K-report
 

Archiv do 19.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 19.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 11:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vás tu už delší dobu sleduju a jste na nejlepší cestě k Chocholouškovi!
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 16:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Viajero: už si někdy viděl pěkně oblečenýho Germána?? já teda ještě ne a je jedno jestli před 89 nebo po.
Hurá k Chocho...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.100.41
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 16:53:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na tu cestu si oblékneme obleční které je dneska IN...Kalhoty co mají rozkrok až v kolenou (takhle vypadaly 30let staré manšestráky co nosil děda), k tomu mikinu s kapucí, pod kterou se nacpe kšiltovka. Na nohy nejlépe hodně mohutné kotníkové boty připomínající kanady (pro pocit úplného free je odřeme rašplí), na hlavu si vylejeme vyjetý olej a do nosu nacpeme 5 rezavých závlaček. Pak to bude ta správná móda dnešní doby.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 17:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom vidím několik "stylů" zplácaných dohromady.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Viajero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 17:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy:
To jste jich moc neviděl. Já např. před týdnem jednoho svého klienta z Vestfálska. Ostatně sám oblečení čas od času v Německu nakupuji.

Hledat jej však mezi návštěvníky tržnice v Potůčkách není to pravé.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 20:19:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: posuzovat z Helmutů kutálících se přes kopeček na tržnici není nejmoudřejší. Analogií by bylo považovat za reprezentativní vzorek Čechů paštikáře z chorvatského prázdninového kempu. Ale to prej už taky není in...

Každopádně nemyslím, že by Sasíci, natož Němci v globále byli nějak nevkusní. Rozhodně ne víc než Češi...
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 20:21:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak může nikdo vyrazit na železniční trať v sandálech
Trolleybus : Klidně, ale musí to být ty celoopruhované co obepínají pevně chodidlo. Zdůrazňuji pevně, takže samozřejmě řádně utáhnout v přezce nebo v suchém zipu. Tvrdé podrážky podmínkou, kvůli tomu kamení. Já osobně se snažím našlapovat přesto jen na pražce. I při nutném běhu.
Po předchozích názorech "většiny" NEDOPORUČUJI DO NICH OBLÉKAT NA NOHY PONOŽKY.
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 21:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa z Rak: Ano, musí opravdu pevně držet patu.
Jednou jsme běželi po trati v Rumunsku a já měl obuté jen takové ty obič od Baťi, co nesplňovaly tuto základní věc. A takhle jsem najednou došlápl patou (ještě ani ne v ponožkách) přímo na ostrý štěrk. Bylo to velice nepříjemné. Od té doby nešetřím a i do Rumunska beru kvalitnější sandálovou obuv - mohu doporučit např. italské ASOLO, které dobře obepínají patu.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 22:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedá mi to: Tak jukněte na druhou stranu Šumavy,na "Berkdoktory",tam asi nemají ty správné ženy k ohodnocení fusek...
Pan Trolleybus to vyjádřil přesně,holt moudrost starších a znalých...
PS:Všimli jste si,jak lze vloudit trapný antikomunismus i do téma sandálů???
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Pěkně oblečený Germánky vidím hodně, ale bohužel pěkné Germánky vidím velmi málo

Jinak si každý může samozřejmě chodit fotit v oblečení a botech, které uzná za vyhovující. Jenom by měl pamatovat, že se na něho ve vlaku dívají i ostatní cestující Bohužel to hodnocení nebude asi příznivé. Jednou jsem vyfotil při focení (tajně) ostatní kolegy a pak to různě ukazoval kamarádkám a to hodnocení nebylo nic moc Ale pokud někoho zajímají jenom mašinky, tak tam asi poradit už nejde
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Král šumavy:...že se na něho ve vlaku dívají i ostatní cestující Bohužel to hodnocení nebude asi příznivé...

Škoda,že jsi toto neporadil i ostatním cestujícím.Při pohledu na některé z nich tě přejdou chutě na cokoliv.
Já sám tvrdím,že pokud někdo chce,abych nosil oblečení a obutí,které lahodí jeho oku,tak ať to zasponzoruje.Trolleybus to napsal správně:budu nosit to,v čem se cítím příjemně já a co si o tom kdo myslí,mám u .

(Příspěvek byl editován uživatelem Mallard.)
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard: Máš pravdu, měl bych to poradit i ostatním cestujícím, taky by to někteří potřebovali Ale myslel jsem spíš na to, že lidi si potom myslí že každej fotič vypadá jak bezdomovec, přitom to jistě není pravda. Prostě mezi fotičema je mnohem větší procento jedinců s nespolečenským oblečením než v celé populaci
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 10:24:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden sezónu jsem měl na opravdové bezdomovce ve vlaku štěstí a někdy si sedli s láhví píva i přede mne a poté při jízdě ve spánku sladce odfukovali
A nedávno když jsem se vracel v R z Chebu do Berouna, tak s námi ve voze seděli dva vousatí staříci s nichž jednomu neustále sklouzávali kalhoty a aby ne když je měl místo řemene, sobepnuté kolem pasu jen obyčejným špagátkem. Jeho kamarád ho neustále mentoroval k úpravě zevnějšku na WC.
No dvojka...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3797
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:57:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Král šumavy: pokud se fotič obleče nějak "nemoderně" při cestě na šot (při němž leze trním, roštím, po stromech, zapadá do bláta a podobně), pak proti tomu nelze mít vážnějších výhrad. Sám mám pro tyto účely třeba několikero bund ze seku, aby mi nebylo líto, když "padnou za vlast". Jen se musí člověk obléci aspoň natolik slušně, že bude sice vypadat "omšele", ale ne jako bezďák.
Druhá věc je, pokud tak někdo chodí oblečen neustále. Do hospody s přáteli, do kina s kamarádkami, na nákupy... I když - tohle nějaký "ultrass" asi nezná...

PS: ale různí exoti nejsou jen mezi fotiči. Tuhle jsem ve vlaku narazil na nějakého "trampa" či co, co se v celkem plné 842 nerozpakoval vyvalit na protější sedačku své "voňavé" fusekle plné děr, všude měl plno tašek s PET lahvemi naplněnými vodou (asi nějaká extra přírodní-pramenitá) a ládoval se nějakou paštikou škrabajíc ji z pixle solidním bajonetem a zakusujíc k tomu chleba a cibuli...
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:22:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo svačináři ty sou nejlepší.To takhle jednou sem jel a byla plná 810tka a von si začal na stolečku krájet chleba,pak si ho začal mazat nějakou májkou a zakusoval k tomu paprikou,to byl tenkrát exot
ICQ:450 504 903
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no co, chleba s májkou a paprikou je do vlaku sqělá sváča
Uvezu to, pane Lorenc?
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: Buď rád,že si nevytáhl dobře uležený tvarůžky.To by byl rygól.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

…a k tomu dobře uzrálý kysaný zelí
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Faur
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 22:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a za poměli jste na pivečko
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5814
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pivo chlastám ve vlaku běžně
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1627
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsu v tom pivu sám, je to dobré...

Májka s rohlíky či chlebem do vlaku je to nejlepší. Papriku už teda nekupuju, ale proč ne? Po náročném šocení vydatná sváča
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 802
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 22:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No konečně lepší téma než: Šotouš a jeho obuf Májka - zlaté dědictví, lepší už je snad jenom rohlík s máslem a anglickou slaninou aneb energetická
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 23:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no pánové, vy si teda dáváte do nosu. Včera jsem doběhl po celodenním šocení bez jídla do Svatoňovic, vyběhl na kopeček. koupil 4 tenké plátky tlačenky (opravdu tenké) a 1/4 chleba (nakrájenou) a zapil to od rána zvětralou minerálkou. To byal pochoutka nad všechny :-)
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 23:58:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než abych patlal ve vlaku májku na rohlik, to si vždy někde daleko před šotem nebo po, koupím dvě speciální bagety, dlouhý jako ruka a slupnu je po sobě jako malinu. To mi vystačí na několikero hodin.
Anebo si vzpomínám na malou prodejnu se sladkým pečivem u ŽST. Nymburk, to jsem si ráno po příjezdu nakoupil "jablka v županu" nebo koláče a to byla svačinka u ve Velelib
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 08:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě nikdo nezmínil točeý salám, alespoň 20cm..
Jak jste to jeli ????
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 08:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ehm, tedy točený
Jak jste to jeli ????
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 09:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a za točeným salámem nejlépe točené pivo, aspoň metr
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 10:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasně, ve vlaku chutná nejlíp
Jak jste to jeli ????
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 10:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

májka. no fuj - existují i "líp" pomletá zvířata - třeba taková pořádná klobása. to je na cestu Morava-Jizerské hory uplné žrádlo. a nebo jeden grafikon mi vycházelo, na dlohou cestu si kopit čerstvou "domácí" jitrničku. no teďka udělali "povedení" grafisti v Pardubkách přes hodinu volno, takže se stihne i jídlo u "číňanů"
Prográmky pro BAHN
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1618
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 11:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo Hermelín (nejlépe Král sýrů) a pár rohlíků a k tomu pivo.
Kua já musím jít na oběd nebo si nad touhle diskuzí poslintám klávesnici
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 14:21:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a klasické české řízečky ne?

existují i "líp" pomletá zvířata
zrovna před hodinkou jsem koukal na pomletou veverku... chudinka
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2065
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 14:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zrovna před hodinkou jsem koukal na pomletou veverku... chudinka

V májce???
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 15:50:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíše pod pneu svého gumokolu, při nahánění nějakého vlaku...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 16:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V májce???
po historkách, co putují ve zdejších krajích o hamé, bych se ani nedivil
Prográmky pro BAHN
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 16:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krysolet:
nikoliv, uprostřed silnice...

marťa:
byl jsem natolik ohleduplný, že jsem se jí svým gumokolem při cestě ze školy domu vyhnul.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2071
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 17:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: jo - prý tam ráno přijdou, zabouchají na trubky a co uteče, to uteče, co neuteče, to už tam zůstane. A nejsou to veverky, i když to taky umí panáčkovat a hýbat čumáčkem... Dobrou chuť vám přeje Hamé!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29475
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to na ně zabouchají jen v případě, že mají zrovna dobrou náladu. :-O

PS:
Biologové jistě potvrdí, že např. švábi se nejlépe chytají u závodních jídelen a jiných podobných zařízení.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...A to na ně zabouchají jen v případě, že mají zrovna dobrou náladu.

A pokud mají náhodou něco v ruce.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 22:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-VO - Jendo, hoď sem naši legendární hermostěnu...

Ináč nejlepší na šocení byly svýho času tatranky. Dneska stojej za prd - jsou moc sladký a hrozně rychle se rozehřejou, tudíž se v kapse nedaj nosit...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 22:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hrozně rychle se rozehřejou, tudíž se v kapse nedaj nosit
Ale když se v tý kapse nosej hodně dlouho tak se pak daj zas prozměnu pít
ICQ:450 504 903
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 23:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...hrozně rychle se rozehřejou, tudíž se v kapse nedaj nosit...

Tatranky se nejlíp nosí v žaludku,tak nevím proč je nosíš v kapse.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 00:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hermostěnu

Myslíte hermelínovou stěnu, něco jako je tato deska?
 
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 10:53:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prý tam ráno přijdou, zabouchají na trubky a co uteče, to uteče, co neuteče, to už tam zůstane. A nejsou to veverky, i když to taky umí panáčkovat a hýbat čumáčkem...

Ale zase je to dobře živenéTaky sem to slyšel a to co se děje při zpracování zeleniny tady ani říkat nebudu, protože od té doby co tam byly bývalí spolužáci ze základky tak už nic od té firmy(nečekaně to je Hamé)nic nejím , né že by to bylo chuťově špatné, ale.....
Jo a jinak sů lepší tatranky od bratrů slováků, ty se dají nosit všude možně, skoro nic se jim nestane a dají se jíst, toliko k šotoušově stravě

(Příspěvek byl editován uživatelem Stínovlas.)
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 10:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to by ale člověk nemohl jíst nic ... nebo si myslíte, že to jinde není stejné??
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 11:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U výčtu poživatin jste zapomněli na velkou bagetu přivázanou na fotobatoh. A abyste náhodou neměli pocit přílišného luxusu, přihodím historku od jednoho šotokolegy, který byl na nádru svědkem rozhovoru dvou lehce bezdrnoidních Romek. Jedna se chlubila, že má práci. Balí prý bagety.
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 12:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vašut: Vím že se to děje i jinde, ale já sem se tím smířil(konzervy, paštiky a jiné masné výrobky) s tím jak a z čeho se to vyrábí, a proto mě nedělá problémy to konzumovat. Najezený šotouš z pola spokojený šotouš
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 16:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>Petr_k, Fousekx: Hermelínová stěna kuchyňská, pardubického typu, hit let 2003–2004:

 
 
 

Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 17:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boha jeho. To jsou železné zásoby?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 18:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3073
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 18:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo: Proboha, ešusy... To ještě existuje?!
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 18:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: No jasný. Nejlepší požitek z jídla, když Ti do toho na školnim vejletě kydnou oběd.
Když nevíš, logaritmuj!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3075
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 19:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevim, nevim,...
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 19:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ešus je supr... ještě lepší je řádně od ohně očouzený

...nebo ten bezúdržbový na kolečkách ten se dokonce nemusí umývat vůbec
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 20:03:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo:
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1620
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 20:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten ešus je téma pro Petra_k, já radši Ešus 471!
Auta stojí, motorky jedou!                                           Profil
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1978
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 21:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten ešus - to byl jenom prostředek (ten menší), celej ešus (tj. víčko + velkej ešus) už nemám pěkně dlouho... očouzení se z něj už dávno umylo, na campech žerem naprosto luxusně z talířů. A někteří i příborem... prostě krize, doby, kdy na přijel člověk na tábořiště jenom s votvírákem, nožem a žlycí (a kuřáci nesměli zapalovač a zásoby kuřiva), už dávno skončily.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 21:23:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Jo, kdybyste někdo chtěli si utrhnout vojenský kecky, v Klemensdorfu v kasárnách ještě nějaký rostou. Ale teď jsou docela mokrý, jelikož leje.

Můj dotaz zapadl v propadlišti dějin, takže ještě jednou - kde přesně se nachází v kasinu strom keckovník?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ešus: pčkejte já najdu náš a vyshotím ho a zwebím tu:-) to je Ešus jak ma byt,...
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 08:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

diskuse o ešusech patří do sekce 471
Jak jste to jeli ????
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 10:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k:....na campech žerem naprosto luxusně z talířů. A někteří i příborem... prostě krize...
mi vykládej. na poslední výpravě jsme si vařili gulášek(né z konzervy), debužírovali tlačenku a vzpomínali na májku s rohlíkem
Prográmky pro BAHN

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace