K-report
 

Archiv do 04.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 330 a 331 » Staré archivy » Archiv do 04.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari:
Nevím co vyšiluješ. Mě se k-čko líbí. Jen mi příjde zvláštní, že 10 lidí ze Zlínského kraje, který má okolo 590 000 obyvatel, (samozřejmě takový počet diskutéru nebude), bude něco někomu říkat nebo naznačovat. Já pouze chtěl říct, že toto je veřejné fórum a pokud jste nespokojení, jak jsem vyčetl, tak si můžete udělat něco svého, kde vás nikdo nebude otravovat. Nevím co má znamenat můj blog v nějaké mé nadřazenosti nad ostatními. Jen jsem uvedl příklad. Taky mě udivuje, jak dobře mě znáš, že víš, co já nevím a vím. Jo a rajče je server... S přesycováním fotek. Já je přesitil, abych zvýraznil už tak ubohý násvit. Jinak nepřesysuji. (už)

Jo a takové zhrnutí ať tady nemusím psát něco zase 10x. Já viděl, že členům Fzf se tady něco nelíbí. O ohledech na stejné fotky nebo tak, jsem se ani nedíval. Osobně je mi to jedno. Jen jsem chtěl pomoct, ať je každý happy. No někteří to ovšem neberou a furt se budou chovat jak správci, ne-li něco jiného. Ale mě osobně je to u. Klidně si to rozdělte nebo i slučte. Já jen měl návrh...
Sorry za ne-diskusi všem, ale znáte to:
Pro dobrotu na žebortu.



(Příspěvek byl editován uživatelem Páňula.)
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chopin: potvrzuji výskyt bondovky na rychlících v Luhačkách, takže pokud se nestane něco mimořádného, máte ji odpoledne u vás.Jen počasí zatím příliš nepřeje.

Folcek: zcela souhlasím.

Je jen dobře, že to tu tak žije. Šotobijci pod označením FZF(i někteří jiní), je správná parta lidí, kteří, ač třeba na železnici nedělají, vytváří docela pěkný obrázek o životě jedné, na první pohled nezajímavé, pouze 25km dlouhé trati. Mám za to, že tak zdokundamentované události nenajdeme na žádném jiném diskusním fóru.
A ještě jedna poznámka: kvalitních fotek je tu více než dost, a věřte, že se nikdy nestane, že by dvě fotky třeba na stejném místě, byly stejné. To u vlaků snad ani nejde. Na této trati obzvlášť.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 15:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Nedovolil bych si to říct, ale souhlasím.

Páňulo, tvoje učitelka češtiny by měla dát výpověď a vrátit peníze za posledních devět (?) let. (přesycováním / přesitil / nepřesysuji, o ohledech jsem se nedíval...) Co příspěvek, to perla. S tím, že ti budu něco říkat nebo naznačovat můžeš počítat, pokud tady dál budeš kvákat nesmysly jako doposud. To by myslím jako odbočení od tématu stačilo.

A hurá na bondovku!
Yeah Federace zlínských fotičů
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 16:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak můj poslední příspěvek asi zde:
Vypískali mě Pospec a a Šari, kteří velí zdejšímu fóru a jen jejich slova jsou zlatá, ale tak mě to nežere a nikdo mi nebude říkat co mám nebo nemám. Aspoň vy 2 teda ne!

http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 16:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula: jak dobře mě znáš, že víš, co já nevím a vím
Tak nevím, co jsi tím myslel, ale já tě osobně neznám. Pouze vím jak vyzeráš a jak vystupuješ na Káčku. Toť vše !
A za druhé, já ani Pospec tomu tady nevelíme! Ani nikomu nerozkazujeme! Toto byla dosti velká kravina!

nikdo mi nebude říkat co mám nebo nemám.
Šak ti taky nikdo nerozkazuje, tady ti nikdo neříká co máš dělat. Tady se upozorňuje, radí a snažíme pomoct a poradit navrájem!!!

Luke: velice pěkně řečeno
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Intercity
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 16:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu o co tady jde. Vadí snad někomu, že tady jsou fotky ze zlínky (331)? osobně se vždy rád podívám na každou fotku, která je dobře zpracovaná, lhostejno z jakého fleku a kolikrát již opakovaná. Nakonec můžeme být rádi, že ty fotky tady vůbec někdo dává. A že tu nejsou fotky z 330? Nikdo nikomu nebrání, aby je zde vkládal, třeba i častěji, než se zde objevují fotky z 331.
Zderadíček: Ten tvůj první příspěvek zněl (ač si možná nechtěl) dost rádoby světácky a poučně, prostě stylem, že na tebe zde nikdo nemá.
Z vlastní zkušenosti vím, že na takové řeči jsou šotouši-fotiči dost hákliví...
Jinak všem přeji mnoho dobrých

(Příspěvek byl editován uživatelem Intercity.)
850
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.59.46
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 20:35:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to all:

Myslim, že někteří by se nad obsahem svých příspěvků a jejich uveřejněním měli zamyslet.

Přeci jen diskuzní fórum je o trati 330 a 331 a je určeno pro širší oblast čtenářů (nikoli skupinu několika přátel, kteří si potřebují vzájemně sdělit "své" informace, zvlášť v době mobilů, icq, skypu a dalsich komunikacnich prostredku), proto jsou žádoucí věcné příspěvky k tématu.

Zvlášť osobní výlevy, napadání a vzájemné urážení z posledních dnů sem asi nepatří.

A k fotkám? někdy méně je opravdu více, což se dá usoudit i z počtu zobrazení některých fotek ...jedná se o fórum a ne galerii.
Zderadíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 21:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, Intercity, máš pravdu, že jsem měl zdůraznit, že já jsem opravdu nepatřil mezi ty prošlapávače stezek dnešních šotoušů, ale chtěl jsem říct, že je mnoho lidí, kteří před třiceti a více lety s rizikem, že přijdou o foťák, exponované filmy i kus svobody, zachovali pro nás kus historie a málokdo o nich dnes něco ví. Oni sami jsou příliš skromní na to, aby se zviditelňovali, ale jejich fotky se již staly klasikou. Až se mi to jeví, že dnešní šotoušství
má v sedmdesátých letech své zakladatele a že by o nich a jejich práci měl snad někdo napsat knihu nebo aspoň nějaký článek.
Ve správnou chvíli na špatném místě !
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 21:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
-

Hoši uzavřeme to, nemá to cenu. Pokaždé se někomu nebude něco líbit - ať to, či ono.
Kdo nechce fotky, at se nedívá.

VYŘEŠENO - DÁLE BEZ DISKUZE

A jako vzpomínku na nedávné Trnkobraní, posílám pro ty, co se rádi podívají odkaz na Reportáž:
Railpage - Trnkobraní
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Vám nevím, ale dneska se mi zdálo, že zazlobila 520ka. V Otk se čekalo na Os z nebo do Břeclavi a pak se zavřely dveře a neak to neřadilo. Šlo z ní chraštění (asi zuby v převodovce) ale nakonec na zastávkách roztláčela zezadu 814 029 a 520 se pak přidala chytla.
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:23:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KONEČNĚ JE ČÍM FOTIT

Jako první, ale úplně první fotku sem si nemohl dovolit nijak jinak než Šarinku
 

Speciálně pro Pospeca, fotka na 14.5 zům - MAX
 

Pak tu mám zkušebně dvě Reginy, ty věnuju Lukemu
 
 

A na konec sem si cvakl Bondofku
 

Kvalitově mě omluvte, teprve si dělám na to poznání
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VYŘEŠENO - DÁLE BEZ DISKUZE
Šari promine, , ale tuto debatu sem propásl, tak k tomu eště neco dodám.
Je s podivem, že někteří diskutující zde přicházejí k názorům, o nichž naše lidská moudrost ani nesní. Tak např. to, že na této diskuzi je FZF uzavřená skupina lidí, kteří mezi sebe nechcou nikoho pustit. Ptám se - a o odpověď nestojím, protože si nejsu jist, že bych se nějaké konkrétní a faktické dočkal - ,,Na základě jakých poznatků ste k tomuto proboha došli???´´ Už nevím a nebudu to hledat, gdo to tady napsal, ale - zamysli se člověče, to je trochu přeháňka. Tady už opravdu chbí jen to ,,Bééééé, mami, oni mě tam nechcou pustit!!!´´ Pokud vím, tak kromě urýpaného Hooka tady nikomu nebylo naznačeno nic podobného. A jestli máte vážení spoludiskutující na mysli třeba to, že sem patří fotky z tratě 330 a 331 a ne nějaký traktor z ČB, tak vám gratuluju, máte dobrý postřeh - Země živitelka sem opravdu nepatří.
Za další mi trochu vrtá hlavou ten v poslední době věčně se prohlubující fšeobecný komplex degradování diskuze o Ferdinandce veprospěch diskuze o Zlínce. Je zvláštní, že se všichni pozastavují nad tím, že na této diskuzi převládájí ,,Zlíňáci´´ na úkor ,,Ferdinanďáků,´´ ale nad tím, proč ,,Ferdinanďáci´´ by se zde dali spočítat na prstech jedné ruky se nepozastavuje nigdo.
Tak já vám to teď řeknu: Není to proto, miláčci, že ,,Ferdinanďáci´´ mají na tuto diskuzi omezený přístup kvůli našemu ,,FZF monopolu,´´ ale proto, že je jich tak málo, resp. že sem nechodí o Ferdindndce jako takové diskutovat skoro nigdo, že se mezi nima žádná větší diskuze nerozpoutala. Připadá mi to dost logické a gdo toto nedokáže pochopit, tak začíná hledat důvody něgde jinde (viz výše).
A co se týče fotek, je to věc názoru a fkusu. Pro srovnání dva uživatelé:
Intercity -
850 -
Fotky sou na každé diskuzi a trochu odvážné je tvrdit, že toto není fotogalerie.
Jestli se zde chcete dozvědět např. to, jakou tloušťku mají špalky na 810 181 nebo jaké číslo měla jízdenka prodaná dnes v Malenovicích ve 13:52, tak vás musíme zklamat, ale to se zde nedovíte. Obraťte se jinam.

Tato diskuze se rozjela v takovém rytmu v jakém se rozjela a my na tom nehodláme nic měnit.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Gratuluju, vítej znovu mezi nás

Zlin_24tr: Nevíš datum toho Baníku s Růžou???

Bocheer: Na slavnostech vína nevím, jestli budu, pač nevím, gdy to je. Ale z burčáčku bych se nejradši ožral už teď.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si piš že promijím, ale nepromíjí dalším, co to budou chtí rozpitvávat

A když už padla ta Růža, dneska mi náká holka poslala email. Neví čí je to fotka, ale já to tu plasknu! A možná už tu někdy byla...fakt nevím!

 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta růžena, to je dobrá fotka šéfe...

jo a proč tu néni tolik diskutujících z Ferdinandky jako ze Zlínky mi vadí. vzmožte se chlapi!

teďka mě napadá, nebude to tím, že ferdinandka je prachsprostý koridor a zlínka je taková trošku raritka? (tím myslím, že na 25 km je tramvajový provoz v kontrastu s 1600t Nexem v podání 754 + 742) kdo ví... jo a navíc, nejhezčí flek na ferdinandce je stejně 2 km za Otrokovicama
Yeah Federace zlínských fotičů
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 21:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden fíra povídal, že ta fotka Růži je Krysoletova ! . Tak pokud je to pravda, tak se Mistrovi Krysoletovi omlouvám za zveřejnění jeho fotky.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2722
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 22:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden fíra Luke má pochopitelně pravdu, vzpomínka na moje působení v tehdejším DKV Valmez, PJ Otrokovice. Že je ten svět ale malý...

Takže ve větším: 754.061 a 810.519, Os 14271, Otrokovice, 4.12.2003
 
Follow the reaper...
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1843
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 22:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754_037: 3.4.2004 17:41
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Newwes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 08:39:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v cca 0:30 TSS v Hulíně neuhlídala své vozy, asi 2 přeskočily výkolejku na městskou. Vrátný se klepe ještě teď, jak to prohučelo bránou.
810_1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojte všichni,
zdravím Vás po diskusní bouřce,už se má ochladit...Když už je to tak,tak asi taky začnu fotit,aby se misky na váze vyrovnaly.A začnu zdigitalizováním archivu(něco se tam najde-cca od r.1984).KFNB je tady!!!Jinak Ferdinandka je to či ono,ale se na ní dobře jezdí-daleko dopředu (převážně) vidět,co se před tebou děje...Taky lze dobře vysledovat rozdíl nadm.výšky-v BV třeba už kvetou marhule a v OK teprve růžoví pupeny meruněk...
A na OZVD,když už tam jedete od rána popáté,pošesté,můžete vidět kolik kdo poryl zahrádky a jak mu to jde,kolik střechy stihli pokrýt pokrývači,kdo s kolika taškama se vrací z nákupu ve Zlíně...v poslední době taky kdo vás kde vyfotí...
Každý si asi něco vybere.
Skype: jurtar
810_1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chválím trnkovideo.
Skype: jurtar
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 18:59:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A začnu zdigitalizováním archivu(něco se tam najde-cca od r.1984)... Tak to se máme opravdu na co těšit
Yeah Federace zlínských fotičů
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 20:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 1313: Díky
A na ten tvůj digitální archiv se moc teším

No a něco málo z mého dnešního zaučování se :
Pozdrav pro Lukeho
 

A moje oblíbené
 
 
 

Tu máme Mn 81035 s reflektorem na plno a rožlými konci , šotobijcem ReRem a nahoře s trajflem
 

A pro všechny, kterým chybí fotky z koryta - tu je máte a už klid !
 
 
 


FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Vsdmichalka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 21:51:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: zooooom je zooom, ŽE
Hodně řečí málo práce, tak potom to s tou dráhou tak vypadá :-)
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin_24tr: Dík. To sem si teda myslel, že to bylo dříf.

Šari: Zaučuješ se dobře, pokračuj.
A co ty rožlé konce???

810_1313: Taky se těším na archív. (brejlofci na 330 mi bohatě postačí, s ničím jiným si nemusíš dělat prácu )
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VSD: Zůům je zůům, ex mýdlo to vytáhlo na 4x MAX, teď pod 4x nejdu
4.037: Taky sem na to hleděl
Snažím se, musím to vychytat, co ta černá krabička šecko umí
810_131_3: A pro mě - no šak víš co. Regionovy ne-e
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tam pereš ty smajly???
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel jsem jednu polohistorickou fotku na které je asi 7 hodin zpožděný Nex 54121 se zajímavou přípřeží:
 

Ze dneška dvě momentky a to jeden gumokol(už se těším na kritiku):
 

no a když jsem šel náhodou okolo trati, ani nevím kde to bylo, tak jsem jen nahodile stiskl spoušť foťáku a helemese co se nám tam objevilo:
 
Vlára
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luke-ta 754 za 742 je 754008,ještě když měla stary nátěr s žlutým pruhem!
ICQ: 451-006-498, Vlárští šotouši sobě
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlára, je to tak. Tady ji máš v plné parádě. Pro doplnění GVD 2000/2001.
 
Vlára
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 00:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JO!754008 byla dost dlouho turnusovaná v otokovicích ještě s 754061,pokud se nepletu!pamatuju si,že jeden GVD vozili R do luhačovic už z otrokovic,ale nevím který to byl!
ICQ: 451-006-498, Vlárští šotouši sobě
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 6-2004
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 08:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte o někom, kdo vlastní fotky bývalých hradel na 330? Díky za info
Rere
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 13:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár včerejších momentek ze ZLS

 
 

A tady jsem ještě někoho odlovil
 
..::FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ::..
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 13:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nějaký banán právě opustil Otrokovice s ucelenkou wapek z místní elektrárny - samozřejmě směr Přerov!
Yeah Federace zlínských fotičů
T_4660013
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 19:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak směr Přerov a dále čechy to byl 150 002.
 
 
Vlára
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 20:07:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to byla nějaká mimořádnost?
ICQ: 451-006-498, Vlárští šotouši sobě
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1139
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 20:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí na obratu 14238/14237 zřejmě ve stanici Otrokovice klekla Regionova.
Mohlo je jednat o 002 nebo 029.Protože 003 jela dolů a 028 stále neschopná.

Náhradní souprava jela solo Šarinka se zpožděním +15
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
T_4660013
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 20:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco z minulého víkendu na Ferdinandce,jistě všichni poznáte,kde to je,že?
 
 
 
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 10:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, klekla 002ka, něco s brzdičem. Ale velice bych tu Šarinku nechválil, další kolo se nechala navrch tahnout kocourem
Yeah Federace zlínských fotičů
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bohužel jsem neměl foťák, tak sem si na ten její záskokový výkon musel poščat mobil od jednoho pána v šedozeleném obleku:
 
Yeah Federace zlínských fotičů
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_4660013: pěkné fota, holt, když sluníčko přeje, tak to je pohoda... 150 mezi 150 = a kde to je? no podle komínu firmy TOS Hulín na prostředním snímku to bude Hulín
Yeah Federace zlínských fotičů
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

akorát že na tom komínu není TOS, ale TOT - Teplárna Otrokovice a je to focené od Napajedlí, ta třetí fotka je taky v Napajedlách směrem na Fatru a ta první nevím

(Příspěvek byl editován uživatelem peca.)
Nefoťte to sviňo staró!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1562
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pospec:řekl bych spíš,že to T466.0013 fotil mezi Otrokovicema a Napajedlama.
U Hulína takové oblouky na Ferdinandce nemáme.A je tu f kuse 160 km/h.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 13:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



No nic, prázdniny zkončily. Dobu běhání podlél trati vyměním za dobu seděním v lavici.
Díky všem, co se podíleli na skvělém prázdninovém náhánění vlaků na Zlínce a všem za skvělou spolupráci.

Za ty dva měsíce sem tu nejezdil 1200km, takže mě ted čeká nechtěnný odpočiněk.

Veškeré VPB,VPR,VRx...přenechávám Vám. Já si snad někdy o víkendu něco odchytím!

A nezapomente, Velký Šariš Váš vždy vidí

PS:Luke díky


FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT

{810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 13:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včerejší EC POLONIA :

http://www.youtube.com/watch?v=Ug318JiGBq8
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 13:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: to toho víš velmi málo, ta je focená na napajedelském zhlaví ŽST Otrokovice

Valach: ty ses taky nachytal šak já vím!
Yeah Federace zlínských fotičů
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1564
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 13:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo,v Prase ztrácím Moravský smysl pro humor.

ad Luke,Krysolet:nebyla by i nějaká foto za působení 754.077(v červeno-žlutém nátěru) pod křídly Otrokovic(potažmo ještě Veselí nad Moravou)??
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 16:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: namátkou jsem našel dva kousky - u Čeladné a u Dolní Lipky (autor obou fotek je jistý T. Paška). Ovšem z působišť, které jsi chtěl, to néni...
Yeah Federace zlínských fotičů
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 16:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: Vím o jedné (možná dvou) a vlastníkem je T_4660013. Akorát že to asi nemá digi, ale jen na papíře.

Pospec: Zapomněls říct od jednoho pána v šedozeleném obleku se žlutým bleskem!!!


Šari a ostatní školou (ne)povinní:
Taky vám děkuju za spolurachotu a přeju vám fšem pevnou vůli a nervy za lavicama.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 16:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmarjajozef málem bych zapomněl

Gdyž už zme u těch neschpoností našich vozidel, tak dneskaj ráno zdechla na Loudalovi ve Zlíně 754 042. Přijel pro to kocour 742 226 a Loudal se vlažně odporoučel na svou dalekou cestu s +38 minutama.
Která bude další ???
Žeby Šarinka?
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 16:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se má správně fotit II:
Sedím si tak u Mašinky, klopím do sebe jeden orosený Beer za druhým, čekám, až přijede Loudal, abych si mohl cvaknout mašinu, kerá tu je podruhé a možná naposled. Samozřejmě to chcu z kolejiště, jak jinak. Naštěstí venku chčije jak , což ve mně probudilo tvůrčí schopnosti ve vytváření fleků - no posuďte sami - není to nádhera? Rozhodně lepčejší, než promoknout až na slipy. Díky pánům architektům, keří tak vyarchitektili střechu nad fchodem restaurace U .
 

Tak a nový fotoflek je na svjetě. Až budete šrotit ve škole nebo něgde dřít f práci, moc se tím netrapte, že to takto eště nemáte, zítra nebo za týden je taky den.


FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 17:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm, jestli nebudou hrát roli spíš ty piva než strach z mokrých slipů...

Jak se má "správně" fotit III:
Sedím si tak v práci, liju do sebe jednoho piváka... teda turka za druhým a dostávám hlášku, že jede VPR. Tak se těším dom jak malý Jarin, du si pěkně na flek, ale říkám si, že taky objevím něco nového. Tož se deru džunglí, lezu kde se dá, až je už moc pozdě. No není to lepší, než to vyfotit normálně jak každý druhý?

 
Yeah Federace zlínských fotičů
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 17:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hošani v Otrokovicách je 750 118, stojí u skladiště, mám dokumentačku, ale mosím valit už na intr.

Sbohem
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT

{810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 17:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta první fotka od T 4660013 je v prvním oblouku za otrokovicama směrem na staré město
 
 
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2729
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 23:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: 4.077 ve Veselí bohužel nemám, moc tam toho nenajezdila a zmizela dřív, než jsem se začal focením mašinek zabývat nějak důkladněji... Po předání z HK v roce 96 velmi brzo zdechla, zprovozněna byla až po víc než roce a zhruba půl roku nato se vrátila z5 do HK. Opravdovým unikátem by byla její "vlárská" fotka ještě se závěskami...

Otrokovičtí piloti, na 750.118 si dávejte pozor:
 
Ten nápis už není tak docela pravdivý, teď už ta čůza vyžaduje teplotu oilu 55 stupňů, jinak jede jen na první stupeň a netopí, jediná šance je ohřev. Abyste někdy nebyli zaskočení, až s tím najedete na ex a pak se potáhnete na první stupeň až do Malenovic...
Follow the reaper...
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 08:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: No konečně To je teda peklo


Můj 300. příspěvek nebude kontejnerový, už mám těch pechovek plné zuby, bude uhelný. Samozřejmě s řadou 754, jak jinak.
 
 
 

Mám už aj 044 za bílého dne, bohužel se teďka povaluje negde f Otrok.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
T_4660013
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 15:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Krysolet.Jak jsi předeslal ve svém příspěvku 2729 se i stalo.Včera málem z tohoto důvodu vezla "loudala = Ex 521" loko 742.Měli by jste s tím v mateřském depu /Brně/ něco udělat,protože zima je na obzoru a čekat,až sepne nějaký "blbý" termostat,nebo mašina nechce fungovat z jiného důvodu je deprimující a někdy o infarkt.Ale nakonec se to stihlo a mašina fungovala.
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 18:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haló, haló. Dnes přicválala zase Bondofka 754 007. Zítra ráno na Nexoidu ???, Jestli jo, tak budu mokrý...


FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 18:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754_037 : tož to je pěkné že jede na nexoidovi ale já musím jak blbec lapět v lavici a ten nex možu poslouchat jen při otevřeném okně ve škole
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Trajflik358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na expersu jela ze zlína v 5:22 tahla 754 044-6
icq:465-132-132
Nejlepší trolejbusy sou 14 a 15 tr!!!!!!!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace