K-report
 

Archiv do 11.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 11.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rumcajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 13:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fuj tajbl! Až mě u te fotky zamrazilo...
Ad ta nehoda: Silniční nehody su furt, ty už nikeho ze židle nezvednu, ale vlak - konkurent silnic, brzda silničního provozu, žrout našich daní! To se musí zkritizovat!
Každopádně mi není jasné, jak mohli do sebe ducnout? To ten zadní dil odjel bez výpravy? Nebo výprava vypravila vlak bez kontroly vlakové cesty? To mi není jasné ...
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 13:37:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ten zadní dil odjel bez výpravy?

Ten zadní díl nejspíš cestou posunu posunoval za odjíždějícím předním dílem a měl přejet na jinou kolej.Ovšem odjíždějící vlak neplánovaně zastavil a posunující díl do něj najel.
Michal_Ř
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 14:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám obavu, že zde není co řešit. Strojvedoucí posunujícího dílu dle mého názoru musí počítat s případným zastavením vlaku (dílu) jedoucího před ním, ať už z jakéhokoliv důvodu. Měl by tedy udržovat takový odstup a rychlost, aby dokázal vždy bezpečně zastavit.
Podobná situace je např. v Brně hl.n. při vytahování souprav z kusých kolejí, kdy přijede vlak např. od Jihlavy, odvěsí se motor, na vozy najede záloha a když se s tímto dílem dá do pohybu, motor vyráží těsně za ním k návěstidlu. Ale ROZUMNĚ. Ale třeba to bylo jinak, nechci nikoho soudit, je to jen má domněnka.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3934
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 01:08:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal Ř:
na vozy najede záloha a když se s tímto dílem dá do pohybu, motor vyráží těsně za ním k návěstidlu
No tak to v tom brně je jak u koho asi, dělá to asi pár lidí ale rozhodně to tam není pravidlo, já si klidně počkám, až souprava odjede uplně a až mi někdo řekne at se pohnu tak jedu...ale nikdo není neomylný...
Michal_Ř
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 13:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pravda, pravidlem to není, ale viděl jsem to mnohokrát. Pravdou je, že se tím nic neušetří, protože se stejně tvrdne u návěstidla, než se ten předek odporoučí.
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 10:28:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to dopadá, když si nádražníci ulehčují práci, aby mohli udělat o krok či úkon méně. Před několika lety při rekonstrukci černokřížského kolejiště byla do volarského zhlaví dosazena druhá spojka, aby bylo možné jezdit přímo na ČB. Přitom se však musí obsloužit víc výhybek a to se někomu nechce. Takže se radši objíždí přes stožecké zhlaví jako kdysi.
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 15:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

idnes:23. června 2007 14:53
Ve stanici Bludov - lázně na Šumpersku vykolejil ve 14:15 spěšný vlak z Jeseníku na Olomouc. Příčinou nehody byl spadlý strom. Bližší informace Drážní inspekce zjišťuje. Při havárii nedošlo k výraznějším škodám ani zraněním, potvrdil iDNES.cz policejní mluvčí.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3573
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 17:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude asi zase nějaká 843 že?nebo že by už střetu neunikla ani Regionova
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
senior
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.190.65
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 20:55:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to bylo za žehličku, co vyhořela včera(23.6)v Lipníku.Ví o tom někdo něco?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1827
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 21:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco se chystá... Na trati 170 má R 759 v Kynžvartu 149 minut a stojí a stojí! V Kynžvartu asi tekla kreff...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1828
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 22:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže zmiňovaná nehoda R 759 se stala v posledním odílu před Mariánskými Lázněmi a jednalo se o sebevraha, který měl hlavu položenou přímo na koleji. Další rychlík, který měl přímé vozy na Excelsior má 45 minut.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 14:15:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vagonet: Ty chytrolíne,když už chceš někoho kritizovat,tak si nejdřív prostuduj předpis pro tratě s D3,příslušný SJŘ pro inkriminované vlaky,prohlédni si dopravnu Kříž a pak možná nebudeš šířit po netu takové hovadiny.Myslel jsem,že toho jsou schopný jen novináři,ale jak vidím,on té dráze rozumí fakt kde kdo\clipar {crazy}Nepopírám že tam nedošlo k porušení předpisů,to jednoznačně,ale určitě ne kvůli tomu že "nádražníci jsou líní udělat jeden úkon navíc".Takový pitomce jako jsi Ty,milý Vagonete,bych s chutí nakopal do ,.Vůbec se nebudu schovávat anonymně na síti,klidně napiš a ....
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 15:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar: Péťo nerozčiluj se,takových to chytrolínů se tu vyskytuje neurekom.... Musíš být nad věcí....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6777
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 16:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

denik.cz
Sedlejov: Na Jihlavsku se střetl osobní vlak s autem, provoz přerušen
dnes 15:04

Mezi Telčí a Sedlejovem se dnes ve 13:40 střetl na železničním přejezdu osobní vlak s automobilem. Řidička je zraněna. Provoz na trati Telč - Kostelec u Jihlavy je přerušen, řekl ČTK mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Johanka123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.80.122
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 16:50:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo o nehode na trati 323 mezi Frydlantem n. Ostravici a Ostravou ? Dnes odpoledne je tam zastaven provoz, udajne sebevrah ...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 16:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další "pojistný podvod":
V pondělních ranních hodinách (25.6.2007) vyjela posádka RLP Trans Hospital Řevnice spolu s Policií ČR a jednotkou hasičů ze stanice Řevnice do obce Všenory, kde na železničním přejezdu přes obě koleje stál vůz BMW.
Na místě události pobíhal zmatený řidič vozu, který tvrdil, že od Prahy ho sledoval nějaký teréní automobil a posádka z něj se ho snažila zabít. On se snažil ujet a při riskantním průjezdu železničního přejezdu spadl s vozem mezi koleje. Okamžitě byl zastaven provoz v obou směrech na trati Praha Beroun a po vyproštění vozu hasiči a kontrole železničního svršku obnoven. Řidič zůstal v péči policie k dalšímu podání vysvětlení.

http://pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=7719
Prográmky pro BAHN
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 17:34:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar, případně další: omlouvám se, přehnal jsem to. Nechci být v jedné řadě s těmi, co na základě falešných představ utrousí jedovatou slinu a zmizí. Sleduju to tady - s nadhledem - už několik let a vzhledem k naprosté převaze čtení příspěvků (99%) neuvažuji o registraci.
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 20:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to ještě někoho zajímá, tak v Bludově do stromu narazila 843.001-9 DKV Olomouc.
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 20:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska nejaky kokot narazil zdvizenou cisternou do zeleznicniho mostu mezi Chodovem a Vresovou (videno z IGK). Pravdepodobne bude zastaven provoz kvuli revizi trate. Tatra 148 s cisternou (nejaka sklapeci) je na odpis - vpredu utrzeno z hydrauliky, v cisterne obtisk hrany tak 25 cm hluboky zub.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 21:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vagonet:jo,OK,mě to trochu nadzvedlo,on kolega co měl tu smůlu a "akce" se zůčastnil je jeden z nejpoctivějších a pak najednou tohle.I když ho neomlouvám,tak v podstatě k tomu přišel jak slepý k houslím a tak to většinou bohužel bývá.Takže asi tak.Pro zajímavost mrkni jak dlouho má vl.18544 v Kříži pobyt,v kolik odjíždí 8170,která do Kříže s ním přijede na ocase a má určenou jinou odjezdovou kolej,a vem v potaz že tento jízdní řád je specielně dělán na letní frekvenci,kdy je velké množství kol a lidí.Pak možná trochu pochopíš ...
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 07:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add.Ok1xng - jen pro úplnost pro neznalé v místě - jedná se o trať a.s. Sokolovská uhelná na výsypku Smolnice.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 21:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké "Poučné listy"

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 21:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že to je začerněný
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 22:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by další pokus o pojistný podvod?

(Příspěvek byl editován uživatelem P_Z.)
Karell
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.178.252
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 22:40:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite někdo něco o nehodě ze 70 let. v Bratislavě, Ex meridianu, kdy byla sešrotována 350 010?
Rumcajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 22:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskuze: odkaz
Podrobnosti: odkaz
Anebo: odkaz
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 11:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nehoda se stala 28.6.1977 v 9.47 h. Takže, při vjezdu 350 010 do stanice bratislava hl.st.došlo k nehodě, když vlak měl jet 30 km/h ale jel 93km/h a na výhybce č.56 se lokomotiva díky vysoké rychlosti vyšinula všemi nápravami, lokomotiva se oddělila od vagonů a ujela ještě asi 152 metrů a narazila do zárubní zdi a do staniční zálohy 210 004 a ještě jednou narazila do zárubní zdi a otočila se o 180 stupnů a před druhým otočením z lokomotivy vypadl strojvedoucí a byl na místě mrtvý.
lokomotiva byla sešrotována na přelomu let 1977/78
nažhavte fotoaparáty na řad 810 na trati 331
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 17:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V diskuzi k trati 330 a 331 foto k nehodě v Lípě nad Dřevnicí.

Dnes ve 13:20 hod.
Brachanec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 20:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/rychlik-smetl-nakladni-auto-ve-veseli-nad-luznici_118341_bl4a4.html
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 23:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepřekonal mě. Před pěti lety jsem byl u Červenky s Košičanem o 30 rychlejší.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 09:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005:nebylo to tohle?
 
Gatto nero
www.pendolino.cz
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 13:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Honzík:Co by dělal Peršing ve Veselí nad Lužnicí??? Peršing je řada stejnosměrná kdežto ve Veselí je trakce střídavá,ale to je malý detail.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6850
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 13:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: ani nemohl, tam je totiž maximum 100 km/h. Zato ale na tomhle přejezdu bylo kamionů sestřeleno už několik. Auta, traktory apod. ani nepočítám.

Corllin: jenže u Červenky, ne u Veselí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 13:26:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin: velký detail ovšem je, že neumíš číst, a nebo umíš, ale nedokážeš si to přebrat
Gatto nero
www.pendolino.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4256
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 14:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: ale tento smutný "výkon" se ti přinejmenším vyrovná. Pravda, jel asi o 5km/h pomaleji, ale zato ta cisterna byla plná... Mlíka...
 
Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 14:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco se stalo mezi Nepomukem a Ždírcem u Plzně, stojí to tam zhruba od dvanácti.
Velkou knihu přírody mohou číst jen ti, kteří rozumějí jazyku, jímž byla napsána. A tímto jazykem je matematika. (Galileo Galilei)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34493
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 16:17:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý spadlý strom u zastávky Srby.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 17:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karell: sem se podivej a tady máš ten Ex 271 Meridian http://www.railpage.net/modules/news/article.php?storyid=1141
ICQ : 267-189-083
Skype: radek.seffl
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 18:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Jel pomaleji o 3 km a byl to můj bývalý pražský kolega. Řidič to přežil a tak následoval soudní kolotoč. Řidičův obhájce se u soudů snažil. Můj případ odložili pro smrt řidiče. Měl jsem větší škodu. Lokomotiva vykolejila třema nápravama, vůz jedním podvozkem a zničilo se půl km kolejí.

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
fíra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.202.142
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 20:31:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

víte, že 21.6.O7 vjel R641 v ŽST Chotoviny na první obsazenou kolej, kde stál R644? kdyby si strojvedoucí z R641 náhodou nepovšiml z vysílačky, že na první koleji se něco děje, tak to do něj vpálil v 6Okm rychlostí, protože měl na volno.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6852
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 20:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fíra: víme
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 21:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
Jste troche off topic.
http://tkanlokopage.ic.cz/
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 01:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:

363.167 ... bych mu s tím mlíkem rozkopal ... i s advokátem! Tohle dopadlo dobře, ale tohle se nedá říct o nehodě loko 141.013 v Libici ... a to není jediná taková, bohužel!
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 11:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.atlas.cz/domov/125480-v-mlade-boleslavi-se-srazilo-auto-s-vlakem-ridic-lehce-zranen.aspx
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 12:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm a copak se stalo tomuhle?
 
Tady bude bitva! a tady zase pšenice!!!
M 131
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 17:07:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Střet na přejezdu v km 15,408 mezi dopravnami Zásmuky a Bošice.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 18:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otec a syn ve fordu vjeli vlaku pod kola

--------------------------------------------------------------------------------

8.7.2007 - Na železničním přejezdu bez závoru se střetl u zastávky Malá Bělá mezi Bakovem nad Jizerou a Bělou pod Bezdězem osobní vlak s osobním vozem Ford Focus. Podle záchranky jel v autě otec se synem, oba se zranili.
Čtyřiačtyřicetiletý řidič utrpěl vážné poranění hrudníku a lékař měl podezření na zranění hlavy. Vrtulník ho převezl do liberecké nemocnice.


Devatenáctiletý mladík krvácel z nosu a stěžoval si na bolest hrudníku. Sanitka ho odvezla na úrazovou ambulanci nemocnice v Mladé Boleslavi.


R 914
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3687
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 21:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 753 006

Koukám, že z toho zas někde media udělala pěknou komedií, nebo toho dneska tam bylo více?já vím o Os vlaku s 810, že tam sebrala na přejezdu auto
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 22:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže ta skříňka nebourala u Malé Bělé, ale až v Řečkově u vodáren, nad pilou (ten přejezd s blikači v oblouku), což je trošku dál, než v Malé Bělé. Šlo tuším o 810.597 nebo jak se ten motor jmenuje. Prej to bylo na Primě (nevím, na TV téměř nekoukám).
čauvejs.voli
Neregistrovaný host
Odeslán z: 69.41.174.244
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 23:00:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoši, vy ste tu zase samej komediant.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34519
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 10:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

190 bohužel opět stojí, cosi se asi stalo u Strakonic, R 841 tam čeká, Otava nejspíš ještě projela.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 10:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co se stalo, přes Třebíč projel v 10 hodin nehodový vlak DKV Brno-směr Jihlava.Vezla to 750 277
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.iprima.cz/zpravodajstviasport/?460e=1610

včerejší motor byl 810 587-6
Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

190 bohužel opět stojí, cosi se asi stalo u Strakonic, R 841 tam čeká, Otava nejspíš ještě projela.
Tak opět vs. . 841 přivezl něco přes +100'. Jak píšeš, stál ve Strakonicích.
Velkou knihu přírody mohou číst jen ti, kteří rozumějí jazyku, jímž byla napsána. A tímto jazykem je matematika. (Galileo Galilei)
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3693
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 23:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A také včera nějaká 810 smetla na přejezdu v Mladé Bolce-Řepov osobní autoTakže včera to byl tedy den na Boleslavsku
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 12:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vím, že jsem tu s tim trochu pozdje - ale nic jinýho tu k tomu nebylo, takže njekolik fotek k vjezdu na obsazenou v Chotovinách 21.6.2007 (souhlas ke zveřejnění jsem neska obdržel):
bez komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1346
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 12:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bílý petr:Tak to muselo být maso,podle toho davu lidí a bagáže.Naštěstí to dobře dopadlo,páč kdyby to křáply,tak by to teprv bylo maso.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 13:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mohla být hlavně reklamní kopa šrotu... Tolik reklamek na jednom fleku
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 17:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jééé, no tak si to jeden odcouvá, přehodí se vexle, vjede na volnou a může se jezdit dál, ne :-)))
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3981
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 01:00:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O co že to tam šlo??je to bravurní přehlídka všeho, jak reklam tak pěkných slečen...asi tam byl trochu zmatek ne??

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace