K-report
 

Archiv do 25.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě pod Jedlovou » Staré archivy » Archiv do 25.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 17:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný stroj to byl... Pěkně vyfocená těsně po laku je taky na jednom nástěnném kalendáři. Vídal jsem ho v Pcích při několika "promítání"...
Ale kdybys Manebe našel nějaké další fotky, tak bych se nezlobil. Můžou být třeba humusoidní, ale to snesu... A nemáš něco od nás, okolí Vdf?

Pan Havran: Jtb brečí na ŽP úchvatně
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 17:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TB: a nefotil ji náhodou taky Standa na Jedlové? jinak ještě bych někde vyhrabal 750.088 s červeným pluhem. Vždycky, když jsem šel fotit rumburáka, tak jela... Tehdy mě to sralo, ale dneska... No a 750.068 na Os 6043 na sněhu si asi nechám na letošní péefku
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 17:52:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k těm cedulím.Nějaké jsou na staré st.budově v Brništi.Z čeho jsou snad poznáte
 
 
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 17:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik:
Standa sice prvního brejlovce na Jedlové vyfotil v roce 1998, leč 750.264 to nikdy nebyla...
ICQ: 250-751-966
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 17:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden chlápek odsud má na dveřích od garáže lité oválné logo ČSD... To bych snad i bral, jinak tabulky strojů nemusím...

Teda, já abych začal taky přemýšlet nad zimním PFkem . Bude to náročný něco vybrat ze současnosti, když už i na Jedlové roztál poslední ledovec...

(Příspěvek byl editován uživatelem mtb_freeride.)
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Milynho
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.187.162
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 18:14:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do prčic ten 750.264 byl nádhernej stroj, jak něco tak krásného mohlo skončit v kovošrotu, chtělo by se ptát. To by člověk vraždil ...

Přidám jeden postřeh - dnešní R 696.
 
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 19:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Standa: aha, tak to jo. Já měl za to, že mi někdo řikal, žes dělal jednou PF s 750.264. Tak to byl asi někdo jinej...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 20:18:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buriku, o jakém brečení že to je řeč? Že dokážu na fotce najít technické, tj. objektivní závady, to je brečení? Mimochodem, abych někomu diktoval, jak má být velká mašinka nebo z jakýho úhlu má fotit, to jsem snad nikdy neudělal. Na rozdíl od jiných, že? Vééélká mašinka s pokud možno čitelným číslem, 30° úhel, násvit 45° a zbytek je jedno...
Ale když mi najdeš konkrétní příklady a nalinkuješ, třeba si opravím názor...

Je zajímavý, že tu "hroznou žp" nikdo z tý vaší mechem obrostlý partičky "nesleduje", ale teď mluvíte zcela obráceně...

Mimochodem, dneska mne tak ve vlaku napadlo, že se celý generaci kolem žp (protože ať se vám to líbí nebo ne, je to generační záležitost) podsouvá averze nebo nedostatek respektu ke Kocourkovi, Řepkovi, Pohlovi...přitom pokud můžu mluvit za sebe, já na jejich fotkách jako klučina vyrost a když jsem se jeden čas pracovně setkával právě s panem Pohlem, byla to pro mne obrovská čest.

Přitom doba jde dál a fotka se vyvíjí. Je to stejný jako s fotbalem. Mladí kluci dodnes obdivujou Pelého, Maradonu a spol. a přitom by jim dneska asi natrhli zadnice. Není to tím, že by měli víc talentu, ale doba se prostě vyvíjí. Vsadím se s vámi o co chcete, že po většině dnešních kritiků žp za dvacet let neštěkne ani pes, zato třeba na fotky Toma Kubovce, Charyho, Eightyfoura, topiče a dalších se budou malí kluci koukat s podobnou úctou. A nebudou na ně koukat v knížkách, ale na netu. Taková je prostě doba. Smiřte se s tím, nebo buďte dál jejími zapšklými nepřáteli.

Mimochodem, nejlepší fotky nafotili Řepka či Kocourek taky ve věku nedlouho po dvacítce, tedy ještě jako "cucáci co jim teče mlíko po bradě".

(Příspěvek byl editován uživatelem JTB.)
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 20:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: k věci, kolego, k věci... Tohle je diskuze o tratích pod Jedlovou, ne seance, která Ti má ulevit od Tvého pokročilého stádia schizofrenie...

Takže don't worry, be happy!
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 20:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: další případ, kdy došly argumenty, pročež se začne nadávat? Proč bych měl mít schízu? Měl jsem za to, že jejím projevem je spíš lezení do diskusí pod několika různými anonymními nicky, ne? To se tu týká jiných
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 20:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se tu týká jiných

Tak proč to píšeš mě?

Dobře, tak přeložím do Češtiny: pouze jsem Ti chtěl pod čarou naznačit, aby ses šel se svými ukřivděnými výlevy uspokojovat někam jinam, už toho začíná bejt trochu moc.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 20:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ukřivděné výlevy tu mají jiní. Nevím, kdo tu brečel, jak mu zlá žp nevzala fotku nebo nenačetla příspěvky do soutěže...

Schíza...ano, týká se jiných...jiných než mne. A koukám, že si asi navíc pleteš její význam...

On topic: sedím v R618 na UL-západ, 749.258 tu probrblala kolem.....
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1175
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb, děláš chybu, že se do mě navážíš, radím ti dobře... A klasicky odvádíš řeč od tématu, které sis sám nastolil, ale pomlouvat se od Tebe nenechám. Tvůj problém je, že já nemám tak krátkou paměť, jak si myslíš. Kdo tu brečel, že mu nevzali fotku na ŽP, to nevím, ale já určitě ne, protože krom těch do soutěže jsem tam v životě žádnou nedával, takže opět nechápu, o co Ti jde (no o pomluvu samozřejmě).

A k té soutěži, abych uvedl na pravou míru tvá silně zavádějící slova: za prvé jsem tu nebrečel, že to tam nejde nahrát, protože jak jsem psal, šlo mi pouze o propagaci KPL, o nic jiného. Na tom trvám. O žádné umístění v soutěži mi nešlo. Snažil jsem se tam fotky dát jen proto, že jsem je měl náhodou naskenované (ne kvůli té páře, co byla na konci filmu, ale kvůli tomu, co této akci předcházelo). Jinak když jseš takovej machr na procházení archivních příspěvků, tak si moje slova klidně vyhledej a znovu je tu připomeň. A za další, ať opět učiníme objektivitě za dost: zkoušel jsem ty fotky prostřednictvím Vašeho formuláře procpat ze tří počítačů na různých místech této vlasti. Ve všech případech to opakovaně generovalo stejnou chybu. Smutné na tom je, že jsem psal adminovi, že asi něco není v pořádku, proč mi bylo odpovězeneno mírně jízlivou poznámkou a doporučeno, že to mám zkoušet dál a kdyby to nešlo, tak se ozvat. Tak jsem ostatně učinil, dokonce jsem adminovi znovu napsal, že to stále nejde. Reakce? Už žádná.

Takže: pověst ŽP dělají Ti, co ŽP tvoří. Jak se oni prezentují, tak obecenstvo k ŽP přistupuje. Když si přečtu tvoje reakce zde a připomenu třeba tu záležitost s řešením problémů při fotosoutěži (a to nemluvím o ryze konrkétních zkušenostech s vaším serverem z minulosti v ohledu k autorským právůmn, ale to tu nebudu rozmazávat), tak to můj názor k tomu pozitivnímu, světe div se, nějak neposouvá...

Jinak s tou schízou: víš tvoje smůla je v tom, že já jsem zrovna u PC a zrovna čtu a roluju tuhle diskuzi, takže ještě, než si do svého posledního velkého příspěvku stačil doplnit ty žvásty o fotbalu a nezapoměl ses pochlubit tím, že ses, co elév, přicmrndnul do Siemensu k Pohlovi, což Tě samozřejmě automaticky pasuje do role mistra světa železniční techniky, tak tam byly pouze ty kraviny s mechem obrostlou partou. Ten balast za tím na odvedení pozornosti, na ten jsem tedy ještě nereagoval, protože jsi ho tam doplnil až po chvíli...

Jinak pokud jsi na to ještě nepřišel, tak veškeré tyto reakce sis zavinil sám tou naprosto zbytečnou poznámkou pod fotkama, cos přidával. Takže se zamysli hlavně nejdřív sám nad sebou a nehledej furt chyby u druhých...

(Příspěvek byl editován uživatelem statistik.)
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1176
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a stále jsi mi neodpověděl na otázku z mého předchozího příspěvku...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3855
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mtb
Jistě že mám, určitě mám na Jedlové 750 159,222,342,358,367,368,385,408,409,410
Určo v Rumburku mám 750 176,342,371,401,408 a 753 006
Možná i jíné, o kterých ani takhle z hlavy nevím..
Jenže čas, čas...doma bych musel hledat, skenovat...určo až bude čas, tak se s něčím pochlubím, ale teďka dělám na


 
 

Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mane, zahoď už toho Rapida a kup si nějaký pořádný ...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3856
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik
Jak to víš, že mám i Rapida
A co jsem dal fotku,tak je motor ze 120-dváci.Jinak bych teďka nemohl nahánět 750 235
Jinak já jsem se škůdkama moc spokojený
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistiku, tak tímhle jsi mne definitivně utvrdil v tom, že jen naprázdno ceníš zuby a o to víc útočíš...
Takže asi budu muset napsat ještě jeden příspěvek, kde jen zopakuji to, co neumíš přečíst.:
-plačtivý výlev na adresu žp a zamítnuté fotky tu měl mTB.
-co se té schízy týká, zuřivým domáháním se odpovědi na již zodpovězené jsi mi dal definitivní utvrzení v jedné věcí...
-smím znát tvé občanské jméno a další nacionále? Aby to byla hra dvou rovnocenných partnerů, ne nadávaní anonyma člověku z masa a kostí. Dík.
-na SKV jsem nedělal a eléva taky ne
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1180
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem Tě v něm asi milionkrát viděl...

A co jsem dal fotku,tak je motor ze 120-dváci
Fakt? To bych nepoznal...

Jinak já jsem se svým Saabem taky moc spokojený...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jtb:
Potom nechápu, proč plačtivý výlev mTB házíš na hlavu mně.

Otázka zněla, proč to píšeš mně? Na to jsi mi stále neodpověděl.

Do mého osobního jména ti nic není a v SKV jsi vážně nedělal?

(Příspěvek byl editován uživatelem statistik.)
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, člověku, který o někom neznámém řekne, že to je mongoloid, nevím, proč bych se měl představovat...
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak abych taky napsal něco k tématu....
Předem upozorňuji,ýe je vše JPP.
Údajně má dojít ke zvýšení TR v úseku /RBK/ Jedlová-Děčín.Všude kde je 60 má být 70 a kde 70 tak 80.Tomu by nasvědčovalo,že jd od vlaků Dc-Rbk jsou letos 99 minut a v příštím GVD 81 minut (tj o 18 minut méně).Akorát se neví,čím se to bude vozit,protože na takto našlapané jd byly v plánu 3* 814,ale zásahem pana Šulce nebudou,takže 2* 814 a zbytek se řeší.V plánu je 810+010 ale ta jd stíhat zaručeně nebude,takže je to ještě otázka k vyřešení.Takže se ještě nechme překvapit.Dále nebude jezdit první vlak z Dc do Rbk,ale bude jezdit Os z Č.Lípy,který bude točit na Os z Rbk v 6:25 do D ,takže možná katr,nebo zajíždění lipské 810 do Rbk.Všechny R Rbk/CL/-Nbk stejně jako R UL-Lbc mají R v záhlaví.Možnost zakoupit místenku bude do katru!Zajímavé bude,(ikdyž pochybuji že si někdo za celý rok místenku koupí-leda z recese),systém místenkování,při známé spolehlivosti dodržení nasazení HV v PJ Liberec.....Po loňské likvidaci SP z Rbk na Nymburk se nám opět navrací SP/R Rumburk-Nymburk (4 páry-1 jen v X).
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MTB,JTB,Statistik a Pan Havran - prosím přesuňte se do všeobecné neželezniční diskuze.Jinak prosím aby to tu Martin trošku poredukoval...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: aspoň někdo píše k věci... Je to zajímavé, ale v tuhle chvíli je ještě brzo dělat nějaké závěry. Jinak velkej motor turnusově do výbběžku by byl pěknej a lipské krabičky tam v minulosti zajížděly pravidelně. Návrat Sp do Rumburku asi šlo čekat, protože by mě zajímalo, který jelito zrušilo hlavně bývalý R915 (před půl čtvrtou z Jedlové na Lípu)... A přestupy v Lípě z rychlíku na krabku, která tam navíc má ještě 20 minut pobyt, to taky musela vymyslet nějaká chytrá makovice...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě, že akorát nechtěně zas přidělávám MZ práci... OK, už na něj nebudu reagovat.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 22:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V SKV jsem vážně nikdy nedělal, teda, byl jsem se tam jednou podívat...
Nu a proč že to píšu tobě? Ok, zřejmě jsi registrovaný na žp. Pod jakým nickem?
(a slovo mongolid používám dneska poprvé v životě, nepleteš si mě zase s někým?)

Souhlas s zásahem MZ. Buď už od té nalinkované fotky na žp, nebo od momentu kdy se to tu zvrhlo do osobních výlevů.
Peter_colotka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 09:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsadím se s vámi o co chcete, že po většině dnešních kritiků žp za dvacet let neštěkne ani pes, zato třeba na fotky Toma Kubovce, Charyho, Eightyfoura, topiče a dalších se budou malí kluci koukat s podobnou úctou.

Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 10:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naposled, pač to mi fakt nedá (753006 promine, pozvu ho na pivko):
plačtivý výlev na adresu žp a zamítnuté fotky tu měl mTB.

O jaké zamítnuté fotce tu, prosím tě, mluvíš? Já na ŽP nikdy žádnou fotku neposlal . To teda vážně nemám zapotřebí...

A toto už vůbec ne (autor Jtb, prezentováno na ŽP):
"Digi" je jeden z oné k-reporťácké bandy, pro kterou je žp nejsprostší nadávkou. Mají jen svůj vztek, nenávist k digitálům, kupu fotek ve skříni a jednu fotku do roka v Dráze, druzí zase prezentují pro mnohaset- až tisícové publikum na žp. Že by to byla závist?

Ano, je to děsná závist vůči vám, co prezentují na webu
A Dráha není jen o fotkách, víš, chlapče!
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 10:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a proč to všechno mazat? Ať všichni vidí, co kdo je zač! Já se za svoje názory nestydím, tak ať mě leda přesunou i s ostatními příspěvky k tomu tématu do jiné diskuze, ale proč mazat? Se někdo něčeho bojí?
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 10:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Manemb: Tak jedinou z tvých vypsaných brejlí nemám na Jedli 750 367. Tak až se ti někdy dostane do ruky, tak si na mě vzpomeň , nějak se domluvíme...
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 11:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mtb: Jtb si myslí, že "digi" je jeden z nás dvou... Nechme ho v tom, ať má radost.

A už ho neřeš...
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 11:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudu, slibuji...

Jinak dneska tu řádí 742 130! To je novinka, co? Prostě odsud z výběžku napsat nějakou hotnews už je celkem pasé. Snad jen, že včera (nebo snad dnes) jel do Šluknova maňas s uhlím (4*Eas). Pro T 77: třeba se 753 006
Ani v Oberlausitz to není s událostmi nějak slavné, ale to by beztak zajímalo/zajímá jen Statistika...
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 11:49:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiná zajímavost: jel Mn z Libouchce!
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 11:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem se nemusí psát hot news,Stačí úplně v klidu napsat dnes jede na Pnku to a to a na Mn to a to.Jestli je to pořád stejný nevadí.Aspoň někdo,kdo to tu nesleduje a pojede sem třeba fotit,tak se to dozví.Takže když napíšeš,že dnes na Mn 742 130 a budeš to psát každý den,tak se na tebe nikdo zlobit nebude.(Tady snad nebude řádit banda pošuků,jako v 363,kde nesnáší info o R Jadran/Slovan)

Jo a jinak do toho Šluknova už 753 006 letos 2* jela,leč zatím jí nikdo neodchytil.
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 17:41:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od Střekova do DC 749.170+bc+750.013?
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3859
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 18:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od Střekova do DC 749.170+bc+750.013?

Copak to je za přepravu??
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 18:32:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oprava 750.079
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 18:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vidím to Bc, dvě mašiny a je to snad jasný, ne? Něco radioaktivního?
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 19:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem dostal hlášku.Projelo to Mimoní na Lbc.Zelená bangle(743)+4x Bc+749 170 na postrku.Co to je za cirkus?
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 19:24:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je nějaký divný,do DC přijel 750.079 a z DC 743???
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3861
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 19:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, každý píše něco jiného, tak jaké je složení a kam to jede?Mimoň?Tedy 750 079 v Děčíně odstoupila a nastoupila 743 005 - nebo 004?A jelo to dál OK?
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 19:35:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co to je? to je snad jasný,to bych tu raději nerozváděl nebo nám tu ty stránky zruší.Zajímavé je, že v isoři je trasa přes Všetaty. Jinak by to XY mělo být přes Zawidow,ale variantní trasa byla a je i přes Mezár! takže...?
Kadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 19:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 6214 742 nebo 743+2*053.Foto není,nestihl sem to
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3864
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 77
Bohužel, já třeba o tom nic nevím a asi bych nebyl sám, kord o trase přes Mezár
Tak pokud nechceš zde nic vypisovat ozvi se mi na meila:Nezdy@seznam.cz
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:39:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: máš to tam, to co jelo bylo psaný v isoři v 17.30h Všetaty-takže jste ve skutečnosti nic neviděli...žádná 750 ani 749
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, co by to asi tak mohlo být... Když jede ostře sledované trálalá přes jeden přechod trošku na východě naší krásné země, tak na """zmatení šotoušů""" se zavede trálalá souprava v našich končinách. To bylo vždy, je a evidentně bude. A informační systémy jisté trálalá firmy uvádějí samozřejmě to, co uvádějí. Proč asi...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3867
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jjj Isoř toho někdy moc namluví a občas se stane, že se toho někdo i chytne a je z toho, jsme viděl mezi....A ve skutečnosti je tam něco jiného a úplně jinde..Např dost často takhle bývá veden Nex MB Škoda auto a.s. - Bad Schandau
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počkej, počkej, tak jela ta souprava na Liberec nebo nejela? Jestli jela, pak pojede přes Mezár palivo, jestli nejela, pak tomu nerozumím.

To s tím nexem jsem nějak nepochopil. Come again...
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:18:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: prakticky jela DC kolem 17.30h -čas už nevím, teoreticky v isoři byla v 17.30h ve Všetatech. Ale víme o co jde...ale Zawidow v noci nefunguje! i mě zmátli
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1191
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 77: to je jedno, jestli Zaw v noci funguje nebo ne, protože to stejně vždy jelo jen do Liberce a druhý den ráno domů... Možná tu mám fotku "panťáku" 750.409 + Bc + Bc + BRn + 749.170 pk v Lípě. Tehdy to bylo o den předem psáno z Ústí západu do Zaw jako tuším osmivozový vojenský konvoj
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3869
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, že v Isoři je veden Nexák aut s -dávám př.OK.742 406, 170 a nakonec z MB to odjíždí úplně jinak 742 030,170. že se dost často ty loko prohazují na hlavním a je to tak vedený až do VšetatUž mi rozumíš?
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je problém toho, kdo tam ty údaje píše, zřejmě v Bolce na hlavním. Výše popisovaná akce je něco "trochu" jiného. to, že jsou v Isoři občas pěkné kraviny nutno přisoudit lidskému činiteli. A množství takových kopanců obecně narůstá s klesající důležitosti trati, současně se zpožděným zápisem do systému. Uvedu taky příklad: asi před měsícem jela 749.244 pro Mn do Jablonného, protože zátěž... Kolega referoval, že dle systému lok ještě neopustila Reichenberg. Takže I was calmly cruising down the way in my Saab a těšil se, jak si mráču v poklidu šlehnu. Už jsem byl ve Lvové, přičemž, už nevím proč, jsem si řek, že ještě zajedu do Jablonného, a tak jsem to otočil po "staré" kolem Falkenburku. Nedojel jsem ani k přejezdu, protože už z dáli jsem viděl, jak maňas valí na Liberec - zahlédl jsem jen vozy a postrkovou lipskou bangli. Takže jsem to otočil a na hranici fyzikálních zákonů, tak jak to umím "jen já" (Ti co mě znají, jistě mohou potvrdit) jsem to vykrosil aspoň do Zdislavy, kde jsem to naštěstí v pohodě vyfotil v zastávce. Poté jsem referoval kolegovi, načež v Isoři stále nebyl ani zapsaný odjezd 749 z Liberce...

Tady je ta souprava při návratu z Liberce. Foceno to je někdy nevimkdy a opravuju řazení: 749.170 + 3 Bc + BRm + 750.409 pk. Fotka nic moc (na trať jsem to samozřejmě nestih), ale pro ilustraci postačí:
 
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě opravuji opravu: ne BRm, ale BRn... Aspoň se tehdy chlapec zase trochu projel.
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:04:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: na fotce:tak to byla ta přeprava ničeho, jinak to má asi dva plošiňáky a konťáky. Škoda-pěkný záběr by byl z nadjezdu...ale taky pěkný,takhle to taky nemám.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3870
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jak to nakonec v noci dopadlo?
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:44:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to by mě též zajímalo,jestli mi přijde nějaká info tak to sem napíšu. Ale pokud to jelo přes Mezár, tak by to někdo napsal pod T 021,026...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 77: nepleť do toho uran z Brniště, ten snad ještě dokážu poznat... Tohle je ona "kamuflážní" souprava při návratu z Liberce. Znovu: o den dřív jela jako osmivozový vojenský transport (dle Isoře) z Ústí západu přes noc do Zawidówa (Frýdlant st. hr.). Ve skutečnosti jelo tohle a dojelo to jen do Liberce. Ráno zpátky - viz moje foto. A tento den, kdy jela zpátky, jelo přes Lichkov palivo do Jetelína. Už je to jasné? Plošiny s kontíky, tedy buď přírodní uran nebo maximálně žlutej koláč z Brniště s tim nemá vůbec nic společného.
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:52:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, trochu šmírování v PC, pohyb lok po síti ČD a hle ráno XY 749.240,754.030 Mezár! tak teď už to víte!
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě pokud žádné palivo nejede a ta souprava jela jen do Brniště a ne dál, což jste tady ale nikdo nenapsal (já stále podle těch kusých informací nechápu, kam to vlastně dojelo), tak je pravděpodobné, že to jelo skutečně do Brn pro uran. Pak se ale bavíme o něčem úplně jiném.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, trochu šmírování v PC, pohyb lok po síti ČD a hle ráno XY 749.240,754.030 Mezár! tak teď už to víte!

Takže nakonec přece varianta Jetelín...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace