K-report
 

Archiv do 28.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 28.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 13:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sliby plním:-)Byl sem omrknout náš sklep...a je tam!! ŠOTOEŠUS:-)

 
 
 
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2076
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 18:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se vrátím k poměrům v našich továrnách na poživatiny jednou veselou historkou z natáčení:

Jistý někdejší kolega zakupoval s každodenní pravidelností ke svačině obzvláště vypečené rohlíčky. Kupodivu ale poctivě odlamoval jejich křupavé špičky a vyhazoval je do odpadků. Když jsem se ho ptal, proč se připravuje o nejchutnější části rohlíků, dostalo se mi takového vysvětlení - dotyčný byl za svých učňovských let ubytován na společném intru s budoucími pekaři, kteří své spolubydlící vzdělávající se v oboru údržby lokomotiv jednou propašovali do pekárny a tam jim názorně předváděli, jak se k rozmáčknutí vypaseného pekárenského švába výborně hodí čerstvě upečený rohlík...
Takže ještě jednou přeju dobrou chuť k rohlíku s májkou!
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PRO BOHA! Teď jsem zrovna jeden dojedl.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1981
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet - no, neměl bych, ale udělám to: kdysi jsem byl na brigošce v jednom nejmenovaným nákupáku v ML, tak pravidelně z pekárny přiváželi s pečivem myši...

Dochtor - za bránou druhá doprava... nicméně budeš se muset postavit do řady, je moc zájemců - a visí tam (na jiným stromě) i devadesátky kanady (ale asi už budou pěkně hnusný v tomhle počasí). Kamarád, t. č. pracující na ostraze kasína sice tvrdí, že tam visí jenom levá, já z baráku ale vidim obě.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3082
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, co se vám nelíbí. To, že to, co se prodává po krámech, má s jídlem společnou tak akorát (pří)chuť (v lepším případě), je všeobecně známo...
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2078
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aneb co přes krk přejde, přes řit přeletí!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3085
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 21:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokud nám chutná, a žijem, tak není důvod se vzrušovat...
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 20:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak praví klasik - tělo má jít do hrobu zhuntovaný...
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3098
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 21:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jak praví ekonom - tělo má jít do hrobu po maximálním využití...
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co oči nevidí, žaludek netíží... Takže asi tak, do kuchyní a zákulisí radějí nenahlížím, ale i přesto, iluze si nedělám. Stačil týden brigády v supermarketu a seznání, kterak se zachází s potravinami. Ve velkoskladu zeleniny to nebylo jiný.

Petr_k: Dík, zkusím najít dle indícií. A ke kanadovníku by byla nápověda? Třebas z které budovy jsou vidět.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Když jsem brigádničil při gymplu v supermarketu, tak jsme se k potravinám chovali velice slušně. Ovšem taky jsme měli nejhorší ekonomický výsledky v celý Praze :-)

Doktor a Petr_K: Jste si jistí, že se bavíte o tom stejném Klemensdorfu? Nemluvíte jeden o tom u Vyškova (podle Klémy Gottwalda, rodáka) a druhý o tom u Mariánských Lázní (podle Klemensdorf=Klimentov?)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin: Mno, i to je možný. Já za Klemensdorf považuji kasárna Dědice u Vyškova, no a Petr_k to nijak nevyvracel. Ale ani nepotvrdil. Jinak v tom supermarketu se hóódně ošklivě k potravinám chovali zaměstnanci, já ne. Ostatně, s potravinami a jiným zbožím jsem ani nepřišel do styku, anžto jsem brigádničil jako ostraha.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1984
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin má pravdu, Doktore, míříš na blbou stranu... Ale sorry, o tom, že se Klémovu rodišti taky říká Klemensdorf, jsem fakt neměl ani mokrou (ani jakoukoli jinou) páru.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tak prd velebnosti. Třebas mě vítr někdy zavane do kasina v Klimentově a shlédnu tak keckovník i kanadovník. Nebo tyto stromy vysadím v Dědicích
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1988
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, stromy budou k mání , jelikož tu na jaře bude řádit developerská firma a bude z kasína dělat novou obytnou zónu. Jenže to už ty břízy s kamošema skácíme, očešem (přece tam jak paka nepolezem, když máme motorovou pilu) a odvezem k topení v našem tee-pee na kmenovém tábořišti...
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 6-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 02:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, potraviny. To mi takhle kamarád od novin jednou vyprávěl, že se největší plzeňskej řezník/lahůdkář jednou na mejdanu vožral a pak se sázel se spoluchlastajícími, že kdo najde v jeho párkách maso, tomu zaplatí sud piva (nebo něco podobnýho).

Brácha byl zas na brigádě v plzeňském pivovaru. Někteří místní zaměstnanci ve varnách se vzhledem k provozní teplotě na pracovišti kolem 40° dost zdržují poblíž odvzdušňovacích ventilů na pivovodech. Pitnej režim je důležitej. Občas se pak stává, že jsou líní jít přes celou halu a chodbu na pisoáry... kotle jsou blíž a tak strašně objemný... ale stejně se těšim zejtra do hospody na točenou Gábinku
Práce neuteče, nemá nožičky.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale stejně se těšim zejtra do hospody na točenou Gábinku
Gábinu z Nošovic? Fuj, dyť se to nedá pít...
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
zd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.146
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 17:07:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: To říkají všichni, kteří nejsou z Plzně ale pije ji celá republika A nám i chutná
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 17:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To říkají všichni, kteří nejsou z Plzně ale pije ji celá republika
Já teda patok ménem Gambrinus nepiju.Fujtajbl
ICQ:450 504 903
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1621
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 21:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>zd: Celá republika rozhodně ne !
Auta stojí, motorky jedou!                                           Profil
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 22:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AŤ ŽIJE STAROPRAMEN!
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 07:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Staropramen???
Jedině Černá hora
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 08:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A což takhle dát si PŘEROVSKÉHO ZUBRA?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2108
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 08:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fůj! Samý řiťotrhák!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5873
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 11:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

svijany!
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 11:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gábinu z Nošovic? Fuj, dyť se to nedá pít..
Ano plzeňké Géčko je nebe a dudy oproti nošovickému. Známí se mi vždycky divili, jak to možu v Przni pit a já se divil jak je možné, že u nás je tak hrozné.
Prográmky pro BAHN
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 11:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý správný panáček, pije pivo Janáček.
Prográmky pro BAHN
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší je Vyškovské pívo!
Uvezu to, pane Lorenc?
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:29:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Černá hora a Svijany, obce mé nejmilejší.
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: "Vlasto, nedávaj jim ty sračky, ňáké vyškovské kozle, totok..."
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stokurev: no právě, Vyškovské pívo je největší patok v republice
Uvezu to, pane Lorenc?
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous:ano správně taky si myslím.nejlepší 11°Janáček
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 18:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shane: á pán je taky Patriot
http://parostroj.net/katalog/nv/images/fotografie/Lp_4_5_janacek.jpg
Prográmky pro BAHN
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 19:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neni nad BUDVAR
ICQ:450 504 903
Pavel_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 19:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svijany!
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 20:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svijany též chválím. I lahvové (koupené v pivovaru) a to i desítku. Ale tento týden jsem koupil deset desítek v hypermarketu a nebylo to ono. Asi je nepasteur háklivější na zacházení.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 20:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BUDVAR!!
ICQ:450 504 903
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1638
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 21:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je krásná debata . Od focení jste se dostali k ponožkám a přes sandály až tradičně k pivu. Jsem zvědav, jak se prokecáte k ženským
Bára!
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 21:32:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Vlček ví, o čem mluví. T426.003 jezdí zásadně na Svijany.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 23:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:...Jsem zvědav, jak se prokecáte k ženským ...

Nijak.Ty tady mají vlastní prostor.I když se o něj musí dělit s těmi čtyřnohými.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mallard.)
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1623
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 00:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A od ženských je to už zase jen kousek k focení, takže se okruh uzavře, a jedeme znova ponožky…
Auta stojí, motorky jedou!                                           Profil
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 10:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jedeme znova ponožky…
V práci sem poslouchal rádio a byla tam zrovna seznamka no a jedne otázka na chlapíka co tam zavolal byla:nosíte ponožky v sandálech?
ICQ:450 504 903
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 12:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A už je to tady.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 13:59:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nástrahy velkoměsta:
Matka: řekni mě, proč nosíš tak velké boty?
Syn: protože malý mě tlačej. Někde sem čet, že malý boty mají vliv na velkej mozek.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 17:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas se pak stává, že jsou líní jít přes celou halu a chodbu na pisoáry... kotle jsou blíž a tak strašně objemný

V Pardubické Explozii před mnoha léty špekulovali, proč je jeden druh střelného prachu od jisté doby horší a netušili proč. Pak náhodou přišli na to, že chlápek, co tam tu linku obsluhoval, tak měl problémy s močí a nestíhal by to. Tak to pouštěl do toho střelnýho prachu. No a když odešel (asi) do důchodu, tak právě od té doby se kvalita toho prachu zhoršila.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 20:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi: Blbost...kompletni výroba prachu byla suchá,cestou by se na blátíčko přišlo-jen jeden to nedělá a neustále se měří vlhkost...ta je velmi důležitá!!!Mamina tam pracuje...
Zase mýty,legendy a JPP...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6143
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 21:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loni se nám těch fotičů na polích nějak urodilo, myslíte, že letos to bude stejné?

 

Poloha ležícího fotografa:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1121
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 21:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: A není to náhodou fotografka? Ten hrudník na fotografa nevypadá
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 21:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase mýty,legendy a JPP...
Prográmky pro BAHN
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 22:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: tož to je teda kus pěknéj cérky
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 23:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taků babů chcu
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 23:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nenosí do sandálů ponožky!
ICQ: 250-751-966
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6146
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 00:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně, je to fotografka. Jmenuje se Ivana, bydlí v jednom malém městečku v domku s výhledem na psychiatrickou léčebnu, vzděláním inženýrka elektrotechniky, věk 24 let, její přítel měří dva metry, váží tak asi metrák a je ozbrojen jednak manažerskou funkcí v jisté dopravní firmě, jednak řidičákem na autobus, který neváhá používat - takže předem varuji.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1995
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 02:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K pivu - svijany sice nejsou špatný, ale absolutně nejlepší je chodovarská skalní 13ka.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 12:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuhle diskuzi jednoho dne zkopíruju do jediného dokumentu, hodím k tomu nějaký hodnotný nadpis (např. Cesta do hlubin šotoušovy duše) a dám to na web jako špičkové absurdní drama...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 13:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: A nebylo by lepší napsat podle této diskuze scénář k filmu.Název který jsi uvedl "Cesta do hlubin šotoušovy duše" by výborně hodil.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 14:56:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je materiálu na několik disertačních prací pro budoucí doktory
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 15:54:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměli bychom zde začít pracovat na nějaké definici Šotouše, která by dala základní poznávací znaky profilu takovéhoto jedince - někteří z nás se tak mohou stát sami sobě lékaři
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 16:02:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Mallard: Tv seriály: My všichni drahou povinní, Dynastie Šotoušů. Ze zahraničí oblíbený USA sitcom: Railroad tie by railroad tie (v překladu Pražec za pražcem)
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 16:08:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TV Prima také údajně připravuje novou mutaci velmi oblíbeného a jistě sledovaností oplývajícího seriálu Letiště - jako další natočí seriál Přístav a poté je ve výrobním plánu zařazen seriál Nádraží - a tam se jistě najde několik epizod se šotonámětem. Je na co se těšit.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace