K-report
 

Archiv do 26.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 26.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 22:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj... měl jsem tu čest... je vidět
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 13:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také si na fleku, napřed uklízíte? Papírky, sáčky ve větvích, petláhve...Napadlo mě, jaké by se před vinohradskými tunely pořizovali pěkné snímky, ale v současnosti to prostě není možné - doslova smetiště Tak na několik valníků.

Tak takový problémy nemám. Já se spíš snažím aby po mě nic kromě podupané trávy na místě nezůstalo.

Napadá mě, když maj na ŽelPage v e-shopu trička s logem ŽP, mohli by si to logo nechat vyšít i na ponožky a pak to zkusit střelit. Třeba takovej sandálista jako je Jakuza by to ocenil, i když chodí většinou na boso.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 15:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem viděl v Otravě šotoušku!! Měla sice tak 120kilo, blondýna nakrátko, kudrnatý vlasy a ovešena dvěma děly různé kadence, točila mě kamerou. Teda snad to byla ženská, ale na chlapa to mělo vpředu moc velké výstupky
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 15:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Škoda, žes jí nevyfotil...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 17:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl jsem čím, ratolest mi zrovna zabavila aparát. Ale mám výhodu, znám nejméně jeden její flek
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 3-2007


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 17:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepatri tohle do koček???
A.Jirgl
www.zeleznicehb.ic.cz
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 18:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle popisu snad ani ne...
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 18:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fyra: Tak bacha na flek, hlavne nedelat z toho cucflek...

Bkp: Kvituji s povdekem Tve hodnoceni mych argumentu, od nekoho, kdo ma argumenty na urovni zaka pomocne skoly, to prekvapi i zahreje u srdce....
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2184
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 22:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takovej pocit, že než se zase snížíme k tak přízemním věcem, jako jsou fusekle v sandálech a pantoflích, můžeme se zabývat i něčím vyšším - tedy nepřítomností či přítomností fuseklí v holinkách. Co vy NATO? Jaké doporučujete materiály, barvy, přípravky k ošetření obuvi či nohou nebo zda chodit v gumákách raději naboso... Případně jaké jsou praktické zážitky p. t. obecenstva s touto veskrze praktickou a užitečnou obuví, vždyť ne ke všem fotoflekům se šotouš dostane nebo na nich vydrží stát a čučet v prestižích.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 22:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atombordel nebrat.
Ani s funáglema.


Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto sepsal jeden uživatel /jk/ v diskuzi 814/914:
Trošku off topic: sestavil jsem všeobecnou osnovu typu příspěvků o konkrétní řadě HV, na základě pozorování k-reportu.
1) Tohle se stejně nikdy vyrábět nebude.
2) Vyrobil se prototyp, ale to bude tak všechno.
3) Dobře, je vyrobená malá série, ale to nic neřeší.
4) Je to poruchovej krám, dráhy šláply absolutně vedle, nátěr hnusnej, všechno špatně...
5) Fáze zklidnění, začínají se objevovat příspěvky o dislokaci a pohybu, a fundované návrhy na rekonstrukci (např. dveří od hajzlu). Stále všechno špatně.
6) Mezifáze během provozu řady. Nic neříkající příspěvky o tom, kdy, kam a s čím se jelo, jakou barvu mají barevné lemy čehokoliv, popř. vášnivé spory o minulé dislokaci a barevných řešeních.
7) Prosakují informace o počínajím rušení. Všechno je samozřejmě špatně, dráhy se zbavují kvalitní, spolehlivé a vyzkoušené řady bez adekvátní náhrady, další návrhy na rekonstrukci.
8)Rušení ve velkém, všechno špatně, nebude s čím jezdit, padají návrhy na muzealizaci několika desítek vozidel (kritéria především podle barvy), hysterický šotohon na zbývající provozní kusy.
9) Provoz posledních kusů je monitorován po minutách a po metrech, všechy drobné poruchy jsou považovány za konec řady v provozu, nářky po starých dobrých vozidlech se mísí s nenávistí k jejich náhradám. Šotouši se stahují k vrakovištím.
10) Je zrušen poslední stroj. Vše je samozřejmě špatně. Dochovaných strojů je žalostně málo a žádný nemá nátěr z března až dubna 19xx, což předatvuje nenahraditelnou historickou ztrátu. Diskuse se přesuvá do sekce Muzea, kde propuká nesmiřitelná rivalita až nenávist mezi soukromými spolky o tyto stroje pečujícía všichni společně nenávidí NTM.
Diskuse o řadě 814/914 je momentálně ve fázi 5.

A já si myslím, že je to výstižné a pravdivé... Použitelné v jakémkoliv šotoodvětví.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 16:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šotouš

Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32308
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 16:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 03:37:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásné,výstižné,jsem unešen...Když vidím ty pitomce na balíkách sena ,starých shnilých zásněžkách a jiných "vyvýšeninách",jak se zoufale snaží ulovit poslední kus dřeváka,pak se bleskurychle gumokolem(jak jinak,že?)přesunují na hon dvojčat bardotek,aby zítra ještě stihli...,tak mě nezbývá než s tebou bezpodmíněčně souhlasit!A když se vám nelíbí že vám z mávám,tak příště to bude
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar-To mávání ošetřuje nějaký služební předpis?
Moje miminka vždy mávají mašinkám o106 a odezva je tak 50/50.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1309
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 12:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mávání je ošetřeno OP16 jako odpověď na návěst pozor (Houknutí), snad si to teda dobře pamatuju. Op 16 jsem docela prospal
* * *
Usmívej se! Bude Hůř


Prodám objektiv Sigma 18-125 pro Pentax
pozorovatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:24:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OP 16 rozhodně ne. Koukni na předpis D1, čl. 369. (str.53)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 16:23:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mávání je ošetřeno OP16 jako odpověď na návěst pozor (Houknutí), snad si to teda dobře pamatuju.

Pamatuješ si to dost blbě teda...co tak...převzetí pokynu? A ne mávaní, ale zvednutí paže svisle¨vzhůru?
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 17:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mně šlo spíš o mávání dětičkám etc.
Zajímavé je, že když prckové mávaj, tak nejvíce chytlaví jsou (!) zaměstnanci dráhy.
Dokonce si pamatuji, jak průvodčí, co v Chomutově končil šichtu, úplně country, plahočíce se s báglem, napůl spící byl jediný kdo odpověděl mým rozchechtaným ratolestem hulákajícím z okna. Asi to byl fakt dobrák, já bych tohle nedokázal.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 19:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pěkný foťák: http://www.super.cz/vtipky/7069-puska-ktera-nezabiji.html
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 20:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: To je myslím ruský špionážní fotoaparát To už by ti šotouši pak vypadali jak vojáci
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 21:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca + P_z: Fotopuška byla běžně k dostání v prodejnách foto-kino. Tento první typ měl však tělo Zenit ES, které mělo vnější měření osvitu. Čidlo je na hranolu v místech, kde obvykle očekáváme název(vystouplý rámeček je patrný). Teprve později se začly vyrábět přístroje, jež měří světlo metodou TTL.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 21:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle vypadaj správný šotouši.
 
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 22:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fýra - bylo to ve škole, přišel dědek. začal vyprávět a mimo videa kde byli 781 a 771 na zálohách neřekl za 4 hodiny nic zajímavýho. NO tak zvednutí paže. Stejně když jedu dnes na mašině tak nevidím zvedání paže kolmo vzhůru, ale prostě všichni okolo jednoduše mávnou
* * *
Usmívej se! Bude Hůř


Prodám objektiv Sigma 18-125 pro Pentax
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 23:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

****************
 ****************

Tak je tu další Šotovník. Tentokrát 7. číslo agenta Bonda
* * *
Usmívej se! Bude Hůř


Prodám objektiv Sigma 18-125 pro Pentax
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2447
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 15:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jejej Zenitek s 500vkou sklem :-) . Ted by mi bodlo na DLSR :-)
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 09:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolega šotouš v akci, aneb šotouš fotí šotouše..
 
Jak jste to jeli ????
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 20:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak jelikož pořád na Jakuzoj apeluju tak že:
VŠICHNI KDO MÁTE VYFOCENÝHO JAKUZU V AKCI TAK MU POSÍLJETE FOTKY NA MAIL, PROTOŽE SEM HO DNES UHUČEL ŽE JUBILEJNÍ 10. ČÍSLO ŠOTOVNÍKU BUDE SPECIÁL O JEHO MALIČKOST, TAK Ať JE S ČEHO ČERPAT
Dík
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 20:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já mám toho blbce vlastně v Podlešíně. A bez ponožek v sandálích!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 19:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfminster: mám toho blbce, no vy si teda můžete podat ruce protože jsme ještě nezapoměli na ten Jeseničák, nejdříve silácké řeči a pak skutek utek.
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 20:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tahle slečna všechny šotouše strčí do kapsy,ta je připravena a má pěkné dělo http://www.funny.cz/pic.php?id=2527
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 20:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Očividně slečně nestačí jeden pořádný, ale musí mít hned několik. Pro mě by mohla jeden ztratit...
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 21:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky by se mě hodil moje kouzelna krabicka je v
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 01:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takovou přítelkyni sem si vždycky přál .Běhala by se mnou kolem tratí a nadšeně by jásala,když by viděla laminodvojičky s nákladem či snad osobák na 240 vedený krokouškem a hned by to taky šotila. zatím mě mají spíš za magora,co se někde potuluje a fotí jakési "monstra",což je prý ještě hůř strávený čas,než domácí práce typu žehlení.....
P.S. sandále nemám
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle přítelkyně,která se mnou pobíhá kolem tratí a za odměnu chce jen sex???(můj případ)
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Roman_heart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsi typický šotouš. Pro většinu kluků v tvém věku není sex formou odměny pro ty, kteří nezatracují jeho orientaci na mašinky.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 16:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Miram : Sakra to se někdo má .Nemá náhodou sestru ??? .
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 18:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik je asi v republice šotoušů ženského pohlaví v procentech?
Nespouštěj oči z tratě!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6687
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V procentech nevím, ale znám takové případy ze svého okolí. Dva minimálně. Ale zklamu vás, jedna je zadaná a u druhé bude třeba počkat, až jí přejde puberta.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Puberta a šotoušství - to přece nemůže jít dohromady Jak u jinocha nebo děvčete. Náctiletej má zájem o vše co je tabu, kolem sexu, chlastu apd. Ale železnice, respektive " mašinky" to je buď od ranných dětských let právě do puberty a potom tak od plnoletosti do smrti, si myslím já tedy.
Nespouštěj oči z tratě!
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hej mě to právě nejvíc chytlo v pubertě bo sem pochopil hodně těch odborných termínů a jak to vše funguje.A jde stíhat zajímat se o vše martin_j:a z kama je?A kolik jí je jestli to můžeš řéct
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, musím potvrdit tvrzení Shana, protože mi je 13, což si myslím, že toto je věk prahu-začátku puberty a taky sem pochopil strašně moc odborných názvů, muj mozek vic spořádá a naučil sem se vic pracovat s PC a šotoaparátem, takže se neustále dovídám nové věci...hold historie a časy dávno-minulé jsou taky pro puberťáky tabu a dá se z nich hodně poučit...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Skype: !!! migagason !!! (beztěch vykřičníků,ty sou tam jenom pro okrasu)
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík za poučení a přímo od věkového zdroje. To víte, já se narodil v době, kdy to bylo se Soudruhem L. I. Brežněvem hódně zdravotně nahnuté a o železnici jsem se začal vážně zajímat dost pozdě - v době kdy naše "řiťolezecká" republika naopak vstoupila do NATO, to aby vynikla časová paralela
Nespouštěj oči z tratě!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím oponovat, aktivně šotoušit jsem začal před kulminací puberty a sex a chlast si tím bohužel musím zatím vynahrazovat.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠi, nebyl náhodou na DOD v Brně - Řečkovicích? Tam se taky motali nějací předpubertální šotouši.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6691
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 23:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Puberta a šotoušství - to přece nemůže jít dohromady - věř, že jde. V Pardubicích máme 16-letou slečnu, která zná všechny zdejší autobusy a všechny zdejší řidiče, zejména ty mladší a hezčí. A protože si umí spočítat, kdo bude mít kdy jakou směnu, vybírá si pro cestu do školy spoj podle toho, jaký autobus a jaký řidič tam bude.

No a té druhé je 19, skoro 20. Zrovna minulý čtvrtek byla s dalšími pardubickými šotouši na výletě tady: http://www.pshzd.cz/galerie/category.php?cat=54

Jo, a autobus umí řídit líp, než já, když jsem před čtyřma lety vylezl z autobusoškoly.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1720
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 00:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna minulý čtvrtek byla s dalšími pardubickými šotouši na výletě tady...

No my jsme byli původně spíš na zmrzlině než na šotovýletě , ten vlak to byl jen takovej bonus . Pravda ale je, že do Hrocháče jsme zabloudili proto, že jsme od zmrzliny jeli kolem zrušené trati Chrast - H. Týnec ... a slečna proti této změně trasy zhola nic nenamítala.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1721
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 00:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tak o tom přemýšlím ... a jo ... přidám i důkaz, snad to dotyčná slečna přežije. Lehce jsem ji zamaskoval...
 

PS: chlapci litujte toho maskování, bez něj je to mnohem hezčí pohled
PS směr Stříbro: pokud by ta fotka vadila, prosím bít rovnou Martina_J, on s tím tady začal první

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 06:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klidně takových fotek více!!!!!!!!
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32676
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však ona se to dozví. Ale už je jednou v kočkách, a to v plné verzi (a se souhlasem):
 
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé, nějaká fanynka Krabiček. Nechceš mi seznámit? :-)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3544
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a se souhlasem

Koho? Fotografa?
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

puberta a šotouštví právě dohromady jde. Šotouš je tak trochu puberták v každém věku..
Jak jste to jeli ????
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32680
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Svlečny. (Nakonec, tu fotku už i sama někam šoupla.)

M_k:
Ani ne. :-) Ale zkus se informovat u MJ.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3546
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Nahráváš mi na (vícesmyslné) smeče...
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6698
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: A radši se ani neptej, která je to krabička, na které trati jezdí a kdo jí řídí. To bys totiž určitě neuhádl!
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 6-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k a Martin_j:
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6699
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, ty bys mi mohl vysvětlit, cos chtěl říct tím obrázkem, co máš v profilu
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3548
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Detail pohřebního vozu.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 17:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ok1xng: nebyl, to neni v mojem rajonu ani kompetencích. Ale zval mě jeden uživatel K-Repu... ještě k pubertě a šotoušství: takový puberťák má právo ve svém věku dělat blbosti, lezt tam kam se nesmí a je to užitečné i pro ostatní šotouše, ale má to jeden háček, musí dobře ovládat digikrám a PC.
Blog: http://gasonuv.blog.cz
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut: (uživatel se zatím nestal ničí obětí)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace