K-report
 

Archiv do 22.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 22.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 19:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z
chyba byla asi v tom, že A8 stála v kolejišti (pochopil jsem to tak, ale jestli to tak bylo) a tedy níž než na přejezdu a ještě na nerovném podkladu. Přímo na přejezdu by spíš snad odlítla stranou.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8649
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 19:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy zcela otevřeně řečeno - existuje i varinta úmyslného rozstřelu zánovního vozu třídy a hodnoty Audi A8. Jenže i k té je samozřejmě nutná "spolupráce" policie (nebudu tady recepturu podrobněji popisovat, nerad bych dal nějakýmu magoru návod ).
Je to ale dost drsné, a určitě by to nikdo úmyslně neprovedl tak riskantně jako bylo toto. A hlavně chci věřit, že k tomu by se snad ani naši policisti nepropůjčili...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 19:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na noze už to chtějí hodit na výpravčího. uvidíme, co se z toho nakonec vyvine.
Velkou knihu přírody mohou číst jen ti, kteří rozumějí jazyku, jímž byla napsána. A tímto jazykem je matematika. (Galileo Galilei)
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 11-2003


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 20:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, zlobte se na mě, nebo ne, ale pokud si policie vytvoří alibi, smete důkazy a výpravčí T. to skutečně odnese (podotýkám, že je to člověk, který téměř celý život zasvětil obětavé službě dráze), bude mi z našeho národa opravdu na blití. Ne že by někdy policie měla u nás valnou pověst, ale po poslední vládní "osmiletce" je to asi nejhorší situace, kterou jsem zažil... Tolik skandálů, úplatků, vražd na objednávku, gangů naše země nepamatuje. Můžete namítnout, co má několik policejních pěšáků, kteří za pětistovku podlezou čáru nablitou na zemi, společného s kauzami, které hýbou politickou scénou, společného, ale věřte mi, že změny začínají od maličkostí. Jak se máme potom v naší zemi cítit bezpečně, nebo si dokonce policie vážit...?

EDIT: veškeré připomínky k dnešní reportáži TV NOVA směrujte prosím na e-mail izpravy@nova.cz - doufám, že nezůstanu se svým rozsáhlým mailem osamocen...

(Příspěvek byl editován uživatelem hanzalik.)
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Yalapeak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 20:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzalíku, 100% pravda. S tím nemůže souhlasit jen zaslepenec. Ne že by současná vláda byla něco extra, ale změna byla zapotřebí. Jinak bychom za chvíli vzhlíželi s obdivem k republikám typu Kostarika nebo Ekvádor. Sorry za odbočení.
chasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.209.163
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 20:43:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesouhlasim s pravni kvalifikaci Quexe. Podle me se dopustili tr. cinu dle § 179 odst. 1, odst.2 pís. a (možná), pís. c tr. zak. - tedy umyslne obecne ohrozeni (umysl eventualni), za coz hrozi trest odneti svobody 8 -15 let. Na to, aby se "dostali" do tretiho odstavce a tedy trestu 12-15 - az vyjimecny trest, by museli cinem zpusobit umyslne smrt nebo spachat cin za valecnyho stavu, prip, ohrozeni statu.
Oni navic v jednocinnem soubehu se dopustili take tr. cinu dle § 250a odst. 2,3,4 a,b, odst.5 tr. zak. - sazba 5-12 let. Soud by jim mel za to vymerit uhrny trest; vzhledem k moznym pritezujicim okolnostem bych videl trest odneti svobody v trvani 12 let.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2226
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 20:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8610
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 15:02:51
Tak se to trochu rozjasňuje.

Řekl bych, že policajti to na sobě nenechaj a vraňanský výpravčí bude mít problémy.


Čéče, Bejne, musím uznat, že tvůj odhad vývoje byl skutečně prvotřídní. Bohužel...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 20:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chasi: Já bych to viděl na 5 let podmínečně na 3roky + 5let natvrdo pro výpravčího. Nepřeji mu to, ale vím, že v našem Absurdistánu je možný úplně všechno. Přesně jak to říká McBain. Pěšáci dostanou maximálně sprdung a budou bez prémií, tři dementi podmínku a výpravčí z toho vyjde nejhůř.
Popis událostí toho večera v podání tamější tiskové mluvčí byl opravdu krásně mlžící žblept. Ondrůj hadra.
Yalapeak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych teď věřil v nezávislost a moudrost soudce. Pokud (místní!) policisté popsali inkriminovaný přejezd tak nepřesně, tak výpravčí nemůže být jasnovidec aby poznal skutečný stav věci. Dostane od svého zaměstnavatele právníka?
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: zrovna dneska jsme tuhle nehodu rozebírali s kolegou velmi dobře znalého poměrů u cajtů .... Je velice zajímavé, že zaručeně nečel, cos tady psal a říkal naprosto stejné teorie. Není na tom něco divného? Třeba to, že by to tak opravdu mohlo být?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8650
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:08:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet - Čéče, Bejne, musím uznat, že tvůj odhad vývoje byl skutečně prvotřídní. Bohužel..

Hm. Doufám, že to nikoho moc nepřeqapuje.

Yalapeak - Pokud (místní!) policisté popsali inkriminovaný přejezd tak nepřesně, tak výpravčí nemůže být jasnovidec aby poznal skutečný stav věci.

Jenom zopakuji malou drobnost - podle mě policisté ten přejezd popsali přesně a výpravčí jim taky porozuměl přesně. Jen auto stálo jinde, což v tu chvíli ale nikdo netušil.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nejhorší na tom je, že se na celou tuhle kauzu do týdne, ne-li dříve, zapomene. Pochybuju, že za dobu, až kompetentní orgány případ vyřeší, budou všechna média informovat o tom, kdo je vlastně vinen a vysloví tomu, koho nařkly omylem, omluvu .
chasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.209.163
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:11:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pz: Podminka nastesti nepripada v jejich pripade v uvahu. I kdyby soudce byl slepy a advokat moc sikovny, tak musi dostat alespon tri roky (existuje institut mimoradne snizeni trestu doneti svobody). Ale podle meho nazoru, vychazejici z udaju z medii, by k tomu dojit nemelo. Kdybych sedel na krajskem soude v Praze, tak bych videl adekvatni trest onech 12 let.

Btw, kdybych byl obhajce, tak bych radeji obhajoval policisty nez vypravciho.
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže kdyby výpravka vyšel do druhé koleje a podíval se doprava tak by asi viděl v dáli blikat policejní maják.

No, i kdyby viděl majáky (jako že je to blbost), tak si klidně mohl myslet, že jen na závorech čeká sanita která jede do H.Beřkovic do PL (jelikož jsem tam 3 roky pracoval, tak se tam vozí i alkoholici di násilníci na uklidnění. Mohla tam někoho vézt a mít zaplé majáky). Výpravčí za to opravdu chudák nemůže.
www.dopravni.net
Yalapeak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepasuje mi tam to, že údajně byli na místě nehody ještě před vlastní nehodou a přitom popsali jiný (domluvený?) přejezd. To jsou takoví blbci, aby na koridoru nedomysleli možné následky? Jinak Bainovy argumenty jsou logické a zapadají do sebe.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8651
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepasuje mi tam to, že údajně byli na místě nehody ještě před vlastní nehodou a přitom popsali jiný (domluvený?) přejezd.

Jasně že to nepasuje, podle mě tam vůbec nebyli a to co se píše na těch hasičských stránkách jsou jen dodatečné výmysly.
Podle mě - ať byli kdekoli - dostali smluvený signál typu SMS "sme na myste" a už to jelo.

Tm - Není na tom něco divného?

Mě to bohužel vůbec divné nepřipadá.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8652
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale třeba to tak nebylo, všechno se "rozumně" vysvětlí a praví pachatelé budou po zásluze potrestáni.
Hahaha.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nestíhám se divit, jak tady rychle jede diskuze... Ale bohužel McBain má pravdu, jenže tím, že to tady budeme jen psát moc neuděláme. Chtělo by to nějaký impuls nebo podnět třeba NOZE... jak tady již zaznělo
www.dopravni.net
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB - ty pravé pachatele jsi měl taky dát do uvozovek.
Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Jeden z nich se navíc trestné činnosti dopustil ve zkušební době podmíněného odsouzení." - nova.cz

Zajímavá to informace.
Velkou knihu přírody mohou číst jen ti, kteří rozumějí jazyku, jímž byla napsána. A tímto jazykem je matematika. (Galileo Galilei)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8654
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz - nejste tady někdo schopen dohledat, v kolik tam před tou srážkou projel poslední vlak? Je jedno v jakým směru.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4121
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chasi: Máš pravdu. Je tam sazba 8-15 let, protože nebyl žádný mrtvý.

Pz: Já bych to viděl na 5 let podmínečně na 3roky

To je skutečně nesmysl, podmínka tu vůbec nepřipadá v úvahu.

V každém případě se nebavíme o vyšetřování nějaké drobné nehody, která končí ve správním řízení, ale o trestním řízení, navíc v 1. instanci před krajským soudem - takže bych tu roli policie a případné hodnocení důkazů policií zas tak nedémonizoval a přenechal spíš krajskému státnímu zastupitelství a hlavně krajskému soudu.
"Je to přece naše povinnost, dostat ty chudáky z komunistického pekla!"
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4122
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě - ať byli kdekoli - dostali smluvený signál typu SMS "sme na myste" a už to jelo.

Každý, kdo má jen trochu povědomí o krimanalistice a práci kripo, Ti řekne, že tohle vše už samozřejmě kripo dávno ví a má zajištěné důkazy - divil by ses, jak to jde rychle...
"Je to přece naše povinnost, dostat ty chudáky z komunistického pekla!"
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8655
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád se nechám přeqapit.

má zajištěné důkazy

Tak o tom vůbec nepochybuju. Teď je jen otázka, před kým vším jsou zajištěné.
No je fakt, že "prodavači fotek" z Jevan byli dopadeni docela rychle. Jenže tam byl jasný tlak veřejnosti.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
xman_129
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.18
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:33:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vypadá ta vedlejší trať kde se údajně měla stát ta audina? Je jednokolejná nebo dvoukolejná? Elektrifikována nebo nelelektrifikována? Díky. Moc se v okolí této tratě neorientuju.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Já to bral spíše pro ilustraci. Prostě principielně. A v právech se moc nevyznám, takže to bych nechal radši na Vás
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 23:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xman_129> klasicka lokalka s max. rychlosti 50 km/h

Jinak tady koukam, co jste tady vymysleli za konstrukce. V takovem absurdistanu zase nezijeme. Vypravci podnikl kroky ve svem "nejlepsim presvedceni" k tomu, aby se nic nestalo (a to na zaklade neovereneho telefonatu). I kdyby byl obvinen (coz s nejvetsi pravdepodobnosti nebude), tak prumerny pravnik to smete ze stolu na nedostatek dukazu a hromadu polehcujicich okolnosti. (Pokud se tedy nezjisti, ze v tom celem ma taky prsty, ale to uz by pak byla jina pohadka.)
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 23:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já jenom věřím, že se dočkáme toho, jak to celý skončí; a jenom si myslím - protože známe všichni cajty - že ten výpravka je v tom fakt nevinně; protože výpravčí nejsou žádný troubové, a na takovej trati určitě ne, né?
držím mu všechny palce
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Cimolitik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 23:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já doufám, že po této nehodě se konečně prosadí zrušení nadbytečných přejezdů na koridoru. Konkrétně tento přejezd vzdálený pár set metrů od nadjezdu je docela přepych
http://www.zon.cz - lepší točenou jste nepili!
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 23:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co myslíte? Budou nahrávky telefonátů zveřejněny nebo ne? Nebo se "omylem" ztratí?
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 23:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vedlejší trať je jednokolejná a neelektrifikovaná.Jinak tohle se stalo při rychlosti 140 km/h - možná méně.Nechtěl bych to vidět při povolené rychlosti 200 km/h přes přejezdy.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 01:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBaine, tvoje spiklenecké teorie jsou úžasné - sám sebe dokonale přesvědčíš na základě pár dezinformací od pisálků. Nechme se překvapit.

Tolik skandálů, úplatků, vražd na objednávku, gangů naše země nepamatuje
V 90kách tý špíny bylo minimálně stejně, akorát se to většinou neprofláklo. O to je to dnes lepší

Ale zpátky k tématu, nevíte někdo kolik si předevčírem vezlo EC 179? Z Babitronu se to nějak nedá vyčíst, akorát minimum za poslední 3 dni je ve Vraňanech 24 minut. Pokud je to za předvčerejšek, pak bylo na místě činu ve 21.17, tedy minutu po údajném ohlášení...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6061
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 02:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka: Pokud ses na Babitron díval teď po půlnoci, tak tabulka za tři dny ukazuje za 20. až 22.3. (tj. už včetně ještě neodjetého dneška), ale nehoda byla 19.3., takže musíš vzít tabulku za pět dní. A po odečtení tabulky z těch tří dnů vyjde, že 18. a 19.3. měl EC179 zpoždění jednou 0 minut a jednou 16-20 minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Yalapeak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 05:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to zpoždění se můžeš kouknout tady. http://pis.nfo.sk/?vlak=179
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 07:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: Jinak tady koukam, co jste tady vymysleli za konstrukce. V takovem absurdistanu zase nezijeme.
Ale žijem. Sám jsem svědčil, když 5 borců zmlátili jendnoho a nakonec byl obviněný on za napadení těch 5. Ale tady se "šum" dostal mezi policií a přestupkovou komisí.

P_z: Budou nahrávky telefonátů zveřejněny nebo ne? Nebo se "omylem" ztratí?
Taky mám obavy, aby se nestal nějaký ten "technický" problém.

Masinka: tvoje spiklenecké teorie jsou úžasné - sám sebe dokonale přesvědčíš na základě pár dezinformací od pisálků.
Bohužel ty spikelnecké teorie nenapadají jen McBaina.....

ad EC179: otázka je, jestli tam nejel potom ještě nějaký náklad
Prográmky pro BAHN
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 08:24:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinka:179 naštěstí načas - přes přejezdy poctivých 160 km/h.
Kpy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.198.51
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 09:06:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehledejme v jednoduchém složité. Je jasné, že když někdo nahlásí nehodu na přejezdu, tak mimo to že vyjede hlídka, tak samozřejmě operační zajistí i ostatní náležitosti (zde např. kontaktuje výpravčího). Tímto mohlo dojít ke zkreslení informací, protože v tu chvíli jsou info neověřené, hlídka teprve nasedá do auta na služebně. Otázkou je, zda po přijetí k místu "činu" si policejní hlídka informace upřesnila s operačním.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 09:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Pravda, po půlnoci... Jako bych nic nenapsal.
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 10:37:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jsou nahodne zabery z nehody 162.011, aneb 'jak to doopravdy bylo' :

http://www.youtube.com/watch?v=giGxd5uRS6I
Oběhy 350 - 2007   KNIHA JÁZD rušňov radu 350   Babitron   Aktuální poloha vlaku ČD
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8656
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 10:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sám sebe dokonale přesvědčíš na základě pár dezinformací od pisálků.

Jaký dezinformace od jakejch pisálků? A vůbec - jaký spikleneský teorie?

Ta "moje" teorie je totiž spiklenecká ze všech nejmíň.

Co je určitě jistý, že taklhe to nikdo neplánoval a že výpravčí za to nemůže. Jedinej "spikleneckej" prvek je role policie. Což se doufám jasně prokáže (nebo neprokáže).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Mc Bainem. Podle mě ti cajti dostali echo, jak se píše výš, sedli do auta a současně, aniž by ještě byli na místě, volali výpravčímu a popsali SMLUVENÝ přejezd. Dojeli tam, a:
a) všimli si že je to jiný přejezd než bylo dohodnuto a nastalo "ty voe, co tady děláte" nebo
b) nevšimli si a začali "vyšetřovat"
Dál už je to jedno, průběh by byl stejný, měli na to ty 3 minuty. Když si přečtete diskuzi celou, jako konspirace to vůbec nevypadá.
A mimochodem - na tu Novu jsem to už poslal :-)
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Tomas palyza-já po anglicku nemtudom-dá se to video nějak (zdarma)stáhnout?
Jinak dobrý příspěvek..
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2015
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČTK:
V kauze železniční nehody na Mělnicku stíhá policie i výpravčího
Praha 22. března (ČTK) - Policie v souvislosti s vyšetřováním pondělní železniční nehody na Mělnicku obvinila výpravčího, který zastavil provoz na jiné trati, než se nehoda stala. Stíhá ho pro podezření z obecného ohrožení. ČTK to dnes řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.
Při srážce rychlíku s osobním autem, které stálo na přejezdu, utrpěli čtyři lidé lehké zranění. Škoda byla vyčíslena na více než 40 milionů korun. Policie již dříve obvinila z obecného ohrožení a pokusu o pojistný podvod trojici mužů. Dva z nich vzal soud do vazby, třetí je vyšetřován na svobodě.
Podle policie vznikla nehoda mezi Vraňany a Cítovem zřejmě kvůli pojistnému podvodu. Muži přivolali hlídku na přejezd, o nějž si údajně poškodili podvozek automobilu Audi. Uvízli s ním ale v kolejišti a nepodařilo se jim ho vytlačit. Spadlé závory pak auto na přejezdu uvěznily a rychlík do něj narazil.
Policie o překážce na trati informovala České dráhy (ČD), kvůli údajně nepřesnému uvedení lokality ale výpravčí varoval jinou stanici. V místě jsou vedle sebe dvě trati a je na nich pět železničních přejezdů. Mluvčí ČD Aleš Ondrůj ČTK již dříve řekl, že společně s policií vyšetřují, proč se zastavil provoz na jiné trati. "Je pro nás důležité zjistit, jestli nedošlo k selhání lidského činitele, jestli bylo učiněno všechno pro to, aby se nehodě předešlo," dodal. Výpravčí byl kvůli vyšetřování postaven mimo službu, podle Ondrůje je to standardní postup.
Středočeský policejní mluvčí Pavel Truxa již dříve uvedl, že muži nahlásili nehodu svého auta na přejezdu ve 21:14. Policisté o tom ihned informovali České dráhy a vydali se na místo. Dorazili tam před 21:30, jen několik minut před příjezdem vlaku. Zastavit kolos řítící se rychlostí 140 kilometrů v hodině nebylo podle Truxy v jejich silách. Domnívali se navíc, že provoz na trati byl přerušen.
khj mol
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8659
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dorazili tam před 21:30, jen několik minut před příjezdem vlaku. Zastavit kolos řítící se rychlostí 140 kilometrů v hodině nebylo podle Truxy v jejich silách.

Tomuhle bych i věřil. S tímhle nikdo nepočítal.

Zlámalík - a) všimli si že je to jiný přejezd než bylo dohodnuto a nastalo "ty voe, co tady děláte" nebo
b) nevšimli si a začali "vyšetřovat"


Jo, přesně takhle to vidím taky.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:26:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf: napr. http://www.stahuj.cz/internet_a_site/download_manazery/youtube-movie-downloader/

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3995
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastavit kolos řítící se rychlostí 140 kilometrů v hodině nebylo podle Truxy v jejich silách.

To jistě ne, ale je otázkou, zda pro to vůbec aspoň něco udělali?! Přece jen, když jsou "šraňky" dolů, je jasné, že pojede vlak. A i když by z tý 140 zastavit nestihl, trať je tam v rovině a aspoň nějakým máváním mohli fíru na nebezpečí upozornit. Takový cajt není bába s nůší, ten s sebou má nějaký ten "vercajk" (myšleno svítící, reflexní atp.)...

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8660
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řece jen, když jsou "šraňky" dolů, je jasné, že pojede vlak. A i když by z tý 140 zastavit nestihl, trať je tam v rovině a aspoň nějakým máváním mohli fíru na nebezpečí upozornit...

A tady právě začíná ta "spiklenecká" část.

Myslím, že už snad nemá cenu to omílat znova. Zajímavá bude výpověď strojvedoucího, co a kdy vlastně viděl.
Jak na tom vůbec je, nevíte někdo?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mipol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 12:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna věc, pánové: Ti policajti přece tu situaci neřešili s výpravčím přímo, ale přes své operační středisko. Takže se to ještě trochu komplikuje. Podlé té vaší teorie by tedy do toho asi měl být zapojen i operační důstojník. A to už mi připadá hodně přitažené za vlasy...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8661
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podlé té vaší teorie by tedy do toho asi měl být zapojen i operační důstojník. A to už mi připadá hodně přitažené za vlasy...

Je otázka, kdo mu vlastně volal:

1. ti tři machři z Audiny. Potom nechápu, jak na základě jejich telefonátu vůbec poznal o jaký přejezd jde. To je tzv. nespiklenecká teorie, kde je pouze nejasné, kdo a proč překroutil přejezd na dvojkolejce na přejezd lokálky. Protože já se domnívám, že telefonát z toho Audi by musel být totálně zmatený ("sme na nějakejch kolejích, je tma jak v , vůbec nevim kde sme"), a pak měl být vyhlášen trochu plošnější poplach, zvlášť když je zrovna v téhle oblasti přejezdů mnoho.
2. hlídka, která dostala (smluvenou) zprávu od posádky Audiny. To je tzv. spiklenecká teorie. Tady je ale důvod záměny přejezdů jasný.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8662
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden čistě ilustrativní aktuální odkaz
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta mašina 140 km/hod může, ale ta červenokoženková béčka jako odkdy? Že byly loni touto dobou takové problémy s vagóny na let ve výšce nula. Kolik ten kolos tedy jako jel? (nečerpejte tu pravdu jen z Novy a ČTK)
Mipol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:14:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chce to prostě naprosto přesnou chronologii událostí. Z toho rozhovoru s vyšetřovatelkou případu, co visí na stránkách Novy, právě není jasné, kdo volal ("Operační důstojník byl vyrozuměn ve 21.16..."). V článku na Požáry.cz se ale tvrdí, že 158 vytočili ti tři experti. Teď ale netuším, kam se na tohle číslo z mobilu dovolali. Asi na krajské operační středisko.
Aktuell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: červenokoženová béčka můžou 140km/h (čís. 50 54 20-41 xxx-x a 51 54 20-41 xxx-x)
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KOudy >> Diky za odkaz na YouTUBE Movie Downloader. Uz delsi cas taky resim, jak videa stahnout, na diskusi 350 se to totiz docela rozmohlo a je jich tam docela par. Ale nehledal jsem to teda...

Zajimalo by me ale, KOLIK TEDA TA 162 jela v okamzik nehody ?? Ja myslim, opri 140 by to bylo asi fakt jeste horsi, ne?
Oběhy 350 - 2007   KNIHA JÁZD rušňov radu 350   Babitron   Aktuální poloha vlaku ČD
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8663
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chce to prostě naprosto přesnou chronologii událostí.

No to je samozřejmé.

Ten odkaz je interesantní. Nejlepší je asi tahle část:

Důvodem vazby dvou podezřelých je podle Dostála to, že jsou pro obdobnou trestnou činnost nyní stíháni. Jeden z nich se navíc trestné činnosti dopustil ve zkušební době podmíněného odsouzení. Poslední obviněný se dostal na svobodu proto, že v současnosti není stíhán, má uspořádané rodinné poměry i stálé zaměstnání, zdůvodnil Dostál.

Který z nich tak asi byl majitelem Audi A8??
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:45:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička:Rychlíky Praha-Děčín/Cheb mají soupravy a lok.které 140 km/h můžou jezdit a jezdí.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 13:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano některá červenokoženková béčka mají 140, ale za jakých podmínek a jezdí i takový provinční rychlík jako R784 po koridoru? V Česku měly před nedávnem problémy se způsobilostí na 140 skoro všechna EC/IC a nebylo to jen kvůli mašině, ale i vagónům.
Samozřejmě se časem přiblížíme k tomu, že 140 bude jezdit vše co se má na tu rychlost možnost rozjet (pokud ovšem koridory neovládne řada 814/914). Ještě ten vlak asi nejel zpožděn a tedy nekrátil jízdní dobu.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 14:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB:
Jaký dezinformace od jakejch pisálků?
To snad vidíš sám - v každých zprávách volal někdo jiný někdy jindy někam jinam, nejprve byli dva těžce zranění, teď jsou čtyři lehce. Nejprve vlak narazil ve 100 km/h, pak 140 km/h a podle ženský z DI to byl dokonce rychlovlak To nejsou moc důvěryhodné údaje...

A vůbec - jaký spikleneský teorie?
"Podle mě tam policajti vůbec nebyli."
"Ti policajti to řekli správně. Špatně jela posádka Audiny."
"Žádný maják by tam určitě neviděl. Ti policajti tam na 99,9% vůbec nebyli."

Možný to samozřejmě je, ale já to vidim spíš na střet jedný party blbců v Audi s druhou partou blbců ve Feldě s majáčkem. A pokud se neztratí nahrávky hovorů, pak z toho v pohodě vyleze i výpravka (pokud to teda skutečně nezvojtil von).
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 14:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, ohledne tech rychlosti by me zajimala spis otazka, JAK TO, ZE NEKTERE LUZKOVE VOZY (nebo Lahatka??) SE SPALKAMA!! MAJI DOKONCE PSANO 160 Km/H !!!?? JE TO JEN VYJIMKa? Nebo maji fakt nejake Reko te brzdy ??
Oběhy 350 - 2007   KNIHA JÁZD rušňov radu 350   Babitron   Aktuální poloha vlaku ČD
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8664
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 14:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To snad vidíš sám - v každých zprávách volal někdo jiný někdy jindy někam jinam, nejprve byli dva těžce zranění, teď jsou čtyři lehce. Nejprve vlak narazil ve 100 km/h, pak 140 km/h a podle ženský z DI to byl dokonce rychlovlak. o nejsou moc důvěryhodné údaje...

Důvěryhodný nejsou, ale samy o sobě ani nejsou tak podstatný. Podstatný je, co z těch často protichůdnejch informací složíš. Taky jsem v tom začal mít jasno až v úterý odpoledne.

Možný to samozřejmě je, ale já to vidim spíš na střet jedný party blbců v Audi s druhou partou blbců ve Feldě s majáčkem.

Tak tohle je takzvaná superidealistická teorie. Ta by mohla platit v momentě, když by se už v outerý neobjevila policejní (kriminálně policejní) verze o pojišťovacím podvodu. Protože pojišťovací podvod na takhle drahém autě prostě bez "spolupráce" policie (případně pojišťovny) neuděláš. Navíc zcela určitě ani jeden z té "party blbců z Audiny" nebyl její majitel.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace