K-report
 

Archiv do 08.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archiv do 08.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 23:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka, Racek: Přesně tak.
Praha - Brno
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.222.171
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 11:29:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesouhlasím, že by z Prahy do Brna lidé vlakem nejezdili. Jel jsem v obotu koncem srpna rychlíkem 675 ze Smíchova do Brna, v úseku od hlavního až do Brna nás bylo v kupé 6 lidí, pouze 2 vystoupili v Havlíčkově Brodě (jeli do Jihlavy) a zbytek nás jel celou trasu. A režijkář byl pouze jeden (i to mohla býr třeba síťová nějaká in-jízdenka. Já jsem jel na kilomterickou banku, ostatní měli normální paírové jízdenky. Takže až tak ot strašné není, samozřejmě bych byl sobecky raději, kdybych byl v kupé sám. Přece jen vlak je celokvě pohodlnější než autobus, má tam člověk více volnosti pohybu i za cenu vyšší ceny. Bohužel, dráhy by mohly nějak zareagovat, eliška je jen pro úzký okruh lidí a navíc velmi velmi komplikovaná.
Já jsem jel ze Smíchova, to bylo samozřejmě prázdné, ale na hlavním nastupovalo skutečně hodně lidí a vlak byl slušně zaplněn a hodně jelo až do Brna.
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 12:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně eLiška zase tak komplikovaná nepřijde. Stačí ji po internetu zaplatit BĚŽNOU kartou a na stanici si ji vyzvednete (s právem na přednostní odbavení) a jedete. Když ji neprojedete, peníze vám automaticky vrátí. A cena je velmi dobrá. Problém je stále v pořízení In karty - trvá měsíc a to člověka může odradit, zvláště pokud si neplánuje cesty měsíc dopředu. :-)
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 13:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vám ale ještě nevadí, že ČD pověsí nejen tu vaší jízdenku ale všechny i s údaji příjmení, jméno, číslo vaší in-karty a odkud kam a který den jste jel na několik měsíců na internet, jak se již stalo.
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 13:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha - Brno: v R 675? to mne dost překvapuje, když ve stejnou dobu se o půl hodiny rychleji (a na KMB o pár haléřů levněji) dá jet kombinací EC 107 / Sp 1977
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36162
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 13:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale s přestupem... (A zrovna Praha není nejspolehlivější, často i kvůli polovičnímu obratu od Cassovky.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 14:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: to jako že když se kouknu na internet, tak tam bude odkud kam kdy kde a jak jsem cestoval s ČD ? No to snad ne... není to dokonce nějaké porušení zákona o osobních údajích... ?????
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 16:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ČD se to u e-lišky povedlo. Dokonce si někdo na jednom DF chlubil, že si stáhl asi 50000 jízdenek. Bylo to někdy v květnu a dráhy se pak rychle (a tiše) vzpamatovaly. Ale nějakou tu jízdenku mám doma jako důkaz stále staženou.

Jinak tam není kdo kdy cestoval, ale kam si koupil/objednal jízdenku. Pro Velkého bratra je to malinkatý rozdíl - přece jen nemá 100% důkazy.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 01:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha - Brno:
Přece jen vlak je celokvě pohodlnější než autobus

Pokud jedete jenom mezi Prahou a Brnem, tj. vydržíte 2,5 hod. sedět, nemusíte ani na záchod, máte jen skladná zavazadla, tak opravdu není důvod jezdit za vyšší cenu vlakem. Nacpané autobusy tuto úvahu spíš potvrzují než vyvracejí. Vy nevíte odkud a kam Vaši spolucestující jeli, ty papírové jízdenky mohly být ČDnety na cestu typu Chomutov - Veselí nad Moravou...
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 08:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka : To je možné, ale já také potkávám hodně lidí jezdících Praha - Brno vlakem a to jak přes Brod tak přes Pardubice. A většinou na normální jízdenku nebo na Kilometrickou banku.
http://richard163.blog.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3030
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 12:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka: nemusíte ani na záchod, máte jen skladná zavazadla, tak opravdu není důvod jezdit za vyšší cenu vlakem
Já mám kupříkladu "neskladné" nohy. Až začnou výrobci autobusů brát v potaz také normální lidi a ne Vietnamce, tak je třeba budu využívat častěji.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4044
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 12:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako že někdo jezdí běžně a dobrovolně (na KMB) z Prahy do Brna přes Havlíčkův Brod?!
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4045
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 13:08:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Až začnou výrobci autobusů brát v potaz...

Ani ne tak výrobci, jako provozovatelé. Nízká cena autobusové dopravy je dána i díky "vietmanskému" uspořádání interiérů. Vlaky takovéto uspořádání obvykle nemívají, ale nabízí se otázka, jestli jsou cestujcící za to ochotni připlatit.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 13:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nabízí se otázka, jestli jsou cestujcící za to ochotni připlatit

Někteří jistě ano. Není to úplně pravidlem, ale v některých časech (pátky, neděle, pondělí) bývává ve vlacích mezi Prahou a Brnem relativně plno .. ne tak, že by si člověk nesedl (to jsem za poslední 2 roky zažil jen třikrát), ale tak, že se člověk musí vmáčknout vedle někoho (v Bpmz DB mám vždycky pocit, že někomu lezu do soukromí) nebo vlézt do skoro plného kupé. Takže fakticky je míst ještě dost, ale pocitově je vlak skoro plný.
Myslím tím EC vlaky přes Pardubice, couráky přes Vysočinu nepovažuju za spojení Prahy s Brnem ...
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 14:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě většinou přes Pce, ale asi když zrovna nic nejede tak je vidím i ve vlacích přes HB. S nástupem expresů podle mně ve vlacích přes HB asi úplně zmizí.
Hroch : S tím místem na nohy souhlasím, mám stejný problém.
http://richard163.blog.cz
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 17:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je pravdy na tom že pár vlaků 376/377 Galileo nebude rychlíkem(R), ale EuroNightem? Neni to nějaká povedená kachna...?

A pokud je to pravda, kdo nasadí vozy odpovídající kategorii EC/EN?
Kdo se směje naposled ten má dlouhé vedení
Oranžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 18:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letos jezdí na vnitročásti Keplera dvě ohyzdná B-čka, takže v tom problém asi nebude.
Wałbrzych
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako EuroNight do Františkovek? (Nepředpokládám, že by se nakonec podařilo nahnat ho do Drážďan či dokonce Berlína.) A jak to vůbec má být s tarifem na EN?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4048
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neubytovací části EN je (v tomto JŘ) tarif shodný s expresy. (Podle předpisů je EN "přepravní kategorie" vlaků Ex.)
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 00:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rick_hunter: Jo jo, už je to tak, bude to vskutku EN Budapest - Frant. Lazně.
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.188.132
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 01:15:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je možné, že v mém jízdním řádu, žádné EN nejsou? Kde to tam čtete?
Praha - Brno
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.222.171
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 09:01:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp,čemu se divíš? Přes Havlíčkův Brod to jede vždy načas a zpoždění tak max. do 15 minut. Přes Pardubice hodinové zpoždění je úplně normální. Tak co je lepší? A navíc tyto vlaky přes Vysočinu jezdí až na Smíchov a odpaden komplikovaná cesta metrm z Holešovic. A to nemluvím o krajině, která je mnohem pěknější přes Vysočinu. A také fakt, že pro některé lidi je 60 Kč za IC hodně, to raději 3 piva.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1722
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 09:47:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3xhonzík: Jestli to nebude tím, že máš, asi jako většina zde, jen "konečný návrh".
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: A ty máš "něco víc", než jen konečný návrh?
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1723
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 11:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Ne nemám, ale také to bylo jen konstatování. Někteří ale asi mají víc, když se to tu stále rozvádí. Ovšem počkejme si na finále. Mmch, ty nemáš "něco víc"?
Mě třeba zajímá, jestli se zase objeví některé vlaky z Pacifiku na Smíchově, když se oficiálně ustoupilo od RTexpresů, které tomu vadily. Nebo jsou trasy stále objednané a blokované?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 12:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trasy RTExů nejsou objednané a blokované. Platí to od konce července.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1724
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 13:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Tak díky.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3036
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 23:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ:
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 00:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch, ty nemáš "něco víc"?

Bohužel ne, kde nic není, ani smrt (pes) nebere.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
MCh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.224.205
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 08:47:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kde lze najít návrh JŘ pro trať 090, kde jsou nataženy trasy os. vlaků Praha-Ústí n/Labem? Dík.
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MCh:odkaz
Kotec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.245.79
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 15:05:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A budou na Galileovi jezdit stále přímé lůžkové vozy do Košic (z Prahy na Excelu) za normální tarif 285 Kč/T3 (132 Kč/T3 vnitro), nebo tam bude nějakých ohyzdných 20-30 Eur bez možnosti vnitra??
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 19:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Oredu JŘ 2008 pro Královéhradecko.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Wałbrzych
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jř na Oredu: Ha! Slibované rychlíky do Polska jsou fuč. Co to znamená? To nepojede přes hranice vůbec nic?? Ví někdo?
psík Albi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.175.39.98
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 14:14:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Walbrzych: Psalo se o tom před pár týdny na diskusní skupině o tratích 020 a spol., tehdy ještě jako neověřená zpráva. Prý se ČD nelíbil provoz jen na chvilku a Poláci si to nechali vymluvit. Osobně mi to taky je líto, ale je nutné vzít v úvahu, že pro spojení do Wroclawi je časově srovnatelné jet autobusem z Náchoda. No snad až bude elektrizace celé tratě hotová, budou se ty rychlíky vozit jednou elektrickou lokomotivou od hranic až do Prahy, čímž by vypadla ze hry trať z Letohradu do Týniště.
Honzík Honzík Honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.188.132
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 22:59:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna drobnost. Psali jste, že na Slovensku nejezdí Béčka na R. Jel jsem R Svatoplukem a ty béčka byly horší než starší béčka zelené, kterým jsem jel osobákem JZ Čech. Koženka roztrhlá byla zašita způsobem, jako kdyby ten dotyčný nikdy nic nezašíval. Tak blbě bych to neudělal ani já.
A další věc ztěžujete si na Ex, Ec a IC u nás. Jel jsem z Bratislavy EC stálo se všude možně, až v Brně byly připojeny vygony Bdmtee a tak se uličky uvolnily.
Co je lepší? Jen ty nové vagony a lidi jako v prasečáku a nebo vyjímečně občas dát třeba bdmtee a lepší pohodlí pro více lidí? Já jen, když se divíte, proč někdy jezdí divné vozy. Jezdí, protože je kapacita normálního vlaku vyčerpána. ŽSSK na to sere, ČD se aspoń takto snaží. Toť vše.
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 10:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to nick Wałbrzych:

Zeleznicni dopravci se na preshranicnich vlacich nedohodli, mezi Ceskem a Polskem bude v Kralovehradeckem kraji verejna doprava zajistena stale jen autobusy - autobusova linka Nachod-Kudowa Zdroj bude nadale jezdit v dvouhodinovem intervalu.
(viz http://portal.idos.cz/Data/pdf/L000554_061210_56373.pdf
(v pripade nefunkcnosti odkazu:http://portal.idos.cz)
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 11:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3x Honzík: Jde o to, zda ty "divné vozy" jezdí výjimečně jako posila, nebo pravidelně jako kmenové vozy. Pokud by na nových Ex do Brna jezdily Béčka (bdmtee,a další ) jako posilové vozy v Pá/Ne, tak nikdo nic neřekne. Ale ty Béčka tam mají jezdit jako kmenové vozy. To je kámen úrazu.
Wałbrzych
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 14:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže Kudowa je děsná díra, kde jezdí pár vlaků denně, cesta jen do Kłodzka trvá už skoro 2 hodiny (nebo se tam dá jet dalším busem: pěkně děkuju). To je teda hrozná bída a ostuda, že než zruší poslední rychlík, nezajistí náhradu — aspoň osobák přes Mieroszów nebo spíš Lubawku s přípojem na R do Warszawy/Gdyně.

Nechali to dojít tak daleko, že už do Polska a dál je lépe jet přes Německo: koupíš Libnet, R 988 do Lbc, odtud v 16h do Žitavy, Görlitz, tramvají do centra, ze Zgorzelce v půl osmé a v deset ve Wrocławi.
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na stránce www.trat026.estranky.cz jsem sepsal připravovaný změny na trati 026
www.vlakybroumov.estranky.cz
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 11:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp, Mates 111, Hroch a další:

Vrácím se ke starší diskusi mj. o tom, zda existují, nebo neexistují neuspokojení špičkoví cestující v trase Praha-Liberec, a kolik jich tak asi může být.
V diskusním tématu "Student Agency" se objevil příspěvek, ve kterém jsou vypsány všechny spoje, existující v dobách monopolu ČSAD Liberec.
ASDFG
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.172.52
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:37:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koženkou s brna do prahy? jste se snad zbláznili ne? mě stačila čtvrteční cesta brno-olomouc v 8 lidech v kupé. už po půl hodině sezení hrůza
.... nejdřív musí být nové resp. rekonstruované vagony a pak se může jezdit
třeba v trase olomouc-praha jsem jel koženkou v poslední době jednou, protože nebyl jiný spoj a pro příště jsem poučen, že R nebrat a jet autem
to je názor mnoha běžných cestujících
autobus není adekvátní náhradou, protože je úplně stejně závislý na prostupnosti D1, tak jako já a nedá se tam pracovat
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík Honzík Honzík: podle toho, jak to píšeš, tak jsi možná jel z Bratislavy EC, ale do ČR. Protože pokud se nemýlím, tak na Slovensku jsou jinak IC povinně místenkové a to je kultura cestování. Naše IC a EC jsou v pátky a neděle jenom pro dobytek a studenty, čímž nechci shodit studenty, protože hlavně oni se tím dobytkem v narvaných vozech stávají...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 14:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ČD udělali asi blbost v tom, že Bee neRIc přestěhují do Bohumína, tím pádem se stane ze slušných vozů vůz pro dobytek (nechci severomoraváky ale nějak urazit, ale vím, jaké vozy odtam vyjíždějí). Měli to nechat právě na tyto expresy. Jinak zvýší se kultura 2. tříd do Bohumína z Brna - 2x Beer a 3x B, naopak sníží se kulura cestování R Brno - Havl. Brod - Praha - místo Aee + Bdbmsee + Bee budou nově řazeny Aee + Bdbmsee + Beer + Beer + 3x B. No nevím, tak se nechám překvapit, ale moc se mi plánované změny nelíbí. Hašek bude mít asi o vůz 2. třídy méně, což je kravina, protože minulou neděli museli k Haškovi přidat ještě 3 vozy Bdmtee a to sotva stačilo...

No a na expresech Brno - Praha budou nakonec asi Béčka úplně klasická, protože s plyšováním to jaksi nevyšlo a co se nestilho do teď, to se do dvou měsíců nestihne ani omylem... stejně tak pochybuji, že ČD stihnou do 60 Aee, Apee, Bee a Bpee vrazit klimu, jak "slibují" v novém GVD...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 14:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NA EC 71 a IC131 by měl jezdit vůz Srbijských Železnic (Bcm) Z Prahy do černohorskýho Baru..... Pak mě ještě zaujaly nový jména vlaků např. Rastislav, Petr Vok, Karel Čapek, Franz Kafka, Matalík, Portáš, Jakub Krčín, Hejtman, Vajgar, Jihalva, Žatecký Chmel, Mojmír, Leoš Janáček, Olše a Jan Jesenius...... Jestli to tu už bylo tak se omlouvám....
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 15:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Co je za problém s oplyšováním?? To je to tak náročný?? Ach jo, to zas bude kultura cestování v expresech...
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1407
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 16:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi někdo říct, jestli bude v příštím GVD nějaká inteligentní možnsot dostat se z Pardubic do Brna po 19. hodině? Já prostě nepochopím, že na na takovéhle potřebné relaci nejezdí nic pořádného před půlnocí.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4070
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever:
Některá jména jsou spíše staronová (Rastislav, Franz Kafka, Portáš, Vajgar, Žatecký chmel, Mojmír, Leoš Janáček, 0lše).
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Křemík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever, Bkp: Mohli byste blíže specifikovat, kterých vlaků se budou týkat např. jména Petr Vok, Karel Čapek, Jakub Krčín, Hejtman a Vajgar. Předem dík!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4075
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohu, nemám přehled, pouze jsem reagoval na Čd4ever.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KŘEMÍK
R362/363 Petr Vok: Gmund-Č.Budějovice-Plzeň
R450/453 Karel Čapek: Praha-Plzeň-Nurnberg
R664/665 Jakub Krčín: Brno-Č.Budějovice-Plzeň
R920/921 Hejtman: Havlíčkův Brod-Č. Budějovice
R922/923 Vajgar: Brno-Č.Budějovice
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak máme mít 3 vlaky kategorie Euronight:
EN352/353 Johannes Kepler: Praha-Frankfurt-Basel!
EN376/377 Galileo Galilei: Budapešť-Pha-Fr.lázně
EN378/379 Kopernikus: Praha-Berlin-(Amsterdam)

Dále Košičan, Fatra a Hradčany mají být Expresy... Pak např. protažení některých rychlíku Nymburk-Č.Lípa až do Rumburku nakonec třeba EXpresy Šohaj a Mojmír Pha-Veselí n. Moravou
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4080
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever:
Kde je řazení vlaků 07/08? Dík.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 19:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johnyxxx: ani asi ne, ale prý se nějakým "nedorozuměním" místo 24 Béček na Expresy oplyšovala BDs dom. st. Praha. Takže Praha má teď BDs plyš (ta mají jezdit např. na Slovanovi). Zda-li všechny to nevím, ale dost jich asi plyšových mají. Navíc do některých vozů se dala po opravě místo plyše zase koženka... teď jde o to, co je lepší, zda-li ta plyš nebo kožekna, ale já bych řekl že ta plyš i přes riziko, že se tam někdo přede mnou pomočil či podělal. Plyšová sedadlo známá např. v BDs DKV Praha jsou ale žrádlo, ty vozy jsou pak docela fajn, mě sednou daleko víc, než sedačka v Bdbmsee.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3079
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 20:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Tak z Brna přes HavlBrod teď také jezdí obvykle směska Bee neRIC a B klasik...a to dle řazení.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: ale ta Beéčka jsou docela v pohodě, ta mám rád . Jinak vypravují se dle počtu provozních vozů a občas zavítají i na nějaké R Brno - Hradec Králové, no u těchto vozů je zajímavé to, že jeden den je jich provozních 32, druhý 25. Jsem zvědav, jak se jim bude dařit v Bohumíně, ale na nové expresy Brno - Pha by sedly...

A já asi vím, proč na Ex Brno - Pha budou Béčka koženka - aby dráhy nalákali lidi do 1. klimatizované třídy (Apee144)
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
ASDFG
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.172.52
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:58:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

samozřejmě Z Brna ....nejsem gramatický ignorant:-)
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:28:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
vím, proč na Ex Brno - Pha budou Béčka koženka - aby dráhy nalákali lidi do 1. klimatizované třídy

Zapomněl jste na konci smajlíka, za 441 Kč tu trasu asi nepojede nikdo, když to má klimatizovaným autobusem za 180 Kč a možná se udrží i cena 95 Kč.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: to je pravda . To snad každý raděj pojede autobusem (a že má na výběr), než klimatizovaným Apee, které bude ještě z 50% nahrazeno pro poruchu A, jak tomu bývá často třeba u Slovana. Jo, kdyby tam bylo alespoň Ampz143, to by byla jiná, ale ten autobus by byl pořád výhodnější. Nj, ČD asi dostávají od Jančury odměnu, že cestující takto nepřímo nalákají do autobusu. Já do Prahy asi také v budoucnu začnu jezdit autobusem, protože za cestu autobusem Brno - Pha a zpět dám tolik, co vlakem za jednu cestu tam. A možná by mi při použití busu zbylo i na Sprite či kofolu (a možná rovnou naproti orloji, kde 3 dcl stojí 100Kč )
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
Myslím si, že průměrný pracovník marketingu ČD uvažuje, to slovo používám s rozpaky, tak, že e-liška Praha - Brno je 140 Kč a základní jízdné v autobuse 180 Kč. Takže vlak je výhodnější - hotové, vyřízené. Že se kvůli e-lišce musí do fronty na nádraží, že narozdíl od rezervace kreditní jízdenky SA je riziko ji kupovat např. z práce nebo z internetové kavárny, že pravidelní cestující a studenti zvlášť nejezdí za 180 Kč, to je mu jedno. Mně ty expresy přijdou jako dobrý nápad, ale koženková B za 294 Kč... Student s In-kartou 147 Kč, u SA 129 Kč (teď v akci za 50 Kč). Proč se má dobrý nápad zašlapat do země neschopným marketingem a nemožností koupit pár látkových potahů???
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace