava:

Vlaky Os 9129 a Os 9130 budou v úseku Benešov u Prahy - Čerčany a opačně odřeknuty, vlaky R 637 náhradou za zrušený Os 9129, R 639 náhradou za opožděný Os 9133 a R 640 náhradou za zrušený Os 9130 zastaví pro výstup a nástup cestujících ve stanici Čerčany.
Vlak Os 9133 přijede do Benešova u Prahy se zpožděním cca 15-20min. až za R 639, proto není přípoj mezi vlaky Os 9133 a R 639 ve stanici Benešov u Prahy - cestující přestoupí ve stanici Čerčany!

Leták:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 19:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodám jen: jako každý pátek aktuální výluky na 221 na další týden tady
IV.koridor-2.etapa aktualizace 12.1.2007
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29296
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 19:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex 100 - 363.083+B (830)+2×Bmz (010, 012)+WRmz (010)+Ampz (012) (vše RIC)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 19:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1830: 363 054,
R 641: 363 083 + Bg (166) + B255 (050) + B + 2*B244 + 2*B + BDbmsee (035) + A (056).
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera:
R646-363 132
Ten vůz Bg na R641 potvrzuji.
R643 - 363 046

Dnes:
Ex101-363 053+Ampz(002?)+WRmz+2xBmz(012,010)+B

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo co jelo za spořku na R635? Dík.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek se tu motala dle info od kolegy 127. (jela na R644), takže že by ona?

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5657
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 16:02:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, na 635 jela 363.127. To "motání" se dá vztáhnout na celé období, co tu jezdí, tj. od 4. ledna:
TS 304/1 - 304/2 - 304/5 - 304/6 - 304/7 - 304/8 - 304/4 - 311(Ústí) - 304/7 - 304/8 - 304/9 a tím by měl skončit její prodloužený oběh (10 dní namísto 9 dnů).

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 16:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, zde je foto:
 
Škoda, že je to tak zarostlý.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5658
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 20:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaký drobný zádrhel Senohraby - Čerčany: Os9155 nabral cca +10 minut a R648 cca +20 minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 22:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A před tím 9148 nahrabal na odjezdu z Čerčan +41'

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Martinr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 23:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přejetý člověk u vjezdového návěstidla na Čerčanském zhlaví. Vlak 9151 odstavili k nádražní budově. Já naštěstí vystupoval, takže mě to nepostihlo. Podle toho, co jsem slyšel říkat výpravčí fýrovi, tak se teprve čekalo na policii, ale druhá TK zůstala průjezdná a čekalo se na křižování.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace