K-report
 

Archiv do 25.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Velké malé trolejbusy » Staré archivy » Archiv do 25.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 22:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, tady je to vidět líp. Na předchozí fotce jsem hádal 23kg a hele, strefil jsem se. Ale popravdě jsem myslel, že je patnáctka težší. U dvaadváci mě váha moc nepřekvapuje, jenom ta náprava by se dala používat místo činky.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 23:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro případné další blázny, kteří se rozhodnou si do modelu natahat vzduchotechniku, mám z dnešního modelaření zásadní poznatek - nepoužívat jako vzduchové hadice jakékoliv bužirky, ani ty, co se tváří trvanlivě a na první pohled drží pevně na přírubách. Zkoušel jsem tlakovat brzdové válce na střední nápravě, kde jsem se v ideálním stavu (tj. bezpečném odbrždění) dostal někam mírně přes 5 atmosfér, ale po asi minutě natlakování vystřelila jedna bužírka z příruby na válci. Přitom po namontování držela bezpečně, časem se ale sama od sebe vytahala a 6 atmosfér už (nečekaně) nevydržela. Originál Wabco plastová hadice tam, kde není potřeba pohyblivý přívod, mi drží. Takže se budu muset poohlédnout po nějaké vysloveně gumové hadičce a zahájil jsem demontáž všechny bužirkohadiček - díky tomu jsem musel znovu vymontovat střední nápravu, takže máte možnost shlédnout jedinečné přímé setkání obou již obutých zadních náprav:

 
 
Bára!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 23:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modeling tvrdého kalibru.
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do center měst nepatří!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: odbočim od tematu vim že dělaš na trolících ve vozovně,tak bys mohl vědět jak fungujou railtechy (myslim mechanickou část )dik za odpověd.
icq-397-552-985
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1778
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14TrM - to ti teda řeknu že nevím, u nás to opravuje jeden člověk a zatím jsem neměl tu čest to vidět vevnitř, dokonce ani nevím, jak vypadá uvnitř klasickej stahovák. Mě stačí že vím jak to funguje navenek. Každopádně jsou tam dvě točený pružiny, jedna napínací a druhá vybavovací, která se nějak aktivuje při rychlém škubnutí, přičemž tam jsou ještě nějaký západky. Fakt nevím víc.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 15:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: to nevadí , jsou naky stranky tyhle firmy ja nic nenašel , jestly něco máš tak dej vědět dik.
a dál jak to budeš mít vymyšlený u sebe ty navijáky?
icq-397-552-985
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1779
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 22:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já to budu mít pouze navijáky, oproti 15Tr tam nebude možnost je zabrzdit v určené poloze. Pružiny použiju ze svinovacích metrů
Bára!
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 14:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já bych taky rád začal vyrábět trolejbusy ale nevím jak na to a nevím kde vezmu součástky
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 21:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: pěkné
nové stránky nejen o dopravě v Ostravě, ale i další města např.brno www.attostrava.ic.cz
www.vbusdp.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 06:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: naadhera, souhlas s Janatakem
čekdy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 11:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný trolejbusy, kluci z Tramway modellers squad mi řikali že prej to je mazec... Já se věnuju něčemu podobnýmu, zatim to de pomalu ale slibně se to vyvíjí...: www.k8s310dr.ic.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1803
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro přátele modelářské vzduchoťěchňýky mám jednu krátkou zprávu: sehnal jsem vhodný typ vzduchové hadice, vyměnil za původní bužirky, namontoval zpět měchy pružení, znovu zpátky zavázal střední nápravu, pozapojoval, připojil k (zatím externímu) kompresoru a ... a funguje to. Provizorním pozapojováním vyzkoušen i kneeling předního článku - funguje geniálně. Natlakovány brzdy střední nápravy - a odbrzdilo se. Zdá se tedy, že to opravdu bude fungovat. Včil du montovat zadní nápravu a doufám, že stejně bez dalších problémů to bude fungovat i u ní
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 18:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha-gratuluju dobra prace
icq-397-552-985
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1823
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 22:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už funguje i zadní náprava, nyní jsem ji definitivně zamontoval, a model tak konečně stojí na kolech! Pružení viz obrázky: vlevo vypuštěno a sednuto na dorazech, vpravo natlakováno - cca. 200kPa, což stačí ke spolehlivému vypružení vozu.

 
 

Neodvratně se blíží doba, kdy model bude schopen jízdy alespoň co se týče motorické stránky, včil řeším kardan a následně budu muset dotahat ten vzduchosystém, aby se to dalo odbrzdit.

Jinak kdo byl nyní na veletrhu, mohl opět spatřit na akci "Modely 2007" celou řadu zajímavostí, lidí tam bylo "jako sraček", a ve fiktivním městě se opět proháněly kamiony a jeřáby a náklaďáky a bagry v 1:14, mezi nimiž se pletl opět trolejbus kolegy Bureše - děkuji za půjčení "volantu", nikdy jsem neměl pořádnou možnost si jízdu na namalovaných silnicích zkusit a teď se ukázalo, kdo je mistr volantu a kdo lůzr jako já, zejména když jsem botkama zboural mýtnou bránu, tvořenou konstrukcí přes silnici - taky bodejť, když to měli slepený vteřiňákem. Pak se ukázalo, že stačí Verushu postavit k digitální autodráze u jiného stánku a je od něho na půl dne pokoj. Co je hlavní, že dvaadvacítka kolegy Bureše opět jezidla bez jakýchkoliv problémů, velmi lze hodnotit nedávnou "střední prohlídku", kdy se v modelu zaskvělo skutečné Altro a celkově došlo k repasi. Model byl opět jedním z nejvíce obdivovaných, za cenu toho, že si to lidi pletou a pořád se ptají, jestli je to ten model, co byl v televizi....
Bára!
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 10:11:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Model RC trolejbus na MODELY BRNO 2007. Pokud chcete někdo další zajímavé fotografie z výstavy, napište, pošlu je Vám na meil!
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Čeho se na nás dopustili druzí s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustily sami.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2117
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 16:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ver. - to je tak, když si kolega trolejbus udělal červeno-šedo-bílej. Tu tvojí obludu si asi už nikdo s "tím co byl v televizi" plést nebude... pokud ji někdy taky neobarvíš.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 19:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brnenskadopravka -pošly mi to prosím sem -Markod@seznam.cz
dík
icq-397-552-985
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 14:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k - ano, je pravda, že rozlišovací schopnost laické veřejnosti ve směru 15Tr / 22Tr je minimální, dokonce si to pletou i modeláři, kteří jinak bezpečně poznají třeba jednotlivé typy tatrovek včetně "poddruhů". Trolejbus jako vozidlo není evidentně tolik známý. Zajímavé ale je, že v některých ohledech jsou lidé všímaví dost - svědčí o tom to, že u mého modelu (rozumněj právě stavěné ACEečko) se například téměř celá rodina divila, "že ty krabičky na střeše jsou přece u normálního klubáku jinak" - tedy že schrána brzdových odporů a trakční střídač na ACčku je umístěna jinde než odpory a silovina na klasické 22Tr. Zajímavé naproti tomu je, že umístění jednadvacítkových krovek na mé bývalé 15Tr nevadilo zhola nikomu.
Bára!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2120
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 15:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, trolejbusy zajímají akorát pár potrhlejch podivínů... 15Tr (i 14Tr) s krovkama sice existují, ale o tom, že by měly takovou publicitu, aby se zapsaly do povědomí nešotoveřenosti, pochybuju - podstatně logičtější vysvětlení ale je to, že normální lidi (rodinu bych vynechal, bejvaj nakažený - třeba před časem moje ségra identifikovala v ML zapůjčený citaro, ačkoliv se od modelů, který jsem dělal, lišilo faceliftem...) často nekoukaj vejš než do oken, takže to nikomu nepřipadalo divný. A vzhledem k tomu, že 22Tr jsou placatější (a krovky na střeše široký přes celou střechu), než to, co bylo předtim, vnímá se už i to...
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 12:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14trm: Ahoj, možná se tě už někdo ptal, ale jaké má měřítko tvoje 14-ka???aspoň přibližné, díky...
Jinak, začal jsem stavit z kartonu model 15-ky... je to v měřítku 1:10, takže pěkný drobeček... trochu předbíhám, ale nátěr bude pravděpodobně bílý a ev.č. mojí oblíbené vyřazené zlínské 339 na její památku
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 13:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: Tak na tu se těším. 339 byla taky moje oblíbená. Nevím čím to je, ale mezi mé nejoblíbenější trolejbusy patří většinou právě ty, kterým už zbývá pár měsíců života nebo už jsou vyřazené.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 14:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel h: Rači se netěš... spiše doufej, že mi zapálení do tohoto projektu vydrží až do konce... no trochu se mi nepovedlo přední čelo a boční okénko vypadá jak u eMka, ale i přes to to bude zlínská ŠKODA 15Tr 3/6 ev. č. 339. ŠKODA Neubuz započala výrobu včera qéčeru sehnáním typového plánku od uživatele K-Reportu, kterému tímto ještě jednou děkuji. Zde jsou nějaké ilustrační fotky:
 
 
 
 
 
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 16:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to slibně. Tak ti přeju hodně zdaru ve stavbě.

P.S.: Jak by asi vypadala fotka tohoto modýlku (až bude hotový) vedle skutečné 339...
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 17:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no...docela zajimavě, otázka je jestli 339 bude do doby než to bude hotové... nejvic práce dá asi podvozek si myslim, nevíte někdo, jak má 15Tr vysoko podlahu nad vozovkou??? a jsou okna na levém boku stejně široké??? na plánku to mam nekreslene jenom z pohledu na pravou stranu a tam ty okna nejsou stejně široké... skusil sem rozdělat podvozek pro zadní díl ale zasekl sem se na výšce podlahy, tak sem začal na levých bocích a zasekl sem se na rozměrech oken... nic neslibuju, ale dám si záležet!!!
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 17:15:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: jsou okna na levém boku stejně široké???

Myslím, že ne...
 
To okno za řidičem je užší.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 17:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h:na eMku je ušší i to okno před a za kloubem, tedy poslední okno na předním dílu a první okno na zadním dílu, změřil sem si to na modelu od uživatele K-Reportu Petra_k...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 17:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná ti tohle pomůže:

Vystřihovánka 15Tr od Petra_k
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 18:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h: jj, děkuji... myslíš, že by mě pustili přes vrátnici na chvíli do vozovny, abych si 339-ku mohl nafotit??? Asi ne, že???Nemaš ICQ???
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 18:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: Přes vrátnici tě do vozovny nepustí (už jsem to kdysi zkoušel a paní na vrátníci povídala, že mě tam pustit nemůže, ale že prý bude brzy den otevřených dveří...atd). Ale možná by se dalo domluvit s někým z vedení DSZO. Kdyby to vyšlo, taky bych se rád na ty vyřazené trolejbusy podíval zblízka.

ICQ nemám - kdyžtak přes mail...
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 18:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h: jj, já právě taky... Zlin_24tr tam byl šotit ty vyřazené vozy, takže bych se ho mohl zeptat... A dostal se mi do ruky silnější karton, takže mám vyřezaný jeden levý bok a překreslím aj oba pravé...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: Zlin_24Tr tam nebyl sám, byla to akce ZSPTD. Myslím, že by bylo nejlepší požádat někoho z dopravního podniku přes mail - třeba to vyjde...
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h: jj, já právě taky... Zlin_24tr tam byl šotit ty vyřazené vozy, takže bych se ho mohl zeptat... A dostal se mi do ruky silnější karton, takže mám vyřezaný jeden levý bok a překreslím aj oba pravé...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1833
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 00:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Migoš - nerad tě zklamu, ale ty okna jsou (vyjma různých bastlů, úprav a prototypů) stejný po celý dýlce vozu kromě prvního okna za kabinou řidiče / okna za prvními dveřmi / okna před posledními dveřmi. Okno kabiny řidiče je rovnež stejně široké jako zbytek. Ty okna se dají napasovat kamkoliv za kterýkoliv, kromě těch jmenovaných, které jsou ale užší už od pohledu.
Bára!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 08:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: nezklamal jsi mne, už jsem přišel na jednu zradu a tj. že jsem se z nepochopitelného důvodu zamyslel a obě okna za druhými dveřmi jsem udělal o cca 1cm širší, takže jsem ten díl od druhých dveří dozadu odřezal a navázal kus kartonu... spoj mezi oběma díly by neměl být vidě, protože všechno bude olepeno bílý papírem... chtěl jsem se ještě zeptat: obě okna za druhými dveřmi jsou stejně široké???
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 11:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Já si dovolím malinko nesouhlasit, s tou šířkou oken máš pravdu, až na okna mezi třetími a čtvrtými dveřmi, já tu mám fotku 15TrM z Plzně a tam jsou obě okna užší...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 12:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ -ahoj tak moje 14ka je v měřítku 1:13.
jestly chceš poradit se stavbou modelu tak se domluvíme na icq
icq-397-552-985
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 13:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Migoš: 14/15Tr byly původně navrženy se stejnými okny - kvuli pevnosti karoserie ale museli být některé sloupky rozšířeny - a u nich jsou o to okna užší ( sloupky vedle dveří byly původně stejně úzké jako mez okny...)
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
www.vphotos.ic.cz
ICQ 307 - 171 - 831
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1834
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 14:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TrMan - v tom případě se musí jednat až o pozdější série, a to se tedy omlouvám. Platí ovšem, že našich 8 15Tr z roku 1990/91 má ta okna tak, jak píšu, protože se opravdu dají zaměnit.
Měl bych k tomu jinak dva poznámky:
- když už model, tak udělat podle skutečnosti, nebrat si příklad z jiných modelů (!!!!!)
- moc bych to neřešil, šířka oken je až to poslední, čeho si odbroník a tím míň laik všimne. Dost často se v modelařině lze setkat s tím (i u mě, samozřejmě), že zatímco se člověk morduje se správným umístěním jednoho šroubku na milimetry, nakonec mu někde ujede náprava o centimetry....
MigoŠ - jak kterej vůz, opravdu. Obecně platí, že před posledními dveřmi jsou schůdky na střechu a u nich je užší okno - stejně úzké jako to za řidičem. Totéž okno je i u starých jedničkových 14Tr, kde byl po úpravě ve Škodě Ostrov kvůli pevnosti kastle doděláván širší sloupek - na těch vozech je to vidět na první pohled.

(Příspěvek byl editován uživatelem verusha.)
Bára!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 15:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: no už sem to zbastlil a na levém bodku zadního dílu sem udělal všechny okna stejné kromě posledního... já dělám 15Tr 3/6, takže verze SSSR.
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 19:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Díval jsem se na hradecké 15Tr, našel jsem vozy sérií 02/6 a 03/6 a všechny mají okna na pravé straně zadního článku obě malá, jako jsou ta za řidičem a vedle prvních dveří...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 23:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, byl jsem pověřen uživatelem K-Reportu 14trm abych sem dal fotky jeho modelu trolejbusu 14TrM... zde jsou:
 
 
 
 
 
 
...to je pro denšek od 14trm vše a teď neco ode mne...(následující příspěvek)
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 23:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pokračování prací na 15-ce... bilance pro dnešek: levý přední bok sem vyřezával všeho všudy 3x vyřezával, důvod: okna... viz foto:
 
 
 
Plán na další dny: sestavit podvozek předního dílu, sestavit levý zadní bok, zhotovit čela.
Plán na další 1-2 řádky textu: zeptat se Verushi na roletu z trolejbusu.
Verusha: Dostal jsem tip na materiál k výrobě harmoniky na kloub. Z jakého materiálu je vyrobena roleta řidiče trolejbusu??? Dík...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1836
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 23:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Migoš - Roleta řidiče trolejbusu, konkrétně v 21Tr, je vyrobena z toho, co jsem použil na měch kloubu na ACEečko já. Takovej textiloplastoigelit. Jenom nevím, kde to hodláš sehnat.
Bára!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1837
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 23:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S těma oknama jsme se teda dopracovali k tomu, že na 15tce jsou všechna stejně široká vyjma:
- první okno za řidičem
- první okno za prvními dveřmi
- okno před posledními dveřmi
- a tedy, uznávám, i to okno za třetími dveřmi
a teď koukejte:
http://bmhd.goo.cz/foto/2005/20050710/3501a.jpg
Jediné možné vysvětlení tohoto (pravého) okna je bastlení.
Důkaz zaměnitelnosti oken:
3508 před GO - tři vetračky za sebou v zadním článku
http://bmhd.goo.cz/foto.php?3508e:20070312

3507 po GO - tři větračky za sebou v předním článku:
http://bmhd.goo.cz/foto/2005/20050612/3507zaros_ve.jpg

pro úplnost doporučuji přeměřit, je to přecijenom ze škodovky.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 00:52:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - to s tim stinitkem sem mu poradil ja ,ja sam ho chci a už se na něm pracuje až budou mít ve vozovně naky dobry tak ho dostanu ale mam to vošéfovaný od kamoše trolejbusaka už 1 sem se o něm zminoval jestly si pamatuješ,jinak co řikaš na model 14TrM?
icq-397-552-985
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 10:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není ta roleta z nečeho takového???:
 
 
 
Je to neco mezi textilem a plastem... Máme z toho rolety na střešní okna...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 10:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak to je ono akorat ta brva ale vypada to že to je ono
icq-397-552-985
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 10:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Já to mám na té 15TrM přeměřené, obě mají přibližně 122 cm, velká okna mají 135 cm.

A k té přesnosti, jedna naše 21Tr má levý blinkr jinde, než 14 dalších. Když jsem jeden rozměr měřil na 4 vozech 14Tr, tak jsem dospěl k tomu, že je to 136, 135, 138 a 134 cm, takže jsem si dokonce mohl vybrat....
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2382
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 13:08:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha : Nemam mu to omerit na 3509 ? To by si mohl vybrat :-))
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 13:14:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,okna sem uzavřel... myslím že nepude poznat nějaký ten milimetr sem, milimetr tam...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1838
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 13:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PvvS jóóó tam bylo na výběr, mám pocit, že akorát to okno s tím nápisem pasovalo do dvou děr, jinak každé mělo "svoji" lochnu. Okna jsem zatím nikdy neřešil až tak moc, na ACEečku je to taky tak nějak všelijak.
Bára!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 16:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: nevíš, pjs, jak vysokou maji 15-ky podlahu od prahu dveří???
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 17:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: mělo by to být 750mm.
www.mestskadoprava.net
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 18:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381: to je od vozovky po podlahu,ja potřebuju od PRAHU dveří po podlahu...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 18:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Migoš: Myslim že podlaha je v takej výške ako dolne lišty zvonku a vprospekte by mala byť aj vyška napisana.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1841
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výška podlahy je skutečně téměř tam, kde jsou zvenku lišty. Orientačně.

Musím trochu dopředu zklamat všechny, kterým jsem slíbil, že na letošním DOD v Komíně vystavím alespoń nehotový model 22TrACE - vzhledem k tomu, že budu zdržen poměrně náročnou úpravou zadní nápravy (změna převodového poměru = výroba některých čásní nápravy znova), nestihnu model uvést ani do solidně vystavovatelného stavu. Předpokládám tedy zprovoznění modelu během tohoto roku a oficiální roll-out by mohl vyjít příští rok na výstavu Modely 2008 na BVV, kdy by model snad už mohl být i odzkoušen na jakous takous spolehlivost. Já vím že rok je dlouhá doba, ale vytrvejte. Všem se omlouvám, vím že jsem to letos slíbil.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 22:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha- nic se neděje a neviš jestly se zprovozdnuje alespon tvoje bejvala 15trm?
icq-397-552-985
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2384
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 22:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta se pri kazdym pohybu vlastni silou snazi spachat sebevrazdu rozlozenim na prvocunitele.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 22:58:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže ta je tak zrala do šrotu? nebo pude spravit?
icq-397-552-985
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1844
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 23:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to nespravoval, spíš škoda, že to tehdá zhavarovalo, mohlo to stát aspoň jako pomník, třeba místo svatýho Václava...
1997 - 2007 VOZOVNA KOMÍN 10 LET
Bára!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace