K-report
 

Archiv do 16.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 16.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:09:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale v tom jsme myslím zajedno. Jen si myslím, že vyšetření příčiny nehody a možných zanedbání, i na straně ČD, je v kompetenci Drážní inspekce a nikoliv mluvčího HZS.
Ono to takto možná vypadá, že hasiči s policajtama se s dráhou nedokážou nikdy domluvit jenže my tu diskutujeme případy, kdy to nevyšlo a systém nezafungoval jak měl. Buď z nedbalosti nebo nedostatku času. Nevím. Nemluvíme ale o další spoustě případů, kdy systém zafungoval správně. Protože se nic nestalo.
Ale vždy je co zlepšovat a třeba takové jednoduché, relativně levné opatření jako tabulky na přejezdech bych viděl jako vhodné opatření.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2757
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper: Docela by mě zajímaly ty časy "hry na tichou poštu" a postupný vývoje informace při jejím předávání. A nezapomínejme, že ještě v tom jela policie! Dle hasičů už byli na místě při jejich příjezdu. Ti snad mohli výpravčí obvolat taky.

Kdyby šlo vše hladce, tak přeci elektrodispečer, který "jenom mačká čudlíky", musí být mnohem rychlejší než hasiči, kteří musí sednout do auta a jet několik kilometrů k požáru.

zvídavej: Připadá mi, že závěry vyšetřování leteckých nehod jsou zveřejňovány obšírněji než u nehod železničních. Konečně, co pozitivního může nehoda přinést, když ne aspoň poučení pro příště?
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:44:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mně taky. Jen si myslím, že si nesmíš představit, že každy po zvednutí telefonu uslyší třeba: Tady hasiči Vsetín, na přejezdu mezi VM a Jab hoří kamion, zajistěte zastavení provozu a vypnutí NTV.
Prostě tam zákonitě vzniká šum a délky hovorů se prodlužují, ověřuje se to atd.
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Amper: Koukám, že nevidíš doleva, doprava, ale jen bezchybné a úžasné ČD, a máš jasno, že ČD jsou opět bez jakéhokoliv pochybení, radši si počkej na závěr vyšetřování.

A jinak s časy umí ČD pracovat skvěle, viz. jejich zpoždění - kamarád jezdí vlakem každej den a vymyslel pár přiléhavých přezdívek Času dost, Čekej Dacane, Časem Dojedeš.
Já vim, dělám si srandičky a teď mě tady asi všichni ukamenujete

(Příspěvek byl editován uživatelem Horny.)
Magnum - život je otázkou priorit
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 06:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noltha: Jo to souhlasím, ale zde jsme na "odborné" diskuzi, kam (snad) výrostci nelezou...Snad...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 06:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny: Nejlepší jsou "drážní počty": vlak má jet v 16:10, je 16:30, vlak tam stojí a na pragotronu ná 10 minut zpoždění. Vždy mi chvíli trvá, než se z této matematiky dostanu.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 06:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: je pravda že zde jsme na "odborné diskuzi.... a myslím že i tak je tu dost informací či indicii pro toho koho to zajímá, a má podle čeho dohledávat. I já jsem ochoten poskytnout informace, ale ne veřejně ... ono ne vše mužu říci a ne vše se hodí říci přede všemi, jinak s vámi souhlasím.

Horny, Pes38:
tak na zpoždění u dráhy bych si nestěžoval, ono je totiž velmi jednoduché přijit na nádraži juknout na informační zařízení a vidím co kde, ale že část zpoždění je způsobena vlivy které dopravce nemá šanci omezit je prostě skutečnost ... a nevím jak by na mě čekal autobus při zpoždění jiného, to u dráhy mám reletivně šanci že do určitěho času na mě počká i přípoj.
a i autobusy mají zpoždění jen se to blbbě zjištuje, denně chodím přes UAN v Brně a už jsem nejednou slyšel hlášení třeba i o třech hodinách zpoždění.
Ono kdo chce psa bíti hůl si vždy najde ;-)
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 07:37:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrony: tak proč tím vlakem jezdíte!? Nutí Vás někdo!? I když má vlak zpoždění, nebo se něco stane, pořád je v tom jakýs-takýs řád. Např. Vlak nemůže přejet a riskovat přes plnou čáru... Pokud se Vám něco nelíbí, zařaďte se po bok dalších a dalších sobeckých gumokolů. A až si odstojíte dvě-tři hodinky někde v koloně(a třeba zrovna před nějakou nehodou), vzpomenete si na ten blbý vlak?

PS: zapoměl jste, že každý zaměstnanec drah nosí na uniformě, že je "čekatel důchodu"
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 09:03:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Steamer, Amper:
Závory šly dolů podruhé proto, že mašina zastavila v anulovacím ůseku. Ten když zůstane obsazen po dobu cca 5 minut (...)opět uzavře závory.
Máte v tom oba kolektivní hru na ledě: mašina nezůstala v anuláku, to by se závory ANI NEZVEDLY, ale ve vzdalováku.

Mezní doba anulace se nepočítá z traťové rychlosti, ale z rychlosti nejpomalejšího železničního vozidla a do vzdálenosti použité při výpočtu se sčítá šířka přejezdu, největší délka vlaku a délka přibližováku/vzdalováku.
Šířka přejezdu se používá při výpočtu přibližováku, nikoliv max.doby anulace. Tam se zprostředkovaně projeví jen v délce vzdalováku = přibližováku z druhé strany.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6152
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 09:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

elektrodispečer, který "jenom mačká čudlíky - obávám se, že tam nebudou dispečerem dálkově obvládané odpojovače. spíš bych řekl, že dispečer shodil obě měnírny, at už dálkově, nebo po telefénu.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 09:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Liesk.:
Šířka přejezdu se používá při výpočtu přibližováku, nikoliv max.doby anulace.

Podívejte se v ČSN 34 2650 do přílohy B na čl. B.6 (B.2.6, B.2.7), jak se vůbec mezní doba anulace počítá ;-)
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 11:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se Vám něco nelíbí, zařaďte se po bok dalších a dalších sobeckých gumokolů. A až si odstojíte dvě-tři hodinky někde v koloně(a třeba zrovna před nějakou nehodou), vzpomenete si na ten blbý vlak?

Tak to se zase jednou povedlo. Předpokládám, že auto ani řidičský průkaz nevlastníte, proč taky, že.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 12:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to konečně prasklo, že tentokrát ČD měly správné časové údaje a nikoliv hasiči. Ovšem ve zprávě, kterou hasiči vydali pěkně mlží:

Rozborem události podle automatického záznamového zařízení operačního střediska HZS Zlínského kraje byl získán časový přehled, který byl v rozporu s časy publikovanými z ČD. Došlo především k rozdílnému času zaznamenané srážky lokomotivy do hořícího tahače na železničním přejezdu mezi Jablůnkou a Bystřičkou.

Z takto podané informace samozřejmě nevyplývá, že ten rozpor byl na straně hasičů. To se až dá vyhodnotit z uvedených nových časů. A závěrečné věty jsou také typu my nic

Ve zprávě velitele zásahu je uvedena důležitá informace, která nebyla na operační středisko hasičů nahlášena, a proto ani nemohla být zaznamenána v systému časového přehledu hlášení. Hlášeno bylo až druhé spuštění závor, které bylo doplněno informací o nárazu lokomotivy do kamionu. Tím vznikla domněnka, že ke spuštění závor a k nárazu došlo o šest minut později.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 16:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplním ty časové údaje. Kdysi jsem bouchnul do kamionu a na dotaz kdy došlo k MÚ a kdy jsem ji ohlásil, jsem odpověděl, že nevím. Prostě 120 cestujících a protijedoucí vlak byly důležitější než časový údaj.
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já věděl, že se do mě pustíte, když vás začnu popichovat... je smutný, že někteří si nedokážou dělat srandu sami ze sebe nebo přijmout žertík vůči sobě.
Ale což, jsem přeci jen sobecký gumokolista
A navíc mám v avataru tahač a jak známo, kamioňáci jsou ti nejhorší lidé v celé dopravě
Magnum - život je otázkou priorit
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 21:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pavel_blaha: řidičák mám, vlastním motorku. Ale když na ní musím někam sebe přemítit, je to proto, že tam nejede vlak/autobus.

horny: mě je jedno, co řídíte. Třeba si jezděte z tryskáčem po cestě. Pokud je někdo neslušný řidič, pozná se to, ať řídí třeba kolobežku.
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 21:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny : práve vtedy, keď nám kamionista zabil dnes na prechode pre peších 76 ročnú susedu. V meste rýchlosť podľa svedkov okolo 70 - 80 km/h, o 14. h.
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 21:22:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny, ty buď rád, že tu vůbec železnice je. Víš, kam by se pak vrhali všichni ti nešťastně zamilovaní, kdyby tu nebyla? Pod tvoje kola. To by sis užil.:-)


Jestli jsem zastával příliš radikální postoje ve prospěch ČD tak jen připomenu, co hned po pár hodinách tvrdili hasiči a DI a jaká je teď již známá skutečnost (potvrzená na stránkách HZS ZLK):

ad 1) ČD měly na zastavení vlaku 17 minut - skutečnost 9 minut (polopravda)
ad 2) ČD lhaly o vypnutí troleje a hasiči hasili pod napětím - nelhaly, nehasili (naprostá nepravda)
ad 3) Informace pro ČD byla korektní - nebylo správně označeno místo a inf.nešla tam, kam měla jít předně, k výpravčímu (nepravda).

Ještě dnes na mě přitom ze stánků vykukuje Jalovec (místní noviny) s celou titulní stranou oslavující hasiče jako hrdiny a házející špínu na ČD.
Takto to vidím já a proto byly moje reakce takové, jaké byly.

Netvrdím ale, že je na straně ČD vše OK , už se tu diskutovaly tabulky s označením přejezdu a telefonním číslem a další systémové kroky uvnitř ČD (identifikace volajícího u ED apod.) ke kterým dospěl i technický pokrok a metodické pokyny jej ještě nerespektují.Nevylučují i nějaké prodlení v té cestě, bylo to moc účastníků.A je obvyklé, že výpravčí je v okamžiku, kdy tato informace trs HZS-ED přijde je již informován od PČR, takže tu rychlost mohli podcenit. To už ale necháme DI a ostaní složky inspekci MV.
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 21:29:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Výpravčí informuje vždy raději o kratším zpoždění, aby lidem ten vlak při případném zkrácení zpoždění neujel a oni si pak nestěžovali, že byli špatně informování. Není to moc šťastné řešení, to uznávám.
Pro přesné zjištění zpoždění doporučuji poslat si SMSku a máš stejné informace jako ten výpravčí. Nezkoušel jsem to ještě u osobních vlaků ale snad to tam funguje.
jonáš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.238.40
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 21:58:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak tohle .. blbý je, když stojíš na peronu, naskočí pět minut, za pět minut deset, za dalších pět minut patnáct a tak to jde až do pětačtyřiceti .. když v zimě mrzne, tak je to docela opruz. A vzhledem k tomu, žes moh mezitim zajít na jedno nebo i na dvě, tak je to opruz i v parnym létě.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 22:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper: No tak zkrácení zpoždění jsem zažil pouze v případě vystavení náhradní soupravy. A to "přidávání po troškách" mě taky příšerně s...e, zvlášť, když si přes mobil či PC zjistím z CDS pravdu...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 22:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mi kolega v 6:37 minut ráno oznámil, že "nemám" závory, neb něma projel náklaďák, byl jsem po probdělé noci docela vyveden z klidu. Překvapena byla i výpravčí. (reakce: "to je trochu blbé vtip na začátek směny, ne?").Vtip to nebyl, pak jsem si prohlédl, jak tam ta závora pěkně leží, na třísky rozházená v koleji. Ale to se z Rk_kn nedá srovnat...
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 08:49:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jonáš:Přidávání po troškách, pokud se vyloženě nepracuje na závadě a výpravčí neví, kdy se ji podaří odstranit, je opruz, to souhlasím.

Jelikož jsem teď slyšel některé přesné časy k "Jablůnce" tak je uvedu, zvláště proto, že opět zkracují čas, po který putovala informace po ČD:
02:20-03:40 HZS ZLK - HZS ČD
10:30 vypnutí NTV
11:30 začátek brzdění loko
11:50 náraz do kamionu

Jou tam prý snad ještě drobné rozdíly v čase v řádu sekund. Někde někdo neprovedl správnou časovou korekci. Pro vysvětlenou, zavolejte si na přesný čas (14112) a podívejte se na jednotlivé TV jak mají přesný čas. Nebo ho nemá O2. A kde je pravda, že.
Ferda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 72.52.157.49
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 11:14:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper,
ty tvoje casy sou nejaky kouzelny. Muzes to priblizit? Rozdil sedmi hodin je brutus.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 11:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou minuty od nahlášení, jestli jsem to dobře pochopil.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Ferda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 72.52.157.49
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 11:33:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp, potom ano.
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 11:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rk_kn: To je smutný. Stejně tak jako když se v obci převrátil kamion a vzal sebou dvě děti...Bohužel, tohle je o každym jednotlivci, jak je zodpovědnej a jestli jezdí s rozumem.
Ono blbci jsou všude, jak mezi kamioňáky, motorkáři, autobusy, osobáky atd....
Už jsem měl špatnou zkušenost se všema.
Včera jsem jel osobákem z K.V. do Prahy, kamiony v pohodě, občas uhnuly na stranu, aby člověk viděl když chce předjíždět, ale to co předváděli ty blbci v Superbech, Mercedesech, a podobných milionových vozech z toho se mi chtělo s prominutím blejt, totální anarchie na silnicích. U high society totiž bodovej systém neplatí. Jel jsem 90-100, za mnou policajti stejná rychlost a za ně přilítnul borec s oktávkou rs, chvilku přemejšlel, pak to rozjel a asi ve 140 je předjel, ani nemrkli okem a jeli si dál v klidu tu svou.¨¨

To Amper: oceňuji, že jsi tak dobře informován, tvoje argumenty beru vpotaz, jen mi ze začátku přišlo, že byly nepodložený.

btw nevíte jak pokračuje vyšetřování Vraňan nebo jestli se neobjevili nějaký novinky?
Magnum - život je otázkou priorit
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33331
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 12:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vraňany jsou pro novináře už nezajímavý :-(, teď už „o nic nejde”. :-(


ani nemrkli okem a jeli si dál v klidu tu svou

Je fakt, že by možná nějakou šanci měli, ale hlavně proti motorkám by pomohlo jedině povolení odstřelu, protože jinak nemají šanci proti nim jakkoliv zasáhnout. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 12:37:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to M.zlivský:
no s fáboškou na okt.rs by asi neměli.
Já jsem taky motorkář, ale počítám se mezi ty slušný nebo spíš slušnější neříkám, že jezdím podle předpisů, ale jezdim tak, abych nikoho jinýho neohrozil a sám sebe mám taky rád. Když mě staví policajti, tak zastavim, páč mám čitelnou značku a nehodlám si jí zakrejvat a pak ujíždět.
To povolení k odstřelu beru od tebe jenom jako vtip. Protože v tom případě bych pak požadoval povolení k odsřelu všech účastníků provozu a pořídil bych si zbroják s bouchačkou
Magnum - život je otázkou priorit
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 12:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je ta pestrost zivota:
Jako motorista nesnasim cyklisti a chodce ...
Jako cyklista nesnasim motoristy a chodce ...
Jako chodec nesnasim motoristy a cyklisty ... :-))
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 13:06:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jcp a Ferda: uplně přesně to mělo být napsané 0:02:20 etc. jsou to jen minuty a sekundy po půlnoci. Nahlášení HZS 0:00:15. Předpokládám také začátek hovoru.

Výsledek z Vraňan ještě neznám, ono se to možná objeví v Poučných listech. I když, jestli do toho nenamočili výpravčího (a to si myslím, že tam v tom prsty měl) tak možná ani ne. Tehdy si ale pamatuji, že DI říkála "každý přejezd je označen kilometrickou polohou a tratí. kdyby byl takto oznámen tak by nemohlo dojít k záměně."
Tentokrát to hasičům sežrala a diametrálně odlišně řekla "informace byla korektní".
Pak se z toho po....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33333
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 13:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny:
Bylo i nebylo. Bylo to mířeno na adresu „tangařů”, kteří se klidně policii můžou smát do tváře, protože jim skoro nic nemůže (i policajt má rád svůj život).
Už mi jeden takovej málem vlítl na haupnu a nebylo to vůbec příjemný; jet po krajnici cyklista, měl bych docela problém...

Ale jinak s motorkářema problém nemám, spíš naopak.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


jonáš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.238.40
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 13:20:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On hlavně každej policajt nemusí mít zrovna za úkol stíhat okamžitě a na místě někoho, kdo porušuje limit .. nejspíš to ani nebyli dopraváci.

A DI by to měla zveřejňovat v každym případě, protože poučení z chyb se jinak nedosáhne. Pokud to teda nebude jak ten závěr z Brandejsa, co tam visí teď.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4628
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 22:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár dnů stará nehoda, o které tu nepadlo ani slovo. Z muvky toho moc nezbylo
http://pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=7358
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 10:17:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:Zajímavé.zajímalo by mne čím vozidla dostali na koleje a přesnější místo události.
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 11:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinky.cz: V 10.24 se na železničním přejezdu mezi Blažovicemi a Šlapanicemi střetl spěšný vlak s osobním autem. Dle prvních informací je řidič automobilu zraněný.
Zachraňte "Rozárku" 361 - je to nejlepší mašina v Dopravním podniku města Pardubic a.s.
Bohužel si to někteří uvědomili pozdě...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4635
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 16:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dubí:
Víc, než je v tom článku, bohužel nevím.
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 16:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Střet s motorovým vozidlem na přejezdu mezi Březnicí a Pískem. Někdo určitě upřesní
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to za divny vagony s centranim sprahlem, ktere jsou vyfoceny na tech pozarech, jak psal Garfield vyse:
http://pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=7358
ICQ 268-987-545
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou důlní vagóny mostecký uhelný na uhlí a skrývku. Říká se jim Linke-Hofmany.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6477
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iDNES
16:41 - Na přejezdu v Mirovicích na Táborsku se srazil rychlík se starou škodovkou. Vlak auto tlačil asi 200 metrů. Řidič je vážně zraněn, do nemocnice ho dopravil vrtulník.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 19:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iDnes - Co na to říct.Fakt propaganda.Mirovice na Táborsku.Každý mimoň ví, že Mirovice jsou okres Písek.
Varování věků.......
jonáš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.238.40
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:26:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimoň to ví, ale naši čtenářové to klidně sežerou i s navijákem.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 05:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k vagonům, ten vagon, co zdemoloval MUV je také s centrálním spřáhlem a říká se jim TALBOT, jsou to takové "tankózní" Wapky. Kdysi(1991/2) jsme jich 40 rozebírali na šrot a bylo to docela maso.
Tehdy mohlo být po mně, neboť při najíždění na soupravu to fíra přehnal a ty vagonky se nějak rychleji posunovaly. Zpod soupravy jsem vylezl asi 2 sec. před událostí.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A čím se to tahá, když to má centrální spřáhlo?
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro pohyb po šachtě mají i lokomotivy spřáhlo, lokomotivy jsou BóBóBo´, dělené kvůli obloukům.
Pro přepravu po ČD existuje redukce na ČD šroubovku a dodělané nárazníky. Obvykle se dává na obě strany. Jinak po ČD moc nejezdí, jen na opravy, pokud se nedělají ve vlastních dílnách.
Asi by šlo zorganizovat podívání na opravy i provoz, ale namám v současné chvíli moc šancí - hlavně časových...

Ale chtělo by to, provoz je vytlačován pasovkami a již se nerozvíjí...
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:50:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Steamer:
Podívejte se v ČSN 34 2650 do přílohy B na čl. B.6 (B.2.6, B.2.7), jak se vůbec mezní doba anulace počítá ;-)

Sypu si popel na hlávku, v normě je opravdu pod "šířkou přejezdu" myšlen rozměr ve směru kolejí :-)
Když jsme my kdysi ve škole přejezd počítali (to bylo za dob kuličkových počítadel a slunečních hodin), tak "šířka" byla ve směru silnice.

Holt gumokolní lobby zase zvítězila :-(
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6484
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokomotiva zachránila člověka
V neděli, 13.5.2007, v nočních hodinách došlo k zajímavé záchranné akci mezi obcemi Karlštejn a Srbsko. Výjezdová skupina RLP TRANS HOSPITAL Řevnice byla vyslána k asi 45letitému muži, který spadl z velké výšky.

14.5.2007 - Redakce
Při příjezdu na místo a následném pochodu posádky po úzkých cestičkách za úplné tmy mezi řekou Berounkou a železniční tratí v délce cca 2 kilometry byl nalezen pacient, který pravděpodobně pod vlivem alkoholu předváděl ještě dvěma svým kamarádům skok z výšky cca 5 metrů.

Způsobil si tržnou ránu hlavy a zlomeninu žeber. Vzhledem k tomu, že zde byl velice náročný terén, byli na místo přivolání profesionální hasiči HZS Středočeského kraje ze stanice Řevnice, aby pomohli s transportem pacienta do sanitního vozu vzdáleného asi dva km od místa události a Policie ČR Karlštejn, která se snažila uklidnit opilou kamarádku pacienta a dva psy. Po vyhodnocení situace na místě všemi zainteresovanými složkami spojila dispečerka ZZS Prahy Venkov konferenčním hovorem přednostu nádraží Karlštejn se zasahující posádkou a ten na místo události z Berouna poslal lokomotivu, která potom přepravila pacienta na nádraží a zde byl předán do sanitního vozu a převezen do nemocnice v Krči.

Info a foto: ZZS Trans Hospital

-wap-
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 15:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...v nočních hodinách... ...spojila dispečerka ZZS Prahy Venkov konferenčním hovorem přednostu nádraží Karlštejn... přednosta byl asi na noční kontrole
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 16:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ešte ten pán přednosta prevzal službu a všetko zariadil . Ako Vlasta Burian !
...a ten na místo události z Berouna poslal lokomotivu, která potom přepravila pacienta na nádraží a zde byl předán do sanitního vozu a převezen do nemocnice v Krči....
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 18:02:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To uz s nim mohli jet do ty Krce rovnou, ne ?
ICQ 268-987-545
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 20:42:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

TV Nova informovala, že Vraňany jsou vyšetřeny.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9173
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 08:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TV Nova informovala, že Vraňany jsou vyšetřeny.

No to mi teda moc nepřipadalo. ČD tvrdí, že výpravčí za to v žádném případě nemůže, Policie tvrdí, že operační za to v žádném případě nemůže a Drážní inspekce tvrdí, že za to mohou tak trochu oba (chaotická konverzace, kterou jsme všichni slyšeli).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 09:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavně z to můžou ti magoři, kteří tam postavili Audinu. Ale o nich se ted nějak nemluví ...
Jak jste to jeli ????
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 09:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se Vraňan týče, tak mi tam stále něco "smrdí"...

ČD si podržely výpravčího, i když zjevně pochybil.
Policie výpravčího vyšetřuje a svého operačního ne, ač podle mne pochybili oba stejně. Každý si hraje na svém písečku a původní strůjci té prasárny (a jejích případní kumpáni z řad Policie) pomalu upadají v zapomnění...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 12:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: Kdyz v sanite se da poskytnout nejake osetreni, to na masine asi moc nejde...

Jina taky zeleznicni nehoda: Predevcirem rozbily kroupy na nadrazi ve Zdislave 14 oken.
Portabohemica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 15:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera mezi 14. a 15. srazil vlak na přejezdu před Bystřicí n.P. dalšího gumokoláka. provoz přerušen asi na 5 hodin
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1176
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 15:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vraňany: Ti, co tam to auto postavili snad pořád sedí ve vazbě, ne?
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

portabohemica : dúfam, že sa podarilo zastaviť dopravu na to správnom priecestí !?
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 20:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera ve 12:44 se střetl osobní vlak 14226 v Lípě nad Dřevnicí s osobním autem. Na tom by ani tak nebylo nic divnýho, až na to žě řidič ujel z místa činu tak rychle, že si fíra, ani SPZky nevšiml. Drzost řidičů nezná mezí!!!!!!!}

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace