K-report
 

Archiv do 28.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 470 » Archiv do 28.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1656
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 21:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je mi jasné, že to nejde stihnout všechno (vždyť jsem to zažil), ale pokud se veškerá údržba dělá jednou za měsíc, tak je to dost děsný.
To do tý pračky házíte celé sedáky?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 22:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik:"Ty odebrané z modré se předaly čalouníkům, zda by nešlo s tím nešlo něco udělat."
Jak nešlo něco udělat? Dyť je to obdoba sedaček z Bp, tak s tím musí jít něco udělat. Hlavně co nejdřív všechny sedačky v pojízdném krakenovi vyprat a opravit/vyměnit, pač ten smrad z těch chcánek, kterými je bezdomáči napustili je děsnej. A samovýsypné odpadkáče taky. Jinač je krákoš celkem fajn.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 22:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zapa: Pere se to horkým wapem. Nevím, jestli do toho ještě nepřidávají nějaký saponát. Neměl jsem dnes čas zkoumat tuto moderní technologii.

Ad Qěcy: udělat by s tím určitě něco šlo, ale na ONJ se běžně tento typ sedačky neopravuje, takže není ani materiál. to je jako kdybyste přišel například do DKV Česká Třebová a chtěl IGBT tranzistor. Taky ho seženou, ale běžně jej nemají.
http://emj471.euweb.cz
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak 003+004 běžně jezdí. Vídal jsem ji docela často, mmch i dneska na Beroun.
Má ale příšernej lak.
 
http://lokogalerie.wz.cz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 07:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musil: To že má příšernej lak se ví, ale jak s tím člověk jezdí pravidelně, tak mu to ani nepřijde, hlavně že to jede. Ovšem včera jsem ho viděl v Třebani ze strany kde na to svítilo sluníčko a tam to teprve vyniklo, až jsem se zděsil.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 00:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá se zeleným krakenem ? Skončí ve šrotu ?
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá s novým lakem modrého krakena?
810 - trabant na kolejích.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris, Samlep: To jsou otázky spíš pro "toho nejvyššího".
Ze "zelený" se bere kde co, takže tam bych to na nějaké zprovoznění neviděl, v lepší případě depozitář.
No a s novým lakem na "modrý" bych to také viděl špatně, protože pokud vím, tak je problém stříknout i ešus dvojku (pokud se něco nezměnilo). Fakt je, že Kraken vypadá o dost hůř. Možná, že by ale stačilo ho pořádně umýt od grafity a pak by se vidělo.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Regpetrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 21:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeleného krakena čeká někdy v září cesta na místo posledního odpočinku - do České třebové.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 21:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa:
Nějak furt nemůžu pochopit, proč se lakujou lokomotivy (a to i ty, který to zrovna nějak moc nepotřebujou), ale "výkladní skříně" - ešusy nikoli.

Regpetrs: To už je definitivní? Jestli jo, tak ho koukejte pořádně vybrakovat, včetně podvozků.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 22:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mají ho poslat do Parsu. Ten by z toho udělal krásné (historické) vozítko, jak je zvykem v Parsu u prototypu.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 09:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetrS.: Tak to je opravdu smutná zpráva, ale co se da delat. Nesly by zachránit aspon ty vlozaky. Motoráky vem cert, ale ty vozy zase tak špatný nejsou, tedy az na to sardinkovani. I s modrými je to sest vozů, takze kdyz by se to radilo po dvou, tak na některé trate je to idealni. O tom bych jeste zauvažoval.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 10:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

470 001 při zkušebních jízdách s cestujícími v Českém Těšíně 1991
 
Michal_kuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 17:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co využít motorové vozy ze zeleného krakena takto:

Dal by se využít na např. na tratích Děčín-ÚL Střekov, Ústí-Bílina, nebo ranní a večerní Os na trati 060.
Vůbec ale nevím jestli je to technicky proveditelné, je to jen taková moje představa
www.vlaky-kuna.ic.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1481
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 18:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuna:
Prosím tě, zamysli se.
Krakeny jsou atyp a tak na ně nejde sehnat náhradní díly, nebo jsou nehorázně drahé. A protože i motoráky mají porouchané součásti v podvozcích, či motory, tak kdyby už je někdo nějak opravoval, tak co nejúsporněji - to znamená, že by je POUZE opravil do provozního stavu. Takže nejsmysluplnější a nejúspornější oprava krakena je opět do stavu motory plus několik vložáků.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1667
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 20:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Obávám se, že právě na těch motorácích to celé stojí. Budu se opakovat, ale podle mě je jediným řešením zachovat a rekonstruovat vložáky pro provoz s mašinou (hlavně že tu provozujeme jiné a starší hajtry). Jak dlouho ještě může vydržet modrý patro? Jednoho dne přijde nějaká větší závada a zjistí se, že se to nevyplatí dávat dohromady a to se také pošle do Třebové?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 20:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejvyšší pan železničář pravil:

Obě protoypové jednotky již dožívají, v současnosti je jedna trvale odstavena a druhá se nasazuje do provozu většinou se dvěma vloženými vozy. S jejich hlavní opravou ani modernizací se neuvažuje pro předpokládané vysoké finanční náklady.

Zajímalo by mě proč si vysloužily 470 takovou averzi, když jinak trakce 400 zažívá nebývalou podporu ve srovnání s čímkoliv jezdícím (Pinďa je mimo soutěž). Kolik by tedy takové EH stálo v porovnání s žabou (a tam bych i trojnásobek považoval za rozumný vzhledem k užitné hodnotě žáby a krakena) a v porovnání s ešusem, tedy průkopníkem 471.002, i když to je jen EVY.
A proč i případná rekonstrukce by byla neekonomická při současném hladu po EMJ jakékoliv kvality?
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4373
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 20:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: tu už je na tom zelený kraken tak, že už z něho není co brát?? Pokud jo, pak se už asi nedá nic dělat a Třebová je nejméně bolestivé řešení, ale pokud může nadále sloužit jako zdroj ND pro modrého, tak bych ho zatím ponechal tam kde je. A vložáky případně využil jinak, ty je podle mně každopádně škoda likvidovat...
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1485
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 21:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
ND můžu ze zeleného vyndat.
Takže můj názor zní:
Zeleného poslat do šrotu, předtím z něj vyndat zdravá okna, dveře, sedačky a další součásti interiéru i kabin i strojovny.
Na šrotišti z něj sundat podvozky (všech deset) a poslat je na ONJ. Zbytek rozřezat.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3882
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 23:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls:
Zajímalo by mě proč si vysloužily 470 takovou averzi ... A proč i případná rekonstrukce by byla neekonomická...?

Protože je to (překonaný) atyp. Nic na co by platily standardní postupy, díly, znalosti,...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 14:33:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy a jiní: O vybrakování se již postarali jiní. Byl odstaven hned vedle sběrny. Použít už lze jen sedačky a zářivky. Vevnitř to jinak vypadá jak po výbuchu.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 17:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neregPetrS.:
Když jsou na ONJ a jejich nadřízení idioti, kterým nevadí rozkrádání, tak se nediv.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 20:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetrS.: A nebyl to náhodou záměr?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1774
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 23:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Protože je to (překonaný) atyp. Nic na co by platily standardní postupy, díly, znalosti,...
No právě to mě zajímá. Kola, brzdy, pohon, sběrače, ventilátory, trakční motory, vypružení, nebo co je tam tak naprosto unikátního, že je to při současném stavu opravárenství neřešitelné, když i opravy běžných trakčáků a další elektrovýzbroje se zadávají mimo resort jako kusovky.
Jednotka vznikala v době nedostatkové ekonomiky, kdy naopak byla snaha řadu uzlů spíš přebírat z již existujících konstrukcí, byla v něčem tedy tak zásadně inovativní?
A když teda na to nejsou žádné postupy, znalosti apod., jak je možné že při takovém hlubokém opovržení již 15 let +/- jezdí?
No a od rekonstrukce bych právě očekával, že věci co opravdu nejdou již více udržovat, nebo se nabízí ekonomičtější náhrada, budou rekonstruovány. A jakou část ceny tvoří hrubá stavba skříně, navíc již jednou schválené? Opravdu je nejekonomičtější varianta ty dva panťáky komplet sešmelcovat? V době, kdy doslova každý pojízdný kus EMJ je vítán?
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 08:55:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mého názoru, kdyby Šumperk dělal modernizace ř. 460 tak, jak původně nabízel, t.j. včetně elektrické části, bylo by možné totéž dosadit do 470, motory jsou elektricky shodné nebo aspoň velmi podobné. Případně jednotku ještě rozdělit a z části vložených vozů udělat řídící. Druhá možnost by byla využít jednotlivých vozů jednotky ke stavbě řídících vozů pro soupravy se 163 nebo 363. Cenu hrubé stavby skříně neznám, ale bude to asi dost podtatná částka, když se vyplatí dělat nová vozidla s využitím původních skříní, byť i jen částečně - ř. 954, 814 atd.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 11:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neregPetrS.
stopro souhlas, takové řešení by se mi zdálo rozumné. Ale asi je u ČD vozů na šrotování dost a dost.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 12:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď jedna kacířská
Vyčlenit 4 ks Bobina/Peršing/Eso/Brejle/Bardotky a spojit s polovinou jednotek, z motorových udělat jen řídící vozy a vozit to jako 4 soupravy po 3 vozech???
Často se i praktikovalo podobné řešení v Ústí se 460 když vypadl jeden motor.

Udělal bych 2 jednotky ze zelené a až odejdou motory v modrém tak i tam.
Vnitřní stavba by byla na stupni GO.
elektrika pro řídící vůz by nebyla složitá
Vnitřní stavba pro řídící vůz je hotová z motoru
A byly by 4 jednotky
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1492
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 12:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konstrukce všech podvozků (brzda, rám, kola, vypružení, prostě všechno), okna v horním patře, dveře+jejich ovládání, pohon komplet (kromě motorů), napájení vozů, brzda, systém větrání - to všechno je atyp.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1777
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 13:06:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nicméně ve stavu, kdy je to na ČD každý pes jiná ves, v tom nevidím žádný zásadní problém. Spousta řad existuje v jednotkách až desítkách kusů a nic se neděje. Stačí zavítat na perfektní Butschkovy stránky a kouknout se na počty provozovaných osobních vozů.
Navíc i opravy více rozšířených řad mají stejně kusový charakter. Prostě aniž bych nějak extra s krakenem sympatizoval, připadá mi to jako by si na něj u ČD "zasedli".
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Rum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 13:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto je třeba začít zgruntu znova - vrazit do toho střeva a podvozky z hliníků, čímž vzniknou dva pětivozové "železníky" s kapacitou dvou spojených třívozových hliníků. Případně přebudovat 4 vložáky ma řídící vozy, čímž by vznikly dvě třívozové a dvě dvouvozové jednotky á la 471.......
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 13:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opakuji, nic bych nepředělával ve stavbě vozu,
pouze bych předělal motory na řidičáky a vytvořil jednotku, která by se tahala/sunula příslušnou lokomotivou s dálkovým řízením.

V principu jedno jakou

Škoda, že nemáme 131, to bych 2 rozpůlil bylo by vymalováno.
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 16:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím není Kraken ani tak atypický elektrikou (ta by navíc šla relativně "bezbolestně" přebastlit) jako po mechanické stránce. Ba není tam cosi atypického i v brzdách?

Je ovšem fakt že pokud se provozují žbt v míře mohutné, je škoda nechat hnít vozidla celkem zánovní. 3 jednotky v podobě 2xvložák+řidičák(z motoráku) s peršingem (nejspíš v Prase) by nebyly na škodu.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 17:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr vlček: To ovšem v plánu na obnovu vozidel není, takže z toho také nic nebude. Hlavní jsou teď Hypernovy....
Ešusy se budou rozlézat čím dál tím víc od Prahy, zatímco třeba na Berounech se budou dále rozpadat žabotlamy a modrý Kraken (fakt jsem zvědavej jak dlouho ještě vydrží).
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 20:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fakt jsem zvědavej jak dlouho ještě vydrží

Do první nejen Tatry s pískem.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 12:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelený kraken zmizel ze Záběhlic. V pondělí byl rozpojen, jeden motorák a vložák zůstali na místě, zbytek se pohyboval mezi halami JLV a tou kde jsou odstavována pendolina. Včera večer už po něm nebylo v Záběhlicích ani památky.
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 18:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy přibližně dojezdil zelený kraken? Viděl jsem ho naposledy v červnu 2003.
 
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4391
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 19:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rumek: má mám fotku z odpoledních pendlů do Poříčan z 16.10.2003 v sestavě 470.001+070.002+070.003+070.006+470.003. Ale přesné datum kdy dojezdil tu jistě někdo bude vědět přesně.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 09:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dojezdil 3.1.2004. Ještě v pátek 2.1.2004 jsem ho tam zažil, takže zpět přijel toho 3.1. a pak byl vůz 470.001 vyměněn za 470.004.
Ovšem v GVD 2003/4 byly dva páry do Českého Brodu a jeden do Kolína (v 18:00 z Masaryčky). V srpnu byl z této tratě stažen kvůli rozkmitávání podvozků a od GVD 2004/5 přešel turnusově na Berouny.
Na Berounech však jezdil podle potřeby po zbytek GVD 2003/4 (cca od 1.9.), dost často na podzim 2004 jsem zaregistroval, že jel v deset z Prahy (zpět přijížděl do Prahy po půl jedné, tedy dnešní 9929 a pak ještě dnešních 9930/9935/9940/9945). V neděli pak např dnešní 9954.
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 10:28:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to nově na http://pantograf.wz.cz v popise 470 na konci.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 11:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde je teda zelený kraken? Už ve Třebový?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1673
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 12:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kéž by se ty skříně ještě využily. Do r.2012 je ještě dost času na to s tím něco udělat.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 16:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co na té 470.001+002 dodělalo, že je už tolik let odstavená???
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1675
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 21:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom350: Doporučuji si přečíst ten odkaz co sem dával neregPetrS, ale zjednodušeně "jen" uvolněný pastorek a pootočené obruče.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 15:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelený Kraken stojí na ONJ na kolejích 353,354.
Nedalo mi to a kouknul jsem dovnitř.
To co jsem viděl, jsem opravdu nečekal.
Doslova "sežrán zaživa zevnitř".
Taky jsem hned vytáh foťák, který se mi náhodou válel v kapse a fotil co to šlo.
Až to stáhnu dám vám to sem taky ochutnat
Dle mého názoru by se vložáky využít daly, ale jen stavba skříně, vše ostatní je na nic.
Gatto nero
www.pendolino.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4395
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 23:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: ad vložáky. Dyť právě. Když byly dráhy schopny rekonstruovat takové šroty jako Bixy (a nyní pominu co z toho vzniklo), tak si myslím, že je velká škoda likvidovat vozy, které na tom po ryze technické stránce nemůžou být zase tak zle. Je jen otázkou, zda má smysl se pouštět do rekonstrukce maximálně celkem 6 vozů...
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1676
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 23:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Proč jen 6 ? Z motoráků by snad šly udělat řídící vozy (ovšem to je zase reko úplně jiná), i když tam by se musely dát i nové podvozky.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 08:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Honzík: tak jsem se tam byl dnes podívat a bál jsem se vyndat foťák, aby mi nepraskla optika. Je to fakt síla!!! To by mě zajímalo, jak to hlídací agentura hlídá. Naporoučela si plot a kamery. Výsledek je horší než když tu nic nebylo. Hnal bych někoho k zodpovědnosti!!!

Ze stavu v jakém je, je zcela evidentní, že si z něj někdo udělal slušný zdrij obživy. Bral/i vše, co se dá zpeněžit!!!

Přitom, když se odstavoval do Záběhlic, tak takhle hrozně nevypadal. Mám z doslechu, že takto nevypadal ještě nedávno.
http://emj471.euweb.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 09:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peniku, nevybrali ze zeleného ty díly náhodou zaměstnanci ONJ jako ND pro modrého?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1678
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 10:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik: Nevím jak vypadá nyní, ale pamatuju si jak vypadal cca před dvouma rokama, když se z něj odebíralo čelní sklo pro modrého. Už tehdy to byla síla, protože v něm bydleli bezdomáči, každopádně ale elektroinstalace ještě byla na svém místě.
Kdyby se s ním do budoucna počítalo, tak by ho nešoupli tam kde stál. K zodpovědnosti by se dal hnát asi kde kdo...

(Příspěvek byl editován uživatelem Zapa.)
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 11:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: samozřejmě některé náhradní díly se braly (sedačky, kompresory, okna), ALE rozhodně se netrhala elektroinstalace, neodebíral se veškerý kovový materiál (včetně hliníkových a měděných), nezdemoloval se interiér, nestrhaly se tropy i se zářivkovými tělesy, nezdemolovaly se dobíječe, nerozkradly se veškeré stykače, ..., ..., ..., ..., ...

Rozhodně doporučuji počkat na fotky, až je Honzík nahodí na web. Pak zcela určitě nebudete pochybovat o tom, že tento stav nebyl zapříčiněn využitím ND na modré. V DKV již několik měsíců stojí 971.007 a rozhodně není rozebraná. Důvodem je šikovné uklizení, kde k ní není přístup (je znemožněn/ztížen).

(Příspěvek byl editován uživatelem penik.)
http://emj471.euweb.cz
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 12:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vydržte do večera, až se dostanu ke kabelu k foťáku
Gatto nero
www.pendolino.cz
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 20:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi, omlouvám se, ale ač jsem již u kabelu,tak jsem bohužel nechal krabičku v práci
takže zítra večer druhý pokus
Gatto nero
www.pendolino.cz
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 20:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


http://emj471.euweb.cz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 21:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: A v GreenKrakenovi už žádný nebyl?

Hlavně ho ráno nezapomeň vzít.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 01:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No comment
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gatto nero
www.pendolino.cz
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 07:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vole, tak takovy maso sem teda necekal... ...pripomina mi to stav 750 225-0
Chudak kraken
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 08:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice chudák, ale do Žosek chodily větší vraky.
Pořád si myslím, že předrátování vložáků a přestavba motorů na řidičáky by nemusela být až tak smrtelná. Možná by u podvozků motorů šlo jenom vykuchat poháněcí části tak, aby chodové vlastnosti pro sunutí byly vyhovující.
Ale vše je otázka vůle a peněz. Zde si paradxně myslím vůle, protože vznik Krakenů spadá do období snahy o mximální unifik, takže Bt budou obdobná a tedy GO zvládnutelná za peníze GO žabotlamu ( pokud se dělá GO a ne ŠO ( štětková oprava )
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6471
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 08:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

by u podvozků motorů šlo jenom vykuchat poháněcí části - to by právě vůbec nestačilo, bo podvozky po odlehčení by měly tvrdej chod.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4400
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 09:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, vypadá ho hodně dramaticky, ale jak řekl Franta, ŽOSky už daly dokupy větší vraky. Vzpomeňme třeba šestikola, co se opravovaly po Poláky, z valné části totálně vybrakové šroty a jak jim to teď jezdí. Nebo pověstné "vršovické bixy", totální vraky a taky je daly dokupy. Nebo vyhořelá 460.005 atp...

Elektroistalace je sice kompletně v čudu, ale při případné rekonstrukci by se stejně tahala nová. A interiér je podle mě opravitelný/zkulturnitelný..

Takže bych to shrnul takto - je pravda, že kraken se jako celek moc nepovedl, ale v situaci, kdy pomalu není s čím jezdit si stále myslím, že přinejmenším těch vložáků je škoda je likvidovat. Být to starý prohnilý vůz, byl by jeho osud jasný, ale takto?! Ovšem když chybí vůle těch co rozhodují...
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 09:52:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To spíše vypadá na totální vrak.Majitel vozidla by měl nést zodpovědnost za současný stav a hospodaření.Pokud někdo tvrdíte,že žosky daly dokupy daleko horší vraky,tak to asi ano,leč bylo to v jiné době.Zde se jedná o prototyp,což jsou komplikace v provozu.Pochybuji že se kdy rozjede,leč sedadla by se dala použít.Jinak děs a hrůza.Souprava jak z hororu...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace