K-report
 

Archiv do 08.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 08.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 00:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem to viděl v reportáží, nic hroznýho, dyť se tam ti lidi nemuseli dívat ani tam chodit.

Připomnělo mi to chaotické přestupování a motání se v kolejišti v Běchovicích z R 626 (stržená trolej), mrtvola tam sice nebyla, ale zase jsme měli zpestření v podobě silné bouřky a pekleného lijáku.

Já doufám,že účinek těch záběrů a pohled cestujících na části mrtvoly bude mít trochu výchovný efekt.Ikdyž lidi jsou blbí,a tak pravděpodobně doufám marně.

To tedy doufáš marně.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 01:13:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, kdo je bez viny, ať hodi kamenem...

Kdo nikdy nepřecházel tam, kde nemá, ať se prosím přihlásí.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4217
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 01:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jako odvolávat se na to že je nikdo nenutil aby tam chodili k tomu nemam slov...zaměstanec z reportáže mi teda nepřipomínal průvodčí(ho), ale zřejmě se snažil jim pomoct urychlit jejich cestu někam, ale řešení bylo teda opravdu hodně mínusový...a co cestující na to měli říct, řekl jim jak nejrychleji se dostat z toho místa pryč a tak mu důvěřovali a šli...divim se že je neposlali rovnou kolem nezakrytýho těla, aby případní rádoby zbohatlí kolemjdoucí se silným žaludkem mohli servat z mrtvoli zbylé cennosti apod(vim přehnaný..)
ČD si opět udělali vizitku

Jo a k té PN, v Luce nad Jihlavou směrem od brna jsem taky na odjezdu měl PN u R668 a dodržení tratové rychlosti mi bez jakého koliv předchozího spravení jak tady někdo řiká nedělalo problémy...čili není třeba dostat písemný rozkaz!
Krysolet na laminátku !!!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 01:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Mno, třeba se alespoň jeden z nich poučí, že má dávat na kolejích větší pozor.

Pokud o tom ti lidé byli zpraveni a šli tam dobrovolně, nevidím v tom žádný problém. Není důvod lidem násilím bránit v pohledu na mrtvolu, zvlášť, když kvůli ní jim vznikly problémy. (vím, je to hnusný!) Jen vzpomínám na asi 3 týdny starou událost, kdy jsme s rychlíkem u Úval krokem projížděli kolem rozšlemcovanýho nezakrytýho chlapa a u něj stáli policajti a hasiči. Nejenom, že na to spolu se mnou hezkých pár lidí čučelo z okna, ale dokonce i zacvakalo několik fotoaparátů a mobilů.

Co mě však nejde na rozum, že tam byla TV Nova tak rychle. I kdyby měli regionální redakci v KH, nebo v Picích, tak se mi stejně nezdá, že by je volal někdo z vlaku (určitě ne okamžitě po střetu a kdo má taky na ně číslo...), takže předpokládám, že se to dověděli NEJDŘÍVE v okamžiku, kdy to fíra hlásil do stanice nebo když výpravčí volal Policii. Což bylo předpokládám už jen několik málo minut před průvodem, který si už natočili... Tak to musí mít hoši z TV zNOVA pěknou honičku.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Jindřich Rosa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.155.50
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 04:55:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Ano, já nikam nic házet nebudu, coby příležitostný šotouš se v místech, kde správně nemám co dělat, občas pohybuji.

Ale to už celý národ ví přes 30 let... Rosa na kolejích...
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 07:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: A za komoušů někdo rychlost na dálnici hlídal?
Mourekk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 10:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha hlídala to Veřejná Bezpečnost, ze které se nyní stala opět policie
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 10:46:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně si myslím, že pozůstatky jsou už věcí PČR, včetně jejich zakrytí (nebo záchranka?). Podle mojí zkušenosti to také důsledně dodržují a to i když jen projíždí kolem vlak. Stejně tak celé místo střetu. Takže to faupax je otázka vzájemné domluvy mezi zaměstnanci ČD a PČR. Jakože PČR řekne na dotaz ČD Jo, ať přejdou tudy, jen moment, my ho pořádně zakryjem nebo ještě zdokumentujem a dosbíráme tady toto.
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha : Dopravný inšpektorát VB. A mali vyčlenené diaľničné oddelenia.
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:33:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nechte téhle debilní debaty! Nevím jak hodně jezdíte autem, ale viděl jsem za posledních pár let dost bouraček, některé včetně mrtvejch (pod plachtou i bez plachty) a prostě není možné aby bylo pořád všechno zakryté. Stejně tak na kolejích. Při vyšetřování podobných věcí není nejdůležitější ochrana útlocitu kolemjdoucích nebo kolemjedoucích.
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To všichni: Ta debata je fakt debilní, ale zřejmě bychom si měli uvědomit, že ostatky se zakrývají hlavně z důvodu piety k zemřelému. Zdaleka ne vždy je to sebevrah. Jinak kvůli ostatním bych ten pohled určitě nezakrýval, je to sice odstrašující, nechutné, ale max. výchovné. Stejně tak na silnicích.
sdfg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:35:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu tématu o přejetém v sobotu u Pardubic............. Jednoduše řečeno : Pro dobrotu na žebrotu, příště se radši řídit heslem : "Kdo nic nedělá, nic nezkazí". Pracovníci ČD se snažili udělat vše pro cetující. Nikdo jim ale v takové situaci není schopen říci, jak dlouho bude trvat šetření této nehody. Někdy to trvá hodinu, někdy tři. Záleží na okolnostech. Zastavit rychlík vedle postiženého vlaku na trati je riziko dvojího výstupu a nástupu na širé trati. Proto kompetentní pracovník zvolil možnost přejít asi cca 300 m na nástupiště zastávky Černá za Bory. Dělal to na vlastní odpovědnost. Z vyšších míst zastavení jiného rychlíku a přestup cestujících nebyl odsouhlasen. Kdyby přestup nezařídil, tak média a ostaní ČD rozcupujou, že okolo projelo sedm jiných rychlíků a přestup nebyl umožněn !!!!
sdfg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:39:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A navíc média, která celou situaci kritizovala, sama zveřejnila záběry, které cestující ani vidět nemohli, a to je v pořádku ???? Například pozůstatky těla na lokomotivě ......
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.5.207
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:52:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vihorlat a Drn: Souhlas. Akorát s tou výchovností teda nevim - to jako ve smyslu "lidi neskákejte pod vlak, nebo takhle dopadnete"? Myslíte, že člověk který se rozhodne spáchat sebevraždu přemýšlí o tom "co z něj zbyde"? Naopak, pokud má sebevrah aspoň zbytky racionálního úsudku, tak musí nutně dojít k závěru, že skočit pod vlak je ten nejjednodušší a nejjistější způsob jak opustit tento svět. Provedení je jednoduché (stačí si najít přejezd, kde to jezdí rychle, a pak už jen udělat jeden krok do kolejí těsně před rozjetý vlak) a možnost přežití je prakticky nulová - a to se o nějakém věšení se, střílení do hlavy, podřezávání si žil, pouštění si plynu nebo polykání prášků říct nedá!
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.5.207
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:58:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sfdg: PŘESNĚ TAK, něco podobného jsem se chystal sem napsat taky - prostě ať se děje co se děje, za všechno můžou dráhy... média nikdy, oni přece jenom "informují", že?
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když byly přívaly sněhu,tak nikdo neříkal,jak dráha jezdí,sice se zpožděním,ale jezdí.Na dráhu se musí neustále házet špína.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně,že za to můžou zaměstnanci ČD.Nejdřív si měli projít celou cestu k nástupišti,zjistit,zda dotyčný nezanechal někde svoje údy a pak nasměrovat Substrát nejkratším směrem k nástupišti.V případě ujeté hlavy,ruky,nebo jiných částí těla je doprovod vlaku povinen je zakrýt vlastníma prostředkama(kapesníkem,tričkem),aby citlivý substrát nepřišel k psychické újmě.
S pozdravem fotograf denníku BLESK!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát s tou výchovností teda nevim - to jako ve smyslu "lidi neskákejte pod vlak, nebo takhle dopadnete"?

Jj a hlavně nelezte, kam nemáte, nebo se aspoň rozhlídněte. Ten člověk po rozšmelcovaní vlakem vypadá stejně, ať je to sebebrah, či jen šel, kde neměl. Takže bych z toho takovou vědu nedělal a místo chlapců v bílém tričku s andělskými křídly bych dával na plakáty tyto fotografie.

Ač se tady často do ČD často obouvám, tak je v tomto případě musím pochválit za (asi neúmyslnou) výchovnou činnost.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo 17 - to asi nemyslíš vážně, viď? To se má někdo z vlakové čety svlíknout donaha, aby měl čím zakrýt lidské ostatky? Pochybuju, že výbavou hnacích vozidel/služebních vozů je plachta k zakrytí nebožtíka. Tohle nemají v povinnostech (natož ve výbavě) ani policajti.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nevim co tady řešíte, vlaková četa zde selhala, normální postup snad je, že se nejdřív zavolá policie a po ohledání místa činu a sebrání částí těl se můžou vypouštět lidi z vlaku. Lidé tohle musí pochopit a musí pochopit, že to neni vina ČD.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sipi:

A co bys tu říkal, kdyby ti lidé utekli z vlaku sami, aniž by jim kdokoli cokoli řekl? (taky častý případ v případě mimořádností)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci být špatný prorok, ale pokud kolem toho přejetýho pustili lidi, nepochybně to někdo důkladně vyfotil, tudíž čekám, že zítra začnou předmětné fotky kolovat mailem po republice. No a nejpozději v úterý už budou reprezentovat ČR na rotten.com a podobných portálech pro přiznivce drsné reality...

BTW, proč by tohle mělo být selhání vlakové čety??? Maximálně mohl průvodčí obejít cestující a oznámit něco ve smyslu: Můžete si přejít na nástupiště, ale budete muset projít kolem zbytků toho idiota, kvůli kterému tady stojíme. Pokud na to nemáte žaludek, musíte vyčkat, než ho havrani seškrabou z pražců. Skutečně ale nevidím důvod, proč by měli cestující dřepět ve vlaku jen kvůli tomu, že je po trati na pár desítkách metrů rozprostřený sebevrah.
Pes38: Ano, máš pravdu. Kdybych tam byl, tak vystoupím z vlaku a jdu na zastávku čekat na nejbližší osobák hned poté, co by mi průvodčí oznámil, že budeme pár hodin stát a čekat na policii...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na víc každý den lidem předhazujou mrtvý na silnicích v televizi koukaj na krvavý filmy a najednou jsou z reality špatný.....
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sipi:Já nevim co tady řešíte, vlaková četa zde selhala, normální postup snad je, že se nejdřív zavolá policie a po ohledání místa činu a sebrání částí těl se můžou vypouštět lidi z vlaku.

Jak vypouští dvoučlenná četa 500 lidí z vlaku?Jako páru psssss ??
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo_17:

Pruvodčí to řekne jednomu, vyleze první, za ním druhý a pak už je to davová mánie...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel ten průvod netvořili jen dospělí a pochybuju,že opravdu každý měl ty informace...pět,deset lidí slyšelo kudy a kolem čeho půjdou a ostatní se jako stádo ovcí přidali a všeobecně právě časté naturalistické zobrazení a brutalita snižuje u lidí práh vnímání a roste počet sociopatů...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
výpravčí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:34:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení diskutující, nehoda se stala v 8.36 hod. Teprve v 10.00 hod byl dán souhlas PČR k jízdě po 1. traťové koleji, s tím, že ve 2. traťové koleji se dál šetří uvedená nehoda. Záběry ve zpravodajství TV Nova byli natáčeny cca v 10.10 - 10.20 hodin. Ale již cca v 9.15 hod bylo na peroně v Černé za Bory několi desítek cestujicíh z IC 580, kteří čekali na nějaký jiný vlak co pojede. Ti také museli projít kolem nešťastného místa a navíc pak na to koukali přímo z peronu. A to jim v té době ještě zdaleka nikdo od ČD nemohl říci nic o mimořádném zastavení R 874. O tom se rozhodlo až kolem 10. hodiny, kdy byl dán souhlas od PČR k jízdě po 1. traťové koleji. A už nespekulujte o tom, co by, kdyby ...... Tak to to bylo, a mohu přítomné kritiky ujistit, že příště dám v takové situaci nohy na stůl, a budu čekat až rozhodne někdo chytrý za mně. Ono odsloužit během necelého měsíce dvě směny výpravčího, při které 3 - 4 hodiny řešíte takovéto situace ( z toho jednu, kdy máte toho sebevraha málem až v dopravní kanceláři a tři hodiny chodíte po peroně a musíte dávat pozor aby jste do toho nešlápli) vám dá dost zabrat.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 01:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Miriam:časté naturalistické zobrazení a brutalita snižuje u lidí práh vnímání a roste počet sociopatů.

Jsem strojvedoucí a nucený sociopat.Po sražení osoby vlakem,který řídím,musím zastavit,zjistit jaké zranění utrpěla tato osoba,nahlásit mimořádnou událost výpravčímu,policii.Nejraději mám ty,kterým to ujede hlavu,protože mi odpadá povinnost provádět první pomoc,bandážovat ujeté hnáty a utěšovat je před příjezdem záchranky.Pak jen v klidu vyčkám příjezdu Policie,Drářní inspekce a Generální inspekce,třikrát provedu detalkoholovou zkoušku,třikrát se prokáží doklady,nechám se vystřídat a odeberu se k sepsání protokolu na oddělení Policie ČR.Po dvou hodinách strávených na tomto oddělení můžu jít na místo ,kde nastupuji do práce a příští den jdu ještě sepsat protokol u zaměstnavatele.
Je to pohoda oproti případům,kdy přejetej sedí bez nohy/ruky a chce pomoc(kterou mu budu po přinesení lékárničky poskytovat).
Já bych chtěl být také citlivej na mrtvoly a zraněný(a nechci se na to chodit dívat),ovšem mám povinnost jim poskytnout první pomoc.
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sloužím na dráze a téměř vždy mám v obvodu, kde zrovna jsem přejezd. A říkám: naopak, ať to všichni zhlédnou, ať si uvědomují, co se jim může přihodit, když nebudou brát vážně dvě ocelové rovnoběžky nebo závory. A klidně i z medicínským a technickým komentářem, klidně ať se mají představu, co pak bude z ostatky. Kdo chce zkákat pro sebevraždu, ať jde někde na dálnici. Auta to můžou vzít jinudy, vlak ne.

Apollo_17: já bych si ještě vzal tři dny mimořádné dovolené.
http://www.kromerizske-drahy.com/
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpravčí : Takýto protestný list a vysvetlenie treba poslať tomu médiu a osobne tomu autorovi, ktorý ten duchaplný text dal na verejnosť. Sám mám skúsenosti, že najhoršie zmeny sú tie, kde sa niečo vyparatilo, premávka je zastavená. Ale veľkí odborníci, dôležití manažéri, dispečeri a revízori vás tak otravujú rôznymi dotazmi, príkazmi a žiadosťami na upresneniami, že nemáte čas ani odbehnúť na WC a u vôbec sa najesť.
Sám mám spomienku na prípad, keď vedúci čaty OTV odmietol behať k telefónu, keď ho volali rôzni veľkí papaláši na riaditeľstve, a odkázal im, aby mu dali pokoj a nechali ich robiť. Bolo to ešte v časoch pred rozšírením rádiofikácie a mob. telefónov, výhybkársky telefón bol vzdialený 150m.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2357
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 08:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A říkám: naopak, ať to všichni zhlédnou, ať si uvědomují, co se jim může přihodit, když nebudou brát vážně dvě ocelové rovnoběžky nebo závory.

Obávám se, že demonstrovat toto třeba na sebevrahovi (ale i člověku který zemřel z nepozornosti)hodně zavání spíš s obyčejnou neúctou k zesnulému.

Po vlak skočili v posledních cca 3 letech minimálně 2 účastníci tohoto DF a nevím jak by Vám bylo, kdyby někde cíleně i s instruktáží očumovali střeva zrovna Vašeho kamaráda (strejdy, tety, atd.). Mně by tedy bylo hodně blbě....

Nehledě nato, že in-natura to může vidět poměrně dost omezený počet lidí a společenský efekt by byl nula, nula nic. Jako by nestačilo, že s těma nešťastníkama musí manipulovat záchranka, fíra, hasiči....já bych to tedy dělat nechtěl.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 09:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...hodně zavání spíš s obyčejnou neúctou k zesnulému

V tomhle směru se tady asi nikdy nedohodneme, protože to je záležitost čistě subjektivních názorů. IMHO ale neúcta k zesnulému vypadá jinak, než že kolem jeho pozůstatků necháme projít lidi, kterým on sám zkomplikoval život tím, že o hodiny zpozdil jejich vlak. Navíc pokud internetem kolují tisíce či spíše miliony fotek všelijak naporcovaných obětí dopravních nehod, přijde mi procházení stovky lidí (navíc nikoli za účelem očumování, ale na cestě na náhradní spoj) kolem jednoho přejetého za společensky zcela únosné a korektní...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Apollo 17: Dle toho, jak mluvíš, soudím, že jsi ještě nikdy nikoho nepřejel (ani nezranil). Without smiles.

To Jezisek: 3 dny placeného volna dostáváme automaticky, alespoň v obvodu DKV Ústí.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: To si děláte legraci? Šotouš a skočí pod vlak? No, vlastně je to asi stylové. To jsem tedy zvědav, kdo bude průkopníkem v této disciplíně na fóru ČD.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1362
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si neděláme legraci: Jistý J.P. toto u Běchovic zrealizoval někdy v roce 2003.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36408
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o rok dříve se tu jiný diskutující ještě předtím vyptával, co pojede za 350 a kde se jezdí 160. Tuším, že si pak vybral Moravany...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milí cestující jsou stádo, Jeden se zvedne jde se podívat ven , řekne nějakou svojí dementní teoriia ta se jako lavina začne šířit mezi ostatním stádem. Už jsem nejednou viděl naprosto iracionalní chování cestujících při mimořádných situacích v dopravě. Jeden beran se pohne a ostatní ovce jdou za ním . kolikrát zcela mimo logiku normálního bělocha...
Četa v žádném případě neselhala.
Potenciální sebevrahy prosím aby si svůj úmysl realizovali jinde než na železnici, doporučuji prášky, je na vás v rakvi hezký pohled a nikdo vás nemusí řezat z provazu, nebo sbírat kousky lebky po průstřelu hlavy, případně skládat puzzle s kolejiště.
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistý J.P. toto u Běchovic zrealizoval někdy v roce 2003

Neměl náhodou přezdívku zde "tranzistor"?

V případě, že mi někdo svým neuváženým činem zkoplikoval cestování, tak na jeho pietu zvysoka více co. Proboha lidi, to si nemůžete vybrat nějakej náklad ve dvě v noci? Takže pokud by to bylo na mně, ukazoval bych ty fotky každý večer místo reklam a debilních upoutávek na pořady a soutěže...

ehledě nato, že in-natura to může vidět poměrně dost omezený počet lidí

A to je právě ta chyba...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, vystupoval pod nickem "Tranzistor".
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2358
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 12:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V případě, že mi někdo svým neuváženým činem zkoplikoval cestování, tak na jeho pietu zvysoka více co...

No víte co mě J.P. alias Tranzistor to cestování v onom pátečním prosluněném odpoledni svým neuváženým a nic neřešícím činem zkomplikoval - samozřejmě tehdy jsem netušil že šlo o něj. Takže asi tak....

Jinak sebevražda je sama o sobě vysoce iracionální čin*. Takže pokud dotyčný(á) nebere ohled na svoje blízké či kamarády(dky), tak lze těžko čekat bude projevovat ohled zrovna na vlakové cestující a půjde si ukázněně do domácích potřeb pro provaz či jed na krysy.

*) vyjma případů typu neléčitelná nemoc, pobyt v koncentráku, atd.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2359
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 12:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je právě ta chyba...

Proboha neblněte, copak můžete bez souhlasu někde vystavovat mrtvoly ?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4567
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 12:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: problém je, že je poměrně těžké zjistit, jaké prášky spolykat, aby jsi potom několik hodin před nepolykal v křečích prach (nikdo nechce při umírání trpět a ještě by si to mohl navíc rozmyslet), zatímco vlak je poměrně rychlé, jisté a nevratné řešení. Navíc oproti těm práškům značně medilizované řešení a "reklama" (bohužel) funguje i v této oblasti. O přejetých vlakem se dočtete každou chvíli, ale ani si nepamatuju, že bych někde četl v černé kronice, že by se někdo otrávil prášky. Takže když bude někdo uvažovat na sebevraždou, pustí si TV a hned má "jasno"...

Jen by to chtělo, aby si každý sebevrah před sým činem přečetl pověstnou "Příručku pro sebevrahy" a řídil se jí...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1724
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 12:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyz jsem byl na stredni skole/gymnazium, tak ve tretim roce to s prasky zkusil spoluzak, nejak to dlouho trvalo, tak se vydal s Polabin do nemocnice a tam zkolaboval pri pruchodu vratnici. Ale dostali jej s toho + nasledne opicarny. To bylo nejak pred vanoci. No jo, posledni den prazdnin pred nasledujicim rocnikem a sel se projit na trat ke Svitkovu a tam jej vzal pantak/zabotlam, to tehdy jeste jezdili na Os smer Praha ...
Takze co s toho vseho ?
Jo a bylo to roku 1989, teda to zaverecne jednani ...
Pavel

(Příspěvek byl editován uživatelem pjp.)
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proboha neblněte, copak můžete bez souhlasu někde vystavovat mrtvoly ?

A co výstava "bodies exhibition"?
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:11:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro potencionální sebevrahy: :-))


http://www.sweb.cz/danone39/Sebevrazdy.mp3
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co výstava "bodies exhibition"?
Nevěřil bych některým našim politikům, co se zviditelňují vystupováním proti této výstavě... Jsem přesvědčen (myslím, že jsem o tom i kdesi četl), že tato výstava byla připravena s předchozím souhlasem dotyčných. Nedávno jsem četl (už nevím v jakém časopise), že například jacísi trestanci chtěli bejt aspoň po smrti užiteční, tak souhlasili a jejich těla byla rozřezána laserem na tenké plátky a naskenována, čímž vědci získali výtečný pracovní materiál...
Ať žije pražská metrománie - čím víc postavíme metra do okrajových částí... tím budeme mít dražší MHD
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hezkej příběh nepovedený sebevraždy s velmi elegantním řešením mi kdysi vyprávěl táta. Mělo se to odehrát někdy ve 20. nebo 30. letech na SV Čech, třeba je to ale kec - ověřit nelze:

baba se rozhodla skočit pod vlak a to z mostu přes trať. Buď si to blbě odhadla nebo v poslední chvíli zaváhala, výsledek ale byl že skočila na mašinu na uhlí neb tato jela uhlím napřed. V nejbližší stanici špinavou a potlučenou babu sundali, zaplatila jízdenku + pokutu za jízdu načerno a expedovali ji dom. Fakt je že v tehdejší době se s takovými případy nikdo moc nesral takže bych tomu byl snad i ochoten věřit
Raptor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček: Tak takhle bych to řešil i dnes.
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek Š: když někdo nepochopí, co znamená červené světlo, dobře mu tak. Podlezeš závoru? Počítej z tím, že tě pak posbírají do pytlíčku a budeš asi v takovémto stavu: ... a ono to třba na daného patnáctiletého jedince zapůsobí, když už tam to tělo není a jenom trocha krvé, kousek něčeho přehlédnutého apod. Chcete, aby po Vás taky zbylo chuchvalec krve, masa, kostí a oblečení? Tak tady máte ukázku... Třeba přes dálnici si taky troufne cárat malokdo.

A co se týče sebevraha: mu je jedno, že ten vlak někdo řídí. Mu je jedno, že v tom vlaku někdo jede. Mu je jedno, že se pak na něho bude muset jíti někdo podívat a posbírat ho. Tak nevidím žádný důvod, proč bych měl já brát nějaké ohledy na něho. Je to sice smutný příběh, ale využít služeb našeho zdravotnictví, konkrétně psychiatrie není žádná ostuda.
http://www.kromerizske-drahy.com/
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:55:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na adrese http://provoz.cd.cz je nově vyvěšen Telefonní seznam pro vyrozumívání při mimořádných událostech na výpraví a dispačery. Jen mi chybí k tomu mapka s vyznačenými stanicemi, které jsou uvedené v seznamu. Snad PČR či HZS bude znát místopis tak dobře, aby věděli do které stanice volat. Jinak ale dobré, by't 5 minut po dvanácté.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JEZISEK:Toto vysvětlení asi caparti s mamimkama v průvodu nepoberou...Mimochodem někteří strojvedoucí se zhroutí po první mrtvole,jiní mají zářezů povícero a bez problémů jezdí dál...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper: Konečně někoho napadlo něco rozumnýho...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miram- já jsem zatím strojvedoucí čekatel... tedy v to m směru. Mám se nějak připravit? Pytel na odpadky, wapku nebo lahev slivovice pro kolemjdoucí?
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4243
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba:
Jen si z toho dělej srandu až uvidíš před sebou lidskou bytost a vidíš že nic už nezabrání tomu že ji sejmeš a tomu že pak budeš muset jít ohledat místo činu...třeba budeš pak mluvit jinak, já si taky řikám, že to se mnou nic neudělá, mrtvol sem za život viděl víc než vás tady přispívá a na fotky mrtvých mi nevadí se koukat, ale až jednou osobně někoho sejmu (doufám, že k tomu nikdy nedojde) a uvidim ho na vlastní oči, vubec nevim s jakou rozvahou budu jednat...a pokud ty budeš tak v poho i na místě jak tady předvádíš, tak budeš opravdu borec co ho jen tak nic nerozhází...
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:16:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klídek klídek kolego, netvrdím že jsem v pohodě předem, zrovna ráno jsem minul o pár metrů debila v Paskově který byl líny popojít o 30 metrů k přechodu.Potrefil jsem už kupu zvířat a nic hezkého to nejni sundávat zvířecí součástky z lokomotivy.Dělám si z toho legraci proto že tomu stejně nezabráním a chodit do práce s pocitem že dnes to příjde ,dobře víš nelze
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:21:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sejmul jsem jsem tři a dvakrát jsem po vyšetření jel dál. Ten třetí byl v kamionu a peršing opustil koleje tak jsem dál pokračovat nemohl.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005 Drsňák...
zkoušek jsi couvnout? možná by to šlo

řekl jsem to jako vtípek , aby s nechtěli kolegové hádat že moc machruju...
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: Brigáda socialistické práce?
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Luboš_CT: Přesně tak. Až se to stane, budeš v tranzu jednat jak máš a půjdeš tam, i když budeš čekat ošklivé věci, povinnost ti nedá, je to i trestný, tam nejít, co kdyby vykrvácel z ujeté končetiny? Ještě u policajtů na služebně (tak 2-3 hodiny) budeš celkem subjektivně O.K. Po pár hodinách to na tebe ale padne, pár nocí nebudeš moci usnout a pak záleží na každém individuálně, jak se s tím srovná. Někdo to nerozdejchá (jako ten děčíňák u Vraňan, a to tam nebyl žádný smrťák), někdo se oklepe a pojede dál, ale jizva na srdci, nebo kde je jistá. A pozor, vrací se to, i po letech, třeba ve snu....podvědomí je svině.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Houba: Na tohle se nedá připravit....člověk není srna, nebo divoký prase.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace