K-report
 

Archiv do 17.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 17.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3150
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sohlasím s Borisem. Uvést tramvaj 133 do stavu po GO v Ostravě v roce 198x. Podle mého názoru to bude lepší než nějaký bastl ...

Kdybych chtěl nějaké starší provedení, asi bych šáhl po nějaké jiné T2 (8205 - 685).
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
historicka_T2R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.70
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:41:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak chápu že se to mnohým líbit nebude, že to bude bastl ani plzeňský, ani ostravský, ale asi budeme chtít vrátit vozu jeden reflektor s vousy.

Nevím jesti existuje nějaký plán rekonstrukce ... Naplánovat si nějakou koncepci. Nahromadit náhradní díly dokud ještě existují... Nejdřív je potřeba si naplánovat co od 133 očekávám, aby to nebyla nějaká slátanina. Najít nějakou osobnost, která má nějaké technické předpoklady a která by dokázala vést opravu tohoto vozu (nejlépe zaměstnanec dílen). Sice by to bylo na několik let ... aby ten vůz neskončil jak jeho T2 historický předchůdce ... Nevím jak je to s klubem KPMHD v Plzni, který by mohl vypomáhat při rekonstrukci (jsou tam nějací zaměstnanci DP)? Nějaké ty víkendy by na opravu padly ... s tím se musí počítat... Určitě různě po DP nějaké sklady a tam by mohlo něco být. V Brně ještě existují nějaké T2 a z těch by se dalo něco vytěžit (okna, sedačky apod.).

Postup:
1) nahromadit náhradní díly pro rekonstrukci (sedačky, okna, části karosérie, elektrické součásti výzbroje). Toto vyžaduje procestovat jednotlivé DP.
2) zjistit kolik mám původních dílů a co z toho můžu mít, vypracovat koncepci... poradit se s ostatními znalci tramvají...
3) jak budu mít koncepci, tak bude potřeba si jinechat zrecenzovat (např. Boris má obrovské zkušenosti).
4) dát se do práce na rekonstrukci

99) po dlouhé době bude rekonstrukce hotova a může začít čilé šotoušení ...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2264
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

brnensky t2 vesele jezdej...Z tech moc dilu nebude
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
historicka_T2R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.48
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:23:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

brnensky t2 vesele jezdej...Z tech moc dilu nebude

Nebudou jezdit věčně ... a DP Brno o historickou T2 zájem nemá ...

Znalci brněnskách tramvají: dají se zbylé tramvaje T2 (4115, 412x) nějak využít pro rekonstrukci plzeňské T2R do původní podoby? Např. okna, sedačky, a další zařízení?

Připomenu první pokus o historickou T2 a na fotce je výsledek snažení ...
http://mujweb.cz/cestovani/mbfotogalerie/02310139.jpg
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Ostravě sice máme nějaké věci, které ochotně nabídneme, pokud seženete i jiné zdroje původního interiéru, ale kompletní původní interiér (dřevěný) z toho nikdy nebude. Jsou to jenom zlomky. Dřevěné obložení už není ani v Brně, protože všechno předělali na plech. Jedině že byste si snad udělali výlet do Volžského a očesali tam vrak T2 původem z Leningradu. Ten má ještě dřevěný interiér, ale o míře jeho zachovalosti nevím vůbec nic.
Pominu-li přepólování výzbroje, očalounění sedadel a především předělávky informačních systémů, 612/23/133 se od provedení 2. GO až tak moc neliší, takže přepatlání a drobné konstrukční změny směrem z5 jste schopni v Plzni realizovat i bez nějakého závratného přívalu peněz. Neberte to nikdo jako že si vynucuju správnost své myšlenky, ale nelíbí se mi vytvářet paskvil.
historicka_T2R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.48
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:41:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: jaký bude další osud vozu T2 8205 - 685?
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se nám venku nerozpadne, protože ji není kam schovat (a už tak na tom chudinka není nejlíp), rádi bychom z ní jednouuuuu udělali komerční vozidlo, to znamená vnější vzhled upravený do podoby před GO (nikoliv zcela původní stav) a interiér by vycházel z posledního stavu, ovšem byl by nějak upraven, něco jako Partywagen. Příležitostně by se dalo vyrazit na trať i ve dvojčeti (bylo běžné vidět v Ově spojené T2 GO s neGO). Bude to ovšem něco stát a nebude to zdaleka jenom přepatlání. Pokud někdo namítne, že to bude paskvil, tak s ním plně souhlasím, ale ta "první" T2 bude po dokončení (neptejte se na termín) maximálně autentická, a než mít zcela duplicitní vozidlo, tak radši ten paskvil.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2265
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 20:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno takova 4115 je dokonce jeste 3dverova
odkaz
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Hejhej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.135.10.2
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:43:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EPIS - Programování - neodjíždět!
Co to znamená, když se tohle objeví na BUSE?
Napište, buď víte a nebo nevíte stejně jako já!! Jasný?
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vtobola:
1) přečti si po sobě co si napsal, než to pošleš - plno chyb
2) kdy čouhala tramvaj na cestou ? V kolik hodin a která ? Dosti o tom pochybuji.
3) ve Vřesině jak píšeš, žádná smyčka není

ad HejHej: to je nápis, kdy vůz přijede do garáže a dispečer pomocí počítače zadá, že vůz se přehraje novými daty (např. palubní počítač, hlásič zastávek, Buse .....) pokud se vůz přes vysílačku chytí, napíše se na BUSE tento nápis, ať s ním nikdo nepopojíždí, protože by se mohl ztratit spojení. Zatím to funguje jen na autobusech v Porubě a tam již nemusí osoba při každé změně dat obíhat ručně všechny vozy. Vše se děje pomocí radiového signálu. Do konce tohoto roku, bude takto fungovat celý DP.

(Příspěvek byl editován uživatelem haki.)
historicka_T2R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.48
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 22:42:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: Mno takova 4115 je dokonce jeste 3dverova

DP Brno může mít své komerční vozidlo (partywagen). DP Brno na to ale kašle ... Bylo by škoda 4115 sešrotovat.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 22:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

historicka_T2R: Myslím, že by bylo výhodnější radši zrestaurovat muzejní 1473, která je k tomu "předurčena", než překopávat služebák.
historicka_T2R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.36
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 23:08:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, 1473 je v majetku TMB a DPMB ji nebude moci využít pro komerční jízdy ... a rekonstrukce 1473 je v nekonečnu.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 07:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

při toulkách přírodou jsem objevil na jedné zahrádne docela raritu. Když začínala jezdit linka č. 64 na Sanatoria měla původně cedule tmavě modrý podklad a žluté písmo, byla to nějaká testovací verze. (v archivu už to bylo zmíněno). Foto pořízeno mobilem, proto omluva za horší kvalitu. Navíc cedule taky není ve 100%

 
www.helax.cz dance music radio
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1201
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 07:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info pro fotiče/zapisovatele:
>1312 na 3/101 (místo Tria);
>1311 na cvičných;
>1401 na 8/102 (??? bez záruky, jen se v tom čase "tam" vyskytovala);
>1020+1023 17/108 (1020 po prohlídce);
>718 na 11/103;
>751 na 11/101 (po prohlídce);
Prosím nekamenovat, kursy doplněny dle časů průjezdů určitými místy...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 07:34:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Služobák ev.č. 4115 ešte má drevené obloženie okien,taktiež zástenu s modrými sklami,zopár čalúnených sedačiek...Rozhodne by to bola škoda likvidovať,nieje to žiadny vrak,stále je to pojazdné a opraviteľné.Je to pôvodná T2 ev.č.1406 z roku 1958. A 1473 je novšia séria s vyklápacími oknami. Bolo by teda vhodné zachovať aj T2 prvej série so spúšťacími oknami (aj keď ich má prototyp č.6002...). Ako komerčné HV pre DPMB by to bolo vhodné zachovať, ale myslím že vedenie DP o nej ani nevie, keďže neopúšťa areál ÚD...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4076
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 08:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: A kdepak to je, že bych šel ukecat pana zahradníka.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 08:48:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vedení DPMB hlavně o historických vozidlech ani nechce nic vědět (viz třeba 1470) - pokud si ovšem nevydupe pan primátor.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 09:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: aby jsi čorknul nějakou žlutou ceduli z busu a šel za zahradkářem se slovy "Dobrý den, nesu vám lepší cedulku, nechcete vyměnit?"

ad T2: a zůstane vůbec nějaká T2R, v provedení na Kyjovickou trať? Podle mě to není nevýznamný atyp a všichni se snaží derekonstuovat do původních typů. Nevím kolik toho v Liberci zůstalo ale mám dojem že 20/600,21/594 šrot, 22/611 nevím, 23/612 demodernizace Plzeň, 24/636,25/598 nevím nejspíš šrot, 26/613,27/694 supermodernizace. Tudíž mám pořád pocit že jediná vhodná T2R z Kyjovického provozu je bud 22/611 nebo 213/640
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 10:09:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K 4115, prave som si pozrel obklady okien a je to predsa uz plech... Sorry za chybne info...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 11:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tolik z libereckých T2R rozhodně do šrotu nešlo.
594 nach Aussig und 611 nach Karl-Marx-Stadt?
Kromě toho 640 je používána jako služební.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1203
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 12:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo potvrdit/vyvrátit spekulaci, že 1401 je dnes na 8/2? Tedy, že než vyjela na prvé raní kolo na d-8, absolvovala ještě jedno kolo na d-5 (že byla v Zátiší, jednoduše řečeno...)? Díky...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3152
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

611 nach Karl-Marx-Stadt?

To chce nějaké vysvětlení ... Díky.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1700
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré odpoledne.

Vysvětlení: Karl-Marx-Stadt je dnes opět pod původním názvem Chemnitz.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3155
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vysvětlení: Karl-Marx-Stadt je dnes opět pod původním názvem Chemnitz.

Ano, vím že Karl-Marx-Stadt=Chemnitz. Pochopil jsem správně, že T2R ex 611 bude historické vozidlo v Německu ve městě Chemnitz?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3984
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad Saská Kamenice, ne?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: 613 a 694 také žijí.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
gombik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.92.115
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 15:01:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14:35 - nehoda na d-9 tramvaj se tam srazila s autem asi 30m od křižovatky Rudná x Vratimovská směrem na NH jížní bránu(nevšiml sem si ev. čísla)
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 15:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik je celkem tramvají touto dobou????
nové stránky o dopravě v Ostravě http://www.attostrava.ic.cz/
icq: 254-100-948
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 15:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karl-Marx-Stadt zní trochu exotičtěji
Pokud vím, něco ve věci přesunu 611 do Chemnitzu se děje, ale nevím, jak to momentálně vypadá.
613 a 694 pochopitelně žijí, protože jsou to modernizované vozy 26 a 27.
Kolik je celkem tramvají touto dobou? No od 15:20:19 se mohlo ledacos změnit, ale tipuju to na tisíce a tisíce, z toho převážná většina je v Evropě.

(Příspěvek byl editován uživatelem boris.)
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite co se dnes stalo na zastávce Poliklinika směr Dubina že tam byla kolona tramvaji a dispečeské auto
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se pro jistotu křižovatce Rudná x Vratimovská vyhýbejte obloukem. Ráno přebíhala 42letá paní na úrovni zastávek autobusů přes čtyřproudovku a její pouť životem skončila v levém pruhu směrem na Porubu. Odpoledne kolem půl třetí zase nějaký expert s dodávkou odbočil z Rudné na Vratimovskou ujel 20 metrů a při otáčení se o 180° přehlídl souběžně jedoucí T3SUCS 961+953. Výsledkem byla středně těžká plechařina a zavedení NAD.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda že se v martinově v ÚD nesmí fotit? ani na net se nesmí dávat?

(Příspěvek byl editován uživatelem 1313.)
Wany...Wany...Wany...
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano. Je pravda ,že se v Martinově nesmí fotit údy..
Ono se nesmí fotit v žádné fabrice. Inu knowhow.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

haki: notak jsem se splet tak je to konečná. a ta tramvaj čouhaa někdy v létě když sme jeli na bazén.museli jsme chvíli počkat než se posunuli a stály až v te zatáčce
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotografování v objektech DP zakazuje předpis. Binec s tím nesouvisí.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3164
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemnitz
Chemnitz (česky také někdy Saská Kamenice, lužickosrbsky Kamjenica) je město s postavením okresu (Kreisfreie Stadt) a třetí největší město ve Svobodném státě Sasko. Má asi 300 000 obyvatel a leží na stejnojmenné řece. Od 10. května 1953 do 31. května 1990 se jmenovalo Karl-Marx-Stadt podle Karla Marxe.
Fotky odkaz zde viz odkazy
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4079
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Ale přes plot focení předpis nezakazuje. Hóódně hezky se dá vyfotit Křivá a trolejbusy, v Porubě jen zadní nádvoří tram. vozovny, Hranec jen z části, ale pozor vyletí na vás taková velmi nasupená ženská. Měl jsem tu čest a to jsem prosím fotil jen přes bránu a stál jsem venku.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodatek k příspěvku 611 bylo to ráno cca mezi 5:25-5:43 hod
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1701
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.

Pokud focení uvnitř objektu upravuje vnitřní předpis DPO, je závazný pouze pro zaměstnance DPO a návštěvy, které se registrují při vstupu do uzavřeného objektu DPO. Taková návštěva však navíc musí být o skutečnosti řádně a prokazatelně poučena.

Pokud budu fotit mimo objekt DPO objekt DPO běžně shlédnutelný prostým okem z veřejně přístupného místa, docela by mě zajímalo, jak by mi v tom chtěl podnik zabránit...
Ad Ostravák: Pokud si stoupneš na Hranci k benzínce, co kolem ní vede cesta na Salmu, uvidíš docela slušnou část nádvoří busových garáží.

(Příspěvek byl editován uživatelem pako.)
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Dog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola:
1/ Přečti si vždy po sobě svůj příspěvek, než ho odešleš.
2/ Zmáčkni STORNO ODESLÁNÍ.
3/ Zavři svůj internetový prohlížeč.
4/ Vypni počítač.
5/ Dostuduj základní školu.
...
99/ Nepiš tu furt takové cypoviny, kdo to má číst !

Sorry za OT ale já už jsem na ten jeho obrázek alergický...
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:59:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravim panove,dnes jsem zazil docela zajimavy ukaz.prijel jsem cca 13,30 a58 renault na vozovnu a jako normalne se otevrou dvere a ty k.... stare se sinou ven jako by tam byl nekde chleb zadarmo.reknu si klid a pockam az budu mezi poslednimi.vystoupim a v tu dobu prijizdi stanicovat a45-kloubak.otevre dvere(v te chvily jsem u jejich poslednich dveri) a najednou dup.rana jak svina.45 se rozjela i s otevrenymi dvermy a buchla do toho renaltu.proste otevrel dvere a asi pustil brzdu a byloto.bylo to fak zvlastni,protoze nezastavil za renaultem celo na celo,jak busaci delaji,ale mel tam asi 2m diru.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:
- Když jsem chtěl si vyfotit nádvoří Křivé tak sem obešel vrátnici a šel jsem kolem plotu. Přes plot se špatně fotilo, tak jsem si vyšel na vyšší místo a opřel o plot, najednou však vylezl nějaký chlap z vozovny a řval po mně co si to dovoluju...
- ALe na vrátnici (Křivé) seděla nějaká přijemná paní, která ochotně zoodpověděla všechny mé dotazy.

(Příspěvek byl editován uživatelem 1313.)
Wany...Wany...Wany...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nebudu tady rozebírat detaily, ale každá doba s sebou nese určitou dávku absurdna a nejinak je tomu i se zákazem fotografování.
Fotografovat objekty zvenčí logicky nikdo nikomu nemůže zakázat, ani žádná protivná ženská, protože k tomu nemá podklad v podobě zákona nebo vnitropodnikové normy. Zakázáno je pouze fotografování a natáčení v objektech.
Zajímavý přístup k fotografování mají např. v USA, kde se vám klidně pokusí bránit ve fotografování dopravních prostředků. Nemají k tomu ovšem právní podklad (snad s výjimkou několika států, kde vím o existenci nějakého zákona zakazujícího fotografování na veřejných místech - tupé hlavy!) a takové jednání je pochopitelně žalovatelné.
Fik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro:historická T2R.Líbí se mi tvé naplánování bodů,jak by měla probíhat oprava a přestavba T2R v Plzni.Je to vize čistě šotoušská,která je vzdálená realitě.Už to ,že je T2 v Plzni je malý zázrak.Znalí poměrů v DPMP má slova potvrdí.Tady neexistuje něco jako v Ostravě,kde dobře funguje klub přátel při DPMO,který pořádá pravidelné brigády.V Plzni je pár nadšených fandů,většinou zaměstnaných v DP, na jejichž bedrech leží celá starost o historii.DP se doposud stavěl k historickým vozidlům víc než macešsky.Dál to raději nebudu rozebírat.Budu považovat za velký úspěch,když dostane T2nový klasický nátěr,bude mít dosazeno jedno světlo s vousy a hlavně bude provozní.Meditaci nad tím,že by se mělo sehnat a vyměnit to,nebo ono nechme šotoušským kritikům,kterých bude jistě dost.Jistě Boris potvrdí,že například přestavba oken do původního stavu je prakticky neproveditelná i kdyby se sehnaly a takových věcí je tam spousta.Bude to prostě T2R v Plzeňské úpravě.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: zajímalo by mě kdo takovou kravinu vymyslel - "USA - vždy něco spešl"
Wany...Wany...Wany...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4082
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313: Může si řvát co chce. Má prostě smůlu.
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dog:
Slova jako z mramoru.
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:21:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313:
Pes který štěká, nekouše.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes plot se nevydařila, tak aspoň jedna fotka u brány
 
Wany...Wany...Wany...
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.66.189
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:39:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám jeden hloupý dotaz, nové wany mají ze starších T3 tramvají jen papíry nebo jsou to zmodernizované T3, něco jako kachny??
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne že bych byl líný Vám odpovídat, ale tohle se tady řešilo snad nespočetněkrát. Zkuste si projít starší archivy, i když se Vám evidentně moc nechce.

A propo: Nikdo ze zde diskutujících sem nenapsal to co jsem dnes šířil prostřednictvím SMS - Okolo 12:30 selhaly kolejnicové brzdy vozu K2G ev.č. 811 na D-3 směr Poruba, zastávka Ředitelství Vítkovic. Problém vyřešen asi za 10 minut, vůz pak odjel po svých jako služebka na vozovnu. Bylo mi upřímně líto jedné slečny, která byla nervní z toho, že měla za deset minut být na jakési zkoušce, kterou jí už jednou odložili a podruhé jí odklad nedají. Doufám, že to nakonec stihla.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlado: no, já o tom vím, ale od 18:50 - to jsem se vrátil domů a našel tam (ráno zapomenutý) mobil
Něco z fotoodpoledne:
 
 
 
na d-12 dnes kroužila 1508 (včera 1507); řidič 1312 fotografův vzkazuje, že jsme "jedničky" ; 1023+1020 na d-17 (viz. ranní info);

 
 
 

1320 opět na d-11; tanečky s wanami - dnes (prozměnu) 1316+1313 a 1317+1314; a 751 po prohlídce - ta se wanizace jen tak nedočká.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co chcete vidět s křivé???cosik zkusim
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1167
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zmatkař: všechno co není vidět venku, takže vozy určené k likvidaci :-)

ad Norton: tak tys ráno zapomel mobil, clovek Ti prvně napíše a hned toto :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 22:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak ty tam momentálně nejsou žádne na 10 "zdechlácké" koleji stojí 1203-viz foto včera,pak tisícovka co ji odešel pulzák při loňské kalamitě,a 1201 kola +něco.a na 14 stojí 1205 bez zadního podvozku-ložiska+převodovka myslím že je to na opr. v martinově(asi) no pak tam je bramborka a 775 jinak nic tam není co by nejezdilo,teda teta mařena říkala
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 22:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Budiž Ti prominuto. Nebylo by o něco víc fotek té 751??? Nejlépe oba boky.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 22:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zamtkař: jaka byla loni kalamita? Nebo myslíš ještě kalamitu na začátku loňského ledna? Ale nevěřím tomu že by v Ostravě stála rok tramvaj.

Takže tu 775 bych prosil :-) pokud už se brakuje i zevnitř :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 07:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1508 V 5:29 NA D-12, UMOB JIH SMER DUBINA, OSTRAVAK MIRICI DO PARDUBIC
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 08:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Kdo nevěří, ať tam běží.

Ad focení v USA: Americká mentalita je trochu jiná než naše a mnozí Američané jsou přesvědčeni a rádi se ohánějí tím, jak znají svá práva. Ve skutečnosti ale stejně vehementně často upírají práva druhým. Nevím, mám někdy pocit, že typicky americké je nemít vlastní rozum a úsudek. Když se někdo nechá vyprat v pračce a pak žaluje výrobce, že na ní nebylo napsané patřičné upozornění... To snad říká dost. Pokud jde o Boston, tak to jejich paranoidní chování údajně vzniklo nějak tak, že někdo čistě náhodou vyfotil nějakého zaměstnance, který se před tím vylhal u soudu z placení výživného tím, že nemá práci a tudíž nemá jak platit. Ta fotka se náhodou dostala k někomu, kdo s tím měl tehdy co dělat a už bylo tóčo, protože chlápek byl, narozdíl od svého tvrzení u soudu, zaměstnán a měl tudíž finanční příjem. Pokud jde o fotografování na pozemcích dopravní společnosti v Bostonu, není to sice nikde viditelně napsáno a tudíž je to vlastně taky právně nesmyslné, ale vyžadují povolení, které na požádání vydají. Vyřízení ale trvá několik týdnů a taky se můžete dočkat žádné nebo zamítavé odpovědi, třeba proto že máte podezřelý obličej nebo tak. Všechno se to vyhrotilo po 11. září 2001. Přátelé Američané si ale za celou tu dobu zřejmě nevšimli, že teroristi tehdy ke svým útokům použili letadla a ne fotoaparáty Pokud byste chtěli výkresovou dokumentaci tramvají, klidně ji můžete mít, ale tramvaj si vyfotit nesmíte ani na vzdálenost 100 metrů, protože tu fotku by mohli nějak použít teroristi

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace